توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کافی شاپ iWE !
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
© The Phantom Pain
01-05-2012, 11:16 PM
اول :
بچه ها این انشاء خیلی باحاله حتما از اول تا آخرش رو بخونید :24: :24: :24:
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
آکادمی موسیقی گوگوش رو که دیدید ؟ . . . . . ندیدید ؟ اشکال نداره . عکس زیر رو ببینید
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
اون وسطی رو که همه میشناسیدش ناصر عبدالهیه . . . خدا رحمتش کنه:63:
اونی که با خط آبی مشخص شده بابک سعیدی هست ! یکی از داوران آکادمی موسیقی گوگوش ! یعنی این آقا
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
اما اونی که با خط قرمز مشخص شده برنده امسال آکادمیه یعنی . . . مهران !
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
این هم نسخه اصل عکس :
Django
01-06-2012, 12:14 PM
چه جالب اونموقع هنوز سرش دو نیمه نشده بود!!!
پس نشون میده که یه چیزی حالیشه...
Ғ Д † Д Ł β
01-08-2012, 05:31 PM
بدون شرح :
amir-aghaei
01-08-2012, 06:36 PM
قابل توجه عضو های ماسون ساسان و میر علی
:92:
:4:
SASAN
01-09-2012, 11:02 AM
عکس روز :
You can not buy our Zeal
Olympic Hero
01-10-2012, 01:14 AM
عحب بازگشتی داشت تی تی به آرسنال ... عجب بازگشتی داشت .
big-red-machine
01-10-2012, 09:32 AM
اخبار راو رو نمیذارید؟
SASAN
01-10-2012, 12:12 PM
خوشحالی بکهام بعد از گل هنری : <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
© The Phantom Pain
01-10-2012, 05:03 PM
این بازی رو یادتونه :24::24::24:
MAMAD
01-10-2012, 11:53 PM
زندگی: من فرصتی مغتنم برای بودنم
تو اژدهایی مترصد بلعیدن
مرگ: من آغازی به آرامش ابدیم
تو آغازی به آلام دنیوی
زندگی: من خالق یک لحظه شیرین عاشقانه ام
تو جابری که دریغ از این لحظه نداری
مرگ: تو تحمیل ناخواسته ی گریبانگیر بشریتی
من منتخب آنها برای رهایی از تو
زندگی: تو فاجعه انفصال عاشق و معشوقی
من فرصت دوباره باهم بودنشان
مرگ: تو بار سنگین اجباری برای زجر کشیدن
من جرثومه ای برای گریز از این وادی
زندگی: تو اشک مادر داغدیده ای
من اشک شوق دیدار فرزند مفقود الاثر
مرگ: تو تولد کودک نامشروع دو بی خانمانی
من گریزی برای رهایی از این مخمصه
زندگی: من لبخند زیبای یک نو مادرم
تو خلوت تنهایی یک زوج عاشق
مرگ: من پایان ناله های یک پیرمرد زمینگیرم
تو اصراری زجرآلود به بودن او
زندگی: من مصور یک بوسه ی شیرین عاشقانه ام
تو قطره اشک یک عاشق در هجران معشوق
مرگ: تو چشم نظاره گر شکنجه های یک شکنجه گری
من تیر خلاصی از این عذاب
زندگی: من عفو یک پدر داغدیده ام
تو سنگسار یک زن به جرم عاشق بودن
مرگ: من خط بطلان به وجود پس از مرگ معشوقم
تو جزای جرم زندگی بدون او
زندگی: من نگاه نوازشگر یک پریزاده ام
تو خلوت سرد تنهایی
مرگ: من فرصت گرم انتقامم
تو انتظار بیهوده یک مادر ناباور
زندگی: من نقطه اوج عروج یک انسانم
تو نزول او به پست ترین جای ممکن !
مرگ: ............................... !!!
MAMAD
01-11-2012, 12:19 AM
بوگوتا، کلمبیا :با اینکه میزان امنیت در شهر بوگوتا در سالهای اخیر افزایش پیدا کرده، ترس و وحشت از گروههای تروریستی همچنان در این منطقه ادامه دارد.
2.سیوداد خوارز، مکزیک:شهر سیوداد خوارز از شهرهایی است که در مدت کوتاهی گسترش پیدا کرد و همزمان با گسترش شهرنشینی در این منطقه میزان جرم و جنایت نیز افزایش پیدا کرد. متاسفانه میزان جنایت همچنان در این شهر در حال افزایش است و آن را به یکی از خشن ترین شهرها تبدیل کرده است.
3.سنت لویز، میسوری:براساس آخرین تحقیقات اف.بی.ای در بین شهرهای مختلف امریکا، شهر سنت لویز از نظر قتل، تجاوز و دزدی رتبه اول را به خود اختصاص داده است. این شهر توانسته 2 بار رتبه خطرناک ترین شهر امریکا را به دست بیاورد.
4.پورت پرنس، هائیتی:
با اینکه در سال 2004 تغییرات حکومتی در این کشور رخ داد اما پورت پرنس، پایتخت و بزرگترین شهر هایتی همچنان خشونت و جرم را در خود می بیند. هیچ پلیس واقعی در این شهر وجود ندارد که بتواند مقابل این خشونت ایستادگی کند.
5. موگادیشو، سومالی :
وقایعی مثل حمله تروریستی، انفجار بمب، خودکشی در فرودگاه و آدم ربایی موگادیشو را به یکی از خطرناک ترین شهرهای دنیا تبدیل کرده است.
6.کاراکاس، ونزوئلا:
کاراکاس از جمله شهرهایی است که در سال های گذشته نیز جز 10 شهر خطرناک دنیا بوده است. میزان قتل در پایتخت ونزوئلا همچنان بالاست و این در حالیست که این شهر هنوز رتبه خودش را در تبادل مواد مخدر حفظ کرده است.
7. پورت مورسبی، گینه نو:
جرم و جنایت یکی از مهم ترین نگرانی های پایتخت گینه نو، پورت مورسبی است. اگر شما قصد سفر به آنجا را دارید باید بدانید که در خطر تجاوز و یا دزدی هستید. همچنین باید بدانید که ماشین دزدی، پرتاب کردن سنگ به سمت وسایل نقلیه، دزدی مسلحانه و ... از اتفاقاتی است که هر روز در این منطقه رخ می دهد.
8.گروزنی، چچن، روسیه:
در سال های گذشته، ویران ترین شهر اسمی بود که به این منطقه اطلاق می شد اما با افزایش میزان قتل، تجاوز و آدم ربایی، این ناحیه نیز جز خطرناک ترین شهرها نام برده می شود.
9.سانتودومینگو، جمهوری دومینیکن:اگر امسال قصد سفر به جمهوری دومینیکن را دارید، وسایل با ارزش خودتان را در خانه بگذارید!. جرم و جنایت هنوز یکی از بزرگترین مشکلات این منطقه است و این در حالیست که کیف قاپی و جیب زنی از ساده ترین اتفاقاتیست که در این شهر رخ می دهد.
10.مظفرآباد، کشمیر، پاکستان:
با اینکه کشمیر به دلیل تمام زیبایی های طبیعی خود به عنوان "بهشتی روی زمین" شناخته شده اما از جمله خطرناک ترین مناطقی است که می توان نام برد و این به دلیل قرار گرفتن این ناحیه بین سه کشور مسلح به سلاح هسته ای هند، پاکستان و چین است.
منبع
(<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
AREF TAKER
01-11-2012, 12:38 AM
میگم ممد جون داداش ، کرج رو یادت رفت که بنویسی :d
MAMAD
01-11-2012, 12:51 AM
میگم ممد جون داداش ، کرج رو یادت رفت که بنویسی :d
وای عارف خدا بگم چیکارت کنه =))))
© The Phantom Pain
01-11-2012, 01:43 AM
عارف جان راست میگه . الان تلوزیون این خلاف کارها رو نشون میده . همشون یا میگن وسایل مورد نیازشون ( اعم از لباس پلیس ، چاقو ، باتوم و . . .) رو از کرج گرفتیم یا تو کرج خلافشون رو انجام دادند .
خطرناک ترین شهر ایران همین جاست . . . شهر 72 ملت . . . مرکز استان البرز . . .
کرج
SASAN
01-11-2012, 09:57 AM
i11 January 2012 , New World Order
امروز 11 ژانویه 2012 است ، و روز افتتاح برج مکه که همان برج شیاطین است !
و امروز شروع و تلنگور نظم نوین جهانی است .
خواستیم در اطلاع باشین :ی
Sgt.Wollek
01-11-2012, 10:07 AM
شما میگین خطرناک ترین شهر ایران کرج؟؟؟؟؟
نظرتون درباره بندرعباس چیه دیگه؟ :d:d:d:d
اینجا هم هر روز دزدی ، هر روز آدم کشی با (چاقو ، باتوم ، قمه ، اصلحه و ...........) :d:d:d
خدا رحم کنه :d:d:d:d
big-red-machine
01-11-2012, 10:20 AM
دوستان لطفا بدون تحقیق از خطرناکترین شهر ایران صحبت نکنید:30::30:
اول فقط یک بار بیاید 10 دقیقه تو قلعه آبکوه شهر مشهد پرسه بزنید و. سالم بیرون بیاید بعد آمار بدید!!1تازه از کوی امیر و خیلی جاهای دیگه مشهد گذشتم!
big-red-machine
01-11-2012, 10:30 AM
i11 January 2012 , New World Order
امروز 11 ژانویه 2012 است ، و روز افتتاح برج مکه که همان برج شیاطین است !
و امروز شروع و تلنگور نظم نوین جهانی است .
خواستیم در اطلاع باشین :ی
من هم یه تحقیقات کوچیکی در مورد فراماسونری و ساتانیسم و نظم نوین جهانی و آخرالزمان داشتم.در مورد برج مکه هم یه چیزایی شنیده بودم و میدونستم.ولی تاحالا ندیده بودمش.حالا که میبینمش(البته فقط عکسی که شما گذاشتین)علامت خاصی که مربوط به اونا باشه نمیبینم.فقط یه هلال ماه میبینم که از قدیم الایام نشانه مسلمونا بوده.به چه دلیلی این برج رو برج شیطان میدونن؟
amirnba
01-11-2012, 10:54 AM
فکر کنم به دلیل همون چیزی که شما بهش میگین هلال ماه :ی
البته این عکس رو ساسان یه بار دیگه نشون داده بود و منم از روی حرف های ساسان میگم، در ضمن فکر نکنم هلال ماه باشه
sajad
01-11-2012, 11:19 AM
- گلدبرگ اسپر می زنه مایکل کال میگه اسپر زد؟
جری لالر میگه په نه په خیلی وقته ازش دور بود پرید تو بغلش.
- رو این صندلی بشینم؟
په نه په بفرست برای WWE تا تو مسابقات No DQ ازش استفاده کنن.
- زیر اون رینگ، صندلی و اینا هست؟
په نه په دارن قایم موشک بازی می کنن می خوان ببینن کسی اون زیر قایم نشده
- یه ضربه قشنگ زده میشه گزارشگره میگه Did you see that ؟
طرف میگه په نه په داشتم ستاره ها رو میشمردم.
به یه کشتی کج کار میگن تو چمپین هستی؟
میگه په نه په کمربند خودم گم شد این رو جاش بستم کمرم.
جان سینا میره برای STF
داور میگه می خوای سابمیشن کنی؟
میگه په نه په می خوام قولنجش رو بشکنم
میشل مک کول به آندرتیکر میگه می خوای باهام ازدواج کنی؟
میگه په نه په می خوام برای رستل مینیا چلنجت کنم.
دو نفر تگ می کنن. طرف می پرسه تگ کردن؟
می گن په نه په زدن قدش
آقای دکتر من تو مسابقه، مصدوم شدم
نیاز به مراقبت پزشکی داری؟
په نه په اومدم برام دعا کنی خوب بشم
SASAN
01-11-2012, 12:27 PM
عزیز من طراح و معماری این برج رو لورد فاستر ( **** :ی ) معماران بزرگ ماسون بنا کرده .
و تو صحبت هاشم گفته ، که منظور از اون معماری بالای برج اینکه شاخ بز نماد ماسونری است ، که بالای الله قرار دارد :ی
اول قرار بود نظم نوین جهانی شروعش در بیت المقدس باشه ولی شروعش با افتتاح این برج همراه شد .
و عدد 11 هم که عدد بزرگی براشون است برای افتتاح در نظر گرفتن .
11 نوامبر 2011 هم که World Healing Meditation معرفی شده بود :d
Olympic Hero
01-11-2012, 03:18 PM
آقایون .. آقایون .. آقایون . تا وقتی یه بچه تهرون اینجا هست از جاهای دیگه حرف نزنید . یک ایران هستُ یه تهران ....
:d :d :d :d :d
Ð-i-R-Ť-Y
01-11-2012, 08:47 PM
جذابیت تو لیگ جزیره که میگن همینه ...
The Phenom
01-11-2012, 11:35 PM
راس میگه حسین چهارراه نظام اباد رو یادتون نره
Ғ Д † Д Ł β
01-12-2012, 11:55 AM
اینم یه ویدئو جالب که امیدوارم خوشتون بیاد :
رقص آذری جلوی مقبره الشعرا
Ғ Д † Д Ł β
01-12-2012, 05:23 PM
با سلام
امروز تو آرشیو یکی از بچه ها به به عکس جالب برخوردم که دیدنش خالی از لطف نیست
این عکس مربوط به زمانی هستش که بیل واسه تیم آتلانتا فالکون بازی میکرد
قربونش برم از همون اول خوشتیپ بود :دی
Ғ Д † Д Ł β
01-12-2012, 06:15 PM
آقا ما یه توضیحی بدیم راجع به این عکس
به جان خودم من این عکس رو امروز دیدم
حالا ملت به ما گیر دادن که چطور هوادار گلدبرگی ؟؟ این عکس رو هر بچه ای دیده
آقا ما یه شکری خوردیم دیگه
اینقد تو یاهو به ما گیر ندید :دی
SASAN
01-12-2012, 06:42 PM
و تا 3000 ادامه دارد .... :77:
Ғ Д † Д Ł β
01-12-2012, 07:43 PM
هفته بعد یه مسابقه میزاریم واسه انتخاب بهترین امضای انجمن
کسایی که میخوان شرکت داده بشن دست به کار شده و تا روز یکشنبه امضاهاشون رو ردیف کنن
فعلا...
big-red-machine
01-12-2012, 10:26 PM
دوستان طرفدار گلدبرگ,خیلی در باد محبوبتون نخوابید که در آینده ای نزدیک با گذاشتن تاپیکی حقایقی تلخ رو در موردش میخوام فاش کنم!
MAMAD
01-13-2012, 02:10 PM
خدا حافظ
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> شبیه برگ پاییزی پس از تو قسمت بادم <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>خداحافظ ولی هرگز نخواهی رفت از یادم <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>خداحافظ واین یعنی در اندوه تو می میرم <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> در این تنهایی مطلق که می بندد به زنجیرم <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>و بی تو لحظه ای حتی دلم طاقت نمی آرد <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>و برف ناامیدی برسرم یکریز می بارد <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>خداحافظ تو ای همپای شعرهای غزل خوانی <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>خداحافظ به پایان آمد این دیدار پنهانی <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> خداحافظ بی تو گمان کردی که می مانم؟ <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>خداحافظ بدون من یقین دارم که می مانی!<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
دوستان اگه کم کم پست میدم دلیلش به کم اومدن به نت هستش و درس خوندن هست انشالا بعد امتحان میترکونم
اما مثل الان بعضی وقتها میام یه پست میدم
یا علی
MAMAD
01-13-2012, 02:37 PM
زندگی مخفی مگسها این تیتر ،
نام یک کتاب جدید است که در آن تصاویری از کارهای یک هنرمند و عکاس سوئدی چاپ شده است.
این هنرمند با استفاده از حشرات مرده ، نقاشی های هنری بوجود می آورد.
MAMAD
01-13-2012, 03:15 PM
عكس هاي حرفه اي و هنري
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>توجه : عكس هاي كه قرار داده شده بدون تگ تبليغاتي ،
لطفا برای ضایع نشدن حق نویسنده این مطلب در صورت کپی برداری منبع را ذکر کنید با تشکر
Arsal4n
01-13-2012, 06:03 PM
يارو مداحه اوومده بود تو محله داشت سوسن خانم رو اجرا مي كرد:
حرم طلا
امام حسين
مي ميرم برات
ميخوام بيام دم حرمتون ... ... ...
دس بزنم به ضريحتون!
ملت نميدونستن بايد سينه بزنن يا قر بدن؟! به قول بروبكس ادامه شعر
هم باید اینطوری بوده باشه :
شدم عاشق شمشیرتون
میخوام بیام در رکابتون
حالا میخوام بیام جنگ بکنم ، نگو نه ، نگو نمیشه
اين قلب من عاشقته عاشقترم مي شه... ......
حالا جنگ! خون! کو اعظم؟ بابا اسمش یزیده نه اعظم!
حالا یزیده , وزيده , خزیده، پزيده!!!!
هر چی باشه یزید باشه!
يزيد خره يه دونه باشه!
كفشاي سياه پاشه! ......
و قس عليهذا!
SASAN
01-13-2012, 09:39 PM
( دریافت سایز اصلی (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) )
عکسی جدید از استیون :x
Olympic Hero
01-13-2012, 10:21 PM
عزت زیاد . دعا فراموش نشه . 2 هفته ای خدا بخواد دوباره برمیگردم .......
MAMAD
01-13-2012, 10:31 PM
چگونه خود را دیوانه جلوه دهیم (طنز)
با اعمال روش های زیر میتوانید خود را دیوانه جلوه دهید
.................................................. ....
از رفتگر محله عیدی بگیرید.
گربه تون رو مدام از پشت بام به پایین پرت کنید تا پرواز کردن یاد بگیره.
سی دی قفل دار رو بشکنین تا قفلش باز بشه.
جوراب های کثیف رو به پره های پنکه ببندید و پنکه را روشن کنید.
با هندوانه یه قل دو قل بازی کنین !
به دوست دکترتون بگین : مرض جدید چی داری ؟ !
به عنوان آخرین نفر در صندوق رأی حضور پیدا کنید و یک کبریت افروخته داخلش بیندازید.
نصف شب زنگ بزنید به اورژانس و بگویید : من مرض دارم ، بیاین منو ببرید !
روز بازی پرسپولیس با استقلال ، وسط تماشاچی ها بنشینید و با صدای بلند ، ابومسلم را تشویق کنید !
هفت تیری بذارید رو شقیقه راننده مترو و بگید یالا برو دبی .
پیراهن را روی کت بپوشید.
دقت کنید وقتی در مهمونی براتون نوشیدنی آوردند همه را اندازه بگیرید و بزرگترین رو انتخاب کنید تا کلاه سرتون نره.
ماست را با چنگال بخورید.
با موتور گازی تک جفپا رو زین بزنید !
زنگ در خونه ها رو بزنین بعد وایسین ببینید چی میشه.
سر جلسه کنکور بهترین وقت برای ***ه شکستنه.
برای روز اول دانشگاه روپوش مدرسه بپوشید و کیف جومونگ به پشتتون آویزان کنید.
سرتون رو به جای شامپو با سنگ پا بشورین تا خوب تمیز بشه.
جزوه های کلاسیتون رو با دوات و قلم نی بنویسید.
شب سال نو موهایتان را بفروشید و برای نامزدتان بند ساعت بخرید.
ریشتان را آتش بزنید تا کوتاه شود.
داخل خیابان بلندگو دستی بگیرید و بگید “پژو بزن کنار وگرنه گازت می گیرم”
دم در ورودی دانشگاه چند قالب صابون بذارید.
جهت اعتراض به استادی که شما رو انداخته کتابشو آتیش بزنید.
The Shadow
01-14-2012, 12:21 AM
دوستان کسی میدونه " علی لهراسبی " تو ترک شماره 6 ( قلبم ) تو آلبوم جدیدش چی میگه ؟؟
" وقتی دل دیوونه / بی تو داره میمیره / وقتی داری میـ ـرینی / قلبم به تو گیره ! "
AĦӍẪÐƦÉȤA
01-14-2012, 12:23 AM
دوستان کسی میدونه " علی لهراسبی " تو ترک شماره 6 ( قلبم ) تو آلبوم جدیدش چی میگه ؟؟
" وقتی دل دیوونه / بی تو داره میمیره / وقتی داری میـ ـرینی / قلبم یش تو گیره ! "
:d :d
پژمان میگه وقتی داری میبینی .. :))))
The Shadow
01-14-2012, 12:25 AM
:d :d
پژمان میگه وقتی داری میبینی .. :))))
صد در صد که منظورش همینه اما بذار تو هندزفیری قشنگ با دقت گوش بده اونوقت ببین چی میگه :4:
AĦӍẪÐƦÉȤA
01-14-2012, 12:27 AM
صد در صد که منظورش همینه اما بذار تو هندزفیری قشنگ با دقت گوش بده اونوقت ببین چی میگه :4:
اتفاقاً دیشب با دوستان سرش بحث بود :))))
سوتی که داده دقیقا اول آهنگه که خیلی تابیل شده :d:d
SASAN
01-14-2012, 08:14 PM
Welcome Back Paul Scholes In England Premier League
:8:
TeZAR
01-15-2012, 01:14 PM
اصغر آقا در کنار آنجلینا
Ð-i-R-Ť-Y
01-15-2012, 01:27 PM
این اینقدر قدش کوتاس یا بقیه بلندترن ؟
The Last Outlaw
01-15-2012, 06:51 PM
مجیدی پس از امضای قرارداد با الغرافه قطر :
پوشیدن پیراهن الغرافه افتخار است
حقیقی پس از امضای قرارداد با روبین کازان روسیه :
من پسر پرسپولیسم ، همیشه پرسپولیسی می مانم
Arsal4n
01-15-2012, 07:54 PM
[/URL]
آهنگ Bon Jovi به نام Every Day هست که ورژن کنسرت This Left Feels Right هست.حتما دانلود کنید[URL="<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>"]
دانلود این آهنگ زیبا (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
farzam_12
01-15-2012, 09:07 PM
بدون شرح
به افتخارش که پرچم ایرانو برده بالا
Sgt.Wollek
01-15-2012, 09:15 PM
بدون شرح
قیافشو :137:
amir-aghaei
01-15-2012, 11:31 PM
خدا رو شکر این فرهادی یه سروشکلی داره ...و خدا رو هزار مرتبه شکر که امثال ده نمکی و سلحشور این فیلمو نساختن ...
اخه حیف دستای انجلینا نبود بخوره به دستای اون سگ نجس سلحشور؟:71:
© The Phantom Pain
01-16-2012, 12:48 PM
بوی شوم امتحان آید همی
یاد صفر مهربان آید همی
ما ز تعلیم و تعلم خسته ایم
دل به امید تقلب بسته ایم
ما برای کسب مدرک آمدیم
نی برای درک مطلب آمدیم
( دانشجو میمیرد ، دانش نمیپذیرد )
© The Phantom Pain
01-17-2012, 12:27 PM
بالاخره محققان پس از تحقیقات فراوان دریافتند که چرا شلوار بسیاری از مردم تا حد زیادی پایین است . . .
اینم سندش . . . .
:24::24:
r v d
01-17-2012, 02:50 PM
خوان کارلوس پرس لوپس کاپیتان اسبق آبی و اناری ها امروز در سن 66 سالگی در گذشت.
روحش شاد...
AĦӍẪÐƦÉȤA
01-17-2012, 08:38 PM
پیمان معادی کنار یکی از بازیگران فیلم ارباب حلقه ها که عکس این بازیگر توی فیلم ارباب حلقه ها رو زیر میبینید :
-----------------------
پیمان معادیم واسه خودش گلچین میکنه عکس میندازه <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
پیمان معادی در کنار جودی فاستر <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
© The Phantom Pain
01-17-2012, 09:41 PM
این رو دیگه راش میدن تو ایران ؟؟؟:202:
Sgt.Wollek
01-17-2012, 09:50 PM
ببین این مرتیکه تو عکس با جودی دستش کجاس :176:
کینگ آراگورن رو نگاه :8::159:
EmInEm
01-17-2012, 10:11 PM
کاش میدانستیم روزگاری که به هم نزدیکیم چه بهایی دارد کاش میدانستیم که سفر یعنی چه؟ و چرا مرغ مهاجر وقت پرواز به خود می لرزد.......................؟؟
این روزها ....................یا به تو می اندیشم یا به این می اندیشم که چرا؟؟؟؟؟؟؟؟به تو می اندیشم...................................... ...
گفته بودی: یا تو یا هیچکس!!! ولی من ساده انگار فراموش کرده بودم که این روزها هیچکس هم برای خودش کسیست........................کسی مهمتر از من!!!!!!!!!!!!!!
EmInEm
01-17-2012, 10:14 PM
عشق......
یک روز توي همين دنيا پسري بود كه عاشق دختري شده بود . يك روز پسرك مريض ميشه و
براي معالجه به خارج ميره ، قبل از سفرش به دختر مي ** من ميرم و وقتي كه سلامتيم
به دست آوردم بر مي گردم تا با هم ازدواج كنيم و دخترك هم قبول مي كند و به او قول مي
دهد كه منتظرش بماند
پسرك در طول مدتي كه سفر بود براي دختر نامه مي نوشت و آن را به نشاني دوستش
مي فرستاد تا او نامه هايش را به دختر برساند ؛ در همين پيغام رساني ها پسر قاصد عاشق
دختر مي شود و از آن پس نامه هاي پسرك را به دخترك نمي رساند
دخترك كه مدتي بود از پسرك خبري نداشت فكر كرد كه پسرك او را فراموش كرده و كم كم
به نداي عشق پسر قاصد پاسخ مثبت مي دهد و آن دو تصميم به ازدواج مي گيرند ،در همين
وقت بود كه پسرك سلامتي اش را به دست مي آورد و به وطنش باز مي گردد و به محض
برگشتن از ماجرا با خبر مي شود و همچنين مي فهمد كه آن دو پس از ازدواج قرار است كه
به شهر ديگري مهاجرت كنند روز عروسي دخترك با پسر خيانتكار فرا رسيد ،پسرك نامه اي
به دخترك مي نويسد و آن را به دست او مي رساند و از او ميخواهد پيش از سوار شدن به
قطار آن را بازنكند و دختر هم چنين مي كند و زماني كه در كوپه قطار مي نشيند نامه پسرك
را باز مي كند
نامه بدون سلام و نشاني خاصي بود و فقط در آن نوشته بود
ياور هميشه مومن ، تو برو سفر سلامت
غم من مخور كه دوري ، براي من شده عادت
در همين هنگام صداي صوت قطار شنيده مي شود و بعد قطار ترمز مي كند و مسافران قطار
براي فهميدن آنچه اتفاق افتاده بود از قطار خارج مي شوند و در همين هنگام چشم دخترك
به پيكر بي جان پسرك مي افتد كه خونين روي ريل قطار افتاده است
AĦӍẪÐƦÉȤA
01-18-2012, 12:39 PM
اینجاست که شاعر میگه
" بگو کی کیو بغل کرده ! " :4:
خطای دیده عشقولانه ای :7::4:
Arsal4n
01-18-2012, 07:23 PM
خب از این مسی معلومه که اومدن لوله کنن
big-red-machine
01-18-2012, 09:46 PM
بد شانسی مرد هنگ کنگی در هنگام س.ک.س!!!!
مردی در هنگام س. س با سوراخ نیمکت پارک گرفتار شد!
مرد هنگ کنگی نیمه های شب در یک پارک هوس س.س. با حفره نیمکت را می کند. به دلیل تنگی حفره در آنجا گیر می کند.
تمام سعی وی جهت بیرون کشیدن بدنش بی نتیجه می ماند و او مجبور می شود با پلیس تماس بگیرد.تلاش تیم پزشکی برای بیرون کشیدن مرد نگون بخت نیز بی نتیجه می ماند چرا که اندام تنـ ـاسلی بشدت متورم شده است.. آنها مجبور به بریدن تمام نیمکت و انتقال مرد به همراه نیمکت به بیمارستان شدند.
پس از ۴ساعت مرد از شر نیمکت رها شد. پزشکان معتقداند که اگر یک ساعت دیگر این مشکل طول می کشید وی اندام تنـ ـاسلی خود را از دست می داد.
13261325
AREF TAKER
01-18-2012, 10:10 PM
چه کــ ـــس خلی بوده این بابا.یک کف دستی میرفته تو کارش و تموم.اینقده دنگ و فنگ نداشته که :4:
خرجش فقط یه اخ تف بوده :4:
SASAN
01-18-2012, 10:11 PM
سلام ، دوستان یکی از رفقای نت شاید اکثرن بشناسینش ، مرتضی لاجوردی امشب اولین اهنگشو منتشر کرد .
اهنگ بدون کلام است که با پیانو و درام زده شده . اهنگ احساسی در سبک راک/پاپ .
برای دریافت اهنگ کلیک کنید (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) !
Arsal4n
01-19-2012, 11:00 AM
عکس روز
SASAN
01-19-2012, 12:16 PM
r v d
01-19-2012, 01:05 PM
واکنش اصغر فرهادی بلافاصله پس از دریافت جایزه گلدن گلوب در پاسخ به سوالات خبرنگاران: امیدوارم هیچ انسانی روی جنگ را نبیند
اصغر فرهادی بلافاصله پس از دریافت جایزه گلدن گلاب در پاسخ به سوالات خبرنگاران چنین گفت: باعث خوشحالی من است چون این اتفاقات شبیه این اتفاقی که امشب برای من افتاد از دو جهت برای من مهم است. اول برای این که این جایزه ای است که منتقد ها می دهند و می دانیم که منتقدان آدمهای راحتی نیستند، آدمهای سختگیری هستند. و این اتفاق باعث می شود فیلم تماشاگر بیشتری در دنیا پیدا کند.به نظرم مردم با هم مشکلی ندارند، مردم ایران...همانطور که گفتم مردم صلح دوستی هستند. من امیدوارم نه تنها در ایران در هیچ جای دنیا انسان دیگر جنگ نبیند و جنگ تبدیل بشود به چیزی که فقط برای گذشته است...
amir-aghaei
01-19-2012, 02:12 PM
..:4:
رد شدن گوسفندان از پل عابر پیاده:6:
ARia1997
01-19-2012, 10:11 PM
روی لینک زیر کلیک کنین .وگوشی متناسب با خودتونو ببینین. عکس گوشیتونم بزارین!
اینجور سایتا چرا با من مشکل دارن ؟:2:
EmInEm
01-19-2012, 11:50 PM
هر گاه خداوند تو را به لبه ی پرتگاه هدایت کرد به او اعتماد کن...زیرا یا تو را از پشت میگیرد یا به تو پرواز را می آموزد...
-
فاصله
یعنی من حالت را از تقویم های سالخورده بپرسم
تو شعرهایم را در کوله پشتی ات بریزی
تا هر دو برای کوچ بهانه داشته باشیم
بماند که حرف رفتن اگر باشد
هیچ کس پایش را به آدم برفی ِ دل گرفته ای
که هوای قدم زدن دارد
قرض نمی دهد..................
-
مرا ببخش که ساده بودنم دلت را زد...
مرا ببخش اگر عشق ورزیدنم چشمانت را بست...!!!
می روم تا آنان که توانا ترند...
تو را به پوچ بودنت برسانند....
AREF TAKER
01-19-2012, 11:55 PM
اینم واسه من اومد :دی
1334
The Phenom
01-20-2012, 02:44 AM
0
Sgt.Wollek
01-20-2012, 03:06 AM
اینم ماله ما : :273:
© The Phantom Pain
01-20-2012, 01:35 PM
خداییش من اصلا کاری ندارما . . . . ولی اینا چیه آخه ؟ :7:
عکس ها رو بزرگ کنید و ببینید
غیر از سوتی مشخص شده متن این تابلو رو کامل بخونید
DIONYSUS
01-20-2012, 01:43 PM
می گویند که این درخت صفات وراثتی اش را از جنیفر لوپز به ارث برده است :1:
Blood Raven
01-20-2012, 07:04 PM
من اصلا برای گیم زائیده شدم ؛ موبایل منو ببینید !
© The Phantom Pain
01-20-2012, 07:13 PM
ااااااااااااااااااااااااا ااا . .. . . . این چیه ؟ .:24:
Sgt.Wollek
01-20-2012, 07:25 PM
داشتم توی سایت باران مووی میگشتم به این عکس با عنوان لوگوی اینترنت ملی برخوردم
:24::24::24::24:
ARia1997
01-20-2012, 07:32 PM
من اصلا برای گیم زائیده شدم ؛ موبایل منو ببینید !
آره واقعا یه بار یه تاپیک زدیم پاکش کردین
SASAN
01-20-2012, 07:59 PM
Happy Birthday Rob Bourdon
امروز تولد 33 سالگی درامر لینکین پارک راب بود ! :269:
EmInEm
01-20-2012, 08:07 PM
دفترچه خاطرات دخترا!!!
reza9292
01-20-2012, 10:18 PM
سلام
برو بچ من صبح امتحان فارسی عمومی دارم هیچی نخوندم به نظر شما چه خاکی تو سرم کنم
استاده نمره بده نیست
حتی نمیتونم درسو حذف کنم موندم مثل الا........... تو گل
شما اگه جای من بودین چه کار میکردین تا حالا اینطور شبهای امتحانی داشتین یا نه
اگه داشتین چه جوری تا صبح سر کردین
Goldberg The Man
01-20-2012, 11:06 PM
داداش آخه فارسی عمومی هم شد درس که بترسی از امتحانش؟ برو 4 تا توانا بود هر که دانا بود و روبهی پنیری در دست کلاغی بدید و این چیزا بنویس 10 رو که دیگه میتونی بگیری !
EmInEm
01-21-2012, 12:57 PM
دعای دخترا:خدایا شوهر مارو برسون دیگه.
مردیم از ترشیدگی!!!
SASAN
01-21-2012, 07:04 PM
این چیزها رو معمولا در پیام پروفایل میگن .
بنده دلیلشو در پیام پروفایل گفتم .
کافی شاپ جای این مسائل نیست .
بدرود ...
Ғ Д † Д Ł β
01-21-2012, 07:56 PM
معلمه داشته پاي تخته مسئله حل ميكرده، يهو يكي از ته كلاس ميگه: مي*كنمت!
يارو به روي خودش نمياره، يكم ميگذره دوباره يكي از ته كلاس ميگه: ميكنمت بچه ...!
باز معلمه به روي خودش نمياره، بار سوم دوباره يكي از ته كلاس همينو ميگه، معلمه تيز بازي درمياره،گيرش مياره.
شاكي از كلاس، ميرن بيرون، ميره پيش مدير دبيرستان ميگه: بابا اين چه افتضاحي؟! اين چه مدرسه گنديه؟!
من دارم سر كلاس رياضي درس ميدم، يك پسره هي ميگه: مي کنمت!
مديره ميپرسه:يارو لباس سورمه اي تنش نبود؟ معلمه ميگه: بله! مديره ميگه: شلوارش هم سياه بود؟!
معلمه ميگه: آره خودشه!
مديره ميگه: ببين اين راست ميگه، جدي جدي ميکنه :24:
© The Phantom Pain
01-21-2012, 09:33 PM
آخی. . . . :100:
این هم تصویری که مخفیانه از احظات بعد ازدواج مرد عنکبوتی گرفته شده .. . . :4:
Django
01-21-2012, 09:43 PM
***** جون رو عشقه !!!
چاکر بچه های گل IWE (***** نژاد)
EmInEm
01-21-2012, 10:42 PM
یه روز یه جوجه تو ***ش می گ...و...ز...ه...خفه می شه !!!
نخند این یک داستان غم انگیزه :4:
Olympic Hero
01-22-2012, 12:44 AM
بهترین مدافع راست حال حاظر دنیا بدون شک :
استفن لیخشتاینر ... همه کار مینه . گل میزنه , دفاع میکنه , بازیساز شماره 2 تیم هست ,سمت راست رو کلا دستش میگیره و ..... واقعا لقب فورست گامپ برازندش هست .
پ.س : برد یووه و قهرمانی نیم فصل رو به همه مشکی سفید ها تبریک میگم . تنها تیم اروپا که نیم فصل را بدون شکست و در صدر تمام کرد .
SASAN
01-22-2012, 08:12 AM
حسین مخالفم به نظر من مایکل ریچاردز بهترین مدافع راست دنیاست :8:
reza9292
01-22-2012, 10:51 AM
1349
اینم اصغر جون که مدونا بد جور عاشقش شده
bomb5
01-22-2012, 11:34 AM
مگه عباس کیارستمیه که بپره زنه رو ماچ کنه:4: اگه اینم مثل کیارستمی جو میگرفتش چی میشد:4:
reza9292
01-22-2012, 11:50 AM
یادش بخیر...دیروز دیدم دارن دوباره تو تلویزیون مدرسه موش ها میزارن
یادم فیلمای دوران کودکی افتادم که می دیدیم....
جیمبو...که همیشه با فرودش شیشه برج فرودگاه میشکست...
پلنگ صورتی که دیگه نگو
فوتبالیست ها همش دوست داشتم کاکرو برنده بشه
کماندار نوجوان
کلاه قرمزی و.......
گلنار....با اون کلوچه های خوشمزه ایی که درست میکرد(دلم اب افتاد)
.................................................. .....................
این مطلبو یکی از سایتا گذاشته بود گفتم خالی از لطف نیست اینجا هم بذارم
( کاربر ایرانی در اینترنت بودن خودش به تنهایی کم مصیبتی نیست! باور نمی کنید؟ این مطلب را بخوانید تا باورتان شود اینترنت همین الان هم خیلی خیلی ملی است و جای یک روز تعطیلی در تقویم برای روز ملی شدن اینترنت به شدت خالی است!
فرض کنید برای نوشته ای که در وبلاگ خود میخواهید بنوسید نیاز به جستجو برای عکس دارید. مصیبت از همین جا شروع میشود میروید داخل گوگل و برای تصاویر جستجو می کنید. مهم نیست چه کلمه ای بزنید در هر حال چیزی نیست! چند تا کلمه را با هم می بینیم: ۱-جستجو برای کلمه “کتاب”
۲-جستجو برای کلمه “ورزش
۳-جستجو برای کلمه “سلامتی”
ای بابا اصلا” ببینیم فرقی می کند چه کلمه ای بزنیم؟
۴-جستجو برای کلمه “بیل
۵-جستجو برای کلمه “کلنگ”
خوب نتیجه جستجو که عالی بود حالا بریم نرم افزار دانلود کنیم. چند تا افزونه خوب برای مرورگر کروم لازم هست! هوررراااا خوب خوشبختانه این ف ی ل ت ر نیست اما چون با ای پی ایرانی آمده اید به شما اجازه دانلود نمی دهند!
Google Chrome Extensions (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
نخواستیم برویم اقلا” با تبلیغ گوگل ترافیک سایتمان را بالا ببریم! عجب این چرا ف ی ل ت ر شده؟
Google AdWords (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
ی بابا! چه کنیم برویم اقلا” چهار تا تبلیغ گوگل بگیریم بگذاریم در سایت تجارت کنیم! خوب به به! به سلامتی این یکی ***** نیست! ای بابا چی نوشته؟ شما از کشوری هستید که ما به دلیل تحریم منع رابطه تجاری داریم!
Google AdSense (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
)
خوب حالا دیدید الان هم اینترنت هم از داخل و هم از خارج کاملا” ملی هست؟ پس بچه ها حرصو جوش نخورین چو کلا فرقی نمیکنه
Arsal4n
01-22-2012, 12:06 PM
رئالی ها بترسن
Olympic Hero
01-22-2012, 02:16 PM
ساسان هر وقت میکا ریچارد تو یک بازی 70 درصد از 75 درصد هجوم از سمت راست تیمش رو انجام داد شاید بشه یه چیز در موردش گفت . لقب فورست گامپ رو الکی به استفن ندادن . یه بازیش رو ببین میفهمی که سمت راست اصلا یه توپ هم رد نمیشه + بیشتر حملات یووه از این سمت هست . تازه اینم در نظر بگیر که همین سمپ سیمونه پپه یکی از بهترین های ایتالیا داره بازی میکنه ولی باز استفن اجازه خودنمایی به اون هم نمیده .
SASAN
01-22-2012, 02:47 PM
منچستر vs. آرسنال
دو ابر قدرت بودیم.
رو در روی هم ایستادیم .
به یکدیگر خیره شدیم.
یکی از ما ، برای لحظه ای چشمانش را بست.
همه چیز تغییر کرد.
و انگار هرگز مانند گذشته نخواهد شد.
EmInEm
01-22-2012, 05:00 PM
لغت نامه رانندگی در ایـــران:
بوق: مسیرت کجاست؟
بووق: شما آژانس خواسته بودید؟
بوووق: سلام حاجی,فدات!
بوق بوق: حله آقا حله!
... بووق بووق: درپارکینگو باز کن پدر سوخته
بوق بوق بوق: عروس چقدر قشنگه ایشالا مبارکش باد!
بووووووق: دیدی از جا پرید؟ هرهرهر
بوووووووووووووو ووووق: برو کنار عوضی
بــ..ق: خانومی کجا,برسونمت فدات شم!
بووووق بووووق: وایسا الاغ,الان نوبت منه!
TeZAR
01-22-2012, 07:20 PM
Arsal4n
01-22-2012, 07:25 PM
یادش بخیر....
SASAN
01-22-2012, 10:28 PM
داور برای سیتی پنالتی گرفت ، به جای اینکه بالوتلی را اخراج کند !
EmInEm
01-22-2012, 10:28 PM
پسر بچه 5 ساله : دارم واسه دوست دخترم نامه مينويسم
مادر : ولي تو که هنوز خوندن و نوشتن بلد نيستي
پسر بچه : اونم بلد نيست بخونه ، اصن تو چه ميفهمي عشق يعني چي ؟
EmInEm
01-22-2012, 10:30 PM
برد دوباره منچستر در مقابل ارسنال بر همه منچستری ها از جمله خودم مبارک.
به امید قهرمانی دوباره تو لیگ.
زنده باد فرگوسن
reza9292
01-22-2012, 10:56 PM
جریان چیه همش به منچستر میبازه ؟
SASAN
01-22-2012, 11:28 PM
جریان چیه همش به منچستر میبازه ؟
فرگوسن
EmInEm
01-23-2012, 09:04 PM
این مرده خجالت نمیکشه؟؟؟!!!
1354
reza9292
01-24-2012, 08:48 AM
این تئاتر معروف (هدا گالبر) رو در سالن تئاتر تهران که یادتون هست چه سرو صدایی کرد
Arsal4n
01-24-2012, 11:58 AM
بدون شرح
reza9292
01-24-2012, 02:16 PM
بدون شرح
MAMAD
01-24-2012, 02:56 PM
سالها در حسرت دیدن صاحب این پاها بودم:4:
reza9292
01-24-2012, 07:32 PM
بچه ها من یه خبری رو شنیدم که خیلی عجیبه
نوشته بود بعضی از دانشجویان پیرو ............. خواستار شلاق خوردن اصغر فرهادی شدن
حالا دلیلشو دست دادن با بازیگر هالیوودی نوشته بود
MAMAD
01-24-2012, 08:46 PM
سلام دوستان تو این سایت برید اسم خودتون رو بزنید ببینید چه حیونی واستون میاد
کیلیک (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>[]=)
ARia1997
01-24-2012, 09:12 PM
[̲̅a̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅][̲̅d̲̅];217543']سلام دوستان تو این سایت برید اسم خودتون رو بزنید ببینید چه حیونی واستون میاد
کیلیک (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>[]=)
کیلیک کردم :4:
واسه من فیل دراومد :8:
MAMAD
01-24-2012, 09:16 PM
واسه من اسب اومد=)))
Django
01-24-2012, 09:30 PM
آقا واسه من میمون در اومد
Sgt.Wollek
01-24-2012, 09:40 PM
واسه من پشه اومد :136:
reza9292
01-25-2012, 06:51 AM
واسه من سگ در اومد
.................................................. ...........................
مورینیو: من هیچ قوم وقبیله ای را درون رختکن تحریک نکرده ام <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
مربی پرتغالی رئال مادرید در کنفرانس خبری پیش از بازی 4شنبه شب شرکت کرد. شاید این کنفرانس خبری جدی ترین کنفرانس آقای خاص بود.
او بدون آنکه توضیحی ارائه دهد، ترجیح داد تا زیاد به جنجال ها نپردازد و از ترکیب اصلی تیمش هم خبر نداد اولین سوال مطرح شده در موردانتشار اخباری راجع به احتمال جدایی او از رئال در پایان رقابتهای این فصل لالیگا بود. مورینیو این گونه پاسخ داد:« من این را گفته ام؟ از همکارتان سوال کنید.» او این پاسخ را درحالی ارائه داد که چهره اش کاملا خشن و سرد بود.
مورینیو در پاسخ به سوالی که او را ناراحت می کرد، با پاسخی یک کلمه ای :« نمی دانم» جوابگوی خبرنگاران می شد.
مورینیو در پاسخ به سوالی درمورد سوتهای انتقادی یکشنبه شب گفت:« نمی دانم. از هواداران بپرسید و نه از من.»
© The Phantom Pain
01-25-2012, 11:14 AM
لوگوی جدید گوگل . . . واقعا گریه داره :2:
reza9292
01-25-2012, 11:27 AM
رفقا به این سایت برین و اسمتونو بزنین تا عکستون رو نشون بده
مال من که این شد
اینم لینکش
Arsal4n
01-25-2012, 05:15 PM
آخه من چی بگم؟
آقای بیبر(چه عرض کنم) در فرودگاه ال ای
© The Phantom Pain
01-25-2012, 05:24 PM
آخه من چی بگم؟
آقای بیبر(چه عرض کنم) در فرودگاه ال ای
باور کن از فردا همین تریپ تو خیابونا مد میشه . . . . دختر و پسر . . . . نمیدونن که ما سالیانه ساله که این پوشش زیبا رو تو کشورمون داریم :4: . . . . . ولی حالا که بیبر پوشیده اوضاع فرق میکنه :22:
Ð-i-R-Ť-Y
01-25-2012, 07:41 PM
یادم باشه از فردا میرم بیرون جورابمو بزنم رو شلوارم :دی
باحاله جالبه
البته 90 % جوراب خاصی هست که مُد میشه ، نه این کار
Didoo
01-25-2012, 07:52 PM
تیریپ شلوار کردی ! ^:)^
مخلص چهارگوش ایران زمین ولی این مــُد از کردستان سر چشمه گرفته ... :| از هفته ی بعد هم انشالله شلوار کردی رو پای این فسقل بچه خواهیم دید ! :d
SASAN
01-25-2012, 08:33 PM
چه تریپی جدید و توپی زد در استدیو :8:
Arsal4n
01-25-2012, 09:31 PM
دلار و سکه اومدن پایین :4::4::4::4::4:
EmInEm
01-25-2012, 10:05 PM
پسر به دختر گفت اگه یه روزی به قلب احتیاج داشته باشی اولین نفری هستم که میام تا قلبمو با تمام وجودم تقدیمت کنم.دختر لبخندی زد و گفت ممنونم.
تا اینکه یک روز اون اتفاق افتاد..حال دختر خوب نبود..نیاز فوری به قلب داشت..از پسر خبری نبود..دختر با خودش میگفت :میدونی که من هیچوقت نمیذاشتم تو قلبتو به من بدی و به خاطر من خودتو فدا کنی..ولی این بود اون حرفات؟!..حتی برای دیدنم هم نیومدی...شاید من دیگه هیچوقت زنده نباشم.. آرام گریست و دیگر چیزی نفهمید...
چشمانش را باز کرد..دکتر بالای سرش بود.به دکتر گفت چه اتفاقی افتاده؟دکتر گفت نگران نباشید پیوند قلبتون با موفقیت انجام شده.شما باید استراحت کنید..درضمن این نامه برای شماست..! دختر نامه رو برداشت.اثری از اسم روی پاکت دیده نمیشد. بازش کرد. درون آن چنین نوشته شده بود: سلام عزیزم.الان که این نامه رو میخونی من در قلب تو زنده ام.از دستم ناراحت نباش که بهت سر نزدم چون میدونستم اگه بیام هرگز نمیذاری که قلبمو بهت بدم..پس نیومدم تا بتونم شرط عشق رو به جا بیارم..امیدوارم عملت موفقیت آمیز باشه.(عاشقتم تا بینهایت)
دختر نمیتوانست باور کند..اون این کارو کرده بود..اون قلبشو به دختر داده بود..
آرام اسم پسر را صدا کرد و قطره های اشک روی صورتش جاری شد..و به خودش گفت: چرا هیچوقت حرفاشو باور نکردم؟!!!...
mohammad_sincara
01-26-2012, 07:07 PM
سلام امروز تصاویری از کشتی کج و حواشی ان تهیه کرده ام شاید برای شما جالب باشد.1383138013851386138413811382
big-red-machine
01-27-2012, 01:20 AM
ضد فراماسونیاش و بارساییاش بخونند حتما
AĦӍẪÐƦÉȤA
01-27-2012, 11:18 AM
ماجرای داش علیه ما ایرونیا و دخترک گلفروش
داستان از زبان یک شاهد به نام مهدی مرتضویان
هیچوقت یادم نمی رود بلوار میرداماد را به سمت خیابان شریعتی رانندگی می كردم. وقتی به چراغ قرمز 180 ثانیه ای اش برخورد كردم عصبی شدم. تازه از محل كارم تعطیل شده بودم و خیلی خسته بودم.
داشتم دیالوگ های معمولم در مورد چراغ قرمزها و ترافیك های تهران را زمزمه می كردم كه كودكی رو به من كرد و گفت: «آقا فال می گیری» چند قدم آن طرف تر دخترك گلفروش با شاخه های لاله صدا زد: «آقا گل بخردیگه... خواهش می*كنم». جمله اش تمام نشده بود كه با غرور تمام، شیشه پنجره را بالا دادم تا صدایشان را نشنوم و مزاحم نشوند! وقتی چنین برخوردی را از من دیدند بی خیال شدند و رفتند سراغ راننده اتومبیل كناری ام.
BMW بود. رنگ قرمز و مدل ماشین سبب شده بود تا از سایر ماشین ها متمایز گردد.
پس از چند ثانیه دیدم پسرك فالگیر با صدای بلند گفت: «بچه ها ... بچه ها بیایین علی كریمیه... بازیكن پرسپولیس...» در یك چشم به هم زدن، پنچ شش نفر از كودكان كار، دور ماشینش را گرفتند. من هم بی اختیار سرم را چرخاندم تا عكس العمل علی كریمی را ببینم. او با لبخندی دنباله دار از همه كودكان فال و گل و شكلات گرفت تا آنها را خوشحال كند. چراغ سبز شد و بچه ها هنوز بی خیال كریمی نشده بودند. علی كریمی كه با بوووووق ماشین های پشت سرش مواجه شده بود، اتومبیلش را حركت داد و بعد از چراغ قرمز، ماشینش را نگه داشت. من هم از روی كنجكاوی پشت سر جادوگر ایستادم.
كاپیتان پرسپولیسی ها از ماشین پیاده شد و دخترك گلفروش را محكم بوسید و پسری كه آدامس می فروخت را بغل كرد. امضا داد و تمام گل های لاله گلفروش را خرید و چند فال حافظ هم گرفت. برایم عجیب بود. مگر می توان باور كرد جادوگر كه گاهی حوصله خودش را هم ندارد اینطور برخورد كند؟
دخترك گلفروش از فرط خوشحالی نمی دانست چكار كند و بالا و پایین می پرید. كریمی كه دیگر نمی دانست چكار كند، با صدایی خش دار گفت: «بچه ها باید بروم سر تمرین. دیرم شده.» خداحافظ... خداحافظ» كودكان كار نیز با تشویق چند ثانیه ای علی كریمی... كریمی دوستت داریم، او را بدرقه كردند...
پ.ن : رو دست این بچه کرجی اومده ؟ خیلی آقاس خدایی :D
MAMAD
01-27-2012, 11:23 AM
داداش درسته ساكن كرج اما بچه گيلان داش در هر صورت پرچمش بالاست
MAMAD
01-27-2012, 05:03 PM
عاقبت چت !!!؟؟؟؟
شدم با چت اسیر و مبتلایش / شبا پیغام می دادم از برایش
به من می گفت هیجده ساله هستم / تو اسمت را بگو، من هاله هستم
بگفتم اسم من هم هست فرهاد / ز دست عاشقی صد داد و بیداد
بگفت هاله ز موهای کمندش / کمان ِابرو و قد بلندش
بگفت چشمان من خیلی فریباست / ز صورت هم نگو البته زیباست
ندیده عاشق زارش شدم من / اسیرش گشته بیمارش شدم من
ز بس هرشب به او چت می نمودم / به او من کم کم عادت می نمودم
در او دیدم تمام آرزوهام / که باشد همسر و امید فردام
برای دیدنش بی تاب بودم / زفکرش بی خور و بی خواب بودم
به خود گفتم که وقت آن رسیده / که بینم چهره ی آن نور دیده
به او گفتم که قصدم دیدن توست / زمان دیدن و بوییدن توست
ز رویارویی ام او طفره می رفت / هراسان بود او از دیدنم سخت
خلاصه راضی اش کردم به اجبار / گرفتم روز بعدش وقت دیدار
رسید از راه، وقت و روز موعود / زدم از خانه بیرون اندکی زود
چو دیدم چهره اش قلبم فرو ریخت / توگویی اژدهایی بر من آویخت
به جای هاله ی ناز و فریبا / بدیدم زشت رویی بود آنجا
ندیدم من اثر از قد رعنا / کمان ِابرو و چشم فریبا
مسن تر بود او از مادر من / بشد صد خاک عالم بر سر من
ز ترس و وحشتم از هوش رفتم / از آن ماتم کده مدهوش رفتم
به خود چون آمدم، دیدم که او نیست / دگر آن هاله ی بی چشم و رو نیست
به خود لعنت فرستادم که دیگر / نیابم با چت از بهر خود همسر
بگفتم سرگذشتم را به «جاوید» / به شعر آورد او هم آنچه بشنید
که تا گیرند از آن درس عبرت / سرانجامی ندارد قصّه ی چت
MAMAD
01-28-2012, 10:19 PM
Aerography
به هنر نفاشی روی تجهیزات و ماشین گفته می شود. این کار معمولا با اسپری انجام میشود و تکنیک های مخصوص به خود را دارد.
big-red-machine
01-28-2012, 11:23 PM
میگم اگه باز این داش ساسان مارو احراج نمیکنه منچستر باخت و از دور مسابقات حذفی حذف شد:4:
دست به همین خاطر هم نوشته ی کوتاهی رو میذارم اینجا:10::
لیورپولی: چرا از من سیتی 6 تا خوردین؟
منچستری: دلمون خواست ، به شما چه؟!
لیورپولی: ای بابا چی شد از کریستال پالاس باختین از کارلینگ کاپ حذف شدین?
منچستری: کارلینگ کاپ واسه ما مهم نیست.
...
لیورپولی: خب چرا از بازل باختین و از لیگ قهرمانان حذف شدین؟
منچستری: با لیگ قهرمانان حل نکردیم گفتیم بریم لیگ اروپا.
لیورپولی: لا مصبا جام حذفی دیگه چرا؟
منچستری: دلار چنده تو بازار :-"
SASAN
01-28-2012, 11:30 PM
شما به فکر رفت و برگشتتون که در مجموع 10-3 باختین باشین . :5:
MAMAD
01-29-2012, 12:31 AM
تصاویر این لحظات نادر و زیبا توسط "الکسی تیموشنکوی " 19 ساله از اهالی کشور اوکراین گرفته شده است. او این تصاویر را در خانه تابستانی والدین خود گرفته است.
یک مارمولک در حرکتی خارق العاده هم نوع خود را از خطر سقوط نجات داد. این مارمولک توانست با حرکتی شبیه به انسانها هم نوع خود را که در حال آفتاب گرفتن بر روی یک شاخه در حال سقوط بود با دست خود بگیرد.
این دو مارمولک در حال آفتاب گرفتن بر روی شاخه درخت بودند که یکی از مارمولک ها حرکتی ناگهانی انجام داده و باعث می شود که مارمولک دیگر در وضعیت سقوط قرار بگیرد. در اینجا مارمولک شجاع با دست خود مارمولک در خطر افتاده را گرفته و به آرامی به پایین هدایت می کند.
وی دراین باره می گوید: من از زمان کودکی عادت داشتم تا با مارمولک ها بازی کنم. زمانی که آنها متوجه شوند که شما هیچ قصد بدی نسبت به آنان ندارید اجازه می دهند که با آنها بازی کرده یا از آنها عکس بگیرید.
او اضافه می کند: من هیچ وقت فکر نمی کردم که آنها اینقدر نیرومند بوده و به هم دیگر به این شکل کمک کنند.
اينم عكس پت و مت ايراني:4:
ولي خدايي مظلوميتي تو چهرشون هست كه اين روزا كمه وسادگيشون كه....
© The Phantom Pain
01-29-2012, 12:23 PM
تصاویر خنده داری که جدیدا پیداییدیم :4:
تعصب مترجم فیلم !!!
شباهت ندارن ؟
تاریخ شناسان پس از آزمایشات بسیار دلیل نرفتن حافظ به مسجد را فهمیدند !!
اینجا ایران است !!!
SASAN
01-29-2012, 01:19 PM
با نزدیک شدن بازی چلسی و منچستر ، صحنه ای زیبا مربوط به پارسال که موجب رسیدن به فینال لیگ قهرمانان شد .
کجایی ادوین که یادت بخیر :46:
The Shadow
01-29-2012, 02:19 PM
واقعـــاً یادش بخیر :4: آخه این چیه ؟؟؟ دروازبان باید بیاد حریف رو هـُل بده و از دروازش غافل شه ؟؟؟ :4:
اگه دخیا دروازه بان خوبی هم باشه فعلاً تجربش در حدی نیست که بخواد دروازه بان اول تیم با قدمتی مثل یونایتد باشه !!!
r v d
01-29-2012, 09:36 PM
برنامه کامل دور پنجم جام حذفی انگلیس:
لیورپول - برایتون
اورتون - برنده بلکپول و شفیلد ونزدی
چلسی - بیرمنگام
کراولی تاون - استوک سیتی
استیونج - تاتنهام
نوریچ - لستر
برنده ساندرلند و میدلزبورو - برنده آرسنال و استون ویلا
برنده میلوال و ساوتهمپتون - بولتون
SASAN
01-29-2012, 09:37 PM
پوری جان ارسنال بالا امد :ی
طبق پیشگویی جادویی من . 3-2 برد :ی
MAMAD
01-30-2012, 04:19 PM
آن روز که همه چیز برعکس شود!+عکس
.
reza9292
01-30-2012, 05:18 PM
به سلامتی
به سلامتی دختر بچه ایی که وقتی قدّش به شیشه پرادو نرسید لاستیکاش و پاک کرد
به سلامتی کسی که دید تو تاکسی بغلیش پول نداره
به راننده گفت :پول خورد ندارم واسه همه رو حساب کن....!
به سلامتی اون دختری که تو باغچه خونشون با شلوارک عکس میندازه بعد زیرش مینویسه تابستون 2011 آمستردام - هلند...
به سلامتیِ لوگوی یاهو مسنجر، که هر وقت عشقت میکشه از خواب ناز بیدارش میکنی، اما اون بهت لبختد میزنه!
بسلامتی بچه های قدیم كه با ذغال واسه ی خودشون سبیل می ذاشتن تا شبیه باباهاشون بشن نه بچه های الان كه ابروهاشون رو بر می دارن تا شبیه مادراشون بشن
سلامتی اون بابایی که امروز دختر کوچولوش زنگ زد بهش گفت:
بابا داری میای خونه شیرنی میخری؟؟؟
جیبشو نگاه کرد و دید نمیتونه!!
ماشینشو زد کنار خیابون
پیاده شد آروم و با خجالت گفت: آزااااااادی آزااااادی 2 نفر .
به سلامتیه همه رفقایی که آنلاینن اما خوب تحویل نمیگیرن
به سلامتی مهره های تخته نرد که تا وقتی رفیقشون تو حبس حریف به احترامش بازی نمی کنن
به سلامتی سندباد که کل دنیا رو با شلوار کردی دور زد
به سلامتی دختر گل فروشی که وقتی جای گل خریدن بهش 1000تومان میدیم پسش میده و میگه من که گدا نیستم..!!!
به سلامتی اونی که هر روز پروفایلشو چک میکنی اما نمی تونی ادش کنی
به سلامتی به سلامتی به سلامتی
به سلامتی همه ی بچه های گل iranwwe
Ғ Д † Д Ł β
01-30-2012, 07:00 PM
ابول جان ناراحت نشی ولی تعصب چیزیه که ما ترکها چه بخواین چه نخوایان از همه بیشتر داریم
قدمت استقلال پرسپولیس هم به چپمون نیست
تا وقتی تیممون تو لیگ برتر باشه به هیچ تیمی سر فرود نمیاریم
ما اصالتمون رو به هیچ چی نمیدیم
حالا میخواد لنگ باشه یا کیسه حموم
واسه زبون مادریم هم سرمو میدم
ایرانیم ولی اصالتا ترکم
در حوزه فوتبال هم شما راست میگی تراکتور نه بازی تاکتیکی داره نه تکنیکی
تا اینجا هم با غیب و جن و انس به این رتبه رسیده
اشکال کار اینجاست که تو این کشور همه میدونن نمیتونن با ترکا در بیافتن
واسه همین یه چنین نظراتی واسمون عادیه
تا وقتی که یه سریا به دنبال جدا کردن آذربایجان از ایران هستن این حرف و حدیثا هم خواهد بود
بنده نه پان تورکم و نه افراطی
فقط عاشق زبان مادریمم و واسه خاطرش تا آخرین قطره خونمم میدم
تو ورزشگاه هم این ک.و.ن بنده نبود که پاره شد
بلکه ترکی بود که کاری کرد خواهر مادرش شرمندش بشن !!
دیروز واسه اولین بار بنده هم تو اغتشاشات شرکت کرده و با گلوله ای باسن مبارک ترکی رو مورد هدف قرار دادم !
شعار جالب دیروز هم این بود :
نصرتی کجایی ... ترکی رو انگشت کنی !
اینم یه عکس از ورزشگاه سهند :
امیدوارم حرفام به کسی برنخورده باشه
Ariyan
01-30-2012, 07:27 PM
داش بابک دوستم بودی...
از روزای اول انجمن...
اون زمان فاتال b بودی با هم دوست بودیم..الانم هستیم...تا بعدش هم دوست خواهیم بود...
نظر شخصیت محترم...پس بذار منم نظر شخصیم رو بدم..
نمیدونم چرا شما ترک ها اینجور فکر میکنین...؟
چرا فکر میکنین با بقیه ملت فرق میکنین...فکر میکنین بهترین...چرا فکر میکنین ملت با شما مشکل دارن..؟
مگه ترک ها چه فرقی با بقیه میکنن که نمیتونیم باهاشون در بیفتیم..؟
داش بابک شما ترک ها تنها به اصالتتون افتخار نمیکنین...همه از هر قومیتی به اصالتش افتخار میکنه...
کسی با ترک ها مشکل نداره....توی هر ملتی خوب و بد هست...
ولی بابک جان من مشکلی با ترک ها نداشتم تا روزی که حرف از جدایی زدن...
تا روزی که به ما توهین کردن...تا روزی که شنیدم به تاریخ ما توهین کردن...
تا روزی که شنیدم تو استادیوم میگفتن مر*گ بر ایرانی...
کم از این اب و خاک برداشتن حالا هم ترک هات هم میخوان یه تیکشو جدا کنن...
کی فرق گذاشت...؟
ما فارسها....یا شما ترک ها؟؟
کی خواستار جدایی از این مملکت شده...؟
ما یا شما؟
چرا فکر میکنین همه باهاتون دشمنن...چرا فکر میکنین فقط خودتون راست میگین...؟
خداشاهده من هیچ مشکلی با ترک ها ندارم...
فکر کنم حسین اینجا ترک باشه...پوریا ترک باشه..خود تو ترک هستی...
همین شماها جزو بهترین دوست های من تو انجمن هستین..
ولی واقعا ازت ناراحت شدم وقتی امدی اینجا اینجوری حرف زدی؟
این مملک افتخارش همینه که این همه قومیت رو تو خودش جا داده...
از ما بختیاری ها گرفته...تا ترک و لر و قشقایی..کرد و.....
ولی اگر هر کدوم بخوان ساز جدایی بزنن که یه نخود از اسم ایران میمونه...
همه دنیا میخواد این مملکت رو جدا کنه چون وقتی با هم هستن تو دل همه دنیا ترس میندازن...
حالا هم ولایتیات همون کاریو میکنین که دنیا دوست داره و به کشور خودشون پشت کردن...
پس اینو از منم بشنو منم تا اخرین قطره خونم با کسی یا کسایی که بخوان یه وجب از خاک این مملکت رو جدا کنن
میجنگم و مطمئنم من و امسال من هم تنها نیستیم....
Arsalan
01-30-2012, 07:36 PM
تعصب چیزیه که ما ترکها چه بخواین چه نخوایان از همه بیشتر داریم
ما اصالتمون رو به هیچ چی نمیدیم
حالا میخواد لنگ باشه یا کیسه حموم
ایرانیم ولی اصالتا ترکم
بابک همونطور که تو از ابولی خواسته ناراحت نشه منم میخوام از حرفام ناراحت نشی .
تعصب کی گفته آذریا بیشتر از همه دارن ؟ معیارت چیه ؟ همینطور یلخی گفتی ؟:4:
اولا که اصالت تیمای پایتخت تو این کشور از همه تیما بیشتره ، فقط همون اسم پرسپولیس می ارزه به کل اصالت تیمایی مثل تراکتور بعدشم مرد حسابی :4: میگی اصالت بقیه تیما چپتون نیست بعد خودتون اصالتتون واستون مهمه ؟ :4: خب اینطوری بخوای حرف بزنی ما هم میگیم تراکتور چپ اسب رستم نیست ! عشق است پایتخت .
در مورد لنگ و کیسه حموم فقط بگم خود پایتخت نشینا انقدر همدیگه رو مسخره کردیم الان تیمای دیگه هم دارن میگن لنگ و کیسه حموم ، ندید آقا ، سوژه دست تیمای دیگه ندید.
از این حرفایی هم که میگن ایرانیم ولی به لر بودنم افتخار میکنم ، نمیدونم ایرانیم ولی به ترک بودنم افتخار میکنم. بابا چرا چه فرقی داره آخه ؟ چرا مرز بندی میکنید ؟ همه ایرانی هستیم دیگه . با این حرفا فقط تفرقه بیشتر میشه که الان شده.
حالا یه چیز. اعصابت از بازی خورده میتونستی در کمال آرامش بگی آقا ناداوری بود ، استقلال حقش برد نبود و تمام . خود کمیته داوران هم گفته ترکی رو احتمالا مدتی محروم میکنن ، همه کارشناسا رای به قضاوت بد ترکی دادن ، دیگه داد و قال نداره که .
فعلا ......
Ғ Д † Д Ł β
01-30-2012, 07:38 PM
داش آرین قربون دهنت
اشتباهت اینجاست که فک میکنی خود ترکها میخوان جدا بشن
در حالی که من یکی میدونم جمهوری اسلامی بدش نمنیاد اقوام ترک و آذری از ایران بزارن برن
این کار از خیلبی وقت پیش شروع شده
نمونش قضیه دریاچه ارومیه بود
میگی چرا فکر میکنم بقیه با ترکها مشکل دارن ؟؟
مگه غیر اینه ؟؟
چند تا فیلم ایرانی یا سریال سراغ داری که یه ترک زبان تو نقشی به غیر از سرباز صفر باشه
مگه قضیه روزنامه ایران یادت رفته ؟؟
مگه نه اینکه تراکتور رو 8 سال تو لیگ یک نیگه داشتن و فقط و فقط برای جلوگیری از پیوستن مردم آذربایجان به شورشها تراکتور لیگ برتری شد ؟؟
مگه نه اینکه اکثر پالایشگاه ها رو به عمد بردن طرفای جنوب ؟؟
بازم بگم ؟؟
amirnba
01-30-2012, 07:47 PM
آقا ما هم یه پستی بدیم تو اسرار ، نمیخوام بحثو فوتبالی کنم ولی نمیشه ،بابک اینو رُک میگم تراکتور شخصیت قهرمانی نداره داوری و ... حرفِ این امیر اقای قلعه نویی هم که تیمش کم میاره میره سراغ حاشیه و داوری و خداحافظی هرچند مربی استقلال بوده ولی بنده به شدت حالم از این بشر بهم میخوره حرکت هواداران تراکتور هم دیگه اصلا جای بحثی رو نمیزاره
در آخر هم بگم که بنده بیشتر از اینکه از برد استقلال خوشحال بشم از این خوشحال شدم که تماشگر ها یخ زدن و تیمشون نتیجه نگرفت :4: تا شما باشین و برف پرتاب نکنین به اس اس توهین نکنین :4:
Ғ Д † Д Ł β
01-30-2012, 07:54 PM
در جواب داش ارسی
داش اصلا هم اعصاب من یکی از این باخت به هم نریخت
چون اطلاع دارم که حتی استانداری و فرمانداری تبریز هم جلسه داشتن یه جورای قرار بود تراکتور این بازی رو نبره
شما هم نظر خودت رو داری
ولی وقتی میگم تعصب آذریا یه چیزه دیگست واسه همینه
شما بگو اسم پرسپولیس به کل تراکتور می ارزه
ولی من میگم این تراکتوره که بعضی ها نمیخواهند مردم آذربایجان همراهش باشن
این تراکتور که تو بازیهاش ت آزادی نصف استادیوم مال آذریهاست
حالا با این اوصاف پرسپولیسی که هوادارش هیچوقت اونطور که باید و شاید ازش حمایت نکردن می ارزه به تیمی که بعد باختش 70000 تا هوادارش ایستاده تشویقش میکنن و روحیه میدن ؟؟
در جواب داش امیر هم فقط سکوت میکنیم !
Olympic Hero
01-30-2012, 08:12 PM
اول : بنده ترک قزوین می باشم و کلا تو یه فاز دیگه هستم :4: منو خواهشا تبریزی نکنید :4:
دوم : بابی جون من همیشه از ترک ها دفاع کردم . خودت هم تو 2-3 بازی که هم رو دیدیم گفتم . ولی الان از ترک های تبریز ناراضی ام . میدونی چرا ؟ چون شما اومدید تهران دقیقا پشت دروازه سمت چپ ( از دید تلویزیون ) رو دادیم به شما هر نیم ساعت 1 بار هم یه سکو به شما اضافه میشد . دقیقا یادم هست تو همون بازی وقتی یک سکو از بالا رو به شما دادن شما وحشیانه ریختید رو سکو و رفتید اون لب سکو و به هواداران اس اس که زیر شما بودن سنگ و ... پرت میکردید . نمیگم ما هم پرت نمی کردیم ولی شما شروع کننده بودید که از بالا سر هوادار های ما سنگ ریختید .
دیروز هم واقعا جوانمردی رو دیدیم . اول اینکه طبقه اول رو کلا گرفته بودید و 1 ردیف سکو هم به ما ندادید . از بس شما جوانمردید !! بعد , از دقیقه 1 با گوله برفی داشتید بازیکن های ما رو میزدید . مجتبی جباری , خسرو حیدری , برهانی , مظلومی و ... همه حداقل 1 گوله برف بهشون خورد . نمیدونم خدا رو میشناسی یا نه ولی میگن چوب خدا صدا نداره . انقدر مارو زدید تا اخر داور اون بالا رو سرتون اوورد که حقتون هم بود . زندی مصدوم شده بازیکنتون ( ابراهیمی بود فکر کنم ) داره میره بگیره بزنتش !!! حسینی هم جلوش رو میگیره برمی داره حسینی هم میزنه !! خب این کارا یعنی چی ؟ شما مقصر هستید که بازیکناتون انقدر یاغی میشن . نمونش کرار . تو باشگاه شما هر بار که دعوا میکرد تاز سوی توی شخص هوادار شویق میشد , اومد اس اس یه بار دعوا کرد انداختنش بیرون هوادار ها هم بهش 2-3 تا فحش دادن . شک نکن این کرار اگه تو تراختور میموند باز هر روز دعوا میکرد . شما بازیکن رو به قولی پررو میکنید . یعنی وقتی که بازیکنتون رو بعد از کار زشت تشویق میکنید طرف پررو میشه .
شما اومدید تهران خدایی هیچکدوم ازبازیکناتون غیر از اکبرپور که استقلالی بود و فرهاد رو بد زد فحش نخورد . یه تیکه سنگ هم سمت بازیکناتون پرتاب نشد . بازیکناتون برای ورود باید از جلو سکو ی ما ( سکو 8 ) رد میشدند یه نفر هم بهشون چیزی پرت نکرد فحش نداد اما شما قشنگ گل کاشتید .....
انقدر هم از هواداری فدراسیون نگو خدایی . کرار پارسال داور و کمک داور رو با هم میزد 1 جلسه هم محرومش نمیکردن .....
×××
صحبت های من کلا فوتبالی بود نه قومی و .....
r v d
01-30-2012, 08:18 PM
بابک این تیکه حرفت خیلی خیلی بهم بر خورد ...
چپتون که سهله , چپ و راستتونم جمع کنید و هورمون رشدم تزریق کنید بش , به زیره تیزی ـــه استقلال پرسپولیسم نمی رسید دادا ....
من شرمندم دوستان
SASAN
01-30-2012, 08:48 PM
دوستان قرار شد مثلا بحث فوتبالی دیگه در اسرار نباشه :5: ، پستاتون با کافی شاپ اقدام شد :4:
ŠÄÉËĐ
01-30-2012, 08:56 PM
خیلی جالبه ما تو تهران باختیم از تبریز و هر جا همین ترکایی که میگی اومدن هر چی خواستن بهمون گفتن ما چیزی نگفتیم ،گفتیم یه بازی بود تموم شد و رفت نه یه بی احترامی نه حرفی .
شما راست میگی ترکا از همه قوی تر ، با غیرت تر ، پولدار تر و ..... کلا غول مرحله آخر هستن و ما در مقابلشون هیچی نیستیم .
شما میگی به چپمون ولی هیچ میدونید اصلا برای ما جز خنده چیزه دیگه ای نیستید ، مهم نیست اینم میگذره
عادت شده هر جور بی احترامی و هر جور حرفی بهمون بزنن و آخرش بگم معذرت می خوام اگه ناراحتتون کردم .
منم معذرت میخوام ولی جان من ناراحت نشدی ؟
من از ابولفضل دلگیرم که اصلا چرا همچین بحثی شروع کرد که الان باید اینجوری حرف بخوریم .
ولی فقط خواستم بدونید من و خیلیای دیگه تو این انجمن شاید کنار هم نباشیم ولی واسه دیدن هم لحظه شماری می کنیم حالا بخواد ترک باشه کرد باشه لر باشه هر چی میخواد باشه چون 1 چیزی برامون مهمه اونم رفاقت و صمیمته .
آره استقلالو خیلی دوست داریم آره پرسپولیس خیلی دوست داریم ولی حاظر نیستیم رفاقتمونو حتی واسه یه لحظه بهش بفروشیم .
خسته و کفته از پادگان بیای خونه اینجوری ام اعصابت بریزه بهم شاهکاره .
دمتون گرم .
یا علی.
MAMAD
01-30-2012, 08:59 PM
من يه چيز بهتون بگم
دادا من3 ماه اموزشي رو تبريز(عجب شير پادگان شهيد برخورداري) بودم خدا شاهده تركها واقعا انسانن تو مرام هم كم نميزارن اما همينطور كه توشون خوب هست بد هم هست مثل اينكه كيلاني بد داريم خوب هم داريم
دادا بعدش ميگي درياچه اروميه اره داغونش كردن اما مگه با تالاب انزلي ما چيكار كردن؟؟ يا با رودخانه سپيد رود ما از بس ازش شن برداشتن نابود داره ميشه ميخواستم بگم همه جا اينطوريهزاينده رود اصفهانيا قضيش رو همه ميدونن كه داشت خشك ميشد
پالايشگاه رو جايي ميزنن دادا كه نفت بيرون بياد توي خزر نفت پيدا كردن تو گيلان پالايشگاه نزدن ايران خودرو سايپا 3 يا 4 تا كار خونه داره تو مازندران اما رشت و گيلان يه دونه هم نداره ما هم بايد بگيم اينا ميخوان ما رو بندازن بيرون دادا؟؟
يه سري ميخوان از اذري ها سو استفاده كنن وجهت بهشون بدن اما من بعيد ميدونم زير بار حيله دشمنان برن اين (ايراني ها) اذري ها
reza9292
01-30-2012, 09:39 PM
به نظر من هر جا امیر قلعه نویی میری تیم شخصیت قهرمانی میگره به خودش
EmInEm
01-30-2012, 09:45 PM
من از وقتی به دنیا اومدم طرفدار استقلال بودم و هستم.برد این بازی مقابل تراکتور هم به من نچسبید من دوست داشتم به خاطر بازی خوبمون ببریم و نه اشتباه داور.اما انصافا حق بازیکنای استقلال این نبود.داور اشتباه کحرد چه ربطی به بازیکن ها داره.در ضمن یعنی تا حالا نشده داوری به نفع تراکتور بگیره.بالاخره فوتباله و این اتفاقات جزوشه
The Phenom
01-30-2012, 10:14 PM
با سلام :4:
به عنوان یه کسی که هم فارس هستم هم اذری و دو سه تا قوم و قبیله دیگه
اولا دوستان لطف کنین تو انتخاب کلماتتون دقت کنین اون قسمت ایران که تو سمت شمالغربی واقع شده آذربایجان اسمشه و مردمش رو آذری میگن
تو تمام عمرم به خدا همیشه هر کس رو دیدم که قوم و قبیله ای صحبت می کرد سعی کردم متقاعدش کنم بابا جان تو اول ایرانی هستی یارو شاید ندونه رشت کجاس تبریز کجاس ولی ایران رو می شناسه
بعد من حرف بابک رو کاملا محکوم می کنم که استقلال و پرسپولیس رو به الت شریفش متصل کرد :4:
خود من پرسپولیسیم ولی به جان مادرم سر سوزن پشمم هم تکون نخورد باز هم میگم حرف بابک اشتباه بود ولی دوست عزیزی که میایی در جواب حرف اشتباه دو سه تا هم روش میذاری تحویل می دی اون بابا اشتباه کرده بیجا کرده اصلا غلط کرده تو که کارت بد تره
اقا کی میگه چون هر کی اومد حرف بد زد تو هم همین کارو بکنی
داداش عزیزم سعید جون سرباز وطن خدا بهت قوت بده تو میگی حرف خور شدی خب داداش من حالا فرض کن حرف خور شدی بابا غریبه که نبوده از بیرون که نیومده
تیمش باخته ناراحت بوده یه چیزی گفته تو که خداوکیلی با مرامی چرا؟ بابا یکم از لوطی گریتو هم خرج ما کن ما جونمونو میذاریم :8:
به جون همتون که حکم داداشی رو که نداشتم واسم دارین هیچ کدومتون تو رفاقت از من بیشتر تو پاچتون نرفته ولی همین الانشم رفیقم واسه عمل مادرش پول می خواس به خداوندی خدا انگار مادر خودم رو تخت بود سریع واسش ردیف کردم
سرتونو درد نمیارم فقط جان من یکم تعصبات الکی رو بذارین کنار
اقا الان همه بیاییم از صبح تا شب هم به استقلال یا پرسپولیس یدونه پشمشون هم کنده نمیشه پس الکی کاسه داغ تر از اش نشین
Olympic Hero
01-30-2012, 10:43 PM
تا اینجا با بردمون زیاد حال نمیکردم ولی با این صحنه هایی که الان 90 درجه نشون داد میگم خدا دمت گرم عجب برد شیرینی بود .... خوب حق رو میدی به حق دار . وقتی از دقیقه 1 اونطوری بازیکنای تیم رو با برف میزنی و فکر میکنی خیلی شاخی , اینطوری هم داور سرِ تیمت رو میبره که سرمربی تیمت بره بیمارستان بستری بشه و بدوییی دنبال قهرمانی ........ بعضی اوقات مرام و انسانیت از تعصب خیلی خیلی بهتر هست .
Ғ Д † Д Ł β
01-31-2012, 08:44 AM
با تشکر از همه بچه ها
در جواب تک تک بچه ها :
نمیدونم چی از صحبتام برداشت کردین ولی به هر چی که میپرستین قسم میخورم سر رفیق و رفیق بازی تا حالا ذره ای به خودم شک را ندادم
نمیدونم چرا بحث به اینجا کشید که فک کنین من تو روی بچه های انجمن در اومدم
مگه نه اینکه بنده واسه میتینگ آخری که با بچه ها داشتم از تبریز بلیط یه روزه گرفتم و اومدم تهران
داش حسین یادت رفت ؟؟
پس نگید که بنده به خاطر یه سری چیزا تو روی بچه ها در اومدم
بازم میگم بنده اصلا اعصابم به خاطر بازی خورد نیستو پتموم حرفام از ته دلم
هی گیر میدین به اینکه گفتم استقلال پرسپولیس چپم نیست
این یه مورد رو قبول دارم بد گفتم
بنده تا چند سال پیش شدید طرفدارا پرسپولیس بودم و این چند وقت اخیر هم به خاطر هم نشینی با بچه های اینجا تیم دومم شده استقلال
ولی نمیتونم این حرف رو قبول کنم که وقتی تیمم هست بخوام واسه تیمای دیگه ارزش قائل شم
در کل خوشحال شدم که بچه ها تو این بحث شرکت کردن
بازم میگم به قول دایی هممون اول ایرانی هستیم
ولی وقتی تو یه کشور به قومیتی ذهنیت بد ایجاد مشیه و انواع و اقفسام ظلما بهشون میشه حق بدید که بعضی موقعها یهع همچین چیزایی پیش بیاد
در مورد برف و سنگ هم هیچی نمیگم
حسین میگه تو بازی داشتیم و.حشی گری میکردیم
داداش وقتی رحمتی و دفاعتون به هم خوردن میلاد توپی رو که میتونست گل صد در صد باشه رو زد برون
اونوقت پشت سر همون بازیکن تیم ما افتاد زمین استقلبالی بردن که گل بزن
جرقه برف و فقحش هم از همونجا شروع شد
زیاده عرضی نیست
اي دوست دلت هميشه زندان من است
آتشكده عشق تو از آن من است
آن روز كه لحظه وداع من و توست
آن شوم ترين لحظه پايان من است
Ғ Д † Д Ł β
01-31-2012, 01:28 PM
امیر پاشا به تو افتخار میکنم تیمی ساخته ای که 9نفره فقط با پنالتی تونستن ببرنش.
آشوبی به تو افتخار میکنم که با پای شکسته ات از زمین بیرون نیامدی و وجود خودت را سپر حریف کردی.
حاج صفی به تو افتخار میکنم که بعد از اعلام اشتباه پنالتی دیوانه شده بودی.
ممد به تو افتخار میکنم که انقدر از ناداوری عصبی بودی که دیگر حال رقصیدن نداشتی
سربازان تراکتور به شما افتخار میکنم که 9نفره تیم اول جدولو زیر فشار گذاشتید.
آذربایجانی به تو افتخار میکنم .
خودت میدانی چرا بهت افتخار میکنم
چون بهتر از من دمای زیر 10درجه را حس کردی
جوابیه هواداران تراکتور به اظهارات حسن زاده (رییس کمیته بی انضباطی):
اگر 5 جلسه ما را محروم کنید...
اگر 3 ماه میزبانی را از ما بگیرید...
اگر 10 امتیاز کسر کنید...
مردم غیرتمند آذربایجان باز هم در برابر ظلم و تبعیض قیام خواهند کرد.
حالا برین خودتون جرررررررررر بدین.. بازم مییگیم :
یاشاسین آذربایجان!
reza9292
01-31-2012, 03:13 PM
حمله قلبي نبود، مشكل قلبي بود/ ژنرال به توصيه پزشكش سكوت كرده
.................................................. .......................
این تیتر سایت گل بود
بنده خدا حق داره
من خودم استقلالی هستم اما واقعا حق تراکتور رو خوردن و اونوقت این آقای مظلومی میاد تو نشست خبری میگه
برد حق ما بود یکی نیست بگه برادر من با یه اخراج بیخود و یه پنالتی که گرفته نشد واسه تراکتور بازی رو بردین
حالا دیگه قهرمان آسیا هم میخواین بشین
بخدا اگه تراکتور به اندازه استقلال بازیکن داشت الان 7-6 امتیاز اختلاف صدر جدول بود
من میگم استقلا ل این فصل با این مربی به هیچ جا نمیرسه منظورم قهرمانی در لیگه
به نظرم مدیرت باشگاه باید امیر قلعه نویی رو به استقلال برگردونند
یا اینکه یه مربی در سطح اول حالا نه درجه دو واسه استقلال بیارن
واقعا این قلعه نویی هر جا میره فوق العاده کار میکنه
فقط ژنرال
Olympic Hero
01-31-2012, 04:39 PM
بابی جون مگه من گفتم تو تو روی بچه ها دراومدی ؟ من حرفمم با کل هوادار های تراکتور تو اون بازی بود که از شروع تمرینات تیم داشتن بچه های تیم مارو با برف می زدند . من اصلا اسمی از تو اووردم ؟ من کلی گفتم . آره تیم شما خوب بازی کرد همین که 9 نفره جلو مارو گرفته بود عالی بود . اما کل تیمتون خوب نبود . همون ابراهیمی با اون وحشی بازیش هم لباس شما رو پوشیده بود دیگه غیر از اینه ؟ . صحبت من در مورد هوادار های تیم شما بود که نمیدونم دیشب تو 90 دیدی یا نه دارن به همدانی میگن برو اونور میخوایم استقلالی ها رو بزنیم !!! مهتی رحمتی میره سمتشون میگه بس کنید با برف میزننش بعد رحمتی سرش رو میندازه پایین دست میزنه میره باز با برف میزننش. میلاد میداووی با شیرزاد دارن گرم میکنن با برف میزننشون . من اینا رو دارم میگم . میگم شما تو تهران یه دونه سوزن هم سمت بازیکناتون پرت شد ؟ من از رفتار بد اون هوادار گونده گــ.ـــوز که فکر میکن با شکوندن صندلی و از بین بردن بیت المال گنده میشه بدم می اد . زده صندلی رو شکونده بعد با افتخار پرتش میکنه دستش هم میبره بالا نعره میزنه ..... خب این کارا یعنی چی ؟ میخوای بگی گنده ای ؟ باشه بابا تو زورو ...
واالله منم استادیوم رفتم تیمم هم باخته به همین تراکتور هم باخته خدا شاهدِ برو از آرمان , پوریا و حامد بپرس گفتم آقا فدا سرمون باختیم دیگه بعد پشت وانت شروع کردیم به گفتن خندیدن . نه اینکه بزنیم صندلی بشکـــ.ـــونیم و .... فکر نکن نمیتونیم . این هوادار های قرمز و آبی که من تو استادیوم دیدم صندلی که سهله سیمان رو هم میتونن بکنن پرت کنن وسط زمین . بابی جون خدایی یه دونه از اون گوله ها میخورد تو کله رحمتی یا جباری یا هرکس دیگه ای کی میخواست جواب بده ؟ تورو خدا بابی جون این چیزا رو هم ببین ...
بازم میگم بابک من اصلا با تو نیستم چون خدایی تو رفاقت ثابت شده ای . من حرفم این کارای " احمقانه " هست که من امسال فقط تو تبریز شاهدش بودم . برا بقیه تیم ها از جمله خود استقلال و همین بازی پرسپولیس - ذوب اهن هم ناداوری بوده اما هیچ هواداری مثل هوادار های تراکتور این جوری وحشی بازی در نیووردند . این نشون از بی تعصب بودن بقیه شهر ها نیست , این نشون از با فرهنگ بودنشون هست ......
Ғ Д † Д Ł β
01-31-2012, 05:52 PM
میگم شما تو تهران یه دونه سوزن هم سمت بازیکناتون پرت شد ؟
خداییش سوزن بهمون پرت نکردین
به جاش با پاره اجر ما رو یاد آپاچی ها انداختین ! :4:
reza9292
01-31-2012, 05:56 PM
بدون مجتبی هرگز
Olympic Hero
01-31-2012, 06:04 PM
بابی جون من سمت بازیکناتون گفتم :4: وگرنه هوادار ها رو که خودم داشتم میدیدم هر دو طرف داشتن به هم سنگ مینداختن :4: ولی سمت بازیکناتون خداییش هیچی ننداختیم . اینو خدایی باید قبول کنی :4:
r v d
01-31-2012, 06:06 PM
بابک حسین گفت از طزف تماشاگرای ما به طرف بازیکناتون , نه هواداراتون !!!
دیگه لابد طرفداراتون لابد چیزی گفتند و قبلش چیزی پرتاپ کردند و خوب جوابشم گرفتند !!!! دیگه بابک خودتو به اون راه نزن خودت می دونی طرفدراتون میان تو آزادی چقدر گونده گـــ وزی میکنند و نترس کم میارند تو زدن و اجر پرتاپ کردن به سمت استقلالیا.
خدا شاهد تو بازی استقلال - تراکتور دو سال قبل (اون سالی که 2-2 شد مهرداد پولادی واسه تراکتور یه گل زد) بازی که تموم شد داستیم می رفتیم سمت ماشین درست جلوی پارکینگ 19 استادیوم بودیم من یک لحظه سرم رو گرفتم هوا دیدم خدا شاهده یک میله سیاه رنگه 2-3 متری رو هوا داره چرخ می خوره میاد سمت استقلالیا , خودم یه لحظه همینجوری خیره به آسمون بودم .... از این چیزا زیاده بابک جان.
بگذریم
reza9292
01-31-2012, 06:09 PM
مردی که میخندد و رئیس می ماند
بی شک وقتی صحبت از کارنامه درخشان می آید کفاشیان آخرین نفری است که به ذهن هر جنبنده ای خطور میکند
EmInEm
01-31-2012, 09:34 PM
گفتم:خدایا از همه دلگیرم ، گفت: حتی از من؟؟؟
گفتم خدایا دلم را ربودند ، گفت پیدا ز من؟؟؟
گفتم خدایا چقدر دوری ، گفت تو با من؟؟؟
گفتم خدایا تنها ترینم ، گفت پس من؟؟؟
گفتم خدایا کمک خواستم ، گفت از غیر من!!!؟؟؟
گفتم خدایا دوستت دارم ، گفت بیش از من؟؟؟
گفتم خدایا اینقدر نگو من ، گفت من توأم تو من
EmInEm
01-31-2012, 09:40 PM
دوست داری ولنتاین کادو چی از عشقت بگیری؟
1. بوس
2. کیک
3. بلیط کنسرت خواننده محبوم
4. کادو نمیخوام خودشو میخوام
5. عروسک
6. شکلات
7. یه دسته رز قرمز
8. یه دور بده بهم(ویژه اعضای گروه)
9. کتکش بزنم
10. لباس
11. لب تاب
12. گوشی اپل
13. آدامس لاویز
14. کوفت و زهرمار
15.هیچ کدام
EmInEm
01-31-2012, 09:44 PM
پول هميشه جائي بالاتر از قد ماست !
براي رسيدن به آن مواظب باشيم پايمان را روي چه چيزهائي ميگذاريم .<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 948082_n.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>********.com/photo.php?fbid=167663500002778&set=o.239230096109740&type=1&ref=nf)
SASAN
02-01-2012, 07:47 AM
ترکیب دیشب بازی منچستر 2 - 0 استوک ::
Goalkeeper: Ben Amos
Defence: Chris Smalling
Defence: Jonny Evans
Defence: Rio Ferdinand
Defence: Patrice Evra
Midfield: Paul Scholes
Midfield: Ji-Sung Park
Midfield: Luis Antonio Valencia
Midfield: Michael Carrick
Forward: Dimitar Berbatov
Forward: Javier Hernandez
-
تعویضی هـا ::
Substitute player: Tomasz Kuszczak
Substitute player: Paul Pogba
Substitute player: Ryan Giggs
Substitute player: William Keane
Substitute player: Danny Welbeck
Substitute player: Fabio da Silva
Substitute player: Rafael da Silva
-
مصدومین :
Injured: Tom Cleverley
Injured: Nani
Injured: Phil Jones
Injured: Anders Lindegaard
Injured: Michael Owen
Injured: Nemanja Vidic
Injured: Ashley Young
Injured: Anderson
Injured: Darren Fletcher
Injured: Wayne Rooney
Injured: David de Gea
---
دیشب هم گیبسون هم دینشو عالی به یونایتد اعطا کرد :4:
reza9292
02-01-2012, 07:51 AM
(<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)بدون شرح
r v d
02-01-2012, 10:15 AM
عکسی از یکی از هواداران تیم اورتون که در جریان بازی دیشب تیمش مقابل من سیتی به داخل زمین اومد و با دستبند دسته خودش رو بست به تیرک دروازه من سیتی و چند دقیقه ایی باعث توقف بازی شد.
(دیشب داشت تی وی 3 نشون میداد بازی رو , اینقدر این یارو پُرو و قد بود , این گارد های امنیتی تا می خواستند دستش رو از تور دربیارند تا راحت تر بازش کنند , بارو همچین شاکی میشد و داد میزد :136:)
MAMAD
02-01-2012, 10:27 AM
سي ام پانك رو مينم ياد كاركتر بگ ول تو فرار از زندان ميفتم (T back)
0<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
Comiser Jacobs
02-01-2012, 11:01 AM
پول هميشه جائي بالاتر از قد ماست !
براي رسيدن به آن مواظب باشيم پايمان را روي چه چيزهائي ميگذاريم .
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 948082_n.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>********.com/photo.php?fbid=167663500002778&set=o.239230096109740&type=1&ref=nf)
شما می شه لطف کنی تفسیر های جذابت رو واسه خودت نگه داری و در اختیار دیگران قرار ندی.
همه شدن مفسر و منتقد
reza9292
02-01-2012, 12:22 PM
[̲̅a̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅][̲̅d̲̅];218487']
سي ام پانك رو مينم ياد كاركتر بگ ول تو فرار از زندان ميفتم (T back)
0<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
آی گفتی من همینجور ولی خداییش تی بک یه چیزه دیگه بود
SASAN
02-01-2012, 12:40 PM
شما می شه لطف کنی تفسیر های جذابت رو واسه خودت نگه داری و در اختیار دیگران قرار ندی.
همه شدن مفسر و منتقد
( تایپیک کافی شاپ است ، هر کی هر چی دوست داره میگه ) ، شـما هم حق نداری به کاربری تیکه و کنایه بزنی :3: !
reza9292
02-01-2012, 02:16 PM
کسی میدونه این داورا به چی متبرک شدن که پشت همشون نوشته تبرک
MAMAD
02-01-2012, 02:28 PM
خوش خدمتی ضدایرانی سامسونگ برای اسرائیل+ فیلم
در کلیپ تبلیغاتی کوتاهی که از سوی شرکت سامسونگ و یک شرکت تبلیغاتی اسرائیلی ساخته شده و از شبکه تلویزیون کابلی "هات" رژیم صهیونیستی پخش شده است، شرکت سامسونگ با خوش خدمتی قابل توجهی به این رژیم، به کشور و مردم ایران و به خصوص زنان ایرانی توهین های خاصی کرده است.
به گزارش سایت اوباما (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)، در این تیزر تبلیغاتی که درست چند روز بعد از ترور دانشمند هسته ای ایرانی پخش شده، شرکت سامسونگ که محصولات آن به طور وسیع در ایران به فروش می*رسد، به نوعی موضوع ترور دانشمندان هسته ای ایران را به سخره گرفته و آن را به مثابه آب خوردن برای جاسوسان رژیم صهیونیستی دانسته است.
داستان این کلیپ که با همکاری مشترک یک شرکت بازرگانی اسرائیلی و شرکت سامسونگ کره جنوبی ساخته شده، به 4 بازیگر اسرائیلی مربوط می شود که شوهای خاصی برگزار می کنند و شنیده اند که حتی در ایران نیز طرفدار دارند. به همین منظور، برای دیدار با طرفداران خود در ایران، به اصفهان سفر می کنند.
این چهار صهیونیست برای اینکه شناخته نشوند لباس مبدل به تن می کنند. شرکت سازنده این کلیپ، با نوع پوششی که برای این 4 کاراکتر در نظر گرفته، زن ایرانی را مورد تمسخر قرار داده است، به گونه*ای که این 4 مرد با پوشیدن مانتو و در عین حال داشتن سبیل و با راه رفتن نامناسب خود، چهره ناشایست و عقب*افتاده*ای از زن ایرانی نشان می دهند.
در این کلیپ، ایران به مثابه بیابانی به تصویر کشیده شده که مملو از گرد و غبار است و مردم آن به دور از هرگونه تمدن و به صورت عصر حجری زندگی می کنند و زنان در هر گوشه ای روی زمین بر روی خاک نشسته اند.
این 4 نفر در جستجوی غذا به کافه ای می رسند که در این کافه یک مامور موساد را که نیروگاه هسته ای ایران در اصفهان را زیر نظر دارد، به طور اتفاقی می بینند. وجود تصاویر آیت الله سیستانی به عنوان چهره سیاسی ایران، بر روی دیوارهای این کافه نیز نشان می دهد که شرکت تبلیغاتی مزبور، حتی از اطلاعات سیاسی خاصی برای تولید این کلیپ برخوردار نیست.
این مامور موساد به بازیگران مورد علاقه اش توضیح می دهد تبلتی دارد که با آن تمام فعالیت های نیروگاه هسته ای را رصد می کند. یکی از بازیگران اسرائیلی، تبلت مامور موساد را برمی دارد و همینطور که درباره قابلیت های آن از مامور سوال می کند، دوست دیگرش از روی کنجکاوی، دکمه ای را روی تبلت لمس می کند که به محض لمس دکمه، نیروگاه هسته ای ایران که پشت سر آن هاست، منفجر می شود!
همه بهت زده می شوند اما بازیگری که باعث این انفجار شده، می گوید: چی شده؟ مگر چه اتفاقی افتاده؟! این هم فقط یک انفجار مرموز دیگر در ایران بوده! غصه نخورید!
ضمن پوزش از مخاطب فهیم ایرانی، این کلیپ را که نشان*دهنده میزان کینه و در عین حال، واهمه رژیم اسرائیل از مردم ایران است، در ادامه می بینیم:
اما نکات قابل توجهی که در این کلیپ به چشم می خورد، ساخته شدن این کلیپ برای شرکتی چون سامسونگ است که در ایران آزادانه به فروش محصولات خود می پردازد و در ایام مختلف نیز تبلیغ های مناسبتی خود را از صدا و سیمای ایران پخش می کند.
سوال اینجاست که آیا ایران نیز می تواند چنین کلیپ های مشابه ضداسرائیلی از محصولات سامسونگ را در تلویزیون پخش و رژیم صهیونیستی را به ترور و خرابکاری در سرزمین*های اشغالی تهدید کند؟ در صورتی که پاسخ منفی است، شرکت سامسونگ چه توجیهی برای این کلیپ حاوی اهانت به زنان و مردان ایرانی و صنایع ایران دارد و در قبال این اتفاق، آیا به طور صریح از مردم ایران عذرخواهی خواهد کرد؟ آیا پخش این کلیپ که تنها چند روز پس از ترور دانشمند ایرانی پخش شده و به صراحت به دخالت موساد در ترور و خرابکاری در ایران اذعان می*کند، راه ایران را برای شکایت حقوقی از شرکت سامسونگ برای حمایت از موضوع تروریسم باز نمی کند؟ و اگر یک شرکت ایرانی در اقدامی مشابه، چنین محصولی را منتشر می کرد تا چه مبلغی موظف به پرداخت غرامت به دولت کشور هتک حرمت شده، می*شد؟
گفتنی است که تلویزیون مرکزی چین این ویدئو را در پایان خبر ترور دانشمند هسته ای ایرانی نشان داده و عنوان کرده است: گرچه ممکن است برخی تصور کنند که این ویدئو خنده*دار است اما حقیقت پشت پرده و زمانِ مرموز پخش این تبلیغ، حاوی پیام خطرناکی است که مخاطبین هرگز نباید آن را فراموش کنند.
پیام دومی که با مشاهده این کلیپ به ذهن خطور می کند، استفاده بهینه از هنر در خدمت ایدئولوژی و اهداف سیاسی است. رژیم صهیونیستی در حالی به بهترین وجه هنرمندان را به خدمت اهداف سیاسی غیرقانونی از قبیل ترور و ارعاب بکار گرفته که بخشی از هنرمندان ایرانی معتقدند نباید هنر را برای ابراز عقیده هرچند عقیده های درست به کار گرفت و شاید برخی دیگر معتقد باشند که تنها مورد استفاده از هنر، برهنه شدن یا بوسیدن مردان در برابر دوربین*های خارجی است!
پیام سومی که با مشاهده این تبلیغ می توان دریافت، فهم و شناخت واهمه ای است که ساکنان سرزمین های اشغالی از ایران و مردم این کشور در دل دارند. مشکل ترس و اضطراب موجود در ساکنان سرزمین های اشغالی، همواره بحرانی بوده که دولت این رژیم را وادار به صرف هزینه های زیادی کرده است.
در حالی که موشک*های کاتیوشای مبارزان فلسطینی که تقریباً توان خاصی در تخریب اهداف ندارند، ساکنان صهیونیست را صدها متر از خانه های خود متواری و دولت این رژیم را مستاصل کرده است، در این کلیپ، چند بار به طور متوالی موشک*های شهاب 3 ایران نمایش داده می شود که توسط حمل کننده در حال عبور هستند تا ترس مخاطب اسرائیلی را با طنز موجود در این کلیپ، در هم آمیزد. به علاوه، کلیپ مزبور، نکته دیگری را نیز به مخاطب خود نشان می دهد و آن ارزشی است که تاسیسات هسته ای ایران و در واقع فعالیت هسته ای ایران برای مخاطب اسرائیلی دارد. به گونه ای که آن را به مثابه یک سوژه ارزشمند هرچند منفی، در یک کلیپ دنبال می کند.
دانلود كيليپ (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
reza9292
02-01-2012, 02:47 PM
با این قسمت که میگه ( شاید برخی دیگر معتقد باشند که تنها مورد استفاده از هنر، برهنه شدن یا بوسیدن مردان در برابر دوربین*های خارجی است!)
واقعا این افکار پوچ تو ذهن خیلی از هنرمندای ما است متاسفم واسه جامعه ی هنری که افتخارش اینایی که شما گفتین
Ғ Д † Д Ł β
02-01-2012, 02:57 PM
دنبال سه تا آهنگ میگردم
سلام الاغ عزیز و سلام آقای راننده
یه کارتون هم میداد دوتا خرس کوچولو بودن اسم کارتون یادم نیست ولی یه اهنگ خوف داشت
هر کی زحمتشو بکشه دستشو میفشاریم
amirnba
02-01-2012, 03:41 PM
در راستای حمایت از مردم ایران و محکوم کردن این حرکت سامسونگ گوشی خودمو کوبیدم توی دیوار
The Shadow
02-01-2012, 04:23 PM
بازیکن با تکنیک و خوب تیم منچستر یونایتد یعنی " هاوارد وب " به عنوان داور مسابقه ی چلسی و یونایتد در بازی بعدی این تیم در لیگ انتخاب شد .
از همین الان بابت شکستمان مقابل یونایتد به همه ی طرفداران چلسی تسلیت میگم ...
Arsal4n
02-01-2012, 04:29 PM
والا زن های ایرونی هم انقدر عقده ای نیستن
کلیک کنید رو لینک ها و عکس های جدید مایلی سایرس رو ببینید
MAMAD
02-01-2012, 05:24 PM
در كل همه اينا جك و ج ن د ه بيش نيستن اما دادا مطمئن نباش مايلي باشه
Arsal4n
02-01-2012, 05:26 PM
از بس معروف شده تو گوگل که بزنی مایلی سایرس سریع میاد کیک!
Olympic Hero
02-01-2012, 06:52 PM
پژی جون شما هروقت تونستید تیم سوانسی رو ببرید بعد بیاید در مورد تیم بزرگِ "منچستر یونایتد" صحبت کنید . ظعیف بودن تیمتون رو با مسائل داوری ماسمالی نکنید ...
The Shadow
02-01-2012, 07:08 PM
پژی جون شما هروقت تونستید تیم سوانسی رو ببرید بعد بیاید در مورد تیم بزرگِ "منچستر یونایتد" صحبت کنید . ظعیف بودن تیمتون رو با مسائل داوری ماسمالی نکنید ...
حسین جون ( ! ) ، اولاً که هنوز بازی برگذار نشده که جوگیر شدی ! این حرفها مال وقتیه که مثلاً بازی برگزار شده و ما باختیم ، حالا میایم علت باختمون رو داور میدونیم . اون وقت تو میتونی بیای بگی ضعفتون رو با مسائل داور ماسمالی نکن ! بحث در مورد سوانسی هم جداست ، دلیلی به حرفهام نداره که بخوام چیزی بگم .
دوماً اسم هاوارد وب ، بهترین داور دنیا رو وقتی توی گوگل سرچ میکنی ، اولین گزینه ای که میاره نوشته منچستر یونایتد ( به دلیل اعتراضات ) لابد یه حقیقتی پشت این قضیه هست !! :7:
اینو گفتم که بعد بازی اگه اتفاقی از طرف داور به ضرر ما پیش اومد به این حرف اعتقاد پیدا کنید .
EmInEm
02-01-2012, 08:53 PM
شماره ناشناس
ناشناس : سلام خوشگله ، دوست پسر داری ؟
-بله ، شما؟
-من داداشتم ، صبر کن بیام خونه به حسابت میرسم.
شماره ناشناس بعدی :
-دوست پسر داری؟
-نه نه اصلا
-من دوست پسرتم ......واقعا که ...:2:
-عزیزم به خدا فکر کردم که تو داداشمی !!!
- خوب داداشتم دیگه ، صبر کن خونه برسم من میدونم و تو...:7:
Olympic Hero
02-01-2012, 09:03 PM
پژمان من نه جو سازی کردم نه جوگیر شدم و نه هیچ دیگه ای .. گفتم قبول کن تیمت ظعیف هست همین ظعیفی هم میتونه باعث باختتون بشه . تو هم الان با این کار داری باخت احتمالی خودتون رو مستقیم به داور ربط میدی . خوبِ منچستری ها هم الان قبل از بازی هی بیان از لیست بلند بالای مصدوماشون بگن ؟ مسلما اگه این کارو کنن خودت اولین نفری هستی که بهشون تیکه میندازی و کار درستی هم می کنی . این کار تو هم هیچ منطقی نداشت به جزء اینکه الکی جو سازی کردی و یه جورایی خواستی تیم حریف رو کوچیک کنی و پیروزی احتمالیش رو از الان ببری زیر سوال . اینم نمیدونی تیم حریف ( منچستر یونایتد ) داره برای قهرمانی میجنگه شما ( چلسی ) باید مراقب باشید سهمیه ucl رو از دست ندید .
باز میگم من جوسازی نکردم . این تویی که نمیتونی قبول کنی تیمت مقابل یونایتد ظعیف هست و از الان مسائل داوری رو میکشی وسط و یه جورایی داری جو میدی .. یه جورایی که نه داری 100 درصد جو میدی چون با اون پست تو خیلی ها الان هنگام بازی منتظر اشتباه داور هستن . اونم به نفع یونایتد . به این میگن جو سازی و جوگیر شدن برادر من ...
Ð-i-R-Ť-Y
02-01-2012, 09:30 PM
چلسی ضعیف هست قبول ، اینم باید قبول کرد که هاروارد وب منچستریه بزرگه و اینم همه میدونن حسین :d
The Phenom
02-01-2012, 09:56 PM
حالا گیریم هوارد وب منچستری
مگه کل لیگو وب واسه من یونایتد داوری میکنه؟
فوق فوقش وب واسه یونایتد 10 بازی تو لیگ داوری کنه یعنی همه 10 بازی رو برده؟
یعنی خود چلسی و مدیراش نمیتونن حق این تیمو بگیرن؟:62:
The Shadow
02-01-2012, 10:32 PM
پژمان من نه جو سازی کردم نه جوگیر شدم و نه هیچ دیگه ای .. گفتم قبول کن تیمت ظعیف هست همین ظعیفی هم میتونه باعث باختتون بشه . تو هم الان با این کار داری باخت احتمالی خودتون رو مستقیم به داور ربط میدی . خوبِ منچستری ها هم الان قبل از بازی هی بیان از لیست بلند بالای مصدوماشون بگن ؟ مسلما اگه این کارو کنن خودت اولین نفری هستی که بهشون تیکه میندازی و کار درستی هم می کنی . این کار تو هم هیچ منطقی نداشت به جزء اینکه الکی جو سازی کردی و یه جورایی خواستی تیم حریف رو کوچیک کنی و پیروزی احتمالیش رو از الان ببری زیر سوال . اینم نمیدونی تیم حریف ( منچستر یونایتد ) داره برای قهرمانی میجنگه شما ( چلسی ) باید مراقب باشید سهمیه ucl رو از دست ندید .
باز میگم من جوسازی نکردم . این تویی که نمیتونی قبول کنی تیمت مقابل یونایتد ظعیف هست و از الان مسائل داوری رو میکشی وسط و یه جورایی داری جو میدی .. یه جورایی که نه داری 100 درصد جو میدی چون با اون پست تو خیلی ها الان هنگام بازی منتظر اشتباه داور هستن . اونم به نفع یونایتد . به این میگن جو سازی و جوگیر شدن برادر من ...
ضعیف ؟؟ به چه علت میگی ضعیف تازه با جدیت هم میگی قبول کن ؟؟؟ ( خداییش خواستی دلیلی بیاری آخرش سر از سری آ و کاپیتان زانتی و دل پیرو و یوونتوس و ... نیاری :2: )
میگم کاسه ی داغ تر از آش ، بگو نه ! میگم جو گیری بگو نه ! برادر من اصلاً چه ربطی داره ؟؟؟ من بحثم چیز دیگس ! اگه قبول داری رنگ پیراهن اول منچستر قرمز ـه ، به همون اطمینان هم باید قبول داشته باشی دوتا داور هستند که همیشه به نفع منچستر داوری کردن ! اولیش که یار همیشگی ـه یونایتد هست و همه بهش توی بازی های یونایتد میگن " یار دوازدهم " ! تازگی ها هم این " کریس فـوی " مادر به خطا داره راه هاوارد رو ادامه میده ( نمونش بازی منچستر یونایتد و منچستر سیتی توی اف ای کاپ که همه دیدین چه کارت قرمز الکی همون دقیقه 12 داد به کمپانی ! حتی با ساسان هم داشتم چت میکردم خودش هم قبول داشت ! )
بعدم چرا باید به مصدومین یونایتد ایراد بگیرم ؟؟؟ خود ساسان هم شاهده ( میگم ساسان چون میخوام یه منچستری رو مثال بزنم ! ) من همیشه بهش گفتم که چه تیم با وجود اینکه مصدوم داره خوب نتیجه میگیره و توی اف ای کاپ هم که از لیورپول باخت گفتم واقعاً بد شانسی اوردین که بازیکنای کلیدی مثل رونی رو نداشتین ! اگه قرار باشه در مورد مصدومین صحبت کنیم منم باید درباره مصدومینمون بگم ! کاپیتان جان تری ، فرانک لمپارد ، رامیرس ! این بازیکنای ترکیب اصلیمون مصدومن ! اشلی کول محروم ! دروگبا ، مهاجم آماده ی تیممون آفریقا ! لیست بلند بالای مصدومین منچستر در برابر این بازیکنا هیچ ـه ! نه از نظر کیفی . توی مصدومین یونایتد نانی ، رونی ، یانگ ، ویدیچ و ... هستند که نباشن هم فرگی جاشون بازیکن داره بذاره . اما ما چی ؟؟ فقط شانسی که اوردیم مدافع خریدیم که حالا جایگزین تری بشه ، برای اشلی کول کی رو داریم که بذاریم ؟؟؟ تیممون از اول فصل تاحالا مشکل نتایج بدش اینه که هافبک خلاق و بازی ساز نداره . هافبک هامون خوب عمل نکردند ! اما حالا که همون فرانک لمپارد ( گلزن ترین بازیکن تیممون ) و رامیرس ( سومین گلزن تیم ) توی ترکیب نیستند و دیگه هافبک بازی ساز هم نداریم . دروگبا هم مثل اول فصل نداریم و باید از تورس استفاده کنیم که هنوز آمادگی کامل نداره . این چیزا رو در موردشون حرف نمیزنم پس موضوع رو منحرف نکن !
بعدم مثل اینکه یادت رفته . وضعیت تیممون الان بد تر از وضعیت پارسالمون نیست که . با کارلتو همه بازیها رو داشتیم میباختیم و مساوی میدادیم اما رسیدیم به بازی با یونایتد و توی خونه 2-1 بازوندیمش . پس الان هم برامون کاری نداره .
*** بعدم من نمیدونم با چه رویی میای میگی ضعیفین و برای خودت میدوزی و میبری ! مثل اینکه فرموش کردی همون بازی رفت توی الترافورد هم به کمک داور بردید ! گل اول اسمالینگ توی آفساید بود ، گل دوم نانی توی آفساید بود . یه پنالتی دادن که نبود ولی رونی گل نکرد ! )
اصلاً بحث نداریم که ، تو فقط یادت باشه . من که خودم مطمئنم تیمم میبره ، اما هر نتیجه ی دیگه ای اتفاق افتاد و مثل بازی رفت داور نقشی داشت و همه سایت ها اعلام کردند و حرفی برای گفتن نداشتین اون وقت دلم میخواد ببینم کی میتونه حرفی بزنه ! بعدم اگه داوری نقشی نداشته باشه من حرفی ندارم ( منو میشناسن همه اهل کتمان کردن نیستم و اگه باختی واقعی باشه اصلاً حرفی نمیزنم ! )
بعدشم ، منچستر 25 ساله یه مربی داره و هیچ سالی نبوده که به خاطر مربی افت کرده باشه ، ما مربیمون تازه اومده بود از همون اول فصل مشکل داشتیم ، این فصل هیچ ادعایی هم نکردیم ، چندین ساله حرف واسه گفتن داشتیم اما امسال چون مربی داره تیم رو برای سالهای پیاپی آماده کنه الان مشکلات و بحران هایی از جمله نداشتن هافبک بازی ساز تیم رو اذیت میکنه .
اِ ؟ بحث کله ؟ :4: ما لیگ برتر رو ول کردیم میخوایم قهرمان ucl بشیم اصلاً ! اگه شما هم میتونید بشید :4:
کلاً بحث رو عوش نکنید ، برنده و بازنده رو فراموش کنید فقط " هاوارد وب " رو فراموش نکنید ...
چلسی ضعیف هست قبول ، اینم باید قبول کرد که هاروارد وب منچستریه بزرگه و اینم همه میدونن حسین :d
آرمان تو هم که از آب گل آلود ماهی بگیر =))
آره چلسی ضعیف ! پس میشه به من بگی به تیم های زیر چلسی چی میگن ؟؟ ( لابد مــو ؟ )
حالا گیریم هوارد وب منچستری
مگه کل لیگو وب واسه من یونایتد داوری میکنه؟
فوق فوقش وب واسه یونایتد 10 بازی تو لیگ داوری کنه یعنی همه 10 بازی رو برده؟
یعنی خود چلسی و مدیراش نمیتونن حق این تیمو بگیرن؟<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
بهمن جون ، اصلاً بحثم این نیست که چلسی بد نتیجه گرفته و یونایتد خوب گرفته یا کمک داور بوده و ... ! اینکه چلسی نتایج بد میگیره مسائل فنی ـه که بحث کاری ندارم ! من دارم بازی مهم یونایتد و چلسی رو میگم . بازی رفت که داور معروف نبود به هوادار منچستر اینطوری حقمون رو خوردن ! اینهمه چلسی اعتراض کرد و آندره ویاس بواس هم کفرش در اومد و اعتراض کرد تازه بردنش کمیته داوری و محرومش کردن و تاج ازشون ایراد گرفت و فتح الله زده ایراد گرفت و ... اینهمه اعتراض کردیم که دیگه داور نقشی نداشته باشه اما برامون داوری رو گذاشتند که بقیه اون رو هوادار یونایتد میدونند نه ما ! من که امیدوارم بازی جذاب و به دور از حاشیه باشه .
ghisar
02-01-2012, 11:25 PM
من الان یه چیزی اینجا بنویسم که اشکال نداره دیگه یکیتون به من نمیگه روانی یکی دیگه بهم نمیگه مریض
آخه چرا اینکارو با من میکنین ؟
The Phenom
02-01-2012, 11:39 PM
داداشی تو رو اینکه چی می نویسی و کجا می نویسی و چه موقع می نویسی دفت داشته باشه
بقیه کاریت که ندارن هیچ نفری یدونه ماچ هم واست می فرستن
برو ببینم چی کار می کنی:11:
The Phenom
02-02-2012, 03:44 AM
راستی صحبت از داوری مشکوک شد نمیدونم چرا یاد استقلال افتادم :136:
شبتون خوش
Ð-i-R-Ť-Y
02-02-2012, 09:13 AM
راستی صحبت از داوری مشکوک شد نمیدونم چرا یاد استقلال افتادم :136:
شبتون خوش
r v d
02-02-2012, 10:06 AM
صحنه از دست دادن پنالتی توسط مسی در بازی دیشب مقابل والنسیا در جام حذفی
SASAN
02-02-2012, 10:24 AM
همچین 1 روز نبودیما :ی
پژمان بزار بازی تمام شد بعد بیا انتقاد کن :3:
این فصل ما هم از نظر مصدومین بدشانس بودیم و هم داوری !
فعلا به کمک فرگوسن بالای جدولیم . با داشتن چنین مربی :8: !
بازی با استوک هایلایت هارو دیدم . انصافا تیم ذخیره ها گل کاشتن ! داور دو پنالتی مارو گرفت و تا هم نگرفت وگرنه 4-0 میشد :4:
خداراشکر مصدوم ندادیم با وجود این همه مصدوم :ی
reza9292
02-02-2012, 05:02 PM
جان سینا _ استاری که با شنیدن نامش خیلی ها از خنده میخواهند بترکتد
قهرمانی های بیش از حد و کارتونی اش زبانزد عام و خاص شده است و او را میتوان یکی از بهترین یاوه گویان دانست
MAMAD
02-03-2012, 12:04 PM
سلام به دوستان تبريك ميگم برد پرسپوليس رو همينجا ختم كلام همه مسابقه يه طرف ضايع شدن مربي تيمشون كه دستاش رفته بود بالا موقع گل زدن 1 طرف قصد من از اين پست راه انداختن كلكل نيست اما يه صحبتي داشتم كه بايد ميگفتم چون واقعا بهم بر خورد كه يكي بياد واسه خودش يه هو بهم بزنه يه حرفي يكي از كاربرا به من گفت تو تايپيك دربي 74در صورتي هم كه طرف صحبتم هم اين اقا نبود . اومدم جوابش رو بدم اما مراعات سن پايين تر از خودم رو كردم بيخيال شدم توهين خودش كه به من كرد وصل كردم به تيم خودش حالا ساسان مياد پست من رو ويرايش ميكنه پست اونو دست نميزنه اين اينطور نيست اقاي به اصطلاح طرفدار واقعي استقلالي كه تو طرفدار هر تيمي هستي بخواهي هر حرفي بزني به طرفدار هاي حريفت بعد بگي ببخشيدا اينو گفتم
كسي سمت راست صفحش ستاره هاش رو نبينه فكر كنه هرحرفي رو ميتونه بزنه من اين جور ادم نيستم . دوست خودمم بود اما ازش ناراحت شدم .
همه بدونن من واسه رفاقت اومدم اينجا اما دفعه ديگه وا گزار نميكنم به اقا ساسان چون پست من ويرايش ميشه خودم جواب اون ادم ميدم چون حرف بدي به كسي نزدم انتظارم ندارم كسي واسه من دهن وا كنه
يا علي
پ.ن:ساسان اديت نكرده بود پست منو اما هركي بود بايد هر2تا رو اديت ميكرد يا هيچكدوم رو دست نميزد
SASAN
02-03-2012, 12:45 PM
[̲̅a̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅][̲̅d̲̅];218734']سلام به دوستان تبريك ميگم برد پرسپوليس رو همينجا ختم كلام همه مسابقه يه طرف ضايع شدن مربي تيمشون كه دستاش رفته بود بالا موقع گل زدن 1 طرف قصد من از اين پست راه انداختن كلكل نيست اما يه صحبتي داشتم كه بايد ميگفتم چون واقعا بهم بر خورد كه يكي بياد واسه خودش يه هو بهم بزنه يه حرفي يكي از كاربرا به من گفت تو تايپيك دربي 74در صورتي هم كه طرف صحبتم هم اين اقا نبود . اومدم جوابش رو بدم اما مراعات سن پايين تر از خودم رو كردم بيخيال شدم توهين خودش كه به من كرد وصل كردم به تيم خودش حالا ساسان مياد پست من رو ويرايش ميكنه پست اونو دست نميزنه اين اينطور نيست اقاي به اصطلاح طرفدار واقعي استقلالي كه تو طرفدار هر تيمي هستي بخواهي هر حرفي بزني به طرفدار هاي حريفت بعد بگي ببخشيدا اينو گفتم
كسي سمت راست صفحش ستاره هاش رو نبينه فكر كنه هرحرفي رو ميتونه بزنه من اين جور ادم نيستم . دوست خودمم بود اما ازش ناراحت شدم .
همه بدونن من واسه رفاقت اومدم اينجا اما دفعه ديگه وا گزار نميكنم به اقا ساسان چون پست من ويرايش ميشه خودم جواب اون ادم ميدم چون حرف بدي به كسي نزدم انتظارم ندارم كسي واسه من دهن وا كنه
يا علي
محمد جان بنده در تایپیک دربی 74 پست کسی رو ویرایش نکردم ، حالا جویا میشم ببینم کسی از ناظمین یا مدیران این کارو کرده ، دلیلش رو میپرسم :3: .
-
ویرایش : محمد جان کسی که ویرایش کرد ، قهمیدیم ازش جویا میشیم که چرا این کارو کرده .
-
در ضمن دوستان کل کل دربی 74 تمام شد ، ادامه ندین که برخورد میشه !
ŠÄÉËĐ
02-03-2012, 08:42 PM
دوستان من حدود 3 ، 4 ماه پیش یه عکس داشتم که اینو پاک کردم از سطلم پاک شد و رفت
الان خیلی به عکسه نیاز دارم
کسی روشی میشناسه که بشه این عکسو برگردوند
هر کی میدونه یا برنامه ای میدونه با آموزش برگردوندنش به ما بگه
ممنون میشم :3:
EmInEm
02-03-2012, 09:06 PM
دقت کردین : ۳ ساعت نشستین پای درس و کتاب ، هیچ کس سراغی ازت نمی*گیره ، همین که یه لحظه می*خوای موبایلت و چک کنی* بابات دره اتاقت و باز می*کنه میگه :به به خسته نباشی*
SASAN
02-03-2012, 09:21 PM
کاور آهنگ جدید مرتضی لاجوردی ( Mor1 ) به نام The Detective که موزیک رسمی پی پی وی بعدی کمپانی IWE هم هست :
amir-aghaei
02-03-2012, 09:59 PM
این امیر جعفری عجب استقلالی دو آتیشه*ایه! بیخود نبود عاشق بازیش بودم...بشنوید تو برنامه هفت در مورد بازی چی گفته! :4:
TeZAR
02-03-2012, 10:27 PM
:21::21:
farzam_12
02-03-2012, 10:55 PM
کابوس این شبهای پرویز
MAMAD
02-04-2012, 12:23 AM
(◕_◕) آیا بیگانگان حقیقت دارند؟؟؟(◕_◕)
این نقاشی های روی دیوار مربوط به هزاران سال پیش میشه ( به برآمدگی سر آنها توجه کنین - انسان همچین کله ای نداره )
جالب نیست ؟ ( این فیلم هارو نگاه کنید )
در این فیلم 2 جنگنده و 1 بالگرد دنبال یک بشقاب پرنده (U.F.O) هستن که ناگهان میره زیر آب
دانلود (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
در این فیلم عده ای از پلیسهای ویژه با کانتینر مخصوص به دنبال UFO هستن که به زمین خیلی نزدیک شده.
دانلود (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
MAMAD
02-04-2012, 12:41 AM
به گزارش سرویس فناوری خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، این آمیختگی تصاویر توسط میشل ریناود، گرافیست حرکتی فرانسوی با عکس-های سیاه و سفیدی که توسط مایکل جانگ، -عکاس آمریکایی گرفته شده، به وجود آمده است.
این فایل گیف (GIF) با فشرده-سازی چندین تصویر در یک انیمیشن شکل گرفته که بخشی از یک ویدئوی یک و 24 دقیقه-ای را شکل می-دهد.
گیف یک فرمت تصویر بیت-مپ است که برای اولین بار در سال 1987 معرفی شد. از این فرمت بیشتر برای انیمیشن-های کوچک یا کلیپ-های وضوح پایین از تلویزیون یا فیلم استفاده می-شود.
این مجموعه با یک سری چهره تار از پرتره-های «هوای تابستان» جانگ که از شرکت-کنندگان یک رقابت برای ارائه گزارش هواشناسی در یک تلویزیون محلی در سال 1983 گرفته شده، آغاز می-شود.
در این تصاویر با چهره-های پیر و جوان، خندان و جدی روبرو می-شویم که به طور چشمگیری وسعت داده شده و منقبض می-شوند. چهره-های زنانه به چهره مردانی با سبیل چخماقی و نوجوانان کک -ومکی با پوزخندی بر چهره تبدیل می-شوند.
ریناود در گفت-وگو با میل-آنلاین اظهار کرد: من گیف را به عنوان یک رشته خاص خود دوست دارم. آنها یک گروه کوچک تصاویر منتخب را برای چندین بار در هم پیچانده و بر جزئیات مانند یک فیلم کوتاه هیپنوتیزمی به شدت تاکید دارند. من با نسخه گیف آمیختگی، توانستم یک شکل-گیری (مورفینگ) را درون یک شکل-گیری دیگر قرار داده و سپس آمیختگی ویدئویی را به آن اضافه کردم.
ریناود از طریق شرکت خود با نام «دونون» به آفرینش و ساخت آنچه خود پروژهای بدیع، تعاملی و جالب می-نامد، می-پردازد.
سرتونو در نیارم!
اینه:
MAMAD
02-04-2012, 10:32 AM
خدايي كل كل ندارم محض خنده گزاشتم شما هم خواستيد بزاريد بلاخره بازي برد و باخت داره ولي ما رو هر كاري كنيد تو 10 دگيگه اول چرا پرسپوليس شد 60 ؟ببخشدتو ده دقيقه 3 تا گل نميخوريم
:
به زنبوره میگن میتونی تو 5 دقیقه سه تا گل بخوری...؟
میگه مگه من استقلالم
...
2:
ایمون زائد،این ایسم رو برای 3تا از دوستات بفرست،تا 30 دقیقه دیگه خبر خوبی میشنوی،رحمتی شک کرد3 تا خورد!
3:
مظلومی:ما به علت مصدوم بودن محسن ترکی باختیم
...
4:
فتل پس از کسر 5درصد از قرار داد کادر فنی،10 درصد نیز از فغانی داور جانشین ترکی کم کرد!
..
5:
به یک استقلالی میگن آب جوش بیشتر ادم رو میسوزونه یا اسید؟ میگه:هنوز تو 10 دقیقه رو برو تیم 10 نفره 3 تا گل نخوردی،اونم از یک نفر<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
...
6:
گزارشگر بازی:
مهدی مهدوی کیا میخاد به بازی بیاد، مهدوی کیا توی هیچ دربی نباخته، ولی این بازی تا 2گل عقب هستند،
نتیجه نهایی بازی:
پرسپولیس 3 - اس تق لال 2
....
7:
رفتم کرم سوختگی بگیرم برا بچه ام، داروخونه گفت: تموم شده، همشو استقلالی ها بردن!
....
8:
آهنگ جدید یاس برای دوستان استقلالی :
از چی بگم برات
انتظار داری چه چیزی از ذهن من دراد
به جز هتریك ایمون زاید
آره رفیق حرف توشه ولی با خودكار سفید
من كسی نیستم كه با این باختا دردم بگیرم
ولی این نتیجه رو كی میخواد گردن بگیره
پرویز كلاه گیس با داد و فریاد گفت
بدویید سمت دروازه ولی وقت هم كم بود
چشام خشك شد یكم بهم اشك بده ایزد
این اس اسیا با چه رویی میخوان كل بنویسن
ŠÄÉËĐ
02-04-2012, 01:10 PM
رويانيان : بازيكن هاي ما براي شرافت و غيرت مي جنگن ولي بازيكن هاي شما واسه پول و پاداش
فتح اله زاده : خب هركسي براي نداشته هاش مي جنگه
حالمو بد کرد :31:
و در آخر
ghisar
02-04-2012, 01:44 PM
راستی استقلال برد یا پرسپولیس ؟؟
r v d
02-04-2012, 02:01 PM
راستی استقلال برد یا پرسپولیس ؟؟
مساوی شد
0-0
SASAN
02-04-2012, 02:11 PM
کـاربر reza9292 به دلیل تمام نکردن کل کل دربی 74 به مدت 10 روز بن شدن .
تذکر داده بودیم که کل کل نکنید !
دوستان 100 بار گفتم تایپیک قفل شده بحث در این زمینه دیگه تمام شده ، ادامه ندین کل کل کردن در این زمینه رو .
فعلا ....
© The Phantom Pain
02-04-2012, 06:11 PM
این امیر جعفری عجب استقلالی دو آتیشه*ایه! بیخود نبود عاشق بازیش بودم...بشنوید تو برنامه هفت در مورد بازی چی گفته! :4:
ویدیوی همین برنامه . . . . کمی طولانی تر و کامل تر صحبت های امیر جعفری
AĦӍẪÐƦÉȤA
02-04-2012, 10:07 PM
حضار محترم ...
این شما و این هم پیشکسوت سینمای ایران ...
داوود رشیدی ...
توضیحات به نقل خودم :4:
رشیدی با یک اعتماد به نفس بالا میخاد از پله های دکوریه سالن بیاد پایین ...
با دست راست یه وای وای واسه بازیگرایی که توی سالن هستند و منتظرن اولین نفر از پله ها بیاد پایین ...
بالاخره افتتاحیه جشنواره ی فجر دیگه ..!!!!
رشیدی میاد پایین با خنده ...
یه هـــــــو :
تعدادی از بازیگرا که نتونستن جلو خندشونو بگیرن ... این حالا هیچی نیست یکی از حضار که فکر نکنم بازیگر بود بلند دوبار تکرار کرد : عیبی یخ عیبی یخ !!!! :|
یه آقایی رفت سمتش ::
اینجا بود که رشیدی موقعی که همه بازیگرای تر گل ور گل اون پایین نشستن حالا تو دلشون یا ظاهرشون دارن میخندن ؛، باید یه جوری بدشانسیشو بروز بده دیگه .. بروزش کاملاً تو این عکس معلومه :
کمدیه سال .. بهترین کمدیه سی امین جشنواره ی فجر .. :4::4:
ولی خدایی کارش درسته <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
MAMAD
02-04-2012, 11:03 PM
دختران زیبا در حال آبتنی:4:
تجاوز گروهی در خیابان + عکس:10:
SASAN
02-04-2012, 11:10 PM
رشت لرزیذ :4: :17:
MAMAD
02-04-2012, 11:14 PM
كي اين حرف روزد چرا من نفهميدم؟؟؟؟
amir-aghaei
02-04-2012, 11:26 PM
اره منم الان از معین باجناقم تلفنی شنیدم...فوری زنگ زدم به پدر زنم ببینم زندست :4:
معین گفت داداش دیدم لامپ داره میچرخه پاشدم دیدم منم دارم میچرخم بعد ایستاد! حالا دلهره دارم پس لرزه نباشه...
گفتم دعای یه ملت اینجا پشت راه تو و رشته!
بهرحال زلزله خطرناکه .من هیچ وقت با زلزله شوخی ندارم
SASAN
02-04-2012, 11:28 PM
amir-aghaei
02-04-2012, 11:32 PM
ساسان هنوز دور نشده بیا این دمه اخری اعتراف کن که یه لونگی هستی و از منچستر دست بکش!
اگه زبونم لال داری میری اون دنیا بیا یه وصیت بنویس اینجا ما چه کنیم بعد از تو :12: ...فوری جانشینتو انتخاب کن
© The Phantom Pain
02-04-2012, 11:35 PM
به خدا از هیچ چیز اندازه زلزله نمیترسم .
اون موقعی که سالم بودم وقتی اسمش میومد تنم میلرزید .
چه برسه حالا که زمین گیر هم شدم . . . . باور کنید الان که ساسان گفت تنم داره میلرزه .
ایشالا هیچوقت هیچ جا این بلای ترسناک سر هیچکس نیاد .
( این از نمسیس هم ترسناک تره:42: )
The Phenom
02-05-2012, 12:12 AM
من داشتم PES 2012 Pc میزدم و اون موقع که احتمالا لرزید من داشتم با یووه دهن رئال مادرید رو می نمودم
کلا هیچی نفهمیدم
رفیقم الان زنگ زد بهم گفت یه مش فحش زن و بچه بهش دادم ( فکر کردم داره اوسکولم میکنه ):4:
MAMAD
02-05-2012, 12:44 AM
اقا طرف خيابان شهدا نيومده زلزله(عين مشنگها دلداري ميدم به خودم)
اقا من ميترسم اين هشدار باشه من خوابم نميگيره:4:
مدیر عامل جدید شرکت اپل یک ایرانی شد
افتخاری دیگر برای ایـــــران…. یک ایرانی (سینا تمدن) مدیر عامل شرکت بزرگ اپل شد.. سینا تمدن مدیر برنامه*های کاربردی شرکت اپل بود.
استیو جابز او را در سال ۱۹۹۷ به شرکت اپل آورد. او متولد سال ۱۳۳۵ در ایران و تحصیل کرده در دانشگاه پردیو آمریکا می*باشد. او در سال ۱۹۹۷ به شرکت اپل پیوست . البته شایان ذکر است که از سال ۱۹۹۴ تا ۱۹۹۶ او معاون مدیرعامل در شرکت دیگر استیوجابز یعنی NeXT بود.
MAMAD
02-05-2012, 12:55 AM
رشت لرزيد
مديرکل مديريت بحران در گيلان گفت: زلزله اي به قدرت 4.9 ريشتر در ساعت حدود 11.30دقيقه امروز در شهر هشتپر تالش در گيلان به وقوع پيوست.
به گزارش مشرق، افشين عزيزي دقايقي پيش در گفت وگو با فارس در رشت با اشاره به ميزان خسارت اين زلزله اظهار داشت: زلزله اي به قدرت 4.9 ريشتر در ساعت حدود 11.30 دقيقه در شمال تالش شهر هشتپر را لرزاند که به تبع آن برخي شهرستان هاي گيلان مانند رشت نيز لرزيد.
وي افزود: دستور آماده باش به تمام فرمانداري ها و بخشداري هاي شهرستان هاي گيلان داده شده و اورژانس و راه و ترابري نيز به حالت آماده باش هستند.
عزيزي خاطرنشان کرد: تاکنون خسارتي از اين زلزله گزارش نشده است.
SASAN
02-05-2012, 01:10 AM
انتخاب واحد همراه زلزله به پایان رسید :4:
MAMAD
02-05-2012, 01:13 AM
من كه خوابم نميبره ت..خ..م نميكنم بخوابم
الان دكستر ميزارم ميبينم
Olympic Hero
02-05-2012, 01:25 AM
با یووه دهن رئال مادرید رو می نمودم
اینو عـــــــــــــــشــــــــ ــــــقــــــــــــــــــ ـــــه :8::8::8:
© The Phantom Pain
02-05-2012, 10:04 AM
این پست اصلا و اصلا قصد توهین به هیچ پرسپولیسی نداره .
فقط جنبه ی شوخی داره
چون جالب اومد به نظرم گفتم اینجا هم بنویسم .
یارب مباد
یارب مباد آنکه گدا معتبر شود
گر معتبر شود از خدا بی خبر شود
لنگ حمام که بسته اند هزاران نفر
بر شانه و دور شکم و زیر کمر
به روز فتح شود لوای فتح و ظفر
قبا نمایید و به رقص در آیید زدر
گر معتبر شود زخدا بی خبر شود
درماندگان دیروز اینک بدون هزم
گویی که برده گوی ز میدان رزم
امر شد مشتبه که داشته اند توان و عزم
شایسته است که نشینند هزار روز به بزم
فوتبالی که مدیرعاملش ز دولت است
بود و نبودش به فرمان حکومت است
چه جای فروختن فخر به آحاد ملت است
برد و باختش نه موجب شکر و ملامت است
کنون همه بر آسمان پرواز کنید
به زر بنویسید قصه را دراز کنید
به فهرست دیوان پرانتزی باز کنید
بهر رتبه ی هشتم حماسه ساز کنید
یارب مباد آن که گدا معتبر شود
به جدول لیگ فرو و فرا بروید
چنان چوب پنبه پایین و بالا بروید
پرواز کنید و به نزد خدا بروید
بادکنک شوید ، به روی هوا بروید
گر معتبر شود ز خدا بی خبر شود
Ғ Д † Д Ł β
02-05-2012, 10:25 AM
پس ما هم یه چی بزاریم فقط ملت ناراحت نشن :4:
انواع شادی گل در تیمها :
big-red-machine
02-06-2012, 12:30 AM
Arsenal Fans : We don't need Batman, we've got Robin!!!
ManU Fans : We don't need Spider-Man, we've got Webb!!!
PARSIN
02-06-2012, 01:52 AM
به گزارش فارس به نقل از پایگاه "نایک" (شورای ملی ایرانیان آمریکا)، یکی از کمیتههای سنا دیروز یک لایحه پیشنهادی را به رأی گذاشت که بر اساس آن موزه ها و دانشگاههای آمریکا که دارای اشیای قدیمی و تاریخی ایران از جمله کتیبههای تخت جمشید هستند راحت تر بتوانند آثارشان را به مزایده و حراج بگذارند تا دولت آمریکا بتواند مدارک مستدل تری علیه ایران جمع آوری کند. اگر این لایحه به تصویب نهایی برسد آثار مرتبط با تخت جمشید تقریبا به راحتی به بالاترین پیشنهاد دهندگان فروخته خواهد شد.
این پیشنهاد که در راستای افزایش تحریم های آمریکا علیه ایران است توسط سناتور "منندز" به زودی در مجلس سنا به رای گذاشته خواهد شد.
با این حال شورای ملی ایرانیان آمریکا با انتقاد از این اقدام سنا اعلام کرده است که این آثار جزء میراث بشریت هستند و تلاش می کند از آثار تاریخی ایران در آمریکا محافظت کند و در این زمینه باید با دادگاه، کنگره و حتی کاخ سفید مبارزه کند.
به همین منظور شورای ملی ایران-آمریکا از کنگره خواسته است که متن این لایحه را تغییر دهد و آثار باستانی و تاریخی موجود در موزه*ها و دانشگاه*های آمریکا را مورد تهاجم و حراج قرار ندهد.
PARSIN
02-06-2012, 10:19 AM
در اینجا به نقد و تفسیر آن می پردازیم...
با آثار و مدارک گران بهایی که در بسیاری از نقاط ایران زمین هنوز موجود است، به جرأت می توان ایرانیان را از اولین گرافیست هایی نامید که از طرح ها و نمادهایی با معنا و مفهوم گرافیک حرفه ای و مدرن امروزی بهره می بردند.
یکی از اولین این آرم ها (به معنای امروزی) نماد (Fravahar) یا آرم زرتشتیان می باشد. در این جا به نقد و تفسیر این آرم می پردازیم:
نیمه بالایی این موجود یک انسان است؛ پیرمردی به معنای پخته بودن، تجربه، کهن، راست قامت و پیر معلم.
جهت نگاه پیرمرد به سمت راست است (اگر به طور معمول بالا را شمال فرض کنیم، سمت راست خاور می شود) جایی که خورشید طلوع می کند و منبع نور و روشنایی و دانش است؛ پشت به سوی تاریکی و نادانی...
دست راستش را به معنای عبادت و دعا به سمت آسمان بلند کرده.
در دست چپش حلقه عهد با اهورامزدا قرار دارد و نشان موظف بودن به پیمان با خداست. (در قدیم زمانی که دو نفر با هم پیمانی می بستند، این حلقه را با دست چپ خود می گرفتند؛ کاری که امروزه همه جهانیان در هنگام عقد ازدواج حلقه ای را بر انگشت دست چپ خود می کنند.)
وجود دو بال به معنای پرواز به سوی آسمان و صعود به قله های معنوی است. بال به معنای نیروهای مثبت است که اگر انسان از آن ها بهره بگیرد می تواند صعود کند.
هر بال از سه ردیف پر تشکیل شده که درجه بندی نکات مثبت است: هومت – هوخت – هورشت (پندار نیک – گفتار نیک – کردار نیک) با این نکات مثبت است که انسان می تواند به اوج هر خواسته ی انسانی برسد...
حلقه میان تنه به معنای کره خاکی (ایرانیان آن زمان به گرد بودن کره زمین واقف بودند) و گردش روزگار است؛ و همچنین یک دوره عمر انسان که می بایست طی شود.
دُم این پرنده نیز از سه ردیف پَر تشکیل شده که درجه بندی نکات منفی است: دژمت – دژوخت – دژورشت (پندار بد – گفتار بد – کردار بد) انسان با نکات منفی به دنیا می آید، ولی یک انسان الگو می بایست تمامی نیروهای منفی را مهار کرده و تحت کنترل خود بگیرد تا همانند یک دم پرنده برای پرواز از آن ها استفاده کند.
(یک پرنده بدون دم نمی تواند پرواز کند!)
دو نوار دو طرف نماد به معنای دو نیروی سپنتا مینو (مثبت) و انگره مینو (منفی) که همواره انسان با این دو قطب به دنیا می آید و میان این دو قطب درگیر است.
Ð-i-R-Ť-Y
02-06-2012, 06:56 PM
این هاروارد وب هم واقعاً نمونه ی یک منچستریه با تعصب هستش
نمیتونه جلوی خوشحالیشو بگیره :D
r v d
02-06-2012, 07:32 PM
ساسان اخراج نکنی آرمان رو :4:
Olympic Hero
02-06-2012, 07:35 PM
:4: :4: :4: ویاس بوآس بنده خدا رو نیگاه :136::4:
MAMAD
02-06-2012, 07:35 PM
صحنه های جالب از رام کنندگان اسب ها
(<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
MAMAD
02-06-2012, 07:58 PM
گرانقیمت ترین شهرهای جهان + عکس
1. توکیو : دفتر آمار و ارقام ملی ژاپن، توکیو را به دلیل بالا بودن شاخص بهای مصرف کنندگان گرانترین شهر در جهان معرفی کرده است. میانگین اجاره یک دستگاه آپارتمان 2 خوابه در توکیو بطور میانگین ماهیانه 4.352 دلار است. این شهر به همراه نیویورک و لندن یکی از سه مراکز فراماندهی امور مالی جهان محسوب می شود و از نظر سرمایه دومین مقام را در بین بورس های جهان به خود اختصاص داده است.
2. اوسلو : بزرگترین شهر و پایتخت کشور نروژ کانون مهم بازرگانی دریایی و صنایع دریایی اروپا به شمار می آید نام اوسلو برای سالیان متوالی همواره در فهرست گرانقیمت ترین شهرهای جهان بوده و تعداد زیادی از شرکت های مربوط به بخش دریا نوردی و بیمه دریایی را در خود جای داده است.
3-ناگویا: ناگویا سومین ناحیه کلان شهری بزرگ ژاپن و از بزرگترین بندرگاه های این کشور است. ناگویا بر خلاف دیگر مناطق صنعتی و تجاری که از جریان بحران اقتصادی آسیب دیدند تاکنون متحمل زیان مالی چندانی نشده و همواره به دلیل برخورداری از سطح بالای کیفیت زندگی شهرت جهانی داشته است.
4. استاوانگر: تا قبل از کشف نفت در سال 1960، استاوانگر یک مرکز ماهی گیری در نروژ به حساب می آمد اما آغاز عملیات بهره برداری از منابع نفتی دریای شمال برای این شهر شکوفایی اقتصادی را به همراه آورد.نروژ هم اکنون به لطف فعالیت های تجاری شهر استاوانگر در فهرست صادر کنندگان جهانی نفت قرار گرفته است.
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 8%B1%281%29.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 8%B1%281%29.jpg)
5. یوکوهاما: پرجمعیت ترین شهر ژاپن پس از توکیو محسوب می شود و امکان تردد بین این دو شهر با قطار سریع السیر به آسانی فراهم شده است. یوکوهاما دارای 9 منطقه صنعتی اصلی و صادر کننده خودرو و قطعات اتومبیل به سراسر جهان است.
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> pg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> pg)
6.زوریخ: یکی از شهرهای جهانی سوییس است و تا دو سال پیش رتبه دوم بالاترین سطح کیفی زندگی را در اختیار داشت. استانداردهای اعمال شده در زندگی شهری زوریخ چندان هم ارزان تمام نشده زیرا از رتبه دهم گرانقیمت ترین شهرهای جهان درسال گذشته به رتبه ششم در سال جاری ارتقا یافته است.
7. لواندا: این مسئله که یک شهر آفریقایی آن هم از کشور آنگولا در میان گرانقیمت ترین شهرهای جهان قرار داشته باشد دشوار می نماید.اما لواندا حتی در سال 2009 عنوان نخست گران قیمت ترین شهرها را به خود اختصاص داده بود. دلیل این موضوع کم ارزش بودن واحد پول آنگولا در برابر ارزهای جهان است و مردم لواندا از نرخ بالای فقر نیز رنج می برند.
8. ژنو: ژنو پرجمعیت ترین شهر بخش فرانسوی زبان و دومین قطب اقتصادی سوئیس است . این شهر نیز به دلیل استقرار چندین نهاد سازمان بین المللی از اعتبار ویژه جهانی برخوردار بوده که از آن جمله می توان به دفتر سازمان ملل متحد و سازمان جهانی هلال احمر اشاره کرد.ژنو در سال گذشته عنوان سومین شهر دارای کیفیت بالای زندگی را در اختیار داشت.
9. کوبه: ششمین شهر بزرگ ژاپن واز نخستین شهرهای این کشور که برای تجارت با دنیای غرب احداث شد. کوبه پرتردد ترین شهر بندری ژاپن و مرکز کارخانه ای تولید کننده لوازم الکتریکی ، غذا و تجهیزات حمل و نقل است.
10. برن: پایتخت سوییس نیز هانند دیگر شهرهای این کشور ثروتمند دارای هزینه های سنگین برای زندگی است. مراکز مهم دولتی و صنعتی سویس در برن واقع شده و به مرکز ساعت سازی جهان مشهور است . کارخانه های بزرگ ساعت سازی مانند رولکس، لانجین ، سواچ و رادو در برن احداث شده اند.
SASAN
02-06-2012, 08:08 PM
ساسان اخراج نکنی آرمان رو :4:
پوری جان اعمال قانون میخوای بشی :5:
چی میگه :13:
-
امشب بازی حساس تاتنهام و لیورپول هم پرید . تو حسرت موندیم یک بازی لایو از عمو هری این فصل ببینیم با شاهکار شبکه 3 :1:
r v d
02-06-2012, 08:45 PM
پوری جان اعمال قانون میخوای بشی :5:
الهام شد بهم این تیکه
فقط سالی یه بار اینجوری الهام میشه بم
:133:
SASAN
02-06-2012, 08:50 PM
الهام شد بهم این تیکه
فقط سالی یه بار اینجوری الهام میشه بم
:133:
:5: نزار من اینقدر اسپم بدم :4: میدونی که من با اسپم دادن غریبه ام :13:
MAMAD
02-06-2012, 09:11 PM
The Shadow
02-06-2012, 09:24 PM
با سـلام .
حدود 4 سال درون فرومی به نام ایران دبلیو دبلیو ای با فراز و نشیب هاش بودم ... کاربر بودم ، طلایی بودم ، مدیر آزمایشی بودم ، مدیر بودم ، کاربر بازنشسته بودم و لجند هم تا دیروز بود ! گویا قرار بود همه ی رنگ های فروم رو به خودم بمالم واسه همین کاربر اخراجی هم به لطف دوستی عزیز شدیم و حالا میتونم بگم تنها کاربری هستم که همه ی سـِمت های ارزشمند فروم رو دارا بوده . (!)
از اون قضیه نمیخوام دیگه صحبت کنم ، فکر میکنم تنها کسی که خبر نداره خواجه حافظ شیراز باشه . حالا بعضی ها به طور کامل از جریان با خبرند و بعضی دیگر کم و بیش مطلع اند . مهم نیست تقصیر کار کی بوده ، مهم اینه که سکان اصلی فروم در جریان کل قضیه هستند و میدونند کی ظالمه کی مظلوم !!
قصد بازگشت به فروم رو نداشتم ، برای هرکی قضیه رو تعریف کردم اصلاً دیگه حرفی نزد !
اگه دوستان لطف نمیکردند ازم نمیخواستم بیام و مخصوصاً ابوالفضل جان و میر علی عزیز باهام صحبت نمیکردن و اصرار نمیکردن که کوتاه بیام و برگردم عمراً بر میگشتم . ( البته بر نگشتم هنوز ... )
حال و خوصله سخنرانی ندارم . فقط یه تشکر ویژه بازم میکنم خیلی ممنون که مزد 4 سال فعالیت و حضور در فروم رو به بهترین شکل ممکن دادید . :11:
توی این انتخاب های سخت مشخص میشه که رفیق ـه و کی نا رفیق واسه همین از پوریا ، کیوان ، امیر عزیز و... تشکر میکنم معرفت به خرج دادن .
باید با شرایط کنار بیام ، تغییر دادم خودم رو و مثل قبل نیستم . دیگه رنگ عوض میکنم ، خوبی به کسی وفا نکرده ... به امید وعده ای که ابوالفضل بهم داد تا عید صبر میکنم و اصلاً به امید همون وعده توی فروم هستم .
به قول دوستان :
کـم رنـگ مـی شــویـم . . . . .
فعلاً .
SASAN
02-06-2012, 09:33 PM
دیشب هم بحثی شد .
به درخواست فرد مذکور ابولا ( امیر جی بی ال میدونه کیو میگم ) گفت قضیه رو تمام کنین بره .
تمام شد و رفت . وگرنه 1 ماه بن بودن سر جاش بود! با هیچ کاربری شوخی نداریم از بالاترین مقام یا 1 پسته .
به قول ابولا هرگز هم اهل مظلوم نمایی نباید باشیم . هر کی کار اشتباه میکنه پایش باید وایسته و تابانش رو پس بده ، در فروم همون ( کاربر اخراجی ) است .
دیشب مسائل کمی بد برداشت شده بود و البته در مورد منچستر بد صحبت شده بود ، جز قضیه هایی در مورد بن شدن که تو تایپیک مخصوصش گفته بودیم ( لینک (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) ) .
خوب دیگه مسائل تمام شد و رفت .
موفق باشید .
گفتم اول صبحی چند تا عکس بذارم سر حال بیاین
ماشا الله فینیشر سریع و موثر به شدت
میبنی تو 2 دقیقه به 5 نفر فینیشر زد
Ғ Д † Д Ł β
02-07-2012, 10:23 AM
تقدیم به جنوبی های خونگرم :4:
دلیل اینکه آبادانی ها رو لاف زن میدونن این هست که :
آبادان یه سری امکانات داشت که مردمش وقتی واسه بقیه جاهای ایران تعریف میکردن
ملت باور نمیکردن و فکر میکردن دارن دروغ میگن !
امکاناتی مثل :
1- اولین تراموا در ایران
2- اولین خطوط اتوبوس رانی درون شهری
3- اولین ایستگاه تلویزیون و رادیو
4- شبکه فاضلاب
5- اولین پیتزافروشی در خاورمیانه (پیتزا مونتکارلو ایتالیایی)
6- اولین تیم رسمی فوتبال
7- اولین فرودگاه بین المللی
8- اولین باشگاه اسب سواری ، بیلیارد،بولینگ و....
9- اولین شورای شهر
10- اولین اداره ی راهنمایی ورانندگی
11- اولین و تنها سینمای روباز و دومین سینمای سرپوشیده و....
تا بعد ....
استانر نمیدونم چرا ولی خیلی باحاله
فکر نکنم اونقدرا هم که فیلم بازی میکنن درد داشته باشه
در هر صورت تا امتحان نکنیم نمیفهمیم
این حرکتو خوب انجام میداد ولی باتیستا یه چیزه دیگه است
حکایت عرش و فرش همینه دیگه
ار کی او رندی _ به قول خودش پدرش رو هم ار کی او میکنه
آخ که چقدر قشنگه این حرکت
سابمیشن یعنی این
در مقابل این فینیشر باید تسلیم شد مگر نه گردنت میشکنه
پس با خیال راحت تومبستون شین
Ғ Д † Д Ł β
02-07-2012, 11:39 AM
لوگوی جدید گوگل در بزرگداشت چارلز دیکنز :
MAMAD
02-07-2012, 11:46 AM
تصاویر از طبیعت، اثر الکس صابری+ عکس
الکس صابری ، از سال 2005 شروع به عکاسی کرد زمانی که اولین دوربین کانن 300D خود را خریداری نمود. از آن تاریخ به بعد یکی از مطرح ترین عکاسان در زمینه حیات وحش و طبیعت شناخته میشود و آثارش در بسیاری از مجلات و روزنامه های مطرح منتشر شده است. او در بسیاری از رقابتها و مسابقات عکاسی برنده شده است. در حال حاضر با نشریات مطرحی چون دیلی میل ، مترو ، دی تلگراف، تایمز و... همکاری میکند. در این آلبوم نمونه ای از آثار وی را مشاهده مینمایید.
SASAN
02-07-2012, 11:55 AM
لوی جدید گوگل در بزرگداشت چارلز دیکنز :
یکی از سخنان گوهر بار ایشون :61: در پروژه خودمون به کار برده بودیم این ترم :
برای من هیچگونه تشویقی ، دلداری ، یاری و حمایتی از هر نوع و هر کسی وجود نداشت . طوری که امیدوار بودم زودتر به بهشت بروم.
بی همگان بسر شود ، بی تو بسر نمیشود
این شب امتحان من چرا سحر نمیشود ؟!
مولوی او که سر زده ، دوش به خوابم آمده
گفت که با یکی دو شب ، درس به سر نمیشود !
خر به افراط زدم * ، گیج شدم قاط زدم
قلدر الوات زدم ، باز سحر نمیشود !
استرس است و امتحان ، پیر شده ست این جوان
دوره آخر الزمان ، درس ثمر نمیشود !
مثل زمان مدرسه ، وضعیت افتضاح و سه
به زور جبر و هندسه ، گاو بشر نمیشود !
مهلت ترمیم گذشت ، کشتی ما به گل نشست
خواستمش حذف کنم ، وای دگر نمیشود !
هر چه بگی برای او ، خشم و غضب سزای او
چونکه به محضر پدر ، عذر پسر نمیشود
رفته ز بنده آبرو ، لیک ندانم از چه رو
این شب امتحان من ،دست بسر نمیشود
توپ شدم شوت شدم ، شاعر مشروط شدم
خنده کنی یا نکنی ، باز سحر نمیشود !!!!
................................................
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.