PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : × بحث و تبادل نظر بین غول های اسپانیا ×

صفحه ها : 1 2 3 [4]

King Of Darkness
09-10-2014, 12:17 PM
:137:

من اون "بزرگ شو " رو هم به تو گفتم هم به اون بارسائیه

اون عکس گرث بیل با دامن صورتی میزاشت تو هم بر میداشتی عکس اینیستا میزاشتی میگفتی آب پرتغال

من فقط عکس رتبه تون رو گذاشتم عزیزم

کینه شتری هم میخوای بگیری ، درست حسابی بگیر !

یکم بزرگ شو خداوکیلی :دی

نکنه این من بودم که تو چت باکس میگفتم " خیلی باحاله :136: " و زیر پست طرف لایک زده بودم ؟

آقای بزرگ من اون پست رو هم دادم که بفهمید وقتی مسخره می کنید و شکلک میزارید ما هم بلدیم وگرنه تو فاز گذاشتن اینجور عکسا زیاد نیستم مگر اینکه ببین از حدش گذشتید و خودتون اون بالا مالا ها می بینید .

آقای بزرگ اگه تو بزرگ شدی چه گلی به سرمون زدی که من بیام بزنم ؟ آقای بزرگ وقتی نمیدونی هفته ی دوم با هفته 38 چقدر فاصله اس و عکس میزاری ذوق می کنی , انتظار داری منی که بچه دو ساله ام عکس نزارم ؟

:153: بر سر من که :504:

Seraph
09-10-2014, 12:31 PM
حداقل از چیزی که مطمئن نیستی حرف نزن ، من توی چت باکس نگفتم "خیلی باحاله :136:" ، حرف توی دهن من نزار ، یکی دیگه بود که گفت ، حتی اونی که این حرف رو زد بارسایی هم نبود

من زیر پست همه رو لایک کردم توی اون دو صفحه .

اسم تاپیک مشخصه ، من فکر نمیکنم خلاف جریان تاپیک پست داده باشم ، هفته ی 38 اگر اول هم بودید قول میدم بیام همین جوری پست بزارم بگم رئال اوله ، دمش گرم .

من عکسی نزاشتم که گرث بیل و اینیستا و لباس بارسا و رئال و ... سوژه کنم ، اون دوست بارسایی بچه گانه بود حرکتش که اول گذاشت ، تو هم عین بچه ها اومدی تلافی کنی شروع کردی مسخره کردن

من نگفتم من بزرگم ، گفتم حرکتتون بچه گانه بود ، حالا هی بزرگ بزرگ کن و مسخره کن

S.H.A.Y.A.N
09-14-2014, 12:32 PM
بازم داوری های لالیگا شروع شد . اون از بازی با ویارئال (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) . اینم از بازی با بیلبائو . گل سالم مونیر الحدادی که به اشتباه آفساید گرفته شد :

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

به اضافه چند تا تصمیم اشتباه دیگه مثل نگرفتن کرنر ( داور فکر کرد توپ به پای مسی خورده ) , نگرفتن خطا پشت محوطه روی نیمار , نگرفتن پنالتی روی مونیر ( بازیکن حریف با 2 دست هلش داد ) و هل دادن مونیر توسط دروازه بان که داور این صحنه رو خطای مونیر تشخیص داد !

در مورد رئالم هیچی نمیگم که نگن جو رو بهم ریختی ولی اگه اون پنالتی روی یکی از بازیکنان بارسا اتفاق میفتاد و داور میگرفت بازم میگفتین پنالتی بوده ؟ بعید میدونم ... اینجا رو منفجر میکردین که داور به نفع بارسا سوت میزنه !

S.H.A.Y.A.N
09-24-2014, 09:47 AM
باید اعتراف کنم با داوری هایی که تو چند هفته اخیر دیدم هیچ امیدی به قهرمانی در لالیگا ندارم . این ویدئو رو هرکی خواست ببینه :

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>***ube.com/watch?v=j0AC9ay0v_M#t=12

داورا از همین هفته های اول هم شروع کردن . میذاشتین حداقل لالیگا شروع بشه ...

King Of Darkness
09-24-2014, 09:54 AM
باز لیگ شروع شد و ما باید سر داوری ها اینجا جنگ کنیم .

شایان جان هنوز اول فصل بزار نوبت شما هم میرسه . این صحنه بالا رو ندیدم ولی فک کنم همون پنالتی مارسلو باشه .... مارسلو و بازیکن الچه هیچ برخوردی نداشتند و پنالتی نبود ولی پنالتی دوم برخورد رو رونالدو داشت با بازیکن حریف اما رونالدو یه ذره گنده اش کرد :b:

در ضمن خودتونم بگید دیگه ... نکنه پنالتی که تو بازی با لوانته داشتید یارو کارت قرمز حقش بود ؟ :504: همون اول بازی داور لوانته رو 10 نفره کرد ... هر چند 11 نفری هم نمیتونست ببره ولی وقتی جلو تیم بزرگی مثل بارسا تو نیمه اول 10 نفره بشی خیلی خیلی سخته گل نخوری :504:

و خدا رو شکر که گل پنالتی ( اولین پنالتی ) هیچ تاثیری تو بازی نداشت :504: اونو نمیگرفت رئال 4-1 می برد :504:

S.H.A.Y.A.N
09-24-2014, 10:12 AM
امیر جان درسته اینا اشتباه داوریه اما فصل پیشم همینجوری تو کورس نگهتون داشتن . احتمالا یادت میاد برای اینکه داوری های خودتون رو بپوشونید گیر دادین به بازی بارسا و سویا که فردوسی پور فقط گندش کرده بود .

امیر جان اون پنالتی مقابل لوانته کارت قرمز داشت . مسی بازیکنی نیست که بخواد بزرگنمایی کنه . وقتی با دو دست بصورت عمدی بازیکن حریف رو هل میدی جریمه اش کارت قرمزه . حالا اصلا کارت قرمز هم نمیداد بازم ما 0-1 جلو بودیم .

اما شما چی ؟ پنالتی اولتون وقتی بازی 1-1 بود . گرفته شد . از کجا معلوم الچه نمیتونست یه مساوی ( حداقل ) بگیره ؟ فصل پیشم جلوی همین الچه رفت و برگشت از داوری سود بردید . بازی رفت که خودت میدونی . بازی برگشتشم کرنری که ایارامندی از روی اون گل زد قبلش آفساید بنزما باید گرفته میشد . گل اول بازی هم بود .

فقط باید امیدوارم باشیم تو ادامه لالیگا داوران بهتر قضاوت کنند ...

King Of Darkness
09-24-2014, 10:23 AM
عجبا :504: وقتی 8 امتیاز جلو میوفتید و ما بهتون میرسیم و اول میشیم ( یه زمان یکی دو هفته ای ) داوری ما رو تو کورس نگه داشت ولی مسی درست مثل همین پنالتی با دو دست بازیکن سویا رو هل میده و ... گنده شده نه ؟

چند تا مثال زدی از داوری های رئال ولی من الان حضور ذهن ندارم و جندین بار عکس از اشتباهات داوری به سود بارسا گذاشتم . ولی فقط یک مورد الان یادمه که بازی 2012/13 بازی رفت فکر کنم هفته دوم یا سوم بود با اوساسونا ... :504: بازی 1-1 بود و دقیقه 70 اینا بود ( :z: ) که با گل آفساید مسی فکر کنم 2-1 بردید بازی رو :504: شاید سال پیش اشتباهات داوری کمتر به سود شما بود ولی سال های قبلش خداییش خیلی سود بوردید ... پس الان من باید بیام بگم این سود ها باعث شد شما قهرمان لالیگا بشید ؟

به لیگ قهرمانان هم اصلا کاری ندارم :b:

S.H.A.Y.A.N
09-24-2014, 10:38 AM
والا فصل پیش تو بازیهای اول رئال خوب سود برد از داوری . امسالم همینطور . همه میدونن که بازیهای اول فصل چقدر مهمه و چقدر میتونه تو قهرمانی تاثیرگذار باشه .

بازی با سویا هم برای بار هزارم نیمه اول مدافع سویا باید اخراج میشد که نشد ( جریان بازی رو میتونست عوض کنه ) . تو گزارش داوری هم اومده بود .

بازی با اوساسونا هم یادمه اون گل آفساید بود اما بجاش یه گل سالم از الکسیس سانچز رو آفساید گرفت .

به لیگ قهرمانان هم کاری نباید داشته باشید چون خودتون به اندازه کافی سود بردین تو بازی های مختلف :a:

King Of Darkness
09-24-2014, 12:46 PM
تو پست اول نوشتی که رئال رو تو کورس قهرمانی نگه داشتند :504: تو کورس میشه وسطای فصل یا اواخر فصل که رئال 8 امتیاز از بارسا عقب افتاد ... الان شد بازی های اول فصل خیلی مهم ؟ هیچ چیز هم برای رئال و بارسا بدتر از این نیست که تو الکلاسیکو ببازند ... الکلاسیکو میدونی منظورم کدوم بازی که ؟ بازی که همه گفتند باید پنالتی گرفته می شد ...

بگذریم ... نه من کوتاه میام نه شما :504:

S.H.A.Y.A.N
09-25-2014, 03:03 AM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

بدون شک مالاگا حقش 1 امتیاز بود و حرفی توش نیست .

اما در مورد صحنه بالا من نمیدونم استانداردهای داوران لالیگا برای دادن کارت زرد و قرمز چی هست دقیقا ؟

یعنی بازیکن مالاگا بخاطر حرکت غیر ورزشی بالا مستحق گرفتن کارت قرمز و اخراج شدن نبود ؟ فقط کارت زرد ؟

حالا جالب تر از اون اینکه داور میاد به پیکه هم کارت زرد میده . اونم بی دلیل !

S.H.A.Y.A.N
10-02-2014, 03:34 AM
پیروزی مقتدرانه و بدون حرف و حدیث مقابل لودوگورتس ( یا لوگودورتس ) رو به تمام رئالی ها تبریک میگم ...

King Of Darkness
10-02-2014, 07:37 AM
پیروزی مقتدرانه و بدون حرف و حدیث مقابل لودوگورتس ( یا لوگودورتس ) رو به تمام رئالی ها تبریک میگم ...

حرف و حدیث رو خوب اومدی ... چون اگه بازی رو میدیدی میفهمیدی . <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

جفت پنالتی ها درست بود و رونالدو یکیش رو زد و گلر گرفت ... یه گل هم تو همون نیمه اول قبل پنالتی دوم رونالدو زد که داور آفساید گرفت در حالی که نبود ... بعد 18 تا موقعیت دیگه که فقط 2 تاش رفت تو گل ... واقعا جای حرف و حدیث زیاد داشت این بازی ... یدونه هم گل آفساید خوردیم که درست بود واقعا آفساید بود ... یدونه از روی خط دروازه ضربه رونالدو رو برگردوندند در حالی که از گلر رد شده بود ... در آخر هم گلرشون با ریت 7.83 بهترین بازیکن تیمشون و سومین بازیکن زمین شد :504:

و این رو هم اضافه کنم که بازی تو زمین اونا بود نه زمین ما و ما عین شما نیستیم که تو نیوکمپ آپوئل رو 1-0 ببریم ... الان میگی آپوئل تا 1/4 نهایی اومده و باید بگم که تو همون 1/4 نهایی خورد به رئال و لوله شد <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

خالا خوبه مساوی نشد یا نباختیم مثل بعضی ها وگرنه الان این بارسا فن ها میومدن میگفتن بازیکنای رئال با خودشون ور میرن :f_Khodam_c8d6ac2:

یه چی دیگه هم راجع به بازل بگم ... بازلی که ما 5 تا زدیم بازم کابوس انگلیسی ها شد :136: بازل از آپوئل هم ضعیف تر باو :b: ایف یو نو وات آی مین :ی

S.H.A.Y.A.N
10-02-2014, 08:07 AM
حرف و حدیث رو خوب اومدی ... چون اگه بازی رو میدیدی میفهمیدی . <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

جفت پنالتی ها درست بود و رونالدو یکیش رو زد و گلر گرفت ... یه گل هم تو همون نیمه اول قبل پنالتی دوم رونالدو زد که داور آفساید گرفت در حالی که نبود ... بعد 18 تا موقعیت دیگه که فقط 2 تاش رفت تو گل ... واقعا جای حرف و حدیث زیاد داشت این بازی ... یدونه هم گل آفساید خوردیم که درست بود واقعا آفساید بود ... یدونه از روی خط دروازه ضربه رونالدو رو برگردوندند در حالی که از گلر رد شده بود ... در آخر هم گلرشون با ریت 7.83 بهترین بازیکن تیمشون و سومین بازیکن زمین شد :504:

و این رو هم اضافه کنم که بازی تو زمین اونا بود نه زمین ما و ما عین شما نیستیم که تو نیوکمپ آپوئل رو 1-0 ببریم ... الان میگی آپوئل تا 1/4 نهایی اومده و باید بگم که تو همون 1/4 نهایی خورد به رئال و لوله شد <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

خالا خوبه مساوی نشد یا نباختیم مثل بعضی ها وگرنه الان این بارسا فن ها میومدن میگفتن بازیکنای رئال با خودشون ور میرن :f_Khodam_c8d6ac2:

یه چی دیگه هم راجع به بازل بگم ... بازلی که ما 5 تا زدیم بازم کابوس انگلیسی ها شد :136: بازل از آپوئل هم ضعیف تر باو :b: ایف یو نو وات آی مین :ی

شیرجه فوق العاده زیبای آقا کریس :

اینم گل دوم که بنزما با 2 دست بازیکن حریف رو هل میده و روش خطا میکنه :

اینم یه آفساید اشتباه به ضرر لودوگورتس در اواخر بازی :

خوشم میاد داورا سهمیه پنالتی های رئال تو هر بازی رو فراموش نمیکنن :136:

واقعا دیگه فاجعه هست بردن تیمی ناشناخته با حداقل اختلاف و با داوری <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> این لودوگورتس اگه بری ویکی پدیا دقیقا هست که 13 سال پیش تاسیس شده :136: بازم صد رحمت به آپوئل که 87 سال قدمت داره .

آپوئل رو 0-1 تو زمین خودمون بردیم اما بدون شانس و امدادهای داوری . بعد از اون برد یه سری رئالی میگفتن این تیمه چی بوده که 0-1 بردینش . الان من میگم لودوگورتس چی بود که داور جلوش 2 تا پنالت گرفت برای رئال ؟؟؟ تازه آپوئل تو بازی بعدی مقابل آژاکس نشون داد دفاع خوبی داره و موفق شد نتیجه 1-1 رو کسب کنه .

آپوئل %100 از این تیم ناشناخته قوی تره . اگه تاریخچه 2 تیم تو رقابت های اروپایی رو هم ببینی کاملا مشخصه کدوم تیم بهتر هست .

اون از گروهتون که آب خوردن هست . اینم از برداتون . دیگه واقعا حرفی ندارم . بازل رو هنر کردید 5 تا زدید . ما قبلا 5 تا تو خونه بازل زدیم که بدترین شکست خانگی این تیم بوده تو اروپا .

لیورپولم تو بدترین شرایطش هست . الان تو رتبه 14 قراره داره یعنی پایین تر از تیمایی مثل لستر و استوک ...

داورا خوب دارن به رئال حال میدن فعلا . هم تو اسپانیا هم تو اروپا . رونالدو تو محوطه جریمه بیفته = پنالتی .

ببینیم به کجا میرسید <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

King Of Darkness
10-02-2014, 09:14 AM
:136: از رو عکس تشخیص میدن :136:

برو ویدئو پنالتی رونالدو رو ببین وقتی تو سر توپ زد بازیکن لودوگورتس زانوش رو گذاشت جلوی پای رونالدو ... نکنه پنالتی نیست ؟ :504:
اون آفساید هم که میگی من بازی رو دیدم اگه اشتباه نکنم پاسش رسید به بازیکن رئال :136: ولی باز مطمئن نیستم اگه ویدئوش رو داری بزار چون عکس رو من خودمم میتونم با فتوشاپ مارسلو رو ببرم عقب :136:

بعدشم اینا هم بگو ... پنالتی که روی چیچاریتو شد کارت قرمز داشت :504: گل سالم رونالدو رو آفساید گرفتند :504: اینا اشتباه داوری نیست ؟ نکنه به نفع رئال بود ؟ :w:

من نمیدونم از کی تا حالا تاریخ و تاریخچه برای بارسلونا و هواداراش مهم شده ؟ :136: لودوگورتس هم عین شما تازه به دوران رسیدس دیگه حالا لودوگورتس تازه استارتش رو زده شما 7 سال استارت زدید :136:

در ضمن آپوئلی که میگی 86 سال تاریخ داره ... 58 تا بازی کرده 18 تا برده تو چمپیونز لیگ ... لودوگورتس 16 تا بازی کرده 5 تا برده :136: فکر کنم مشخص عملکرد تازه به دوران رسیده بهتر بوده از اونی که 86 سال تاریخ داره :136: حالا نمیخوام بگم لودوگورتس از آپوئل بهتر ولی بدتر نیست :ی

نکنه قرعه کشی شد و رئال گروهش آسون افتاد هم داور تقصیر داره و داور گفت باید رئال تو گروه آسون بیوفته :136:

Seraph
10-02-2014, 09:50 AM
لودوگورتس هم عین شما تازه به دوران رسیدس دیگه حالا لودوگورتس تازه استارتش رو زده شما 7 سال استارت زدید

حالا چون دلقکی این حرف رو نادیده میگیرم

اگر جدی تر بودی جواب میدادم بهت :دی

S.H.A.Y.A.N
10-02-2014, 09:58 AM
خلاصه فاجعه بود داوری . همه هم دیدن . جلوی لودوگورتس !!! متاسفانه مافیای رئال بسیار قویه و رسانه ها داوری هایی که به سود این تیم هست رو زیاد پوشش نمیدن . اما کافیه یه تصمیم اشتباه به سود بارسا گرفته بشه ... اونوقت دنیا رو به هم میریزن این مارکا و آس و ...

در مورد آپوئل همین بس که نتایجی مثل 2-2 تو استمفورد بریج با چلسی ( فصل 2009/10 ) و تساوی 0-0 و 1-1 مقابل اتلتیکو مادرید ( فصل 2009/10 ) هم داشته . اما لودوگورتس کلا تو 3 تورنومنت اروپایی بوده !!!

بقیه حرفاتم جدی نمیگیرم :d

پ.ن 1 : میگن قراره جایزه بهترین شناگر سال به تئاتریانو برسه :136:

پ.ن 2 : پرز پول حاصل از فروش ژابی و دیماریا رو صرف خرید داوران کرده :136:

پ.ن 3 : راستی به ایکر مقدس هم بگو کمتر گل بخوره . هرکی از راه اومد توپ رو انداخت تو دروازش . الچه و بازل و لودوگورتس و ... :137:

موفق باشید با تیمتون ...

Danial
10-02-2014, 10:51 AM
خدایا چقد این بارسایی ها رو دارن:501:

Arsal4n
10-02-2014, 12:53 PM
امير حرف جالبى زد راجع به تاريخ . ميريم سراغ حرف بكن بائر

" كرويف راست ميگويد . تاريخ بارسلونا خيلى از تاريخ بايرن بهتر است . "

با تشكر

S.H.A.Y.A.N
10-05-2014, 12:30 PM
بازم داوری های لالیگا .

پنالتی واضح و مشخص روی مونیر الحدادی رو نگرفت . چند تا تک به تک رو هم بیخودی آفساید گرفت ...

S.H.A.Y.A.N
12-01-2014, 03:00 AM

:69:

S.H.A.Y.A.N
12-07-2014, 09:49 PM
من میخوام از داوران لالیگا تشکر کنم :D

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> B%8C-%D8%AF%D8%A7%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7-%D9%87%D9%85-%DA%86%D9%86%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF

mohammadsajjad
12-10-2014, 09:05 PM
کنایه تند هافبک بارسا به رونالدو

آلن هلیلوویچ، هافبک جوان بارسا که در این فصل به این تیم ملحق شده است ، کنایه تندی به کریستیانو رونالدو زد.
لیلوویچ پس از گل رونالدو مقابل لودگورتس در پیغامی نوشت :" رونالدو فقط از روی نقطه پنالتی گل می زند."
رونالدو امسال در لیگ قهرمانان پنج گل زده که دو تا از آنها از روی نقطه پنالتی بوده اند و در لالیگا نیز از ۲۳ گلی که زده هفت تا از روی نقطه پنالتی بوده اند.

mohammadsajjad
12-11-2014, 12:09 PM
آمار خیره کننده مسی در 5 بازی اخیر

آمار خیره کننده ی اعجوبه ی آرژانتینی بارسلونا را میتوانید در تصویر مشاهده کنید . کینگ مسی با بازی های درخشان خود در 10 بازی اخیر ، دوباره به نقطه ی اوج خود رسیده و رسانه های مادریدی چشم دیدن اینها را ندارند.

5 بازی ، 10 گل زده ، 3 هتریک ...

مدیر بخش ورزش : لطفا با کنایه حرف نزنید :)

S.H.A.Y.A.N
08-05-2015, 06:26 AM