بزرگترین انجمن کشتی کج ایران   ایران یو افــ سی
محل تبلیغات شما wwepars

User Tag List

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 , از مجموع 6

موضوع: :: اخــبــار ورلــد رسـتــليـنـگ به تــاريـخ 24 ســپـتامبــر 2012 ::

1. Top | #1

کاربر پنج ستاره کاربر پنج ستاره  کاربر پنج ستاره کاربر پنج ستاره کاربر پنج ستاره

عنوان کاربر
    عضو با سابقه
    شماره عضویت
    3188
    تشکر شده 30,812 بار در 3,173 ارسال
    نوشته های وبلاگ
    14
    حالت من
    Asabani
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1829 Thread(s)

New :: اخــبــار ورلــد رسـتــليـنـگ به تــاريـخ 24 ســپـتامبــر 2012 ::

• مشخص شدن تیم انانسری این هفته راء :

جیم راس بعد از ظهر روز یکشنبه از طریق تــویتر اعلام کرد که او به همراه مایکل کول ،

ماندی نایت راء رو گزارش خواهند کرد . راء در Times Union Center شهر Albany, New York برگزار خواهد شد .

• رقابت دین امبروس :

کشتی گیر و استعداد WWE یعنی دین امبروس در هر 3 لایو ایونت این هفته راء که برگزارش شد

مقابل مایکل مک گلیکاتی قرار گرفت . مک گلیکاتی در هر 3 مسابقه به راحتی پیروز بازی شد !

• توقف مسابقه رایبک :

مسابقه رایبک برابر جیندر مهال در لایو ایونت اسمکدان ، در شهر Sarnia, Ontario بدون نتیجه باقی ماند .

تقریباً بعد از گذشت دو دقیقه از بازی بود که رایبک به شکل جدی خونریزی کرد . این مسابقه به این دلیل

به دستور دکتر رقابت ها توقف پیدا کرد !

• استفاده ی پانک از استار تی ان ای در لایو ایونت :

در لایو ایونت یکشنبه شب راء ، که در Worcester, Massachusetts برگزار شد , یک کار مبهم در مورد

استار کمپانی تی ان ای رسلینگ انجام داد .

شوء با بحث بین ای جی لی و سی ام پانک در مورد مین ایونت آغاز شد و اینکه جان سینا نمیتونه مسابقه بده .

در طی این رد و بدل کردن صحبت ها سی ام پانک , ای جی لی رو "Allen Jones" خطاب کرد !

این اسم واقعی استار کمپانی تی ان ای یعنی " ای جی استایلز " هست !

• شکسته شدن بینی استار تی ان ای :

در جریان لایو ایونت ایمپکت جمعه شب در Winston Salem, North Carolina ، بابی رود از

ناحیه بینی آسیب دید .

او با آستین اریس تیم شد و در مقابل جف هاردی و جیمز استورم قرار گرفت .

بابی رود هم تیمی خود آستین اریس رو مقصر این شکستگی دونست .

میتونید عکس دماغ شکسته ی بابی رود رو در اینجا مشاهده کنید :

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

• دنیل براین : یک شب نزدیک بود HBK رو بکشم :

WWE.com جدیداً مقاله ای به چاپ رسونده که در اون از تمرینات استار های مختلف صحبت شده .

از جمله Zack Ryder, Tyson Kidd, Sheamus, Natalya . دنیل براین در حال حاضر مصاحبه اش

قرار گرفته و داستان جالبی از تمریناتش با شاون مایکلز گفته .

" یک شب من تقریباً شاون مایکلز رو به کشتن دادم . این قبل از بازگشتش از مصدومیت کمرش بود . من تلاش میکردم که

یکسری حرکت انجام بدم ، از روی طناب دوم بپرم روی طناب سوم و بعد بپرم و هوریکنرانا اجرا کنم , در ذهن داشته باشید که

من در اون زمان 79 کیلوگرم وزن داشتم . و این وزن زیادی بود برای اینکه حرکت رو روی شونه های کسی اجرا کنی .

من سعی داشتم رو براین کندریک اینکار رو انجام بدم , که این نمیشد ، ما فکر میکردیم کندریک خیلی کوچیک هست .

احتمالا اون زمان 68 کیلو وزن داشت . شاون مایکلز چندین بار تماشا کرد که ما چی کار میکنیم و اون وارد رینگ شد و خواست

که اینکار رو با من انجام بده . هوریکنرانا رو زدم ، مستقیماً روی سرش فرود اومدم . و اون قل خورد و بیرون رینگ رفت .

ما همه وحشت کرده بودیم . این شبی بود که نزدیک بود من شاون مایکلز رو به کشتن بدم . "

ویرایش توسط AƦAƾH : 09-24-2012 در ساعت 10:18 AM
    15 کاربر مقابل از AƦAƾH عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند. Django (09-24-2012), EmInEm (09-24-2012), Enliven (09-24-2012), Erfan_Cena (09-24-2012), Keyvan (09-24-2012), Mr. Movie (09-24-2012), Never Give Up (09-25-2012), S.H.A.Y.A.N (09-24-2012), SHAHIN (09-24-2012), Scofield (09-24-2012), The Wollek (09-24-2012), amir-aghaei (09-24-2012), goldberg3 (09-24-2012), © The Phantom Pain (09-24-2012), Ғ Д † Д Ł β (09-24-2012)
    امضای ایشان
    💀 Mas Fuerte Que La Muerte 💀

DELETE#

2. Top | #2

کاربر پنج ستاره کاربر پنج ستاره  کاربر پنج ستاره کاربر پنج ستاره کاربر پنج ستاره

عنوان کاربر
    عضو با سابقه
    شماره عضویت
    3188
    نوشته های وبلاگ
    14
    حالت من
    Asabani
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1829 Thread(s)

• مصاحبه ی جدید سانتینو مارلا با مجله ی WWE ...

در جریان مصاحبه با WWE Magazine , سانتینو مارلا گفته با اینکه از وضعیت فعلیش در WWE خوشنود هست و قبلاً هم اینو گفته ،

حالا او هوس به دست اوردن یک تایتل جهانی رو کرده ! :

" تنها چهار تایتل تکی در راستر اصلی WWE وجود داره ، و بودن یکی از اون قهرمان ها خیلی اعتبار به همراه داره و با ارزش هست .

من به تمریناتم ادامه میدم و امیدوارم تا روزی قهرمان سنگین وزن یا WWE Champion بشم . "

مارلا ادامه داد :

" هوادارا همیشه اظهار کردند که از اینکه من مقابل افراد تاپ موفقیت به دست میارم لذت میبرن .

خیلی دلچسب بود که میدیدم اونها به اون شکل در المیشن چمبر نسبت به من واکنش نشون میدن ، و میدونم که اونها هنوز امیدوارن که همچین چیزی

رو از من ببینند . "

وقتی از او سوال شد که کدام استارها از جوک های او در بک استیج چیزی متوجه نمیشن ، او نام دِمــیز و دالف زیگلر رو برد .

" ولی این به دلیل اینکه اونها نمیتونن به خودشون بخندن . اونها به افراد دیگه میخندن , ولی وقتی جریان به خودشون میرسه

اونها موضوع رو خیـــــلی جدی میگیرن . "

(* فکر کنید این آقا بیاد قهرمان WWE بشه با این استایل و کبراش *)

13 کاربر مقابل از AƦAƾH عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند. Django (09-24-2012), EmInEm (09-24-2012), Enliven (09-24-2012), Erfan_Cena (09-24-2012), Keyvan (09-24-2012), Mr. Movie (09-24-2012), S.H.A.Y.A.N (09-24-2012), Scofield (09-24-2012), Secret (09-24-2012), The Wollek (09-24-2012), amir-aghaei (09-24-2012), © The Phantom Pain (09-24-2012), Ғ Д † Д Ł β (09-24-2012)
    امضای ایشان

DELETE#

3. Top | #3

عنوان کاربر
    عضو با سابقه
    شماره عضویت
    3188
    نوشته های وبلاگ
    14
    حالت من
    Asabani
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1829 Thread(s)

• مصاحبه ی جدید جیندر مهال - وضعیت کنونیش در WWE و ...

جیندر مهال استار جوان کمپانی به تازگی مصاحبه ای با SLAM! Wrestling داشته که با هم این صحبت ها رو میخونیم .

" من عملاً به فکر جا به جا شدن نیستم ، من تنها هستم بدون خانواده و بچه واسه همین سعی میکنم خودم رو مشغول کنم .

وقتی که چند روز آف هستم آرزو میکنم که سریع به کارم برگردم . پس اجرا در هاس شو ، تی وی و ان اکس تی مشکلی رو اصلاً برای من به وجود نمیاره .

من ازش لذت می برم , من چیزی بشتر از 1 سال در این راه بودم و اینها زیاد اذیتم نکردن . من مطمئن هستم که این چالش ها به پیشرفتم کمک خواهد کرد .

ولی برای الان باید فقط سرتاسر دنیا برم و اجرا کنم ، مخصوصاً جلوی هواداران کانادایی . "

مهال گفت که بهترین حضورش در WWE شب هزارمین راء بود که با عده ای از استارها به کین حمله کرد ، اون هم شبی که آندرتیکر بازگشت .

با وجود اینکه در آخر اونها شکست خوردن به دست کین و تیکر ، جیندر عقیده داره که او بهترین هایلایتش بوده و یک اتفاق بزرگ به حساب میاد .

" بخشی از هزارمین راء بودن در یک رینگ با آندرتیکر و کین و اجازه دادن به یک ارتش جوون و گرسنه شگفت انگیز هست .

او یاداوری کرد که " من در بیرمنگهام انگلیس یک مسابقه با تایسون کید داشتم ه میک فولی هم در کنار رینگ حضور داشت . در پایان مسباقه

فولی socko رو به من زد ( همون فینیشرش که جوراب میکنه تو دهن ) این یکی دیگه از لحظاتی هست که اگر به من بگی با میک فولی در رینگ حضور داشتم

و او به من یک socko زد به هیچ عنوان باور نمیکنم . اینها لحظاتی بودند که باعث میشن من واقعاً بفهمم که تا حالا چه چیزایی در زندگیم به دست اوردم .

از آغاز کارم در Stampede Wrestling تا اومدن به FCW و پیدا کردن راهم به راستر اصلی و حضور در رینگ با آندرتیکر ، کین و میک فولی , اینها عالی هستن . "

مهال گفت که او به آینده اش در کمپانی WWE امیدوار هست .

" من به سخت کار کردن و رسیدن به درجات بالای WWE ادامه میدم . شما میتونید من رو در هر هفته ســوپراستار معمولاً ببینید و من میخوام در NXT هم

سـِـت رولینز رو شکست بدم و کمربند رو از او بگیرم .

وقتی در راء یا اسمکدان هستم تلاش میکنم که بهترینم رو به نمایش بزارم . من جوان هستم ، فقط 26 سال دارم , و کارای خوبی در WWE ارائه میدم .

من خیلی هیجان زدم که ببینم آینده چه چیزی رو رقم میزنه . امکان پیش آمدن هر چیزی هست . "
    12 کاربر مقابل از AƦAƾH عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند. Django (09-24-2012), EmInEm (09-24-2012), Enliven (09-24-2012), Erfan_Cena (09-24-2012), Mr. Movie (09-24-2012), S.H.A.Y.A.N (09-24-2012), Scofield (09-24-2012), Secret (09-24-2012), The Wollek (09-24-2012), amir-aghaei (09-24-2012), © The Phantom Pain (09-24-2012), Ғ Д † Д Ł β (09-24-2012)
    امضای ایشان

DELETE#

4. Top | #4

عنوان کاربر
    عضو با سابقه
    شماره عضویت
    3188
    نوشته های وبلاگ
    14
    حالت من
    Asabani
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1829 Thread(s)

• اخبار بک استیج از وضعیت ادج :

برای کسانی که بعد از حضور ادج در اسمکدان به این فکر رفتند که وی با کمپانی قرارداد بسته ، باید گفت که اینطور نیست .

ادج هیچ قرارداد جدید با کمپانی WWE امضا نکرده . ادج کاملاً آزاد هست و میتونه هر کاری که بخواد انجام بده .

WWE به او قراردادی پیشنهاد کرده اما چیزی نبود که ادج میخواست , ادج اساساً کنترل آیدنده خودش رو در اختیار داره

و البته میتونه که به کار با WWE ادامه بده هروقت احساس کرد که نیاز هست .

• تولدها :

دختر رئیس کمپانی WWE یعنی استفانی مکمن امروز 36 ساله خواهد شد .

در حالی که Chilly Willy نیز 43 ساله میشه .

همچنین استار سابق WWE ؛ Chris Nowinski امروز به سن 34 سالگی میرسد .

• بازگشت کلی کلی :

در تازه ترین خبر در مورد دیـوای محبوب کمپانی ' کلی کلی ' اعلام شده که

وی انتظار داره که امسال به صورت فول تایم به WWE برگرده .

• تد دیبیاسی هیل شد :

در جریان لایو ایونت اسمکدان که در Ontario, Canada برگزار شد ، تد دیبیاسی استار جوان کمپانی

نقش یک فرد هیل رو داشت . او به کوفی کینگستون باخت .

تد دیبیاسی در اوایل این بازی نیز یک دراپ کیک دریافت کرد که باعث شد بینی او آسیب ببینه و خونریزی کنه !

11 کاربر مقابل از AƦAƾH عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند. Arsal4n (09-24-2012), Django (09-24-2012), EmInEm (09-24-2012), Enliven (09-24-2012), Erfan_Cena (09-24-2012), S.H.A.Y.A.N (09-24-2012), Scofield (09-24-2012), Secret (09-24-2012), The Wollek (09-24-2012), © The Phantom Pain (09-24-2012), Ғ Д † Д Ł β (09-24-2012)
    امضای ایشان

DELETE#

5. Top | #5

عنوان کاربر
    عضو با سابقه
    شماره عضویت
    3188
    نوشته های وبلاگ
    14
    حالت من
    Asabani
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1829 Thread(s)

• پیش نمایش راء امشب ، سینا حریف پانک ؟ :

ماندی نایت راء امشب در آرنای Times Union Center شهر Albany, New York برگزار میشه .

اعلام شده بود که جان سینا در برابر سی ام پانک قرار میگیره ، اما بعد از مصدومیت او بیگ شو جای سینا رو گرفت .

جان سینا به صورت لایو در راء حاضر خواهد شد تا در مورد وضعیتش صحب کنه . جیم راس و مایکل کول این راء رو گزارش خواهند کرد .

اونها با جری لالر نیز مصاحبه ای زنده در خانه اش ' ممفیس ' خواهند داشت که قرار هست جری در اون از وضعیتش صحبت کنه .

همچنین تایید شده که سوشیال مدیا امشب ' مایند فریک ' یعنی کریس انجل میباشد .

امشب راء توجه خود را روی موضوعات زیر میگزارد :

* تایتوس اونیل و دارن یانگ چگونه برنامه ی خود رو عملی میکنن ؟

* حرکت بعدی کین و دنیل براین چیست ؟

* دِمــیز چه صحبتی در مورد رایبک خواهد داشت ؟

* آیا مصدومیت جان سینا باعث میشه حریف جدید برای پانک داشته باشیم ؟

* آیا داور جنجالی هفته گذشته ، در رینگ به پاول هیمن و سی ام پانک جواب پس میده ؟

• کامنت جان سینا ، عکسی از دست جراحی شده او :

جان سینا در راء امشب حضور خواهد داشت ، ولی همونطور که در عکس پایین خواهید دید او زمان بیشتر برای

بازگشت و ریکاوری نیاز داره .

او عکسی از دست جراحی شده خودش قرار داد و نوشت :

" روز 5 . وقت بازی رسید . حدس بزنید این دست کیه . من در راء امشب حضور دارم . وقتی قرار باشه اتفاقی بیفته ، خواهد افتاد . "

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

9 کاربر مقابل از AƦAƾH عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند. Django (09-24-2012), EmInEm (09-24-2012), Enliven (09-24-2012), Erfan_Cena (09-24-2012), S.H.A.Y.A.N (09-24-2012), SHAHIN (09-24-2012), Scofield (09-24-2012), © The Phantom Pain (09-24-2012), Ғ Д † Д Ł β (09-24-2012)
    امضای ایشان

DELETE#

6. Top | #6

کاربر چهار ستاره کاربر چهار ستاره کاربر چهار ستاره کاربر چهار ستاره  کاربر چهار ستاره

عنوان کاربر
    مدیربخش کشتی کچ
    شماره عضویت
    30499
    تشکر شده 30,902 بار در 3,361 ارسال
    نوشته های وبلاگ
    13
    حالت من
    Sepasgozar
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1399 Thread(s)

آپدیت بر روی وضعیت بث فینیکس

همانطور که قبلاً اشاره شد بث فینیکس دیـ ـ ـ ـ ـــوای قرار است در آخر ماه اکتبر کمپانی دبلیو دبلیو ای را ترک کند .

شایعات مبنی بر این است که فینیکس پس از ترک دبلیو دبلیو ای قرار است بعضی کار های بازیگری انجام دهد . به نظر

می رسد بث در حال حاضر به فکر وضعیت خود است و به پس از آن فعلاً فکر نمی کند . همچنین او گفت دبلیو دبلیو ای را

در شرایط خوب ترک خواهد کرد .

کامنت سی ام پانک

سی ام پانک قهرمان حال حاضر کمربند دبلیو دبلیو ای در مورد مسابقه ی مورد علاقه ی خود در لایو اونت دبلیو دبلیو ای گفت که

مسابقه ی زک رایدر و آنتونیو سزارو مسابقه ی مورد علاقه ی او بود . او نوشت : ایو تورس ، لایلا ، آنتونیو سزارو ، زک رایدر

، دین آمبروز و مایکل مکگیلیکاتی سخت کار کردند . همچنین " One Man Rock Band " هیث اسلاتر هم اونجا بود .

حضور کوین نش و The Great Muta در ژاپن

کوین نش و The Great Muta مسابقه ی تگ تیم مچ خود در مین اونت شوء All Japan Pro Wrestling

در روز یکشنبه پیروز شدند . آن ها پس از اجرای Powerbomb کوین نش توانستند بر Taiyo Kea و Seiya Sandana

پیروز شوند . پس از مسابقه ی این دو با Masahiro Chono عکسی انداختند که در زیر مشاهده می کنید :

8 کاربر مقابل از Scofield عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند. AƦAƾH (09-24-2012), Daryl Dixon (09-24-2012), EmInEm (09-24-2012), Erfan_Cena (09-24-2012), Keyvan (09-25-2012), S.H.A.Y.A.N (09-24-2012), © The Phantom Pain (09-24-2012), ARM@N (09-24-2012)
    امضای ایشان

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)