آپدیت وبلاگ جیم راس
دبلیو دبلیو ای هال آو فیمر جیم راس به تازگی وبلاگ خود را آپدیت کرده است که در مورد جان سینا ، سی ام پانک و
جری لاولر و همچنین میک فولی به صورت کوتاه صحبت کرده است :
او ابتدا در مورد پانک گفت :
در حال حاضر پانک در حال سفر کردن است و او با پائول هیمن
کار می کند . هیمن دارد با او خوب کار می کند و وضعیت او روز به روز بهتر می شود .. شاید هم بد تر می شود ! بستگی به نوع
تفسیر دارد . پانک به یک " سخنگو " مثل میک فولی نیاز ندارد . او در ماندی نایت راء یک پرومو عالی دو نفره اجرا کرد .
آن ها یک پرومو قانع کننده اجرا کردند و فکر کنم توی ذهن هواداران باقی بماند .
او در مورد میک فولی گفت :
میک فولی یکی از بهترین نمایش های خود را در ماندی نایت راء رو داشت و از نظر من یکی از بهترین پرومو ها
و صحبت ها در تاریخ راء های 3 ساعته بود
او در مورد جری لاولر گفت :
برای آن کسانی که دارند بر سر بازگشت جری لاولر غمار می کنند و حدس و گمان می زنند . جری لاولر زمانی که شرایط ـش بهبود
یابد بر می گردد . او احساس می کند روز به روز بهتر می شود ولی او یک سکته را گذرانده و باید سلامتی کامل خود را بدست بیاورد .
برای بازگشت او به ماندی نایت راء نمیشه زمانی مشخص کرد و او فعلاً در حال بدست آوردن کامل سلامتی اش می باشد .
او در مورد وضعیت جان سینا گفت :
من دوشنبه با جان سینا صحبت کردم و وضعیت آرنج او را دیدم . او در حال انجام ریکاوری با Dr.Amman بود .
برای آن کسانی که نمی دانند بگویم که فکر نکنید ریکاوری آسان است بلکه یکی از دردناکترین بخش های پس از جراحی
می باشد . اونجوری که با طرز فکر و وضعیت جان سینا آشنایی دارم نمی توان تاریخ دقیقی برای بازگشت او به رینگ مشخص کرد .
جیم راس در آخر باز هم سس BBQ را تبلیغ کرد ..

علاقه مندی ها (Bookmarks)