پیوستن میکی جیمز به tna:
بنا به گزارش سایت معتبر [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] گفته میشود مگنوس رسلر با سابقه tna که پدر یک کودک هست اواخر سال گذشته از همسر خود جدا شده بود
اما به تازگی این زوج دوباره درکنار هم قرار گرفتنند.بنا بر این گزارش میکی جیمز کشتی گیر سابق wwe دوباره در tna شروع به کار میکند بنابراین او تنها در این زمان درحال انجام جلسات و تمدید قرارداد خود هست.
شبکه amc علاقه مند به خرید سهام wwe:
SeekingAlpha.com نوشت که:wwe این بعد از ظهر در معاملات اواسط روز مشخصی بر اساس شایعه ای که شبکه های AMC علاقه مند به خرید WWE است.
هنوز هیچ شایعه ای درمورد این مطلب وجود ندارد ولی ما میدانیم که wwe به تازگی با شبکه amc درمورد توزیع tv صحبت کرده اند اما باید توجه داشت که سایت SeekingAlpha.com نوشت که شبکه amc علاقه مند به خرید سهام wwe است توضیح داده است.
حضور سی ام پانک در سبکه amc:
سی ام پانک رسلر سابق wwe میخواهد در شبکه amc یکشنبه شب ظاهر شود گفته میشود او میخواهد درمورد تلخی های wwe .و اولین حضورش در wwe در یک ماه گذشته صحبت کند.
یک گزارش حاکی از این است که بک استیج پانک او میتواند در شهر لس آنجلس نشان داده شود او حداقل میتواند در راو در شیکاگو فیس تو فیس با مردم شود-همچنین این گزارش نوشت که:ما مطمن نیستیم که پانک کی به wwe بازمیگردد؟هیچ کس درمورد وضعیت پانک و wwe هیچ خبری ندارد.
wwe میخواهد "استون کلد" استیو آستن در رسلمنیا 30 حضور داشته باشد:
wwe در حال برنامه ریزی برای یک رویداد بزرگ که این نامها در آن وجود داشته باشند:Hulk Hogan, The Undertaker, The Ultimate Warrior and Steve Austin. است.مقامات wwe میخواهند با استفاده از این رویداد بزرگ و مهم یعنی رسلمنیا 30 استون کلد و آلتیمت واریور را به این رویداد دعوت کنند.حضور هالک هوگان در رسلمنیا 30 به عنوان میزبان قطعی است و همچنین آندرتیکر دربرابر براک لسنر حضور میابد.اما مقامات نمیدانند چگونه داستان استون کلد را در رسلمنیا به عنوان غیر کشتی جلوه بدهند.
لیست برنامه های WWE Network:
12am EST - WWE NXT replay
1am EST - WWE Superstars replay
2am EST - RAW Flashback - 5/2/1993
3am EST - RAW Flashback - 5/9/1993
4am EST - ECW Hardcore TV - 10/11/1993
5am EST - ECW Hardcore TV - 5/2/1994
6am EST - Old School - 4/5/1981 MSG event
7am EST - RAW Backstage Pass replay
7:30am EST - Best of SmackDown - 11/10/1999
9am EST - RAW Flashback - 5/23/1993
10am EST - RAW Flashback - 5/30/1993
11am EST - Old School - 3/16/1975 MSG event
12pm EST - Old School - 4/25/1986 Boston Garden event
1pm EST - WWE NXT replay
2pm EST - Legends of Wrestling - Worst Characters
3pm EST - Legends of Wrestling - Most Important Moments
4pm EST - Extreme Rules 2012
7pm EST - RAW Backstage Pass replay
7:30pm EST - SmackDown Pre-show
8pm EST - Legends of Wrestling - Greatest Superstars from Texas
9pm EST - Old School - 12/5/1986 Boston Garden event
10pm EST - SmackDown Backstage Pass
10:30pm EST - ECW Hardcore TV - 3/28/1994
11pm EST - Legends of Wrestling - Greatest Superstars from Texas
تاریخ برگزاری مراسم عروسی دنیل برایان و بری بلا مشخص شد:
امروز که رسانه ها مشفول مصاحبه با مجموع WWE Divas بودند بری بلا اشاره کرد که تاریخ برگزاری مراسم عروسی دنیل برایان و بری بلا در روز جمعه 11 آوریل خواهد بود.
صحبتهای Ken Shamrock درمورد سی ام پانک:
Ken Shamrock ستاره سابق WWE و ufc صحبتها و نظرهای خود را درمورد پانک در سایت [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] جلوه داد او گفت:من فکر میکنم که پانک اگر در ufc شروع به کار میکرد اینجور بچه لوس و بداخلاق نمیشد و ufc او را بزرگ میکرد.
عطش فاندانگو برای قهرمانی:
فاندانگو با [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] در هفته گذشته در مورد مایل به برنده یک عنوان در WWE صحبت کرد.
او گفت:"من فکر می کنم وقتی ما با این برنامه با آنها [سانتینو مارلا و امما] در wwe شخصیتی تقریبا نیمه کامل داده اند
.و مقامات باید درمورد من تصمیم بگیرند من میخواهم بر سر کمربند بین قاره ای در برابر بیگ ای قرار بگیرم همچنین در ادامه گفت:من در مورد حضور در مدرسه رقص صحبت کردم، کار کردن با کریس جریکو، 'Fandangoing' و شما میتوانید مصاحبه کامل را در این لینک ببینید.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید].

علاقه مندی ها (Bookmarks)