توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |مقاله| ~¤§¦ 2 Football ¦§¤~
صفحه ها :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
r v d
04-07-2014, 12:05 AM
( دوست نداشتم هیچ چیزی از تاپیک تغییر کنه و ویرایش بشه واسه همین عین متنی که حسین تو تاپیک قبلی تاپیپ کرده بود رو کپی کردم اینجا )
سلام
خب قبل از هر چیزی راجع به تاپیک توضیح بدم . مطمئن هستم همتون تاپیک اسرار و بحث های توش رو می شناسید . همینطور تاپیک کافی شاپ رو !! حالا این تاپیک هم داستانش همون هست ولی با یک فرق اساسی . تو این تاپیک فقط بحث های فوتبالی صورت میگیره . یعنی از این به بعد دوستان بحثی راجع به فوتبال داشتن که دوست دارن بقیه هم این بحث رو ببینن و راجع بهش صحبت کنن پستشون رو تو این تاپیک ارسال می کنند .برای مثال دیروز تولد اولیور کانِ بزرگ بوده و من میخواستم تولدش رو تبریک بگم . میام اینجا تولدش رو تبیک میگم تا بقیه هم از این قضیه با خبر بشن .
××
یا یک روز بحث های فوتبالی پیش میاد مثل همین قضیه لیگ ها که در تاپیک یورو شکل گرفته . شما میاین اینجا بحث رو شروع می کنید و بقیه هم همین جا بحث رو ادامه می دن . این 2-3 تا دونه قوانین هم برای بهتر شدن تاپیک خواهشا رعایت کنید :4: :
- تا حد ممکن عکس ها رو پیوست کنید تا هم موندگار باشند و هم صفحه سنگین نشه.
- شوخی ها و مسائل شخصی به خودتون ربط داره .
- در صورت مشاهده توهین بحث رو ادامه ندید . به من اطلاع بدید تا رسیدگی کنم .
خب دیگه بسم الله ...
The Phenom
04-07-2014, 12:25 AM
بذار کنار پسر جان ما خودمون این کاره ایم
نه مخت یاری داده نه حال و حوصله تایپ داشتی :d
-=-=-=-=-=-=-=-=-=--=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
در مورد اخرین پست تاپیک قبلی هم عارضم به حضورتون که فکر فقط یکیشه:d
r v d
04-07-2014, 12:28 AM
بذار کنار پسر جان ما خودمون این کاره ایم
نه مخت یاری داده نه حال و حوصله تایپ داشتی :d
آخه 4 تا خط تایپ کردن دیگه حوصله میخواد :ی ؟
در ضمن این تاپیک فوتبالیه دوست داشتم و دارم پستهای اولش راجع به فوتبال باشه تا چرندیات ــه ذهن ــه پوک و پوچ تو :ی
جواب بدی اخطار میدم :ی
برو نبینمت :ی
Sgt.Wollek
04-07-2014, 12:40 AM
تشکر از پوریا.
خب پس فردا لیگ قهرمانان هست. رئال قهرمانه بقیه تیم ها بوق. برین کنار :dd: (الان خواستم با این پست تاپیک رو واسه بحث های فوتبال افتتاح کنم :dd:)
Holy Diver
04-07-2014, 04:55 AM
جرارد که اگه بهش پنالتی ندن بزنه تعداد گل های زدش از 2-3 تا بالاتر نمی ره .
طرفدارای قهرمان سال گذشته و تیمی که بیشترین قهرمانی در لیگ داره هم می تونن درباره قهرمانی نظر بدن . طرفدرا لیورپول هم که امسال بعد از 24 سال مدعی قهرمانی شدن خوش حال باشن چون اخر فصل قهرمان نمیشن و مثل کاپیتانشون همیشه باید ارزو لیگ برتر داشته باشن.
کسی که 90 دقیقه تو زمین خودمون داره بازی سازی میکنه، 10 تا پاس گل هم داده، اونقدر به دروازه حریف نزدیک نیست که بتونه بیشتر از 5 تا گل بزنه، نمیدونم کاش دوستان یکم بازی ها رو ببینن، یا حد اقل از رو باد معده نظر ندن.
طوری قیافه حق به جانب میگیرن انگار فراموشمون شده همین صاحب آواتار شما با هتریک آفساید آقای گل پارسال شد.
طرفدارای تیم هفتم جدول بهتره برن با تیمی که تفاضل گلش منفیه کل کل کنن، شما هم اگه خیلی به پیشبینی علاقه داری میتونم هماهنگ کنم جای هشتپای معروف برید آلمان.
Dash.Ali
04-07-2014, 07:36 AM
من هیچ چیزی به ذهنم نرسید راجع به فوتبال :ی
گفتم بیام یه اسپم بدم اسمم تو صفحه اول یکی از پر بازدید ترین تاپیک های سایت بمونه :ی
از الان خودم اخطار میدم فقط پستمو پاک نکنید :ی
*اخطار به جهت اسپم*
:136:
AƦAƾH
04-07-2014, 08:28 AM
تشکر از پوریا.
خب پس فردا لیگ قهرمانان هست. رئال قهرمانه بقیه تیم ها بوق. برین کنار :dd: (الان خواستم با این پست تاپیک رو واسه بحث های فوتبال افتتاح کنم :dd:)
صحبت حاج عبدی کاملا تایید میشه :ی
======================================
این لیورپول هم خدایی این فصل خوب خودشو نگه داشتا ! من تا یکی دو هفته پیش میگفتم این تیم قهرمانی بش نمیخوره , آخر زیرش میزاد , ولی خوب داره میبره . تیم باحالی شده . ایشالا که به حقشون برسن .
لیورپولیا بچه ها خوبین , فقیر و کارگرن همشون , خوشم میاد ازشون :ی
عکس سلفی که يکی از تماشگرا موقع پنالتی لمپارد از خودش گرفته:
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
مويس:136: :
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
جرارد ششمين گلزن برتر باشگاه:8: :
S.H.A.Y.A.N
04-07-2014, 01:10 PM
ژاوی :heart_mini: تنها بازیکن باقی مانده از دهه 90 بارسلونا ...
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
رایان گیگز :heart_mini: تنها بازیکن باقی مانده از دهه 90 منچستر یونایتد ...
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
sasan cr7
04-07-2014, 06:44 PM
قرار داد های بایکنان پرسپولیس
Junior
04-07-2014, 08:50 PM
کسی که 90 دقیقه تو زمین خودمون داره بازی سازی میکنه، 10 تا پاس گل هم داده، اونقدر به دروازه حریف نزدیک نیست که بتونه بیشتر از 5 تا گل بزنه، نمیدونم کاش دوستان یکم بازی ها رو ببینن، یا حد اقل از رو باد معده نظر ندن.
طوری قیافه حق به جانب میگیرن انگار فراموشمون شده همین صاحب آواتار شما با هتریک آفساید آقای گل پارسال شد.
طرفدارای تیم هفتم جدول بهتره برن با تیمی که تفاضل گلش منفیه کل کل کنن، شما هم اگه خیلی به پیشبینی علاقه داری میتونم هماهنگ کنم جای هشتپای معروف برید آلمان.
من هم گفتم که امار گلزنیش از 2-3 تا بالاتر نمیره اگه پنالتی نزنه . حالا دلیل اینکه بحث به پاس گل و ... کشیدی نمیدونم چیه
اگه اون هتریک که افساید میلی متری هم بود حساب نکنی باز اقای گل میشد.
این که لیورپول تا وقتی سیتی و چلسی هستن قهرمان نمیشه پیش بینی نمی خواهد . کاملا مثل روز روشن که تیمی که چند سال 7-8 جدول بوده نمیتونه قهرمان بشه .
Holy Diver
04-07-2014, 09:19 PM
من هم گفتم که امار گلزنیش از 2-3 تا بالاتر نمیره اگه پنالتی نزنه . حالا دلیل اینکه بحث به پاس گل و ... کشیدی نمیدونم چیه
اگه اون هتریک که افساید میلی متری هم بود حساب نکنی باز اقای گل میشد.
این که لیورپول تا وقتی سیتی و چلسی هستن قهرمان نمیشه پیش بینی نمی خواهد . کاملا مثل روز روشن که تیمی که چند سال 7-8 جدول بوده نمیتونه قهرمان بشه .
نمیدونم منظورت گلای استیوی جلو منچستر بوده یا این فصل، من گلای این فصلشو توضیح دادم برات. قبل این 2 تا پنالتی جلو منچستر زده بوده، نباید از یه پلاستیک فن انتظار داشت که بازی های رقیبشو با دقت ببینه.حالا این رفیقمون فک میکنه اگه استیوی پنالتی نزنه بیشتر از 2-3 گل تا در هر فصل نمیتونست بزنه، نشون میده که فصلای پیشو یادش نمیاد، وقتایی که یه خط جلو تر بازی میکرد، زمونایی که از 20-30 متری دروازه بانای اسطوره ایشون گل میخوردن. دیگه کاریش نمیشه کرد همچین کسیو :دی
این که میگی باز آقای گل میشد، هتریک آفسایدش تو بازی آخر بوده، با اختلاف یه گل آقای گل شد، حالا شما مثل این که با اون هشتپای معروف خیلی نسبت نزدیکی داری، حتی بعضی جاها در تاکتیک چرت و پرت گفتن حتی از علیفر و خیابانی هم جلو میزنی. فک میکنم بهتره از این فرصت ایجاد شده استفاده کنی و تو برنامه ی آقای گزارشگر شرکت کنی، میتونی پیشبینیاتو اونجا بگی، بچه ها هم لذت ببرن تاپیک فضیلتاتو ور دل تاپیک خیابانی بزنن :دی
شما هم بهتره بری درباره رتبه 6 جدول بحث کنی، عجیبه که یه طرفدار منچستر داره از داوری بازی ها انتقاد میکنه، تیمی که عمریه از اشتباهای داوری روزی گرفته، وقتی حتی سم آلاردایسم به داوری اعتراضی نداره میان انتقاد میکنن.
Junior
04-07-2014, 09:53 PM
نمیدونم منظورت گلای استیوی جلو منچستر بوده یا این فصل، من گلای این فصلشو توضیح دادم برات. قبل این 2 تا پنالتی جلو منچستر زده بوده، نباید از یه پلاستیک فن انتظار داشت که بازی های رقیبشو با دقت ببینه.حالا این رفیقمون فک میکنه اگه استیوی پنالتی نزنه بیشتر از 2-3 گل تا در هر فصل نمیتونست بزنه، نشون میده که فصلای پیشو یادش نمیاد، وقتایی که یه خط جلو تر بازی میکرد، زمونایی که از 20-30 متری دروازه بانای اسطوره ایشون گل میخوردن. دیگه کاریش نمیشه کرد همچین کسیو :دی
این که میگی باز آقای گل میشد، هتریک آفسایدش تو بازی آخر بوده، با اختلاف یه گل آقای گل شد، حالا شما مثل این که با اون هشتپای معروف خیلی نسبت نزدیکی داری، حتی بعضی جاها در تاکتیک چرت و پرت گفتن حتی از علیفر و خیابانی هم جلو میزنی. فک میکنم بهتره از این فرصت ایجاد شده استفاده کنی و تو برنامه ی آقای گزارشگر شرکت کنی، میتونی پیشبینیاتو اونجا بگی، بچه ها هم لذت ببرن تاپیک فضیلتاتو ور دل تاپیک خیابانی بزنن :دی
شما هم بهتره بری درباره رتبه 6 جدول بحث کنی، عجیبه که یه طرفدار منچستر داره از داوری بازی ها انتقاد میکنه، تیمی که عمریه از اشتباهای داوری روزی گرفته، وقتی حتی سم آلاردایسم به داوری اعتراضی نداره میان انتقاد میکنن.
منظورم گلای کاپیتانتون تو این فصل بود که بدون پنالتی حد اکثر 5 تا نمی شه. حالا هر چه قدر می خوای بحث تاریخ و پاس گل و ... رو بکش وسط .
گفتی پلاستیکی فن یاد این هوادارای روز افزونتون افتادم که امسال داره کم کم پیداشون میشه .
26 تا گل زد که اگه اون 3 تا رو هم حساب نکنی با سوارز که 23 تا زده بود برابر میشه . حالا اگه به نظرت تو اون 5-6 بازی که مونده بود یه گل نمی تونست بزنه دیگه من حرفی در این باره نمی زنم.
در هر صورت اقای گل شد و سوزش موند برای لیورپولی ها که مثل همیشه بعد قهرمانی و اقای گل شدن بازیکنا یونایتد بیان چرت و پرت بگن .
من از داوری هم چیزی نگفتم و خودت بودی که از روی سوزش پارسال بحث هتریک فن پرسی رو وسط کشیدی . حالا توهم می زنی نمی دونم برای چیه.
داوری هم که امسال 12-13 تا پنالتی به لطف دایو ها سوارز و استرودیج براتون گرفته که بیشترین تعداد پنالتی های این فصل برای لیورپول که تیم دومم فکر کنم 7-8 تا پنالتی داشت.
منظورم گلای کاپیتانتون تو این فصل بود که بدون پنالتی حد اکثر 5 تا نمی شه. حالا هر چه قدر می خوای بحث تاریخ و پاس گل و ... رو بکش وسط .
گفتی پلاستیکی فن یاد این هوادارای روز افزونتون افتادم که امسال داره کم کم پیداشون میشه .
26 تا گل زد که اگه اون 3 تا رو هم حساب نکنی با سوارز که 23 تا زده بود برابر میشه . حالا اگه به نظرت تو اون 5-6 بازی که مونده بود یه گل نمی تونست بزنه دیگه من حرفی در این باره نمی زنم.
در هر صورت اقای گل شد و سوزش موند برای لیورپولی ها که مثل همیشه بعد قهرمانی و اقای گل شدن بازیکنا یونایتد بیان چرت و پرت بگن .
من از داوری هم چیزی نگفتم و خودت بودی که از روی سوزش پارسال بحث هتریک فن پرسی رو وسط کشیدی . حالا توهم می زنی نمی دونم برای چیه.
داوری هم که امسال 12-13 تا پنالتی به لطف دایو ها سوارز و استرودیج براتون گرفته که بیشترین تعداد پنالتی های این فصل برای لیورپول که تیم دومم فکر کنم 7-8 تا پنالتی داشت.
برای بحث پنالتی يک دفعه توضيح برا بار آخر توضيح ميدم جرارد پنالتی زن تيمه و وقتی پنالتی ميشه ميره پشت توپ و گل ميزنه شما هم به نظر من همينجوری کارشناسی ول نده برو صحنرو ببين بعد کارشناسی کن بعدشم شما يه جوری ميگیپنالتی گل ميزنه که انگار برا شما پنالتی شه نمی زنيد یا ميزنيد
در مورد فصل قبلم بگم فان پرسی 1گل از سوارز بيشتر بود اونم به لطفه محروميت سوارزو گل آفسايدو و همين پنالتی که برا جرارد به نظرتون اومده
امسالم سوارز با اختلاف 9گل از استوريج(که اونم تو ليورپوله)صدر جدول گلزناست و همينطور بهترين پاس گل دهنده که ديگه حرفی باقی نذاره
شما چقدر دوست داريد خودتونو به تيمای بالای جدول بچسبونيد و باهاشون کل کل کنيد شما فعلا بچسبيد به تاتنهام تا شايد جايگاهشو تصاحب کنيد
در مورد هوادار پلاستيکی هم که unlikeشدنتون فک کنم رکورد زد:-D
The Phenom
04-08-2014, 12:40 AM
تا دیروز اسیر بروبکس لالیگایی بودیم
الان گیر اینا افتادیم :d
اون بحث پنالتی ها که اصلا شروعش اشتباه بوده و خیلی بی ربطه
هر تیمی صاحب پنالتی میشه و تیمایی که بازیکن های تکنیکی دارن بیشتر پنالتی میگیرن
ولی اون بحث اقای گلی و افساید و محرومیت از اون بی ربط تر بود
اولا کسی به سوارز نگفت بیاد وسط بازی هوس استیک کنه :134:
دوما یعنی همه گل های افساید و خطا و نامردی مال یونایتده و لیورپولی ها نه؟
سوما یعنی لیورپول اینقدر تیم کم اهمیت و کم افتخاری شده که طرفداراش برای عنوان اقای گلی دعوا می کنن؟ من که اینطوری فکر نمی کنم
سوارز امسال ارزش هاشو ثابت کرده مثل چند فصل گذشته و کسی تو امار فوق العاده ش شک نداره کما اینکه فن پرسی هم مهاجمیه که خیلی ها ارزوی داشتنشو دارن
مورد اخر اینکه تو این نزدیک به دو دهه ای که من دارم فوتبال تماشا و دنبال میکنم یادم نمیاد یونایتد ها همچین جایگاهی داشته باشن
پس لطفا جوری صحبت نکنین که انگار این اولین فصلیه که دارین فوتبال می بینین و خبری از گذشته ندارین:wink2:
sasan cr7
04-08-2014, 11:42 AM
های علیکم
فن پرسی رو که نداریم . ماتا هم نیست تو سایت ها هم دیدم رونی نمیرسه به بازی بایرن. این بایرن هم شانس اورد مگر نه داغونش میکردیم . حیف شد rvp نیستش . رونی هم که نیست . امیدوارم صعود کنیم . اما سخته .
اون سمت هم کریس مثل این که به بازی امشی نمیرسه . حیفه واقعا باید بیاد رکوردشو بهتر کنه. این مصدومیت ها هم نمیزارن . امیدوارم تو المان نتیجه خوبی بگیریم
King Of Darkness
04-08-2014, 01:23 PM
کریس با تیم به آلمان سفر کرده ولی دیگه نمیدونم کارلو بهش بازی بده یا نه .
Danial
04-08-2014, 01:43 PM
رونالدو شاید در نیمه ی دوم بازی کند
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> e%2Fphotos%2Fphotoid%3D1881255.html&ei=JdFDU6-FE8Lvswbb-4CQBw&bvm=bv.64367178,d.Yms&psig=AFQjCNEQfgjre4w0DHz0KzyMlM_nHUGYmg&ust=1397039607429418)
امشب همه نگاه ها به کریستیانو خواهد بود . حضورش در ترکیب مشخص نیست . اولین تشخیص ها نشان می دهند که آماده بوده است اما پس از تمرینات کششی ، مصدومیتش تشدید شده است .
کریستیانو احساس درد کرد و به علت احتیاط تمرین را ترک کرد . فقط 20 دقیقه داشته است . این ستاره امشب فیکس نیست اما ممکن است که در صورت به مشکل خوردن تیم ، در نیمه دوم بازی کند .
بازیکن پرتغالی در بخش اول تمرین بدونم مشکل تمرین داشت . یک استارت زد اما می خواست دومی را بزند ، به مشکل خورد . این ستاره گفت که احساس درد می کند . او جدی و ناراحت به نظر می رسید و مشخص نبود که چه هدفی دارد .
شاید اگر شرایط ریسکی تر بود ، کریستیانو امشب بازی می کرد اما فینال کوپا در پیش است . کریستیانو بدین ترتیب شاید امشب بازی نکند و نتواند با رکورد 14 گلش برابری کند .
بیل"نوبت توست
(<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> nas_2013_2014-fotos_del_real_madrid-igfpo-6320880.htm&ei=etJDU6yGHMPRtQbBlIHYDA&bvm=bv.64367178,d.Yms&psig=AFQjCNG5d12zI7A7BsaZNE8cOIiPnApEeA&ust=1397040088009276) همان طور که در اسپانیا و کاردیف صدایش می زدیم ، دنیا را با گلهای بی نظیرش مقابل رایو (استارت 68 متری برای غلبه بر روبن) و سوسیه داد مقهور خود کرد . در آنوئتا نبوغ خود را نشان داد . توپ دروازه بان را قطع کرد و با شوتی 35 متری دروازه را گشود . کمتر کسی چنین دقتی را در شوتهایش از چنین فواصلی دارد . عالی بود که به کنج زد و براوو هر چه کرد ، نتوانست برسد . بیل از مشکلات دور شده و درهای ابدیت را به روی خود گشوده است …
در دورتموند باید به اروپا هم نشان بدهد که چه شخصیتی دارد . در 36 بازی در رئال 18 گل رسمی زده که پنج تایش در چمپیونزلیگ بودند : دو تا به شالکه و به گالاتاسرای ، یووه و بورسیا هر کدام یکی . از این گلها 15 تایش با پای چپ جادویی او بودند ، دو تا با پای راست و یکی با ضربه سر . سه تا با کاشته بودند . 9 تا در نیمه اول و 9 تا در نیمه دوم که نشان می دهد از نظر بدنی هم رشد کرده است . از سویی پس از دی ماریا با 15 پاس گل ، دومین بازیکن برتر تیم از این حیث است . آارش خارق العاده هستند و حالا می شود در غیاب کریستیانو به او اعتماد کرد ، گرت نوبت توست .
توماس رونکرو
(<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> nas_2013_2014-fotos_del_real_madrid-igfpo-6320880.htm&ei=etJDU6yGHMPRtQbBlIHYDA&bvm=bv.64367178,d.Yms&psig=AFQjCNG5d12zI7A7BsaZNE8cOIiPnApEeA&ust=1397040088009276)
پاسخ آقاي Holy Diver
كسي تاسف نخورد . فقط يه ابراز اميدواري بود و از كسي هم جواب نخواستم .
تا قبل از اخراج ويديچ و پنالتي سوم ليورپول حمله نميكرد اما اون تصميم اشتباه روند بازي رو تغيير داد وگرنه احتمال اتفاق افتادن خطاي كريك و گل سوم خيلي كم بود . به هر حال فكر ميكنم توي همچين بازي حساسي زياد جالب نباشه داور به خاطر هر برخورد كوچيكي پنالتي بگيره . نتيجه اين بازي رو فقط پنالتي تعيين كرد .
اگر قراره به خاطر 15 گل كسي درباره كسي اظهار نظر نكنه شما هم ديگه نبايد در مورد منچستريونايتد اظهار نظر كنيد چون هم از نظر آمار قهرماني ليگ زير ماييد و از همه مهمتر بازي هاي رو در رو .
هر وقت شما به 13 قهرماني توي ليگ برتر رسيديد ما هم خودمون رو توي قهرماني دخالت نميديم . در مورد تيم دوم و سوم و اين چرت و پرتا جوابي نياز نيست چون آمار همه چيز رو مشخص ميكنه كه نه تنها تيم اول منچستر كيه بلكه پرافتخارترين تيم بريتانيا كيه .
پي نوشت : الان كه بقيه كامنت ها رو ميخونم و ميبينم كه توي هر كامنت افت مقطعي و موقت يونايتد به رخ كشيده شده اين به ذهنم ميرسه كه اين 21-22 سال چه فشاري روي هواداراي دشمن ( اسمشو نميذارم رقيب چون كم يادم مياد حريف مستقيم يونايتد تو قهرماني ليورپول باشه به جز دو سه بار ) آورده . دوستان فراموش نكنن كه رتبه حال حاضر منچستر دقيقا شده عين رتبه هميشگي سالهاي اخيرتون . حالا هر چقدر بگيد ششمي-هفتمي داريد رتبه اي كه 21-22 سال اخير توش دست و پا ميزديد رو مسخره ميكنيد .
های علیکم
فن پرسی رو که نداریم . ماتا هم نیست تو سایت ها هم دیدم رونی نمیرسه به بازی بایرن. این بایرن هم شانس اورد مگر نه داغونش میکردیم . حیف شد rvp نیستش . رونی هم که نیست . امیدوارم صعود کنیم . اما سخته .
اون سمت هم کریس مثل این که به بازی امشی نمیرسه . حیفه واقعا باید بیاد رکوردشو بهتر کنه. این مصدومیت ها هم نمیزارن . امیدوارم تو المان نتیجه خوبی بگیریم
نه داداش روني به بازي با بايرن ميرسه . اينو ديويد مويس اعلام كرد .
Seraph
04-08-2014, 10:44 PM
آدم نمیدونه چلسی رو ببینه یا دورتموند رو :504:
رویس:دی
S.H.A.Y.A.N
04-08-2014, 10:49 PM
مارکو رویس :heart_mini:
چقدر دوست داشتنیه این پسر ...
SASAN
04-08-2014, 11:43 PM
برد چلسی رو دوستام پژی ، ممد و پوری جون تبریک میگم .
انصافا بازی جذاب و باحالی بود . بخصوص اینکه دقایق پایانی گلو زدن :D
انشالله فردا بایرن رو میبریم :D :heartsmile:
-
مارکو رویس <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
چقدر دوست داشتنیه این پسر ...
انشالله فصل بعد در یونایتد بازی هاشو بیشتر میبینیم :D
r v d
04-09-2014, 12:04 AM
مرسی ساسان جان
خیلی نفس گیر بود ؛ با اینکه با توجه به نتیجه هفته قبل امید زیادی نداشتم ؛ ولی از نحوه بازی مشخص بود چلسی گل دوم رو میزنه :)
تبریک به همه آبی ها
The Shadow
04-09-2014, 12:08 AM
دوست دارین تیم مورد علاقتون میرفت دسته سه، 10 تا گل میخورد حذف میشد، خودتون یه دست نداشتین، یه پا نداشتین ؟؟؟
اما مربیتون اینطوری خوشحالی میکرد ؟؟ :4:
یکی از به یاد ماندنی ترین صحنه های تاریخ چلسی همین صحنه هست. آفرین به غیرتتون !!!
حالا فهمیدی PARIS ؟
PARIS, Can You Do This ؟
Come Back Complete <3
در حد پیروزی چلسی مقابل بارسا 2012 خوشحالم. میدونستم صعود میکنیم اما تیرک دروازه یکم قلبمون رو به مرز ایستادن برد
مدعی قهرمانی هستیم شدید مهم هم نیست به کی بخوریم، غیرتی بازی میکنیم چون مورینیو تیمش مثل ناموسشه. عشقه منه :8:
تبریک به همه چلسی فن ها و تسلیت به هیتر ها
Danial
04-09-2014, 12:14 AM
ما هم خوب یا بد بردیم. با این که دورتموند بهتر بود ولی رئال رونالدو رو نداشت خط حمله کلا خواب بودن ولی هر چی هم بود با رفتیم نیمه نهایی. حالا بارسایی ها بریزید بهونه هاتونو بیارین گیر بدید به مصدوم ها و لواندوفسکی. شما برید به فکر بازی فرداتون با اتلتیکو باشین که کارتون سخته
S.H.A.Y.A.N
04-09-2014, 01:03 AM
تبریک به طرفداران چلسی بابت صعودشون ...
تبریک به طرفداران دورتموند بابت اینکه برنده واقعی بودند ...
Sgt.Wollek
04-09-2014, 01:17 AM
:249:امشب چه شبیست ... شب عبدی است امشب ... رئال و چلسی ... صعود کردند امشب ... :243:
:315:
خب انتقاممون رو از دورتمند گرفتیم. دقیقا عین پارسال بود. پارسال دورتمند 4-1 (با اختلاف 3 گل) جلو بود و تو بازی برگشت 2 - 0 بردیم و حذف شدیم (فقط 1 گل میخواستیم) امسال هم که 3 - 0 بردیم و 2 - 0 باختیم و صعود کردیم. از بازی امشبمون اصلا به هیچ وجه راضی نبودم مخصوصا اون پنالتی دی ماریا که میتونست کار رو همون اول تموم کنه. بعد از اینکه 2 - 0 افتادیم عقب فقط و فقط واسه اینکه خودمو آروم کنم میگفتم امشب رئال حذف میشه. ولی خوشحالم دفاعمون تا حدودی مستحکم بود که نزاشت حذف بشیم. واسه همین هم میگیم بچه ها مچکریم.
و اینم یادمون نره که Revenge is Done !!!!!! :6839312390471955169
از اون طرف به صعود چلسی کاملا اعتقاد داشتم چرا که آغای خاص رو رو نیمکتمون داشتیم. بعد از تعویض هازارد کمی امیدم کم شد و فکر نمیکردم شورله و دمبا با گل بزنن ولی به خاطر همین باید ازشون تشکر کنیم. بقیه تیم ها یاد بگرین اینطوری بازی باخته رو به صعود تبدیل کنن.
:61: That Was Mr.Special :61:
آغای خاص خطاب به Haters ها => :44:
امشب هر دو تا تیم مورد علاقم صعود کردن دیگه از خوشحالی نمیدونم خودمو به کدوم دیوار بکوبم :dd: اول گذاشتم صعود کنیم بعد از بازی ها دیگه تونستم راحت شام بخورم :dd:
تبریک به تمام رئالی ها :249:
تبریک به تمام چلسی فن ها :243:
==============================
و از ته قلب به Haters ها تسلیت میگم :)
Junior
04-09-2014, 01:46 AM
مورینیو : من پیش بازیکنا نرفتم که شادی کنم ، من رفتم تا تغیراتی رو که باید ایجاد می کردیم بهشون بگم. :22: :ی
MAMAD
04-09-2014, 02:10 AM
کلا مورینیو سابقه خوشحالی این شکلی قبلا تو چلسی داشته .. تو اینتر هم داشت..
در کل خندم میگرِِِ شیخ امشب ترتیب بلان رو میده :136:
اینم جواب وراتی و دبگر باربکنان تیم عربی که تو فرانسه بعد گل حرکاتی در سطح شعور خودشون انجام دادا ...واقعا توهین بود این تیم بی شخصیت میمود بالا...
تبریک به دوستداران چلسی..
AƦAƾH
04-09-2014, 07:08 AM
منم صعود رئال که سوزش واسه هیتر ها خیلی شدید بود و هنوز درد دارن رو به همه مادریدی ها تبریک میگم .
و همچنین صعود چلسی رو تبریک میگم , تسلیت شدید هم به هیتر های مورینیو !
در کل بیشتر از تبریک باید گفت تسلیت به هیترها در هر دو مورد ! :ی
MrHOF
04-09-2014, 08:48 AM
ما که دیشب سره بازی خوابمون برد از بس خسته بودیم :D
در کل صعود چلسی رو به همه آبی ها تبریک میگم :D
الان بیدار شدم فقط صاف اومدم پشت کامپیوتر نتیجه رو ببینم
هر چند سخت بود ولی شیرین بود :D
چقد من از این شورله خوشم میاد :p
For Ever Blue
:D :D :D
Arsal4n
04-09-2014, 12:59 PM
تبريك به هواداران چلسى. ممد. پوريا، پژمان و ...
نيمه اول رو ديدم خيلى دلچسب نبود ولى نيمه دوم انگار چلسى موقعيت زياد داشته .
داشتم با بابام بازى رئال رو ميديدم رفتم نتيجه چلسى رو چك كردم ديدم با اومده تو زمين. به بابام گفتم مطمئن باش با گل ميزنه . كه زد :4:
بازى رئال ، دورتموند هم خيلى جالب بود . البته اگه ميخيتاريان اون دروازه خالى رو گل ميكرد خيلى جالب تر هم ميشد .
امشب كار بارسا سخت هست ولى من احتمال ميدم ٤ تيم سال ١١/١٢ بيان بالا
King Of Darkness
04-09-2014, 02:27 PM
تبریک به طرفداران چلسی بابت صعودشون ...
تبریک به طرفداران دورتموند بابت اینکه برنده واقعی بودند ...
شایان جان بد میری اعصاب آدم :145fs63704:
سال پیش که بازی رفت 4-1 شد و بازی برگشت که بردیم و فقط به یه گل برای صعود نیاز داشتیم نیومدی بگی برنده واقعی ما بودیم
ولی امسال که دورتمند 2 تا گل نیاز داشت تا صعود کنه برنده واقعی اونا بودن ؟
نمیخواستم چیزی بگم ولی فقط خواستم یاداوری کنم که یادت باشه شایان جان اگه بد باخت های بارسا هم ما اومدیم اظهار نظر کردیم ناراحت نشی :shirD:
Danial
04-09-2014, 02:39 PM
حمایت رینا از بوسکتز در مورد لگد کردن سر په په !دروازه بان سابق بارسلونا نقش خرمگس معرکه را ایفا کرد و از بوسکتز در مقابل لگد کردن سر په په حمایت کرد .
در حقیقت این دروازه بان شاید اخبار را نخوانده و نمی داند بارسا قصد خرید بازیکن در تابستان را ندارد . به همین خاطر همچنان پاچه خواری می کند تا شاید بارسلونا او را در تابستان بخرد . وی می گو ید مدتهاست که بوسکتز را می شناسم و یک شخصیت استثننایی است .
تصاویر له کردن سر په په توسط بوسکتز به حدی واضح هستند که این حمایت ها در نوع خود خنده دار و توهین آمیز است .
Seraph
04-09-2014, 03:09 PM
بارسلونا اگر بخواد دروازه بانی هم بخره اون فرد تر اشتگن خواهد بود :)
شما زیاد حرص نخور که پوستت خُشک میشه عزیزم :*:* .
××××
کاپیتان ِ بزرگ ِ رئال مادرید (!!) کاسیاس ِ کبیر فرمودند که اگر بوسکتس رو ببینم میزنم توی گوشش :504:
جوابشو کاپیتان ژاوی خیلی محترمانه داد :winking:
×××××
به هواداران ِ چلسی تبریک میگم ، دیشب چلسی عالی بازی کرد و حقش هم بود که برنده بشه
و یه چیز لذت بخش اینه که تیمت برای صعود به یک گل نیاز داشته باشه و اون گل دقیقه 90 زده بشه
خدایی این جور گُل ها یه لذت ِ دیگه داره .
××××
هوادار ِ دورتموند توی این فروم نداریم ، یا شاید خیلی کم داریم ، اما به خاطر ِ بازی ِ فوق العاده ی تیمشون جلوی فضایی ها بهشون تبریک میگم .
El Niño
04-09-2014, 03:21 PM
بدون شرح
Seraph
04-09-2014, 03:31 PM
بدون شرح
بازیکن نباید به خودش اجازه بده توی کار ِ مربی دخالت کنه ، اینکه پاشی بری کنار زمین به بازیکنا امر و نهی کنی یعنی بی احترامی به مربی ، این خودش به معنی تمام و کمال فاجعه است .
جالبه که توی تیم ِ مربی های بزرگ مثل گواردیولا و مورینیو اصلا چنین رفتارهایی از بازیکنان مشاهده نمیشه ! .
EmInEm
04-09-2014, 03:35 PM
خداییش من هیچ مشکلی با رونالدو ندارم ولی بنظرم اینکه دیشب هی میپرید اینور میپرید اونور بیشتر جلب توجه بود و لوس بازی...
تیم مربی داره اگه نیاز باشه خودش میگه بازیکنا چیکار کنن وگرنه که همین رونالدو میشد مربی...
AƦAƾH
04-09-2014, 03:36 PM
بازیکن نباید به خودش اجازه بده توی کار ِ مربی دخالت کنه ، اینکه پاشی بری کنار زمین به بازیکنا امر و نهی کنی یعنی بی احترامی به مربی ، این خودش به معنی تمام و کمال فاجعه است .
جالبه که توی تیم ِ مربی های بزرگ مثل گواردیولا و مورینیو اصلا چنین رفتارهایی از بازیکنان مشاهده نمیشه ! .
خنده داره دیگه خدایی !!! فقط یه هیتر ( هیتر که هیچ ... 10 رحمت به هیترها باو ) میتونه به همچین روحیه ، عشق و حس پیروزی حتی برای هم تیمیهاش ایراد بنی اسرائیلی بگیره !
آره اصلا اینکاره رونالدو فاجعه بود !!!!!
داش من شمارو تو بحثا قبول داشتم و همیشه هم گفتم پستات منطقی هستن حتی تو کل کل , ولی با این صحبتت نظرم یکم تغییر کرد .
=====================
علی جان شما هم اینو در نظر داشته باش رونالدو بازیکنی که قدرت رهبری بالایی داره و هم تیمیهاش چه در رئال چه در تیم ملی همیشه گفتن رونالدو لیدر و رهبر ماس و این حس جنگجویانشو ستایش میکنیم .
واقعا موندم یه بازیکن در همچین سطحی ، با این وضعیت چه نیازی به لوس بازی و ادا داره ؟ :22:
موفق باشید !!!!!
Seraph
04-09-2014, 03:49 PM
خنده داره دیگه خدایی !!! فقط یه هیتر ( هیتر که هیچ ... 10 رحمت به هیترها باو ) میتونه به همچین روحیه ، عشق و حس پیروزی حتی برای هم تیمیهاش ایراد بنی اسرائیلی بگیره !
آره اصلا اینکاره رونالدو فاجعه بود !!!!!
داش من شمارو تو بحثا قبول داشتم و همیشه هم گفتم پستات منطقی هستن حتی تو کل کل , ولی با این صحبتت نظرم یکم تغییر کرد .
خدایی میگم ، اگر مسی هم یه همچین کاری بکنه من بازم ایراد میگیرم
و بیا و قبول کن که اگر مثلا واران دیشب یه همچین کاری میکرد ، الان واکنش ها جور ِ دیگه ای بود !
رونالدو بازیکن ِ بزرگیه ، ولی مربی باید جوری باشه که بازیکن به خودش اجازه نده اصلا بیاد کناز زمین و بازیکنان تیم رو امر و نهی کنه
مسی و لمپارد و ... هم قطعا عاشق ِ تیمشون هستند برادر ِ من ، ولی توی کار ِ مربیشون هم دخالت میکنند اصلا ؟؟؟
ما شما رو قبول داریم و نظرمون هم در موردت عوض نمیشه داداش:) ، ولی حرف ِ حق رو باید زد ، حتی اگر تلخ باشه .
AƦAƾH
04-09-2014, 03:56 PM
برادر منم نمیگم هرکی میکرد درست بود , اتفاقا کس دیگه ای ( به قول شما واران یا یه بازیکن جوون دیگه ) انجام میداد باعث تعجب من میشد که این چش شده ؟
ولی رونالدو داستانش فرق داره ، همه ی تیم قبولش دارن و اخلاقش و حسش رو کاملا درک میکنن ! این مدل رونالدو هست . تیم دو هیچ عقب و تحت فشار هست , همه استرس دارن رونالدو داره به بازیکنای داخل زمین روحیه میده و مثلا میگه تلاش کنید . فکر نمیکنم این دخالت در کار مربی باشه . اگه همچین چیزی بود آنجلوتی جلوش رو میگرفت , ترسی که نداره . ایکر با اون بزرگیش رو نیمکت نشین کرد , میتونه به رونالدو هم بگه بشین و آروم باش .
میدونم نمیشه قانعتون کرد , به هر حال این نظر من .
مرسی .
S.H.A.Y.A.N
04-09-2014, 04:30 PM
میختاریان <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
نذاشت حماسه تکمیل بشه ...
Seraph
04-09-2014, 06:14 PM
برادر منم نمیگم هرکی میکرد درست بود , اتفاقا کس دیگه ای ( به قول شما واران یا یه بازیکن جوون دیگه ) انجام میداد باعث تعجب من میشد که این چش شده ؟
ولی رونالدو داستانش فرق داره ، همه ی تیم قبولش دارن و اخلاقش و حسش رو کاملا درک میکنن ! این مدل رونالدو هست . تیم دو هیچ عقب و تحت فشار هست , همه استرس دارن رونالدو داره به بازیکنای داخل زمین روحیه میده و مثلا میگه تلاش کنید . فکر نمیکنم این دخالت در کار مربی باشه . اگه همچین چیزی بود آنجلوتی جلوش رو میگرفت , ترسی که نداره . ایکر با اون بزرگیش رو نیمکت نشین کرد , میتونه به رونالدو هم بگه بشین و آروم باش .
میدونم نمیشه قانعتون کرد , به هر حال این نظر من .
مرسی .
ولی وقتی تیم رو در نظر بگیریم ، داستان هیچکس فرق نمیکنه ، شاید رونالدو ستاره ی اصلی ِ تیم باشه ، اما در مجموع بخوای نگاه کنی این ستاره های بزرگ در قالب ِ یک تیم زیر نظر ِ یک مربی رهبری میشن .
بحث ِ قبول داشتن نیست ، بحث اینه که اگر قراره کسی روحیه بده این مربی هست ، و توی این عکسی هم که آرمان گذاشت چیزی از تشویق دیده نمیشه ، بیشتر به نظر میاد داره راهنمایی میکنه .
قطعا اگر کسی بخواد روحیه بده فردی به مانند زیدان شاید خیلی بهتر از رونالدو بتونه روحیه بده ، این یه مسئله ی واضح هست که بازیکن نمیتونه بیاد توی منطقه ای که سرمربی تیم اونجا وایساده و به بازیکن های دیگه امر و نهی بکنه
حالا این بازیکن میخواد مسی باشه ، رونالدو باشه ، جرارد باشه ، یا هر بازیکن ِ بزرگ ِ دیگه ، قطعا اگر رونالدو یک روزی مربی بشه ، خودش تحمل ِ چنین حرکاتی رو از شاگرداش نداره .
در مورد کاسیاس هم یه چیزی بگم ، مطمئن باش اگر مورینیو کاسیاس رو نیمکت نشین نمیکرد ، محال بود که انجلوتی کاسیاس رو نیمکت نشین بکنه ، چون نه جسارت ِ مورینیو رو داره نه قدرت ِ مورینیو رو .
من نمیگم حرف ِ تو غلط هست ، و اصراری هم ندارم که حرف ِ خودم درسته ، ولی چون نظرامون در تضاد هست بعیده بتونیم هم دیگه رو قانع کنیم ، نظرت هم برام محترمه ، از معدود افرادی که از بحث کردن باهاشون لذت میبرم تو هستی .موفق باشی .
King Of Darkness
04-09-2014, 06:37 PM
هم یه چیزی بگم ، مطمئن باش اگر مورینیو کاسیاس رو نیمکت نشین نمیکرد ، محال بود که انجلوتی کاسیاس رو نیمکت نشین بکنه ، چون نه جسارت ِ مورینیو رو داره نه قدرت ِ مورینیو رو .
من نمیگم حرف ِ تو غلط هست ، و اصراری هم ندارم که حرف ِ خودم درسته ، ولی چون نظرامون در تضاد هست بعیده بتونیم هم دیگه رو قانع کنیم ، نظرت هم برام محترمه ، از معدود افرادی که از بحث کردن باهاشون لذت میبرم تو هستی .موفق باشی .
حالا انقدر برای هم نوشابه باز نکنید :ی:p
فقط یه چیزی بگم در مورد اون جمله بالا راجع به کاسیاس . لوپز رو مورینیو آورد ولی وقتی کاسیاس از مصدومیت رها شد بش بازی نداد ولی کارلو با کاسیاس صحبت کرده بودن و خود کاسیاس بازی توی UCL رو به لالیگا ترجیح داد وگرنه اگه مورینیو الانم بود بازم لوپز گلر یک تیم بود نه کاپیتانمون . فقط همین یه نکت هرو می خواستم بگم که جسارت کارلو رو زیر سوال نبرید . کارلو اتفاقا یه مربی با کلاس و با جسارت هست که توی تمرین و بازی ها هیچکس حتی کریستیانو حق نداره دخالت کنه . ( راجع به صحنه های دیشب کریستیانو بود :ی ) طبق گفته ی خود کارلو و به خاطر همینه که بر خلاف مربی های تیم های دیگه زیدان وارد بحث و ... نمیشه .
اتفاقا جسارت مورینیو رو من کمتر از کارلو می دونم . مورینیو اومد رئال و فقط و فقط به دنبال بازیکنای با تجربه و سطح یک بود و فقط زمانی که بازیکنامون مصدوم میشدند یا بازی بعدی تیم خیلی مهم بود به جوونا بازی می داد و به همین دلیل کانالس - پدرو لئون - مخیاس رو از دست دادیم . :153::AddEmoticons00510:ولی کارلو یارامندی - کاسمیرو رو تو بازی به این مهمی ( دیشب ) بازی داد همچنین بقیه ی بازی ها با بازیکنایی مثل کاسمیرو - یارامندی - خسه - موراتا - کارواخال - ناچو . اینم قابل ذکر که خوسه رودریگز رو هم با خودش به آلمان برده بود ولی جز 18 نفر قرار نگرفت . خوسه با خسه اشتباه گرفته نشه ها :ی
Seraph
04-09-2014, 07:33 PM
بله درست میگی :)
MAMAD
04-09-2014, 08:03 PM
امیر جان من نمیدونم به زور میخوای از کارلو بت بسازی مقایسه میکنی با مورینیو..! اولا کارلوی که الان میگی! مربی چلسی بوده موفقیتهایی که با چلسی اورده قابل قیاس با رئال نیست...
پس فکر نکنی میخوام بکوبونمش چون خودمم قبولش دارم واسه تیمم زحمت کشیده.. ولی الان تو داری فکر میکنی این تیمی که داره بازی میکنه به چینش بازیکنا و ترکیب کار ندارم این پختگی بازیکناتون رو مدیون کی هستین؟ این شخصیت و اعتماد به نفس بازیکناتون مدیون کی هستین؟ مورینیو نبود حالا حالا هم شما زیر بارسا بودین البته مورینیو عملکرد فوق رویایی رو تو رئال نداشت چون بارسایی تو لالیگا بود که به هیچ تیمی باج نمیداد با اون بارسا مورینیو کَل انداخت نه الان! که البته این بارسا الان افت کرده نسبت به اون موقع اما رئال توانایی استفاده از این موقعیت رو نداره..... مربی حق داره بازیکن دلخواهش رو بزاره تو زمین به هیچ بازیکنی ربطی نداره مورینیو هم همین کارو کرد مگه لمپارد و تری لجند های تیم ما نصف نیم فصل رو بیرون بودن کسی اومد بگه چرا اینا بیرونن؟؟؟ که اقای مثلا حرفه ای تون سرخیو راموس بالاخواه کاسیاس در اومد که چرا بازیش نمیدی این اصلا از 100 تا جک بدتره ...تو چوکای تالش هم یه بازیکن اینکارو نمیکنه که این اقا کرده..
من الان کار ندارم کارلو داره چیکار میکنه .. اما2 چیز خیلی واضح مورینیو تا بود به کسی باج نداد... کارلو هم کیس مناسبی برای قیاس با مورینیو نیست..
S.H.A.Y.A.N
04-09-2014, 08:48 PM
فکر میکنم امشب قراره با پیراهن سوم که رنگش مشکیه به مصاف اتلتیکو بریم . همون پیراهنی که 2 فصل پیش جلوی چلسی تو استمفورد بریج پوشیدیم و بازی رو 0-1 باختیم . امیدوارم اون اتفاقات دوباره تکرار نشه . با توجه به اینکه اتلتیکو هم مثل چلسی یه تیم دفاعی و بسته هست خیلی نگرانم !!! :D
اینم عکسی از تیشرت سوم :
زنده باد مارکو رویس با غیرت :heart_mini: :
پاس فوق العاده اینیستا به نیمار مقابل اتلتیکو :
کلکل مورینیو و آنجلوتی :
جمله زیبای اینیستا :heart_mini: :
تشابه عملکرد پپ گواردیولا و تاتا مارتینو در بارسا :
الکسیس سانچز :heart_mini:
6 بازی پایانی 3 مدعی لالیگا :
اینو طرفداران چلسی ساخته بودن :D
King Of Darkness
04-09-2014, 08:51 PM
ممد جان ... یعنی چی مورینیو اعتماد به نفس داد به بازیکنا ؟ یعنی اعتماد به نفس دی ماریا الان از دی ماریا مورنیو بیشتر نیست به نظرت ؟ چند تا مثال دیگه ( مارسلو - مودریچ - ژابی ) . به نظرت راموسی که دفاع راست بازی می کرد خطرناک تر بود یا راموسی که فقط تو کرنر به دردمون میخوره برای هد زنی ؟ راموسی که واقعا به عنوان دفاع راست همه کار میکرد ولی مورینیو اومد و بردتش دفاع وسط در حالی که رائول آلبیول رو نیمکت بود - کاروالیهو رو الکی خرید - و آربلوا رو جانشین راموس تو دفاع راست کرد که تا همین امسال همه به عنوان سوتی ازش یاد می کردند .
منم نمیگم که مربی حق نداره بازیکن دلخواهش رو نزاره که ولی یه سری از بازیکنا هستند حکم آب و خاک رو برای تیم دارند . این آقای مورینیو اومد باعث شد گوتی - رائول از تیم برن . دو تا اسطوره ای که دلیل آشنایی ما ( نسل خودم رو میگم ) با رئال بودند و اگه امسال هم میموند باعث می شد ایکر مقدس هم از تیم بره و از اونجایی هم که راموس پشت اسپانیایی های تیم بود و ضد مورینیو داشت می شد کلا تیم رو میتونست به ف ا ک بده.
خودش هم فهمید که تو رئال , که هوادارا و بازیکنا همیشه پشت همند نمیتونه کار کنه . مورینیو تیمی رو می خواد که بازیکناش همیشه بگن " چشم ". درسته بازیکن باید از مربی حمایت کنه و حرفش رو قبول کنه ولی تو تیمی مثل رئال که کل تاریخش از اول تا الان همه پشت هم بودند همچین عقیده ای جواب نمیده .
از اون ور کارلو امسال اومد . کاری که مورینیو با اسطوره های تیم کرد رو داره جبران می کنه و اولین نفر زیدا ن رو آورد . سال بعد هم با پرز هماهنگ شده که رائول جز هیئت مدیره می شه . کلا کارلو امسال داره فقط کار های اشتباهیی که مورینیو کرده بود رو جبران میکنه و به خاطر همینه من از اوایل فصل دارم میگم حاضرم برای ucl سال بعد شرط ببندم چون مطمئنم هماهنگی و دوستی رئال داره میشه همون دوستی و هماهنگی های رئال 2001 و همین دوستی ها داره باعث میشه که تیم از حاشیه کم کم در بیاد . 2010 تا سال پیش هر یک روز در میون یدونه خبر از رئال سر تیتر خبر ها بود که برای تیم جنبه منفی داشت ولی امسال خیلی کمتر شده . در کل وجود مورینیو خودش حاشیه رو میاره به تیم .
اگر هم یادتون باشه اولین نفری که بعد از اینکه مورینیو از رئال نفر تو تاپیک ازش تشکر کرد من بودم ولی دو هفته نکشید رفت و دری وری گفت پشت رئال و بازیکنای رئال که اول فصل تیم رو برد تو حاشیه . ( نمیخوام بگم اول فصل که خوب نتیجه نگرفتیم همش تقصیر مورینیو بود ولی 20% تقصیر مورینیو بود ) همین باعث شد که کلا از شخصیتش متنفر شم . فکر کنم کیوان بدونه که تا سال پیش چلسی یکی از اولویت های تیم های دوست داشتنی من بود ولی امسال با وجود مورینیو باعث شده که من از چلسی هم بدم بیاد .
در کل من کارلو و تیم کارلو رو با هیچ تیمی عوض نمیکنم . ( غیر از تیم دل بوسکه ) . رئال کاپلو رو هم خیلی دوست داشتم چون اون تیم هم خیلی کم تو حاشیه بود .
MAMAD
04-09-2014, 09:34 PM
من بحثی در باره مسائل داخل رئال ندارم میلی ندارم داشته باشم مقایسه نادرستی ار کارلو و مورینیو کردی .. در صورتی که هنوز کارلتو نه مدت زیادی مونده نه افتخاری کسب کرده ..
از من میپرسی حتی تفکر جدیدی در رئال پیاده نکرده...چون هیشکی نمیتونه تیم رو 1 ساله پرفکت با دیدگاه خودش مچ کنه! حالا شاید کارلتو کرده ما ندیدم!
اما چند تا نکته رو که پشتش منبع هست میگم شاید همه بدونن..
این که زیدان خودش نخواست بیاد کاملا مشخصه حالا دلیلش هرچی بوده مهم نیست ..اما خودش اعلام کرده خودش خواسته نیاد ..!
میتونه حال نکرده باشه اصلا بدش بیاد از مورینیو اصلا مهم نیست..
مورینیو عادت نداره به کسی زنگ بزنه بیاد همکاری کنه سوا از اینکه شاید اعتقاد به همکاری هم نداشته باشه!
کارلتو زنگ زده چون حتما اعتقاد داشته....
بیرون انداختن بازیکنای قدیمی رئال چیز تازه ای نیست ...چطور این 2 نفر برات نمود کرده جای تفکر داره(احتمالا بخاطر توییت های ضد بارسایی گوتیِ که شیرین نشسته واست..)
راهبُرد یک باشگاه رو رئیس هرم انتخاب میکنه نه یک مربی که معلوم نیست چقدر قرار بمونه در یک تیم......در کل فک کنم از فلورنتینو پرس و سران باشگاه باید بدت بیاد
قیاس این رئال با رئال مورینیو رو (از هر نظر)بعد از مدت زمانی مشابه که کارلو بود واسه خودت انجام بده...به نتیجه میرسی....
من کلا با این حرفت به این نتیجه رسیدم که تو این مدت کارهایی که مورینیو چند سال واسه رئال کرد همه بد بوده و کارلو تو چند ماه انجام داده همه خوب بوده و فرشته نجات هست..!!!!
انشالا نتایج نشون دهنده همین باشـه...خیلی هم خوب ! فعلا که چیزی ندیدیم...
صحبتی نیس:-)
King Of Darkness
04-09-2014, 09:54 PM
خب ممد جان منم همینو میگم دیگه . وجود مورینیو بیشتر استرس و حاشیه داره تا خوبی . زیدان هم به همین دلیل بود که نیومد چون میدونست مورینیو .... بعدشم دلیل شخصیش هم همون مورینیو بود . کی هست که دو تا پسرش تو آکادمی رئال باشه ولی دوست نداشته باشه بیاد تو تیم یک که پسراش رو بکشه بالا تر؟
بعدشم من امسال کلا از کل کادر رئال خوشم اومده عجیب . منظور از کادر پرز ههست که امسال میبینم واقعا همه کار داره میکنه تا تیم موفق تر بشه که من از این خوشم میاد .
بعدشم مد جان خودتم خوب میدونی که هر مربی بخواد جای دیگه بره تیم خودش رو میبره ولی کارلو این کار رو نکرد که اسطوره ها برگردن نه اینکه بندازنش بیرون . مثلا دیوید مویس اومد تیم خودش رو هم آورد در صورتی که فرگی تو کتابش گفته بود " دوست داشتم مربی ( اسمش رو نمیدونم ) که 20 سال کنار من بود تو اولدترافورد میموند ولی مویس حق این را داشت و من هم نمیتوانستم جلوش رو بگیرم " . بعدشم ممد جان گوتی یکی از بازیکنای مورد علاقه من بود ( تتو ستاره اش رو آرنجش :x ) پس فکر نکن که به خاطر توییت های جدیدشه . من فکر نمیکنم غیر رائول و گوتی تا جایی که من یاد دارم رئال اسطوره هاشو از دست داده باشه . منظورم اسطوره هایی که خود رئال داشت و محصول رئال بودن وگرنه رونالدو - بکهام اینا هم بودن اما اینا ماله رئال نبودن .
نه ممد جان شما میگی مورینیو جسور تره منم گفتم کارلو جسور تره . از بازی دادن به بازیکنای جوون و ترکیب 4-3-3 که حمله ای و عین مورینیو فقط به فکر ضد حمله نیست . بعدشم میگم که کارلو امسال داره اشتباهات مورینیو رو جبران میکنه .
امیدوارم منظورم رو فهمیده باشید .
MAMAD
04-09-2014, 10:15 PM
عامل اصلی جسور بودن یک مربی رو من جوونگرایی نمیبینم ...کما اینکه نظزم اینه کارلتو همونقدر جوونگرایی میکنه که مربی های دیگه معمول انجام میدن...اینطور نیست بگی کارلو داره کار پایه میکنه!سیاست باشگاه این نیست اصلا...چون نتیجه میخوان..جوونگرایی کنی تو زمین چیز ی نبینی فایده نداره...
ترکیب 11 نفر رو من مقیاس قرار میدم ...مورینیو هم تو چلسی داره جوونگرایی میکنه!اما نمیشه مقایسش کرد با ویاش بواشی که تو چلسی جوونگرایی کرد...بواش خیلی هم جوونگرایی کرد متاسفانه از نظر نتیجه گیری کوتاه مدت نتیجه نداد...
مقایس جسور بودن جوونگرایی نیست..بله کمی نشون دهنده سیاست و شجاعت مربی رو میرسونه! اما انجلوتی انچنان جوونگرایی نکرده تو ترکیب اصلیش جزچند نفر ...که بازیشون میده...مورینیو هم در حد معمول بازی میداد به همین یکی مثل واران رو رو کرد که نمیدونم از پایه ها بوده یا نه اما یه مدتی تنهای قلب دفاع رئال جمع میکرد که الان افت کرده...یا حتی کایخون رو کی میشناخت ..که تو رئال بد هم کار نکرد!
در کل من بحثم فقط اون مقایسه بود...هرکسی میتونه هر مربی رو دوست داشته باشه اعتقاد داشته باشه بهش.اما نباستی به نظرم افراط بشه تا نظرات احساسی داده بشه
سبک بازی هم مشخصه سبک مورینیو همینه اصلا هم ضد حمله نیست سبکش کمترین پاس برای رسید به دروازه حریف ..نه بازی مستقیم یا پاسکاری
ضد حمله بحثش جداست.. مگه میشه چند فصل با ترکیب ضد حمله یه تیم بازی کنه...
ضد حمله تاکتیکی هست تو بعضی بازی ها انجام میشه کما اینکه خود انجلوتی و هر مربی دیگه ای هم ازش استفاده میکنه ...
در کل انجلوتی بر اساس ابزارش داره باری میکنه اون موقع هم مورینیو بر اساس ابزار بازی میکرد...
ما رفتیم بازی رو ببینم ..خوشحال شدم ;)
S.H.A.Y.A.N
04-09-2014, 11:49 PM
زورمون همینقدر بود . اتلتیکو بهتر بازی کرد و حقش صعود بود .
تموم شد رفت ...
بهتر که حذف شدیم چون خودمون میدونستیم به جایی نمیرسیم تو اروپا و حالا تکلیفمون معلومه . شاید بهتر باشه روی 2 جام دیگه تمرکز کنیم که اونا هم از دست نره ...
r v d
04-09-2014, 11:54 PM
دوستان عزیز ؛ پستهایی که بار ــه کلامیش ؛ حاوی تیکه و تحریک به شخص و یا تیمی باشه ، بدون تذکر پاک میشه
هر تیمی برد مبارک هوادارش باشه ؛ تیمی هم که باخت ؛ باخته تموم شده رفته ؛ نمک رو زخم طرفداران نپاشید
متاسفانه تو شبی که اصلا خودمون نبودیم باختیم که کاملا طبیعی بود ,تیمی که خوب نباشه محکوم به باخته.
حق اتلتیکو بود بره بالا همونطور که دیشب حق دورتموند بود.
اگر اتلتیکو تو نیمه نهایی هم همین دفاع منسجم رو داشته باشه شرط میبندم یه چای فینال خواهد بود.
خوش باشید....
The Evil Dead
04-10-2014, 12:02 AM
تبریک به آتلتیکو و طرفدارانش.بهتر بازی کردن حقشون برد بود.بارسا دیگه بارسای قدیم نیست.ولی ما بارسایی می مونیم تا ابد
خب يونايتد هم حذف شد و ديگه الان فقط بايد به فكر اين باشه كه بازياي باقي مونده ش رو ببره تا رتبه خودش تو ليگ رو بهتر كنه . يونايتد توانايي برد اين بازي رو داشت ولي متاسفانه بعد از گل يونايتد يك سري از بازيكنا ( حتي بازيكناي باتجربه تيم ) دست و پاي خودشون رو گم كردن و فكر نميكردن بتونن توي آلمان 1-0 جلو بيفتن . اورا بعد از گل خيلي خوشحال بود و اين روش تاثير گذاشت و در ادامه خوب بازي نكرد . واقعا متاسفم كه اين حرفا رو دارم ميزنم . بازي رفت هم تقريبا همين خوشحال بودن بيش از حد بازيكنا باعث شد كه بلافاصله گل رو بخوريم . هر تيمي نميتونه اينطوري به بايرن گل بزنه . كاپيتان ويديچ هم تقريبا روي گل دوم و سوم ميتونست عملكرد بهتري داشته باشه . دخيا هم روي گل اول و دوم بايد بهتر كار ميكرد . از يه نظر هم بدشانسي اورديم و اونم مصدوميتها بود . بودن فن پرسي خيلي ميتونست به نفعمون باشه و ولبك يه كبريت بي خطر بود . روني آثار مصدوميت توي بازيش ديده ميشد و ....
اين بازي يه بهونه اي بود كه بازم هواداراي پلاستيكي مويس رو تخريب كنن با اينكه هواداراي داخل ورزشگاه داشتن تشويق ميكردن . آخه عزيزي كه به قيافه مويس بعد از گل خوردن گير ميدي خودت زير اون فشار باشي قيافت چه شكلي ميشه ؟! اونايي كه از تركيب ايراد ميگيرن و تيريپ كارشناسي برميدارن بهتره با خودشون خوش باشن . اونايي هم كه آرزوي باخت سنگين داشتن كه مويس اخراج بشه ( يه چيز غيرممكن ) هم اصلا هوادار منچستريونايتد نيستن . مويس توي بازي رفت و برگشت جلوي بايرن واقعا تيم رو جمع كرد و ديديم كه با شروع نيمه دوم يونايتد حمله ميكرد و به دنبال گل براي صعود به مرحله بعد بود . بعد از خوردن گلهاي بعدي هم واقعا نميتونستيم كاري بكنيم و زورمون به بايرن نرسيد . واقعا از عملكرد كادر فني توي اين بازي رفت و برگشت رضايت كامل دارم . ولي خب اون ديگه دست مربي نيست كه يه سري از بازيكنا ( حتي اونايي كه باتجربه بودن و ازشون بعيد بود ) به اصطلاح "جوگير" شدن . بايرن توي 18 بازي خانگي اخيرش مقابل تيماي انگليسي 4 بار نبرده بود كه همشم جلو تيماي انگليسي بود و از اين نظر حيف شد . به هر حال از اين باخت افسوس خوردم چون صعود به مرحله بعد تو چنگ ما بود .
براي چلسي به عنوان تك نماينده انگليس آرزوي موفقيت ميكنم . به نظرم چلسي اگر به بايرن مونيخ بخوره ميتونه صعود كنه . و اينكه خيلي سخته كه با اين بازي اي كه از بايرن ديدم اون رو از الان قهرمان بدونيم .
Junior
04-10-2014, 02:55 AM
با این که افت کردیم و تیم 7 جدولیم اگه تو بازی رفت موقعیت از دست نمی دادیم و این بازی هم بعد گل بهتر دفاع می کردیم الان صعود می کردیم. رونی هم که با تمام دردی که داشت و مصدومیتی که تو بازیش دیده می شد مثل 3 سال پیش بازی کرد . مویس هم که به نظرم تو 2 بازی با تیمی که الان داریم (البته انتظارات همه پایین رفته :22) خوب کار کرد و دلیل باختمون بیشتر بی دقتی بود .
سال دیگه هم تو لیگ قهرمانان نیستیم ولی امیدوارم تا 2 سال دیگه برگردیم
در اخر هم امیدوارم چلسی تنها نماینده انگلیس قهرمان بشه که به نظرم امکانش هم زیاده.
sasan cr7
04-10-2014, 07:19 AM
ابتدا دوست داشتم مویس رو از منجستر بندازن بیرون اما دلم براش مسوزه بیچاره . ترکیب دو تیم منچستر و بایرن رو مقایسه کنید اینو میفهمید . مویس بازیکنی نداشت که بتونه نتیجه رو عوض کنه اما با شهامت بالا جنگیدن و من که از تیمش راضیم .
امیدوارم امسال حداقل تیم رو تا پنجم بیاره و سال دیگه هم مویس رو نگهدارنو با چند بازیکن خوب رو بیارن تیم که لیگ اروپا رو بگیریم.
و وجود دو تیم در نیمه نهایی از مادرید رو به همه ی مادریدی فن ها تبریک میگم . امیدوارم که امروز به بایرن نخوریم که حداقل تو فینال به بایرن بخوریم .
بارسا هم چیزی بگم . به ما چه اصلا نمیگم
SASAN
04-10-2014, 07:57 AM
از باخت ناراحت نیستم .
با توجه به بازیکنا و آمادگیشون همینم خوب بود .
AƦAƾH
04-10-2014, 08:15 AM
عجب بازی کرد اتلتیکو ! به نظر من بهترین بازیش تا الان مقابل تیم های بزرگ بود ( مثل رئال , بارسا ) ! همیشه ضد فوتبال و جنگ روانی و خطا و ... ولی دیشب بی نظیر بازی کردن ! 1 زدن , 4-5 تا نزدن خدایی !
مثلا اون تک به تک گابی نیمه دوم من بودم به خدا گل میکردم :ی
فکرشو نمیکردم اتلتیکو اینجوری دووم بیاره ، حالا دیگه فکر کنم قهرمان لیگ هم همین تیم باشه ! :22:
هوادارای عزیز بارسا اینقدر تیکه انداختن و قربون صدقه دورتموند رفتن دیروز , حالا خودشون کلا حذف شدن ! ( حداقل میزاشتین ببینیم تیم خودتون چی میکنه بد اینجوری جو میدادین :ی )
به هر حال تبریک به هوادارای اتلتیکو که نداریم ( به زودی زیاد میشن ) و بایرن مونیخ آلمان .
خیلی دوست دارم بیوفتیم با چلسی , رقابت خیلی باحالی میشه ، مورینیو به مادرید برمیگرده و کارلتو به لندن ! آخر هیجان میشه . فینال هم ایشالله انتقام رو از بایرن میگیریم
r v d
04-10-2014, 08:47 AM
دیشب وقتی اورا گل اول رو زد ؛ مثل گل اولی که چلسی زد ( شورله ) شادی کردم شاید هم بیشتر :) ولی حیف شد ؛ بایرن تیم خیلی خوبی بود ولی میشد که منچستر بتونه بهش غلبه کنه ؛ این بازی فرگوسن رو کم داشت فقط !!!
یکی از دلایلی که خیلی دوست داشتم منچستر بازی دیشب رو ببره ؛ علاوه بر نماینده جزیره و علاقم به وین رونی :x مصاحبه قبل از بازی گواردیولا بود ؛ که گفته بود من مطـــــمئن هستم که منچستر رو شکست میدیم !!!! خیلی حرصم درومد که اینجوری گفت ؛ فوتبال غیر قابل پیش بینیه !!! ولی امیدوارم بایرن تو نیمه نهایی توسط ما حذف شه .
EmInEm
04-10-2014, 09:15 AM
خداییش دیشب باخت من یو ولی سرافکندمون نکرد...این خودش خیلی ارزش داشت...
دیشب داشتم فک میکرد حالا که از شهر مادرید تو دوتا تیم رفتن نیمه نهایی مردم این شهر چه حالی دارن؟خداییش چقد به تیمای شهرشون افتخار میکنن!!!
مثه اینه که استقلال و پرسپولیس!!!! :21:با هم برن نیمه نهایی اسیا...:5:
AƦAƾH
04-10-2014, 09:37 AM
ولی امیدوارم بایرن تو نیمه نهایی توسط ما حذف شه .
پوریا جان بزار نیمه نهایی ما بخوریم بهم بهتره :ی
دیشب داشتم فک میکرد حالا که از شهر مادرید تو دوتا تیم رفتن نیمه نهایی مردم این شهر چه حالی دارن؟خداییش چقد به تیمای شهرشون افتخار میکنن!!!
افتخار هم داره واقعا :ی Why Not ؟ چون اتلتیکو ایندفعه زشت بازی نکرد واقعا هم افتخار داره !
مثه اینه که استقلال و پرسپولیس!!!! :21:با هم برن نیمه نهایی اسیا...:5:
در مورد پرسپولیس استقلال هم تو بزا پرسپولیس بیچاره سهمیه بگیره , بعد بگو مثلا بیان نیمه نهایی :ی
( نه استقلالیم نه پرسپولیسی , ولی حقیقته این :ی )
============
برای اینکه فضاتون هم عوض بشه داشته باشین این نکته رو :
آمار حیرت انگیز مسی : فقط 1.5 کیلومتر بیش از پینتو دوید ! :22:
مسی دیشب کلا 6.8 کیلومتر دویده ( فکر کنم میانگین دویدن بازیکنا لیگ ایران ـه ) و مثلا ژاوی 11.8 کیلومتر دویده !
فکر کنم منتظر پنالتی بود :ی
TORNADO
04-10-2014, 10:05 AM
اتلتیکو به قول هادی عامل حریف چغر بد بدنی بود ، بدون هیچ شکی شایسته پیروزی بودن ، لیگ قهرمانان همین جا برای بارسلونا تموم شد ، دفاع بارسا نشون داد که با مصدومیت پیکه خیلی خیلی شکننده تر از قبله ، و دروازه هم که گفتن نداره ، البته اتلتیکو هم غایبان بزرگی داشت ، ولی کار گروهیشون اینقدر خوب بود که اصلا غیبت ها احساس نشد . این بازی من رو برای بازی فینال کوپا کمی نگران کرد .
مسی خوب یارگیری شده بود ، ، مربی ما هم که قربونش برم ! اصلا کارش خیلی درسته :504:
یونایتد باخت ولی انصافا خوب کار کردن ، حیف سال دیگه نیستن ، عوضش بعد از مدت زیادی لیورپول دوباره رویت میشه :دی
قرعه احتمالی نیمه نهایی
اتلتیکو - رئال
چلسی - بایرن
فینال احتمالی :
رئال - بایرن
قهرمان احتمالی :
بایرن
چه تخیلی <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> هر کدوم بشه واسه ما توفیری نداره البته اگه بایرن نشه هم خوبه چون رکورد دو فصل پیاپی قهرمانی شکسته میشه. گزینه های مناسب به ترتیب می تونه اتلتیکو - چلسی - بایرن و رئال باشه<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
SASAN
04-10-2014, 12:03 PM
بوســـه در خاک آلمان :) !
bomb5
04-10-2014, 12:17 PM
والا دیشب بازی بارسا - اتلتیکو خیلی قشنگ بود. اتلتیکو یه شب رویایی داشت که میتونست بارسا رو با اختلاف ببره ولی 1-0 برد... پینتو تو این بازی عملکرد خوبی داشت و چندین بار دروازه بارسا رو نجات داد نمیدونم چرا دوستان از بازی دیشبش هم انتقاد میکنن...
منچستر هم مربی ای مثل خوزه نداشت که بعد از گل و قبل از شروع مجدد بازی بلافاصله بره و تاکتیک ها رو به بازیکنا بگه...
Blood Raven
04-10-2014, 01:07 PM
من طرز وحشتناکی از رویارویی با اتلتیکو مادرید می ترسم. هر تیمی اینا رو دست کم بگیره، فاتخش خوندس! :|
ولی حبری منتشر شده که اگه چلسی به اتلتیکو بخوره، کورتوا نمی تونه جلوی چلسی بازی کنه، چون توی بند قرار دادش ذکر شده که اگر چلسی و اتلتیکو در مقابل هم قرار گرفتند، اتلتیکو باید به ازای هر بازی 4 میلیون پوند به چلسی بده و مدیر عامل اتلتیکو هم گفته که نمی شه توی دو تا بازی 8 میلیون پوند پرداخت کنند و واسه همین اگه چلسی و اتلتیکو بخورن به هم، کورتوا دروازه بان بازی نیست! :دی
Seraph
04-10-2014, 01:32 PM
اینم تموم شد و حذف شدیم
اتلتیکو شایسته ی پیروزی بود ، نه 1-0 ، با بیش از 3 گل
3 بار توپ خورد به تیرک ِ بارسا ، چندین بار پینتو توپ رو گرفت ، فکر کنم یکی دو تا پنالتی هم استاد ماسکرانو تقدیم به اتلتیکو کرد که هاوارد وب نگرفت
ولی در مقابل بارسلونا کلا دو سه تا موقعیت داشت ، یکی ضربه سر ِ مسی ، یکی نیمار ، یکی هم ژوی که زد بیرون ازحساس تریناش بودن
به عنوان ِ یه هوادار دوست داشتم تیم ِ محبوبم صعود کنه ولی اگر این اتفاق میوفتاد خوشحالی نمیکردم ، چون عملا هیچی نداشتیم که نشون بدیم ، اتلتیکو خیلی عالی بازی کرد و باید صعود میکرد
از این بازی هیچ حسرتی توی دلم باقی نمیمونه به جزء یکی ، اونم بیرون کشیدن ِ اینیستا هست!
اصلا برام قابل ِ توجیه نیست این تعویض ! .
MAMAD
04-10-2014, 01:33 PM
کلا ویکتور موزس تو لیورپول و لوکاکو هم تو اورتون هم همین جور تو لیگ جلو چلسی بر اساس همین قانون که نمیدونم قانون لیگ؟و همه انجام میدن؟ .. ویا کارشناس های چلسی این بند رو در قرار داد بازیکن قرضی اضافه میکنن....!بازی نکردن
در هر صورت من بین 3 تا تیم هیچ فرقی نمیزارم برام مهم نیست کدوم میخوریم چون اینجا دیگه بحث قوی بودن ضعیف بودن نیست....
اگه به رئال بخوریم چون بازی با منچسترشون دیدم بازی اخر با دورتموندشون هم تعریفی نبــود...به نظرم حرفی واسه گفتن نخواهند داشت جلوی ما... فقط باید روز مهاجمامون باشه... چون واقعا دفاعشون داغونه...متاسفانه ما هم مهاجمامون تق و لق هستند...خوب باشیم میتونیم راحت ضربه بزنیم بهشون...
البته نکته جالب برگشت مربیان سابق دو تیم به ورزشگاهای که قبلا درش مربی گری میکردند...که کارلتوبدون شک 100 درصد تو لندن تشویق میشه! اما مورینیو احتمالش زیاده توسط عده ای! نه همه! مورد لطف قرار بگیره به رونالدو رحم نکردن مورینیو که سهله!
اتلتیکو واسم چالشی دوست داشتنیه نه واسه اینکه بگم شاید ضعیف تره. اصلا! دوست دارم تقابل باهاشون رو ایندفعه با مورینیو تجربه کنیم ....
در اخر هم بخوریم به بایرن مونیخ تو فینال و تک بازی ! تک بازی تو لیسبون یه حال اساسی بدیم بهشــون:-)
البته من خودم بازم میگم تیم ما ناقصه من خودم اصلا دست کشیدم از این فصل رو نگید یادش رفته حرفاشو.. ! ولی چیکار کنم تیم اومده بالا نمیزارن ما روضه نخونیم...
من نظر ندم مورینیو بر اساس صحبتهای کی تاکتیکش رو بچینه !
موفق باشین :rose_mini:
Der TitaN
04-10-2014, 05:00 PM
یکبار دیگه منچستر (دیگه باید بگیم بازنده سنتی) به بایرن باخت .
بازم روبن گذاشت گوشه راست دروازه یونایتد جایی که دیگه سندش 6 دنگ بنامش خورده .
مولرم که کلا خوراکش انگلیسی جماعته چه ملی چه باشگاهی .
چلسی ... سیتی ... ارسنال ... منچستر ...
چه میکنه این بایرن :3214332768429986099
===
مرحله بعدم خیلی دوست دارم دوباره به چلسی بخوریم . چون جایی که 180+ دقیقه بازی میشه احتمال اینکه تیمی با اتوبوس برنده بشه کمتر هستش !
و کلا من لندن رو خیلی دوست دارم .:3669973684562034669
Batista666
04-10-2014, 05:26 PM
میریم واسه قهرمانی ایشالله :heart_mini:
Sgt.Wollek
04-10-2014, 06:01 PM
دوستان منچستری اصلا نباید از این باخت ناراحت باشن. منچستر به خاطر افتی که داشت باخت ولی با همین حال بازم تا جایی که تونست جنگید و 7 تایی نشد !!!!!!
اتلتیک هم صعود کرد. البته با اون 3 تیرکی که داشت و اون موقعیت هایی که بازیکنای اتلتیک مخصوصا از دست دادن راحت میتونستن 7 تا بچپونن تو دروازه بارسا !!!!!!
دورتمند لایق صعود بود ؟؟؟؟ اوکی. حداقلش رئال انقدر توانایی شو داشت که تو بازی رفت 3 تا زد و صعودشو قطعی کرد. از تیم خودتون مایه بزارید لطفا !!!!! البته حالا که بارسا حذف شده هنوز یه بایرن ـی هست که بشه ازش مایه گذاشت !!!
به هوادارای بایرن هم تبریک میگم. به هوادارای جدید بایرن هم تبریک میگم !!!!!
پارسال فینال کاملا آلمانی بود ولی امسال نیمه نهایی پنجاه درصدش مادریدی هست. و اینگونه شهر مادرید قدرتش را به نمایش میگذارد :heart_mini::lmekjvqxkkqvu6by8nz
برای منی که هوادار رئال و چلسی هستم سخته ولی به نظرم بهترین قرعه ها میتونه این باشه :
رئال و چلسی | بایرن و اتلتیک
S.H.A.Y.A.N
04-10-2014, 06:14 PM
دوست دارین کدوم حالت اتفاق بیفته ؟
حالت اول ...
چلسی و رئال : 2 تیمی که هرگز در لیگ قهرمانان با هم برخورد نکردن و بنابراین هیچ کلکلی هم بین طرفدارانشون شاهد نبودیم :D این بازی میتونه بخاطر حضور مربی سابق رئال یعنی مورینیو روی نیمکت چلسی دیدنی باشه . مورینیو و رئال بدجور از همه کینه دارن و این بازی یعنی فرصت انتقام برای هردو طرف ... رئال تو رقابت های رسمی هرگز موفق به شکست دادن چلسی نشده . تو جام برندگان جام اروپای فصل 71-1970 چلسی در فینال با رئال 1-1 کرد اما تو بازی تکرار موفق شد 1-2 ببره و قهرمان بشه . همچنین تو سوپرکاپ اروپا در سال 1998 با نتیجه 0-1 رئال رو برد و قهرمان شد .
بایرن و اتلتیکو : اتلتیکو قرعه سختی برای بایرن خواهد بود چون سبک بازی گواردیولا جلوی تیمای بسته و دفاعی با مشکل مواجه میشه . قطعا دفاع منسجم اتلتیکو میتونه برای بایرن دردسرساز بشه ! جالبه بدونید که این دو تیم در فینال لیگ قهرمانان فصل 74-1973 با هم روبرو شدن که بازیشون 1-1 مساوی شد اما بایرن در بازی تکرار مقتدرانه و با نتیجه 0-4 برد و قهرمان اروپا شد . بعد از اون فصل بهترین عملکرد اتلتیکو در لیگ قهرمانان برمیگرده به فصل 97-1996 که در مرحله یک چهارم به آژاکس باخت و حذف شد . در فصل 09-2008 هم اتلتیکو تو یک هشتم با قانون گل زده در خانه حریف توسط پورتو حذف شد .
حالت دوم ...
رئال و بایرن : یک رقابت سنتی و دیرینه که همیشه جذابیت های خاص خودش رو داشته . خیلی ها معتقدن شاید رئال بتونه به سلطنت بایرن در لیگ قهرمانان پایان بده . آخرین باری که این دو تیم با هم روبرو شدن برمیگرده به نیمه نهایی فصل 12-2011 که در مجموع 3-3 مساوی شد اما در ضربات پنالتی بایرن به پیروزی رسید و به فینال صعود کرد . این دو تیم بازیهای زیادی در لیگ قهرمانان با هم داشتن و تا الان 5 بار در نیمه نهایی با هم روبرو شدن که از این 5 بار 4 بار بایرن مونیخ برنده شده و به فینال رفته . رئال مادرید فقط 1 بار و اونم در سال 2000 بایرن رو در این مرحله شکست داده . اینم یه عکس از رقابت های این دو تیم در تاریخ لیگ قهرمانان : عکس (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) . خط حمله هردو تیم وحشتناکه !
اتلتیکو و چلسی : دو تیمی که دفاعشون فوق العاده هست ! تقابل 2 مربی کاریزماتیک و جنجالی ... سیمئونه و مورینیو . آخرین باری که این 2 تیم با هم بازی کردن برمیگرده به فینال سوپرکاپ اروپای 2012 که اونجا اتلتیکو با نتیجه 1-4 چلسی رو شکست داد و جام رو بالای سر برد . البته 2 بار هم در مرحله گروهی لیگ قهرمانان در فصل 10-2009 مقابل هم قرار گرفتند که حاصل کارشون 1 برد چلسی با حساب 0-4 و یک تساوی 2-2 بوده .
حالت سوم ...
بایرن و چلسی : 2 تیم با 2 سبک متفاوت . تقابل دوباره گواردیولا و مورینیو که شاید یکی از زیباترین دوئل های تاریخ فوتبال باشه ! در فینال لیگ قهرمانان 12-2011 چلسی در خاک آلمان موفق شد بایرن رو توسط ضربات پنالتی مغلوب کنه و قهرمان بشه اما طولی نکشید که بایرن انتقامش رو در سوپرکاپ اروپای 2013 و باز هم در ضربات پنالتی گرفت ! این دو تیم 2 بار نیز در یک چهارم لیگ قهرمانان فصل 05-2004 با هم بازی کردن که سهم هرکدوم 1 برد بوده . 2-4 برای چلسی و 2-3 برای بایرن مونیخ ! آیا در صورت برخورد این دو چلسی میتونه نوار بردهای بایرن رو در مقابل تیمای انگلیسی قطع کنه یا بازم بایرن پیروز خواهد بود ؟
اتلتیکو و رئال : دو تیمی که شناخت زیادی روی هم دارن , چون هردو اسپانیایی و همشهری هستند ( مادرید ) . رئال برای چندین سال به اتلتیکو نباخته بود تا اینکه در فینال کوپای فصل قبل اتلتیکو با نتیجه 1-2 برد و قهرمان شد . بعد از اون یکبار دیگه رئال رو در بازی رفت لالیگا با حساب 0-1 شکست داد اما رئال در 2 بازی رفت و برگشت کوپا با نتیجه 0-5 بر همشهری خودش غلبه کرد تا به فینال صعود کنه . آخرین بازیشون در بازی برگشت لالیگا با نتیجه 2-2 به پایان رسید . مسابقات بین این دو تیم همیشه زیبا , جنجالی , پربرخورد و هیجان انگیز بوده ! دربی شهر مادرید !
کدوم حالت رو بیشتر میپسندین ؟ :D
Seraph
04-10-2014, 08:16 PM
اما دیشب بدطوری دخیا رفت رو اعصاب مردک فقط قد کشیده . هنوز گونی سیب زمینی میزاشتی تو گل عملکرد بهتری میتونست داشته باشه .
واقعا نمیدونم اینجور رفتار فقط بین ِ ما ایرانی ها دیده میشه یا همه جای دنیا اینطوری هستند
وقتی یه نفر میدرخشه با القاب ِ کینگ و بهترین و جوانترین گلر دنیا و ... و #Respect ازش ستایش میکنیم
وقتی یه بازی روی فُرم نیست این جوری در موردش صحبت میکنیم و فقط توهین میکنیم
شما بازی ِ د خیا رو فصل ِ پیش در برابر ِ رئال ببین
این فصل بازی ِرفت توی اُلد ترافورد رو برو نگاه کن
بعدش در مورد د خیا صحبت کن .
بعضی نظرات واقعا آدم رو از فوتبال متنفر میکنه:504:.
The Evil Dead
04-10-2014, 08:41 PM
دخیا دروازه بان فوق العاده ای است ولی سوتی زیاد میده تازه چشمشم مشکل پیدا کرده.هر دروازه بانی اشتباه میکنه-کاسیاس-نویر-چک-جو هارت-والدز و...
باید ببینیم نیم نهایی امسال بدون بارسا کبیر چه شکلی میشه.امیدوارم بایرن کبیر2 جهان قهرمان شه
SASAN
04-10-2014, 08:41 PM
اما دیشب بدطوری دخیا رفت رو اعصاب مردک فقط قد کشیده . هنوز گونی سیب زمینی میزاشتی تو گل عملکرد بهتری میتونست داشته باشه .
شما سکوت کن جدا :|
منچستر دیشب عالی بود واقعا با وجود اینکه منچستری نبودم اما لذت بردم بطوری که اورا زمانی که زد زیر تاق بایرن ناخواسته فریاد زدم .
ولبک هم که انگار اومده بود پارک بایستی زودتر میکشید ش بیرون در کل منچستر خوب بود .
من فكر ميكنم شما اين نظر در مورد دخيا و ولبك رو يا از روي احساس دادي يا اصلا بازياي منچستر رو نميبيني .
پارسال ولبك به رئال گل زد و شد فرشته . از اونورم دخيا 6-7 تا سيو داشت شد فرشته . حالا ولبك ديشب گل نزد شد بنجل . دخيا يكم ضعيف بود شد بنجل سيب زميني ! :504:
اين رفتارها كه من تا حالا بين كاربراي خارجي خيلي كمتر ديدم در مورد بازيكنهاي باتجربه اي مثل ويديچ هم صدق ميكنه كه به بايرن گل زد نزد خيليا شد بهترين بازيكن دنيا .
The Evil Dead
04-10-2014, 08:44 PM
دخیا دروازه بان فوق العاده ای است ولی سوتی زیاد میده تازه چشمشم مشکل پیدا کرده.هر دروازه بانی اشتباه میکنه-کاسیاس-نویر-چک-جو هارت-والدز و...
باید ببینیم نیم نهایی امسال بدون بارسا کبیر چه شکلی میشه.امیدوارم بایرن کبیر2 جهان قهرمان شه
رئال شانس اورد که پریشب حذف نشود.اگه اون تیرک گل میشد و چندین دقیقه بعد اون ضربه ای که با بدشانسی رفت همونجایی که کاسیاس بود گل میشد شاهد رونمایی 4 برای دومین بار پیاپی بودیم.حیف شد که دورتمند نتونست رئال رو حذف کنه.
The Shadow
04-10-2014, 08:47 PM
چلسی بیشترین تعداد صعود به نیمه نهایی در 10 فصل اخیر رو داشته ( 8 بار ) ! در حالی که بارسلونا با 7 بار و تیم های رئال مادرید و مچستر یونایتد و بایرن مونیخ تنها 4 بار توی این 10 فصل به این مرحله رسیدند...
The Evil Dead
04-10-2014, 08:51 PM
چلسی تیم فوق العاده ای هست مخصوصا در زمان وجود دروگبا در این تیم.من چلسی ای بود در زمان دروگبا ولی الان تو جزیره فقط سیتی رو عشقه
S.H.A.Y.A.N
04-10-2014, 09:30 PM
دوستان منچستری اصلا نباید از این باخت ناراحت باشن. منچستر به خاطر افتی که داشت باخت ولی با همین حال بازم تا جایی که تونست جنگید و 7 تایی نشد !!!!!!
اتلتیک هم صعود کرد. البته با اون 3 تیرکی که داشت و اون موقعیت هایی که بازیکنای اتلتیک مخصوصا از دست دادن راحت میتونستن 7 تا بچپونن تو دروازه بارسا !!!!!!
دورتمند لایق صعود بود ؟؟؟؟ اوکی. حداقلش رئال انقدر توانایی شو داشت که تو بازی رفت 3 تا زد و صعودشو قطعی کرد. از تیم خودتون مایه بزارید لطفا !!!!! البته حالا که بارسا حذف شده هنوز یه بایرن ـی هست که بشه ازش مایه گذاشت !!!
به هوادارای بایرن هم تبریک میگم. به هوادارای جدید بایرن هم تبریک میگم !!!!!
عبدی جان تا میتونستی از فرصت استفاده کردی و بصورت مستقیم و غیر مستقیم تیکه انداختی اما شک نکن نوبت ما هم میرسه :D به قول خارجی ها که میگن : what goes around comes around
نوبت ما هم میشه ... :D
چلسی بیشترین تعداد صعود به نیمه نهایی در 10 فصل اخیر رو داشته ( 8 بار ) ! در حالی که بارسلونا با 7 بار و تیم های رئال مادرید و مچستر یونایتد و بایرن مونیخ تنها 4 بار توی این 10 فصل به این مرحله رسیدند...
پژمان مطمئنی این آمار درسته ؟ 10 فصل اخیر میشه از 2004/05 تا 2013/14 که آمارش به این صورته :
2004/05 » چلسی - میلان
2005/06 » بارسا - میلان
2006/07 » منچستر - چلسی - میلان
2007/08 » بارسا - منچستر - چلسی
2008/09 » بارسا - منچستر - چلسی
2009/10 » بارسا - بایرن
2010/11 » بارسا - رئال - منچستر
2011/12 » بارسا - بایرن - چلسی - رئال
2012/13 » بارسا - رئال - بایرن
2013/14 » بایرن - چلسی - رئال
بارسلونا : 7 بار ... چلسی : 6 بار ... بایرن : 4 بار ... رئال : 4 بار ... منچستر : 4 بار ... میلان : 3 بار
Sgt.Wollek
04-10-2014, 09:39 PM
شایان جان من فقط حقیقت رو گفتم. قبول کن اگه اتلتیک تا آخرش محکم حمله میکرد و اون تیرک ها گل شده بود 7 رو شاخ بود دیگه :dd:
البته همونطور که همیشه میگیم با اما و اگر به جایی نمیرسیم و باید حقیقت رو بچسبیم. هر چی بود تموم شد و رفت. :dd:
Der TitaN
04-10-2014, 10:42 PM
این دو تا در ادامه ی پست قبلی
اینم یه عکس خوشگل که من دیگه از هیتسفلد کبیر به قبل و زمان اوتوری هاگل رو یادم نمیاد :D
بعد رفتن هیتسفلد ، فلیکس ماگات تیم رو در بدترین شرایط قرار داده بود تا جایی که به امید درخشش هاشمیان و کریمی نشسته بودیم !
اما ان مرد امد ...
اون فیلسوف هلندی بزرگ "LVG" کسی که با بها دادن به بازیکنهای جوان اکادمی خود باشگاه مثل الابا ، بد اشتوبر ، مولر و ... بنیان بایرن جدیدی رو گذاشت که نوید عصری طلایی رو می داد . کسی که موفق شد اون بایرن در حل گذار رو به فینال لیگ قهرمانان برسونه ! و شاید اگه ریبری از بازی فینال محروم نمیشد ....
بعد از او هم هاینکس کبیر به خوبی از عهده ی ادامه ی پرورش این نهال بر اومد و در دو فصل حضورش در باشگاه دو بار تیم رو به فینال لیگ قهرمانان رسوند !! و در نهایت با سه گانه ایی تاریخی و شکستن رکوردهایی به قدمت 50 سال بایرن رو به مقصد باغچه ی کوچک منزلش ترک کرد .
و حالا پپ گواردیولا ی جوان میراث دار اون دو بزرگوار هست ، کسی که راه بردن و قهرمانی رو بخوبی به شاگردانش می اموزد .
Mirza
04-10-2014, 11:39 PM
بازم روبن گذاشت گوشه راست دروازه یونایتد جایی که دیگه سندش 6 دنگ بنامش خورده .
مولرم که کلا خوراکش انگلیسی جماعته چه ملی چه باشگاهی .
چلسی ... سیتی ... ارسنال ... منچستر ...
چه میکنه این بایرن :3214332768429986099
===
مرحله بعدم خیلی دوست دارم دوباره به چلسی بخوریم . چون جایی که 180+ دقیقه بازی میشه احتمال اینکه تیمی با اتوبوس برنده بشه کمتر هستش !
و کلا من لندن رو خیلی دوست دارم .:3669973684562034669
تبریک میگم به طرفداران بایرن تیمشون باید بازی رو میبرد چون بهترین بایرن زمان خودش هست و منچستر بدترین تیم تاریخش بود. باید هم قبول کنیم منستر با این شرایط فعلی نمیتونست از پس بهترین دوران بایرن مونیخ بر بیاد اما زهر چشمی گرفت.
صرفا جهت یادآوری: بازنده سنتی؟!! البته همچنان دوستان بایرنی نمیتونن داغ دو گل دقایق پایانی شرینگهام و سولشائر(گوشه راست دروازه :)) رو از یادشون ببرند چون اون بازی از یاد هیچ طرفداری تو دنیای فوتبال نمیره و نخواهد رفت.
امیدوارم نیمه نهایی های جذابی رو شاهد باشیم و به امید رسیدن نماینده شایسته انگلیس(چلسی) به فینال. شاید فینال اتلتیکو - چلسی یک فینال جذاب بدل بشه.
S.H.A.Y.A.N
04-11-2014, 12:36 AM
بازم بگین تیمای لالیگا ضعیفن ...
2 تیم از اسپانیا به نیمه نهایی لیگ اروپا صعود کردند . سویا و والنسیا .
سویا تو بازی رفت یک چهارم با نتیجه 0-1 به پورتو باخته بود اما تو بازی برگشت با نتیجه 1-4 برنده شد و به مرحله بعد صعود کرد . 35 دقیقه هم 10 نفره بود !!!
والنسیا تو بازی رفت یک چهارم با نتیجه 0-3 از بازل شکست خورد اما تو بازی برگشت موفق شد با نتیجه 0-5 ( در وقت اضافه ) ببره و به مرحله بعد صعود کنه !!!
اسپانیا یه تیم دیگه هم داشت که بتیس ( قعر جدول لالیگا ) بود و تو یک هشتم در ضربات پنالتی به سویا باخت و اگه بهم نمیخوردن قطعا جفتشون بالا میومدن .
4 تیم پایانی لیگ اروپا :
یوونتوس ... سویا ... والنسیا ... بنفیکا
2 تیم از لالیگا ...
Sgt.Wollek
04-11-2014, 12:46 AM
بازی یووه رو کامل دیدم. یووه خوب بازی کرد مخصوصا ضربه آزاد اول بازی که پیرلو خیلی ریلکس توپ رو شوت کرد و توپ هم خیلی ریلکس رفت تو گل :dd: البته داور این بازی هم کسی نبود جز استاد ماینکو ماشالله تا جایی که تونست اشتباه قضاوت کرد. دوربین که میفتاد رو صورتش میخواستم کنترل بکوبونم به tv البته وقتی فکرشو کنی این شخص ارزششو نداره :dd:
هایلایت های بازی های والنسیا و سویا رو دیدم هر دو تیم فوق العاده بازی کردن و با اقتدار اومدن بالا
بنازم تیم های سویا و والنسیا که با قدرت اومدن جلو و مطمئنن یکیشون یه پای فینال هست و البته مدعی قهرمانی !!!!! نیمه نهایی لیگ اروپا دو تا اسپانیایی داره نیمه نهایی چمپینز لیگ هم دو تا مادریدی !!!!!
The Evil Dead
04-11-2014, 12:48 AM
از نظرم بهترین لیگ جزیره است.چون بیشتر تیماش قوین و هرکدوم شانس قهرمانی دارن
سیتی-لیورپول-آرسنال-یونایتد-تاتنهام و چلسی و بعد از اون لالیگا فقط بخاطر بودن بارسا و رئال و تازگی ها هم اتلتیکو هم اضافه شده به شانسای قهرمانی بعد از اونم ایتالیا هم تیمای قوی ای داره و هم زیادن:اینتر-آث میلان-یوونتوس و آ اث رم
The Shadow
04-11-2014, 12:49 AM
شایان جون این فصل که هنوز تموم نشده :4: 10 فصل اخیر میشه از 2003/2004. بعد این جدیده که اضافه شد میشه هفدمین بار
البته اشتباه نوشتم، چلسی رکوردش در 10 فصل اخیر با بارسلونا مساوی شده و هر دو باشگاه با 7 بار حضور بیشترین رکورد رو داشتند.
1- چلسی - موناکو ( 2003/2004 )
2- چلسی - لیورپول ( 2004/2005 )
3- چلسی - لیورپول ( 2006/2007 )
4- چلسی - لیورپول ( 2007/2008 )
5- چلسی - بارسلونا ( 2008/2009 )
6- چلسی - بارسلونا ( 2011/2012 )
7- چلسی - ؟؟؟ ( 2013/2014 )
بقیه تیم های بزرگ یعنی رئال و بایرن و یونایتد هم که 4 بار !!!!
این رکورد چلسی بود.
-----------------------------
اما تا قبل از این رکورد بیشترین مربی که به مرحله نهایی رفته بوده مورینیو با سر الکس فرگوسن مساوی بود، که حالا با صعود چلسی به مرحله نیمه نهایی رکورد سر الکس هم شکسته شد و مورینیو برای هشتمین بار به نیمه نهایی میره و بیشترین حضور در نیمه نهایی بین تمام مربیان تاریخ رو بدست اورد !
The Phenom
04-11-2014, 12:52 AM
البته باید این نکته رو مدنظر قرار داد که سر الکس همه حضورش تو نیمه نهایی ها رو با منچستر بوده و اگه باز نشسته نشده بود احتمالا از پس بایرن بر میومد
The Evil Dead
04-11-2014, 12:58 AM
مطمئن باشید چلسی قهرمان لیگ قهرمانان نمیشه.ممکنه تا فینال بره ولی قهرمان نمیشه.تیم قوی و فوق العاده و شگفتی سازه ولی قهرمان یا بایرنه یا اتلتیکو مطمئن باشید.سال بعدم بارسا میاد و همرو له میکنه ولی تو فینال مقابل بایرن میبازه چون بایرن سال بعد لواندوفسکی هم داره.سال بعد نیمه نهایی اینه:بایرن-سیتی پاریسنت-بارسا
سال بعد رئال تو یک چهارم به سیتی میبازه تو سنتیاگو برنابئو 3 بر صفر.تو اتحاد هم 3 بر یک میبره ولی حذف میشه:viking:
El Niño
04-11-2014, 01:01 AM
یه نکته هم دوستان توجه کنند که تیمی که بیشترین حضور تو نیمه نهایی یو سی ال رو داره رئاله با 25 دوره حضور...
دایی جان این نکته رو هم باید مد نظر قرار داد که مورینیو تو چند سال به این تعداد رسیده و سر الکس تو چند سال...
سال بعد رئال تو یک چهارم به سیتی میبازه تو سنتیاگو برنابئو 3 بر صفر.تو اتحاد هم 3 بر یک میبره ولی حذف میشه:viking:
شما احیانا با اون بالا ها ارتباط داری که قرعه کشی فصل بعد هم میدونی؟ :ی
Sgt.Wollek
04-11-2014, 01:01 AM
مطمئن باشید چلسی قهرمان لیگ قهرمانان نمیشه.ممکنه تا فینال بره ولی قهرمان نمیشه.تیم قوی و فوق العاده و شگفتی سازه ولی قهرمان یا بایرنه یا اتلتیکو مطمئن باشید.سال بعدم بارسا میاد و همرو له میکنه ولی تو فینال مقابل بایرن میبازه چون بایرن سال بعد لواندوفسکی هم داره.سال بعد نیمه نهایی اینه:بایرن-سیتی پاریسنت-بارسا
زنگ میزنم هری پاتر میگم همه حریف ها رو از سر راهمون برداره :25:
Danial
04-11-2014, 01:07 AM
سال بعد رئال تو یک چهارم به سیتی میبازه تو سنتیاگو برنابئو 3 بر صفر.تو اتحاد هم 3 بر یک میبره ولی حذف میشه:viking: جلل خالق ایشون خرزو خان اومده تو انجمن مارو آگاه کنه و بره:ی برادر من آخه تو چه میدونی السیتی صعود میکنه یا نه؟ حتی گل هاشم پیش بینی میکنی؟ هیشکی رئال رو نبره اونم السیتی؟ قرار نیست تیمی که شما خوشت میاد همرو بکوبه و قهرمان شه یکم منطقی باش:ی یعنی لواندوفسکی هستو یه فوتبال؟ لواندوفسکی یعنی از روبن و ریبری بهتره؟ از گوتزه بهتره؟ از مولر بهتره؟ چی بگم والا تو راست میگی:ی باید از الان واس باخت سال بعد به اللسیتی خودمونو آماده کنیم یه وقت ضربه روحی نخوریم:ی
Junior
04-11-2014, 07:52 AM
The Shadow
04-11-2014, 09:19 AM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
;)
Dash.Ali
04-11-2014, 10:11 AM
منچستر سالی یه بار تو مراحل حذفی ببازه باز هم لذت فینالی که بایرنی ها یه نخ سیگار روشن کردن تا بعد از سیگار جشن بگیرن و لحظه تموم شدن سیگارشون
داشتن گریه میکردن از دل هواداران یونایتد بیرون نمیره
Der TitaN
04-11-2014, 10:24 AM
باشه شما هنوز تو همون عدد 99 بمونید .بازی ای که تقریبا به سن هیچکدومتون هم قد نمیده !! :)))
چون بعد از اون همیشه در مقابل بایرن یک بازنده بودین ، بازنده مطلق ، بازنده سنتی .
به قول پاول هیمن LLLLLOOOOOOOOOOOOOOSEEEEEEEEEEEEER
یه یادی هم بشه از اولیچ رفت و برگشت که تو فستیوال چهارشنبه جاش خالی بود ;)
======
پپ از خدا چی می خواد ؟ تیم مورینیو خخخخخ:3669973684562034669
MAMAD
04-11-2014, 10:51 AM
نامزد لمپارد
:8337354629461904487
JOSE'S BLUE NOTEBOOK
در هر صورت...
این چلسی نصف نیمه هر جور باشــه به هر تیمی ببازه اما خاک المان رو خوب بلده به توبره بکشه...
فینال یو سی ال کجا **** جام کجا!(تازه **** جامی که! 2 بار چلسی جلو افتاد!)
پپ !؟<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
The Shadow
04-11-2014, 10:54 AM
ســ ـوپر کاپ کجا، چمپیونز لیگ کجا ! آلینز آرنا در مقابل طرفداران آلمانی بایرن کجا.
قهرمانی سـ ـوپر کاپ هم فقط از نظر بایرنی ها برای التهاب ناراحتشون انتقام از چلسی بوده ! هر وقت فینال چمپیونز لیگ توی مثلاً استمفورد بریج بود و شما ما رو شکست دادین توی ورزشگاه خونگی اونوقت میگیم انتقام ! وگرنه اگه به شماس که توی بازی دوستانه هم بعد حماسه آلینز آرنا میبردید میگفتید انتقام :4:
آیا چنین صحنه هایی توی سـ ـوپر کاپ از هوادارا یا بازیکنای چلسی یادت میاد ؟
----------------------
پپ از خدا چی می خواد ؟ تیم دوم مورینیو خخخخخ :a:
Arsal4n
04-11-2014, 11:11 AM
يه آمار جالب و ناراحت كننده :
رونالدو و مسى اين فصل در كل ٨ بار از ناحيه همسترينگ مصدوم شدن .. ١ بار رونالدو و ٧ بار مسى
كلا سال قبل از جام جهانى نفرين شده هست انگار
bomb5
04-11-2014, 11:21 AM
اینقدر رونالدو گفت مصدومیت برای آدمای ضعیف هست و تیکه انداخت، خودش هی داره مصدوم میشه :ی
The Buzzards
04-11-2014, 11:39 AM
اتوئو با بشيکتاش وارد مذاکره شد
ستاره با تجربه خط حمله چلسی پس از يک فصل حضور در استمفورد بريج بازيکن شاغل در ليگ حرفه ای ترکيه می شود
r v d
04-11-2014, 12:11 PM
رسول جان شما فینال یو سی ال تو ورزشگاه خودتون تو خاک المان رو با اون فینال قیاس میکنی
خیلی خنده داره :ی
AƦAƾH
04-11-2014, 12:15 PM
متاسفانه کریستیانو رونالدو تو فینال کوپا 100% نمیتونه بازی کنه :(((((
پیش دکتر هموطنش هم رفته واسه اینکه کاملا مطمئن بشه از وضعیتش که اونم گفته نیاز به استراحت داره , و اگه بازی کنه 6 هفته باید خونه نشین بشه !
جای مورینیو خالی که بدون رونالدو و ... بارسا رو برد :( متاسفانه خیلی کم امید دارم دیگه به فینال .
امیدوارم به نیمه نهایی چمپیونز لیگ برسه حداقل رونالدو چون بدجور بش نیاز داریم
Ali.kaka
04-11-2014, 01:39 PM
REAL MADRID vs BAYERN MUNICH
ATLETICO MADRID VS CHELSEA
S.H.A.Y.A.N
04-11-2014, 01:48 PM
یکی از دلایلی که مسی و رونالدو هردو افت کردن همین ترس از مصدومیت هست . جام جهانی هم که نزدیکه ... بنابراین خیلی محتاط بازی میکنند . لعنت به هرچی مصدومیت که این همه بازیکن خوب رو گرفته تو چند وقت اخیر ...
مسی ... رونالدو ... فالکائو ... ایبرا ... ماریو گومز ... بالوتلی ... والدز ... خسه ... نیمار ... بیل ... کاستا ... سوارز ... هازارد
اینا فقط تعدادی از بازیکنان خوبی بودن که گرفتار آسیب دیدگی شدند ...
------------------------------
همونطور که میبینید اسپانیا 2 نماینده در 4 تیم پایانی لیگ قهرمانان و 2 نماینده در 4 تیم پایانی لیگ اروپا داره ...
اگه بارسا / اتلتیکو و سویا / بتیس به هم نمیخوردن قطعا لالیگا نماینده های بیشتری هم میتونست داشته باشه ...
اتلتیکو مادرید در صورت قهرمانی میتونه پنجمین جام اروپایی خودشو در 10 سال اخیر به دست بیاره اما کار بسیار سختی داره .
سویا در صورت قهرمانی میتونه چهارمین جام اروپایی و والنسیا در صورت قهرمانی میتونه سومین جام اروپایی خودشو در 10 سال اخیر کسب کنه اما هردو کار سختی مقابل یوونتوس خواهند داشت .
یکی از عوامل اصلی باختمون مقابل اتلتیکو کسی نبود جز ال گواخه ...
بهترین گلزن تاریخ اسپانیا , دارنده سریع ترین هت تریک تاریخ لالیگا و یازدهمین گلزن برتر تاریخ لالیگا .
داوید ویا . بازیکنی که با اون سانترش روی گل اتلتیکو تاثیر مستقیم داشت و 2 بار زد به تیرکمون و بارها با نفوذش دفاعمون رو به هم ریخت .
بازیکنی که تو سوپرکاپ اسپانیا نزدیک بود حذفمون کنه با اون گلی که زد .
بازیکنی که وقتی تو بارسا بود بارها گره بازی رو تو مسابقات مهم و حساس باز کرد .
چیکار کردیم ؟ خیلی راحت فروختیمش به اتلتیکو . اونم با 2 میلیون رو !!!
حالا ببینید تو تیم جدیدش داره چیکار میکنه ... با گلهایی که زده چیزی حدود 13 امتیاز برای اتلتیکو تو لالیگا کسب کرده و اگه مصدوم نمیشد این آمار بیشتر هم بود .
همیشه باید حسرت فروختنش رو بخوریم اما امیدوارم هرجا که هست موفق باشه ... ویا همیشه در قلب بارسایی ها جای داره :heart_mini:
هرتیمی مرحله بعدی به اتلتیکو بخوره چند تا مصدوم میمونه رو دستش :136:
البته بازم جلوی بارسا رعایت کردن و فقط 7 تا کارت زرد گرفتن ( رفت و برگشت ) :D
Dash.Ali
04-11-2014, 02:29 PM
یه حسی میگه فینال تمام مادریدیه :ی
البته دوست دارم چلسی اول شه به عنوان نماینده انگلیس
Der TitaN
04-11-2014, 03:02 PM
اره خوب فینالی که دو بار پشت هم توش باختید رو بایدم بی ارزش تلقی کنید . پوریا جان :winking:
اما بقیه دنیا نظر دیگه ای دارند از همون روز اولی که پپ اومد بایرن و مو رفت چلسی همه جا صحبت از اون بازی بود .
و خوشحالی های مورینیو قبل از سوت پایان هم که شدیدا ما رو یاد حرکات پرویز مظلومی تو اون دربی معروف مینداخت کاملا نشان دهنده بی ارزش بودن اون جام (**** کاپ اروپا !!!) بود !
خخخخخخخخخخ
اینجا میدونی جلو کدوم تیم زانو زده ؟
===
یکبار دیگه به رئال مادرید خوردیم ، به قول خبرنگار یورو اسپرت : یوروپیـن کلاسیکو :1190841631457438238
حداقلش اینه که دو بازی جذاب و تماشایی رو خواهیم دید ، پیش بینی سلطان هم درست در اومد.
S.H.A.Y.A.N
04-11-2014, 03:25 PM
:136: :136: :136: :136: :136: :136: :136:
sasan cr7
04-11-2014, 03:50 PM
بایرن - رئال
وای من چقدر از این قرعه میترسیدم . تا اینکه سخنان کارلو رو خوندم
اینم سخنش:
بازي سختي را در پيش داريم اما من حرف ديگري مي*زنم. مي*گويم اگر واقعا مي*خواهيم فاتح ليگ قهرمانان شويم، هر تيمي که جلوي ما مي*ايستد و در اين مرحله يعني نيمه نهايي تيم بايرن* است، *را شکست دهيم.
وي ادامه داد: بر اين باورم که رويارويي با مونيخي*ها مصافي بسيار دشوار است اما بايد در نظر گرفته شود رويارويي با رئال نيز براي هيچ تيمي آسان نخواهد بود.
این حرف کمی راحتم کرد . اخرش باید به بایرن میخوردیم . همه به خاطر این که یا تو فینال یا نیمه نهایی این فصل
هم به خاطر این که پس از این بارسا در مقابل این تیم هفت تایی شد
همه ی طرفداراان غیر رئالی میگفتن مه شما هم اگه به بارن بخورید به سرنوشت این تیم دچار خواهید شد
حالا باید نشون بدیم که رئال تیم دشواری است نه مثل بعضی تیم ها .
بازی قشنگی خواهد شد من که امیدوارم ولی تنها نگرانیم رسیدن یا نرسیدن رونالدو به این بازیه .
امیدوارم به این بازی برسه که حداقل با تمام قوا در مقابل بایرن بازی کنیم.
انجلوتی طوری مصاحبه کرده که انگار از قبل برنامه داشته برای این بازی امیدوارم ترکیب خوبی بزاره
بارسایی ها هم زیاد جو ندن . سر یک چهارم نهایی خیلی گیر دادن به قرعه ما غافل که خودشون حذف شدن
حالا هم دیگه جو ندین اگه لیاقت داشتین میومدید این مرحله
Sgt.Wollek
04-11-2014, 07:06 PM
3 تیم آلمانی تو 3 مرحله پشت سر هم !!!!!!! بعد از رو سوزش میگن قرعه های رئال آسونه !!!!!!!!
هیچ ترسی از بایرن ندارم. هیچ ترسی !!!
ولی ای کاش این قرعه ها در نمیومد. حداقلش واسه رئال تو این مرحله هم بازی با بایرن و هم بازی با اتلتیک خیلی خسته کننده میشد و ای کاش با چلسی میفتادیم تا انقدر بازی تکراری رو شاهد نباشیم.
ولی مهم نیست هر چی که شد تموم شد و رفت و خوردیم به بایرن. فوق العاده بازی سختی هست ولی با اینحال بایرن تیمی نیست که نتونیم حذفش کنیم. ولی از یه طرف بدشانسی اوردیم که انقدر مصدوم داریم. خدیرا ، خسه ، مارسلو ، آربلوا ، رونالدو. البته هنوز نمیدونم که مارسلو و آربلوا کی برمیگردن. حالا معلوم نیست تا دو هفته دیگه چقدر مصدوم بدیم :504:با این همه مصدوم مسلما شانس زیادی نخواهیم داشت فقط امیدوارم بیشتر نشه چون باز هم با همین بازیکنایی که داریم میتونیم صعود کنیم.
این مرحله نفرین شدست واسه رئال. 3 تا پشت سر هم و هر 3 سال هم تو نیمه نهایی حذف شدیم همشم از رو بدشانسی. وقتی از این مرحله نحس و نفرین شده بگذریم یعنی سال های آینده هم راحت میتونیم بگذریم. فقط دارم دعا میکنم که این طلسم بشکنه و به دهمین قهرمانی برسیم.
در صورت حذف شدنِ رئال انشالله چلسی چمپینز لیگ امسال رو فتح کنه.
هیچ چیز قابل پیش بینی نیست فقط و فقط باید بگیم به امید صعود ...
S.H.A.Y.A.N
04-11-2014, 07:37 PM
قهرمانی فولاد رو به تمام فوتبال دوستان واقعی تبریک میگم ... :6163579718469499354
فولاد بدون شک بهترین تیم ایران در این فصل بود و به حقش یعنی قهرمانی در لیگ رسید ...
تبریک به طرفدارانش ...
bomb5
04-11-2014, 07:43 PM
بازم گل محمدی مثل فینال پارسال ترسو بود و تیم دفاعی بازی کرد. حتی دقایق آخر به دفاع کامل پرداخت... :501:
استقلال نابود شد...
پرسپولیس باز در حسرت قهرمانی موند...
سپاهان آسیا رو از دست داد...
AƦAƾH
04-11-2014, 07:49 PM
خونه نیستم , واسه بازیا و قهرمانی فولاد ( :8: ) جمع شدیم خونه آشناها و حال کردیم !!! تبریک به همه اهوازیا !!!!! :8:
به حقمون رسیدیم ! به ابولا هم تبریک ( تسلیت :ی ) میگم که منتظر قهرمانی استقلال بود با وجود اهوازی بودن و تیمش به آسیا هم نرفت :( :ی
ولی واقعا حال کردم !
=============
در مورد قرعه ucl هم حیف شد به بایرن خوردیم , سخترین تیم ! ولی باز خوبه بعضیا که تیمشون به نیمه نهایی نرسید شاد شدن و جشن گرفتنو میخندن :ی ( شایان مدیونی فکر کنی منظورم با توـه :ی )
برگشتم خونه میام پستاتون رو دقیق تر میخونم و در صورت نیاز ریپلی هم میدیم !!! :ی
بازم تبریــــــــــــک :8:
Cna3zar
04-11-2014, 07:56 PM
:flabbergasted:
Hamid
04-11-2014, 08:48 PM
تبریک به همه اهوازی های عزیز انجمن مخصوصا ابولفضل...
واقعا حق فولاد بود که این فصل قهرمان بشه و بدون یه ستاره و با اتکا به جوونای خودش و مربی خوبی مثل فرکی تونست قهرمان بشه
فرکی یه گزینه عالی هم می تونه برای تیم ملی بعد از خروج احتمالی کی روش باشه
در مورد تیم های که سقوط کردند هم واقعا از سقوط داماش خیلی ناراحت شدم ولی سقوط مس رو کاملا می شد پیش بینی کرد!
اما در مورد لیگ قهرمانان ، یه حسی بهم میگه یه فینال تمام اسپانیایی در راهه و رئال هم در پایان می تونه قهرمانی رو از آن خودش بکنه!
رئال دو تیم آلمانی رو در مراحل قبل حذف کرده و این بارم با بایرن مونیخ روبرو میشه که از تیمای قبلی خیلی قویتره! اگه تو خونه بتونه با یه نتیجه خوب و بدون گل خورده ببره صعود کردنش دور از دسترس هم نیست
AƦAƾH
04-11-2014, 09:30 PM
تبریک به همه اهوازی های عزیز انجمن مخصوصا ابولفضل...
ابولا که الان داره به خاطر هیچی نشدن استقلال و قهرمانی فولاد خون گریه میکنه :22:
r v d
04-12-2014, 12:04 AM
اره خوب فینالی که دو بار پشت هم توش باختید رو بایدم بی ارزش تلقی کنید . پوریا جان :winking:
.
کسی بی ارزش تلقی نکرد رسول جان ؛ حرف دهن من نزار !!!
گفتم فینال ســـ وپر کاپ زمین تا آسمون با فینال چمپیونز لیگ فرق میکنه !!!! یعنی بطور عام بگم سوزشش بیشتره :ی
آره :ی
Junior
04-12-2014, 03:18 AM
همون طور که به زور حذف کردن یونایتد بحران زده رو با فینال 99 مقایسه می کنن ، **** کاپ هم با لیگ قهرمانان مقایسه می کنن !!!!!!!!!!
The Shadow
04-12-2014, 06:38 PM
Ballack: "I hope my team reaches the Champions League final."i
Interviewer: "So Bayern?" i
Ballack: "No, Chelsea." i
شهیدتم :8:
AƦAƾH
04-12-2014, 06:42 PM
در رابطه با پست پژی یه چیز مشابه هم من بگم ...
خیلی از دوستان بارسایی جو میدادن فیگو از رفتن به رئال پشیمونه ، بارسا رو دوست داره و ...
خوب لوئیز گفته :
اگر قرار است که روزی مدیر باشگاه فوتبال شود ، رئال را به بارسا ترجیح می دهد
. بی تردید رئال رو به بارسا ترجیح میدهم .
خوش باشید :heart_mini:
The Shadow
04-12-2014, 06:45 PM
آرش حرفت متین !
اما بالاک !!! اسطوره آلمانی باشگاه آلمانی بایرن مونیخ :4:
غیرت یعنی این
AƦAƾH
04-12-2014, 06:46 PM
خو اونکه بعله , خوشم اومد از حرفش . من که چیزی نگفتم :ی
خواستم دوستان بارسایی هم در جریان حرف پراکنی هاشون باشن کلا :ی
S.H.A.Y.A.N
04-12-2014, 07:03 PM
در رابطه با پست پژی یه چیز مشابه هم من بگم ...
خیلی از دوستان بارسایی جو میدادن فیگو از رفتن به رئال پشیمونه ، بارسا رو دوست داره و ...
خوب لوئیز گفته :
اگر قرار است که روزی مدیر باشگاه فوتبال شود ، رئال را به بارسا ترجیح می دهد
. بی تردید رئال رو به بارسا ترجیح میدهم .
خوش باشید :heart_mini:
ما همچین چیزی نگفتیم تا حالا آرش ... حرف تو دهن ما نذار خواهشا :d
همون بهتر رفت رئال چون ما چنین بازیکنی نمیخوایم . وقتی دلش از اول با رئال بود بیخود کرد اومد بارسلون . اون کله خوکم باشه یادگاری براش تا دیگه با احساسات یه عده هوادار اینطور بازی نکنه . زمانی که بارسا بیشترین نیاز رو بهش داشت ول کرد رفت تیم رقیب . اونم بصورت مستقیم ! رونالدوی برزیلی هم تو 4 تیم که دوتاشون با هم رقیب بودن ( بارسا / رئال و اینتر / میلان ) بازی کرد اما همیشه محبوب باقی میمونه . فیگو یه بی شخصیته ...
قیافش وقتی قرعه بایرن دراومد جالب شده بود :136:
AƦAƾH
04-12-2014, 07:12 PM
حالا قرار نی حتما تو چیزی بگی , کلا گفتم چون شنیدم ن مطلب رو از بارسایی ها .
=======
واقعا برام جالبه شما ها که دم از توهین کردن هوادارا رئال میگید , خودتون خیلی راحت میاین همچین چیزایی میگین : اون کله خوکم باشه یادگاری براش تا دیگه با احساسات یه عده هوادار اینطور بازی نکنه .
این اتفاق تا ابد لکه ی ننگ هست واسه هوادارای بارسا و خودشونو نشون دادن , واقعا عجیبه اینجور با افتخار میای ازش تعریف میکنی ! هنر نبود ! فاجعه بود حقیقتش :22:
دنیای حرفه ای فوتبال اینه , اگه نظر شماها اینه کسی که میره تیم دیگه بی شخصیته و باید اونجوری بش توهین بشه که من دیگه واقعا چیزی نگم بهتره ...
قیافه بارسایی ها هم وقتی به نیمه نهایی نرسیده بودن خیلی خنده بود ! چقدر فشار هست روتون که با دیدن قرعه رئال کیف میکنید !!!
اینم پاسخ خنده هات : :136: :ی
Seraph
04-12-2014, 07:14 PM
شبکه های ایران بازی بایرن-دورتموند رو نشون نمیدن
دوستان یه شبکه ای چیزی سراغ دارند بتونیم این بازی رو ببینیم؟؟
×برام جالبه بایرن-دورتموند نشون داده نمیشه ولی آرسنال و ویگان رو نشون میدن :504:
King Of Darkness
04-12-2014, 07:44 PM
ببخشید دو روز نبودم سرم یه مسئله ای خیلی شلوغ شده بود :ی
باز خوردیم به بایرن . :504: خیلی دوست داشتم این مرحله ی نحس رو با تیمی مثل چلسی که راحت تره بیوفتیم و بریم فینال بعد بخوریم به بایرن یا هر حریف دیگه . من برای بایرن خیلی احترام قائلم ولی امسال با وجود پپ خیلی تنفر دارم ازش و خیلی دوست دارم تو آلیانز آرنا اینا رو ببریم حتی شده اگه حذف بشیم و اگر هم حذف میشیم مطمئنم که هفت تایی نمیشیم . :ی
همونطور که من قبل 1/8 پیش بینی کرده بودم درست شد و خوردیم به بایرن . سه تیم آلمانی پشت سر هم . سه تیمی که از تیمی نسبتا ضعیفشون ( شالکه ) شروع شد - بعد خوردیم به تیم دومشون و حالا هم تیم اولشون . من بازی های بایرن رو ندیدم زیاد ولی دو سه تا که دیدم سبک تهاجمی اش شبیه به دورتمند بود . این یعنی بد شانسی ما که میخوریم به سه تا تیم از یک کشور و تیمایی که خیلی به هم بازیشون نزدیکه و راحت آنالیز میشیم . :no: ولی با این وجود خیلی امید دارم بریم فینال .
به بایرن که خوردیم یاد سال 2011 افتادم :132d5a68025c8cd6:بازی رفت رو تو آلیانز آرنا باختیم ولی بازی برگشت ترکوندیم . یاد اون استرسی که داشتم برای اون بازی :132d5a68025c8cd6: و وقتی بازی رو تو 90 دقیقه مساوی کردیم شب ساعت 1 اشک شوق ریختم . ولی رفتیم پنالتی و نویر پنالتی کریس رو گرفت ( تو حین بازی یدونه زده بود به خاطر همین دستش رو خونده بود ) بعدشم که راموس زد بیرون و حذف شدیم . گل دوم کریس تو بازی برگشت رو یادم نمیره که فیلیپ لام و ریبری چقدر نگران شده بودن . هنوز که هنوز کلیپ های اون بازی رو میبینم اعصابم خورد میشه ولی ایندفعه ایشالله عین 2011 نشه .
کریستیانو همیشه یه فردیه که از شکست متنفره و برای همین داره میجنگه تا حتی به بازی فینال کوپا برسه و حتی کارلو هم تا الان اسمش رو تو لیستش برای اون بازی گذاشته ولی باید ببینیم چی میشه . دوست ندارم طوری ریسک کنه که جلوی بایرن نباشه چون جلوی بایرن BBC خوب میتونه جواب بده .
تو این پست هایی که تو این دو روزه نبودم داشتم میخوندم این کاربر reza_taker دمش گرم از همه چیز و همه کس حرف میزد : بارسا کبیر =((:p - من سیتی میخوره به رئال و 3-0 ما میبازیم =(( . کلا قوه تخیلت خیلی خوبه . من پیشنهاد میکنم شروع کنی به نوشتن داستانهای رمان . حتما موفق میشی . :winking:
S.H.A.Y.A.N
04-12-2014, 08:17 PM
به هرحال این بحثو نمیخوام ادامه بدم چون فیگو ارزش بحث کردن نداره . ولی بازم میگم اون کله خوک حقش بود و دوست داشتم من جای اون شخصی بودم که پرتش کرد به سمت فیگو ... :heartsmile:
دنیای حرفه ای ؟ Really ؟ پس یعنی اگه رائول یا کاسیاس میومدن بارسا هیچ مشکلی با این قضیه نداشتی و باهاش راحت کنار میومدی ؟ درسته !!!؟؟؟ :wink2:
از قرعه رئال خوشحال شدم چون بلاخره به یه تیم قدرتمند خورد و عیار واقعیش مشخص میشه . وگرنه ما که فشاری حس نمیکنیم چون الان تو لالیگا بالاتر از رئالیم ... تو فینال کوپا هم شانسمون بیشتره ( با توجه به انگیزه ای که داریم برای کسب جام های باقی مانده و عدم حضور احتمالی رونالدو ) . علاوه بر اون , اسطوره و مربی سابق بارسلون الان مربیه بایرنه و طبیعیه
خوشحال باشم از اینکه رئال رو حذف کنه . سبک بازی بایرنو هم دوست دارم چون به بارسا نزدیکه ... همونطور که شما واسه حذف شدن ما توسط منچستر سیتی و اتلتیکو مادرید مایه میذاشتین ... :)
به هرحال پیشنهاد میکنم اینقدر تیکه نندازین که مثل فصل پیش پشیمون بشید :D
چند تا آمار جالب از لیگ قهرمانان :
میگه آخرین باری که اتلتیکو به نیمه نهایی لیگ قهرمانان صعود کرده بود , هیچکدوم از بازیکنان کنونیش به دنیا نیومده بودن و دیگو سیمئونه 3 سالش بود :D
سال 2005 : ليورپول - ميلان
سال 2007 : ليورپول - ميلان
سال 2009 : منچستر - بارسا
سال 2011 : منچستر - بارسا
سال 2012 : چلسي - بايرن
سال 2014 : چلسی - بایرن !!!!!؟؟؟؟؟
يکسال در ميون فينال تکراري شده !
اگر تاريخ تکرار بشه بايد منتظر فينال بايرن و چلسي باشيم ... :D
آنجلوتی هرگز در مقابل بایرن مونیخ نباخته !
گواردیولا هرگز در برنابئو بازنده نبوده !
طبق این آمار احتمال مساوی شدن بازی رفت بایرن و رئال زیاده ... :D
4 سرمربی حاضر در نیمه نهایی در سنین جوانی !
آمار جالب مورینیو در مقابل اتلتیکو مادرید ...
9 بار بازی کرده ... 8 برد و 1 باخت حاصل کارش بوده اما آخرین بازی رو که فینال کوپای فصل پیش بود باخت و جام رو از دست داد ...
بایرن مونیخ 33 گل رو در مجموع مقابل رئال مادرید به ثمر رسونده که این بیشترین تعداد گلی است که یک تیم در مقابل تیم دیگه در لیگ قهرمانان زده ...
سال 2008 منچستر بارسا رو شکست داد و قهرمان شد .
سال 2010 اینتر بارسا رو شکست داد و قهرمان شد .
سال 2012 چلسی بارسا رو شکست داد و قهرمان شد .
سال 2013 بایرن بارسا رو شکست داد و قهرمان شد .
سال 2014 اتلتیکو بارسا رو شکست داد و آیا قهرمان خواهد شد !!!!!؟؟؟؟؟
تو چند سال گذشته هرتیمی بارسا رو برده تونسته قهرمان اروپا بشه .
طبق این الگو احتمال قهرمانی اتلتیکو زیاده :D
AƦAƾH
04-12-2014, 08:38 PM
دنیای حرفه ای ؟ Really ؟ پس یعنی اگه رائول یا کاسیاس میومدن بارسا هیچ مشکلی با این قضیه نداشتی و باهاش راحت کنار میومدی ؟ درسته !!!؟؟؟ :wink2:
کسایی مثل اینارو با بازیکنی که از یه تیم دیگه خریداری میشه مقایسه میکنی ؟ :22: خودت میدونی این مسئله فرق داره .
از قرعه رئال خوشحال شدم چون بلاخره به یه تیم قدرتمند خورد و عیار واقعیش مشخص میشه . وگرنه ما که فشاری حس نمیکنیم چون الان تو لالیگا بالاتر از رئالیم ... تو فینال کوپا هم شانسمون بیشتره ( با توجه به انگیزه ای که داریم برای کسب جام های باقی مانده و عدم حضور احتمالی رونالدو ) . علاوه بر اون , اسطوره و مربی سابق بارسلون الان مربیه بایرنه و طبیعیه
خوشحال باشم از اینکه رئال رو حذف کنه
منم نگفتم عزا بگیرین , گفتم خودتونو کشتین از بس خوشحالین و از دیروز تا حالا هی میای " :136: " میزاری !
خوشحال باشم از اینکه رئال رو حذف کنه . سبک بازی بایرنو هم دوست دارم چون به بارسا نزدیکه ... همونطور که شما واسه حذف شدن ما توسط منچستر سیتی و اتلتیکو مادرید مایه میذاشتین ... :)
گفتم که خوشحال باش هروقت باختیم . ولی اینکه میای هی با تمسخر میگی قیافه ها اینجور شد و اونجور شد حالت کل داره , مشکل داره . چون تیم خودتون به نیمه نهایی هم نرسیده ! ( دورتموند تیم ضعیفی شده حالا ؟ :136: با چه متری اندازه میگیری که فقط بایرن مشخص میکنه عیار تیم رو ؟ شما که از اتلتیکو باختین لابد دیگه وضعتون خیلی خراب بوده ! :137: چون اگه یادت بیاد ما تو حذفی بردیمشون و شما با بردن یه تیم پیزوری اومدین فینال ! احتمالا قرعه چیز دیگه ای بود فینال کوپا هم نمیدیدین !
به هر حال فعلا در مورد یو سی ال کل کل نکنید !
در مورد شباهت بایرن و بارسا هم اسطوره بایرن گفته پپ سبک بایرن رو عوض کرده و میخواد بارسایی بازی کنه تیم بایرن و ناراحت بوده ... حالا تو اینجوری میگی ...
به هرحال پیشنهاد میکنم اینقدر تیکه نندازین که مثل فصل پیش پشیمون بشید :D
ما تیکه انداختیم ؟ ریلی ؟ فعلا تو هی میای میخندی و میگی فیس فیگو , فلان بی سار ... ما گفتیم شما که حذف شدین تریپ کـَـل نیاین ! خوشحالی بکنید واسه خودتون چی کار داریم ما ! :22:
حالا بیخیال , وقت بقیه رو نگیریم . :ی ( که گرفتیم )
King Of Darkness
04-12-2014, 09:15 PM
دورتمند خیلی ضعیف بود . چیه این حریفا ک هبه ما میسپارن ؟ **** کاپ المان رو دورتمند برد . الانم که 3 تا .
شک نکید دورتمند ضعیف بود و قوی ترین حریف اتلتیکو بود .
فعلا
The Evil Dead
04-12-2014, 10:04 PM
بایرن نابود شد.تو آلیانس آرنا سه هیچ باخت:flabbergasted:دورتمند چه تیمی شده ها.بایرن بخواد مقابل رئال این شکلی بازی کنه در مجموع دو رقمی میشه
S.H.A.Y.A.N
04-12-2014, 11:01 PM
بازم باختیم . با این باخت لالیگا از دست رفت ... لیگ قهرمانانم که از دست رفته بود .
با این وضع بازی شانسی هم تو کوپا نداریم و شاید امسال کلا جامی نیاریم .
ولی خیالی نیست ... با این همه مشکل و جنجال عالی کار کردیم ...
تا اینجاشم غیرت و تلاش خود بازیکنا بود که ما رو تو هر 3 جام مدعی نگه داشت ...
فقط من یه لعنت به باعث و بانیش میفرستم که تیم رو اینطوری کرد و امیدوارم فصل بعد اینقدر عذاب نکشیم ...
تنها چیزی که الان میخوام اینه که این فصل کابوس وار زودتر تموم بشه . فقط همین .
The Shadow
04-12-2014, 11:06 PM
با این حساب و بلایی که سر بارسا داره میاد احتمال هست برای توپ طلای فصل بعد توی سه تای آخر نام مسی نباشه. مثلاً هازارد یا سوارز جاش رو بگیرن
The Evil Dead
04-12-2014, 11:39 PM
بارسا داره نابود میشه:flamingmadf: نه مربی درست حسابی داریم نه دفاع و نه دروازه بان.بارسا اگه تا دو فصل نقل و انتقالات نکنه نفر 6 لالیگا میشه.بازیکنا به خودتون بیاین.شما بارسایی هستین.بارسا که این شکلی نبود
bomb5
04-12-2014, 11:47 PM
بارسا داره نابود میشه:flamingmadf: نه مربی درست حسابی داریم نه دفاع و نه دروازه بان.بارسا اگه تا دو فصل نقل و انتقالات نکنه نفر 6 لالیگا میشه.بازیکنا به خودتون بیاین.شما بارسایی هستین.بارسا که این شکلی نبود
من این دو بازی اخیر بارسا رو دیدم پینتو خیلی خوب بوده بازی با اتلتیکو که خیلی توپ گرفت این بازی هم بد نبود... نمیشه ایراد گرفت ازش... وقتی مسی بد باشه و نیمار هم فقط شیرجه بره از این بهتر نمیشه...
Django
04-13-2014, 12:00 AM
:c:
bomb5
04-13-2014, 12:43 PM
فعلا رئال دومه. 2 تا بازی باید اتلتیکو امتیاز بده تا رئال شانس داشته باشه... شانس اتلتیکو خیلی زیاده...
AƦAƾH
04-13-2014, 03:05 PM
دیشب بچه ها عالی بودن .
فقط من مثل همیشه از یه نفر دیوونه شدم !
بنزما :22:
خدا وکیلی Morata > Benzema :22:
آخه مهاجم نوک باید اینقدر گل نزن باشه ؟ :22: پاس گل میخوام برا چی ؟ مودریچو ایسکو و بقیه هستن واسه این کار .. تو گلتو بزن , یاد گرفته هر بازی دو تا گل خالی میزنه بیرون ! بعد موراتای بیچاره دیقه 70 به بعد بازی بش میرسه :(
خلاصه بدجور دیوونم کرد دوباره
ولی در کل خوب بود بازی دیشب .
* مــارسلو هم به بازی چهارشنبه نمیرسه :(
S.H.A.Y.A.N
04-13-2014, 03:28 PM
فعلا رئال دومه. 2 تا بازی باید اتلتیکو امتیاز بده تا رئال شانس داشته باشه... شانس اتلتیکو خیلی زیاده...
تنها امیدمون به همین اتلتیکوئه ...
از ته دل امیدوارم اتلتیکو امسال بتونه جام قهرمانی رو بالای سر ببره . قطعا شایسته ترین تیم برای قهرمانی هست . 2 تا بازی سخت پشت سر هم با والنسیا و لوانته داره و بازی آخرشونم که با ماست اما من حاضرم اون بازی آخر رو هم ببازیم تا اتلتیکو قهرمان بشه ...
از ماست که بر ماست ...
AƦAƾH
04-13-2014, 03:32 PM
فدای سر مادریدی ها , اتلتیکو هم تیم مادرید هست ! در هر صورت یه مادریدی قهرمان میشه شایان خان , حالا بشین هی دعا کن :c:
:d0s69thbefhiffti:
راستی , مسی مثل اینکه یه رکورد جدید زده ! دیشب رکورد خودشو شکوند و تقریبا 6.9 کیلومتر دوندگی داشت که جای ستایش داره :)
S.H.A.Y.A.N
04-13-2014, 03:54 PM
مسی اونقدر برای ما زحمت کشیده و بهمون لحظات خوب داده که باید تا آخر عمر ازش سپاسگذار باشیم . ما قدرنشناس نیستیم که بخاطر 4 تا بازی بخوایم ازش انتقاد کنیم . مسی تعصبشو به پیراهن بارسا قبلا ثابت کرده . شما لازم نیست نگران مسی باشی . بلاخره اونقدر به بعضیا فشار اومده که با 4 تا بازی بد بیان بهش تیکه بندازن و بهش انتقاد کنند .
در مورد اتلتیکو مادریدم خیلی جالب بود حرفت ... نکنه تو مادرید زندگی میکنی و ما نمیدونستیم ؟ :136:
پس خوبه تو این یه مورد با هم توافق داریم که اتلتیکو امسال باید قهرمان بشه ... خوبه ...
در ضمن ... شاهین کیه ؟ :D
MAMAD
04-13-2014, 04:10 PM
AƦAƾH
04-13-2014, 04:33 PM
در مورد اتلتیکو مادریدم خیلی جالب بود حرفت ... نکنه تو مادرید زندگی میکنی و ما نمیدونستیم ؟ <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
چه ربطی داره ؟ :ی مگه اتلتیکو تیم دوم مادرید نیست ؟ :22:
مسی اونقدر برای ما زحمت کشیده و بهمون لحظات خوب داده که باید تا آخر عمر ازش سپاسگذار باشیم . ما قدرنشناس نیستیم که بخاطر 4 تا بازی بخوایم ازش انتقاد کنیم . مسی تعصبشو به پیراهن بارسا قبلا ثابت کرده . شما لازم نیست نگران مسی باشی . بلاخره اونقدر به بعضیا فشار اومده که با 4 تا بازی بد بیان بهش تیکه بندازن و بهش انتقاد کنند .
خو دستش درد نکنه , مگه گفتم شما بش ایراد بگیرین , من اومدم گفتم رکورد شکسته دوباره :ی
در مورد آخرم که کلا شرمندت شدم داشی :o:
=======
جواب پست پایین : بلاخره بهتره همشهریمون قهرمان بشه تا بارسا !
اوضاع تو مادرید دیگه در حد منچستر نیس , هرچقدرم بد باشن با هم در اون حد نیس . میدونی خودت :ی
S.H.A.Y.A.N
04-13-2014, 04:38 PM
چه ربطی داره ؟ :ی مگه اتلتیکو تیم دوم مادرید نیست ؟ :22:
خو دستش درد نکنه , مگه گفتم شما بش ایراد بگیرین , من اومدم گفتم رکورد شکسته دوباره :ی
در مورد آخرم که کلا شرمندت شدم داشی :o:
آرش واقعا حرفات جالبه ها ... :d
منچسترم 2 تا تیم داره اما آیا طرفداران یونایتد طرفدار سیتی هم هستن یا برعکس ؟ :136:
چون تو اسمش کلمه مادرید داره یعنی خوشحال میشی از قهرمانی اتلتیکو ؟ :136:
مگه شهر مادرید رو دوست داری ؟ تیمت رئاله ... چه ربطی به اتلتیکو داره ؟ :d
عجب ...
TORNADO
04-13-2014, 09:47 PM
مثل این می مونه یه طرفدار استقلال ارزو کنه پرسپولیس که تیمی از تهرانه قهرمان بشه .
نکنه پارسال که اتلتیکو قهرمان کوپا شد و رئال از آخرین جامی که می تونست بگیره دستش رو کوتاه کرد و باعث شد مورینیو با آبروریزی رئال رو ترک کنه ! اونجا هم از قهرمانی اتلتیکو خوشحال شدید !؟:دی آخه تیم مادریدی هست دیگه <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
AƦAƾH
04-13-2014, 10:35 PM
آقا عربی که حرف نمیزنم متوجه نمیشید ! میگم شما که عاشق اتلتیکو شدین و فکر میکنید خیلی به ما فشار میاد اینجوری نسیت ! تیم اسم مادرید روشه و واسه ما ارزشش 100 برابر بارساس !
فشار رو شماس فعلا , الان باز ریپلی میدن ... :ی
اصن به من چه برید طرفداری بقیه تیمهارو بکنید و عشق بورزید به چلسی و دورتموند و اتلتیکو ... :8: شاید کمی از سوختگی اوکی بشه :ی
Sgt.Wollek
04-13-2014, 10:35 PM
تیکه نندازین دیگه چی بندازین؟؟؟؟؟ :dd:
منظور آرش اینه که لالیگای امسال تو مادرید ـه حالا چه اتلتیک چه رئال آخرش لالیگای امسال مال شهر مادرید ـه. کاتالونیا خودش میمونه یه بارسا و شعارش : Catalonia is Not Spain :k63ozg6a7ni2674n:
من که امیدم رو از دست دادم واسه لالیگا ولی فوتباله و اتفاقات و هنوز هم شانس امتیاز از دست دادن اتلتیک هست. البته رئال هم چند بازی سخت داره و انشالله این فصلِ پر از استرس به خوبی واسمون تموم شه.
اصن به من چه برید طرفداری بقیه تیمهارو بکنید و عشق بورزید به چلسی و دورتموند و اتلتیکو ... <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> شاید کمی از سوختگی اوکی بشه <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
آرش بایرنِ کبیر رو یادت رفت :dd:
S.H.A.Y.A.N
04-13-2014, 10:41 PM
وقتی شانس اول قهرمانی اتلتیکوئه بایدم از مال اتلتیکو بالا برین و واستون ارزش داشته باشه !
با همین حرفا خوش باشین .
منم شدیدا طرفدار اتلتیکو هستم و امیدوارم جام رو که واقعا حقشونه بالای سر ببرن تا رئال ...
از همه جا هم دارید شانس میارید . امشب دیگو کاستا مصدوم شد !!!
تا همین 2 روز پیش داشتن در مورد وحشی بازی اتلتیکو و اینکه با جنجال برنده میشن شکایت میکردن . حالا عاشق چشم و ابروی اتلتیکو و شهر مادرید شدند :136: خخخخخخخخخخخ
Sgt.Wollek
04-13-2014, 10:47 PM
از همه جا هم دارید شانس میارید . امشب دیگو کاستا مصدوم شد !!!
تا همین 2 روز پیش داشتن در مورد وحشی بازی اتلتیکو و اینکه با جنجال برنده میشن شکایت میکردن . حالا عاشق چشم و ابروی اتلتیکو و شهر مادرید شدند :136: خخخخخخخخخخخ
تو چمپینز لیگ اتلتیک بدونِ دیگو کوستا و توران مقابلتون قرار گرفت و حذفتون کرد ولی رئال شانس اورد :p
تو وحشی بازی اتلتیک تو بعضی از بازی ها شکی نیست ولی وقتی که کسی طرفدار رئال یا اتلتیک باشه طبیعیه عاشق کشور اسپانیا و شهر مادرید هم باشه. ما که طرفداری از تیمی نمیشناسیم که از شهرِ تیمش بدش بیاد. حالا بارسایی ها از کشور اسپانیا بدشون میاد به ما چه :p
حالا همه با هم :
Catalonia is Not Spain
:choir-smiley:
:dd:
AƦAƾH
04-13-2014, 10:48 PM
وقتی شانس اول قهرمانی اتلتیکوئه بایدم از مال اتلتیکو بالا برین و واستون ارزش داشته باشه !
با همین حرفا خوش باشین .
فعلا شمایین که از ماله 5-6 تا تیم اروپایی بالا پایین میرین ! از بالا رفتن مالـ ـه شالکه به دورتموند , از دورتموند به بایرن و بالا رفتن از مال اتلتیکو رسیدین ( هرچند به مال چلسی هم رحم نکردین ! تیمی که منفور ـه خود شما بارسایی ها بود , حتی مربیش ! )
فعلا ما با امید داشتن تو 3 جام خوش هستیم , چه ببریم چه نبریم . شمایین که در حال حاضر با بالا رفتن از تیمای دیگه خوش هستید !
تا همین 2 روز پیش داشتن در مورد وحشی بازی اتلتیکو و اینکه با جنجال برنده میشن شکایت میکردن . حالا عاشق چشم و ابروی اتلتیکو و شهر مادرید شدند <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> خخخخخخخخخخخ
خودتون زدین به کوچه علی چپ , 4-5 تا پست من دارم میگم اتلتیک ببره جام تو مادرید هست و شرف داره به بارسا , شمایید خودتونو کشتید و واسه اتلتیکو لاو میترکونید :8:
r v d
04-13-2014, 11:49 PM
آقا ما گفتیم بحث و جدل طرفداران بارسا و رئال پیرامون لیگ قهرمانان اروپا موردی نداره ؛ ولی دیگه خنده خنده کشوندین تا اینجا ؟ !!!! بارسا که حذف شده دلیل نداره تو این تاپیک بحث کنید ؛ لطفاً به تاپیک مربوطه مراجعه کنید.
پست ها رو انتقال نمیدم ؛ ولی یه بار دیگه ببینم اخطار میدم
Seraph
04-14-2014, 02:31 PM
مصدومیت ِ دیگو کوستا
× باشگاه ِ اتلتیکو اعلام کرده که این مصدومیت جدی نیست و دیگو مشکلی نداره
Sgt.Wollek
04-14-2014, 09:21 PM
فوری ... فوری ...
آغا یه خبر خوش برای رئالی ها و هواداران تیم آلمان.
سامی خدیرا در کمال ناباوری بهبود یافت :d0s69thbefhiffti: خبر فوری اومده که خدیرا کاملا ریکاوری شده و به احتمال خیلی زیاد تو بازی برگشت مقابل بایرن حضور خواهد داشت (البته بازی رفت معلوم نیست)
Welcome Back Sami Khedira
:2r5gfb4:
S.H.A.Y.A.N
04-14-2014, 10:59 PM
قهرمانی مقتدرانه زیر 19 سال بارسلونا رو در اولین دوره لیگ قهرمانان به طرفدارانش تبریک میگم ...
تمام آمار و ارقام هم به نفع ما بود مثل بیشترین گل زده , کمترین گل خورده , بهترین گلزن , بهترین پاسور و غیره ...
واقعا خبر خوشحال کننده ای بود . بلاخره همینا هستن که آینده باشگاه رو میسازند ...
الحدادی و ترائوره کولاک کردند ... گل سوم الحدادی به بنفیکا رو ببینید فقط . از وسط زمین !!! بنفیکایی که رئال رو 4 تایی کرده بود 0-3 شکست دادیم .
گل های فینال :
گل اول (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>*******.mp4) / گل دوم (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> g+Assist+~+Benfica+vs+Barcelona+0-2+%28+Youth+League+%29+HD+-+*******.mp4) / گل سوم (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>!+Benfic a+vs+Barcelona+0-3+%28+Youth+League+%29+HD+-+*******.mp4)
زنده باد لاماسیا ...
-----------------------------
تقابل 4 مربی در لیگ قهرمانان :
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
AƦAƾH
04-15-2014, 07:51 PM
تیم ملی ایران بعد از این همه که نداریم , بدبختیم , پول نیس , کجا بریم اردو , بمونیم ایران , نریم جام جهانی و ....... بلاخره امروز رفت اردوی آفریقا !
با چند نفر ؟ 11 نفر ! بــلـه :504:
دروازه بان هم توشون نیست !
این همه خرج , بریز بپاش برای هیچ ! با 11 نفر چه تمرینی میشه کرد ؟ مگر اینکه بخوان تیم وسطی تشکیل بدن و دور هم بازی کنن ! :22:
یعنی متاسفم واسه این مملکت !
کار ندارم حق با باشگاه هست یا تیم ملی , ولی باید چیز کرد به این برنامه ریزی فدراسیون و ... به خدا قسم مردم رو به بازی گرفتن و خودشونو زدن به خنگی وگرنه به موقعش خوب هوشیار و حواس جمع میشنو طبق برنامه پیش میرن !
تو برنامه نود به جای اینکه بیان قشنگ در این مورد حرف بزنن , بررسی کنن و مشکلو حل کنن آقای فردوسی پور گیر داده به لیگ 1 و هی مسخره میکنه و میخنده ! یه جوری به یارو میگ تو کل دنیا معروف شدی
عابرومون رفت و فلان ... انگار حالا چیمون درسته که دنیا با تمسخر بمون نگاه نکنه !
هرچند اگه کسی رو هم بیاره روی خط یا دعوت کنه اجازه صحبت به طرف نمیده و هی میزنه وسط حرفشو خیلی شیک میپیچونه و میگه : میدونید من چی میگم ؟
آخه یکی نیس بگه تو کجای فوتبالی که بخوای بگی چی میگی .
به جا خندیدن به ملت مشکلاتو بشکاف , نه اینکه 15 دقیقه از وقت برنامه رو واسه این میزاری که من یارانه نمیگیرم , فرکی یارانه نمیگیره ... بله خودمون میدونیم , استاد دانشگاهی و پولت از پارو بالا میره , مردم بیچاره رو سیاه نکن آقا !
یه امید به این برنامه داشتیم که شاید مشکلات فوتبالو تا حدی ردیف کنه تو این آشفته بازار فوتبال ایران , ولی اینم مدت خیلی زیادی رفت ـه سمتی دیگه ...
خلاصه اینکه خسته نباشید به مجموعه تیم ملی که میخوان برن عابرومند به جام جهانی و 4ـم بشن بیان ... آفرین ! جا کیـــروش بودم یه ثانیه هم نمیموندم تو این دوونه خونه به خدا !
Django
04-16-2014, 10:10 AM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 0B2A.jpg
Sampdoria striker Maxi Lopez signing an
autograph for Mauro Icardi. 9 years later,
Icardi now 21, steals Maxi's wife
:2781:
AƦAƾH
04-16-2014, 10:32 AM
R.I.P Zlatan Brother :
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> n.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
Is that a ... ?
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> .jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
Boss
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> n.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
Admit it ...
Looking for neymar
tonight is the night fot tata
Congrats
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
Anfield
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> _n.png (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
Chelsea Bench
Love Story
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> _n.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
Close Enogh
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
Seraph
04-17-2014, 12:28 AM
تبریک میگم به رئالی های انجمن
استارت آخر ِ گرث بیل عالی بود
×××
حقیقت اینه که ما جلوی دفاع اتوبوسی و لایه لایه مشکل داریم و نمیتونیم موقعیت بسازیم
شبیه ِ استقلال بازی میکنیم ، فقط سانتر
چه قدر بد شانس بودیم توپ دقیقه 90 خورد به تیرک
پینتو هم که به هیچ توپی نه نگفت :دی
همه ی اینا عواملی بود که ما نتیجه نگرفتیم ، موقعیت سازی هم نمیتونیم بکنیم جلوی این جور خط ِ دفاع ها ، باید به فکر راه چاره باشیم وگرنه همین آش و همین کاسه
×××
بازم تبریک به رئالی ها .
S.H.A.Y.A.N
04-17-2014, 12:32 AM
به طرفداران رئال تبریک میگم ...
AƦAƾH
04-17-2014, 12:51 AM
We Are Campioneeeeeeeeeeee
:heartsmile:
استارت بیل :136: :8: خندم گرفت وقتی رفت بیرونو اونجوری دوید ! این دیگه چی بود :8: مرسی :8: یعنی با بوگاتی ویرون هم به بیل نمیرسید بارترا !
همه عالی بودن :8: هرچند مثل همیه بنزما داشت سکتم میداد ! :ی
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> !HalaMadrid! <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
:heart_mini: مبارک همه رئالی های عزیز باشه , دوستون دارم . مرسی بچه ها , مرسی :ی:heart_mini:
قدم بعدی به یاری بچه ها بایرن مونیخ ...
خیلی تبریک
El Niño
04-17-2014, 02:03 AM
این عکس فوق العادست...
Sgt.Wollek
04-17-2014, 02:16 AM
1 سال پیش :dd:
بجای مسخره کردن این و اون برس به تیمت که امسال بی جام مونده , با اون همه ولخرجی و ادعا ... :501::501:
و حالا امسال ...
بارسا کِی بی جام موند؟؟؟؟؟ :136:
نیمار هم 100 و خوردی میلیون خرجش شد بازم هیچ گلی به سر بارسا نزد :136: تنها افتخار بارسا این فصل سوپـ رکاپ بود که همونم تو دو بازی با نتایج 1 - 1 واسه هر کدوم به دست اومد. کلا افتخاری بود واسه خودش :136:
شایان امیدوارم ازم ناراحت نشی فقط یه تجدید خاطره بود :dd:
===============================
بدونِ کریس رونالدو ، بدونِ مارسلو ، بدونِ خدیرا ، بدونِ آربلوا ، بدونِ خسه ... !!!!!!
در حالی که چند روز پیش میگفتم هیچ امیدی ندارم ، دی ماریا با گل فوق العادش و قهوه ای کردن مدافع یکم امید رو به من برگردوند همه گل بارترا که انصافا ضربه سر قشنگی زد دیگه به کل نا امیدم کرد و گفتم باختیم. ولی اون فرار بِیل (یا واسه Haters ها بهتره بگم آغای 93 میلیونی !!!) که ماشالله میک میک جلوش کم میاورد و اصلا از زمین رفت بیرون و باز برگشت و گلی که زد دیگه به قهرمانی امیدوار شدم و همینطور هم شد :8:
و اینو هم یادمون نره که امشب به همراه ایکر جام رو بردیم. زنده باد کاپیتان :61:
پارسال بعد از لیگ همه میگفتن بزاریم فصل تموم شه بعد میبینیم کدوم بهترن. نیمار که این فصل فقط دایو میزد چپ و راست ولی در عوض بِیل یه جام گرفت واسمون !!!!
خب هنوز لیگ و چمپینز لیگ رو داریم حالا با بردن کوپا یه بارِ سنگین از رو دوش کارلو برداشته شد ولی کارلو هنوز دو تا بارِ فوق العاده سنگین تر رو دوشش داره و باید تمام توانِ خودش و تیمشو بزاره واسش چون گرفتن این جام ها دور از دسترس نیست.
توی کوپای امسال فقط و فقط 1 گل خوردیم اونم تو بازی امشب !!!!! حالا میخوام ببینم این قدرت تیم رو نشون میده یا 7 تایی شدن !!!!!
هوادارای بارسا هم که تو زمین فرهنگشون رو با پرت کردن فندک رو په په نشون دادن !!!!!
وقتی جام میبریم راموس اون حرکت رو میره خیلی حال میکنم باهاش :dd:
تبریک به تمام رئالی ها
:249: HALA MADRID :249:
================================
راستی اینم داشته باشید. حتما تماس بگیرید
:136::136::136::136:
Cna3zar
04-17-2014, 07:45 AM
دم بچه ها گرم . واقعا زحمت کشیدند برا قهرمانی . فقط از همین راههم میشه بارسا رو شکست داد . یعنی فقط دفاع کردو چشم به ضد حمله داشت . به رئالی ها تبریک میگم و امیدوارم تازه این جام اول از سه تا جام باشه :lmekjvqxkkqvu6by8nz:lmekjvqxkkqvu6by8nz
MAMAD
04-17-2014, 07:46 AM
این بارسا میخواست بیاد توی 4 تیم بعد از ما انتقام بگیره ؟؟
شوخیش هم زشته !:3214332768429986099
AƦAƾH
04-17-2014, 09:18 AM
چنتا gif شـیک بزاریم از دیشب حال کنید :ی
بــیپ بـــیپ ...
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
خوشحالی کریستیانو
کریستیانو در کنار کاپیتان :heart_mini:
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
این عکس هم خیلی باحال بود , کونترائو قاطی کرد دیگه از شیرجه های دلفینی نیمار :136:
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> _n.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
Salute
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> _n.png (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
و ...
The Wollek
04-17-2014, 09:40 AM
بازی دیشب در حد یه الکلاسیکو خفن نبود مطمئنا غیاب رونالدو و بازی بی روح مسی تاثیر بسزایی رو کیفیت بازی داشت البته از بازی خوب دیماریا و گرت بیل نمیشه گذشت
مسخره ترین قسمت بازی هم پدیده ای به نام پینتو بود واقعا اگه هر کسی دیگه تو زمین بود اصلا گل نمیخورد دو تا توپی که گل خورد صد درصد مقصر بود آخر بازی هم که رئال شانس آورد توپ نیمار خورد تو تیرک
تبریک به رئالی ها
TORNADO
04-17-2014, 12:25 PM
رئال برد ، حقش هم برد ، تیمی که از اشتباهات بیشترین استفاده رو کنه حقش برنده شدنه !
دم بارترا گرم با وجود مشکل مصدومیتش باز هم بازی کرد !
پینتو :504:
SHAHIN
04-17-2014, 01:35 PM
عکس ناب
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>(9).jpg
Sgt.Wollek
04-17-2014, 04:47 PM
آربلوا :8:
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> g
از همون اول لباس خسه رو پوشید و تا آخر هم دستش بود. :8:
واقعا تو الکلاسیکوی دیشب جای خسه خالی بود :20:
در کل جای همه بازیکنای مصدوممون خالی بود تو بازی.
Animo JESE
sasan cr7
04-17-2014, 06:30 PM
Sgt.Wollek
04-18-2014, 02:43 AM
صحنه های ناراحت کننده دیشب :(
دو تا از بازیکنانی که احترام خیلی خیلی خیلی زیادی براشون قائلم و هر دو تاشون رو از اسطوره های آینده فوتبال اسپانیا میدونم و این دو تا صحنه دیشب دل من رو کباب کرد. :(
Fabregas & Iniesta
:61:
AƦAƾH
04-18-2014, 11:37 AM
تــفــاوت :
واقعا چرا کاپیتان تو لیگ بازی نمیکنه و هر هفته باید شاهد سوتی از یه دروازبان درجه دو باشم واسم سوال شده :22: ( مراجعه بشه به باخت برابر سویا :22: )
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> n.png (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
اینم جریمه ی گــرت بــیل به علت گذر از خط ممتد و سرعت و سبقت غیرمجاز ! جریمه به نام آقای گرت بیل قهرمان کوپا دل ری :
چه زود گذشت:8: :
bomb5
04-18-2014, 07:44 PM
واقعا چرا کاپیتان تو لیگ بازی نمیکنه و هر هفته باید شاهد سوتی از یه دروازبان درجه دو باشم واسم سوال شده :22: ( مراجعه بشه به باخت برابر سویا :22: )
تو فینال جام حذفی چنتا توپ خطرناک اومد رو دروازه رئال ؟؟ 2 تا ... روی 2 تا موقعیت چیکار کرد کاسیاس ؟ اولی رو گل خورد. دومی رو ول کرد خورد به تیرک... عملکرد لوپز بجز تو 2-3 تا بازی خوب بوده و قابل دفاع. کاسیاس بود بهتر کار نمی کرد هیچی بدتر هم میبود مثل سالهای قبل.... :ی
AƦAƾH
04-18-2014, 07:52 PM
نمیدونم شما بازیا رئال رو دیدین یا نه , ولی من تک تک شون رو 90 دقیقه کامل دیدم و حاضرم شرط ببندم اگر ایکر کاسیاس تو لیگ بازی میکرد الان رئال اول بود . شاید توپ هایی که ایکر جلو دورتموند ، یوونتوس و ... گرفت رو ندیدین ! ( جلو دورتموند که نجاتمون داد رسما )
تو بازی برگشت با اتلتیکو مگه 60 تا توپ اومد رو دروازه رئال ؟ دوتا ضربه یکی زاویه کامل بسته گل خورد لوپز که خنده دار بود , با یه شوت معمولی از دور که افتضاح بود جاگیری و ... جلو سویا هم که هیچی نگم بهتره .
گلی که الکسیس سانچز به رئال زد رو شاید ندیدین شما ... کاسیاس بود 100 سال اونجوری خالی نمیکرد دروازه رو بیاد جلو در حالی که یه دفاع وایساده و مهاجم پشت 18 قدم هست .
گل بارترا رو چجوری باید میگرفت مثلا ؟ اون ضربه سر رو هرکار میکرد نمیگرفت . مشکل از یار گیری بود و ربطی به دروازه بان نداشت .
بازم میگم ایکر بود اکثر این گلای الکی رو نمیخورد !
Dash.Ali
04-18-2014, 07:53 PM
bomb5
04-18-2014, 08:19 PM
نمیدونم شما بازیا رئال رو دیدین یا نه , ولی من تک تک شون رو 90 دقیقه کامل دیدم و حاضرم شرط ببندم اگر ایکر کاسیاس تو لیگ بازی میکرد الان رئال اول بود . شاید توپ هایی که ایکر جلو دورتموند ، یوونتوس و ... گرفت رو ندیدین ! ( جلو دورتموند که نجاتمون داد رسما )
تو بازی برگشت با اتلتیکو مگه 60 تا توپ اومد رو دروازه رئال ؟ دوتا ضربه یکی زاویه کامل بسته گل خورد لوپز که خنده دار بود , با یه شوت معمولی از دور که افتضاح بود جاگیری و ... جلو سویا هم که هیچی نگم بهتره .
گلی که الکسیس سانچز به رئال زد رو شاید ندیدین شما ... کاسیاس بود 100 سال اونجوری خالی نمیکرد دروازه رو بیاد جلو در حالی که یه دفاع وایساده و مهاجم پشت 18 قدم هست .
گل بارترا رو چجوری باید میگرفت مثلا ؟ اون ضربه سر رو هرکار میکرد نمیگرفت . مشکل از یار گیری بود و ربطی به دروازه بان نداشت .
بازم میگم ایکر بود اکثر این گلای الکی رو نمیخورد !
والا این رو زمانی میشه گفت که کسی عملکرد کاسیاس رو در سال های قبل ندیده باشه. شما فقط لازمه 10-15 دربی اخیر بارسا- رئال رو ببینی میتونی به شاهکارهای کاسیاس پی ببری. همون جوری که طرفدارا نمیتونستن ببینن کاسیاس بیاد جای سزار، الان هم نمیتونن ببینن لوپز بیاد جای کاسیاس. شاید یه زمانی گلر خیلی خوبی بوده باشه ولی الان نه. همین گل بارترا رو اگه لوپز خورده بود میگفتن گلر نیست. ضربه سر از کجا خورد و ... در مورد گل سانچز شما دربی های زمان خوزه رو ببینی خواهی دید که گل های بدتر ازاین هم کاسیاس خورده....
huntsman
04-18-2014, 08:50 PM
بدون شرح ...
:d0s69thbefhiffti::d0s69thbefhiffti::d0s69thbefhif fti::d0s69thbefhiffti::d0s69thbefhiffti::d0s69thbe fhiffti::d0s69thbefhiffti::d0s69thbefhiffti::d0s69 thbefhiffti::d0s69thbefhiffti::d0s69thbefhiffti::d 0s69thbefhiffti:
AƦAƾH
04-18-2014, 09:39 PM
حاجی کاسیاس به بدترین فرم هم برسه که نباید یکی بیاد جاش رو بگیره دروازبان درجه 2 باشه ! شما زمان کاسیاس با سزار رو مقایسه میکنی چرا ؟ کاسیاس جوون و خوب بود , این لوپز چی ؟ چند سالشه ؟ چند سال تو تیما زیر معمولی بازی کرد و تو رقابت های سطح اول نبوده ؟
قرار باشه کسی جای کاپیتان رو بگیره باید یکی باشه که خیلی گنده باشه ! نه مثل لوپز که 100 سال تو خواب هم نمیدید بیاد رئال !
یکی مثل کورتوا دروازبان چلسی که الان اتلتیکو بازی میکنه برا جانشین کاپیتان مناسبه و من میتونم قبول کنم , نه یکی که تو همچین شرایط حساسی اینجوری سوتی میده ..
bomb5
04-18-2014, 09:48 PM
والا اینکه از چه تیمی اومده یا سابقه چندانی نداره ملاک نیست. فصل پیش خیلی خوب کار کرد و امسال هم عملکردش بد نبوده و حداقل از عملکرد کاسیاس طی 3-4 سال اخیر تو لیگ بهتر بوده... خوشحالم که علاوه بر خوزه، کارلو هم روی لوپز مهر تایید زد و بهش اطمینان کرد. اگه حاشیه ها و گروه بندی های تیم نبود مطمئنا جام حذفی و لیگ اروپا رو هم میسپورد به لوپز :ی
Sgt.Wollek
04-19-2014, 02:04 AM
من یه نظر کاملا متفاوت راجع بع این قضیه دارم. ببینید لوپز هم مثل بقیه بازیکن هست و وقتی بهش گفته میشه برو تو دروازه وایسا میره تو دروازه و بهترین خودشو نشون میده. لوپز فصل قبل فوق العاده بود و فرض کنید با مصدومیت کاسیاس بقیه فصل رو با آدانِ بی تجربه میگذروندیم ببینید وضعمون چطور بود. من نمیخوام آدان یا خسوس رو زیر سوال میبرم اما متاسفانه این دو نفر با تجربه کمی که دارن فصل قبل نمیتونستن کاری واسه تیم بکنن. لوپز اومد و محکم پشت دروازه وایساد و بهترین خودشو نشونمون داد. وقتی لوپز اومد حتی تو الکلاسیکو هم نباختیم با وجود فصل مزخرفی که به خاطر حواشی و مشکلات بین مورینیو و مسئولان داشتیم حداقلش تو الکلاسیکو ها کم نیاوردیم.
تو این انجمن که ندیدم اما تو سایت های رئالی میبینم که ملت میگن چرا لوپز ول نمیکنه بره؟؟؟؟!!!! خب این سوال برای من خیلی عجیبه. آخه مگه کشکه که یه بازیکن کریر خودشو به گَند بکشه و برخلاف قرار دادش بزاره بره؟!
بعدشم من با این قضیه که لوپز این فصل افت کرده و ضعیف بوده کاملا موافقم اما واقعا ناراحت میشم وقتی میبینم که هوادارا اینطوری پشت لوپز رو خالی میکنن. وقتی کوپا رو بردیم دیدم که لوپز هم مثل بقیه بازیکنا داشت خوشحالی میکرد و اینور اونور میپرید و هورا میکشید اما از یه طرف ناراحت میشدم که هوادارا چطور با لوپز برخورد میکنن. البته مطمئنم که همه هوادارای رئال از لوپز ناراحت نیستن اما یه لحظه که خودمو میزارم جای لوپز که دارم اینور اونور میپرم ولی از اون طرف هوادار داره فحشم میده ، من رو خیلی ناراحت میکنه.
این تصمیم کارلو بود که لوپز رو بزاره تو دروازه واسه لیگ . لوپز خودش که نرفت جلو دروازه ! بعدشم کارلو کار سختی داشت تو انتخاب دروازبان. ببینید ایکر فصل قبل مصدومیتی داشت و وقتی برگشت مطمئنم هیچکدوم از ما ها و هیچکس تو دنیا نمیدونست که ایکر موقع بازگشت قراره به دوران اوجش برگرده یا قراره افت کنه. کارلو تنها راهی که داشت این بود که ایکر رو بزاره واسه کوپا و چمپینز لیگ و لوپز رو بزاره اونور چونکه توی لیگ بازیای بیشتری رو داشتیم و حداقل کارلو میدونست که لوپز فصل قبل رو عالی کار کرده و بهش اعتماد کرد که واسه لیگ ازش استفاده کنه و ایکر ـی که مصدوم بود رو بزاره واسه کوپا و چمپینز لیگ که وضعیتش مشخص شه. این تصمیم کارلو بود که از لوپز بیشتر استفاده کنه نه تصمیم لوپز !!!
فصل قبل بعد از مصدومیت کاسیاس دیگه دروازبان نداشتیم و اگه قرار بود فصل رو با آدان تموم کنیم 100% الان سهمیه چمپینز لیگ رو هم نداشتیم !!!! باشگاه دروازبان نداشت واسه ماه ها و مجبور بود که یه دروازبان آماده بیاره و لوپز رو آورد. خب الان ما دو تا دروازبان آماده داریم. چرا نباید هر دو تاشون رو آماده نگه داریم؟؟؟؟ ببینید با وجود کاسیاس بهترین تصمیم اینه که لوپز آخر فصل رئال رو ترک کنه اما هنوز که لیگ تموم نشده چرا باید پشت این دروازبانی که کلی برامون زحمت کشید رو خالی بزاریم؟؟؟؟ واقعا چرا وقتی که تو بازیامون تو دروازه باشه به جای اینکه بهش روحیه بدیم و تشویقش کنیم بوووووو کنیم که دروازبان بدتر تمرکزش رو از بازی از دست بده؟؟؟؟؟؟؟ لوپز وقتی ببینه که پشت سرش هیچکس رو نداره و وقتی ببینه هواداران بوووو میکنن چطور میخوایین عملکرد خوبی داشته باشه؟؟؟؟؟ همین تشویق های تماشاگرا هست که تو جریانِ یه بازی از بازیکن عملکرد خوب به جا میزاره.
اما اگه قرار باشه لوپز فصل بعد هم رئال بمونه بهترین کار اینه که سر مربی از هر دو دروازه بان به یه اندازه استفاده کنه که هر دوتاشون آمادگی داشته باشن و در مواقع ضروری بتونن جای همدیگه رو پر کنن.
من یکی از دلایل افت لوپز (فقط یکی از دلایل) رو همین فشار های هواداران میبینم که چپ و راست تو سرش میزنن و مطمئنم اگه هوادارا باهاش خوب تا کنن تا آخرِ همین فصل بهترینمون رو خواهیم دید تو بازیای باقی مونده.
من جوابِ هیچکدوم از پست ها رو ندادم فقط نظرمو راجع به این قضیه گفتم. برام مهم نیست کی چی میگه فقط این برام مهمه که دروازبان تیمم همیشه رو بهترین فرمش باشه و همیشه پشتش باشم و تشویقش کنم.
ایکر که جای خود دارد ولی از لوپز به خاطر تمام زحماتی که واسه رئال کشید تشکر میکنم و اون رو یکی از بازیکنان موثر تاریخ باشگاه رئال مادرید میدونم.
Danial
04-19-2014, 01:59 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> g
Danial
04-19-2014, 10:33 PM
Danial
04-19-2014, 10:34 PM
والا اینکه از چه تیمی اومده یا سابقه چندانی نداره ملاک نیست. فصل پیش خیلی خوب کار کرد و امسال هم عملکردش بد نبوده و حداقل از عملکرد کاسیاس طی 3-4 سال اخیر تو لیگ بهتر بوده... خوشحالم که علاوه بر خوزه، کارلو هم روی لوپز مهر تایید زد و بهش اطمینان کرد. اگه حاشیه ها و گروه بندی های تیم نبود مطمئنا جام حذفی و لیگ اروپا رو هم میسپورد به لوپز :ی
حرف شما درسته حرف همه ما رئالیها غلط میشه بپرسم چقد از بازیای این فصل رئال رو دیدید؟
اولين شكست خانگي مورينيو در ليگ برتر . بعد از بازي مورينيو يه چيزي در گوش سرمربي ساندرلند گفت !
بازي سيتي و ساندرلند رو هم ديدم كه ساندرلند با لاشخوري يه مساوي گرفت و اين بازي هم مستحق حتي يك امتياز هم نبودن . به خاطر اون حركت روز آخرشون بعد از قهرماني سيتي از ساندرلندي ها متنفر شدم . سبك بازيشون هم كه دفاع چندلايه هست كه اي كاش با همين دفاع كردنشون ميتونستن ببرن . تا الان يونايتد و چلسي رو با خريدن داور بردن .
The Shadow
04-19-2014, 11:40 PM
دلم برای مورینیو میسوزه که 77 بازی بدون شکست با اقتدار بازی کرد اما به خاطر داوری رکوردش شکسته شد ! بازی که موقعیت گل 30-6 به نفع چلسی بود.
میدونم این جملت برات محرومیت هم در پی خواهد داشت اما واقعاً متاسفم واست که اینطوری باید شکست بخوری و لیگ رو از دست بدی. 6 شکست این فصل توی لیگ داشتیم همش هم لطف مایک دین و کریس فوی بوده. فقط تو بازی هایی که یکی از این دو نفر داور بودند شکست خوردیم اونم به تیم های قعر جدولی !
مورینیو : " تبریک میگم به آقای مایک دین و رئیس هایش !!!!! "
اما اشکال نداره، بازی هایی که ما رو چزوندن بازی بعدیش رو جبران کردیم و از تیم بعدی انتقام گرفتیم و دق دلیمون رو سرش خالی کردیم. کریستال پالاس داور که چه عرض کنم، ناداور کریس فوی بود که اذیتمون کرد و بازی چند روز بعدش 6-0 سر آرسنال بیچاره خالی کردیم. حالا هم امیدوارم با شکست اتلتیکو یکم این ناداوری و ناراحتی امشبمون رفع بشه. اتلتیکو سرت میخوایم خالی کنیم !!!
r v d
04-19-2014, 11:47 PM
Jose Mourinho congratulates Mike Dean and Mike Riley after losing proud unbeaten record as Chelsea boss at Stamford Bridge
:50:
یادمه به بار هم بالاک رو اخراج کرده بود بی دلیل
bomb5
04-20-2014, 01:14 AM
خب بیان بگن تیمی که سالهاست در حسرت قهرمانیه قهرمانه این فصل. نیاز نیست بقیه بازی ها رو به این صورت انجام بدن... :501:
Junior
04-20-2014, 03:11 AM
مورنیو: می خواهم به داور مسابقه مایک دین تبریک بگویم. به نظرم عملکرد او باور نکردنی بود و وقتی داوران عملکردهای باور نکردنی دارند، به نظرم منصفانه است که به آن ها تبریک بگوییم. عملکرد فوق العاده ای بود، او آمد و فقط یک هدف داشت، این که عملکردی فوق العاده داشته باشد و این کار را هم کرد." :136: :136:
اتحادیه هم که میخواهد هرجوری شده( 3 تا پنالتی برای لیورپول بازی با یونایتد و پنالتی گرفتن دایو های سوارز و استرودیج و داوری باز با سیتی تا داوری بازی امروز) لیورپول قهرمان کنند.
Sgt.Wollek
04-20-2014, 03:36 AM
بعدش میگن داوری ها هیچ مشکلی نداره و رئالی ها الکی بهونه میارن !!!!!!!!! ببینید چطور سر چلسی بریده شد دیشب واقعا هم باید به داوری تبریک گفت که عملکرد فوق العاده ای داشت.
حتی Man Of The Match هم باید داور انتخاب میکردن که نه سیخ بسوزه نه کباب
کاملا دیگه معلومه که وقتی کسی از اون بالا بخواد تیمی قهرمان شه تمام توانشو میزاره که اون تیم رو قهرمان کنه. من نمیدونم این فوتبال تا کِی میخواد پر از کثافت کاری باشه. واقعا موندم این کثافت کاریا کِی میخواد تموم شه.
دیگه لیگ جزیره هم تموم شد رفت و به هواداران لیورپول به خاطر این قهرمانی با اقتدار تبریک میگم.
حالا Haters ها بیایین و بگین رئالی ها همیشه بهونه الکی میارن و داوری ها هیچ جا هیچ مشکلی نداره. چون امروز روز شماست.
Arsal4n
04-20-2014, 04:30 AM
بعدش میگن داوری ها هیچ مشکلی نداره و رئالی ها الکی بهونه میارن !!!!!!!!! ببینید چطور سر چلسی بریده شد دیشب واقعا هم باید به داوری تبریک گفت که عملکرد فوق العاده ای داشت.
حتی Man Of The Match هم باید داور انتخاب میکردن که نه سیخ بسوزه نه کباب
کاملا دیگه معلومه که وقتی کسی از اون بالا بخواد تیمی قهرمان شه تمام توانشو میزاره که اون تیم رو قهرمان کنه. من نمیدونم این فوتبال تا کِی میخواد پر از کثافت کاری باشه. واقعا موندم این کثافت کاریا کِی میخواد تموم شه.
دیگه لیگ جزیره هم تموم شد رفت و به هواداران لیورپول به خاطر این قهرمانی با اقتدار تبریک میگم.
حالا Haters ها بیایین و بگین رئالی ها همیشه بهونه الکی میارن و داوری ها هیچ جا هیچ مشکلی نداره. چون امروز روز شماست.
عبدى الان داورى بازى چلسى ساندرلند چه ربطى به رئال داره ؟ :d
درباره داورى من فقط صحنه خود پنالتى رو ديدم . صحنه آهسته رو نديدم. ميگن پنالتى نبوده ولى تو خود صحنه به نظر ميوند پنالتى بوده ..
داورا مثل ما نيستن كه با N تا دوربين صحنه هارو ببينن، درسته تصميم هاى غلطشون ميتونه خيلى ضرر برسونه ولى اينكه از عمد و رو قصد اين پنالتى رو گرفتن ، فكر نكنم …
Dash.Ali
04-20-2014, 08:26 AM
خوب مثل اینکه قراره این نسل هواداران لیورپول بالاخره ببینن جام ای پی ال تو دست کاپیتانشون چه شکلیه
البته خیلی ها در دنیا هستن که منتظرن اولین بار این صحنه رو ببینن
sasan cr7
04-20-2014, 08:47 AM
بزار جام هر کی بخواد ببره سال دیگه دوباره جام در دستان شیاطین سرخه:heart_mini:
اتحادیه هم که میخواهد هرجوری شده( 3 تا پنالتی برای لیورپول بازی با یونایتد و پنالتی گرفتن دایو های سوارز و استرودیج و داوری باز با سیتی تا داوری بازی امروز) لیورپول قهرمان کنند.
جالبه یه سری دوستان منچستری هنوز تو کفه بازی 3-0باختن داداش اون بازی یه پنالتی درست نبود که گل نشد پس الکی قیافه حق به جانب نگیرید در ضمن شما که بازیای لیورپولو نمی بینید از رو معده کارشناسی نکنید
بعد جالبه منچستریا یه جور داور داور میکنید که انگار ما یادمون رفته تا سال های قبل که فرگوسن بود هاوارد وب چجوری براتون نتیجه عوض میکردالبته نگران نباشید مویس هم داره رو روابطش کار میکنه برا فصل بعد
The Evil Dead
04-20-2014, 10:05 AM
در همه جای دنیا داوری خیلی بد شده.در لالیگا بعضی وقتا به نفع بارسا میگیرن و بعضی وقتا به نفع رئال.در جزیره هم که یه کم داورا با لیورپول مهربون بودن ولی باید بگیم که لیور هم عالی کار کرده و حقش قهرمانیه
لیورپول اول میشه
سیتی دوم
چلسی سوم
آرسنال چهارم
AƦAƾH
04-20-2014, 10:09 AM
آقا هرکی اعتراض میکنه به داوری منچستری ها خواهشا دیگه چیزی نگن :ی
شما که تــه داوری رو دراوردین با فرگوسن و دوستان ...
EmInEm
04-20-2014, 10:54 AM
پس دلیل اینکه n ساله لیورپول قهرمان جزیره نشده اینه که هاوارد وب بازیارو واسه من یو در اورده نه اینکه لیورپول از پس بازیاش بر نیومده؟
چه جالب...
کاندید بهترین بازیکن سال جزیره:
مورینیو:22: :
EmInEm
04-20-2014, 10:58 AM
خداییش باید سوارز بشه بهترین بازیکن این فصل عالی بوده...
r v d
04-20-2014, 11:04 AM
واقعاً سوارز خیلی خووب بوده این فصل ؛ ولی اگه لیورپول قهرمان نشه شاید به هازارد بدن این عنوان رو
El Niño
04-20-2014, 11:28 AM
AƦAƾH
04-20-2014, 11:40 AM
آلبوم مارک بارترا به نام " اگه به تو نمیرسم این دیگه قسمت منه "
پ.ن : ریـــــ دم به خودم از خنده :136:
نابود کرد بارسا رو با این عکس :137:
r v d
04-20-2014, 11:55 AM
الان که این صحنه رو می بینم ؛ پنالتی درست بوده ؛ :50:
پای چپ آسپیلیکوئتا ؛ پای چپ مهاجم ساندرلند رو میکِشه :50:
:50: :50: :50:
Danial
04-20-2014, 01:00 PM
Danial
04-20-2014, 03:58 PM
S.H.A.Y.A.N
04-20-2014, 08:16 PM
این پست رو یکی از طرفداران منچستر تو یکی از سایت ها داده :
:136:
:136: '' تو اورتون بود به منچستر میباخت . اومده منچستر به اورتون میبازه '' :136:
مویس و تاتا هرچی رکورد بود شکوندند :136:
جان سینا#
04-20-2014, 09:00 PM
ترکیدم از خنده این البوم بارترا کی میاد:21:
بهتر بود موقع کورس صورتش رو شطرنجی میکردند
سوباسا هم دیگه نمیتونه به بارترا روحیه بده
منتظر تراک های بعدیش هستیم
Seraph
04-20-2014, 09:09 PM
ترکیدم از خنده این البوم بارترا کی میاد:21:
بهتر بود موقع کورس صورتش رو شطرنجی میکردند
سوباسا هم دیگه نمیتونه به بارترا روحیه بده
منتظر تراک های بعدیش هستیم
وای وای وای از خنده مُردم خیلی خنده دار بود وای وای وای خدایا خیلی خنده دار بود وای خدا
:|
Dash.Ali
04-20-2014, 09:19 PM
وای وای وای از خنده مُردم خیلی خنده دار بود وای وای وای خدایا خیلی خنده دار بود وای خدا
:|
انصافا اگه همچین تیکه ای به بازیکن های رئال مینداختن زیرش تنکس هم میزدی :6019839238989100205
بماند ، قصد بحث نیست
یه فان فوتبالی :ی
Sgt.Wollek
04-20-2014, 11:28 PM
عبدى الان داورى بازى چلسى ساندرلند چه ربطى به رئال داره ؟ :d
درباره داورى من فقط صحنه خود پنالتى رو ديدم . صحنه آهسته رو نديدم. ميگن پنالتى نبوده ولى تو خود صحنه به نظر ميوند پنالتى بوده ..
داورا مثل ما نيستن كه با N تا دوربين صحنه هارو ببينن، درسته تصميم هاى غلطشون ميتونه خيلى ضرر برسونه ولى اينكه از عمد و رو قصد اين پنالتى رو گرفتن ، فكر نكنم …
ارسی منظورم این بود که کثافت کاری تو فوتبال زیاده. دقت کن وقتی رئالی ها میان به داوری اعتراض میکنن همه میگن فقط رئالی ها همیشه بهونه داور میارن و داوری هیچ جا مشکلی نداره.
در کل میگم که وقتی یه آغایی اون بالا بخواد تیمی قهرمان شه اون تیم قهرمان میشه و اعتراض به داوری بهونه نیست بلکه حقیقته.
=====================
الان بیلبائو 1 - 0 از بارسا جلوئه این دروازبان لعنتی بیلبائو هر چی توپ بود گرفت لامصب عجب دروازبانیه. پینتو هم عجب گلی خورد :136: گفتن قراره والدز و پینتو سر گل خوردن مسابقه بزارن هر کی بیشتر گل خورد تو بارسا بمونه :136:
پ.ن : پدرو گل مساوی رو زد :dd:
Kevin
04-20-2014, 11:46 PM
این حرف دوستمون درسته من خودم از کسایی بودم که میگفتم رئالی ها همش داوری رو بهانه میکنن ، ولی امسال واقعا فهمیدم که نمیخوان چلسی قهرمان بشه(تازه فهمیدم رئالی ها چی میکشیدن) ، از برنامه ریزی خیلی فشرده ای که برامون چیدن بگیر تا همین داوری و ... ، البته مورینیو گفته بود ما مدعی نیستیم و با این وضع محاجمامون واقعا تا اینجای لیگ و چمپیونز لیگ هم خیلی خوب اومدیم و لی اگه امسال جام هم نگیریم اشکال نداره ، ایشالله با این تیمی که ژوزه داره درست میکنه سال بعد 6 گانه ماله چلسیه:wassat[1]:
The Shadow
04-20-2014, 11:54 PM
الان که این صحنه رو می بینم ؛ پنالتی درست بوده ؛ :50:
پای چپ آسپیلیکوئتا ؛ پای چپ مهاجم ساندرلند رو میکِشه :50:
:50: :50: :50:
پوری جون واقعاً مشخصه که پنالتی نبوده من نمیدونم چطوری میگی بوده !!!
تو تکل آزپیلیکوئتا رو ببین واسه خودش داره مستقیم میره اما یک لحظه خود آلتیدور پای چپش رو میبره در مسیر تکل آزپیلی ! کاملاً مشخصه از عمد اینکارو کرده. تو آزپیلی رو دقت کن تکل مستقیم رفته حتی پاش رو باز هم نکرده که بگیره به پای اون.
r v d
04-20-2014, 11:59 PM
درسته پزمان جان تکل مستقیم بوده ؛ ولی پای جپ آسپیلیکوئتا ناخواسته پای مهاجم رو میکِشه ؛ تو اون لحظه سَر مهاجم میره به سمت راست ؛ اصلاً نمیتونه دیده باشه و پاش رو به عمد گیر انداخته باشه .
نظره دیگه ؛ متفاوته
Sgt.Wollek
04-21-2014, 12:08 AM
اون عکس کاملا نشون میده هیچ خطایی صورت نگرفته و به هیچ وجه اون صحنه پنالتی نبوده.
===========================
حالا که بحث داوری وسطه گفتم یه یادی هم بکنیم از بازی انگلیس و آلمان که لمپارد اون شوت فوق العاده رو زد و توپ رفت تو دروازه ولی کمک داوری خودشو به کوری زد و گل رو حساب نکرد !!!!
مسابقه ای که میتونست با تساوی 2-2 دنبال بشه حساسیت رو چند برابر کنه اما آخرش با نتیجه 4-1 به پایان رسید.
Junior
04-21-2014, 01:09 AM
اگه دقت کنید می بینید که ازپیلیکوئتا ضربه ای به پای مهاجم نمی زنه و اونه که پاش میزاره رو ساق پای پشتی ازپیلیکوئتا. فاصلشون هم دور از هم دیگه و معلومه که پاشو دراز می کنه تا گیرش بده به پای ازپیلیکوئتا .
اگه کسی هم قرار باشه از داوری و پنالتی حرف نزنه باید رئالی ها باشن . این پنالتی که از پنالتی که برای پپه بازی با الچه و چند تا پنالتی که یادم نمیاد امسال برای رئال گرفتن بد تر نبود.
همین پارسال هم که چاکر شاهکار کرد.
باز خوبه ما با فرگوسن جام می گرفتیم نه با جنرال فرانکو و قتل و خونریزی و تهدید بازیکن ها حریف
Sgt.Wollek
04-21-2014, 01:35 AM
باز خوبه ما با فرگوسن جام می گرفتیم نه با جنرال فرانکو و قتل و خونریزی و تهدید بازیکن ها حریف
ارباب حلقه ها رو یادت رفت. اون موردور تو ارباب حلقه ها در واقع همین مادرید بوده. واقعا چقدر کثیفه این رئال
AƦAƾH
04-21-2014, 11:10 AM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> g (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
یکی از صحنه های زیبای کوپا دلداری رونالدو به مسی بود و صحبت این دو باهم .
حالا رسانه های اسپانیایی لب خوانی کردن و کمی از مکالمه ی این دو رو متوجه شدن :
رونالدو : ناراحت نباش ! فوتباله . برات آرزوى موفقیت می کنم.
مسى : ممنونم… پات بهتره شده ؟
واقعا خوشم اومد . اینو میگن رقابت سالم :)
Seraph
04-21-2014, 05:15 PM
وب سایت sportwitness به نقل از آژانس خبری نقل و انتقالات اسپانیایی Fichajas از پیشنهاد ِ 40 میلیون یورویی ِ منچستر یونایتد به گوتزه پرده برداشت !
×××
TalkSpor علاقه ی یورگی کلوپ برای جذب ِ تورگان هازاد رو فاش کرد .
تورگان بازیکن ِ چلسیه و به صورت قرضی برای "زولته" در لیگ بلژیک بازی میکنه و تا اینجای فصل 14 گل به ثمر رسونده .
S.H.A.Y.A.N
04-21-2014, 06:17 PM
تو اخراجی ... !
موناکو بعد از 9 سال دوباره به لیگ قهرمانان صعود خواهد کرد ...
آخرین باری که تو این رقابت ها حضور داشت موفق شد نایب قهرمان بشه . اونم با حذف کردن تیم هایی مثل چلسی و رئال مادرید . تو فینال به پورتوی مورینیو باخت . ببینیم فصل بعد هم میتونه شگفتی ساز بشه یا نه .
مسی فقط 10 گل لازم داره تا تبدیل بشه به بهترین گلزن تاریخ لیگ اسپانیا یا همون لالیگا ... :heart_mini:
Danial
04-21-2014, 10:36 PM
Kevin
04-21-2014, 11:01 PM
این که رسما داره لـ ب میگیره:d:
دست ایوانویچ رو ببینید کجاست؟؟:o:
چنتا بازیکن اونجوری ، یکی هم اینجوری :s:
The Shadow
04-21-2014, 11:12 PM
فردا بازی حساسی داریم. خوشبختانه پیتر چک که بازی با ساندرلند سرماخورده بود نتونست بازی کنه و مهمتر از همه ادن هازارد ( :8: ) از بند مصدومیت در اومده و در مقابل اتلتیکو مادرید بازی خواهد کرد. فن خینکل هم بعد از مدت ها از بند مصدومیت خارج شده و به همراه تیم به مادرید اومده.
از تیممون فقط اتوئو مصدومه نمیتونه بازی کنه، ایوانویچ هم که محرومه و ماتیچ و صلاح هم که نمیتونند بازی کنند.
به نظر من اتلتیکو با انگیزه الان از حتی بایرن و رئال هم خطرناک تره. انگیزشون هم واقعاً انقدر زیاده و روی فرم هستند که حتی میتونند قهرمان اروپا و لالیگا شن. تیمی که بتونه پا به پای رئال و بارسا بازی کنه حتماً میتونه قهرمان بشه یا حتی بایرن رو هم شکست بده.
برای همین من تا حد زیادی مطمئنم بازی ما با اتلتیکو سخت تر از فینال مقابل رئال یا بایرن هست، اگه بتونیم از سد اتلتیکو بگذریم 70 درصد قهرمان اروپا خواهیم شد.
Dash.Ali
04-22-2014, 06:50 AM
نمیدونم چرا یه حسی شدید داره بهم میگه برنده بازی های چلسی و اتلتیک قهرمانه
یعنی ناجور مطمئنم یکی از این دو تا جام میاره ای کاش تو فینال به هم میخوردن
AƦAƾH
04-22-2014, 10:25 AM
حست رو درک میکنم :22:
منم دقیقا همین نظرو دارم ! مخصوصا این اتلتیکو ، خیلی جـَــلـَـب هستن !
MAMAD
04-22-2014, 11:31 AM
مويس از هدايت منچستريونايتد کنار رفت
ديويد مويس پس از 10 ماه به کار خود در منچستريونايتد پايان داد و از اولدترافورد رفتني شد.
؟
چقدر راسته؟؟
El Niño
04-22-2014, 11:34 AM
مويس از هدايت منچستريونايتد کنار رفت
ديويد مويس پس از 10 ماه به کار خود در منچستريونايتد پايان داد و از اولدترافورد رفتني شد.
؟
چقدر راسته؟؟
ممد جان عجب خبر بدی دادی ، روزم رو خراب کرد اصلا...
مثل که رسمی اعلام شده...
ویرایش : می گن کیروش هم شانس داره واسه جایگزینی...
r v d
04-22-2014, 11:45 AM
فقط امیدوارم اگه خبر راست باشه ؛ عمو هَری نیاد رو نیمکت منچستر که یه کم خطرناک میشه کار !!!
امیدوارم یکی بیاد تو مایه های همین اسطوره بزرگ مویس
:ی
Dash.Ali
04-22-2014, 12:55 PM
سایت رسمی باشگاه خبر رو تایید کرد
مویس رفت
من که دوست داشتم بمونه ، حالا امیدوارم سر بعدی این بلا نیاد
خدا کنه یه مربی بیاد که اگه نتیجه هم نگرفت باز همه نگن باید بره و بتونه فرصت بیشتری داشته باشه
r v d
04-22-2014, 12:58 PM
الان فیلیپ نویل میشه سرمربی موقت ؟ :ی اوه اوه
EmInEm
04-22-2014, 01:28 PM
اخراج مویس کار درستی نبود بنظرم...
میشد بش فرصت داد تا تیمو تو فصل نقل و نتقالات خوب ببنده...
من به شخصه دوست دارم کونته بیاد..از کاریزماش خیلی خوشم میاد...
خدا به خیر کنه...
AƦAƾH
04-22-2014, 01:29 PM
گفتن تا پایان جام جهانی خبری از سرمربی جدید نیست .
رایان گیگز میشینه رو نیمکت به عنوان سرمربی تا اون زمان :ی
منچستر هم شده مثل باشگا ها ایرانی ، یارو هنوز داره تو زمین بازی میکنه سرمربی هم میشه :504:
Seraph
04-22-2014, 01:29 PM
الان فیلیپ نویل میشه سرمربی موقت ؟ :ی اوه اوه
رایان گیگز سرمربی موقت شد .
××××
آماری ...
r v d
04-22-2014, 01:30 PM
کونته ؛ گلوپ ؛ هری ردنپ
بهترین گزینه ها برای یونایتد هستند
خُب خوب شد گیگز شد ؛ بهتر از نویل ــه :ی
Dash.Ali
04-22-2014, 01:33 PM
کاش یکی دیگه میشد
گیگز ای کاش دوره موقتیش کم باشه و یکی دیگه زود بیاد
گیگز بیش از 20 سال واس تیم زحمت کشیده حیف میشه اگه بخواد یه مدت مربی باشه اگه تیم نتیجه بد بگیره
ممکنه هوادارای کم سن و سال و جدید تیم بهش توهین کنن و کل زحمتش بره زیر سوال
EmInEm
04-22-2014, 01:35 PM
مهمترین نکته اینه که به هر مربی جدیدی هم که میاد 200 میلیونی که
قرار بود در اختیار مویس بزارن در اختیار اونم بزارن تا 4 تا بازیکن درست بگیره...
رویس و تونی کروس بیان با یه دفاع وسط چقد خوب میشه :ی
bomb5
04-22-2014, 01:46 PM
هری ردنپ بدترین گزینه هست. همین گیگز بمونه بهتر از این یارو هست...:ی
Dash.Ali
04-22-2014, 02:10 PM
Kevin
04-22-2014, 04:05 PM
امروز تولد دو ستاره ی بریزیلی فوتبال جهان هست ، (البته کاکا قبلا ستاره بوده)
داوید لوئیز موریا مارینهو در 22 اوریل 1987 (29 سالش شده) تو دیادما برزیل به دنیا اومده تو ویکتوریا ، بنفیکا و در حال حاظر چلسی بازی میکنه. 2010 بازیکن سال پرتقال شد.
امیدوارم تو روز تولدش گل بزنه:123123:
تبریک اسکار در اینستاگرام
ریکاردو ایزکسون دوس سانتوز لیته :22: (ملقب به کاکا) در 22 اوریل 1982(32 ساله شد) تو برازیلیا پایتخت برزیل مامانش دردش گرفت با باباش رفتن بیمارستان.:dd:
افتخارات:
بهترین فوتبالیست خارجی سری آ ۲۰۰۴، ۲۰۰۶، ۲۰۰۷
فوتبالیست سال سری آ: ۲۰۰۴، ۲۰۰۷
بهترین بازیکن خط میانی لیگ قهرمانان اروپا ۲۰۰۵
عضو تیم سال یوفا ۲۰۰۶، ۲۰۰۷،۲۰۰۹
لیگ قهرمانان اروپا بهترین گلزن: ۲۰۰۶-۰۷
لیگ قهرمانان اروپا بهترین مهاجم: ۲۰۰۶-۰۷
یوفا بهترین فوتبالیست باشگاهی سال ۲۰۰۶-۰۷
توپ طلا ۲۰۰۷
بهترین بازیکن سال فوتبال جهان ۲۰۰۷
عضو تیم فیفا سال ۲۰۰۸
توپ طلایی جام کنفدراسیون*ها ۲۰۰۹
بیشترین پاس گل در جام جهانی ۲۰۱۰
تبریک اسکار تو اینستاگرام
اینم لوئیز گذاشته
تبریک و پیام تو شبکه های اجتماعی تویـ تر و فیسبوق و اینستاگرام متعدد بود ، اسکار و اینیستاگرام چون دم دست بود عکسشو گذاشتم.
The Shadow
04-22-2014, 04:57 PM
29 سال ؟!!! نـه عزیز
امروز تولد داوید لوئیز و جان اوبی میکل هست که 27 سالشون شد ! با هم تو یک روز به دنیا اومدن
همچنین تولدت ریکاردو کاکا کبیر هم هست
AƦAƾH
04-22-2014, 05:06 PM
رمسی یا ازرائیل ؟
مویس !! نرو :(
We Want This
تفاوت ؟!
==================
you can't hate this man :heart_mini:
عشق :8:
The Evil Dead
04-22-2014, 05:07 PM
امشب آتلتلیکو 3-یک میبره و در بازی برگشت 2 بر یک میبازه و صعود میکنه.بایرنم در مجموع 6 بر 4 صعود میکنه
The Shadow
04-22-2014, 05:20 PM
Happy Birthday The Geezer :8:
مویس: (واقعا حیف شد رفت:()
لوگو باشگاه ها :-D:
آنجلوتی:
MAMAD
04-22-2014, 05:59 PM
MrHOF
04-22-2014, 06:49 PM
رایان گیگز سرمربی موقت منچستر یونایتد شد ... !!! :22:
دیگه پست های قبلی رو نخوندم :d
Kevin
04-22-2014, 09:31 PM
29 سال ؟!!! نـه عزیز
امروز تولد داوید لوئیز و جان اوبی میکل هست که 27 سالشون شد ! با هم تو یک روز به دنیا اومدن
همچنین تولدت ریکاردو کاکا کبیر هم هست
بله ، بله من اشتباه حساب کردم ، میکل رو باشگاه تو تویــ تر براش تبریک فرستاده ولی بقیه جاها 25 اوریل زدن.
MAMAD
04-23-2014, 11:04 AM
MrHOF
04-23-2014, 11:05 AM
پیتر چک چقد پیر شده تو تصویر اخری :22:
The Shadow
04-23-2014, 11:16 AM
اتفاقاً همین الان میخواسم سوتی FOX Soccer رو بذارم !
آخه توی بازی کونکاکاف زیر 17 ساله ها ؟؟ پیتر چک ؟؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.