PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : صحبت های جالب رندی ارتن درباره بازی رسلمینیا 25 و ...

R . I . P
05-15-2009, 07:50 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

رندی ارتن این اواخر مصاحبه ای را با مجله معروف انگلستان یعنی Sun Sport انجام داده که در آن صحبت هایی از بازی رسلمینیا اش ، نبودن مانو در لگسی ، دارنده کمربند WWE بودن کرده که در زیر می بینید

درباره بازی با تریپل اچ در رسلمینیا :

تریپل اچ واقعاً حق بردن من را داشت ، بعد از آن همه کارهایی که من با او و خانواده اش کردم ، لگد زدن به سر پدر زنش و فرستادن وی به بیمارستان ، بوسیدن همسرش و ... او مستحق خشمگین بودن بود ، اما چیزی که بیش از حد ما را آزار میداد قانون DQ بازی بود که ما نمیتوانستیم همانند بازی مت و جف از وسایل استفاده کنیم تا باعث هیجان بیشتر در بازی شویم

درباره اینکه او در حال حاضر دارنده کمربند WWE است :

من هر سال با بالا رفتن سنم ، تجربیات بیشتری کسب میکنم و صلاحیت بیشتری را در خودم برای داشتن کمربند WWE میبینم ، من همیشه سعی داشتم در تاریخ ثبت شوم و تا به حال با جوان ترین دارنده کمربند سنگین وزن بودن ، در گروه Evolution بودن ، برنده رویال رامبل شدن و داشتن کمربند WWE اینها را بدست آورده ام ، اما به نظر خودم این داشتن کمربند است که من را Randy Orton می کند

درباره نبودن Manu در لگسی :

مانو مشکلات فراوانی را در بک استیج کمپانی داشت و به علت هیکل و استایلش به درد گروه لگسی نمی خورد ، او همیشه مثل با سابقه ها رفتار می کرد انگار نه انگار که تازه در تیم آمده بود و خیلی مغرور بود

Man On Fire
05-15-2009, 08:32 PM
حالا مگه این همه کارهای که با خانواده ترپل اچ کرده بود برنامه ریزی نبوده ؟

Ð-i-R-Ť-Y
05-15-2009, 08:35 PM
نمیاد تو مصاحبه بگه که !

Orton-Legendkiller
05-15-2009, 08:52 PM
به نظر من مانو مغرور نبود اونی که مغروره تد دیبیاسی
از کارش معلومه که می خواد بگه در حد رندی فکر نکنم زیاد تو لگسی بمونه

Ð-i-R-Ť-Y
05-15-2009, 09:08 PM
هر کی تو لگسی هست یا بود باید مغرور باشه ... !
خود همین کودی , قبل از این که بیاد لگسی یادتونه که چجوری سر کیللر کردن پدرش توسط ارتون , چطوری زد تو گوش رندی !؟
تنها کسی که شیشه خورده نداشت به نظرم تد دی بیاسی هستش که استعداد بالایی هم داره !

Man On Fire
05-15-2009, 09:38 PM
نمیاد تو مصاحبه بگه که !

پس چجوری ترپل اچ تو مصاحبه اش با WGN میگه همون شب با صندلی تو سر مکمن زدم بعدشم سر یک میز نشستیم و و با هم تو خونم غذا می خوریم ؟

R . I . P
05-15-2009, 09:56 PM
اگه نگه هم همه خودشون میدونن درگیریش با مکمن همه فیلمه دیگه نمیاد پدر زدنشو واقعی بزنه که ... کلاً تریپل اچ زبون نرم و خودمونی تری داره تو مضاحبه ها

اینجا رندی کمی متناسب با شخصیتش در WWE مصاحبه کرد

The Shadow
05-15-2009, 10:34 PM
همون مونده بود که بازی رسلمنیا DQ نبود !!!!
تریپل اچ غیرتی با پتکش رندی رو میکشت.
در ضمن بد بخت مانو که هیکل قناسش کار دستش داد.

The PhenomeNal
05-16-2009, 01:26 AM
خدایی تنها کسی که کمربند مثل وورد هوی ویت چمپین با دابلیو دابلیو ای چمپین تو لگسی می یاد تدی بیاسی.
یه لحظه شما تصور کنید ولی به بقیه نمی یاد.

S.H.A.Y.A.N
05-16-2009, 06:42 AM
حرفهای بسیار جالبی زده و مثل اینکه رابطش با Triple-H خیلی خوب هست !
در مورد لگاسی هم به نظر من کودی از تد بهتره.کودی فنهای بسیار زیبایی رو میتونه اجرا کنه و در کل من کودی رو بیشتر میپسندم اما خب تد بیشتر به رندی میخوره و اینده ی خوبی داره !

kian
05-16-2009, 07:58 AM
رابطه رندی و تریپل اچ در خارج از رینگ خیلی هم خوبه مثل ربطه تریپل اچ و شان ولی من شنیدم تریپل اچ و باتی زیاد در خارج رینگ هم با هم خوب نیستند

AƦAƾH
05-16-2009, 08:57 AM
خدایی تنها کسی که کمربند مثل وورد هوی ویت چمپین با دابلیو دابلیو ای چمپین تو لگسی می یاد تدی بیاسی.
یه لحظه شما تصور کنید ولی به بقیه نمی یاد.

یعنی wwe چمپیون به رندی نمیاد!؟!؟:23: اونوقت کمربند سنگین وزن به تد دیبیاسی میاد:23: