PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : :: اخــبــار ورلــد رسـتــليـنـگ به تــاريـخ 24 ســپـتامبــر 2012 ::

AƦAƾH
09-24-2012, 10:08 AM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

مشخص شدن تیم انانسری این هفته راء :

جیم راس بعد از ظهر روز یکشنبه از طریق تــویتر اعلام کرد که او به همراه مایکل کول ،

ماندی نایت راء رو گزارش خواهند کرد . راء در Times Union Center شهر Albany, New York برگزار خواهد شد .

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

رقابت دین امبروس :

کشتی گیر و استعداد WWE یعنی دین امبروس در هر 3 لایو ایونت این هفته راء که برگزارش شد

مقابل مایکل مک گلیکاتی قرار گرفت . مک گلیکاتی در هر 3 مسابقه به راحتی پیروز بازی شد !

توقف مسابقه رایبک :

مسابقه رایبک برابر جیندر مهال در لایو ایونت اسمکدان ، در شهر Sarnia, Ontario بدون نتیجه باقی ماند .

تقریباً بعد از گذشت دو دقیقه از بازی بود که رایبک به شکل جدی خونریزی کرد . این مسابقه به این دلیل

به دستور دکتر رقابت ها توقف پیدا کرد !

استفاده ی پانک از استار تی ان ای در لایو ایونت :

در لایو ایونت یکشنبه شب راء ، که در Worcester, Massachusetts برگزار شد , یک کار مبهم در مورد

استار کمپانی تی ان ای رسلینگ انجام داد .

شوء با بحث بین ای جی لی و سی ام پانک در مورد مین ایونت آغاز شد و اینکه جان سینا نمیتونه مسابقه بده .

در طی این رد و بدل کردن صحبت ها سی ام پانک , ای جی لی رو "Allen Jones" خطاب کرد !

این اسم واقعی استار کمپانی تی ان ای یعنی " ای جی استایلز " هست !

شکسته شدن بینی استار تی ان ای :

در جریان لایو ایونت ایمپکت جمعه شب در Winston Salem, North Carolina ، بابی رود از

ناحیه بینی آسیب دید .

او با آستین اریس تیم شد و در مقابل جف هاردی و جیمز استورم قرار گرفت .

بابی رود هم تیمی خود آستین اریس رو مقصر این شکستگی دونست .

میتونید عکس دماغ شکسته ی بابی رود رو در اینجا مشاهده کنید :

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

دنیل براین : یک شب نزدیک بود HBK رو بکشم :

WWE.com جدیداً مقاله ای به چاپ رسونده که در اون از تمرینات استار های مختلف صحبت شده .

از جمله Zack Ryder, Tyson Kidd, Sheamus, Natalya . دنیل براین در حال حاضر مصاحبه اش

قرار گرفته و داستان جالبی از تمریناتش با شاون مایکلز گفته .

" یک شب من تقریباً شاون مایکلز رو به کشتن دادم . این قبل از بازگشتش از مصدومیت کمرش بود . من تلاش میکردم که

یکسری حرکت انجام بدم ، از روی طناب دوم بپرم روی طناب سوم و بعد بپرم و هوریکنرانا اجرا کنم , در ذهن داشته باشید که

من در اون زمان 79 کیلوگرم وزن داشتم . و این وزن زیادی بود برای اینکه حرکت رو روی شونه های کسی اجرا کنی .

من سعی داشتم رو براین کندریک اینکار رو انجام بدم , که این نمیشد ، ما فکر میکردیم کندریک خیلی کوچیک هست .

احتمالا اون زمان 68 کیلو وزن داشت . شاون مایکلز چندین بار تماشا کرد که ما چی کار میکنیم و اون وارد رینگ شد و خواست

که اینکار رو با من انجام بده . هوریکنرانا رو زدم ، مستقیماً روی سرش فرود اومدم . و اون قل خورد و بیرون رینگ رفت .

ما همه وحشت کرده بودیم . این شبی بود که نزدیک بود من شاون مایکلز رو به کشتن بدم . "

AƦAƾH
09-24-2012, 10:21 AM

مصاحبه ی جدید سانتینو مارلا با مجله ی WWE ...

در جریان مصاحبه با WWE Magazine , سانتینو مارلا گفته با اینکه از وضعیت فعلیش در WWE خوشنود هست و قبلاً هم اینو گفته ،

حالا او هوس به دست اوردن یک تایتل جهانی رو کرده ! :

" تنها چهار تایتل تکی در راستر اصلی WWE وجود داره ، و بودن یکی از اون قهرمان ها خیلی اعتبار به همراه داره و با ارزش هست .

من به تمریناتم ادامه میدم و امیدوارم تا روزی قهرمان سنگین وزن یا WWE Champion بشم . "

مارلا ادامه داد :

" هوادارا همیشه اظهار کردند که از اینکه من مقابل افراد تاپ موفقیت به دست میارم لذت میبرن .

خیلی دلچسب بود که میدیدم اونها به اون شکل در المیشن چمبر نسبت به من واکنش نشون میدن ، و میدونم که اونها هنوز امیدوارن که همچین چیزی

رو از من ببینند . "

وقتی از او سوال شد که کدام استارها از جوک های او در بک استیج چیزی متوجه نمیشن ، او نام دِمــیز و دالف زیگلر رو برد .

" ولی این به دلیل اینکه اونها نمیتونن به خودشون بخندن . اونها به افراد دیگه میخندن , ولی وقتی جریان به خودشون میرسه

اونها موضوع رو خیـــــلی جدی میگیرن . "

(* فکر کنید این آقا بیاد قهرمان WWE بشه با این استایل و کبراش :22: *)

AƦAƾH
09-24-2012, 10:24 AM

مصاحبه ی جدید جیندر مهال - وضعیت کنونیش در WWE و ...

جیندر مهال استار جوان کمپانی به تازگی مصاحبه ای با SLAM! Wrestling داشته که با هم این صحبت ها رو میخونیم .

" من عملاً به فکر جا به جا شدن نیستم ، من تنها هستم بدون خانواده و بچه واسه همین سعی میکنم خودم رو مشغول کنم .

وقتی که چند روز آف هستم آرزو میکنم که سریع به کارم برگردم . پس اجرا در هاس شو ، تی وی و ان اکس تی مشکلی رو اصلاً برای من به وجود نمیاره .

من ازش لذت می برم , من چیزی بشتر از 1 سال در این راه بودم و اینها زیاد اذیتم نکردن . من مطمئن هستم که این چالش ها به پیشرفتم کمک خواهد کرد .

ولی برای الان باید فقط سرتاسر دنیا برم و اجرا کنم ، مخصوصاً جلوی هواداران کانادایی . "

مهال گفت که بهترین حضورش در WWE شب هزارمین راء بود که با عده ای از استارها به کین حمله کرد ، اون هم شبی که آندرتیکر بازگشت .

با وجود اینکه در آخر اونها شکست خوردن به دست کین و تیکر ، جیندر عقیده داره که او بهترین هایلایتش بوده و یک اتفاق بزرگ به حساب میاد .

" بخشی از هزارمین راء بودن در یک رینگ با آندرتیکر و کین و اجازه دادن به یک ارتش جوون و گرسنه شگفت انگیز هست .

او یاداوری کرد که " من در بیرمنگهام انگلیس یک مسابقه با تایسون کید داشتم ه میک فولی هم در کنار رینگ حضور داشت . در پایان مسباقه

فولی socko رو به من زد ( همون فینیشرش که جوراب میکنه تو دهن ) این یکی دیگه از لحظاتی هست که اگر به من بگی با میک فولی در رینگ حضور داشتم

و او به من یک socko زد به هیچ عنوان باور نمیکنم . اینها لحظاتی بودند که باعث میشن من واقعاً بفهمم که تا حالا چه چیزایی در زندگیم به دست اوردم .

از آغاز کارم در Stampede Wrestling تا اومدن به FCW و پیدا کردن راهم به راستر اصلی و حضور در رینگ با آندرتیکر ، کین و میک فولی , اینها عالی هستن . "

مهال گفت که او به آینده اش در کمپانی WWE امیدوار هست .

" من به سخت کار کردن و رسیدن به درجات بالای WWE ادامه میدم . شما میتونید من رو در هر هفته ســوپراستار معمولاً ببینید و من میخوام در NXT هم

سـِـت رولینز رو شکست بدم و کمربند رو از او بگیرم .

وقتی در راء یا اسمکدان هستم تلاش میکنم که بهترینم رو به نمایش بزارم . من جوان هستم ، فقط 26 سال دارم , و کارای خوبی در WWE ارائه میدم .

من خیلی هیجان زدم که ببینم آینده چه چیزی رو رقم میزنه . امکان پیش آمدن هر چیزی هست . "

AƦAƾH
09-24-2012, 04:07 PM

اخبار بک استیج از وضعیت ادج :

برای کسانی که بعد از حضور ادج در اسمکدان به این فکر رفتند که وی با کمپانی قرارداد بسته ، باید گفت که اینطور نیست .

ادج هیچ قرارداد جدید با کمپانی WWE امضا نکرده . ادج کاملاً آزاد هست و میتونه هر کاری که بخواد انجام بده .

WWE به او قراردادی پیشنهاد کرده اما چیزی نبود که ادج میخواست , ادج اساساً کنترل آیدنده خودش رو در اختیار داره

و البته میتونه که به کار با WWE ادامه بده هروقت احساس کرد که نیاز هست .

تولدها :

دختر رئیس کمپانی WWE یعنی استفانی مکمن امروز 36 ساله خواهد شد .

در حالی که Chilly Willy نیز 43 ساله میشه .

همچنین استار سابق WWE ؛ Chris Nowinski امروز به سن 34 سالگی میرسد .

بازگشت کلی کلی :

در تازه ترین خبر در مورد دیـوای محبوب کمپانی ' کلی کلی ' اعلام شده که

وی انتظار داره که امسال به صورت فول تایم به WWE برگرده .

تد دیبیاسی هیل شد :

در جریان لایو ایونت اسمکدان که در Ontario, Canada برگزار شد ، تد دیبیاسی استار جوان کمپانی

نقش یک فرد هیل رو داشت . او به کوفی کینگستون باخت .

تد دیبیاسی در اوایل این بازی نیز یک دراپ کیک دریافت کرد که باعث شد بینی او آسیب ببینه و خونریزی کنه !

AƦAƾH
09-24-2012, 04:22 PM

پیش نمایش راء امشب ، سینا حریف پانک ؟ :

ماندی نایت راء امشب در آرنای Times Union Center شهر Albany, New York برگزار میشه .

اعلام شده بود که جان سینا در برابر سی ام پانک قرار میگیره ، اما بعد از مصدومیت او بیگ شو جای سینا رو گرفت .

جان سینا به صورت لایو در راء حاضر خواهد شد تا در مورد وضعیتش صحب کنه . جیم راس و مایکل کول این راء رو گزارش خواهند کرد .

اونها با جری لالر نیز مصاحبه ای زنده در خانه اش ' ممفیس ' خواهند داشت که قرار هست جری در اون از وضعیتش صحبت کنه .

همچنین تایید شده که سوشیال مدیا امشب ' مایند فریک ' یعنی کریس انجل میباشد .

امشب راء توجه خود را روی موضوعات زیر میگزارد :

* تایتوس اونیل و دارن یانگ چگونه برنامه ی خود رو عملی میکنن ؟

* حرکت بعدی کین و دنیل براین چیست ؟

* دِمــیز چه صحبتی در مورد رایبک خواهد داشت ؟

* آیا مصدومیت جان سینا باعث میشه حریف جدید برای پانک داشته باشیم ؟

* آیا داور جنجالی هفته گذشته ، در رینگ به پاول هیمن و سی ام پانک جواب پس میده ؟

کامنت جان سینا ، عکسی از دست جراحی شده او :

جان سینا در راء امشب حضور خواهد داشت ، ولی همونطور که در عکس پایین خواهید دید او زمان بیشتر برای

بازگشت و ریکاوری نیاز داره .

او عکسی از دست جراحی شده خودش قرار داد و نوشت :

" روز 5 . وقت بازی رسید . حدس بزنید این دست کیه . من در راء امشب حضور دارم . وقتی قرار باشه اتفاقی بیفته ، خواهد افتاد . "

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

Scofield
09-24-2012, 07:37 PM
آپدیت بر روی وضعیت بث فینیکس

همانطور که قبلاً اشاره شد بث فینیکس دیـ ـ ـ ـ ـــوای قرار است در آخر ماه اکتبر کمپانی دبلیو دبلیو ای را ترک کند .

شایعات مبنی بر این است که فینیکس پس از ترک دبلیو دبلیو ای قرار است بعضی کار های بازیگری انجام دهد . به نظر

می رسد بث در حال حاضر به فکر وضعیت خود است و به پس از آن فعلاً فکر نمی کند . همچنین او گفت دبلیو دبلیو ای را

در شرایط خوب ترک خواهد کرد .

کامنت سی ام پانک

سی ام پانک قهرمان حال حاضر کمربند دبلیو دبلیو ای در مورد مسابقه ی مورد علاقه ی خود در لایو اونت دبلیو دبلیو ای گفت که

مسابقه ی زک رایدر و آنتونیو سزارو مسابقه ی مورد علاقه ی او بود . او نوشت : ایو تورس ، لایلا ، آنتونیو سزارو ، زک رایدر

، دین آمبروز و مایکل مکگیلیکاتی سخت کار کردند . همچنین " One Man Rock Band " هیث اسلاتر هم اونجا بود .

حضور کوین نش و The Great Muta در ژاپن

کوین نش و The Great Muta مسابقه ی تگ تیم مچ خود در مین اونت شوء All Japan Pro Wrestling

در روز یکشنبه پیروز شدند . آن ها پس از اجرای Powerbomb کوین نش توانستند بر Taiyo Kea و Seiya Sandana

پیروز شوند . پس از مسابقه ی این دو با Masahiro Chono عکسی انداختند که در زیر مشاهده می کنید :