بنام خدا
|:::|» برنامه دبلیو دبلیو ای برای رودبلاک «|:::|
گفته میشود که دبلیو دبلیو ای برنامه دارد که فیود سث رالینز و کریس جریکو را برای پی پی وی رودبلاک کلید بزند . همچنین در اخبار قبلی
اعلام شد که طرح دیگر تیم کریتیو برای این پی پی وی مسابقه ی چمپین ورسز چمپین کوین اونز و رومن رینز میباشد . البته نمیشود به طور
حتم چیزی را پیش بینی کرد چون ممکن است هر لحظه برنامه ها تغییر کند .
|:::|» هوگن شایعه حضور در رسلمنیا 33 را رد کرد «|:::|
اخیرا تی ام زی مصاحبه ای با دختر هالک هوگن کرده بودند که او گفته بود تماس هایی با پدرم برای حضور در رسلمنیا 33 شده است .
اما روز گذشته خود هوگن در پادکست اریک بیشاف این موضوع را پیش کشید و گفت : " بروک در مصاحبه ای با تی ام زی گفته بود
که من از طرف دبلیو دبلیو ای تماس هایی داشتم ، جهت اطلاع ، باید یک درس حسابی به این دختر بدم ... هیچ کسی با من برای
حضور در رسلمنیا 33 صحبتی نکرده ، من به بروک گفتم این چه کاری بود که کردی ؟ ( این چه حرفی بود که زدی ؟ ) و او گفت من
فقط میخوام این شایعه رو کلید بزنم ... من بهش گفتم : ممنون بروک نیاز نیست ، بهتره هیچ گول زدنی در کار نباشه ... "
پس با توجه به صحبت های هوگن مشخص شد که صحبت های بروک کاملا دروغ بوده است و فقط قصد هایپ کردن حضور پدرش
در رسلمنیا 33 را داشته است .
|:::|» مصاحبه کوین اونز درباره مسابقه با براک لزنر «|:::|
از کوین اونز در مصاحبه اخیرـش درباره ی مسابقه ی احتمالی اش با براک لزنر پرسیده اند که او گفته است : " اگر من با براک مسابقه بدم ،
مردم هیچ شانس بردی برای من قائل نخواهند بود و من هم عاشق این هستم که به مردم بفهمونم که اشتباه میکنند . اگر من با
براک مسابقه بدم نه تنها خود براک رو به " سوپلکس سیتی " میبرم ، بلکه او را تبدیل به " بــ ـیــ چ " خودم میکنم ...! "
|:::|» آینده راندا روزی در WWE ؟ «|:::|
با توجه به اینکه راندا روزی قصد دارد بزودی به کریر خودش در ام ام ای پایان دهد ، استفانی مکمن اعلام کرده است که بزودی دوباره با راندا
روزی ارتباط خواهد گرفت و قصد دارد که او را برای همکاری های بیشتر ، به دبلیو دبلیو ای بیاورد .
|:::|» رومن رینز از تور فرانسه خط خورد «|:::|
در لایو ایونت شب گذشته دبلیو دبلیو ای در وین فرانسه ، رومن رینز قرار بود با روسف مسابقه دهد اما در حین برگذاری شوء رومن رینز
از ایونت خط خورد و بیگ شوء به جای رومن در مقابل روسف قرار گرفت . همچنین دیو متزلدر اعلام کرده است که نام رومن رینز از سایر
ایونت های این هفته در فرانسه نیز خط خورده است ، اما همچنان دلیلی برای این تصمیم بیان نشده است .
|:::|» اخبار کوتاه ... «|:::|
+ اخیرا تریلری از محصول جدید استودیو دبلیو دبلیو ای با نام " Eliminators " منتشر شده است . لازم به ذکر است که استار سابق دبلیو دبلیو ای وید برت در این فیلم ایفای نقش خواهد کرد .[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
+ کولت کابانا اعلام کرده است که ارتباط ـش با سی ام پانک خوب است و مردم نباید آنچه در اینترنت وجود دارد را باور کنند .
+ اعلام شده است که شوء مخصوص تی ان ای با نام " Total Non-Stop Deletion " که قرار است ماه آینده در کارولینا شمالی برگذار شود ، یک اپیزود دو ساعته خواهد بود .
+ رایبک استار سابق دبلیو دبلیو ای 35 ساله شد . کتی لی استار سابق دبلیو دبلیو ای 36 ساله شد . باب اورتن لجند دبلیو دبلیو ای 66 ساله شد .
+ برن کوربین و قهرمان زنان اسمکدان بکی لینچ ، با بازیکنان تیم فوتبال لستر سیتی دیدار کردند . در زیر تصاویری از این دیدار را مشهاده میکنید :

علاقه مندی ها (Bookmarks)