[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کامنت دِ راک در مورد راء امشب
قهرمان کمربند دبلیو دبلیو ای دِ راک به تازگی کامنتی در مورد راء امشب در Nashville
داده است . او چنین نوشت : سال 1996 ، من برای 40 دلار در Flea Markets & Fairs
کشتی گرفتم . این عالیه که به جایی بر می گردم که تمام کریرم از آنجا شروع شد . # Bring IT
تولد کن شمراک
امروز تولد 49 سالگی قهرمان سابق کمربند Intercontinetal یعنی کن شمراک و همچنین تولد
42 سالگی استار TNA یعنی تــــارا می باشد .
صحبت های مکگیلیکاتی در مورد سالگرد مرگ پدرش
استار کمپانی مایکل مکگیلیکاتی به تازگی صحبت هایی به مناسبت سالگرد پدرش که دیروز بود
انجام داده است . او گفت : متاسفانه امروز روز غمناکی است . 10 سال پیش در چنین روزی من بهترین
دوستم را از دست دادم و تا به امروز دل تنگ او هستم . دوستت دارم پدر . پدر من هر روز به خاطر
من زندگی می کرد و من به ماه ها و ستاره ها سوگند خوردم که در رسلینگ برای خودم کسی بشوم .
نام Hennig برای همیشه خواهد ماند . امروز من درد ها را تحمل می کنم . حالا زمان من است .
من در سطح متفاوتی نسبت به دیگران قرار دارم ، هم از لحاظ روحی و هم از لحاظ جسمی .
هیچ چیز نمی تواند مرا متوقف کند و هیچ چیز نمی تواند باعث آرام حرکت کردن من شود . زندگی
از آن من است . آینده از آن من است . رینگ از آن من است . من رئـــیـــس هستم ! #Hennig

علاقه مندی ها (Bookmarks)