- دیــوان استار سابق کمپانی های WWE و TNA به تازگی مصاحبه ای کامل انجام داده . او در این مصاحبه به جداییش از تی ان ای و شایعات پیرامون بازگشتش به Wwe اشاره کرد.
توضیح در مورد علت جدایی از ایمپکت رسلینگ و اینکه چرا آینده ی پروفشینال رسلینگش رو به سرنوشت واگذار کرده :
" قرارداد در تاریخ 28 آگست (امسال) تمام میشد و من هنوز قهرمان Television Champion بودم . این در اون مقطع زمانی اتفاق افتاد , ما در مراحل بستن قراردادی جدید بودیم ،ولی ما در آخرین لحضه
به توافق نرسیدیم . خیلی از هوادارا به چیزای دیگه فکر میکردند ، و شایعات منتشر شد . خیلی راحت میگم که من هیچ مشکلی با تی ان ای ندارم در کل . مسئله اینه که ما فقط نتونستیم تا قبل از 28ـُـم به توافق برسیم .
و قرارداد فسخ شد(به پایان رسید) .
من جایی میرم که خدا بخواد . اگه سرنوشت بخواد من در تی ان ای باشم ، به تی ان ای میرم . اگر سرنوشت من رو به WWE بسپاره ، به WWE بر خواهم گشت . من جایی میرم که خدا منو قرار میده . و خودم رو
در دستانش قرار میدم .
اولین خاطره با تگ تیم پارتنر سابقش (بولی ری / برادر ری) و دیدن موتور سیتی ماشین گانز (کریس سابین و الکس شلی) قبل از درگیریشون :
یادم میاد اولین دیدارمون برمیگرده به سالها پیش . به اونها گفتیم " ما خودمون رو نمیکشیم " و برای هر چیز به آب و آتیش نمیزنیم . این چیزی بود که من و بولی ری همیشه میخواستیم به جوون تر ها آموزش بدیم.
نیازی نیست که 1 میلیون کار انجام بدی تا خودت رو نشون بدی . تمام چیزی که باید بتونی انجام بدی اینه که داستان رو درست بیان کنی , بدون اینکه خودت رو به کشتن بدی . تو باید به طول عمرت فکر کنی.
نظر او در مورد اینکه امروزه مردم همچنان Extreme Championship Wrestling رو یاداوری میکنن ، با اینکه یک دهه از فروپاشیش میگزره :
وقتی هوادارا به ما برخورد میکنن و با عشق و علاقه از اون زمان و کارهایی که ما در ECW میکردیم صحبت میکنن ، واقعاً تحت تاثیر قرار میگیریم . ما یک انقلاب به پا کرده بودیم که هرگز ایجاد نشده بود قبلش .
یک مجموعه ی مستقل که از South Philadelphia اومد بود . کسی فکرش رو نمیکرد .. بعد از مدتی به یکی از 3 کمپانی برتر و پرطرفدار رسلینگ تبدیل شد .
تا به حال فکر بازگشت به WWE رو داشته یا نه :
بهتون دروغ گقتم اگر بگم بازگشت به WWE به فکرم نرسیده . این چیزی که به فکر همه ی کسایی که یک روز اونجا بودن و رفتن میرسه ."
علاقه مندی ها (Bookmarks)