توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اخبار| ×- فیودهای احتمالی برای رودبلاک | آینده راندا روزی در wwe ؟ | شایعه حضور هوگن در رسلمنیا 33 و ... -×
THE MAN
11-11-2016, 06:39 PM
بنام خدا
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
|:::|» برنامه دبلیو دبلیو ای برای رودبلاک «|:::|
گفته میشود که دبلیو دبلیو ای برنامه دارد که فیود سث رالینز و کریس جریکو را برای پی پی وی رودبلاک کلید بزند . همچنین در اخبار قبلی
اعلام شد که طرح دیگر تیم کریتیو برای این پی پی وی مسابقه ی چمپین ورسز چمپین کوین اونز و رومن رینز میباشد . البته نمیشود به طور
حتم چیزی را پیش بینی کرد چون ممکن است هر لحظه برنامه ها تغییر کند .
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
|:::|» هوگن شایعه حضور در رسلمنیا 33 را رد کرد «|:::|
اخیرا تی ام زی مصاحبه ای با دختر هالک هوگن کرده بودند که او گفته بود تماس هایی با پدرم برای حضور در رسلمنیا 33 شده است .
اما روز گذشته خود هوگن در پادکست اریک بیشاف این موضوع را پیش کشید و گفت : " بروک در مصاحبه ای با تی ام زی گفته بود
که من از طرف دبلیو دبلیو ای تماس هایی داشتم ، جهت اطلاع ، باید یک درس حسابی به این دختر بدم ... هیچ کسی با من برای
حضور در رسلمنیا 33 صحبتی نکرده ، من به بروک گفتم این چه کاری بود که کردی ؟ ( این چه حرفی بود که زدی ؟ ) و او گفت من
فقط میخوام این شایعه رو کلید بزنم ... من بهش گفتم : ممنون بروک نیاز نیست ، بهتره هیچ گول زدنی در کار نباشه ... "
پس با توجه به صحبت های هوگن مشخص شد که صحبت های بروک کاملا دروغ بوده است و فقط قصد هایپ کردن حضور پدرش
در رسلمنیا 33 را داشته است .
|:::|» مصاحبه کوین اونز درباره مسابقه با براک لزنر «|:::|
از کوین اونز در مصاحبه اخیرـش درباره ی مسابقه ی احتمالی اش با براک لزنر پرسیده اند که او گفته است : " اگر من با براک مسابقه بدم ،
مردم هیچ شانس بردی برای من قائل نخواهند بود و من هم عاشق این هستم که به مردم بفهمونم که اشتباه میکنند . اگر من با
براک مسابقه بدم نه تنها خود براک رو به " سوپلکس سیتی " میبرم ، بلکه او را تبدیل به " بــ ـیــ چ " خودم میکنم ...! "
|:::|» آینده راندا روزی در WWE ؟ «|:::|
با توجه به اینکه راندا روزی قصد دارد بزودی به کریر خودش در ام ام ای پایان دهد ، استفانی مکمن اعلام کرده است که بزودی دوباره با راندا
روزی ارتباط خواهد گرفت و قصد دارد که او را برای همکاری های بیشتر ، به دبلیو دبلیو ای بیاورد .
|:::|» رومن رینز از تور فرانسه خط خورد «|:::|
در لایو ایونت شب گذشته دبلیو دبلیو ای در وین فرانسه ، رومن رینز قرار بود با روسف مسابقه دهد اما در حین برگذاری شوء رومن رینز
از ایونت خط خورد و بیگ شوء به جای رومن در مقابل روسف قرار گرفت . همچنین دیو متزلدر اعلام کرده است که نام رومن رینز از سایر
ایونت های این هفته در فرانسه نیز خط خورده است ، اما همچنان دلیلی برای این تصمیم بیان نشده است .
|:::|» اخبار کوتاه ... «|:::|
+ اخیرا تریلری از محصول جدید استودیو دبلیو دبلیو ای با نام " Eliminators " منتشر شده است . لازم به ذکر است که استار سابق دبلیو دبلیو ای وید برت در این فیلم ایفای نقش خواهد کرد .
+ کولت کابانا اعلام کرده است که ارتباط ـش با سی ام پانک خوب است و مردم نباید آنچه در اینترنت وجود دارد را باور کنند .
+ اعلام شده است که شوء مخصوص تی ان ای با نام " Total Non-Stop Deletion " که قرار است ماه آینده در کارولینا شمالی برگذار شود ، یک اپیزود دو ساعته خواهد بود .
+ رایبک استار سابق دبلیو دبلیو ای 35 ساله شد . کتی لی استار سابق دبلیو دبلیو ای 36 ساله شد . باب اورتن لجند دبلیو دبلیو ای 66 ساله شد .
+ برن کوربین و قهرمان زنان اسمکدان بکی لینچ ، با بازیکنان تیم فوتبال لستر سیتی دیدار کردند . در زیر تصاویری از این دیدار را مشهاده میکنید :
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
kimbo
11-11-2016, 08:31 PM
مرسی برای اخبار و تاپیک. خسته نباشید
هوگن پدره من دیگه مرد اون زمان که شما برای بیزینس و پول سازی خوب بودی
این بکی و بَرن خیلی بااستعدادن ولی بازم با اینحال خیلی کم بهشون توجه شده مخصوصا کوربین
درسته بکی الان قهرمان هست ولی اونم بخاطره فن ها و شین و هانترو دنیل هست نه بوکرها یا وینس
برن هم که وضعیتش رو همه میدونیم ولی بازم هنوز کلی وقت داره فقط امیدوارم داستانش نشه حکایت بری وایت بدبخت
Kevin
11-12-2016, 01:57 PM
طرح مسابقه چمپینز ورسز چمپینز برای رود بلاک یک مقدار عجیبه
چون قطعا رومن رینز میبازه و خوب توی این چند وقت به رالینز و فین بالور هم باخته و اگه دوباره ببازه اصلا به نفعش نیست
مگر این که بخواد ببره که باز یک اتفاق عجیبه و غیر قابل پیشبینی ، همونطور که افشین جان در اخبار گفتند
هر لحظه ممکنه برنامه ها تغییر کنه ، باید منتظر باشیم و ببینیم چه اتفاقی میوفته
البته به شدت با فیود ست رالینز و کریس جریکو موافقم
راندا روزی رو هم امیدوارم یک روز به عنوان رسلر کمپانی ببینیمش ، یک جورایی براک لزنر بخش بانوان خواهد شد
هرچند که رسلینگ با ام ام ای خیلی متفاوته ولی به نظر میرسه که روزی توانایی تبدیل شدن به یک رسلر رو داشته باشه
بروک:22:
براک لسنر
11-12-2016, 03:32 PM
راندا روزی در صورت باخت به آماندا نونس ب نظر من بازنشست رمیشه و میتونه ب کمپانی بیاد
big evil
11-12-2016, 04:21 PM
درسته اونز کشتی گیرقوی وبااستعدادی ولی واسه رجزخوانی بالزنرزوده
کتی لی هم روکشتی گیرحساب نمیادفقط برنامه پرکن بود.
بکی هم کشتی گیر خوبی هست موفق باشه.:heartsmile:
alistair
11-14-2016, 01:44 PM
روندا روزي الان چند ساله ميگيد ميخواد بيا wwe
آخه مگه مغز خر خورده بياد قرتي بازي
روندا با ufc شد روندا اونوقت بياد با چند تا دلقك س ك س ي كرير خودشو نابود كنه
THE MAN
11-16-2016, 08:11 AM
متاسفانه هنوز فرهنگ احترام گذاشتن به نظرات سایرین هنوز در عده ای نهادینه نشده . حقیقتا تعجب میکنم که در قرن 21 ، در حالی
که جهان به دستاوردهای فرهنگی بسیاری دست یافته ، هنوز عده ای هستند که در حالی که در اقلیت نظری هستند با لغات سخیف به توهین به علائق
اکثریت میپردازند و در ادامه عده ای هم ازشون حمایت میکنند .
حقیقتا جای تحیر داره ...
Naser
11-16-2016, 10:41 AM
متاسفانه هنوز فرهنگ احترام گذاشتن به نظرات سایرین هنوز در عده ای نهادینه نشده . حقیقتا تعجب میکنم که در قرن 21 ، در حالی
که جهان به دستاوردهای فرهنگی بسیاری دست یافته ، هنوز عده ای هستند که در حالی که در اقلیت نظری هستند با لغات سخیف به توهین به علائق
اکثریت میپردازند و در ادامه عده ای هم ازشون حمایت میکنند .
حقیقتا جای تحیر داره ...
سلام
در ابتدا باید بگم که هر کاربری حق داره که نظر شخصی خودش رو بیان بکنه ، اگر منظورتون از حمایت ، بنده هستم که نظر من هم با ایشون نزدیکه ...بنظرمن هم بخش بانوان wwe چیزی جز مسخره بازی و جذب نوجوانان از طریق مسائل س-ک-س-ی نیستش.
شخصی مثل روندا روزی شخصیت شکست ناپذیر و قدرتمند خودش رو از طریق مبارزات آزاد در ufc بدست آورده و توی wwe چیزی براش وجود نداره البته جز پول! البته روندا خودش به wwe علاقه داشته و شاید هم برای یک مسابقه درش حضور پیدا بکنه و خیلی هم جالب میشه بنظرم اما برای حضور بلند مدت نه!
حالا شما نظر دیگه ای دارین من بهش احترام میزارم ، پس نیازی نیست هرکسی که نظر شخصیش رو میگه ما بخوایم واکنش نشون بدیم.
Successful Man
11-16-2016, 01:53 PM
قسمت دیواز ها در کمپانی مضحک ترین , خنده دار ترین , و مسخره ترین قسمت این کمپانی هستش و جز اهداف خاصیه و چیزه دیگه ای در بر نداره ...
دهه 60 تیا یا اوایل دهه 70 دیا یادشونه نوع پوشش و استایل این به اصطلاح کشتی گیر ها دقیقا مثل بازی های دهه 90 میلادی هستش خخخ . زن کاملا سـ..ـک.س..ی و ل.خ.ــت اما جنگجو خخ
بازی های نیتندو و سگا که واقعا یادش بخیر .... اما ufc کاملا داستانش فرق داره و خانم هاش از صدتا مرد هم مردترن و کاملا هم قابل احترام حتی با اون نوع پوششون ...
در اخر هم با نظر ناصر جان موافقم ...
kimbo
11-16-2016, 02:39 PM
این بنده خدا نظره دوستمون که گفت دلقک بازی و قرتی بازی رو میگه. اگه رسلینگ فن یا ام ام ای فن نباشی براچی باید یکی از دو طرف رو اینجوری خطاب کنی. ورزش هایی مثل اسکواش هم ورزش نیست ولی خیلیا دوستش دارن پس منم بگم سوسول بازیه؟ اتفاقا رسلینگ زن ها الان خیلی بهتره شده تا سالای قبل. من نمیدونم چیه مسابقات شارلت بیلی ساشا بکی و... بده که همه میگن بدرد نمیخوره و جز هیکل و حرکات س.ک س ی هیچی نداره. اونش مقصر وینس بود ولی به لطف استارها و هانترو استفانی خیلی بهتر شدن و استارتش هم ای جی لی زد. والا الان مسابقات زن ها خیلی خیلی بهتره تا مردا. وقتی جاهایی مثل forbes sky sport bein sport espn و خیلی های دیگه از رسلینگ تعریف میکنن ینی دیگه رسلینگ تا این حد پیشرقته تر شده و قشنگتر شده. رسلینگ الان چه ربطی به اتیتود ارا داره؟!!! والا اگه یکی توضیح بده خیلی عالی میشه. یکی مثل راندا هم شدیدا س.ک.س.ی و خوش استایل و هیکل هست چون ام ام ای فایتر هست دلیل نمیشه ادم بگه نه اینا فایترن اینا فلان تازه مثل رسلینگ لباس هاشون هم س.ک.س.ی هست و خیلیا مثل راندا تیشرتشون رو درمیارن. منصف باشید خداوکیلی. خوبه همه با wwe اصلا شروع کردیم به دیدن رسلینگ و ام ام ای
Successful Man
11-16-2016, 05:56 PM
این بنده خدا نظره دوستمون که گفت دلقک بازی و قرتی بازی رو میگه. اگه رسلینگ فن یا ام ام ای فن نباشی براچی باید یکی از دو طرف رو اینجوری خطاب کنی. ورزش هایی مثل اسکواش هم ورزش نیست ولی خیلیا دوستش دارن پس منم بگم سوسول بازیه؟ اتفاقا رسلینگ زن ها الان خیلی بهتره شده تا سالای قبل. من نمیدونم چیه مسابقات شارلت بیلی ساشا بکی و... بده که همه میگن بدرد نمیخوره و جز هیکل و حرکات س.ک س ی هیچی نداره. اونش مقصر وینس بود ولی به لطف استارها و هانترو استفانی خیلی بهتر شدن و استارتش هم ای جی لی زد. والا الان مسابقات زن ها خیلی خیلی بهتره تا مردا. وقتی جاهایی مثل forbes sky sport bein sport espn و خیلی های دیگه از رسلینگ تعریف میکنن ینی دیگه رسلینگ تا این حد پیشرقته تر شده و قشنگتر شده. رسلینگ الان چه ربطی به اتیتود ارا داره؟!!! والا اگه یکی توضیح بده خیلی عالی میشه. یکی مثل راندا هم شدیدا س.ک.س.ی و خوش استایل و هیکل هست چون ام ام ای فایتر هست دلیل نمیشه ادم بگه نه اینا فایترن اینا فلان تازه مثل رسلینگ لباس هاشون هم س.ک.س.ی هست و خیلیا مثل راندا تیشرتشون رو درمیارن. منصف باشید خداوکیلی. خوبه همه با wwe اصلا شروع کردیم به دیدن رسلینگ و ام ام ای
دوست عزیز بحث اصلا یک چیزه دیگست . خوب به ذات خانوما ســ..کــ..س..ی ان خخ حرفی ام توش نیست .. اوکی ادم ل.خ.ت بره تو رینگ اما دوتا چیز بارش باشه ufc داستانش خیلی متفاوته
توی هنر های ترکیپی نوع پوششون کاملا حرفه ای هستش یه رکابی با یه شلوارک حالا با نوع و طرح های مختلف .. مسابقات اونم برای اینکه راحتر مبارزه کنن ..
اما تو wwe شما زنی رو میبینی که با 7 قلم ارایش دامن چلیته (چیچین خیلی کوتاه ) با یه دونه ســـوتین اومده داره مبارزه میکنه !!! . کدوم استار زن UFC اینطوری لباس میپوشه خخ
بحث تو نوع پوشش هستش نه به ذات برهنه بودن ...
این چنتا عکسو شما ببین . کدوم استار ufc از این کارا میکنه یا اینطوری لباس میپوشه .. هنر های رزمی به ذات احترام داره اما اینا همش ادا بازیه و جنبه **** داره تا سرگرمی خالی
ویرایش مدیر:دوستان لطفا در به کار بردن کلمات و عکس های حساس دقت کنید.
big evil
11-16-2016, 06:31 PM
مخاطب kimbo ناراحت نشید ولی کاملا بانظرات شمامخالفم مشخصه که شمادرزمینه رستلینگ تازه واردهستین واکثرا نظرات بی ربط واشتباه وپرت وپلامیدین.مثلا اچ واستیف کمپانی روفناکردن شمامیگی خوبه.اصلاانتخاب یک استاربه عنوان مدیراشتباه بودمن کارمثبتی ازاچ ندیدم جوزمنافع شخصی.
بعضی کاربران نظرات غلط میدن وبدترازاون بعضی هام الکی تشکرمیکنن.
نمونه میگی بخش دیوازالان بهتره درصورتی که قبلا بهتربود.
mahdy77
11-16-2016, 06:45 PM
مخاطب kimbo ناراحت نشید ولی کاملا بانظرات شمامخالفم مشخصه که شمادرزمینه رستلینگ تازه واردهستین واکثرا نظرات بی ربط واشتباه وپرت وپلامیدین.مثلا اچ واستیف کمپانی روفناکردن شمامیگی خوبه.اصلاانتخاب یک استاربه عنوان مدیراشتباه بودمن کارمثبتی ازاچ ندیدم جوزمنافع شخصی.
بحث کردن فایده ای نداره
هرکسی نظر خودشو داره و قابل احترامه
بعد شما همین جوری به خودت اجازه میدی هرچیزی میخوای به بقیه بگی .....
kimbo
11-16-2016, 07:22 PM
دوست عزیز بحث اصلا یک چیزه دیگست . خوب به ذات خانوما ســ..کــ..س..ی ان خخ حرفی ام توش نیست .. اوکی ادم ل.خ.ت بره تو رینگ اما دوتا چیز بارش باشه ufc داستانش خیلی متفاوته
توی هنر های ترکیپی نوع پوششون کاملا حرفه ای هستش یه رکابی با یه شلوارک حالا با نوع و طرح های مختلف .. مسابقات اونم برای اینکه راحتر مبارزه کنن ..
اما تو wwe شما زنی رو میبینی که با 7 قلم ارایش دامن چلیته (چیچین خیلی کوتاه ) با یه دونه ســـوتین اومده داره مبارزه میکنه !!! . کدوم استار زن UFC اینطوری لباس میپوشه خخ
این چنتا عکسو شما ببین . کدوم استار ufc از این کارا میکنه یا اینطوری لباس میپوشه .. هنر های رزمی به ذات احترام داره اما اینا همش ادا بازیه و جنبه **** داره تا سرگرمی خالی
ویرایش مدیر:دوستان لطفا در به کار بردن کلمات و عکس های حساس دقت کنید.
اگه از اون لحاظ میگید که بله مخالفتی توش نیست منم منظورم فقط حرف شما یا ناصر خان نبود حرف اون دوستمون هم بود که هرچی میشه میگه اوریم, چون انصافا به هر دوتا رشته که هیچ ربطی بهم ندارن همیشه توهین میشه این زور داره
Kevin
11-16-2016, 07:23 PM
اول این که توجه شما رو به دیدن تصاویر از روح ورزش رزمی و ufc جذب میکنم.
6 female UFC fighters who have posed top-l-ess
(<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
نظر دوستان واقعا جالبه ، اون هم در زمانی که بخش زنان کمپانی پیشرفت چشمگیری داشته و به مین اونت پی پی وی های کمپانی رسیده
اما در مورد بحث هایی که مطرح شد دوتا نکته وجود داره:
یک اینکه اصلا بخش زنان کمپانی مسخره بازی و بار فنی نداره!!!
من نمیدونم دوستان مسابقات رو دنبال میکنن یا نه ، چون همه حرف هایی که زده میشه مربوط به حداقل دو ، سه سال پیش به قبل هست
الان همه دی.وا های رده اول کمپانی از نظر فنی فوق العاده سطح بالایی دارن ، کاملا هم واضح هست و اصلا نیازی به دفاع نداره
هر کسی مسابقات یکی دو سال اخیر بخش زنان رو دیده باشه کاملا این رو متوجه میشه ، من متوجه نمیشم الان به نظر دوستان کار کدام دی.وا مسخره بازیه ؟
ساشا؟ شارلت؟ بکی لینچ؟ الکسا ؟ بیلی؟ پیج ؟ ناتالیا ؟ نیکی بلا ؟ کارملا؟ نائومی؟
در حال حاظر کمپانی پر شده از دی.وا هایی با سطح بسیار بالا و مسابقات بسیار فنی و جذابی رو هم هر روز مشاهده میکنیم.
بله یکی دوتا استثناء وجود داره و این در هر ورزشی هست ، برای مثال اوا ماری که از همون اول هم یک مهره سوخته بود و یونیورس هم اصلا قبولش نکرد و همش بوو میشد
الانم که در حال فیلم بازی کردن هست.
به نظرم اصلا سطح دی.واها های فعلی مشخص هست و نیازی به دفاع نیست
بحث دوم نوع پوشش دی.وا ها هست.
اول این که تقریبا اکثر ورزش ها لباس فرم مخصوص داره ، از فوتبال بگیرید تا بسکتبال و ورزش های رزمی و ....
اما یک سری از ورزش ها مثل تنیس و رسلینگ لباس فرم مشخص نداره و ما هم میبینیم که در تنیس هم لباس های بدن نما و به قول دوستان نامناسب زیاد دیده میشه
ضمن این که این نوع پوشش کلا جزو فرهنگ غرب شده و ما در اکثر شوء های تلوزیونی ، مسابقات تلوزیونی ، برنامه ها ، فیلم و سریال و ... این مسائل رو میبینیم
و اصلا ربطی نداره که یک نفر چون پوشش بده پس کارش از نظر فنی ارزشمند نباشه
خیلی از ورزشکاران هم (در هر رشته ای) وقتی اسمشون رو سرچ میکنیم کلی عکس ناجور مثبت 18 دارن (نمونه بسیار شاخصش هم از ufc گذاشتم)
ولی خوب در زمین ورزش از لباس فرمشون استفاده میکنن. شاید اگر اون ها هم حق انتخاب داشتن الان وضعیت لباس ها در ورزش های دیگه خیلی بدتر از این بود
بازم در مورد لباس و پوشش قبول دارم که قبلا کمپانی قبلا میخواست با مسائل س.ک.30 جوانان رو جذب کنه ، اما الان نه ، کاملا هم واضحه.
شما ظاهرا خودت اطلاعات زیادی از ن - و - د پیکچر های فایتر های زن یو اف سی ( مخصوصا راندا روزی ) نداری . اگر قرار باشه کسی دلقک س-ک-س-ی مورد خطاب
قرار بگیره این فایتر ها هستند نه استارهای زن حال حاظر کمپانی دبلیو دبلیو ای . تصاویری ن-و-د ی که
از فایترهای زن یو اف سی در لینک بالا میبینید اکثرا برای 2-3 سال اخیر هستند و این موضوع خودش نشون میده "دلقک س-ک-س-ی" کیا هستند.
هنر های رزمی به ذات احترام داره
نمردیم و معنی احترام به هنرهای رزمی رو تو این تصاویر فایتر های یو اف سی دیدیم :22::22::22:
همین که شما این حرف رو میزنی نشان از اطلاعات بسیار بسیار اندکت در این زمینه داره بعد میای نظر کاربر kimbo که حرف کاملا درستی زده رو با مغالطه به تازه وارد بودن نسبت میدی
kimbo
11-16-2016, 07:37 PM
آها شما الد اسکول هستی? برو نقدا و ريتينگ الانو با فیلترش مقایسه کن، همین هانتر نبود الان باید مينشستيد مسابقات کی زورش بیشتره رو توی nxt ببینید یا مسابقات ب.ی.ک.ن.ینی خانوم ها رو ببینید.دلیل منطقی پشت حرفات داری من نوکرتم اگه از وضعیت کمپانی بدت میاد چیزی که نزدیک 400,500 میلیون نفر ازش رازين و همه ی کاربرای انجمن پس کلا با wwe مشکل داری یا به خیالت اتيتود آرا بهترین زمان رسلينگ بوده. یه عکس از تیکر بذاری نشون دهنده ی منطقی بودن یا قدیمی بودن نیست.اگه الان کمپانی افتضاح پس عمه ی بنده نمره ی مسابقاتش پنچ یا چهار میشه? اگه از هانتر و رسلرهای الان بدت میاد پس پرو رسلينگ فن نیستی، عزیزم شما فقط دبلیو ای میبینی کسایی مثل من حتی سی زد دبلیو و بقیه ی لیگ ها رو دنبال میکنن مخصوصا ژاپن که تا الان بیشتر از ده تا مسابقه ی فایو استار داره، اگه فکر هانتر و استف نبود الان کمپانی وضعش از 2013تا2015 که بورينگترين سالهای wwe هست (چیزی که مردم و منتقدان میگن) بدتر بود. حالا هی بیا غر الکی بزن و بحثای غیر منطقیو کش بده
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.