PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |مقاله| ~¤§¦ 2 Football ¦§¤~

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10

Dash.Ali
08-25-2014, 08:58 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

KingRed
08-25-2014, 10:08 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> .jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

رسما لیورپولی شد

جانشین :suarez:شد

shahramwalker
08-26-2014, 01:05 AM
لرد بزرگ در گذشت

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

لرد اتنبرو مدیر سابق باشگاه کسی است که 7 دهه از چلسی حمایت کرد حتی در تیره و تار ترین لحظات باشگاه. در دهه 1970 که چلسی جام های زیادی گرفت

یک دهه بعد نیز کمک کرد که چلسی در استمفوردبریج باقی بماند

در آن زمان خطر بزرگی وجود داشت که استمفوردبریج از چلسی گرفته شود، زیرا دولت قصد داشت در آن منطقه ساختمان های مسکونی را افزایش دهد

ولی با درایت این مرد بزرگ جلوی این اتفاق وحشتناک گرفته شد.

لرد در سال 1923 در کمبریج بدنیا آمد و در میدلندز بزرگ شد سپس برای مدتی طولانی به خانه ای در غرب لندن منتقل شد

و مدت ها در آن زندگی کرد، این مسئله باعث شد ریچارد جوان عاشق چلسی غرب لندنی شود.

کلیپ صحبت های جا تری در مورد لورد (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

shahramwalker
08-26-2014, 04:38 PM
فرانکی از بازی های ملی خداحاظی کرد

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

لباس دوم امسال تیم مادریدی

Dash.Ali
08-26-2014, 05:05 PM
آقا ما یه تعداد فان تو نت دیدیم گفتیم شما هم ببینید :ی شاید هم دیدید :ی

پژمان خود کشی کن :ی

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

یادش بخیر

فوتوشاپ ـــش خیلی ضایع ـــست اما جالب ـــه

من خودم شخصا علاقه خاصی به این دارم :ی

اینم گمونم تکراری باشه

The Shadow
08-26-2014, 07:32 PM
علی جون :دی

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

:a: Loyal Fan

mohammadsajjad
08-26-2014, 08:13 PM
کارت پستال این هفته لیگ برتر انگلیس

Dash.Ali
08-26-2014, 08:28 PM
علی جون :دی

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

:a: Loyal Fan

خدا رو شکر تا الان با لباس منچستریونایتد دیده نشده :ی

The Shadow
08-26-2014, 09:08 PM

:b:

Ali.kaka
08-26-2014, 10:00 PM

دی ماریا با قراردادی 5 ساله به ارزش 75 میلیون یورو به جمع شیاطین سرخ پیوست
دی ماریا شماره 7 منچستریونایتد را به تن می کند و قراردادی پنج ساله با دستمزد سالانه 8 میلیون یورو را به امضا رسانده است

Dash.Ali
08-27-2014, 08:08 AM
خوب این هم از سایت رسمی باشگاه

تو این یکی دو روز خبرگذاری های زیادی در مورد این انتقال حرف زدن ، اما من یه عادتی دارم تا باشگاه قطعی نکنه باور نمیکنم

خدا کنه سران باشگاه یه کم درست پول خرج کنن بلکه تیم بیاد بالا یه کم ، دهن هیتر ها بسته شه :ی @بیژن_عارف

...........................

یه بابایی یه حرفی زد ، مثل اینکه میگن آرتور ویدال هم داره میگیره یونایتد

کسی خبری داره که تا چه حد شایعه هست یا به واقعیت نزدیکه؟

(این هم خبری که نوشته منچستر دنبال این بازیکن ـــه تو سایت ایندیــپــندنــت؟ ایدینپیدت؟ :ی)

...........................

حالا دوستانی که میخوان راجع به بازی دیشب حرف بزنن سر و کله ــشون پیدا میشه :ی

King Of Darkness
08-27-2014, 09:47 AM
آرتور ویدال به احتمال زیاد میاد ولی یوونتوس به عنوان بخشی از قرارداد ویدال , چیچاریتو رو می خواد که اگه قبول کنه ویدال میره منچستر .

KingRed
08-27-2014, 11:36 AM
داگلاس به بارسلونا پیوست

آنخل دیماریا در لباس منچستر یونایتد:159:

The Enforcer
08-27-2014, 11:56 AM
حالا دوستانی که میخوان راجع به بازی دیشب حرف بزنن سر و کله ــشون پیدا میشه :ی

حرف نه ، تصویر :ی

- - -- -- --- -- ----- -

اول داش علی جان ، ما خوشحال نیستیم :( :

-- - -- - - -- - --

و حالا قسمت فانش :ی :

مویس :136: :

دی ماریا :

ام کی دونز :137: :

رونالدو :136: :

یه جوک :ی :

Admit It ! :

:a: :

هاوارد وب ناراحت شد :( :

Man UTD Defenders :

و این هم بی شوخی :

King Of Darkness
08-27-2014, 12:08 PM
این بازی دیشب منچستر با اون تیم ( :a: ) یک خوبی داشت :ی اونم این که فهمیدیم اون تیم ماله انگلیس :h:

بعد یه نکته هم بگم ... رفتم ویکی پدیا دیدم تاریخ تاسیس اون تیم سال 2004 :136: میگم بیاید ما هم یه تیم بدیم , منچستر رو چلنج کنیم :a:

ولی به قول بیژن همه داریم ناراحت میشیم :( بیچاره ها تو پیش فصل دو تا بازی تو گینس کاپ بردن فکر کردن به دوران اوج برگشتن ولی ... :(:501:

dr.bane
08-27-2014, 12:14 PM
این بازی دیشب منچستر با اون تیم ( :a: ) یک خوبی داشت :ی اونم این که فهمیدیم اون تیم ماله انگلیس :h:

بعد یه نکته هم بگم ... رفتم ویکی پدیا دیدم تاریخ تاسیس اون تیم سال 2004 :136: میگم بیاید ما هم یه تیم بدیم , منچستر رو چلنج کنیم :a:

ولی به قول بیژن همه داریم ناراحت میشیم :( بیچاره ها تو پیش فصل دو تا بازی تو گینس کاپ بردن فکر کردن به دوران اوج برگشتن ولی ... :(:501:

به قول پول اسکولز :منچستر هم دقیقا داره به همون بلایی دچار میشه که لیورپول 20 سال پیش دچار شد..فن خال نمیتونه با این سیستم منچستر رو با این اوضاع بد بازیکن هاش به جایی برسونه...واقعیت اینه..

King Of Darkness
08-27-2014, 12:25 PM
مراسم عروسی ریسه :(

دروگبا و توره تو لباس آخوندی :136:

KingRed
08-27-2014, 07:08 PM
نیمار ستاره ی برزیلی بارسلونا در صفحه ی اینستاگرام خود و فرزندش در حال حمام کردن قرار داد و با

هوادارانش به اشتراک گذاشت

Arsal4n
08-27-2014, 07:20 PM
من يه قضيه اى رو روشن كنم ..

ديدم آرش مياد هى راجع به محروميت بارسا مينويسه فكر كردم داره شوخى ميكنه بعد ديدم نه انگار جديه :d

اولا اينكه بارسلونا حدود ٢ ماه پيش حكم اومد براش كه محروميتش به تعليق افتاده . اولش قرار بود اين فصل محروم باشن ولى ٢ ماه پيش به تعليق انداختن محروميت رو. اون موقع بارسا باز اعتراض گذاشت كه كلا بردارن محروميت رو

ولى فيفا رد كرد درخواست لغو كردن محروميت رو و محروميت ١ ساله ( كه از ژانويه شروع ميشه ) رو نگه داشت

الان من چيزى براى بو دار بودن قضيه نميبينم :d

Seraph
08-27-2014, 07:32 PM
اولین تمرین بالو با لیورپول

هنوز با این کاورا مشکل داره :136:

:22::22:

mohammadsajjad
08-27-2014, 08:32 PM
نیمار با گذاشتن این عکس در فیسبوگ خود به هواداران خود گفته = سفارش من به شما این است که قوی و دلیر باشید عصبانی و دلسرد نشوید هر جا که باشید خدا با شماست.

عکس الکس سانگ و الوز و ماچرانو در حال تمرین در اینستاگرام

لیونل مسی با گذاشتن این مطلب گفته جاگزینی در چما

این هم ادرس اینستاگرام لیونل مسی= <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> /instagram.com/lio messi

The Enforcer
08-27-2014, 08:48 PM
جناب آرش جانِ فیک :ی چیز عجیبی تو اون عکس نیست که :22: میزاری :ی

بالو و کولو توی سیتی هم تیمی بودن الآنم دارن شوخی می کنن :ی:ی

AƦAƾH
08-27-2014, 10:26 PM

سعید عزت اللهی که این هفته همراه با پدرش به اسپانیا سفر کرد تا با باشگاه اتلتیکومادرید اسپانیا قرارداد امضا کند، امروز (چهارشنبه) قرارداد یک ساله ای با این باشگاه اسپانیایی امضا کرد.

سعید عزت اللهی در گفت وگو با خبرنگاران پس از اینکه امروز (چهارشنبه) قراردادش را با تیم اتلتیکومادرید اسپانیا امضا کرد، اظهار داشت: نزدیک یک ماهی بود که دعوتنامه باشگاه اتلتیکومادرید برای من ارسال شده بود و خواسته بودند که به این تیم بروم. سه روز پیش وارد مادرید شدم که استقبال گرمی از من به عمل آمد و واقعاً افراد خونگرمی را در این باشگاه دیدم.

وی افزود: خداراشکر همه چیز در باشگاه اتلتیکومادرید خوب است و کارها روی روال اصلی اش انجام میشود. خوشبختانه تا به امروز کارها به صورت حرفه ای پیش رفته است. امیدوارم این روند رو به رشد ادامه داشته باشد، هرچه زودتر در تیم اتلتیکومادرید پیشرفت کنم و به مراحل بالاتری برسم.

بازیکن ایرانی تیم اتلتیکومادرید اسپانیا که اکنون بیش از 17 سال سن دارد، درباره حضورش در این تیم گفت: هنوز 18 سالم نشده و به همین دلیل تا ماه اکتبر (مهرماه) نمیتوانم در ترکیب تیم قرار بگیرم و باید منتظر صادر شدن ITC باشم. این موضوع نیز بعد از کامل شدن 18 سال من انجام خواهد شد و شاید تا آن موقع چند بازی اتلتیکو را در لیگ قهرمانان اروپا از دست بدهم.

سعید عزت اللهی در پاسخ به این سؤال که مگر قرار نیست ابتدا در ترکیب تیم 23 سال (تیم B اتلتیکومادرید) حضور پیدا کند و بعد به تیم بزرگسالان برود، اظهار داشت: همینطور است اما احتمال دارد خیلی زودتر از این حرف ها به تیم اصلی بروم و همین امسال قراردادم نیز تمدید شود.

وی یادآور شد: شرایط خیلی خوب است و مسئولان باشگاه در تمرینات این تیم من را زیر نظر داشتند و از شرایطم راضی بودند. آنها تمایل داشتند که هرچه زودتر به تیم اصلی و بزرگسالان بروم. امیدوارم به عنوان اولین بازیکن ایرانی اتلتیکومادرید بتوانم افتخارآفرین شوم و روند خوبی داشته باشم.

بازیکن ایرانی تیم اتلتیکومادرید در پاسخ به این سؤال که برای حضور در تیم اصلی با دیه گو سیمئونه هم صحبتی کرده است یا نه، گفت: خودم با این مربی صحبت نکرده ام اما مسئولان باشگاه به آقای سیمئونه گفتند که من را جذب کرده اند و قرار شد با تیم بزرگسالان تمرین کنم. سیمئونه نیز موافقت کرده و خواسته در تمرینات این تیم حاضر شوم تا از نزدیک مرا زیر نظر داشته باشد.

عزت اللهی در پایان گفت: از انتقالم به اتلتیکومادرید خیلی خوشحالم و باید از زحمات تمام مربیانی که در این چند سال به من کمک کرده اند، تشکر کنم. تشکر ویژه ای هم از پدرم دارم که به پیشرفت من کمک زیادی کرد. همچنین باید از علیرضا پیکان و محسن حق شناس که به عنوان مدیربرنامه ها به من کمک کردند، تشکر کنم. امیدوارم بتوانم با عملکردم جواب محبت های تمام مربیانم را بدهم.

منبع : فیفا دی . آی آر

r v d
08-27-2014, 11:02 PM
سامی :8:

اورتون :/

امیدوارم تو دربی مرسی ساید یه هتریک خوشگل جلو لیورپول بکنه :8: :ی

KingRed
08-28-2014, 07:47 AM

شبکه معتبر لاسکستا ادعا کرد که ژابی آلونسو با بایرن مونیخ به توافق رسیده است وبه زودی راهی آلیانس آرنا می شود

.................................................. ....

ژابی آلونسو از بازی های ملی خدا حافظی کرد

King Of Darkness
08-28-2014, 09:36 AM

شبکه معتبر لاسکستا ادعا کرد که ژابی آلونسو با بایرن مونیخ به توافق رسیده است وبه زودی راهی آلیانس آرنا می شود

.................................................. ....

لاسکستا هفته پیش هم گفت رویس با رئال به توافق رسید :ی

من نمیدونم چرا به هر شبکه ی ******* ای یه پیشوند " معتبر " اضافه می کنند ... ژابی آلونسو خودش گفته من تا آخر قراردادم تو رئال میمونم یعنی 2016 و بعدش راجع به موندن یا نموندن فکر میکنه .

mohammadsajjad
08-28-2014, 11:02 AM
عکس های بازیکنان رئال با پیرهن سوم خود.

Omid_Lesnar
08-28-2014, 11:57 AM
آلونسو هم رسما بایرنی شد!
مدیریت یعنی ای..لواندوفسکی 0 میلیون یورو!
برنات ذخیره عالی 10 میلیون یورو
روده استعداد به این توپی 0 میلیون یورو
بن عطیه بهترین دفاع فصل قبل سری آ 26 تا!
الانم آلونسو 10 تا!
بعله!:9c7ed09a859b11ce59c
الان با این تیم منم 3 گانه میتونم بیارم..هرچند پپ رو مطمئن نیستم بتونه:504:

EmInEm
08-28-2014, 12:07 PM
اقا مثه اینکه ژابی الونسو جدا رفته بایرن...خیلی عجیبه برام...

خدا کنه شایعه باشه بیشترم به خاطر قلب ارمان میگم گناه داره :ی

ولی بایرن اراده کنه گرفته اونوقت من یو :504:

King Of Darkness
08-28-2014, 02:02 PM
اصلا باورم نمیشه . ژابی تو دو روز دو بار رفت تیتر یک همه سایت ها شد :( یدفعه ژابی همه رو شوکه کرد . خودش گفته بود تا آخر قرار دادش میمونه و به احتمال زیاد حاضر به تمدید نیست ... اگر قرار بودش که تمدید نکنه بهتر شد که امسال رفت وگرنه ژابی هم مجانی میرفت ... واقعا برام عجیب بود . امروز هم انگار میره مونیخ ....

ژابی میموندش خیلی خوب بود ولی اگه میموند خیلی سخت بود انتخاب کرد بین هافبک ها کی بازی کنه کی بازی نکنه . حالا یه خوبی هم داره ... اینکه مودریچ صد در صد تو ترکیب + تونی کروس ... امسال به یارامندی بازی بیشتری هم میرسه و میتونه جانشین خوبی باشه برای ژابی ... شاید الان بگید یارامندی بدرد نمیخوره و اینا ولی تا چند سال آینده خیلی خوب میشه ... کاسمیرو سال بعد که از پورتو برمیگرده میتونه خیلی خوب باشه .

TNX For Everthing La Barba Roja :rose_mini:

AƦAƾH
08-28-2014, 02:10 PM
اصن داغون شدیم تو این هفته . اون از دیماریا , اینم ژابی ! باز دیماریا رو از جام جهانی میدونستیم میره احتمالاً . ولی ژابی ؟ :22: هنوزم باورم نمیشه .

اونم بایرن . کاش برمیگشت لیورپول حداقل اینقدر حرس نمیخوردم .

تیم قهرمان رو از این رو به اون رو کردن . کم کم دارم شک میکنم امسال بتونیم موفق باشیم . امیدوارم اشتباه کنم

ژابی :( :132d5a68025c8cd6:

پ.ن : امیر ترو خدا تو این وضعیت اسم خیارامندی هم نیار دیگه بدتر دیوانه میشم من یکی ! :504:

S.H.A.Y.A.N
08-28-2014, 04:53 PM

The Enforcer
08-28-2014, 05:07 PM
آخه ژابی چرا رفتی تو اون تیمِ ... :(:501:

من خدا خدا می کردم که جدا شه از رئال و بر گرده لیورپول . چون ما خیلی به همچین کسی احتیاج داشتیم . ولی بایرن ؟؟؟ ...

:(

PICCASSO
08-28-2014, 07:31 PM
آلونسو هم رسما بایرنی شد!
مدیریت یعنی ای..لواندوفسکی 0 میلیون یورو!
برنات ذخیره عالی 10 میلیون یورو
روده استعداد به این توپی 0 میلیون یورو
بن عطیه بهترین دفاع فصل قبل سری آ 26 تا!
الانم آلونسو 10 تا!
بعله!:9c7ed09a859b11ce59c
الان با این تیم منم 3 گانه میتونم بیارم..هرچند پپ رو مطمئن نیستم بتونه:504:

چه فایده بازم از Real Madrid چهارتا میخورین.

PICCASSO
08-28-2014, 07:37 PM
اصلا باورم نمیشه . ژابی تو دو روز دو بار رفت تیتر یک همه سایت ها شد :( یدفعه ژابی همه رو شوکه کرد . خودش گفته بود تا آخر قرار دادش میمونه و به احتمال زیاد حاضر به تمدید نیست ... اگر قرار بودش که تمدید نکنه بهتر شد که امسال رفت وگرنه ژابی هم مجانی میرفت ... واقعا برام عجیب بود . امروز هم انگار میره مونیخ ....

ژابی میموندش خیلی خوب بود ولی اگه میموند خیلی سخت بود انتخاب کرد بین هافبک ها کی بازی کنه کی بازی نکنه . حالا یه خوبی هم داره ... اینکه مودریچ صد در صد تو ترکیب + تونی کروس ... امسال به یارامندی بازی بیشتری هم میرسه و میتونه جانشین خوبی باشه برای ژابی ... شاید الان بگید یارامندی بدرد نمیخوره و اینا ولی تا چند سال آینده خیلی خوب میشه ... کاسمیرو سال بعد که از پورتو برمیگرده میتونه خیلی خوب باشه .

TNX For Everthing La Barba Roja :rose_mini:

دارم دیونه میشم اخه چرا ژابی؟؟؟؟؟؟
بهترین هافبک ریال بود .

Omid_Lesnar
08-28-2014, 09:20 PM
چه فایده بازم از Real Madrid چهارتا میخورین.
اگه اطلاعاتتون کافی نیست میتونید برید آمار بازیای رو در روی بایرن رو ببینید!
ازینجا<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
2010 و 2012 خودمون حذفتون کردیم پارسال به بی انگیزگی و اشتباهات فردی مدافعان و پپ باختیم
جناب 7 نفر از همون بایرنی که شما میفرمایید قهرمان جهان شدن با اقتدار! لازمه 7 نحوه 7 تایی شدن برزیل رو یاد آوری کنم؟
ضمنن دانته یه معضل بزرگ بود بن عطیه یکی از بهترین مدافعان جهانه..آلونسو هم که خودتون میدونید به این تیم امید داری 4 تا بزنید؟

دوستان رئالی درک میکنم الان ناراحتید ولی دلیل نمیشه حقایق رو هم نبینید! این بایرن با اضافه شدن لواندوفسکی و بن عطیه و آلونسو نقص حقیقی نداره!داره؟

Omid_Lesnar
08-28-2014, 09:22 PM
بایرن این 5 نفرو فقط با 38 میلیون گرفته !+10 تا برای آلونسو

قبول کنید این یعنی مدیریت قوی

فقط موندم این بن عطیه که می گفتن قیمتش 35 تاست و رم با 30 تا نداده، آخر سر چطور با 25 6 تا راضی شد؟
تازه با آلونسو هم میشه 48 تا برای 3 ذخیره خوب و 3 تا بازیکن فیکس خیلی خوب!

The Phenom
08-28-2014, 09:24 PM
اگه اطلاعاتتون کافی نیست میتونید برید آمار بازیای رو در روی بایرن رو ببینید!
ازینجا<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
2010 و 2012 خودمون حذفتون کردیم پارسال به بی انگیزگی و اشتباهات فردی مدافعان و پپ باختیم
جناب 7 نفر از همون بایرنی که شما میفرمایید قهرمان جهان شدن با اقتدار! لازمه 7 نحوه 7 تایی شدن برزیل رو یاد آوری کنم؟
ضمنن دانته یه معضل بزرگ بود بن عطیه یکی از بهترین مدافعان جهانه..آلونسو هم که خودتون میدونید به این تیم امید داری 4 تا بزنید؟

دوستان رئالی درک میکنم الان ناراحتید ولی دلیل نمیشه حقایق رو هم نبینید! این بایرن با اضافه شدن لواندوفسکی و بن عطیه و آلونسو نقص حقیقی نداره!داره؟

بزرگترین نقصی که بایرن داره شخص پپ گواردیولاست.

АЯЭF
08-28-2014, 09:26 PM
من لیورپولیم و تضمین میکنم شما از خرید رینا هیچ سودی نکردید :a:
در مورد بقیم نظری ندارم :ی

Omid_Lesnar
08-28-2014, 09:30 PM
من لیورپولیم و تضمین میکنم شما از خرید رینا هیچ سودی نکردید :a:
در مورد بقیم نظری ندارم :ی

متاسفم همچین فکری میکنید!
رینا یه ذخیره عالی واسه جام حذفیه!
نکنه فکر کردی قراراه فیکس بشه و جایگزین نویر؟
اگه یه موقع مصدوم بشه رینا بازی میکنه
تا الان اگه نویر نبود اشتارک مزخرف رو باید تحمل میکردیم ولی رینا یک سطح بالاتر از تام اشتارکه هست!
ضمنن 3تا چیزی نیست که.. فقط 3 میلیون دادیم بابت رینا..خیلی بیشتر ازینا میارزید.

Omid_Lesnar
08-28-2014, 09:33 PM
شاید از نظر شما یه نقص باشه ولی همین پپ گواردیولا امسال کلی تغییر توی تفکرات تاکتیکی خودش ایجاد کرده تو بازی اول بوندسلیگا هم از تیکی تاکا و سیستم نگه داشتن توپ استفاده نکرد.
این هفته هم جلوی شالکه بازم میتونید ببینید تیم به وضوح برگشته به سیستم دوران هاینکس..بازی سریع و رو به جلو!
در نهایت هم آخر فصل خواهیم دید! با این بازیکنها کسب 3 گانه هم دور از تصور نیست...چند وقت دیگه هم با سیتی بازی میکنیم و میتونی اونجا ببینی پپ یه ضعفه یا نه!
قبول دارم در حد هاینکس نبوده ولی فصل اولش بود این فصل عیار واقعیش مشخص میشه.

Bautista
08-28-2014, 09:37 PM
رئالی های عزیز هی نگین 5تا چون خودتون جلو ما 9تایی و 8تایی شدین:p
امسال قطعا قهرمان اروپاییم.

Seraph
08-28-2014, 09:51 PM
در مورد لواندوفسکی ، این بازیکن قراردادشو تمدید نکرد ، علاقه داشت که بره بایرن ، توی دورتموند صبر کرد تا آخر قراردادش ، بعدش وارد بایرن شد ، وقتی خود بازیکن بایرن رو انتخاب کرده شاهکار نکردید برای خریدنش عزیزم که حالا میای 0 تومن خریدن لوا رو جار میزنی ، اگر این بازیکن با دورتموند قرارداد داشت ، اونوقت برای خریدنش رقابت به وجود میومد بین تیم های بزرگ ، اون موقع میشد گفت بنازید به خریدتون .

در مورد بن عطیه ، بارسا پیشنهاد 37 میلیونی داده بود برای این بازیکن به رُم ، اما رُم دید چلسی و من سیتی و ... هم دنبال این بازیکن هستن ، باسه همین دندون گردی کرد ، توی توئیتر رسمیش اعلام کرد این بازیکن فروشی نیست و مصاحبه کرد مدریشون گفت زیر 60 تا نمیدیم این بازیکنو ، همه ی تیم ها بیخیال خریدنش شدن ، مارتینز بایرن مصدوم شد و بایرن رفت سراغ بن عطیه ، رُم برای اینکه فیرپلی مالی رو رعایت میکرد مجبور بود بین عطیه رو بفروشه باسه همین قیمت رو آورد پایین ، وگرنه وقتی بارسا پیشنهاد 37 میلیونی ارائه داده ، رُم خر نیست که به خودش ضرر 10-11 میلیونی بزنه که عزیزم .

آلونسو هم مثل اینکه دستمزد 10 میلیونی سالانه قراره بهش بدید ، 8 میلیون خریدیدش فکر کنم .

اون بقیه ی فنچ هایی هم که توی عکس هستن نظری راجع بهشون ندارم :دی .

The Enforcer
08-28-2014, 10:01 PM
عزیز احتمالاً آخرین باری که بازی از رینا دیدید مال 5 یا 6 سال پیش بوده :22:

الآن انقدر سوتی میده که مطمئن باشید دروازه سوم خوبیم نیست براتون

Omid_Lesnar
08-28-2014, 10:08 PM
در مورد لواندوفسکی ، این بازیکن قراردادشو تمدید نکرد ، علاقه داشت که بره بایرن ، توی دورتموند صبر کرد تا آخر قراردادش ، بعدش وارد بایرن شد ، وقتی خود بازیکن بایرن رو انتخاب کرده شاهکار نکردید برای خریدنش عزیزم که حالا میای 0 تومن خریدن لوا رو جار میزنی ، اگر این بازیکن با دورتموند قرارداد داشت ، اونوقت برای خریدنش رقابت به وجود میومد بین تیم های بزرگ ، اون موقع میشد گفت بنازید به خریدتون .

در مورد بن عطیه ، بارسا پیشنهاد 37 میلیونی داده بود برای این بازیکن به رُم ، اما رُم دید چلسی و من سیتی و ... هم دنبال این بازیکن هستن ، باسه همین دندون گردی کرد ، توی توئیتر رسمیش اعلام کرد این بازیکن فروشی نیست و مصاحبه کرد مدریشون گفت زیر 60 تا نمیدیم این بازیکنو ، همه ی تیم ها بیخیال خریدنش شدن ، مارتینز بایرن مصدوم شد و بایرن رفت سراغ بن عطیه ، رُم برای اینکه فیرپلی مالی رو رعایت میکرد مجبور بود بین عطیه رو بفروشه باسه همین قیمت رو آورد پایین ، وگرنه وقتی بارسا پیشنهاد 37 میلیونی ارائه داده ، رُم خر نیست که به خودش ضرر 10-11 میلیونی بزنه که عزیزم .

آلونسو هم مثل اینکه دستمزد 10 میلیونی سالانه قراره بهش بدید ، 8 میلیون خریدیدش فکر کنم .

اون بقیه ی فنچ هایی هم که توی عکس هستن نظری راجع بهشون ندارم :دی .

اگه بازی بقیه فنج ها رو میدیدی این نمیگفتی!منظورم روده هست..سباستین روده..شک نکن به شدت بیشتر میشنوی ازش...بازیکنیه که توی نبردای نفر به نفر و پاسهای قطری تو آینده به یه چیزی تو مایه های همون ژابی تبدیل میشه.
قبل ازینکه هیچکس متوجه مبلغ بازخرید رویس بشه رومنیگه متوجه شد 25 تا مبلغ جداییشه و همین واتسکه رو ناراحت کرد.
بایرن گوتزه رو هم به همین شکل گرفت...دقیقا به همین شکل!37 میلیون مبلغ بازخرید و گوتزه بالاجبار هم شده باید 5 سال برای بایرن بازی میکرد..این قانون بازخریده!
تنها یه راه داشت و اونم بازی نکردن برای بایرن و پرداخت یه قرامت سنگین بود و حتی یه احمق هم اینکارو نمیکنه.
راجع به بن عطیه هم هه مطمئنی؟ هیچکس دیگه دنبالش نرفت؟خب تا همین هفته پیش هم منچستر داشت باهاش به توافق میرسید توی آرشیو اخبار هم موجوده میتونید چک کنید انا رشکه مدیر فنی بایرن سریعا وارد عمل شد و اینطوری خریداریش کرد!
بایرن هروقت هر کس رو اراده کرده خریداری کرده از بیلبائو که تیم سمج تر نداریم!
بایرن بلخره مارتینز رو خرید ولو با 40 تا چون احتیاج داشت بهش.
این فصل 5 تا خرج کردیم واسه 6 نفر ولی در عوض کروس و ماندزوکیچ رو با 40 تا فروختیم!

مهم میدونی چیه؟لواندوفسکی و بن عطیه 2 تا نقطه ضعف بایرن رو هم پوشش دادن و حالا آلونسو هم اضافه شده بهشون ..مهم اینه که الان ضعف حقیقی نداریم!
البته از نظر کارشناسان و کسایی که فوتبال رو فنی میبیینن و بحث میکنن!
حتی تو سایتهای مختلف هم اکثرا الان اعتقاد دارن پیروز واقعی نقل و انتقالات بایرن بوده!

Omid_Lesnar
08-28-2014, 10:12 PM
عزیز احتمالاً آخرین باری که بازی از رینا دیدید مال 5 یا 6 سال پیش بوده :22:

الآن انقدر سوتی میده که مطمئن باشید دروازه سوم خوبیم نیست براتون

10-12 تایی کلا ازش بازی دیدم فصل پیش که 3-4 تاش بازیای لیگ قهرمانان ناپولی بود...اصلا دروازه بان درجه 3 نیستووتعصبی نظر نده چون از لیورپول رفته/
مهم بازی کردن جلوی امثال هرتابرلین و نورنبرگ هست که جلوی اونا رو جواب مبده!
اگه جلوی شما بازی کردیم قول میدم با نویر و با تمام قوا بیایم.خوبه؟اصلا فرض بگیریم رینا مهره سوختس..5 خرید دیگه بایرن همشون در جهت تقویت تیم بوده.
روده ذخیره شواین اشتایگر...آلونسو زوج اشتایگر...لواندوفسکی مهاجم نوک سنتی..تاکتیکی و اصظلاحا یه مهاجم فاکس این باکس!
برنات یه ذخیره مطمئن برای آلابا و اگه تیم 3 دفاعه بازی کنه هم میره کنار آلابا!
بن عطیه هم که بهترین مدافع فصل قبل سری آ و به نظر کارشناسا یکی از 5 مدافع برتر اروپا.

The Enforcer
08-28-2014, 10:20 PM
10-12 تایی کلا ازش بازی دیدم فصل پیش که 3-4 تاش بازیای لیگ قهرمانان ناپولی بود...اصلا دروازه بان درجه 3 نیستووتعصبی نظر نده چون از لیورپول رفته/
مهم بازی کردن جلوی امثال هرتابرلین و نورنبرگ هست که جلوی اونا رو جواب مبده!
اگه جلوی شما بازی کردیم قول میدم با نویر و با تمام قوا بیایم.خوبه؟اصلا فرض بگیریم رینا مهره سوختس..5 خرید دیگه بایرن همشون در جهت تقویت تیم بوده.
روده ذخیره شواین اشتایگر...آلونسو زوج اشتایگر...لواندوفسکی مهاجم نوک سنتی..تاکتیکی و اصظلاحا یه مهاجم فاکس این باکس!
برنات یه ذخیره مطمئن برای آلابا و اگه تیم 3 دفاعه بازی کنه هم میره کنار آلابا!
بن عطیه هم که بهترین مدافع فصل قبل سری آ و به نظر کارشناسا یکی از 5 مدافع برتر اروپا.

آقا آروم آروم , من آخه چه کار به بن عطیه و ژابی و لوای چیز تو باکس دارم :22:

من در مورد رینا گفتم . سوتیاش زیاده از هر پوزیشنی گل می خوره . حالا یا شمایی که 10-12 تا بازی ازش دیدی بهتر میدونی یا من که 40 تا دیدم :22:

Omid_Lesnar
08-28-2014, 10:24 PM
آقا آروم آروم , من آخه چه کار به بن عطیه و ژابی و لوای چیز تو باکس دارم :22:

من در مورد رینا گفتم . سوتیاش زیاده از هر پوزیشنی گل می خوره . حالا یا شمایی که 10-12 تا بازی ازش دیدی بهتر میدونی یا من که 40 تا دیدم :22:

خیلی خب منم گفتم نگرفتیمش جلوی تیمای بزرگ بازی کنه که همون جلوی تیمای رده 14-15 بوندسلیگا برامون بازی کنه یه مواقع برای استراحت نویر کافیه.
وگرنه درین شکی نیست به نسبت 2007-8 که شاید بشه گفت اوجش تو لیورپول بود خیلی افت کرده.
بله این مورد رو قبول دارم شاید به نسبت 5 تا خرید دیگه از بقیه بیخود تر بود.
ولی اینم هست که تجربش هم بالاس..یکی دو فصل ذخیره و بعدشم احتمالا خداحافظی میکنه میره.

AƦAƾH
08-28-2014, 10:54 PM
UEFA Champions League Group Stage Draw

Group A: Atletico Madrid, Juventus, Olympiacos FC, Malmö FF
Group B: Real Madrid CF, FC Basel, Liverpool FC, PFC Ludogorets
Group C: SL Benfica, Football Club Zenit, Bayer 04 Leverkusen, AS Monaco FC
Group D : Arsenal FC, Borussia Dortmund, Galatasaray, RSC Anderlecht
Group E: FC Bayern München, Manchester City FC, CSKA Moskva, AS Roma
Group F: FC Barcelona, Paris Saint-Germain, AFC Ajax, Apoel FC
Group G: Chelsea FC, FC Schalke 04, Sporting CP, NK Maribor
Group H: FC Porto, FC Shakhtar Donetsk, Athletic Club, FC Bate Borisov

Scofield
08-29-2014, 12:06 AM

کاملا" مخالفم !

به نظر من یکی از دلایل قهرمانی آلمان تو World Cup همین پـــپ بود !

King Of Darkness
08-29-2014, 08:20 AM

فصل 2011/12 رو فک کنم خودتم یادت باشه که چجوری رفتید بالا ؟ 2-0 تو آلیانز آرنا بردید و اومدید تو سانتیاگو 3-1 باختید ... بازی رفت تو ضربات پنالتی .... پنالتی که رونالدو تو حین بازی یدونه به نویر زده بود و تشخیص اینکه کجا میزنه آسونتر از بازیکنای دیگه بود .... کاکا نزد ... راموس نزد .... بعد اینا رو اشتباه فردی شما نمیدونی ولی بازی که تو آلیانز آرنا 4 تا خوردید رو اشتباه فردی میدونی ؟ ریلی ؟؟!! والله من اشتباه فردی ندیدم تو بایرن ... این ما بودیم که خیلی خوب بودیم نزاشتیم هیچ کاری بکنید ... فک کم اینو قبول داشته باشی ...

حالا نظرت اینه که 3 گانه میزنید محترم ولی لطفا سعی نکن تیمی که از لحاظ تعداد قهرمانی زیرشید رو ضعیف جلوه بدی ... بعد این اتفاق روی شما بایرنی ها هم انگار اثر گذاشته ... الان ما تاریخمون رو بکشیم وسط میگید حال مهم ... شما 10 تا بازی آخر نتیجه اش رو توی همون سایتی که دادی برو ببین میفهمی کی قوی تر بوده ....

بایرن تیم قابل احترامی ولی بعد از رئال ... با تاریخی که رئال داره و این فصل پیشش هر تیمی و هر هواداری باید به رئال و فوتبال اسپانیا احترام بزاره .

چمپیونز لیگ هم قرعه کشی شد ... رئال و اتلتیکو تو گروه آسونی افتادند ولی گروه مرگ قطعا گروهی که بارسلونا توش ... 4مین نماینده لالیگا یعنی اتلتیک بیلبائو کار نسبتا سختی داره ولی این بازی که من جلوی ناپولی از بیلبائو دیدم رو اگه انجام بدن قطعا راحت میتونن از گروه بیان بالا حتی به عنوان تیم اول . سَن مامس جوش جوریه که هر تیمی بیاد راحت نمیتونه بیلبائو رو ببره ... ای کاش امسال هم نماینده های لالیگا همشون موفق شن و دهن این هیتر ها مخصوصا این لیورپولیا که هی میگفتن ما بیایم چمپیونزلیگ فلان میکنیم و فلان میکنیم بسته شه :ی علی هولی - عارف - بیجن :a: علی هولی و عارف در حال سگ زدن امسال کم از سخنان گران بهاشون استفاده می کنیم ولی بیجن رو باید تحمل کنیم :153:

x√
08-29-2014, 09:49 AM

AƦAƾH
08-29-2014, 10:05 AM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

-----------------------------------------------------------

هرچقدر ما رئالی های این دو هفته اعصابمون خراب شد , دیشب اتفاق خیلی خوبی افتاد . رونالدو :heart_mini:

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>(2).jpg
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>(3).jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>(4).jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>(5).jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>(6).jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>(1).jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

Cristiano Ronaldo in 2014:

- Copa del Rey
- Champions League
- UEFA Super Cup
- Pichichi
- UCL topscorer
- Golden Boot
- Ballon d’Or
- UEFA Best Player
- Goal 50 award

Dash.Ali
08-29-2014, 11:12 AM
بله :ی بعضی از هوادارای لیورپول بار اول ـــه تیمشون رو تو یو سی ال میبینن :ی

سعی کنید لذت ببرید :3dexp:

The Enforcer
08-29-2014, 11:17 AM
بله :ی بعضی از هوادارای لیورپول بار اول ـــه تیمشون رو تو یو سی ال میبینن :ی

سعی کنید لذت ببرید :3dexp:

هیسسسسسسسس . سوزشتو اشکار نکن داش علی من ناراحت میشم :( شما فعلا این چنگال وی تراستتونو بکنید بلکه به سال بعد برسید . بدوبید تا برسید :ی

АЯЭF
08-29-2014, 11:19 AM
باو حالا شما هم امیدتونو از دست ندید درسته از تیمه دسته 3 چهارتا گل خوردین:h: ولی تلاش کنید میتونید 6 ام بشید سهمیه لیگ اروپا بگیرید:a:
این فنخال وی تراست :b:

TORNADO
08-29-2014, 11:47 AM
فصل 2011/12 رو فک کنم خودتم یادت باشه که چجوری رفتید بالا ؟ 2-0 تو آلیانز آرنا بردید و اومدید تو سانتیاگو 3-1 باختید ... بازی رفت تو ضربات پنالتی .... پنالتی که رونالدو تو حین بازی یدونه به نویر زده بود و تشخیص اینکه کجا میزنه آسونتر از بازیکنای دیگه بود .... کاکا نزد ... راموس نزد .... بعد اینا رو اشتباه فردی شما نمیدونی ولی بازی که تو آلیانز آرنا 4 تا خوردید رو اشتباه فردی میدونی ؟ ریلی ؟؟!! والله من اشتباه فردی ندیدم تو بایرن ... این ما بودیم که خیلی خوب بودیم نزاشتیم هیچ کاری بکنید ... فک کم اینو قبول داشته باشی ...

حالا نظرت اینه که 3 گانه میزنید محترم ولی لطفا سعی نکن تیمی که از لحاظ تعداد قهرمانی زیرشید رو ضعیف جلوه بدی ... بعد این اتفاق روی شما بایرنی ها هم انگار اثر گذاشته ... الان ما تاریخمون رو بکشیم وسط میگید حال مهم ... شما 10 تا بازی آخر نتیجه اش رو توی همون سایتی که دادی برو ببین میفهمی کی قوی تر بوده ....

بایرن تیم قابل احترامی ولی بعد از رئال ... با تاریخی که رئال داره و این فصل پیشش هر تیمی و هر هواداری باید به رئال و فوتبال اسپانیا احترام بزاره .

__

امیر جان اصلا همچین بازی به ضربات پنالتی نمیره ! گل زده در خانه حریف چی میگه ؟! هوادار رئالی ناسلامتی با این همه سابقه.
دو تا نتیجه مشابه 2-1 بدست اومد ! از نکات جالب توجه بازی رفت دعوای روبن و ریبری بود ، بازی برگشت هم خداییش بایرن خیلی خوب بازی کرد .
البته پنالتی راموس :o:
پارسال هم رئال عالی بود ، حقشم هم بود ببره + اینکه بایرن بعد این که رکورد تاریخ بوندسلیگا رو زد ، افت کرد حتی تو بوندسلیگاه هم امتیاز از دست داد ، بر عکس رئال که تو لیگ قهرمانان بهتر از لالیگا بود.

Omid_Lesnar
08-29-2014, 03:43 PM

داداش نتیجه ها رو اشتباه گفتی!
بازی رفت بایرن اول با گل ریبری جلو افتاد بعدش گل اوزیل 1-1 شد و آخرم گل گومز روی پاس لام 2-1 بایرن برد.
بازی برگشت هم اول رئال یکی زد بعدم یه پنالتی گرفت و 2-0 شد ولی روبن هم اونطرف یه پنالتی گل زد و 2-1 رئال برد..کشید پنالتیا و بایرن با ددرخشش نویر برد الان حله؟

اشتباه فردی یعنی وقتی دانته یه گل رو اشتباه میکنه جای اینکه بره راموس سرزن رو بگیره میره پیش بواتنگ رونالدو رو بگیره دوباره هم اشتباهشو تکرار میکنه !و گل دوم مشابه در صورتی که رونالدو رو بواتنگ گرفته بود.خودتم میدونی رونالدو رو نمیشه پرید رو سرش ولی دانته تو هوا حریف راموس میشد.
اشتباه فردی جا موندن رافینیای خل وضع جلوی کوئنترائو تو بازی رفت بود..اگه لام اونجا بود خودتم میدونی اصلا کوئنترائو نمیرسید به اونجا که بخواد پاس گل بده!
اینا اشتباه فردی هستن!
یا مصلا گل نزدن توپ دیقه 89 گوتزه اونم وقتی یه ماه قبلش عین همونو به دورتموند زده بود!
اینا اشتباه فردی هستن!
ضمنن کاکا و رونالدو و راموس گل نزدن پنالتیاشونو 2012 خب مگه من گفتم گل زدن؟هر بردی از اشتباهات فردی تیم مقابل و برخی موارد اشتباهات تاکتیکی تیم بازنده ناشی میشه.

AƦAƾH
08-29-2014, 06:54 PM

Xabi Alonso has said leaving Real Madrid for Bayern Munich was the hardest decision of his life

ترک رئال مادرید و رفتن به بایرن سخت ترین تصمیم زندگیم بود .

Xabi Alonso: “It was a sense of pride and privilege to form part of Real Madrid”

احساس غرور و افتخار بود که بخشی از رئال مادرید بودم

Xabi Alonso spoke to the press in the pressroom at the Santiago Bernabéu. The Basque player said goodbye to Madrid's fans: "I want to say thanks to the fans. From the first day they've helped me feel at home and they gave me the respect and warmth that a player needs. I'm leaving this team, but I will never stop being part of the Madrid family".

ژابی در کنفرانس سانتیاگو برنابئو و خداحافظی با هواداران مادرید : میخوام از هوادارا تشکر کنم . از روز اول به من کمک کردن تا حس کنم در خونه خودم هستم .

احترام و گرمایی که هر بازیکنی نیاز داره به من دادن . من این تیم رو ترک میکنم اما هرگز از اینکه بخشی از خانواده ی مادرید هستم دست نمیکشم .

leaving Madrid is never easy. I have mediated it well and I wanted to be honest with Real Madrid and myself. You have to know when to say goodbye and I think that this was the best moment to do so".

ترک مادرید هرگز آسون نیست . میخوام با خودم و هوادارا صادق باشم . شما میدونی چه موقع زمان خداحافظی هست , و من فکر میکنم الان بهترین زمان برای اینکار هست .

"I need a certain motivation to get the best out of myself. Winning La Decima was that motivation at Madrid, but I needed a change to reach my peak again. The time was right to move on.

من به انگیزه ای خاص نیاز دارم تا به بهترین شرایطم برسم . بردن لا دسیما اون انگیزه در مادرید بود , اما الان به تغییر دوباره نیاز دارم تا به اوج برسم . زمان مناسبی برای رفتن بود .

"The club did not want me to leave. It was my own decision. After winning La Decima, I felt I needed a new challenge. I felt that the time had come to go," Alonso said at a press conference.

باشگاه نمیخواست من جدا بشم . انتخاب خودم بود . بعد از برد لا دسیما حس کردم نیاز به چلنج جدید دارم . فکر کردم زمانش رسیده که برم .

:heart_mini: ممنون از همه بازیا , فداکاری ها , تعصب ـت برای باشگاه :heart_mini:

Seraph
08-29-2014, 07:43 PM
اندر احوالات روزهای آخر نقل و انتقالات

گالیانی :136:

r v d
08-29-2014, 08:20 PM
امیر حسین :8: :8:

j.c
08-29-2014, 10:06 PM
تنها نظري كه در مورد بازي يونايتد تو جام اتحاديه ميتونم بدم اينه كه بايد در آكادمي باشگاه رو گل بگيرن :o:

آكادمي يعني كلاس 92 كه به تيماي ليگ برتري 3-4 تا ميزدن نه اينا كه از تيم دسته دومي 4 تا ميخورن ... خيلي وقته از آكادمي يه خروجي خوب درنيومده . با اين وضع سياستها و فلسفه هاي يونايتد به فنا ميره كه البته با خريدهاي امسال به فنا رفت ... ( اگر به پيشرفت تيم كمك كنه خيلي خوبه اما اگر يكي مثل فليني از توشون در بياد ... )

البته يه چيز ديگه اين بود كه درسته اتحاديه ارزش نداره اما نه تا اين حد كه شناخته شده ترين بازيكناي تركيب عدنان و دخيا باشن ... به نظرم تركيب خيلي جوون ضعيف بود .

The Shadow
08-29-2014, 10:20 PM

فرناندو تورس به مدت دو سال به طور قرضی به آث میلان پیوست !

میلان تیم بزرگی ـه، الان که مهاجم ندارن و بالوتلی رو فروختن امیدوارم تورس بتونه به دوران خوبش برگرده و توی میلان موفق باشه.

----------------------------------------

خبر فورى: لويك رمى به چلسى پيوست !

هنوز تورس نرفته رِمى رو گرفتن. مهاجم خيلى خوبه. جانشين خوبيه واسه كوستا

Kevin
08-30-2014, 12:13 AM
یا خدا.....

رفتم دوتا اپیزود فرندز دیدم ، برگشتم دوتا خبر فوق العاده شنیدم ، خیلی خوب شد ، یعنی عالی شد...
اول اینکه دوسال تورسو دادیم رفت ، درسته بازیکن تیممون بوده و گل های مهمی زده و با تمام احترام خیلی وقته ریـــــــــ ده ، بعد دوسالم عمرا برش گردونیم ، بای بای تورس
دوم لوئیک رمی ، این محاجم فوق العادست ، یکم بهش وقت بدیم محاجمایی مثل استوریج و لوکاکو رو میزاره تو جیبش ، ببینین کی بهتون گفتم
واقعا امسال چلسی دیدن داره

:243::243::243:

El Niño
08-30-2014, 04:26 AM
ناراحت کننده ترین عکسی که تا حالا دیدم

مهندس :((

King Of Darkness
08-30-2014, 09:47 AM
چقد این عکس باحاله :136:

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> n.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

Kevin
08-30-2014, 12:05 PM
خوشحالی مورینیو بعد از خروج تورس:136::136::136::136::136:
لینک (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

АЯЭF
08-30-2014, 02:30 PM
Liverpool can today confirm that Daniel Agger has completed a return to his former team, Brondby

پیارسال که جیمی خداحافظی کرد امسالم دنی رفت :6168154326427106949:6168154326427106949
یکی از با تعصب ترین بازیکنای باشگاه بود :( قبلا گفته بود من فقط برای دوتا تیم بازی میکنم یکی بروندبی یکی لیورپول به حرفشم عمل کرد ولی کاش نمی رفت :1683302598077360007

x√
08-30-2014, 02:37 PM

J B L
08-30-2014, 06:41 PM
ای جانم امروز تولد سمبل تعصب ، مرد اخلاق ، مرد سال فوتبال اروپا در سال 2003

پاول ندود عزیز خودش یه تیم بود یادش به خیر که یوونتوس رو تا فینال لیگ قهرمانان و چک رو تا فینال جام ملتها اورد !

توی یورو 2004 هم باعث شد کارشناس ها بگن جمهوری چک مدعی شماره یک قهرمانی اروپاست .....

تولد 42 سالگیت مبارک پاول عزیز :8:

The Shadow
08-31-2014, 12:54 PM

This Is Golden Chelsea

یکی از بیاد ماندنی ترین بازی های تاریخ لیگ برتر.

جذاب ترین و بهترین مسابقه این فصل لیگ های اروپایی تا الان

r v d
08-31-2014, 01:17 PM
بازی فوق العاده ایی بود ؛ پشت هم یکی چلسی میزد یکی اورتون ؛ بعد که 4 - 3 شد اورتون دیگه کم آورد نزد چلسی جاش 2 تا زد :ی

کاستا و فابرگاس عالی بودند :8:

کُلـــِــمَن چیکار کرد دیروز :136: دستش درد نکنه :ی

The Shadow
08-31-2014, 08:59 PM

خب تموم شد. لوییک رِمی با مبلغ 10 میلیون پوند به چلسی پیوست. #سرعت :دی

مارکو فن خینکل هم بالاخره راضی شد چلسی رو به طور قرضی ترک کنه و به میلان بپیونده در کنار :torres:

King Of Darkness
09-01-2014, 08:51 AM
1 سپتامر 1995

در چنین روزی مونیر الحدادی در مادرید متولد شد :)

================================================

دیشب بازی رو باختیم ... فقط 20 دقیقه اول بازی خوب بودیم ... بقیه اش رو گند زدیم ... دفاع واقعا افتضاحه ... رئال دیشب اگه راموس رو نداشت اختلاف از 2 گل بیشتر هم می شد .... خدا کنه واران هر چه سریعتر برگرده به روزای خوبش و جای په په واسته ...

فاکائو هم انگار داره میره من یونایتد :( با 65 میلیون پوند :( همه بازیکنا بد بودند از کریم تا په په ... جای دی ماریا خالی بود واقعا ... اگه دی ماریا رو داشتیم با اون دوندگیش حداقل یا بازی رو در میاورد یا اختلاف رو کمتر می کرد .

دیشب واقعا یاد حرف پیزمان داداش افتادم که گفت لالیگا دو قطبی ... :504: دیگه فکر کنم همه فهمیدن دو قطبی نیست لیگ اسپانیا ... بارسلونا به زور دقیقه 82 برد بازی رو - رئال 4-2 باخت ... قهرمان فصل قبل لالیگا یعنی اتلتیکو به زور 2-1 تیم تازه لالیگایی شده رو برد ... واقعا خیلی این لیگ دو قطبی ... کوردوبا هم که تازه لالیگایی شده خیلی تیم سر سختیه ...

تیم های لالیگایی همه شون دفاع های خوب و مستحکم دارند به جز رئال و بارسا ... باز بارسا تا حدودی مشکل دفاعش حل شده ولی رئال :(:501:

به هر حال امیدوارم دیگه این باخت ها از هفته دیگه تکرار نشه :(

Omid_Lesnar
09-01-2014, 09:55 AM
فقط نتیجه غرور کاذبه! باید انگیزه داشته باشن و مغرور هم نشن وگرنه مثل بایرن پارسال تو اروپا کم میارن
الان ببینید من مسخره نکردم ولی خودمونیم سوسیداد هم عجب بازیی میکرد

AƦAƾH
09-01-2014, 10:43 AM
دفاع که از گینس کاپ تکلیفش مشخص بود منم گفتم اوضاع جالب نیست .

اما تا وقتی مهاجم نوک تیم همینجوری 90 دقیقه راه میره وسط زمین وضعیت همینه ! حالا هی آنجلوتی بگه مهاجم نمیخوایم . برسیم وسط فصل ممکنه همین هم انرژیش کمتر بشه راه هم نره دیگه !

رفتیم نیمکت نشین منچستر یونایتد رو گرفتیم :22: دیشب اوضاع نیمکت اینقدر بد بود که یه گل عقب بودیم آربلوا سوتی رو اوردیم که یه پاس گل داد بشون نزدیک بود 5 تا بشه .

خدیرا هم از اول باید میزاشت تو ترکیب , بین خط دفاع تا کروس و مودریچ اتوبان درست شده بود . بدون هافبک دفاعی نمیشه واقعاً .

امیدوارم حل بشه مشکلات که بعید میدونم , چون نقل انتقالات با شاهکار چیچاریتو به پایان میرسه برای ما احتمالاً !

ایشالله که کارلو مشکلات رو پیدا میکنه و این روند زود تمام میشه

Omid_Lesnar
09-01-2014, 10:51 AM
رئال یه مهاجم باید ببگیره در حد سطح اول حالا فالکائو یا مثل اون نمیدونم بنزما چرا اصلا خوب کار نمیکنه تو رئال به نسبت بنزما تو فرانسه؟!
یه هافبک دفاعی خوب هم واسه جانشینی آلونسو کروس تو بحث دفاع و...فاجعس...خدیرا هم خیلی کنده هرچند شایدم زوج خذیرا و مودریچ جواب بده باید چند بازی تست بشه.
کاسیاسم دیگه خیلی وقته تموم شده وقتشه با ناواس بها بده یا یه جانشین واسه کاسیاس بگیره پرز.

King Of Darkness
09-01-2014, 12:15 PM
کاسیاسم دیگه خیلی وقته تموم شده وقتشه با ناواس بها بده یا یه جانشین واسه کاسیاس بگیره پرز.
برادر من کاسیاس چی کنه ؟ دو تا کرنر گل خوردیم که جفتشم یه جور بود .... میدادن تیر یک ... یکی اثر میزاشت میرفت تیر دو یکی قطع میکرد ....
یدونه هد خوردیم که کسی فکر نمیکرد اون یارو از پشت 18 بدو بیاد هد بزنه ... هدش هم خداییش خیلی محکم بود ... من نفهمیدم چی شد ... انتظار داری کاسیاس بگیره اونو ؟
گل سوم هم که از تو شش قدم زدن ...
نکنه شما فکر کردی واکی بایشی که پاشو بزنه تیرک و بپره بگیره ؟

Omid_Lesnar
09-01-2014, 12:30 PM
برادر من کاسیاس چی کنه ؟ دو تا کرنر گل خوردیم که جفتشم یه جور بود .... میدادن تیر یک ... یکی اثر میزاشت میرفت تیر دو یکی قطع میکرد ....
یدونه هد خوردیم که کسی فکر نمیکرد اون یارو از پشت 18 بدو بیاد هد بزنه ... هدش هم خداییش خیلی محکم بود ... من نفهمیدم چی شد ... انتظار داری کاسیاس بگیره اونو ؟

فقط من این حرفو نمیزنم همه جا دارن ازش انتقاد میکنن یه سر به سایتای مختلف بزنی مشخصه..چند ماه اخیر کلا فاجعه بوده.گل سوم رو میتونست بگیره نمیتونست؟؟؟

بیخیال...به منچستریا هم تبریک بگم خرید فالکائو رو..منچستر-چلسی و بایرن امسال خیلی خوب بودن تو نقل و انتقالات.

bomb5
09-01-2014, 12:39 PM
تنها کاری که کاسیاس کرد دیشب مثل ما تماشای توپ ها و گل ها بود :ی
اون از بازی های 2 سال قبل لیگش. فینال باشگاههای اروپا و جام جهانی و شروع رویایی امسال :ی
فکر کن این 4 تا رو لوپز میخورد. میگفتن در حد گلر هندوستان هم نیست. :501:

AƦAƾH
09-01-2014, 12:50 PM
فکر کن این 4 تا رو لوپز میخورد. میگفتن در حد گلر هندوستان هم نیست. :501:

اگه شما بازی رو دیده باشید که شک دارم , میدید که تمام گل ها روی اشتباه مدافعین بود . وقتی توپ تو 6 قدم هست میزنن زیر طاق دروازه بان چی کنه ؟

کرنر از رو سر 3 تا مدافع رد مشد میفتاد جلو پا ولا .

جدیدا چه همه پیگیر کاسیاس شدن !! آقا اصن بد , ما همین بد رو میخوایم . مشکل شما چیه ؟ :no:

مزدک که آنتی رئالی هست سر گل ها میگفت کاری از دست ایکر بر نیماد .. دیگه همه چیز مشخص بود دیشب .

King Of Darkness
09-01-2014, 12:50 PM
همه سایت ها منظور همین سایتای ایرانی دیگه ؟
باو کاسیاس یدونه سوتی داد تو جام جهانی از والدز سوژه تر شده ( تو سایت های ایرانی )

نظرتون چیه امشب به پیج اف بی کاسیاس هم حمله کنیم ؟ :501:

The Phenom
09-01-2014, 01:10 PM
ربطی به کاسیاس نداره

رئال تو نقل و انتقالات خوب عمل نکرده

اول اینکه جیمز رودریگز خیلی به کار رئال نمیاد چون بهترشو داشت و فروخت به یونایتد

حالا خلا ژابی الونسو رو با خرید کروس بپوشونیم

ولی واقعا یکی نبود تو رئال به مسئولین بگه این خط دفاعی رو ترمیم کنن؟

از کارلتو بعیده که ایتالیاییه

Dash.Ali
09-01-2014, 01:21 PM
به به ، فالکائو هم به مدت یه سال قرضی اومد یونایتد :ی

الان ـــه که اون دوستانی که میگفتن فالکائو خوبه و فلان و بیسار کم کم شروع کنن به بدگویی :ی

فقط خدا کنه که بتونه مثل اون دوره اوجش تو اتلتیک واس منچستر کار کنه

АЯЭF
09-01-2014, 01:23 PM
به به ، فالکائو هم به مدت یه سال قرضی اومد یونایتد :ی

الان ـــه که اون دوستانی که میگفتن فالکائو خوبه و فلان و بیسار کم کم شروع کنن به بدگویی :ی

فقط خدا کنه که بتونه مثل اون دوره اوجش تو اتلتیک واس منچستر کار کنه

الان یه سوال دی ماریا رو خریدید کسی ازش بد گفت؟؟؟:ی که بخواد از فالکائو بد بگه :ی

The Enforcer
09-01-2014, 01:26 PM
داش علی جان دفاع و هافبکتون ر یده رفتید مهاجم خریدید از چی ناراحت باشم وقتی میدونیم امسالم رتبتون از 7 بالاتر نمیاد ؟:a:

Dash.Ali
09-01-2014, 01:26 PM
الان یه سوال دی ماریا رو خریدید کسی ازش بد گفت؟؟؟:ی که بخواد از فالکائو بد بگه :ی

بحث اینه که تیم دیگه ای دنبال دیماریا نبود ، اما فالکائو رو تیم های زیادی زیر نظر داشتن

اصولا اینجور وقت ها بحث اینجوری تغییر شکل میده که اگه فالکائو خوب بود از دستش نمیدادیم :ی

داش علی جان دفاع و هافبکتون ر یده رفتید مهاجم خریدید از چی ناراحت باشم وقتی میدونیم امسالم رتبتون از 7 بالاتر نمیاد ؟<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

ضمنا عزیزم شما که طرفدار لیگ انگلیسی میدونی بازی قشنگ و پرگل ارزشش بالاتر ـــه من از همین خوشحالم که این خط حمله اگه

با هم سِت شه میتونه بازی های قشنگی داشته باشه همین کافیه ، حالا میخوایم تو یه بازی 4 تا بخوریم ، اگه بتونیم همون 4تعداد که

میخوریم بزنیم :ی واس من راضی کننده تره

The Shadow
09-01-2014, 01:34 PM
واقعاً جای تاسف داره چنین کل کل و بحث هایی.

آقا یه بار دیگه هم گفته بودم اگه جنبه ی کل کل ندارید لطفاً بجای اینکه بحث رو شخصی کنید که باعث کدورت بشه یا به علایق دیگران توهین کنید، توی کل کل ها شرکت نکنید !

هرکسی علایق خودش رو داره و به هیچکس هم مربوط نیست که یه نفر از کی خوشش میاد از کی بدش میاد اما هیچکس حق توهین یا تمسخر علایق دیگران رو نداره.

این تذکر رو جدی بگیرید ;)

موفق باشید

King Of Darkness
09-01-2014, 05:43 PM
عجب عکسی :136:

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> n.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

S.H.A.Y.A.N
09-01-2014, 06:07 PM
هرچی باشه 4 تا نخوردیم دیگه :k63ozg6a7ni2674n:

اون رئاله که با 4 خاطره داره :

بازم داوری های لالیگا .

دقیقه 20: پدرو در محوطه جریمه ویارئال سرنگون شد، اما ولاسکو کاربایو داور این مسابقه اعتقادی به خطای پنالتی نداشت.

داور کنار با وجود مشاهده تکل بسیار خشن مدافع ویارئال بر روی آلوز دستور به ادامه بازی داد .داور اصلی هم بعد از اعتراض های مکرر آلوز با یک کارت زرد بازیکن متعصب بارسلون ارا جریمه کرد .

اونوقت از اونور یه پنالتی برای سوسیداد نگرفتن . هرچند فرقی هم نمیکرد چون سوسیداد در نهایت برد ...

اینم کابوس بعضی از تیما :

:k63ozg6a7ni2674n:

Scofield
09-01-2014, 06:13 PM

واکی بایشی پاشو به تیر نمی زد :ی

بـلـــکه واکاشی زوما بود ! :ی

عزیز من اطلاعات نداری خوب مجبور نیستی مثال بزنی :ی

KingRed
09-01-2014, 06:43 PM
:heart_mini:

King Of Darkness
09-01-2014, 07:00 PM
هرچی باشه 4 تا نخوردیم دیگه :k63ozg6a7ni2674n:
عزیز من این اولین بار بود تو 10 سال رئال از سوسیه داد باخت ... :k63ozg6a7ni2674n: هر رکوردی یه روز شکسته میشه حالا رکورد ما هم تو چند فصلی که سوسیه داد عالی کار میکنه شکسته شد ... عین شما نیستیم که تو زمان بهترین مربی تاریختون ببازیم ازشون - دو فصل پیاپی حداقل یک بازی رو به سوسیه داد ببازیم ... :k63ozg6a7ni2674n:

اگه ما 4 تا خوردیم ( برای اولین بار از سوسیه داد ) شما هم علاقه زیادی به عدد 3 و 2 دارید :k63ozg6a7ni2674n:

لامصب انقدر هیتر ها زیاده که همه منتظر این باخت بودن تا عکس و ترول درست کنند و همه چیز رو بندازن گردن ایکر مقدس :k63ozg6a7ni2674n: خوشبختانه منو چند تا از دوستان اینجا به خاطر کاپ عاشق رئال نشدیم که تا میبازیم بیایم بگیم کاسیاس *** ... کاسیاس عین ماست واستاد ... کاسیاس عین ما تماشا کرد ... تو این 10 12 سال سخت گذشته بهتون که این حرفا رو میزنید دیگه :k63ozg6a7ni2674n:

به قول علی : " باشد تا رستگار شوید "

"G0ldberG"
09-01-2014, 07:22 PM
بدون شرح ...
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> b82.jpg

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> da1.jpg

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 49a.jpg

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 2b9.jpg

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 44a.jpg

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 79c.jpg

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 2ea.jpg

S.H.A.Y.A.N
09-01-2014, 08:06 PM
عزیز من این اولین بار بود تو 10 سال رئال از سوسیه داد باخت ... :k63ozg6a7ni2674n: هر رکوردی یه روز شکسته میشه حالا رکورد ما هم تو چند فصلی که سوسیه داد عالی کار میکنه شکسته شد ... عین شما نیستیم که تو زمان بهترین مربی تاریختون ببازیم ازشون - دو فصل پیاپی حداقل یک بازی رو به سوسیه داد ببازیم ... :k63ozg6a7ni2674n:

منطق رئالی ها منو کشته :D امیر جان کاری ندارم بعد از 10 سال باختین یا 100 سال اما واقعا باخت بد و فراموش نشدنی ای بود . بازی 0-2 برده رو 2-4 ببازی کار خیلی سختیه اما رئال موفق شد این کار رو انجام بده و بهش تبریک میگم . جالبه که 10 سال پیش هم دقیقا با 4 گل باختید به سوسیداد . 1-4 . با 4 شروع میشود و با 4 به پایان میرسد :136:

اما گفتی مثل شما نیستیم که تو بهترین شرایطمون ببازیم . الان مگه رئال مدافع عنوان قهرمانی اروپا نیست ( مثلا ؟ ) :136: مگه همین آنجلوتی قهرمانتون نکرد . مربیتون که همونه . گرون ترین ترکیب تاریخ رو هم که دارین . پس چرا اینجوری شد ؟ :k63ozg6a7ni2674n:

اگه ما 4 تا خوردیم ( برای اولین بار از سوسیه داد ) شما هم علاقه زیادی به عدد 3 و 2 دارید :k63ozg6a7ni2674n:

خوبه خودت داری میگی 2 و 3 . 4 بزرگتر یا 2 و 3 ؟ :136:

لامصب انقدر هیتر ها زیاده که همه منتظر این باخت بودن تا عکس و ترول درست کنند و همه چیز رو بندازن گردن ایکر مقدس :k63ozg6a7ni2674n: خوشبختانه منو چند تا از دوستان اینجا به خاطر کاپ عاشق رئال نشدیم که تا میبازیم بیایم بگیم کاسیاس *** ... کاسیاس عین ماست واستاد ... کاسیاس عین ما تماشا کرد ... تو این 10 12 سال سخت گذشته بهتون که این حرفا رو میزنید دیگه :k63ozg6a7ni2674n:

به قول علی : " باشد تا رستگار شوید "

در مورد کاسیاس هم که من هیچ صحبتی نکردم . نمیدونم منظورت با من بود یا نه :)

King Of Darkness
09-01-2014, 08:12 PM
منطق رئالی ها منو کشته :D امیر جان کاری ندارم بعد از 10 سال باختین یا 100 سال اما واقعا باخت بد و فراموش نشدنی ای بود . بازی 0-2 برده رو 2-4 ببازی کار خیلی سختیه اما رئال موفق شد این کار رو انجام بده و بهش تبریک میگم . جالبه که 10 سال پیش هم دقیقا با 4 گل باختید به سوسیداد . 1-4 . با 4 شروع میشود و با 4 به پایان میرسد :136:

اما گفتی مثل شما نیستیم که تو بهترین شرایطمون ببازیم . الان مگه رئال مدافع عنوان قهرمانی اروپا نیست ( مثلا ؟ ) :136: مگه همین آنجلوتی قهرمانتون نکرد . مربیتون که همونه . گرون ترین ترکیب تاریخ رو هم که دارین . پس چرا اینجوری شد ؟ :k63ozg6a7ni2674n:

خوبه خودت داری میگی 2 و 3 . 4 بزرگتر یا 2 و 3 ؟ :136:

در مورد کاسیاس هم که من هیچ صحبتی نکردم . نمیدونم منظورت با من بود یا نه :)

عزیز من فوتباله ها ... گلوبال نیست که بگیم طرف نابیناس اینو نمیزنه ... :k63ozg6a7ni2674n:

در مورد اون 3-3-2 هم بهت بگم کدوم بهتره ؟ 10 سال 8 ( 4+4 ) 3 سال 8 گل خورده از سوسیه داد ( 3+3+2 ) ... کدوم بهتره ؟ :k63ozg6a7ni2674n:

رئال مدافع عنوان قهرمانی هست ولی امسال رو که 8 تا بازیکن دادیم رفت ( چند تاش که خودشون خواستن برن ) و 4 تا گرفتیم رو با سال پیش مقایسه می کنی ؟ ولی بارسا تو زمان همون گواردیولا بود تازه هی قوی تر میشد روستر ــش ضعیف تر نمیشد . :504: :k63ozg6a7ni2674n:

کاسیاس رو منظورم شما نبودی :k63ozg6a7ni2674n:

King Of Darkness
09-01-2014, 08:36 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 44a.jpg

من فقط جواب این عکس رو بدم ... دیدم این عکس تو سطح نت پخش شده ولی اون جاهایی که دیدم هیچکدوم پیج طرفدار های بارسا نبودن :k63ozg6a7ni2674n: چون بارسایی ها تو انتخاب لباس خودشون سابقه خیلی خوبی داشتند :k63ozg6a7ni2674n: ( من خودم این رنگ لباس ( سرخابی ) رو خیلی دوست دارم حالا چه بارسا چه رئال ولی بارسا فن ها نمیزارن دهن آدم بسته بمونه )

لباس تمرینات بارسلونا تو فصل های قبل

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>(1).jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

آب پرتقال

بیژامه بارسایی :k63ozg6a7ni2674n:

و این که چون بیل رو مسخره کردید منم نیمار رو مسخره می کنم ... با این تفاوت که شما با فتوشاپ ... من با عکسی کاملا حقیقی :k63ozg6a7ni2674n:

حالا بچرخ تا بچرخیم ... خیلی وقت بود ما عکس نذاشتیم شما گذاشتید از این به بعد نوبت ماست :k63ozg6a7ni2674n:

The Shadow
09-02-2014, 12:11 PM
دقیقاً ساعات باقی مونده از نقل و انتقالات بود که همه ی چلسی فن ها از اضطراب داشتند میمردن و شایعات راجب ترک پیتر چک بیشتر میشد و همه خدا خدا میکردیم زودتر تموم بشه نقل و انتقالا که سلطان پیتر چک با این تـ ـوئیت باشم غیرت خودش رو نشون داد.

:8:

........................

اینم دلیل جالب فالکائو برای ترجیح دادن منچستر به رئال :136:

S.H.A.Y.A.N
09-02-2014, 03:15 PM
خرید های جدید منچستر یونایتد :

mohammadsajjad
09-02-2014, 06:36 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> pg

J B L
09-02-2014, 10:20 PM
حرف هایی که پیتر چک بدون مصاحبه کردن به هواداران چلسی انتقال داد !

بعد از استرس بسیار زیادی که هوادارای چلسی بابت انتقال احتمالی پیتر داشتن سرانجام چک توی چلسی موندنی شد ولی شوخی پیتر چک و عدم مصاحبه کردنش و مصاحبه های مورینیو و جان تری کمی با بی انصافی صورت گرفت :

مورینیو : پیتر چک میتواند از چلسی برود ! :50:
از پیترچک بابت نیمکت نشین کردنش عذرخواهی نمی کنم ! :50:
همه ی بازیکنان دفترم را بلدند هر کس کارم داشت به دفترم بیاید ! :50:
جان تری : در چلسی جایی برای احساسات نیست. :50:
جواب پیترچک بعد نیمکت نشینی و این جور مصاحبه ها = سکوت و عدم مصاحبه

وقتی پیتر در بازیه اول نیمکت نشین شد مورینیو گفت امیدوارم پیتر چهارشنبه به تمرینات برگرده !
جواب قاطعانه ی پیتر چک : پیتر چهارشنبه نه بلکه سه شنبه که هیچ کسی در زمین تمرینی چلسی نبود به صورت انفرادی تمرین کرد و چهارشنبه هم همراه بازیکنان به صورت دسته جمعی تمرین کرد و هیچ مصاحبه ای نکرد ! :lmekjvqxkkqvu6by8nz
بعد از نیمکت نشینی چک در بازی های بعدی مورینیو گفت چک اگر بخواهد میتواند از چلسی برود !
و بدتر از همه جان تری گفت : در چلسی جایی برای احساسات نیست

خیلی دوست داشتم به کاپیتان جان تری میگفتم اگر چلسی جای احساسات نیست چرا توی فینال لیگ قهرمانان 2008 اون پنالتی رو به خاطر احساسی شدن و عدم تمرکزت و لیز خوردن زدی به تیرک ؟

اگر چلسی جای احساسات نیست چرا به خاطر احساسی شدنت توی نیمه نهایی لیگ قهرمانان جلوی بارسا اون حرکت مبتدیانه رو کردی و با زدن بازیکن بارسا تیم رو ده نفره کردی و استرس هوادار رو بالاتر بردی !

اگر کاپیتان جان تری اشتباهی هم کرد بازم جایگاهش توی قلب هوادارای چلسی محفوظه ولی کاپیتان باید بدونه احساس همیشه هست ولی باید در جایگاه درسته خودش به کار بره یعنی موقعی که پاریسن ژرمن و دیگر باشگاه ها به یک نیمکت نشین پیشنهاد عالی داد نیمکت نشین به عشق هواداراش ؛ به باشگاهای مربوطه و پیشنهاد اون ها پاسخ منفی بده و نشون بده احساسات در چلسی بعضی وقتا وجود داره !!

The Shadow
09-02-2014, 10:36 PM
امیر جان، کاپیتان تری رفیق صمیمی پیتر چک هست و همیشه پشت لجند های باشگاه وایساده. چه فرانک لمپارد، چه اشلی کول و دروگبا و حالا هم به شدت پشت پیتر چک هست.

من نشنیدم و توی هیچ سایت معتبری نخوندم که جان تری گفته باشه باشگاه جای احساسات نیست یا حتی اگه گفته باشه مطمئن هستم که این جمله رو خطاب به پیتر چک نگفته.

KingRed
09-03-2014, 07:02 PM

EmInEm
09-04-2014, 02:50 AM
امشب دیماریا چیکار کرد...بنظرم خیلیشم بخاطر انگیزه بود خواست دل ر ئال و رئالی رو بسوزونه:ی
فقط من داشتم فک میکردم این بیچاره این پاسارو به یانگ و والنسیا بده چی میشه؟!قطعا از دادن پاس کلا منصرف میشه :-(
روخو هم خیلی خوب و با ثبات بازی کرد...کلا امیدوارم دیماریا تو من یو اکثرا همینطور باشه روخو هم با ثبات باشه مصدومامونم برگردن تا ببینیم خدا چی میخواد...
البته فن خالم 3 5 2 رو بیخیال شه:p:
پ.ن:مسی یه بازی نبود ببین ارژانتین چه کرد!!!:ی

KingRed
09-04-2014, 09:18 AM
:D

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> c7233c86.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

جدول لالیگا

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>۲۰۱۴-۰۹-۰۱-۱۰-۱۷-۲۴.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

j.c
09-05-2014, 12:05 PM
امسال يونايتد 6 خريد دائمي و 1 خريد قرضي داشت و از اون ور 21 بازيكن فروخته شدن يا از تيم رفتن كه 9 تاش قرضي بودن .

بازيكنايي مثل كاگاوا و ولبك و به به به درد منچستر نميخوردن و به نفع هر دو طرف بود كه برن . اميدوارم توي تيمهاي جديدشون بهشون بازي برسه و موفق باشن .
ناني و هرناندز و كلورلي هم بهتر بود دائمي ميرفتن چون اصلا به آيندشون توي يونايتد هيچ اميدي نميشد داشت .
علاوه بر خريدهاي خوب يونايتد خيلي از بازيكناي آينده دار تيم ( ميلينكوويچ - هنريكز - زاها - پاول - كين - وارلا ) به تيماي ديگه قرض داده شدن كه از اين بين به نظرم وارلا كه رفت رئال مادريد خيلي ميتونه به نفعش باشه .

در بهترين حالت اگر مصدوم نداشته باشيم و بازيكنهاي جديد تيم آماده بشن واقعا توي تيم هيچ نقطه ضفعي نميشه پيدا كرد و اوضاع خيلي بهتر ميشه .

Dash.Ali
09-06-2014, 01:48 PM
داماد کنیا ـــیی به خاطر علاقه ـــش به یونایتد عروسی خودش رو این شکلی جشن گرفت :ی

KingRed
09-07-2014, 11:58 AM
گلزنی زلاتان ابراهیموویچ در تمام دقایق بازی

Dash.Ali
09-07-2014, 05:39 PM
تا این حد؟؟؟؟ :504:

J B L
09-07-2014, 07:24 PM
ساعت 23:15 سه شنبه ی این هفته شبکه ی سه قراره مسابقه ی جمهوری چک و هلند رو از سری رقابت های مقدماتی یورو 2016 زنده پخش کنه به خاطر همین سایت شبکه ی سه اقدام به گذاشتن ویدیوی مسابقه ی به یادماندنی چک و هلند در یورو 2004 کرده و این مسابقه رو گزارشگران ایرانی تحلیل کردند

در این مسابقه شما دو سیو برتر جام توسط پیترچک گلر چک و ادوین فان درسار گلر هلند

شوت 40 متری پاول ندود و رد شدن توپ از فان درسار

آتش بازی روبن هلندی در محوطه ی جریمه ی چک

ورود اسمیچر به ترکیب چک

و ..........

رو خواهید دید

من هر چقدر این مسابقه رو ببینم ازش سیر نمیشم .

لینک تماشایی ترین مسابقه ی یورو 2004 :

جا داره امشب یادی از یکی از بهترین و متعصب ترین مدافعان دنیا بکنیم کسی که توی تعصب و جنگندگی برای تیمش نمونه بود

مارسل دسایی مدافع سابق چلسی و فرانسه

تولدت مبارک

Omid_Lesnar
09-07-2014, 07:32 PM
باو اون نشریه ای که گفته هامس جذابترینه یه نشریه نیمه معتبره رو چه حساب میگین رودریگز جذابترینه؟
خیلی جذب و خوگل هست ولی نه ترین!قبول کنید دیگه
تو این مواقع مجلات و نشریه های خیلی معتبر تری هم هست به خدا.تایم..دیلی میل..نویورک تایمز و...
نظرسنجیا و بررسیاشون خیلی معتبر تره

Seraph
09-08-2014, 11:35 AM
دیدار مسی و آپاچی در میلان

mohammadsajjad
09-08-2014, 05:57 PM
لیونل مسی با انتشار این عکس در اینستاگرام خود گفته دوستم دومنیکو

AƦAƾH
09-09-2014, 08:46 AM

دیشب در برنامه ی نود , من به چند نکته مهم و دستاورد رسیدم !

یاد گرفتم که آدم روانی میتونه فوتبال حرفه ای بازی کنه .

آدم فلج میتونه فوتبال حرفه ای بازی کنه .

کسی که تکرر ادرار داره فوتبال حرفه ای بازی کنه . و ادرارش بند میاد واسه 90 دقیقه !

آدم کور میتونه دروازه بان بشه و ... !

اما فهمیدم که خالکوبی جرم محسوب میشه ! این خیلی مهمه . کسی که خالکوبی داره مجرمه , خلاف کار ـه , جوونا مردم رو از راه به در میکنه . به راه های کثیف میکشونه و اثرات فوق منفی روی جامعه و فرهنگ میزاره !

همچنین باعث تحریک بیننده میشه ! مثلا با یه جوراب زنونه بیان تو زمین , خیلی هم شیکه !

یاد گرفتم به زور باید بریم بهشت . به قول همون مسئول کمیته اخلاق " فقط صراط مستقیم حالیمونه ! " و دیگر هیچ ...

اینم فهمیدم کلا قوانین فیفا یعنی کشک ! هرکسی بخواد توش دست میبره و کسی هم جلو دارش نیست .

در مورد نژاد پرستی هم که چیزی نگم بهتره ... شکر خورد اون کسی که میاد تو فوتبال ما از دین و فرهنگ پسندیده ی ما پیروی نمیکنه .

پیشنهاد هم میکنم یکی مثل اشکان دژاگه که تا گردن خالکوبی داره روسری بزنه ! یا با چادر بیاد تو زمین . چه اشکالی داره ؟! اینجوری جوونا مردم تحریک نمیشن , به جاش حجاب رو رعایت میکنن .

کلاً این که خوبیم , همه چی آرومه !

Scofield
09-09-2014, 01:55 PM
واقعاً نود دیشب اوج فاجعه در فوتبال مارو نشون داد :501:

کارشناس حقوقی اومده میگه هیچ جای قوانین فــیــفــا نیومده که خالکوبی غیر مجاز ـه ولی مسئول کمیته اخلاق فوتبال ما میگه نه گفته که هر کشور میتونه قوانین

رو بومی سازی کنه ! :501:

قشنگ حس فردوسی پور اون موقع رو درک می کردم , مثل خودم از دست اون آدم بی منطق میخواست سرش رو بکوبه رو میز :501:

ببینید کیا شدن سَردَمدارِ فوتبال ما !!

Dash.Ali
09-09-2014, 07:37 PM
یه مورد از سری کلوز ایناف :ی شماره 7 های رئال

یه مورد فان

من بدونم از اینها کجا میفروشنم میدوئم تا اونجا :ی

r v d
09-10-2014, 02:00 PM
جی تی :ی :ی :ی

اوا :8:

Seraph
09-10-2014, 03:29 PM
رسمی : ال کلاسیکوی رفت لالیگا (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) روز شنبه،سوم آبان و ساعت 20:30 به وقت ایران در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو برگزار خواهد شد.

محرومیت سوارس دوم آبان به پایان خواهد رسید
بارسا قبل از این دیدار روز سه شنبه 29 مهر با آژاکس در نوکمپ بازی میکنه
رئال مادرید قبل از این دیدار روز چهارشنبه 30 مهر با لیورپول در آنفیلد بازی میکنه

-سایت هواداران بارسا

KingRed
09-10-2014, 04:14 PM

پس از تشکیل جلسه در باشگاه پرسپولیس حمید درخشان به عنوان سرمربی پرسپولیس و

جانشین علی دایی انتخاب شد.

دایی با وجود مخالفت رحیمی، بانظر حمید رضا سیاسی رئیس هیئت مدیره ی باشگاه فوتبال پرسپولیس از سمت خود کنار

گذاشته شد.

El Niño
09-10-2014, 10:17 PM
نحوه ی تبدیل مارسلو به روبینیو

mohammadsajjad
09-12-2014, 02:48 PM
دنی الوز در استانه 300 تایی شدن

در صورت حضور دنی آلوز در بازی با اتلتیکو بیلبائو دنی آلوز سیصدومین بازی اش با پیراهن بارسلونا را جشن میگیرد .
دنی در اینستاگرامش خدا را به دلیل دادن فرصت های فراوان به او شکر کرده است.

Dash.Ali
09-12-2014, 05:41 PM
بدون شرح :136:

The Shadow
09-12-2014, 08:16 PM
بازیکنِ ماه لیگ برتر.

گویا به این راحتی ها هم نیمکت نشین نخواهد شد :دی باز به بازی فردا میرسه و مصدومیتش جدی نیست گویا ( یا هست اما میتونه بازی کنه مثل بازی با اورتون که همسترینگ کش اومده بود اما 2 تا گل زد :دی )

r v d
09-13-2014, 12:28 AM
سیستم اتوبوسی

:136: :136:

بترکه چشم حسود :ی

mohammadsajjad
09-14-2014, 10:29 AM
15سال حضور کاسیاس در رئال

El Niño
09-14-2014, 12:24 PM
2 ساعت قبل تمرین

بدون شرح

The Shadow
09-14-2014, 01:08 PM

دیگو کوستا: 4 بازی، 7 گل !

فرانسِسک فابرگاس: 4 بازی، 6 پاس گل !

----

دیشب یک رکورد تاریخی در لیگ برتر هم شکسته شد و به نام سسک فابرگاس ثبت شد. حالا فابرگاس به تنها بازیکنی در تاریخ لیگ برتر انگلیس تبدیل شد که در 6 بازی پیاپی پاس گل داده.

( 2 بازی در سال آخر حضورش در آرسنال مقابل تیم های بولتون و تاتنهام، 4 بازی هم این فصل با چلسی مقابل بارنلی، لیستر سیتی، اورتون و سوانسی )

رکورد قبلی 5 بازی متوالی و پشت سر هم بوده که رکورد دست جیان فرانکو زولا، رایان گیگز، تیری آنری و آنتونیو والنسیا بوده.

----

همچنین فابرگاس رکورد بیشترین پاس گل تاریخ لیگ برتر انگلیس هم بدست اورده.

j.c
09-14-2014, 09:58 PM
خدا رو شکر تا الان بازیکنای جدید خوب جواب دادن . مخصوصا دی ماریا و هررا . امیدوارم این روند ادامه داشته باشه .
به نظرم ستاره های تیم توی این بازی دی ماریا و هررا و ماتا بودن .

KingRed
09-15-2014, 10:17 AM
خوشحالی رونالدو از گل دی ماریا

ژست ستارگان بارسا در رختکن

Junior
09-15-2014, 10:31 AM
خوشحالی رونالدو از گل دی ماریا

R.I.P Photoshop :d

mohammadsajjad
09-15-2014, 02:41 PM
کفش های جدید

کفش های جدید مسی برای لیگ قهرمانان اروپا

این کفش جدید برای بازی راکیتیچ در لیگ قهرمانان اروپا در نضر گرفته شده

King Of Darkness
09-15-2014, 02:57 PM
خدایی من قصد مسخره کردن مسی رو ندارم ولی آدیداس کفش های معمولیش از اینا که برای مسی میزنه خیلی خوشگل تر :a:

چیه این ؟ نوکش زرد آدم یاد اردک میوفته :b:

S.H.A.Y.A.N
09-15-2014, 11:07 PM

mohammadsajjad
09-16-2014, 10:22 AM
از پیراهن سوم بارسا رونمایی شد.

​<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

r v d
09-16-2014, 11:50 PM

mohammadsajjad
09-17-2014, 06:46 PM
داگلاس پریرابه بارسا پیوست

​<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

mohammadsajjad
09-17-2014, 07:43 PM
عکس لو رفته از بازی pes2015

sasan cr7
09-18-2014, 08:28 AM

mohammadsajjad
09-18-2014, 03:08 PM
ترکیب تیم منتخب هفته اول لیگ قهرمانان اروپا

Seraph
09-19-2014, 08:11 AM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> e449e504.jpg

mohammadsajjad
09-21-2014, 01:12 PM
بهترین دروازه بانان لالیگا تا پایان هفته سوم

r v d
09-21-2014, 01:48 PM
حرکت استثنایی بالوتلی تو بازی دیشب مقابل وستهم

بچه ها حتماً هایلایت های بازی و دانلود کنید ؛ خیلی لذت بردم از حرکتی که دیشب زد و باعث گل استرلینگ شد

mohammadsajjad
09-21-2014, 02:00 PM
پسر دو ساله مسی به بارسلونا پیوست.

تیاگو مسی پسر کوچک لیونل حالا یکی از کوچک ترین اعضای باشگاه بارسلونا است. او با کمک پدرش به عضویت بارسلونا در آمده است.

r v d
09-21-2014, 10:23 PM
واقعاً وقتی لمپارد گل زد نمیدونستم باید خوشحال بشم یا ناراحت ( حسه عجیبی بود ) :22:

هر چی که بود ؛ خیلی هیجان داشت ؛ واقعاً اگه لمپارد نبود من سیتی تا صبح نمیتونست گل مساوی رو بزنه

The Shadow
09-21-2014, 10:33 PM
واقعاً وقتی لمپارد گل زد نمیدونستم باید خوشحال بشم یا ناراحت ( حسه عجیبی بود ) :22:

هر چی که بود ؛ خیلی هیجان داشت ؛ واقعاً اگه لمپارد نبود من سیتی تا صبح نمیتونست گل مساوی رو بزنه

برای اولین بار بود وقتی چلسی گل خورد ناراحت نشدم ! از بس که این بشر دوست داشتی و عشقه :8:

فرقی نداره #لجند هرجا باشه جاش توی قلبمونه. دمش گرم آخر بازی رفت سمت هوادارای چلسی انگار نه انگار گل زده بهمون. همه بهش تعظیم میکردن.

به حرفای فردوسی پور و اینکه دورمون زده و اومده سیتی و ... گوش ندید. بعید بود از فردوسی پور که انقدر ادعاش میشد از اخبار و رسانه ها با خبره، چنین چرتی رو راجب لمپارد و چلسی بگه.

آره به لمپارد احتیاجی نبود و رفت دوران آخر بازیش رو مثل بکهام و هانری توی آمریکا بگذرونه. اون باشگاه به اجبار 6 ماه فرستادش من سیتی نه که لمپارد، چلسی رو دور زده باشه و علاقه ای به سیتی داشته باشه :22:

r v d
09-22-2014, 10:48 AM

شوخی یحیی توره با هــــــازاد
(حجم کم)

:ی :ی :ی
Download
(<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

SHAHIN
09-22-2014, 10:58 AM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 225278356_n.jpg.jpg

خب دیشب بازیو 5-0 بردیم و لوانته کتلت کردیم. تازه یه پنالتی هم خراب کردیم!

گل ها هم که نیمار . راکیتیچ . ساندرو . پدرو . مسی زدن.

لباس بارسا هم جالب بود. این بارسا بدون سوارز هست, شما تصور کنید وقتی محرومیتش تموم شه بارسا چیکار میکنه!

من خودم شخصا خیلی دوست دارم امسال بارسا تو لیگ قهرمانان بخوره به چلسی حتما بازی جذابی میشه.

اینم از آمار بازی

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 87168_n.jpg.jpg

بحث چلسی شد, این عکسو دیدم گفتم بذارم یکم با احساسات چلسی فن ها بازی کنم:ی

نگاه شورله تو این عکس خیلی خوبه. فکر کنم این عکس مربوط میشه به بعد گلی که لمپارد زد

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 9434448_n.jpg.jpg

Dash.Ali
09-22-2014, 11:04 AM
من دیشب تقریبا 20 دیقه از بازی بارسا رو دیدم ، نظرم رو هم راجع به هیچی نمیدم :ی فقط بگم

که متیو واقعا افتضاح بود خیلی ضعیف ، پر اشتباه و بد کار کرد (البته در اون مدتی که من بازی رو دیدم)

واقعا دیگه مثل پویول تو مدافعان بارسا تکرار نمیشه

mohammadsajjad
09-22-2014, 11:34 AM
عملکرد مسی از لحاظ اماری در بازی با لوانته

SHAHIN
09-22-2014, 06:52 PM

رونالدو لوئیز نازاریو دلیما، اسطوره ی برزیلی بین سال*های 97 تا 2002 در اینترمیلان بازی می*کرد

و افتخاراتی نظیر قهرمانی در یوفا کاپ، انتخاب به عنوان بهترین بازیکن جهان از سوی مجله ورلد ساکر، بهترین بازیکن اروپا، بهترین مهاجم اروپا و ...

را به همراه این تیم به دست آورد.

نرآتزوری نیز با انتشار عکس بالا در صفحه ی فیس بوک خود و متن زیر، از او برای زحماتی که برای اینتر کشیده ، تشکر کرد.

باشگاه اینتر در صفحه ی فیس بوک خود نوشت: " یک پدیده ی 38 ساله: تولدت مبارک رونالدو". "پدیده"، لقب اصلی رونالدو در زمان بازیگری اش بود

لمپارد و پیتر چک بعد از بازی دیشب

طرفداران چلسی نه تنها دیشب لمپارد هو نکردن بلکه تشویقش هم کردن

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> nd_septem.jpg.jpg

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> sea_fans_with_a_banne.jpg.jpg

یه عکس جالب دیگه

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> s_frank_l.jpg.jpg

این عکس هم هر چی فکر کردم که براش چه عنوانی بنویسم چیزی به ذهنم نرسید!!

خیلی عکس جالبیه. جان تری کنار لمپارد و هر دو دارن به توپی که گل میشه نگاه میکنن!

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> d_septem.jpg.jpg

راستی انگار بعد بازی از مورینیو پرسیدن چه احساسی داری که لمپارد گل تساوی زده که اونم گفته:

الان وقت احساساتی شدن نیست! من یا بازیکنان هیچ کدوم از دست لمپارد ناراحت نیستیم که بهمون گل زد!

اون به عنوان یه بازیکن کارشو عالی انجام داد

mohammadsajjad
09-23-2014, 02:11 PM

نیمار در این مورد نوشته همراه هر روز من

Kevin
09-23-2014, 04:21 PM
تفاوت را احساس کنید...

حرفی برای گفتن نمیمونه

فقط به چهره ی لمپارد نگاه کنید

Dash.Ali
09-23-2014, 04:42 PM
تفاوت را احساس کنید...

میدونی تصویر جالبی ــــه و خیلی حرف داره واس زدن ، اما مقایسه لمپارد با فابرگاس و سوارز از نظر محبوبیت و جایگاه

تقریبا اشتباه ـــه ، لمپارد کسی هست که تمام عمرش برای چلسی و تیم ملی انگلیس زحمت کشیده و حتی من که

شدیدا با چلسی مشکل دارم لمپارد رو دوس دارم ، هیچ طرفداری اسطوره تیمش رو بخاطر رفتن از تیمش سرزنش نمیکنه

اما سوارز و فابرگاس اسطوره نبودن و به محض اینکه ستاره شدن و از یه تیم بهتر پیشناد داشتن تیم و هوادارای اون تیم

رو تنها گذاشتن ، اما لمپارد همیشه برای چلسی جنگید و راضی به ترکش نشد

در کل : لمپارد :heart_mini:

bomb5
09-23-2014, 05:45 PM
قیاس قیاس اشتباهیه. فابرگاس و سوارز مگه چند سال برای تیماشون بازی کردن یا قدیمیه تیمشون بودن؟ باید مثلا لمپارد رو با اشمایکل قیاس کرد که بعد از سال ها از منچستر یونایتد رفت سیتی و تماشاگران استقبال خوبی کردن. کلا بازیکنی که سالها برای یه تیم بازی کنه و بعد مقابل تیم سابقش بازی کنه ازش استقبال خوبی میشه و عکس بالا بیشتر شیطنت آمیزه تا واقعی... :ی

mohammadsajjad
09-24-2014, 04:22 PM
اینستاگرام باشگاه بارسا=سفر بازیکنان به مالاگا

The Shadow
09-24-2014, 07:16 PM
درسته سوارز رو نمیشه با اون دوتا ( لمپارد و فابرگاس ) مقایسه کرد اما باز به نظر من این عکسه راجب آرسنالی ها باز صدق میکنه.

سسک فابرگاس هم کم توی آرسنال نبود. از 2003 تا 2011 میشه حدوداً 8 سال ! کم زحمت نکشید واسشون. تازه تیم دشمن هم نرفت که انقدر بد رفتاری کردن باهاش.

در راجب آرسنالی ها خیلی هم صدق میکنه. هواداران چلسی شعور خودشون رو اثبات کردن اما آرسنالی ها اینطوری ...

bomb5
09-24-2014, 07:53 PM
والا فابرگاس درسته 8 سال آرسنال بود ولی بازیکن بزرگ تیم نبود. بشخصه در جریان نحوه جدایی و مصاحبه ها و بازخوردش نیستم. احتمال داره دلیل خاصی داشته این حرکت. ولی با بازیکنای بزرگی که از تیمشون بعد سالها جدا شدن و مقابل تیم سابقشون بازی کردن همیشه حداقل تو لیگ انگلیس خوب برخورد شده...

mohammadsajjad
09-24-2014, 09:10 PM
خواهر سسک فابرگاس به دنیا امد

مادر ستاره اسپانیایی باشگاه چلسی فرزند سوم خودش را نیز به دنیا آورد.

به گزارش Mundo Deportivo نوریا سولر مادر 46 ساله ستاره اسپانیایی باشگاه چلسی صبح امروز سومین فرزندش را پس از سسک فابرگاس 27 ساله و کارلوتا 21 ساله به دنیا آورد و نامش را کلودیو گذاشت. در همین رابطه سسک فابرگاس با انتشار عکسی از کارلتو و خواهر جدیدش در اکانت اینستاگرام خود نوشت:" تبریک به مادر قهرمانم.

Holy Diver
09-24-2014, 09:33 PM
عکس مربوط به سوزوندن پیرهن سوارز وقتی بود که بعد جریان گاز گرفتن ایوانوویچ و حمایت کل باشگاه ازش یهو شروع کرد به مصاحبه کردن علیه باشگاه که میخواد بره آرسنال، چون باید جواب حمایتا رو پس میداد، وگرنه کسی پیرن سوارزو واسه بارسا رفتنش نسوزوند :d

mohammadsajjad
09-25-2014, 11:15 AM
کاریکاتور روز

در این عکس لوئیس سوارز می گوید : کاتالان ها، آرامش خود را حفظ کنید... من به زودی آنجا خواهم بود.

Dash.Ali
09-25-2014, 05:27 PM

KingRed
09-25-2014, 07:45 PM
انعکاس خبر مربیگری علی کریمی در آلمان

mohammadsajjad
09-26-2014, 03:21 PM
چهره جدید بازی کنان بارسلونا در pes2015

Seraph
09-26-2014, 07:10 PM
بدون شرح ...
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> ce6.jpg

mohammadsajjad
09-27-2014, 02:01 PM
حنیف عمران زاده بعد از این ماجرا عکس کارت پایان خدمتشو تو اینستاگرامش گذاشت تا دیگه خیالش راحت باشه.

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> jUB0oc

r v d
09-27-2014, 02:29 PM
چهره جدید ماریو در تمرینات لیورپول :ی

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

bomb5
09-27-2014, 06:58 PM
پیغام طرفداران منچستر برای رونالدو...
این هواپیما از بالای ورزشگاه بازی امروز رئال عبور کرد در حالی که نوشته ای با طناب به هواپیما متصل شده بود...

King Of Darkness
09-28-2014, 09:58 AM
این منچستریا چرا انقدر به هواپیما علاقه دارند ؟ :504: اعتراض می خوان بکنن با هواپیما - خوشحالی می کنند با هواپیما - کسی رو طلب می کنند با هواپیما :504: آخرشم هواپیما به کا دادشون دیگه همشون مردن :3669973684562034669

دومین کلین شیت رو هم دیشب ایکر انجام داد . رئال داره روز به روز بهتر از دیروز میشه ... دفاعمون هم دیشب خوب بود ولی باز هم روی ضربات کرنر و ایستگاهی هنوز مشکل داریم که باید رفع بشه . :ی

دیگه فکر نمیکنم با بازی دیشب کسی بیاد به تونی کروس و کاسیاس گیر بده . تونی کروس عالی بود دیشب ... داره عین دی ماریا که کارلو جاش رو عوض کرد و موفق شد میشه و تو پست هافبک دفاعی هم عالی کار میکنه فقط یه ذره تو شوت های پشت محوطه اش مشکل داره که اونا هم اوکی میشه :ی

بارسا هم باز کلین شیت کرد :ی یدونه هم تیرک خوردن ولی خاک بر سر اون دفاع :153: گرانادا داشت خوب و منطقی بازی می کرد و با اون پاسش گند زد به روحیه تیم جلوی اون همه هوادار بارسا :504: نمیگم اگه اون سوتی رو نمیداد گرانادا می برد ولی شاید مساوی می شد و شاید حداقل یک گل به براوو میزد ولی بازم نشد که نشد :153: مهم نیست :ی تو هفته 9 خود رئال میزنه :ی

King Of Darkness
09-28-2014, 12:42 PM
آقا امروز ما تو چت باکس با این سرپا مشکل داشتیم سر آمار کروس و بوسکتس تو پست هافبک دفاعی ... اول این رو بگم که قبول دارم بوسکتس تو پست هافبک دفاعی از تونی کروس بهتر هست ولی نه اونقدر که هی میاد تو چت باکس میگه " فقط پاس به عقب بلد بده " ...

یه آماری میزارم لطفا شما هم نظراتون رو بگید :ی این آمار همش از سایت هو اسکارد هست :ی

همونطور که میدونید کروس 24 سالشه و بوسکتس 26 :ی

تونی کروس و بوسکتس هر کدومشون 6 تا بازی کردند ( فقط بوسکتس تو دو تا بازی دقیقه 60 اینا تعویض شده ) تو این 6 تا بازی کروس 3 تا پاس گل داده و بوسکتس یدونه :504: کروس بهتر

کروس کارت زرد و قرمز نگرفته ولی بوسکتس 2 تا زرد گرفته ... کروس بهتر

کروس 1.8 تو هر بازی شوت میزنه و بوسکتس 0 ( تو هو اسکارد زده ) ... اینجا با توجه به اینکه کروس شوت میزنه و گلی نزده میشه گفت آمار بوسکتس بهتره :504:

تو این 6 تا بازی کروس 93.2 پاس هاش صحیح بوده و بوسکتس 91.8 ... کروس بهتر

توی دوئل ها بوسکتس بهتر از کروس بوده .. کروس 0.2 دوئل ها رو برده و بوسکتس 2.7 دوئل ها رو برده

هیچ کدومشون هم حتی یکبار بهترین بازیکن زمین نشدن تو این 6 بازی :504:

توی هر بازی به طور میانگین کروس 3.3 تکل میره ولی بوسکتس 3.7 ... فرق آن چنانی ندارن ولی باز بوسکتس بهتر عمل کرد .

تو بحث قطع کردن هم بوسکتس بهتر بوده ... 1.7 ولی کروس 0.7

جا گذاشتن هم بوسکتکس بهتر بود و 1.7 و کروس 1.5 ولی باز زیاد فرق ندارن :504:

تو بلاک کردن شوت بوسکتس 0.3 و کروس 0.2 :504: باز فرق آنچنانی ندارن :504:

پاس های کلیدی کروس 2.5 و بوسکتس 0.5 :504: کروس بهتر :ی

تو بحث دریبل کردن جفتشون 0.3 موفق بودن

دور کردن توپ کروس 0.3 و بوسکتس 0.7 ... بوکتس بهتر ولی باز فرق آنچنانی ندارن :504:

تو پاس های قطری صحیح هم کروس بهتر بوده ... کروس 7.3 و بروسکتس 6.7

در آخر به کل این آمار ها هو اسکارد ریت 7.49 به کروس داده و به بوسکتس 7.47 :504:

حالا ما نمیگیم کروس بهترین هافبک دفاعی تو جهان و جز 3 تاس مثل این بارسایی ها :ی ولی لطفا قبل از اینکه صحبت های بی مورد راجع به کروس بکنید بگید فقط بلد پاس به عقب و پاس تو عرض بده یه نگاهی به آمار ها بندازید و با بازیکنای خودتون مقایسه کنید :ی

با تمام اینا باز من میگم بوسکتس از کروس تو پست هافبک دفاعی بهتر ولی نه اونقدر که فکرشو میکنید ....

تازه کروس از بوسکتس هم کوچکتر و جوون تر :k63ozg6a7ni2674n:

Seraph
09-28-2014, 01:14 PM
آقا امروز ما تو چت باکس با این سرپا مشکل داشتیم سر آمار کروس و بوسکتس تو پست هافبک دفاعی ... اول این رو بگم که قبول دارم بوسکتس تو پست هافبک دفاعی از تونی کروس بهتر هست ولی نه اونقدر که هی میاد تو چت باکس میگه " فقط پاس به عقب بلد بده " ...

یه آماری میزارم لطفا شما هم نظراتون رو بگید :ی این آمار همش از سایت هو اسکارد هست :ی

همونطور که میدونید کروس 24 سالشه و بوسکتس 26 :ی

تونی کروس و بوسکتس هر کدومشون 6 تا بازی کردند ( فقط بوسکتس تو دو تا بازی دقیقه 60 اینا تعویض شده ) تو این 6 تا بازی کروس 3 تا پاس گل داده و بوسکتس یدونه :504: کروس بهتر

کروس کارت زرد و قرمز نگرفته ولی بوسکتس 2 تا زرد گرفته ... کروس بهتر

کروس 1.8 تو هر بازی شوت میزنه و بوسکتس 0 ( تو هو اسکارد زده ) ... اینجا با توجه به اینکه کروس شوت میزنه و گلی نزده میشه گفت آمار بوسکتس بهتره :504:

تو این 6 تا بازی کروس 93.2 پاس هاش صحیح بوده و بوسکتس 91.8 ... کروس بهتر

توی دوئل ها بوسکتس بهتر از کروس بوده .. کروس 0.2 دوئل ها رو برده و بوسکتس 2.7 دوئل ها رو برده

هیچ کدومشون هم حتی یکبار بهترین بازیکن زمین نشدن تو این 6 بازی :504:

توی هر بازی به طور میانگین کروس 3.3 تکل میره ولی بوسکتس 3.7 ... فرق آن چنانی ندارن ولی باز بوسکتس بهتر عمل کرد .

تو بحث قطع کردن هم بوسکتس بهتر بوده ... 1.7 ولی کروس 0.7

جا گذاشتن هم بوسکتکس بهتر بود و 1.7 و کروس 1.5 ولی باز زیاد فرق ندارن :504:

تو بلاک کردن شوت بوسکتس 0.3 و کروس 0.2 :504: باز فرق آنچنانی ندارن :504:

پاس های کلیدی کروس 2.5 و بوسکتس 0.5 :504: کروس بهتر :ی

تو بحث دریبل کردن جفتشون 0.3 موفق بودن

دور کردن توپ کروس 0.3 و بوسکتس 0.7 ... بوکتس بهتر ولی باز فرق آنچنانی ندارن :504:

تو پاس های قطری صحیح هم کروس بهتر بوده ... کروس 7.3 و بروسکتس 6.7

در آخر به کل این آمار ها هو اسکارد ریت 7.49 به کروس داده و به بوسکتس 7.47 :504:

حالا ما نمیگیم کروس بهترین هافبک دفاعی تو جهان و جز 3 تاس مثل این بارسایی ها :ی ولی لطفا قبل از اینکه صحبت های بی مورد راجع به کروس بکنید بگید فقط بلد پاس به عقب و پاس تو عرض بده یه نگاهی به آمار ها بندازید و با بازیکنای خودتون مقایسه کنید :ی

با تمام اینا باز من میگم بوسکتس از کروس تو پست هافبک دفاعی بهتر ولی نه اونقدر که فکرشو میکنید ....

تازه کروس از بوسکتس هم کوچکتر و جوون تر :k63ozg6a7ni2674n:

اولا که سن بازیکن نکته ی مثبت نیست

من از هافبک دفاعی انتظار ندارم پاس گل بده ، یعنی هیچکس انتظار نداره ، یه سری هافبک دفاعی هستن مثل یایا توره که اینا استثناء هستن

یعنی کارت زرد هم ملاک برتری هست ؟؟؟ عزیزم بازیکن پست هافبک دفاعی همه ش در حال درگیریه ، گرفتن کارت زرد برای این پست عادیه خدایی

کلا بعضی چیزایی که مقایسه میکنی مشکل داره ، شوت زدن آخه ؟؟ اونم برای هافبک دفاعی ؟؟

در مورد پاس های این 6 تا بازی ، اولا که بوسکتس دقایق کم تری بازی کرده ، ثانیا اگر توی تیمتون دقت کنی همه ی پاسهاتون ختم میشه به کروس ولی توی بارسا اینطوری نیست

پاس های کلیدی ، نمیدونم تو وظایف یه هافبک دفاعی رو چی میدونی ولی پاس های کلیدی قاعدتا جزء وظایف یه هافبک دفاعی نیست ، هست ؟؟

حالا جدای این امار داغونی که گذاشتی به این نکته ی زیری هم توجه کن :

توی نبرد هوایی بوسکتس موفقیت 57.69 درصدی داشته ولی کروس 16.67 درصدی

توی وظایف یه هافبک دفاعی بوسکتس با فاصله خیلی بهتره ، حالا توی پاس های کلیدی و شوت و ... که مربوط به هافبک دفاعی نیست کروس بهتره .

ضمنا ، هر جایی که بوسکتس برتری داشت رو گفتی فرق آنچنانی ندارن ، همین فرق آنچنانی باعث شده که فاصله ی خط هافبک تا دفاعتون اتوبان باشه ، همین بازی دیروز با ویارئال بازیکن های ویارئال عین آب خوردت میومدن پشت 18 شما.

King Of Darkness
09-28-2014, 01:28 PM
Seraph

اولا که سن بازیکن نکته ی مثبت نیست

من از هافبک دفاعی انتظار ندارم پاس گل بده ، یعنی هیچکس انتظار نداره ، یه سری هافبک دفاعی هستن مثل یایا توره که اینا استثناء هستن

یعنی کارت زرد هم ملاک برتری هست ؟؟؟ عزیزم بازیکن پست هافبک دفاعی همه ش در حال درگیریه ، گرفتن کارت زرد برای این پست عادیه خدایی

کلا بعضی چیزایی که مقایسه میکنی مشکل داره ، شوت زدن آخه ؟؟ اونم برای هافبک دفاعی ؟؟

در مورد پاس های این 6 تا بازی ، اولا که بوسکتس دقایق کم تری بازی کرده ، ثانیا اگر توی تیمتون دقت کنی همه ی پاسهاتون ختم میشه به کروس ولی توی بارسا اینطوری نیست

پاس های کلیدی ، نمیدونم تو وظایف یه هافبک دفاعی رو چی میدونی ولی پاس های کلیدی قاعدتا جزء وظایف یه هافبک دفاعی نیست ، هست ؟؟

حالا جدای این امار داغونی که گذاشتی به این نکته ی زیری هم توجه کن :

توی نبرد هوایی بوسکتس موفقیت 57.69 درصدی داشته ولی کروس 16.67 درصدی

توی وظایف یه هافبک دفاعی بوسکتس با فاصله خیلی بهتره ، حالا توی پاس های کلیدی و شوت و ... که مربوط به هافبک دفاعی نیست کروس بهتره .

ضمنا ، هر جایی که بوسکتس برتری داشت رو گفتی فرق آنچنانی ندارن ، همین فرق آنچنانی باعث شده که فاصله ی خط هافبک تا دفاعتون اتوبان باشه ، همین بازی دیروز با ویارئال بازیکن های ویارئال عین آب خوردت میومدن پشت 18 شما.

اولا من بگم که تمام آماری هست که هو اسکارد گذاشته ... من تمام آمار رو گفتم نه اینکه برم خودم جدا کنم بیارم :504:

راجع به سن بگم درست تاثیر نداره ولی تو تجربه بازیکن که تاثیر گذار هست :504: نیست ؟

خودت میگی هافبک دفاعی مدام تو درگیریه :504: هافبک دفاعی که هی کارت بگیره و محروم بشه خوبه ؟ :504: تو همون دو بازی هم که تعویض شد بوسکتس کارت زرد داشت که تعویض شد اگه میموند امکان داشت قرمز بگیره :504: به درد میخوره به نظرت ؟ :504:

خب عزیز من اولا اینکه اگه به نظرت همه پاس ها به کروس ختم میشه باید بگم که نظر لطفته :ی چون بازیکنی که خوب جاگیری میکنه بهش پاس میدن نه اینکه بازیکنی که میره تو دل حریف :504: دوما من تو این 6 هفته دیدم اونقدر که پاس ها خامس و مودریچ میرسه وسط زمین به کروس نمیرسه :504:

شوت و پاس و اینا رو گفتم تمام آماری هست که هو اسکارد گذاشته و منم گفتم :504: در ضمن تو چت باکس اومدی از میانگین پاس ها گفتی مگه من چیزی گفتم ؟ :504:

نصف بیشتر این آمار هوایی که گفتی به خاطر اینه که روی کرنر های حریف و روی کرنر های خودتون بوسکتس یه اولویت هست :504: ولی تو رئال تو کرنر های خود رئال ... کروس سانتر میکنه :504: تو کرنر های حریف هم اگه بدونی این بازیکن های قد بلند هستند که روی تیر یک و نقطه پنالتی وای میستن نه بازیکن قد کوتاه تر :504: برای همین کروس بیشتر نزدیک به تیر دو هستش و سانتر کرنر ها هم بیشتر روی تیر یک هست نه دو که گلر بیاد جمع کنه :504:

نکنه فرق آنچنانی داشته ؟ :504: خب مثلا تو یه سری چیزا که بوسکتس بهتر بوده فاصله اش به 1 هم نیمرسه با کروس باید بگم فرق آنچنانی داره ؟ :504: تو خیلی چیزا هم چیزی نگفتم مثلا این :

در ضمن تو این دو بازی اخیر که کم کم کروس داره تو پست هافبک دفاعی مچ میشه میبینی که رئال خیلی بهتر بوده :504: شما هم همین بازی با گرانادا چند بار از وسط زمین راحت توپ رو پخش کردن ؟ چند باعث شد تا متیو بیاد تکل بزنه ؟ نکنه اینا رو هم باید مسی میومد بگیره ؟ :504: اینا تقصیر بوسکتس دیگه که راحت میزاره از وسط پخش کنن توپ رو :504:

mohammadsajjad
09-28-2014, 01:42 PM
پيام مسي به هواداران و هم تيمي هايش

r v d
09-28-2014, 01:56 PM

Seraph
09-28-2014, 02:01 PM
اولا من بگم که تمام آماری هست که هو اسکارد گذاشته ... من تمام آمار رو گفتم نه اینکه برم خودم جدا کنم بیارم :504:

راجع به سن بگم درست تاثیر نداره ولی تو تجربه بازیکن که تاثیر گذار هست :504: نیست ؟

خودت میگی هافبک دفاعی مدام تو درگیریه :504: هافبک دفاعی که هی کارت بگیره و محروم بشه خوبه ؟ :504: تو همون دو بازی هم که تعویض شد بوسکتس کارت زرد داشت که تعویض شد اگه میموند امکان داشت قرمز بگیره :504: به درد میخوره به نظرت ؟ :504:

خب عزیز من اولا اینکه اگه به نظرت همه پاس ها به کروس ختم میشه باید بگم که نظر لطفته :ی چون بازیکنی که خوب جاگیری میکنه بهش پاس میدن نه اینکه بازیکنی که میره تو دل حریف :504: دوما من تو این 6 هفته دیدم اونقدر که پاس ها خامس و مودریچ میرسه وسط زمین به کروس نمیرسه :504:

آمار مربوط به هافبک دفاعی مد نظر ما هست

دیگه بازیکنی مثل کروس که هم توی بایرن بوده هم توی تیم ملی آلمان و فینال جام جهانی و لیگ قهرمانان اروپا ،

بوسکتس خیلی کم پیش اومده هی کارت بگیره و محروم بشه ، درگیری جفتک انداختن نیست ، مثلا هافبک دفاعی ها توی یه بازی 5-6 تا تکل میزنن توپ گیری میکنن همه ش ، ولی یه دونه از این تکل هاشون به خاطر بی دقتیشون پای حریف رو میزنه و داور کارت میده ، قرار نیست به خاطر هر درگیری ای کارت بگیره ، این دو تا کارتی هم که بوسکتس گرفته و کروس نگرفته به خاطر همین هست که بوسکتس هافبک دفاعی هست و کروس اصلا وظایف یه هافبک دفاعی رو نمیتونه انجام بده

کروس اکثرا وایساده وسط زمین ، تو میدونی بازیساز یعنی چی ؟:دی ، اکثر پاس های تیمتون میرسه به کروس ، نمیدونم چطوری نگاه کردی این 6 تا بازی رو (:دی) ، کروس خیلی آمار پاس هاش بیشتر از مودریچ و جیمز هست ، برو بازی هاتون رو ببین ، وسط زمین همه ی توپ هارو میرسونید به کروس .

شوت و پاس و اینا رو گفتم تمام آماری هست که هو اسکارد گذاشته و منم گفتم :504: در ضمن تو چت باکس اومدی از میانگین پاس ها گفتی مگه من چیزی گفتم ؟ :504:

دیدم خیلی به پاس علاقه داری گفتم ، وگرنه پاس کلیدی و شورت و ... ربطی به هافبک دفاعی نداره ، منم امار پاس های صحیحشون توی هر بازی رو گفتم ، نه آمار بازیسازیشون رو .

نصف بیشتر این آمار هوایی که گفتی به خاطر اینه که روی کرنر های حریف و روی کرنر های خودتون بوسکتس یه اولویت هست :504: ولی تو رئال تو کرنر های خود رئال ... کروس سانتر میکنه :504: تو کرنر های حریف هم اگه بدونی این بازیکن های قد بلند هستند که روی تیر یک و نقطه پنالتی وای میستن نه بازیکن قد کوتاه تر :504: برای همین کروس بیشتر نزدیک به تیر دو هستش و سانتر کرنر ها هم بیشتر روی تیر یک هست نه دو که گلر بیاد جمع کنه :504:

خیلی شیک و منطقی چرت نگو :دی ، روی حرفات فکر کن ، روی کلمه ی نبردهای هوایی هم فکر کن ، روی کلمه ی هافبک دفاعی هم فکر کن ، به یه نتایجی میرسی احتمالا .

نکنه فرق آنچنانی داشته ؟ :504: خب مثلا تو یه سری چیزا که بوسکتس بهتر بوده فاصله اش به 1 هم نیمرسه با کروس باید بگم فرق آنچنانی داره ؟ :504: تو خیلی چیزا هم چیزی نگفتم مثلا این :

این فرق نا چیزی که تو ازش دم میزنی نتیجه ش میشه همین آمار دفاعی ای که در حال حاضر از دو تیم ثبت شده ، توی ظاهر فاصله ی چندانی نیست ، در کُل خیلی تاثیرگذاره تو نتایج تیم .

در ضمن تو این دو بازی اخیر که کم کم کروس داره تو پست هافبک دفاعی مچ میشه میبینی که رئال خیلی بهتر بوده :504: شما هم همین بازی با گرانادا چند بار از وسط زمین راحت توپ رو پخش کردن ؟ چند باعث شد تا متیو بیاد تکل بزنه ؟ نکنه اینا رو هم باید مسی میومد بگیره ؟ :504: اینا تقصیر بوسکتس دیگه که راحت میزاره از وسط پخش کنن توپ رو :504:

چند بار بود مثلا ؟؟

ضمنا برو یه مقایسه بکن با بازی خودتون ببین چطوری ویارئال راحت میومد پشت 18 شما بعدش با بارسا گرانادا مقایسه کن ، فرق همینه دیگه عزیزم ، جلوی هر تیمی که بازی کردید اکثر تیم ها عین آب خوردن اومدن پشت 18 شما .

King Of Darkness
09-28-2014, 02:17 PM
آمار مربوط به هافبک دفاعی مد نظر ما هست

دیگه بازیکنی مثل کروس که هم توی بایرن بوده هم توی تیم ملی آلمان و فینال جام جهانی و لیگ قهرمانان اروپا ،

بوسکتس خیلی کم پیش اومده هی کارت بگیره و محروم بشه ، درگیری جفتک انداختن نیست ، مثلا هافبک دفاعی ها توی یه بازی 5-6 تا تکل میزنن توپ گیری میکنن همه ش ، ولی یه دونه از این تکل هاشون به خاطر بی دقتیشون پای حریف رو میزنه و داور کارت میده ، قرار نیست به خاطر هر درگیری ای کارت بگیره ، این دو تا کارتی هم که بوسکتس گرفته و کروس نگرفته به خاطر همین هست که بوسکتس هافبک دفاعی هست و کروس اصلا وظایف یه هافبک دفاعی رو نمیتونه انجام بده

کروس اکثرا وایساده وسط زمین ، تو میدونی بازیساز یعنی چی ؟:دی ، اکثر پاس های تیمتون میرسه به کروس ، نمیدونم چطوری نگاه کردی این 6 تا بازی رو (:دی) ، کروس خیلی آمار پاس هاش بیشتر از مودریچ و جیمز هست ، برو بازی هاتون رو ببین ، وسط زمین همه ی توپ هارو میرسونید به کروس .

دیدم خیلی به پاس علاقه داری گفتم ، وگرنه پاس کلیدی و شورت و ... ربطی به هافبک دفاعی نداره ، منم امار پاس های صحیحشون توی هر بازی رو گفتم ، نه آمار بازیسازیشون رو .

خیلی شیک و منطقی چرت نگو :دی ، روی حرفات فکر کن ، روی کلمه ی نبردهای هوایی هم فکر کن ، روی کلمه ی هافبک دفاعی هم فکر کن ، به یه نتایجی میرسی احتمالا .

این فرق نا چیزی که تو ازش دم میزنی نتیجه ش میشه همین آمار دفاعی ای که در حال حاضر از دو تیم ثبت شده ، توی ظاهر فاصله ی چندانی نیست ، در کُل خیلی تاثیرگذاره تو نتایج تیم .

چند بار بود مثلا ؟؟

ضمنا برو یه مقایسه بکن با بازی خودتون ببین چطوری ویارئال راحت میومد پشت 18 شما بعدش با بارسا گرانادا مقایسه کن ، فرق همینه دیگه عزیزم ، جلوی هر تیمی که بازی کردید اکثر تیم ها عین آب خوردن اومدن پشت 18 شما .

آقا ی سرپا جان (:ی) من خودم دارم میگم قبول دارم بوسکتس بهتر از کروس ولی اینو من نمره دهی نکردم تا اینجا ... سایتی که خود شما هم قبولش دارید ریت داده و کروس ریتش بالاتر از بوسکتس .. اونم با اختلاف اندک :ی ولی بالاخره بالاتر :ی

تو تخلیاتت هم منحرفی :501: خجالت بکش :504: نگا کن :
دیدم خیلی به پاس علاقه داری گفتم ، وگرنه پاس کلیدی و شورت و ...:136: مرتیکه منحرف :501:

نه من کوتاه میام نه تو پس ولش کنیم بهتره به نظرم :ی ولی اگه خواستی ادامه میدیم :ی

Seraph
09-28-2014, 02:22 PM
آقا ی سرپا جان (:ی) من خودم دارم میگم قبول دارم بوسکتس بهتر از کروس ولی اینو من نمره دهی نکردم تا اینجا ... سایتی که خود شما هم قبولش دارید ریت داده و کروس ریتش بالاتر از بوسکتس .. اونم با اختلاف اندک :ی ولی بالاخره بالاتر :ی

تو تخلیاتت هم منحرفی :501: خجالت بکش :504: نگا کن :
دیدم خیلی به پاس علاقه داری گفتم ، وگرنه پاس کلیدی و شورت و ...:136: مرتیکه منحرف :501:

نه من کوتاه میام نه تو پس ولش کنیم بهتره به نظرم :ی ولی اگه خواستی ادامه میدیم :ی

منم ایرادی به این سایت نگرفتم ، هافبک دفاعی وظایف خودشو داره ، نباید توی همه چیز مقایسه بشه ، حرف ما هم از اول هافبک دفاعی بود که کاملا هم مشخصه فاصله ی بوسکتس و کروس زیاده .

شورت = شوت :دی

کاری به کوتاه اومدن ندارم ، تو شوت و پاس کلیدی و پاس گل رو برای هافبک دفاعی در نظر میگیری در حالی که هافبک دفاعی وظایف دیگه ای داره .

mohammadsajjad
09-28-2014, 03:39 PM
راز و رمزهای 400 گل لیونل مسی

El Niño
10-01-2014, 12:19 PM
#Legend

The Shadow
10-01-2014, 02:40 PM
چقدر خوبین شما دوتا :heart_mini:

El Niño
10-02-2014, 10:38 PM
تیم ماه اروپا

پ.ن : رونالدو بالاترین ریت رو بین بازیکنا داره

Dash.Ali
10-03-2014, 10:11 AM
تیم ماه اروپا

پ.ن : رونالدو بالاترین ریت رو بین بازیکنا داره

ببخشید جسارتا" دوستان لیورپولی که گیرشون رو آندر هررا بود الان حرفی ندارن؟ :ی

King Of Darkness
10-03-2014, 05:37 PM
نمیخواستم راجع به این مورد من عکس بزارم ولی دیدم این خیلی واضح نشون داده گفتم بزارم

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> .jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

Seraph
10-03-2014, 08:21 PM
البته ما پارسال بعد از الکلاسیکو از همین عکس ها از برخورد راموس و نیمار ، آلونسو و اینیستا گذاشتیم که منجر به پنالتی شده بود ، قبول نکردید عکس هارو

الان اینجور عکس ها برات شده سند ؟؟؟ :دی

King Of Darkness
10-03-2014, 09:03 PM
بالاشو بخون نوشتم نمیخواستم عکس بزارم ولی اینو دیدم قشنگ مشخص کرده برای شایان خانی که عکس میزاره ( بعد از برخورد رونالدو ) که رو هوا سیر میکنه گذاشتم اینو :504:

وگرنه عکس ملاک نیست ... همین الانشم میگم :504:

The Shadow
10-05-2014, 11:38 AM
Welcome To The London :8:

-----------------------------------------------------------

چند شب پیش توی بوندسلیگا بازی بین تیم های هامبورگ و فرانکفورت برگزار شد که در ورزشگاه خانگی هامبورگ برگزار شده بود. این بازی تا دقیقه 90 با نتیجه 1-1 مساوی بود که دقایق آخر یک کاشته بازیکنان فرانکفورت بدست میارن که این ضربه رو بازیکن برزیلی چلسی یعنی لوکاس پیازن از اون فاصله، به زیبایی گل کرد و سه امتیاز خارج از خانه برای تیمش بدست اورد.

خیلی قشنگ زد حتماً ببینید

Sarkesh
10-06-2014, 06:42 AM

فرانچسکو توتی: ”واقعا متاسفم. با وجود چنین عملکردی و با وجود اینکه ما آمده بودیم تا بازی مان را انجام دهیم، اما چنین اتفاقاتی رخ داد. متاسفانه این اتفاق چندین سال است که می افتد. ما 3 گل دریافت کردیم اما نه از یووه! 3 گل مردود را دریافت کردیم. 2 گل پنالتی که پنالتی نبودند و گل سوم هم آفساید ویدال بود. از این موضوع بسیار ناراحت و عصبانی ام.
همانطور که قبلا هم گفتم آنها بهتر است بروند و لیگ خودشان را درست کنند که کلاه برداران همیشه بتوانند برنده ی مسابقات شوند. همه ی ایتالیا می خواهند این حرف هایی که می زنم را بزنند. اگر حرفی بزنم محرومم می کنند.
ما کار خودمان را می کنیم، هر هفته تمرین می کنیم تا به پیروزی برسیم و آخر این اتفاقات می افتند. ما پس از گلی که دریافت کردیم واکنش خوبی از خودمان نشان دادیم و نشان دادیم که تیم رقابتی هستیم اما تا وقتی یوونتوس در فوتبال ایتالیا باشد ما همیشه با این وضع داوری دوم می شویم.
باید در لیگی جدا بازی کنیم. بهتر است هر چه سریعتر تکنولوژی را وارد فوتبال کنند … “

بازی دیشب رم و یووه سه بر دو به نفع یووه شد ... بازی رو دیدم . خیلی جو خوبی داشت ... درگیری بازیکنا و موقعیت ها و ...
ولی داوری خیلی بد بود ...
2 تا پنالتی واسه یووه گرفت که میشه گفت خطاها تو محوطه جریمه نبود (رو خط بود ) .
گل سوم هم که ویدال تو آفساید جلو دروازه بان رم وایساده بود و گل شد ...
نمیدونم والا ، این بارم بد بین نمیشیم و میگیم اشتباهات ناخواسته بوده ...

فقط نمیدونم چرا تو لیگ قهرمانان یووه همش با شکست روبرو میشه ...

Mirza
10-06-2014, 09:17 PM

فرانچسکو توتی: ”واقعا متاسفم. با وجود چنین عملکردی و با وجود اینکه ما آمده بودیم تا بازی مان را انجام دهیم، اما چنین اتفاقاتی رخ داد. متاسفانه این اتفاق چندین سال است که می افتد. ما 3 گل دریافت کردیم اما نه از یووه! 3 گل مردود را دریافت کردیم. 2 گل پنالتی که پنالتی نبودند و گل سوم هم آفساید ویدال بود. از این موضوع بسیار ناراحت و عصبانی ام.
همانطور که قبلا هم گفتم آنها بهتر است بروند و لیگ خودشان را درست کنند که کلاه برداران همیشه بتوانند برنده ی مسابقات شوند. همه ی ایتالیا می خواهند این حرف هایی که می زنم را بزنند. اگر حرفی بزنم محرومم می کنند.
ما کار خودمان را می کنیم، هر هفته تمرین می کنیم تا به پیروزی برسیم و آخر این اتفاقات می افتند. ما پس از گلی که دریافت کردیم واکنش خوبی از خودمان نشان دادیم و نشان دادیم که تیم رقابتی هستیم اما تا وقتی یوونتوس در فوتبال ایتالیا باشد ما همیشه با این وضع داوری دوم می شویم.
باید در لیگی جدا بازی کنیم. بهتر است هر چه سریعتر تکنولوژی را وارد فوتبال کنند … “

بازی دیشب رم و یووه سه بر دو به نفع یووه شد ... بازی رو دیدم . خیلی جو خوبی داشت ... درگیری بازیکنا و موقعیت ها و ...
ولی داوری خیلی بد بود ...
گل سوم هم که ویدال تو آفساید جلو دروازه بان رم وایساده بود و گل شد ...
نمیدونم والا ، این بارم بد بین نمیشیم و میگیم اشتباهات ناخواسته بوده ...

اگر سه گل یووه اشتباه بود پنالتی رم که واضحا اشتباه بدتری بود...توتی خودش روی مدافع یووه خطا کرد در حالی که داور بجای اینکه بازی رو کنترل کنه اشتباه اولش رو تلافی میکنه و همین میشه بازی از دستش خارج میشه.

درمورد گل سوم میتونید به این عکس ها نگاهی بیندازید:

گل آخر هم کاملا صحیح بود. هیچ عکسی هم بهتر از این نمیتونه موقعیت دروازه بان رم رو هنگام ضربه نشون بده. طبق قانون جدید فیفا "اگه بازیکنی در هنگام ضربه ی منجر به گل، در آفساید باشه و کاملا روی دید دروازه بان تاثیر بذاره گل مردوده." اما در این صحنه ویدال مشخصا دید دروازه بان رم رو نبسته و اثبات دیگه ش هم حرکت آن تایمِ دروازه بان به سمت توپ هست.

فقط اخلاق توتی رو من نمیخوام زیر سوال ببرم ولی بعد از گل اول اون حرکتش مقابل تماشاگران یووه دقیقا برای چی بود؟ درگیریش با پیرلو به کجا رسیده که وقتی پیرلو ازش عذر میخواد توجه ای نمیکنه. در هر صورت توتی یک گلادیاتور واقعی هست...

Sarkesh
10-06-2014, 11:16 PM
دوست من اگه فقط بازی دیشب بود من حرفی نداشتم اما این اتفاقات همیشه داره می افته ....

اگه میتونی این کلیپ رو دانلود کن : لینک (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) ( البته باید چیلتر شکن داشته باشی ، حجمش 57 مگ ِ )

تموم بازی هایی که به صورت واضح به نفع یووه گرفته شده ( از 3 سال پیش تا حالا ) رو میتونی ببینی ...

از گلی که مونتاری با لباس میلان به یووه زد و توپ رو بوفون از تو دروازه کشید بیرون ، داورم گفت گل نیست تا بازی دیشب ....

گل سوم رو هم تنها من نمیگم آفساید بود ... خود آلگری هم گفت آفساید بود ... بازم نظر شما قابل احترامه ...

کاری هم که توتی کرد ، این چیزا تو لیگ ایتالیا کاملا طبیعیه ... منم به عنوان یه طرفدار رم حال کردم ... اخلاق توتی تو زمین هم دیگه همینجوریه اینو همه میدونن دیگه ...

البته مایکون هم ادای توز رو در می آورد :ی ...

حالا از لیگ ایتالیا بگذریم ...

دیروز مورینیو و ونگر هم باحال بودن ... ونگر دیگه لجش در اومده بود چه حولی داد :ی

Omid_Lesnar
10-06-2014, 11:24 PM
باورش سخته!
امثال خدیرا..نویر..بواتنگ.. اوزیل و دژاگه همه تو تیم زیر 21 سال آلمان بودن!
اما چندتا انتخاب اشتباه باعث شد دژاگه آخرش برسه به العربی قطر ..در مقابل سرنوشت اون یکیا رو که خودتون بهتر میدونید!
حیف...!

The Phenom
10-07-2014, 12:26 AM

تا جایی که من میدونم خط محوطه جریمه هم جزو محوطه جریمه محسوب میشه

اگه نیست هم بگین تا من بدونم

:504::504::504::504::504:

اینم شد حرف؟

bomb5
10-07-2014, 01:24 AM
من بشخصه بازی رو کامل دیدم. یه پنالتی یووه صددرصد اشتباه بود . اونیکی هم خطی سخت بود بگیم رو خط بود یا نه. گل سوم هم که طی گفته خود مربی یووه هم افساید بود. کلا داوری ضعیف بود...

Dash.Ali
10-07-2014, 07:26 AM
آقا من عذر میخوام وارد بحث میشم اما یووه که دیگه تو ناداوری سابقه داره :ی با ناداوری قهرمان شدن و رفتن سریb و باز اومدن بالا :ی

تیم خوبی هست درست ، قبول دارم فوق اعاده هستن اما بازی با رم عجیب قریب بو میداد

El Niño
10-07-2014, 08:51 AM
آقا من عذر میخوام وارد بحث میشم اما یووه که دیگه تو ناداوری سابقه داره :ی با ناداوری قهرمان شدن و رفتن سریb و باز اومدن بالا :ی

تیم خوبی هست درست ، قبول دارم فوق اعاده هستن اما بازی با رم عجیب قریب بو میداد

البته تیم خود شما با استاد هوارد وب ، در این زمینه سوابق بسیار درخشان داره :ی

Omid_Lesnar
10-07-2014, 02:16 PM
شوک آور بود! دیمتئو مربی شالکه!:22:
نمیشه با قطعیت گفت موفق میشه یا نه ولی کلا تقابلش هم با بایرن و پپ و هم چلسی مورینیو خیلی جالبه البته هرچی هم بشه مثل کلر نمیاد شالکه رو دهم بوندسلیگا کنه!:504:
بزنه و شالکه رو هم...:22:هیچی :22:
ولی در کل با اون همه استعداد شالکه و امثال دراکسلر و هونتلار و بواتنگ میتونه تیم خوبی جمع کنه.

Seraph
10-08-2014, 07:29 AM
این سن ِ واقعی ِ دیگو کوستا هم مسئله ای شده ها ...

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 968.jpg

Dash.Ali
10-08-2014, 07:48 AM
:136:

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 94839333.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

r v d
10-08-2014, 03:00 PM

بعد از سالها همکاری با سامسونگ که سالانه 16 میلیون دلار به باشگاه پول پرداخت میکرد ؛ احتمالاً از فصل آتی قرارداد جدیدی بین باشگاه این شرکت هواپیمایی ترکیه ایی بسته خواهد شد که مبلغ قرارداد 2 برابر اسپانسر قبلی خواهد بود .

The Shadow
10-08-2014, 06:45 PM
خیلی خوشحال کننده بود واسه من که دی متئو به تیم بزرگی رفت و امیدوارم حداقل بتونه توی لیگ شالکه رو به 5 تا تیم اول لیگ برسونه و موفقیتش رو ببینم باز. خوشحالم هستم از اینکه باز میبینیمش اما اینبار در ورزشگاه شالکه در کادر مربیگری تیم مقابل چلسی. خیلی جنتلمن و دوست داشتنیه :8:

---------------------

احتمالاً به زودی چلسی از استمفورد بریج به ورزشگاه 82 هزار نفری و باشکوه تویکنهام نقل مکان خواهد کرد و بازی های خانگی چلسی در این ورزشگاه راگبی برگزار خواهد شد و ورزشگاه خانگی چلسی خواهد بود چون میخوان استمفورد بریج رو افزایش بدن و 60 هزار نفریش کنند. این ورزشگاه نزدیک استمفورد بریج هم هست.

J B L
10-08-2014, 09:22 PM
نمیدونم از ناراحتی چی بگم ،متاسفانه الان یک مصاحبه ی رسمی از پیتر چک دیدم که توی اون برای اولین بار به ترک احتمالی چلسی اشاره کرده .
تا الان هم اگه سکوت کرده بود معرفت و تعصبش رو به تیم رسونده بود ..

پیتر چک به خاطر بازی کردن به عنوان گلر فیکس تیم ملی جمهوری چک در یورو 2016 و تعصب به کشورش ، نیمکت نشینی در چلسی رو در این فصل مانعی برای هدفش میدونه ..
تعصب چک به چلسی ثابت شده اس ولی این طرز برخورد با چک عادلانه نبود ..
متاسفم که گلری که برای باشگاه چلسی قبل شروع فصل فعلی تعیین تکلیف کرده بود و حتی گفته بود احساساتش در چلسی نیست حالا فیکسه ولی پیتر چک با اون تعصب مثال زدنیش حالا باید حرف از رفتن بزنه .....
پیتر چک فقط کمتر از ده تا کلین شیت برای شکستن رکورد برترین کلین شیت کننده ی تاریخ لیگ جزیره فاصله داره ولی این طوری که معلومه شاید این رکورد با پیراهن چلسی شکسته نشه ....

مصاحبه ی پیتر چک با رادیو چک (یک شبکه ی رادیویی در جمهوری چک ) :

او در گفت وگو با رادیو چک گفت: هنوز با هیچ کسی در ارتباط با این موضوع حرفی نزده ام اما فکر می کنم که آنها (مسئولان کادر فنی) مرا خوب می شناسند، آن قدر که بدانند شرایط فعلی ام در باشگاه چیزی نیست که تصورش را می کردم.در شرایطی که فاصله زیادی تا یورو 2016 باقی نمانده است و نباید از تیم ملی هم غافل شد، آن قدر وقت ندارم که بخواهم با نشستن روی نیمکت آن را هدر بدهم. اگر شرایط تغییر نکند و وضعیتم بهتر نشود، آن وقت به فکر پیدا کردن راه حلی برای آن خواهم افتاد.

Dash.Ali
10-09-2014, 09:08 PM

چی میشه سر اوردن دوســـت دخـــتر بازیکن ها هم توافق کنن :ی ایرنا :heartsmile:

SHAHIN
10-09-2014, 09:28 PM

فریدون زندی عکس بالا تو اینستاگرام گذاشته نوشته: منتظر البوم جدید داداش
:8::8::8:
منظورش همون البوم سال بعد سامان هست که خرداد 94 میاد توش هیدن و ام جی هم هستن
:8::8::8:

Danial
10-10-2014, 12:01 AM
زندی با سامان چیکار داره؟:22:

El Niño
10-10-2014, 11:57 AM
زندی با سامان چیکار داره؟:22:

سامان نیست مهرادِ

رفیقن با هم

AƦAƾH
10-10-2014, 02:34 PM
انگار داره به حقیقت میپیونده :8: رئال میاد تهران :8:

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

رویا داره به واقعیت تبدیل میشه :8: . با اینکه از پرسپولیس بدم میاد ( همینطور استقلال ) ولی دمشون گرم که همچین حرکتی زدن :8:

Dash.Ali
10-10-2014, 03:41 PM

من رئالی نیستم و فقط این عکس رو به خاطر ذهن خلاق کسی که درستش کرده گذاشتم :ی

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 7203f014.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

:lmekjvqxkkqvu6by8nz

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> f9953d2a.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

:)

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 6bf2a3e.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 4c4afb11.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 24eb2644.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

واقعیت لیگ جزیره

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> ec878495.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 0caaab4.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

The Enforcer
10-10-2014, 06:10 PM
رویا داره به واقعیت تبدیل میشه . با اینکه از پرسپولیس بدم میاد ( همینطور استقلال ) ولی دمشون گرم که همچین حرکتی زدن

اومدنشون همرو خوشحال می کنه . ولی پرسپولیس 2 میلیون یورو باید به رئال بده به علاوه ی تمام درامد از تبلیغات .
می خوام 100 سال پای هیچ تیم اروپایی به ایران باز نشه ولی این پولا مفت مفت دور ریخته نشه .

AƦAƾH
10-10-2014, 06:15 PM
بیژن پول که زیاد خورده میشه , هیچ خدایی هم جلوشونو نمیگیره . پرسپولیس و استقلال دیگه فکر کنم دیدی براورد کردن چقدر بدهی دارن , ولی هر ساله دارن بازیکن 3 تا 3 تا میخرن هیچ اتفاقی هم نمیفته !

اینجا اروپا نیست که برخورد قانونی بشه . منم واسه همین واسم اهمیت نداره ، مهم حضور تیم مورد علاقم هست . دیگه بقیش رو چیکار دارم وقتی بخور بخوره در هر صورت . حالا یه بار به نفع ما شد حداقل ممنون هستیم از دور ریختن پولشون :ی

SHAHIN
10-11-2014, 12:05 AM
این دو تا عکسو خودم ادیت کردم اینجوریش کردم:ی
بدون شرح (قصدی خاصی از گذاشتن عکس های پایین ندارم:ی)

و اما دو تا از بازیکنای که امسال رفتن میلان:8:
:8:منز :8: تورس:8:

خدایی نگاه این دوتا تو لباس امسال میلان چدر خوشتیپن:8:انگار این لباس برای این دو تا طراحی شده:8:

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

Junior
10-11-2014, 12:24 AM
اینم برا اون دسته کسایی (بیشتر لیورپولی ها :ی) که خرید هررا رو مسخره می کردن ( تو تیم ماه یوفا هم بود )

Seraph
10-11-2014, 12:11 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> e19.jpg

r v d
10-11-2014, 01:16 PM
خب خدارو شکر فلاً کاستا " نا فرم " جواب داده ؛ و اِلا پایین عکس تورس عکس کاستا رو میزاشتن !!! :74:

The Phenom
10-11-2014, 03:28 PM
فعلا اولشه

The Shadow
10-11-2014, 07:16 PM
فعلا اولشه

همه اونايى كه تو عكس بودن هيچكدوم تو چلسى اولش خوب نبودن كه بعد افت كنند. بين اينا كسايى هم بودن مثل دروگبا و آنلكا و گوديانسن و هاسلبينك كه به شدت روج اوج اورديمشون و از تيم هاى قبلشون هم بهتر بودن. اينا ديدگاه هاى هيتر هاست كه فقط نكات منفى رو ميبينن و از نكات مثبت غافل ميشن.

آدرين موتو خودش باعث نابودى خودش شد كه جواب آزمايش كوكائين مثبت بود آبروى خودش رو برد نه چلسى.

هرنان كرسپو و ماتيا كيزمان چون با باشگاه قبلشون مقايسه ميشن بد به نظر ميرسن اما به نظر من حداقل كرسپو توى اين بازه زمانى خوب و مفيد بود، گل هاى مهمى هم زد.

حالا شفچنكو و تورس نسبت به قيمتشون درسته اونها بد كار كردن و خود چلسى هم مقصر بود توى قضيه خريدشون كلاً. مورينيو راجب خريد شفچنكو گفته بود اون سال 2007 به شدت دنبال اتوئو بوده و ميخواسته از بارسا بيارتش چلسى كه اين انتقال به خوبى پيش ميرفت اما روز آخر نقل و انتقالات پيوستن اتوئو به چلسى منتفى شد و آبراموويچ كه رابطه نزديكى از قديم با شفچنكو داشته گفته بجاى اتوئو، من شفچنكو رو به هر قيمتى هست روز آخر ميارم چلسى !

J B L
10-11-2014, 09:54 PM
انتقام بعد از 6 سال

حدود 6 سال پیش بود ، دور آخر مرحله ی گروهی یورو 2008 بود ، جمهوری چک 2 بر صفر با درخشش یان کولر از ترکیه جلو بود ولی در دقایق پایانی با اشتباه پیتر چک ، تیم ترکیه موفق شد بازی دو هیچ باخته رو سه بر دو ببره و با حذف چک به دور بعد بره ....
این تورنومنت آخرین فرصت یان کولر برای بلند کردن جام قهرمانی بود ولی .....
جمهوری چک در دور مقدماتی جام ملتها موفق شده بود آلمان رو توی خونه ی آلمان با نتیجه ی عجیب و قاطعانه ی 3 برصفر ببره و یکی از مدعیان جام بشه ولی ترکیه و مصدومیت روسیچکی آماده ی اون موقع همه ی رویاهای چک رو به باد داد ...

امان از اون توپی که روی دروازه ی پیترچک اومد و با بدشانسی از دست پیتر ول شد ....

توی این مسابقه یان کولر مهاجم 2 مترو دو سانتی متری چک میدونست باید بعد یورو از تیم ملی خداحافظی کنه ولی در حالی که بغض توی چشم هاش بود رفت تا به پیترچکِ گریان دلداری بده ...

بعد حذف تلخ چک ، سال ها بود که دیگه جمهوری چک از جمع مدعیان اسم و رسم دار اروپا کنار رفته بود ......

مقدماتی یورو 2016 مصاف مجدد جمهوری چک و ترکیه

جمهوری چک که یک ماه قبل هلند تیم سوم جهان رو با شایستگی تموم شکست داده بود این بار در خاک ترکیه و در حضور تماشاگران با شور ترک موفق شد ترکیه رو دو بر یک شکست بده تا نیمی از راه صعود به یورو 2016 رو طی بکنه ....:d0s69thbefhiffti:

قبل بازی هواداران ترکیه خیلی برای چکی ها کری خونده بودن (مثل کری در پیج های پیتر چک )

اما چکی ها هم کری جالب خودشون رو توی فرودگاه برای ترک ها خوندند ! کاپیتان توماس روسیچکی با قرار دادن یک شمشیر بغل پرچم کشورش به ترکیه ای ها نزدیکی مبارزه رو اعلام کرده بود !

در هر صورت پاول وربا سرمربی چک این تیم رو به خوبی متحول کرده شکست هلند و ترکیه در دو بازی اول گروهی نشون دهنده ی روند صعودی تیم چک هستش ، وقتی این مربی تیمی مثل ویکتوریا پلژن رو که توی چک گمنام بود قهرمان کشور چک کرد و بعد از اون توی لیگ قهرمانان اروپا این تیم رو به عنوان یک پدیده معرفی کرد به دانش بالای فنی اش ایمان آوردم .....

امیدوارم بعد یورو 2016 هم اسم تیم چک و پاول وربا سرمربی چک ماندگار بشه ...

The Phenom
10-12-2014, 12:36 AM
همه اونايى كه تو عكس بودن هيچكدوم تو چلسى اولش خوب نبودن كه بعد افت كنند. بين اينا كسايى هم بودن مثل دروگبا و آنلكا و گوديانسن و هاسلبينك كه به شدت روج اوج اورديمشون و از تيم هاى قبلشون هم بهتر بودن. اينا ديدگاه هاى هيتر هاست كه فقط نكات منفى رو ميبينن و از نكات مثبت غافل ميشن.

هسلبنک و گودیانسن قبلش هم خوب بودن پژی جون پس شما کردیتی بابتش نمی گیرین

دروگبا هم که عمده دوران فوتبالیش تو چلسی بود پس نمیشه گفت قبلش رو اوج بوده و تو چلسی روندشو ادامه داده

انلکا رو تقریبا باهات موافقم

البته دوستان انصافو رعایت نمی کنن به خاطر اینکه اصلا سبک فوتبال انگلیس یه چیز دیگه س و شاید این بازیکنا تو هر تیم دیگه ای هم بودن وضعیت همینطور بود

ضمنا اگه هیتر رو به من گفتی خودتی :5226427607155777205

r v d
10-12-2014, 12:38 AM
دایی وقتی ضایع میشی جذاب تری :ی :ی

میدونستی ؟ :ی

The Phenom
10-12-2014, 12:39 AM
چرا ضایع؟:no:

r v d
10-12-2014, 12:40 AM
هچی ؛ هوا چقدر سرد شده :ی

اسپم نده پدر جان :ی

King Of Darkness
10-12-2014, 12:16 PM
تو این لیست کسی کژمان رو نگفت :ی
کژمان تو چلسی واقعا بد بود ولی یکسال اومد اتلتیکو ... تو اتلتیکو کنار تورس زوج خوبی رو تشکیل داده بودند ولی بازهم نمیشه گفت عالی بود ( اما از حضورش تو چلسی بهتر بود ) بعد یکسال که تو اتلتیکو بود رفت فنرباغچه ... دو سال نسبتا خوب رو به بالا رو تو فنرباغچه داشت تا اینکه رفت پارسینت ژرمن و دوباره به نظر من خراب شد و بعدش دیگه اطلاعی راجع بهش ندارم :ی

AƦAƾH
10-12-2014, 12:21 PM
تو این لیست کسی کژمان رو نگفت <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
کژمان تو چلسی واقعا بد بود ولی یکسال اومد اتلتیکو ... تو اتلتیکو کنار تورس زوج خوبی رو تشکیل داده بودند ولی بازهم نمیشه گفت عالی بود ( اما از حضورش تو چلسی بهتر بود ) بعد یکسال که تو اتلتیکو بود رفت فنرباغچه ... دو سال نسبتا خوب رو به بالا رو تو فنرباغچه داشت تا اینکه رفت پارسینت ژرمن و دوباره به نظر من خراب شد و بعدش دیگه اطلاعی راجع بهش ندارم <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

امیر همون 3ـمی که لباس psv تنشه کژمان ـه دیگه :504:

آخرین بازیش هم 26 ژانویه سال 2012 بوده که اون زمان به هونگ کونگ رفته بود برا بازی ! آخرین اتفاق کریرش هم خراب کردن یه پنالتی بود و بازنشسته شد .

:133: :ی

تو اون لیست رو که میدونم ... منظورم تو این نظرات بود که کاربرا اومدن پست گذاشتن طبق معمول پیزمان اومد چلسی رو برد بالا رو میگم <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

آخه مسئله اینه پیزمان همون اول همه توضیحات رو داد فرصت نداد کسی چیزی به دیگه :ی تو حرفاش به کژمان هم اشاره کرد .

Anyway ... :ی

King Of Darkness
10-12-2014, 12:31 PM
امیر همون 3ـمی که لباس psv تنشه کژمان ـه دیگه :504:

آخرین بازیش هم 26 ژانویه سال 2012 بوده که اون زمان به هونگ کونگ رفته بود برا بازی ! آخرین اتفاق کریرش هم خراب کردن یه پنالتی بود و بازنشسته شد .

:133: :ی

تو اون لیست رو که میدونم ... منظورم تو این نظرات بود که کاربرا اومدن پست گذاشتن طبق معمول پیزمان اومد چلسی رو برد بالا رو میگم :ی

Seraph
10-12-2014, 12:39 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 762.jpg

r v d
10-12-2014, 12:56 PM
:144:

The Shadow
10-12-2014, 07:58 PM
هسلبنک و گودیانسن قبلش هم خوب بودن پژی جون پس شما کردیتی بابتش نمی گیرین

دروگبا هم که عمده دوران فوتبالیش تو چلسی بود پس نمیشه گفت قبلش رو اوج بوده و تو چلسی روندشو ادامه داده

انلکا رو تقریبا باهات موافقم

البته دوستان انصافو رعایت نمی کنن به خاطر اینکه اصلا سبک فوتبال انگلیس یه چیز دیگه س و شاید این بازیکنا تو هر تیم دیگه ای هم بودن وضعیت همینطور بود

ضمنا اگه هیتر رو به من گفتی خودتی :5226427607155777205" class="inlineimg" />

دایی جون گودیانسن اولین تیم معتبر و بزرگ و قدرتمندی که اون زمان بود psv بود و اونجا زیاد ندرخشید نهایتاً چندتا تیم ضعیف رفت و نهایتاً توی بولتون خوب درخشید که چنان تیمی نبوده که بخواد حتماً ستاره باشی، میون اون بازیکنا یکم هم که خوب باشی دیده میشی در عوض اومد چلسی و مهاجم ثابت تیم شده بود و جذاب ترین گل ها و مهم ترین گل های دوران ورزشی و اون زمان چلسی رو زد، آمار گل زنی خوبی رو توی فصل های اولش به جا گذاشت، همون تیم رویایی چلسی هم تا زمانی که بود، دیدیر دروگبا نیمکت نشینش بود اکثراً !

هاسلبینک هم توی تیم های خیلی قدرتمندی توی اون زمان هم نبود. بهترینش همون قبل 2000، اتلتیکو مادرید بود که هم اتلتیکو همچین تیمی مثل الان نبود که از قطب های اصلی به حساب بیاد و هم اینکه لالیگا اون زمان چنان لیگ قدرتمندی به اندازه الان نبود و قدرت اصلی همون بارسا و رئال و والنسیا و اینا بودن. اما همون 2000 که اومد چلسی توی 4 سال اسم و رسم واسه خودش دست و پا کرد و دوران اوجش رو توی چلسی گذروند.

زوج حمله ی گودیانسن و جیمی فلوید هاسلبینک یکی از خطرناک ترین و بهترین خط حمله های تاریخ لیگ برتر بود. اونم بازیکنایی که ستاره ی تیم های بزرگ نبودن و توی چلسی که 2000 تا 2004 تقریباً سال های پوست اندازی و رشدش بود و قدرت اصلی لیگ نبود این همه درخشیدن یعنی روند رو به رشد دیگه.

حتی همون سال 2000 که اومد چلسی و چلسی قدرتمند خیلی نبود، بالا تر از بازیکنایی مثل تیری هانری، مایکل اوون، تدی شرینگهام، آلن اسمیت، امیل هسکی ( :دی ) و ... کفش طلای آقای گل لیگ برتر رو بدست اورد.

در ضمن اینم فراموش نکنید که لیگ برتر انگلیس اون زمان تیم های افسانه و بهترین بازیکن های جهان رو داشت. آرسنال و لیورپول و منچستر یونایتد و لیدز یونایتد و نیوکاسل و ... که تیم های سرشناس اروپا و قطب های قدرتمند فوتبال بودند.

دایی جون کدوم بازیکنی بد بوده که رفته باشه تیم های بزرگ و خوب بدرخشه و ستاره شه ؟ :دی خوب بازیکن باید خوب باشه که چشم یه باشگاه بگیرتش. دروگبا توی مارسی بازیکن خوبی بود اما توی چلسی یکی از بهترین مهاجمان لیگ برتر شد. بازیکنی هست که مثل بُت میپرستنش بازیکنای چلسی و مخصوصاً یه جور نماد هم هست واسه آفریقا و اونا هم واقعاً بهش احترام میذارن. حتماً مهم درخشش توی زمین نیست، چنین بازیکنی توی تیمی که هم از نظر کیفیت بازی الگو و ستاره میشه و هم شخصیت خارج زمینش مثال زدنی میشه همه بخاطر مدیریت و تربیت و آموزش درسته یه باشگاه طی بلند مدته.

آنلکا هم که آره واقعاً دقیقاً زمانی که گفتن تموم شده و سنش بالا رفته جاش شده بود تیم های درجه پایین تری مثل بولتون و ...، توی چلسی حتی بالاتر از رونالدو و وین رونی و فرناندو تورس آقای گل لیگ برتر شد و باعث قهرمانی چلسی توی لیگ هم شد 2010.

هیتر هم با تو نبودم که :دی با اونایی بودم که عکس و ترول و ... میسازن و فقط بدی ها رو میگن. کلاً منظورم هم به چلسی نبود روی همه چیز. مثلاً الان موضوع ترول ها این شده که لیونل مسی بازیکن بدیه چون پنالتی خراب کرده !

چقدر حرف زدم :3229:

Dash.Ali
10-13-2014, 10:39 AM

:(

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 2300a8db.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 39e1e524.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> b8556dc6.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> e07c6f7b.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> d37da4db.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

The Shadow
10-13-2014, 12:36 PM
داش علی خبر مبتلا شدن اسین به اِبولا شایعه ای بیش نیست ! :دی

r v d
10-14-2014, 11:55 AM
کنسرت حمید عسکری

Scofield
10-14-2014, 03:05 PM
در ادامه عکسی که پوریا عزیز r v d گذاشت بگم که امروز حمید عسکری گفت وقتی اسمِ فرهاد رو آوردم سالن منفجر شد !!

r v d
10-14-2014, 03:40 PM
و او عجیب محبوب است ( ادامه ) :ی :ی :ی :ی

راستی اگه کسی از بچه ها ویدئویی از صحنه معرفی پیدا کرد تو این انجمن هوادران حمید عسکری یا ... لینک بزاره با تشکر :ی

The Shadow
10-14-2014, 04:06 PM

دقیقاً 8 سال پیش بود یادش بخیر، مطلبی توی سایت ورزش 3 منو یاد این انداخت. البته خاطره ای بسیار تلخ بود.

بازی با ریدینگ رو در حالی شروع کردیم توی استمفورد بریج که دروازه بان دوم و آماده ی اون زمانمون، کارلو کودچینی هم مصدوم بود و فقط پیتر چک رو داشتیم توی 18 نفر !

که اون اتفاق وحشتناک هم برای پیتر چک اتفاق افتاد کل ورزشگاه چه هوادارای ریدینگ چه چلسی رو شوکه کرد.

توی اون شرایط فقط نیاز به یک کوه روحیه بود تا بتونه چلسی رو حواسش رو جمع کنه اونم کسی نبود جز کاپیتان جان تری که اون سالها از بهترین مدافعان اروپا بود و حتی برای تیمش حاضر شد توی دروازه هم وایسه و باعث شه چلسی با نتیجه 1-0 بازی رو پیروز بشه حداقل.

یه چندتا واکنش خوب هم اتفاقاً داشت و نشون داد دروازه بان خوبی هم میشد اگه از اول دروازه بانی میکرد.

ما چنین بازیکنای مهم و با غیرتی داریم و راحت هم نمیتونیم از دوست داشتنشون دست برداریم، واقعاً همون جمله ی معروف، حرف همه چلسی فن هاست.

" If Big Pete's Happy, I'm Happy "

رفتن لمپارد و اشلی کول واقعاً واسه ما هوادارا سخت بود، امیدواریم حداقل همیشه پیتر چک توی چلسی باشه. جان تری رو نگفتم چون جان تری رو از اینکه تا پایان فوتبالش توی چلسی هست رو اطمینان دارم.

El Niño
10-15-2014, 03:27 PM
سالگرد شروع حماسه 4تایی ها و آی بدو آی بدو بر همه عاشقان آن حضرت مبارک باد

Brodus Clay
10-15-2014, 06:53 PM

---
گلزنی کریس و اوشی برای پرتغال و ایرلند در فرگی تایم.

--

رونالدو در سال 2014

رونالدو در سال 2002 قبل ارتودنسی دندان :ی

Dash.Ali
10-16-2014, 12:26 PM

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> f9dd4037.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

تیم ملی رومانی در سال 1998

البته دروازه بان این تیم هم کچل تشریف داشتن گویا :ی

Hamid
10-16-2014, 08:16 PM
[/quote]

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> f9dd4037.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

تیم ملی رومانی در سال 1998

البته دروازه بان این تیم هم کچل تشریف داشتن گویا :ی

اینا مو سرشون رو رنگ کرده بودند و گرنه اینجوری نبودند!
مثلا میخواستند برای اینکه به مرحله یک چهارم صعود کنند ، اتحاد داشته باشند :دی
اگه یادتون باشه تو فوتبال 99 پلی استیشن 1 هم دو تا رومانی وجود داشت که یکیش کلا موهاشون زرد رنگ بود

Seraph
10-17-2014, 09:34 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 10b.jpg

SHAHIN
10-18-2014, 07:42 PM

ملاقات دیوید بکهام با یکی از طرفداران خود به نام لی لوید بارتون که با بیماری سرطان مبارزه می کند.

لی لوید از دوران حضور بکهام در منچستر از طرفداران پرو پا قرص بکهام بوده و به گفته خودش ملاقات و صحبت با او رویایی بود که برایم تبدیل به واقعیت شد.

این پسر 11 ساله (و مادرش) که در مدرسه به طور ناگهانی با بکهام ملاقات داشته، این اتفاق را بزرگترین حادثه عمرش خواند و گفت که بکهام با من درباره ی

تمامی دختر هایی که در مدرسه با آهنا آشنا شده بود و همچنین فرزندانش و فوتبال صحبت کرد.

Dash.Ali
10-18-2014, 09:38 PM
:504:

r v d
10-19-2014, 01:35 PM

:heart_mini: به مناسبت 5OO ــــدمین بازی با بازوبند کــــاپیتانی :heart_mini:

Scofield
10-19-2014, 08:14 PM
فرهاد مجیدی , میهمان ویژه برنامه 90

به گزارش از وبـسایت برنامه 90 ، فرهاد مجیدی کاپیتان سابق تیم استقلال فردا شب میهمان ویژه برنامه نود است. به گزارش وب سایت رسمی برنامه نود، فرهاد مجیدی فردا شب در استودیوی برنامه نود حضور خواهد داشت و مقابل عادل فردوسی پور می نشیند و به سوالاتی که عادل از او می پرسد پاسخ می دهد.

طرفداران فرهاد مجیدی می توانند فردا شب ستاره استقلال را در برنامه نود ببینند و حرفهایش را روی آنتن زنده برنامه نود بشنوند.
آیتم های ویژه ای هم برای فرهاد مجیدی آماده شده است که مطمئنا بینندگان نود و طرفداران فرهاد مجیدی را سورپرایز خواهد کرد.

پ.ن : قطعاً فردوسی پور میخواد فرهاد ـو به چالش بکشه و سوال های مسخره ازش بکنه اما فرهاد نشون داده خوب بلده چجوری جواب بده تا فردوسی پور ـو سر جاش بشونه ( مث برنامه 90 ـی که سال 88 حضور داشت و فردوسی پور هِی بش تیکه مینداخت اما خیلی شیک و ریلکس جوابش ـو می داد و ضایع ـش می کرد ! ) .. به هر حال همین که فرهاد بعد از مدت ها تو یه برنامه تلویزیونی می بینیم خودش یه سعادتِ ! :X

Dash.Ali
10-19-2014, 09:55 PM
میریم که داشته باشیم :ی

این برای دوستانی که هنوز هیچی نشده از براوو یه بت ساختن

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 7199d802.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

اونوقت میگن لیگ جزیره مسخره شده :ی همه بازی ها انصافا دیدنی ـــه

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> bce11ca9.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

راست میگه؟

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 8e160b1d.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 67c227d9.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

جو هارت :136:

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 5f2642c7.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

بدون شرح :ی

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 569c5ae7.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

:504:

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 0a78713c.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

:501:

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> a54c967.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 5c19ea9a.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

El Niño
10-19-2014, 11:23 PM
خوشحالی بعد از گل پنجه های ببر مخصوص ایرینا "تایگریسکی " که در زبان روسی به معنای "ببر کوچک " میباشد

پ.ن : بنده شخصا تا همین 20 دقیقه پیش فکر میکردم اینا رو برا مَـــ.ـــ.ـمـِ های ایرینا تکون میده

Omid_Lesnar
10-19-2014, 11:24 PM
این عکس رو هم میذارم با تشکر از دوست خوبم مازیار بابت ساختش:d
میدونم الان همه میگید چقد شبیه کل رونالدو به بایرنه:22:

MrHOF
10-19-2014, 11:35 PM
این عکس رو هم میذارم با تشکر از دوست خوبم مازیار بابت ساختش:d
میدونم الان همه میگید چقد شبیه کل رونالدو به بایرنه:22:

میشه یه توضیح کوچیک هم راجبش بدی ؟؟؟

من نفهمیدم :d فقط فهمیدم شماره 25 تا دَمِ دروازه رفته :d

r v d
10-21-2014, 01:53 PM

خیلی خیلی دیشب چسبید :8:

جفت شیش از فردوسی پور رفت حال کردم :ی :ی عمه سگ ُ :ی

The Phenom
10-21-2014, 02:40 PM
والا ما که یه چیز دیگه دیدیم

صرف نظر از اون این که مهمون برنامه به مجری هر چی می خواد میگه دلیل این نیست که خیلی این کاره س

این فقط به خاطر اینه که مجری باید ملاحظه شونصد جا رو بکنه

کی شما دست از تعصب بیجا بر میدارین خدا میدونه

bomb5
10-21-2014, 02:48 PM
اتفاقا تنها کسی که هیچ وقت ملاحظه نمیکنه و هرکاری میخاد میکنه و هرچی میخاد بگه فردوسی پوره...
دیشب فردوسی پور هرکاری کرد طرف رو بندازه گوشی رینگ مثل اکثر مصاحبه هاش نتونست. مجیدی هم خیلی عالی جوابش رو داد.
البته 2 هفته پیش محمدی مربی سابق جوانان ایران هم خوب جواب فردوسی پور رو داد ... کلا همه دارن جوابش رو میدن جدیدا :ی

Scofield
10-21-2014, 03:06 PM

صرف نظر از اون این که مهمون برنامه به مجری هر چی می خواد میگه دلیل این نیست که خیلی این کاره س

با زدنِ این حرف شک میکنم که 90 رو تا به حال دیده باشی !!! چون فردوسی پور تو 90 تنها کاری که نمیکنه " ملاحظه " ـست !!

فردوسی پور ـو دیگه همه می شناسن و میدونن کلاً تو صحبت کم نمیاره ولی دیشب برای اولین بار بود که جلو 1 نفر کم می آورد و حرفی برای گفتن نداشت .

حالا شما میخواید بگید " نه و فلان .. اینطوری نبود " و از این جور حرفا ، درک میکنم . به هر حال سختِ کاپیتانِ سابق تیم حریف که بار ها پرسپولیسی ها رو سوزنده و

دیشب هم این کارو کرد مجری ای که طرفدار تیم ــتون هست رو تو برنامه خودش ضایع کنه !!

x√
10-21-2014, 03:18 PM
علی جان جیگرم یه سوال فنی :دی اگه به گفته تو فرهاد مارو بدجور سوزونده پس ایمون زاید با شما چیکار کرده ؟؟ :b:

همین یکی رو جواب بده تا بعدا سر برنامه بحث کنیم :دی

10-10-3#

:دی

r v d
10-21-2014, 03:35 PM

یا خواب بودی دایی ، یا اشتباه به گوشت رسوندن :ی

یا تجزیه تحلیلت اشتباه بوده ؛ یا کلاً چت زدی :ی

یه بار دیگه دان کن نگاه کن ؛ یا اینکه یه سر به خبرگزاریا و اینا بنداز

چشی :8:

Scofield
10-21-2014, 03:36 PM
این حرفو فقط یه پرسپولیسی ميتونه بزنه !!!!
فرهادو با ایمون زاید مقایسه نکن

تونل حقیقی ، آی بدو آی بدو ، آتیش سوزی 96000 نفری ، ....
آیا کافی نیست ? باشد که ایمان بیاورید