PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : × آپدیت وبلاگ جیم راس " صحبت در مورد پانک ، لاولر و جان سینا " ×

Scofield
09-27-2012, 11:42 AM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

آپدیت وبلاگ جیم راس

دبلیو دبلیو ای هال آو فیمر جیم راس به تازگی وبلاگ خود را آپدیت کرده است که در مورد جان سینا ، سی ام پانک و

جری لاولر و همچنین میک فولی به صورت کوتاه صحبت کرده است :

او ابتدا در مورد پانک گفت :

در حال حاضر پانک در حال سفر کردن است و او با پائول هیمن

کار می کند . هیمن دارد با او خوب کار می کند و وضعیت او روز به روز بهتر می شود .. شاید هم بد تر می شود ! بستگی به نوع

تفسیر دارد . پانک به یک " سخنگو " مثل میک فولی نیاز ندارد . او در ماندی نایت راء یک پرومو عالی دو نفره اجرا کرد .

آن ها یک پرومو قانع کننده اجرا کردند و فکر کنم توی ذهن هواداران باقی بماند .

او در مورد میک فولی گفت :

میک فولی یکی از بهترین نمایش های خود را در ماندی نایت راء رو داشت و از نظر من یکی از بهترین پرومو ها

و صحبت ها در تاریخ راء های 3 ساعته بود

او در مورد جری لاولر گفت :

برای آن کسانی که دارند بر سر بازگشت جری لاولر غمار می کنند و حدس و گمان می زنند . جری لاولر زمانی که شرایط ـش بهبود

یابد بر می گردد . او احساس می کند روز به روز بهتر می شود ولی او یک سکته را گذرانده و باید سلامتی کامل خود را بدست بیاورد .

برای بازگشت او به ماندی نایت راء نمیشه زمانی مشخص کرد و او فعلاً در حال بدست آوردن کامل سلامتی اش می باشد .

او در مورد وضعیت جان سینا گفت :

من دوشنبه با جان سینا صحبت کردم و وضعیت آرنج او را دیدم . او در حال انجام ریکاوری با Dr.Amman بود .

برای آن کسانی که نمی دانند بگویم که فکر نکنید ریکاوری آسان است بلکه یکی از دردناکترین بخش های پس از جراحی

می باشد . اونجوری که با طرز فکر و وضعیت جان سینا آشنایی دارم نمی توان تاریخ دقیقی برای بازگشت او به رینگ مشخص کرد .

جیم راس در آخر باز هم سس BBQ را تبلیغ کرد ..

AƦAƾH
09-27-2012, 12:04 PM
در مورد میک فولی هم یک توضیحی داده :

" میک فولی یکی از بهترین نمایش های سال در ماندی نایت راء رو داشت ,تا جایی که من دیدم صحبت های او از زیباترین لحظات راء از زمان سه ساعته شدن بود. "

S.H.A.Y.A.N
09-27-2012, 02:28 PM
خب من الان بررسي كردم ديدم تمام وبسايتها خبر ميك فولي رو هم گزاشتن ولي چون كوتاه تر از بقيه و اون وسط بوده احتمالا شما پيش خودتون گفتين ولش كن . كي ميفهمه .
تاپيك بسته شد .