ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |مقاله| ~¤§¦ 2 Football ¦§¤~

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10

Arsal4n
04-23-2014, 12:44 PM
فورى : محروميت بارسلونا برداشته شد

نوشته Suspend پس حداقل براى اين فصل برداشته شده

Danial
04-23-2014, 12:52 PM
دفاع های اتوبوسی:ی

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> g

بدون شرح
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> g

مویس:ی

S.H.A.Y.A.N
04-23-2014, 04:22 PM
فورى : محروميت بارسلونا برداشته شد

نوشته Suspend پس حداقل براى اين فصل برداشته شده

به به :d0s69thbefhiffti: خبر بسیار خوبی بود ...

همونقدر که بارسایی ها رو خوشحال میکنه , بعضیا رو بدجور میسوزونه ... :D

SHAHIN
04-23-2014, 04:44 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

دو تا از بهترین مرد های شیک پوش و خوشتیپ تاریخ یعنی دیوید بکهام:8:و ریکی مارتین:8:

عکس هم مال دیشب هست

Danial
04-23-2014, 04:55 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

AƦAƾH
04-23-2014, 05:31 PM
به به :d0s69thbefhiffti: خبر بسیار خوبی بود ...

همونقدر که بارسایی ها رو خوشحال میکنه , بعضیا رو بدجور میسوزونه ... :D

از اولش هم مشخص بود ، همون ند هفته پیش که گفتن قرار با مسئولین گفت و گو کنیم ...

شما عروسی بگیرین واسه ما فرقی نداره . :k63ozg6a7ni2674n:

j.c
04-23-2014, 05:55 PM
حالا سركوفت هواداراي تيم خودي و هواداراي تيماي ديگه به كنار
ولي فكر كنم سه چهار مربي قبلا بودن كه حتي از مويس هم زودتر اخراج شدن . مويس بازيكناني رو زير نظر داشت كه اگر به يونايتد مياوردشون خيلي عالي ميشد و تيم خوبي براي سال بعد ساخته ميشد . ولي خجالت آوره كه در كمتر از 1 سال اخراجش كردن كه روي كين هم به اين اشاره كرد . به هر حال اميدوارم هر اتفاقي ميفته به نفع يونايتد بشه . اتفاقات امسال خيلي رو اعصاب بود .

S.H.A.Y.A.N
04-23-2014, 06:00 PM
از اولش هم مشخص بود ، همون ند هفته پیش که گفتن قرار با مسئولین گفت و گو کنیم ...

شما عروسی بگیرین واسه ما فرقی نداره . :k63ozg6a7ni2674n:

شماها چقدر ساده اید ... اصلا اگه میخواستن با پول و رشوه حلش کنن کلا بحثش مطرح نمیشد که حالا کار به اینجا بکشه ...
در ضمن پستاتون تو فروم هست . چقدر بی تفاوت بودین نسبت به این قضیه ... :wassat[1]:
اتفاقا یادمه یه پست در مورد خرید بازیکن دادم یکی از رئالی ها ( فکر کنم خودت بودی ) اومد گفت مگه محرومیت رو برداشتن :136: خب معلومه رئالی ها بیشتر از خود ما براشون مهم بوده ...

AƦAƾH
04-23-2014, 11:44 PM
50% راه رو رفتیم . عالی بازی کردیم . کاپیتان ایکر بزرگ :8: بار دیگه نشون داد بهتر از خیلیاس و حقش اصلا نیمکت نیست .
کونترائو کشته بود :8: یعنی قشنگ عذاب داد هیترهارو :ی

پنالتی هم یکی بیاد بگه بود کل ملت میفهمن طرف فوتبالی نیست و خیلی الکی جو میده ! ببخشید رک گفتم :ی واقعا هیچ اتفاقی نیفتاد بچه 5 ساله هم ببینه متوجه میشه .

تبریک به رئالی های عزیز واسه ببرد , به همت بچه ها هفته بعد رفتن به لیسبون رو جشن میگیریم :8:

#HalaMadrid!

Sgt.Wollek
04-23-2014, 11:53 PM
خب 50% کار رو انجام دادیم و 50% دیگه مونده که فوق العاده هم سخت هست. حداقلش از یه طرف گل نخوردیم و از طرف دیگه 1 گل زدیم. البته اگه رونالدو و دی ماریا دقت بیشتری میکردن میتونستیم راحت 2 - 0 یا 3 - 0 ببریم.

این پیروزی رو هم تقدیم میکنم به تمام Haters ها <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

Mirza
04-24-2014, 12:01 AM
تبریک به تیم رئال و طرفدارانش.
اما رئالیهای عزیز هنوز یک 90 دقیقه طوفانی در آلیانز آرنا و تقابل با اولترا فن های مونیخی در پیش است. :ی

Danial
04-24-2014, 12:31 AM
ما که بردیم امیدوارم خدا به بد خواهامونم بیشتر بده تا دست از سر ما بردارن. از یاس اسکی رفتم:ی

El Niño
04-24-2014, 01:58 AM

Hamid
04-24-2014, 09:35 AM
نمی دونم چرا ولی دیشب یاد بازی چلسی - بارسلونا سه فصل پیش افتادم که بارسا توپ در اختیارش بود ولی نمی تونست گل بزنه
در کل تبریک به همه رئالی های عزیز ، دیشب بعد مدتها یه بازی منطقی از تیم آنچلوتی دیدیم (به غیر از فینال کوپا دل ری) امیدوارم تو بازی برگشت هم همچین بازی رو از رئال ببینیم
اما کاسیاس دیشب واقعا شده بود کاسیاس زمان کاپلو و دل بوسکه! دیگه باید خود رئالی ها هم قبول کنند که کاسیاس از زمان شوستر افت کرده بود ولی این نیمکت نشینی ها یه جوری برای خودش توفیق اجباری شد تا خودش رو پیدا کنه و بازم همون دروازبان زمان دل بوسکه بشه

The Shadow
04-24-2014, 10:47 AM
به رئالی های عزیز تبریک میگم، واقعاً منطقی بازی کردند و با اینکه بایرن بیشتر توپ و میدان رو در اختیار داشتند اما موقعیت های رئال خطرناک تر بود و حتی میتونست نتیجه 2-0 یا 3-0 رقم بخوره.

اما منطق یک سری دوستان !

توی زمین اتلتیکو درصد مالکیت 62 به 38 بوده و دفاع منطقی و مستحکم کردیم میگن ضد فوتبال و اتوبوس پارک کردن و ...

اما هیچوقت بازی بایرن و بارسا معروف که 7 تایی شدن، درصد مالکیت 60 به 40 یا کمتر بود کسی هیچوقت نمیگه بارسا ضد فوتبال بازی کرد ( چون باخت )

یا همین بازی رئال و بایرن درصد مالکیت 73 به 26 بود کسی هست که بیاد بگه رئال ضد فوتبال بازی کرده ؟؟

این نشان دهنده ی اینه که چقدر این چند ساله هیتر های ما هم زیاد شده و من از این بابت خوشحالم <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

Your Hate Makes Us Stronger

AƦAƾH
04-24-2014, 10:51 AM
پژمان این چیزی جدیدی نیست , کلا هیترهای رئال و چلسی از یه خانواده هستن ، دیشب به ما هم از همین حرفا میزدن ... حالا بزا مالکیت 100% باشه , ما که بردیم . شما هم زمین حریف مساوی با ارزش گرفتین .

اینا خودشون دفاعشون تو باقالیاس حرس میخورن ، خودتو ناراحت نکن جیگرم :ی :8:

به امید خدا یه فینال خوب رو داریم با هم ...

PICCASSO
04-24-2014, 10:51 AM
خوب دیشب واقعا رئال زیبا بازی کرد و تمام راه ها و فضاها رو از بایرن گرفت .

نیمه اول یکم بیشتر از نیمه دوم تحت فشار بود که البته با دوندگی های خوب الونسو و مدریچ این فشار زیاد تداوم نداشت .

روی زد حمله ها هم عالی کار کردیم منتهی باید توپ دی ماریا 100درصد گل میشد که نشد اگر گل میشد خیالمون راحت تر بود .

نیمه دوم هم بایرن کار خاصی نکرد به جز توپ گوتزه !

باید همین روند رو توی بازی برگشت ادامه بدیم !

Ali.kaka
04-24-2014, 11:39 AM
بایرن دیشب فقط از نظر تعداد پاس ،شبیه بارسا(زمان اوج) بازی کرد وگرنه فقط داشتن سانتر میکردن(وضعیت فعلی بارسا) و از پاس های اینیستایی و ژاوی خبری نبود به عبارتی نتونستن از عمق دفاع رئال حمله کنن چون به خوبی پوشش داده بودن

البته گواردیولا ابزاری که اون زمان در خط هافبک بارسا بود رو در اختیار نداره و اگر هم داشت با بازی دیشب رئال خنثی میشد

فقط چندتا پاس دادن که اونم روی اشتباهات خود رئال بود،مثلن اشتباه مودریچ که توپ به گوتزه رسید

اگر در بازی برگشت رئال بتونه گلی رو بزنه که احتمالش زیاد هم هست بایرن سخت بتونه به این دفاع 3 تا گل بزنه ، گل نخوردن رئال کمک فوق العاده ای به این تیم در بازی برگشت میکنه و فقط کافیه یه گل بزنه

امیدوارم که رونالدو و بیل در بازی برگشت کامل بازی کنن و صعود کنیم،په په هم اگه برسه که عالیه اگر هم نرسید واران رو داریم و میتونیم بهش اعتماد کنیم

بنزما بعد از چندین بازی بلاخره گل زد و به نظرم با این بازیکن نیازی به مهاجم دیگه ای مثل سوارز نداریم،کاملن در اختیار تیم هست و با اومدن یه مهاجم دیگه شاید افت کنه

به هر حال زمانی که تیم های بایرن و بارسا توپ رو در اختیار دارن و نمیتونن کاری کنن باید قبول کنیم بازی خسته کننده میشه،و این خسته کننده بودن رو نباید گذاشت به خاطر دفاعی بازی کردن تیم مقابل چه بسا که رئال هم مثل بایرن نیمه اول پرس میگذاشت و نمیذاشت که این همه درصد مالکیت به نفع تیم بایرن باشه همونطور که در نیمه دوم شاهدش بودیم

فوتبال هست و هزار روش و ترفند برای برنده شدن

Arsal4n
04-24-2014, 11:44 AM
من تو چت باكس يك بار تبريك گفتم اينجا هم تبريك ميگم به هواداران رئال

رئال ميتونست بيشتر هم بزنه . شايد هفته ديگه حسرت اون ٢ گل نزده رو بخوره

در مورد بازى هم باز هم مثل پريشب دو تيم در حد انتظار خودشون رو نشون ندادن.. به نظرم نبايد نيمه نهايى چمپينز ليگتو ٢ بازى در كل ٥ تا موقعيت گل داشته باشه. طرفداران بايرن، رئال و چلسى الان به اين حرف من پى نميبرن چون استرس موقع بازى براى هر هوادار بازى رو جذاب ميكنه . ولى براى من كه نتيجه ها مهم نبود و منتظر يك بازى زيبا بودم ، انتظارات رو براورده نكرد

براى دور برگشت هم بر خلاف اين هفته بايرن ميتونه درست استراحت كنه چون رئال يه بازى حساس رو داره با اوساسونا.. به نظرم تو آلينز آرنا بتيرن ميتونه دفاع رئال رو بشكافه ولى يه گل از رئال كار رو خيلى سخت ميكنه

پپ ٢ سال پيش تو بازى بارسا- چلسى دقيقا تو همچين موقعيتى بود و بايد تجربيات لازم رو گرفته باشه كه اگه ٢ تا گل بزنه ديگه همينطورى حمله نكنه

از اونور رئال و آنجلوتى هم بايد از بازى با دورتموند تجربه گرفته باشه كه وا ندن..

من به شخصه اميدوارم يه گل زود هنگام از بازيكناى پپ ببينيم كه رئال هم هجومى بازى كنه و بازى جذاب بشه..

King Of Darkness
04-24-2014, 12:02 PM
دیشب خیلی خوب بودیم . حمله هامون واقعا زهر دار بود میتونستیم راحت 2 یا 3 تا به بایرن بزنیم ولی نشد و همون یه گل کریم ما رو امیدوار نگه داشته .

ولی نمیدونم پپ به چه امیدی به بازیکناش گفته بود که همش سانتر کنن ؟ نکنه فکر کرده داره fifa 14 بازی میکنه که بین سه نفر مانزوکیچ هد بزنه ؟ :136: دفاعمون عالی بود مخصوصا په په که از سر و پاش میگذشت تا توپ رو دور کنه . عالی بود . دیشب مودریچ با بایرنی ها چی کرده بود :ی ژابی هم که فوق العاده بود . در کل همه روزشون بود و عالی بودن ولی باز ایسکو داشت میرفت رو اعصاب من که کارلو کشیدش بیرون . این ایسکو اصلا شوت نمیزنه :47394345646712503623 تا موقعیت شوت زنی فوق العاده داشت که یدونه اش رو الکی سانتر کرد رفت تو اوت دوتاشم الکی هی تو سر توپ زد تا توپش رو گرفتن . کریس هم با اینکه اولین بازیش بعد از مصدومیتش بود خوب بود ولی قطعا این مصدومیت ها روی بازیش تاثیر میزاره . :(

کارلو تو کنفرانس مطوعاتی از تیمش تمجید کرد ولی صحبت پپ بدجور به من استرس وارد کرد :(:ی پپ گفته : "با این باخت خوشحالم چون تو بازی برگشت با تمام وجودمون باید بازی کنیم که هر وقت اینجوری بازی کردیم بازی رو بردیم " .

یه صحنه اون مولر الکی خودش رو زد زمین شانس آوردیم هاوارد وب نزدیک بود و دید وگرنه دقیقه 90 پنالتی میگرفت و بدبخت میشدیم .

از الان تا هته بعد استرس دارم :ی خیلی دوست دارم بریم فینال درست همون سالی که همه با نظر من مخالف بودن ( میگفتن کارلو بدرد نمیخوره و حتتی آرش هم گفته حتی اگه سه گانه ببریم بهم مزه نمیده :ی ) . قطعا این رئال از همه ی رئال های 10 سال اخیر به نظرم بهتر بوده . تو فینال هم خیلی دوست دارم که رئال و اتلتیکو به هم بخورن تا تلافی سال پیش که ژرمن ها مینازیدن فینال تمام آلمانی ما بنازیم فینال تمام مادریدی :ی البته فینال رئال و چلسی رو هم خیلی خوشم میاد . تو خاک پرتغال . خوزه میخواد تو کشورش قهرمان شه از طرفی هم ما سه تا پرتغالی تو ترکیبمون داریم . کلا رئال بره فینال بسته برای من :ی

MAMAD
04-24-2014, 01:03 PM
مالک باشگاه چلسی به خوزه مورینیو اجازه داد تا ترکیب بازی یک شنبه مقابل لیورپول را با استفاده از بازیکنان دوم بچیند.

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، به گفته خبرگزاری تلگراف آبراموویچ این اجازه را به خوزه مورینیو داد که تا بازیکنانی را که قرار است چهار شنبه هفته بعد مقابل اتلتیکو مادرید بازی کنند را مقابل لیورپول استراحت بدهد.

آبراموویچ و دیگر اعضای هیئت مدیره جلوی مورینیو را برای تغییر کلی ترکیب چلسی برای بازی مقابل لیورپول، نمی گیرند. با توجه به این که چلسی امیدوار است به فینال لیگ قهرمانان برسد.

مورینیو در کنفرانس خبری گفته بود که قصد دارد به بازیکنانی که چهارشنبه مقابل اتلتیکو بازی می کنند، مقابل لیورپول استراحت دهد ولی بر سر این موضوع باید با باشگاه مذاکره کند.

با توجه به این خبر، احتمال حضور چند بازیکن تیم زیر 21 ساله ها در ترکیب چلسی بسیار بالاست. بازیکنانی همچون لویس بیکر، مارکو ون خینکل، توماس کالاس و ناتان آکی این شانس را دارند که برای چلسی بازی کنند.

خوب به نظرم شرایط خوبه تو ترکیب الان میتونیم از ماتیچ و ممد صلاح هم استفاده کنیم مارکو ون خینکل هم که هست... شوارتزر هم برای امادگی بیشتر بمونه توی دروازه....

خوشم میاد رومن و مورینیو خوب بلدن اتحادیه رو قهوه ای کنن! چند تا زیر 21 سال هم میاریم داخل زمین ... یه بازی خوب انجام میدیم . نتیجش مهم نیســت.....

خدا کنه پخش بشه بازی...بازی مارکو رو ببینم خیلی خوشم میاد ازش ....

AƦAƾH
04-24-2014, 01:09 PM
لی باز ایسکو داشت میرفت رو اعصاب من که کارلو کشیدش بیرون . این ایسکو اصلا شوت نمیزنه <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>" class="inlineimg" />3 تا موقعیت شوت زنی فوق العاده داشت که یدونه اش رو الکی سانتر کرد رفت تو اوت دوتاشم الکی هی تو سر توپ زد تا توپش رو گرفتن

یعنی واقعا خسته نباشی ... موندم چطور ایسکو میتونه بره رو مخ یه هوادار مادریدی با این بازیا درخشانش :22:

بعد من نگفتم مزه نمیده بم قهرمانی ، گفتم کارلو با این حرسهایی که بمون داد مگر اینکه با قهرمانی در ucl جبران کنه واسه هوادارا .

=====================

بکن باوئر به انتقاد شدید از گواردیولا پرداخت گفت :” حفظ توپ به تنهایی هیچ مفهومی ندارد . وقتی که حریف شانس های خود را دارد . خوش شانس هستیم که رئال فقط یک گل به ما زد . “

:504:

King Of Darkness
04-24-2014, 01:27 PM
خب واقعا سه تا موقعیت شوت زنی عالی داشت آرش . الکی نیست که . اگه یکی از اون سه تا به بیل یا کریس رسیده بود صد در صد شوت میکردن و به احتمال 80% گل میشد ولی ایسکو دوست داره قبل از هر گلش حتما یک نفر یا دو نفر رو دریبل کنه بعد بزنه که این میره رو اعصاب من و گرنه نگفتم بازیکن بدیه که .

بعدشم آرش حرفتو عوض نکن . من این جمله ات رو هر روز تو مغزم مرور میکردم . دقیقا عین همین بود . البته اینی هم که میگی با ucl جبران کنه رو هم گفتی ولی من اون جمله اولت مد نظرمه :ی

AƦAƾH
04-24-2014, 01:31 PM
در مورد ایسکو چیزی نگم بهتره . قضاوت با بیننده ها :ی

آقا از عبدی بپرس ... با هم چند با در این مورد صحبت کردیم نظرمون این بود با 3 گانه یا قهرمانی تو ucl میتونه مارو راضی کنه . اگه اینجا چیز دیگه ای گفتم شاید دقت نکردم یا زیاد عصبی بودم :ی

حالا بیخیال ، اینجارو بچسب که توپ و میدان دست بایرن و پپ بود :h:

The Fury
04-24-2014, 01:33 PM
خوب بردیم هرچند همانطور که دوستان اشاره کردن میشود با اختلاف بیش از 1 گل برنده شد اگه دیماریا و بنزما خوب از موقعیت هاشون استفاده میکردن .
همین که گل تو خونه خودمون ام نخوردیم یک امتیاز مثبت برامون در بازی برگشته اما بازی وحشتناک سختی در پیش داریم به امید صعودمون به فینال لیگ قهرمانان .

Arsal4n
04-24-2014, 01:39 PM
اگه آقاى بكن باور ميخواستن بازى بر اساس مالكيت رو انجام ندن، نبايد پپ رو مياوردن !!!

انگار ايشون نميدونن دفاع كردن از عنوان قهرمانى به خصوص Ucl از بردنش چند برابر سخت تره !!

حداقل به پپ ١٨٠ دقيقه وقت ميدادن بعد شروع ميكردن انتقاد !!

AƦAƾH
04-24-2014, 01:56 PM
بکن باور همون اولم گیر داده بود به انتخاب پپ . گفت این مربی به درد سبک بازی تیم بایرن نیمخوره .

الانم خدایی نباید تو همچین شرایطی حال تیم و سبک بازیشونو میگرفت .

ولی به هر حال درست بوده حرفش خوب .

S.H.A.Y.A.N
04-24-2014, 02:37 PM
اگه آقاى بكن باور ميخواستن بازى بر اساس مالكيت رو انجام ندن، نبايد پپ رو مياوردن !!!

انگار ايشون نميدونن دفاع كردن از عنوان قهرمانى به خصوص Ucl از بردنش چند برابر سخت تره !!

حداقل به پپ ١٨٠ دقيقه وقت ميدادن بعد شروع ميكردن انتقاد !!

دقیقا همینه . هنوز بازی برگشت مونده اما دارن پپ رو مورد انتقاد قرار میدن . تو این وضعیت باید از مربی دفاع کرد نه اینکه بدتر فشار رو روش گذاشت . اما در کل به نظر خودم بهترین جا برای پپ بارسلوناست . امیدوارم یه روز برگرده .

تیکی تاکا تو تیمی مثل بایرن که ابزارش در اختیار نیست , به نتیجه نمیرسه . تو بارسا به لطف بازیکنانی مثل مسی , ژاوی و اینیستا این سیستم پاس کاری موثر بود اما بازیکنانی مثل روبن و ریبری باید فضا و آزادی عمل داشته باشن تا بتونن تاثیر خودشون رو بذارند . درست مثل بازی بایرن و رئال دو سال پیش که بایرن از گوشه و کنار نفوذ میکرد و دفاع رئال رو متلاشی کرده بود . بایرن تو اون 2 بازی واقعا ریسکی بازی کرد و نتیجش رو هم گرفت . اما بایرن دیشب بازی محتاطانه رو در دستور کار قرار داد . بازیکنا جرات نفوذ رو نداشتن و فقط رو به عقب پاس میدادن . روبن فقط یه بار زد به دفاع حریف و همونم باعث شد موقعیت گلزنی برای گوتزه به وجود بیاد .

تیکی تاکا الان تو خود بارسلون هم جواب نمیده , چون تاتا مارتینو افکار خودش رو تزریق کرده و تیم نمیتونه اون بازی همیشگی خودشو داشته باشه . اوایل فصل که تاتا تازه اومده بود , بازیکنا با همون روش قدیمی بازی میکردن و نتیجه هم میگرفتن . نمونشم برد 0-7 مقابل لوانته . شک ندارم با بازگشت پپ بازم این شیوه به اوج برمیگرده .

در ضمن رکورد پپ تو برنابئو هم خراب شد . دوست نداشتم این اتفاق بیفته . البته رکوردش با بارسلون همچنان پابرجاست ...

Danial
04-24-2014, 02:49 PM
نویر:ی
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> n.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> n.jpg)

بدون شرح
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> n.png.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> n.png.jpg)

آنجلوتی در مقابل آلمان
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> .png.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> .png.jpg)

مقایسه رئال و بارسا مقابل بایرن مونیخ:ی 7Up
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> .jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> .jpg)

King Of Darkness
04-24-2014, 04:04 PM
تیکی تاکا تو تیمی مثل بایرن که ابزارش در اختیار نیست , به نتیجه نمیرسه . تو بارسا به لطف بازیکنانی مثل مسی , ژاوی و اینیستا این سیستم پاس کاری موثر بود اما بازیکنانی مثل روبن و ریبری باید فضا و آزادی عمل داشته باشن تا بتونن تاثیر خودشون رو بذارند . درست مثل بازی بایرن و رئال دو سال پیش که بایرن از گوشه و کنار نفوذ میکرد و دفاع رئال رو متلاشی کرده بود . بایرن تو اون 2 بازی واقعا ریسکی بازی کرد و نتیجش رو هم گرفت .
نمیدونم شایان جان ولی انگار بیشتر شما بازی های رئال رو دنبال میکنی تا بارسا رو :504: پارسال رو که بایرن بدون ترس 7 تا زد رو نگفتی ولی دوسال قبل که رئال رو حذف کرد رو میگی ؟

S.H.A.Y.A.N
04-24-2014, 05:30 PM
چه ربطی داشت آخه ؟ :134:

من داشتم سبک بازی بایرن هاینکس مقابل رئال رو با سبک بازی بایرن پپ مقابل رئال مقایسه میکردم ... بارسا واسه چی اومد وسط ؟

کلا انگار دوست دارید بگید 7 ... 7 ... 7 ...

بذار خودمم بگم شاید خوشتون اومد . 7 . سون آپ . 7UP . سون . خوبه ؟ الان راضی شدید ؟ :lmekjvqxkkqvu6by8nz

El Niño
04-24-2014, 06:30 PM
تیم منتخب دور رفت نیمه نهایی یو سی ال

Danial
04-24-2014, 08:58 PM
همین روزا چلسی2012

مورینیو

ایکر:heartsmile:

بدون شرح

Kevin
04-24-2014, 09:26 PM
اخ اخ اخ
منو بردی به اون بازی ، پیتر چک کبیر چیکار کرد با بارسا ، تیم دوتا خورد و تری اخراج شد و کلا هیچ امیدی نداشتم ، اما تو یه حمله لمپارد داد رامیرز و اونم یه چیپ تمیز و گل ، هیچوقت اندازه ی اون بازی استرس نداشتم ، اخرای بازی بود و بارسا وحشتناک حمله میکرد که توپ به بوسینگوا (فکر کنم) میرسه و اونم میزنه زیر توپ و تورس از وسط زمین تک به تک میشه با والدز و اخرشم این عکس

bomb5
04-24-2014, 09:30 PM
بایرن پارسال همه رو می برد هیچ زیبا هم بازی می کرد ولی با اومدن پپ تیم کاملا داره تبدیل میشه به بارسای زمان پپ. حالا بارسا رو میشد گفت متحول کرد و باهاش نتیجه گرفت قابل قبول بود ولی بایرن که پارسال بارسای ساخته پپ رو نابود کرد و بی نظیر بازی می کرد چرا باید تبدیل بشه به همچین تیمی که دیگه بازی زیبا رو فراموش کنه؟؟ واقعا تاسف آورده...

Sgt.Wollek
04-24-2014, 09:56 PM
در مورد ایسکو متاسفانه این اولین بار نیست. ایسکو تو بازی کردن و دریبل زدن اعتماد به نفس بالایی داره. اما توی شوت زدن از پشت محوطه اصلا اعتماد به نفس نداره. دقت کنید تو تمام بازیایی که این فصل کرده همش همین وضع بوده. ولی با این حال بازیکن فوق العاده ای هست فقط اگه پشت محوطه بتونه اعتماد به نفسشو به دست بیاره و شوت کنه خیلی بهتر میشه.

در مورد بحث کارلو. آغا ما ها کاری نداریم به نتیجه گرفتن. ما خودمون هم قبول داریم امسال نتیجه گیریمون خوب بود بد نبود اما اون رئالِ ترسناک رو امسال ندیدیم. خیلی اذیت شدیم امسال و کارلو امسال باید با دو گانه یا سه گانه فصل رو تموم کنه که بتونه کمی ما هوادارا رو راضی کنه. فعلا که یکی از جام های فصل یعنی کوپا رو داریم و دو تا دیگه مونده. باید منتظر بمونیم و ببینیم چی میشه.

در مورد بایرن. من کاملا موافقم که اومدن پپ به بایرن اشتباه بود. بایرن قبلنا چه قدر خطرناک و زیبا بازی میکرد ولی این بایرن رو ببینید شده خواب آور. همش چپ و راست پاس پاس پاس پاس پاس آخرشم نتیجه نمیگیره. امسال که پپ قهرمان زود هنگام شد فقط و فقط دلیلش این بود که امسال بوندسلیگا تیم نداشت. فقط بایرن رو داشت. بوندسلیگا یه دورتمند رو هم داشت که ماشالله بایرن هر چی بازیکن هست رو از دورتمند میگیره دیگه دورتمندی نموند. در کل به نظر من اوردن پپ اشتباه بود.

S.H.A.Y.A.N
04-25-2014, 03:07 AM
نیمه نهایی لیگ اروپا

سویا 2 والنسیا 0 ( بازی رفت )

بنفیکا 2 یوونتوس 1 ( بازی رفت )

سویا و والنسیا هردو تیم های خوب اسپانیا هستند . با اینکه بازی رفت رو سویا با نتیجه 0-2 برده ( در سانچز پیزخوان ) اما بازی برگشت تو مستایا مونده و هنوز معلوم نیست کدوم تیم صعود میکنه . در هرصورت برای نماینده اسپانیا که به فینال میره آرزوی موفقیت دارم .

بنفیکا هم موفق شد یوونتوس رو با نتیجه 1-2 در لیسبون شکست بده اما گلی که یووه زد برای بازی برگشت در تورین بسیار مهم هست و اگه یووه بتونه صعود کنه به قهرمانی بسیار نزدیک میشه چون فینال قراره تو ورزشگاه خودش برگزار بشه . شانس یووه همچنان بیشتره اما صعودش هنوز قطعی نیست .

S.H.A.Y.A.N
04-25-2014, 04:52 AM
فوری؛ تیتو ویلانوا به دلیل عود کردن بیماری در بیمارستان بستری شد .

گزارش ها در اسپانیا حاکی از آن است که تیتو ویلانوا، سرمربی سابق بارسلونا بعد از اینکه به طور چشمگیری حالش بدتر شد، به بیمارستان منتقل شده است . در حالیکه هنوز این خبر به طور رسمی تأیید نشده است، رادیو Nacional می گوید که این مرد 45 ساله به طور اورژانسی تحت عمل جراحی قرار گرفته است و هنوز وضعیت او بسیار جدی ثابت مانده است .

تابستان گذشته نبرد مداوم این مربی با سرطان غدد پاروتید منجر به کناره گیری او از هدایت تیم بارسلونا شد .

لطفا برای سلامتی تیتو دعا کنید ... دوباره حالم گرفته شد از این خبر ...

Ánimo Tito

r v d
04-25-2014, 09:50 AM
خیلی متاسفم از شنیدن این خبر ؛ امیدوارم خیلی زود بهبودی کاملش رو بدست بیاره

تیتو :8:

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

AƦAƾH
04-25-2014, 10:49 AM
امیدوارم بازم بیماریو شکست بده . دوباره سلامتیشو به دست بیاره

لعنت به هرچی مریضیه

:(

Dash.Ali
04-25-2014, 03:38 PM
دو تا فان فوتبالی

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

Danial
04-25-2014, 03:53 PM
بدون شرح

زلاتان

میلان یه روزی

بدون شرح:ی

گواردیولا تیکی تاکا

یه فان

The Shadow
04-25-2014, 04:09 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> n.jpg

ما که با ابوهت تر از این ندیدیم، داریم اصن ؟ :8:

Danial
04-25-2014, 05:27 PM
بایرن مقابل قلعه رئال:ی

جرارد

مسی و رونالدو مخلوط:ی

بدون شرح

ونگر:ی

TORNADO
04-25-2014, 05:53 PM
باخت بارسا در کوپا بدون استاد ماینکو

هر چند رئال مادرید در این بازی ستاره خود، کریس رونالدو را در اختیار نداشت اما آن سوی میدان بارسلونا نیز ستاره خود را به همراه نداشت همچنین کج بودن زمین و تیرک دروازه مستایا نیز مزید بر علت شد تا بارسلونا دستش از جام کوتاه بماند !تصاویری از هنرنمایی های این ستاره غایب

در صورت باخت به بارسا داوری مشکل داره و در صورت برد مقابل بارسا رئال عالی کار کرده ! کاملا منطقیه:59:

S.H.A.Y.A.N
04-25-2014, 06:12 PM
خوبه پوریا جان این تاپیک رو معرفی کرد واسه اینجور پست های سخیف :

الان این پستی که شما اینجا دادی چه مناسبتی داشت دقیقا ؟ اگه جو فروم رو میخوای خراب کنی , راه های دیگه ای هم هست !

آدم هرچی تو اینترنت دید که نباید بیاد اینجا پست کنه !

Danial
04-25-2014, 06:33 PM
خوبه پوریا جان این تاپیک رو معرفی کرد واسه اینجور پست های سخیف :

الان این پستی که شما اینجا دادی چه مناسبتی داشت دقیقا ؟ اگه جو فروم رو میخوای خراب کنی , راه های دیگه ای هم هست !

آدم هرچی تو اینترنت دید که نباید بیاد اینجا پست کنه !

آقا مگه قراره به شما بگم که کجا باید پست بدم؟ بخش خودش مدیر داره نیازی به راهنمایی شما نیست
:winking:

King Of Darkness
04-25-2014, 07:33 PM
فوری : تیتو ویلانوا در گذشت .

:132d5a68025c8cd6::132d5a68025c8cd6::132d5a68025c8 cd6:

خیلی ناراحت شدم . خدا بیامرزتش . حیف شد . بیچاره جوون بود .

S.H.A.Y.A.N
04-25-2014, 07:40 PM
متاسفانه خبر مرگ تیتو بطور رسمی تایید شده ... بدترین اتفاق فوتبالی زندگیم بود ...

روحش شاد ...

:1683302598077360007:1683302598077360007:168330259 8077360007

Dash.Ali
04-25-2014, 08:57 PM
دو نابغه در قاب یک دوربین

r v d
04-25-2014, 09:00 PM
قبلاً تذکر جدی داده بودم راجع به این موضوع به طرفداران رئال و بارسا

رفاقت سر جاش ؛ مسولیتی که دارم سر جاش

دانیال دوست خوب منه

به کاربر Hala Madrid (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) جهت عدم رعایت بند 14 قوانین تالار اخطار داده شد .

فعلاً

MAMAD
04-25-2014, 09:12 PM
خیلی بزرگ بود با شخصیت و با وقار مثل همه مربیان بزرگ دیگه دارای شخصیت بــود..

همون اویل بیماریش یه عکس دیدم خیلی ناز بود گذاشته بودمش که خوب شد بزارمــش..

روحش تو ارامش باشه...ممنون بخاطر لحظات خوبی که به طرفداران فوتبال دادی...

Danial
04-25-2014, 09:23 PM
با این که رئالیم ولی این عکس خیلی خواطره انگیزه

S.H.A.Y.A.N
04-25-2014, 09:26 PM

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

1 فصل بیشتر باهامون نبود اما خاطرات فوق العاده ای برامون رقم زد . بابت همه چیز ممنون تیتو ...

روحش شاد ...

اگه میتونستم فصل 2013/14 رو برای همیشه از تاریخ حذف کنم حتما این کار رو انجام میدادم ...

Sgt.Wollek
04-25-2014, 09:26 PM
واقعا ناراحت شدم از این خبر. دور از انتظار نبود این اتفاق. نمیشه از دست اون سرطان لعنتی در رفت.

R. I. P tito

S.H.A.Y.A.N
04-25-2014, 09:42 PM

از ساعات گذشته خبر از دنیا رفتن تیتو ویلانوا سرمربی سابق بارسلونا به علت بیماری سرطان خیلی زود به خبر اول رسانه های جهان تبدیل شد و اشخاص مختلف دنیای فوتبال نیز با استفاده از شبکه های اجتماعی به این خبر تلخ واکنش نشان دادند.
اریک آبیدال: برای تمام لحظاتی که کنار هم بوده ایم، تا ابد در یاد من خواهی ماند
ویکتور والدز: تیتو ویلانوا، یکی از بهترین سرمربی های تمام زندگی من، ممنون به خاطر همه چیز.
خوان لاپورتا: تسلیت عمیق من به خصوص به مونتس، آدریا و کارلوتا،
داوید ویا: هیچ وقت فراموشت نخواهیم کرد. به خانواده تیتو از اعماق وجودم تسلیت می گویم، او همواره الگویی برای همه ما باقی خواهد ماند.
لیونل مسی: انسانی که فراموش نمی شود. همواره به یادت خواهیم ماند. تمام عشق و محبت من به فرزندان و خانواده تیتو.
سسک فابرگاس: تیتو، ممنون به خاطر همه چیزی که به فوتبال و بارسا دادی، تا ابد متشکرت خواهم ماند.
سرجیو راموس: تمام حمایت من برای خانواده و فرزندان تیتو. او هموراه الگویی برای مبارزه و تلاش باقی خواهد ماند.
بویان کرکیچ: چه وحشتناک ... آسوده بخواب تیتو ویلانوا، فراموشت نخواهیم کرد.
جوزپ بارتومئو: تیتو ویلانوا انسان فوق العاده ای بود و هیچ وقت فراموش نخواهد شد. ممنون به خاطر همه چیز.
آنتونیو کونته: از مرگ ویلانوا بی اندازه ناراحتم. او الگویی بی مثال چه در داخل و چه در خارج از زمین برای همه ما بود. بدون شک دلتنگش خواهیم شد.
ژوزه مورینیو: مرگ تیتو روز ناراحت کننده ای را برای فوتبال رقم زد. من به همراه تمام اعضای باشگاه چلسی از اعماق قلبم به خانواده و دوستانش در بارسلونا تسلیت می گویم.
رافائل نادال: بسیار خبر ناراحت کننده ای بود. در مقایسه با او ما هیچ کاری نکرده ایم. تسلیت و آرزوی بهترین ها برای خانواده تیتو.
ایکر کاسیاس: چه روز تلخی برای جهان فوتبال، تیتو ویلانوا بدون شک الگوی همه ما در مقاومت و مبارزه بود و خواهد ماند.
پدرو: هیچ وقت فراموش نخواهی شد. از تو برای بودنت در زندگی ام سپاسگزارم.
آندرس اینیستا: توان سخن گفتن ندارم. ممنون برای همه چیز مربی. هیچ وقت فراموشت نخواهم کرد.

Danial
04-25-2014, 10:16 PM
اصلا خیلی ناراحت شدم بیچاره ولی راحت شد دیگه عذاب نمیکشه سرطان بدجور زدتش زمین. خدا بیامرزدش

AƦAƾH
04-25-2014, 10:53 PM
واقعا عکس هایی که دوستان گزاشتن اعصابمو خراب کردن ... بیچاره جوون بود ! یکی مثل این که سالم و پاک ـه و ورزشکار باید تو این سن از دنیا بره ، بعد یه سری آدم کثیف و ناجور که سبک زندگیشونم پر از کثافت کاری باید 100 سال عمر کنن !

تـــُـــف به این زندگی به خدا :22:

R.i.p

El Niño
04-26-2014, 12:37 AM

این تبلیغ جدید نایکی رو حتما دی ال کنید خیلی قشنگه ؛ رونالدو زلاتان نیمار ایرنا شایک هازارد و خیلیایه دیگه توش هستن : <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

Hamid
04-26-2014, 10:34 AM
اتفاقات عجیب بعد از گلزنی آرون رمزی! :دی

در برابر هال سیتی هم گل زد، تیتو از دنیا رفت

r v d
04-26-2014, 12:46 PM
دانیال جان ؛ شما دیروز مگه اخطار دریافت نکردی ؟ !!!!!

گفتم بند 14 قانون رو بخون ؛ انگار جدی نگرفتی داداش !!!!!!

پست حذف شد

bomb5
04-26-2014, 03:01 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> _o.jpg

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 3_o.jpg

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 2_o.jpg

Seraph
04-26-2014, 05:37 PM
قبل از بازی با وردربرمن ...

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>[

اشک های اینیستا در مراسم خداحافظی با تیتو ...

وقتی سسک فابرگاس بچه بود ، پدر و مادرش از هم جدا میشن و روزهای خیلی سختی برای فابرگاس بوده اون روزها ، فابرگاس اون موقع به گواردیولا خیلی علاقه داشت

تیتو ویلانووا با گواردیولا راجع به این مسئله صحبت میکنه و گواردیولا روی پیراهن شماره 4 بارسلونا رو امضا میکنه و مینویسه " تقدیم به شماره 4 آینده ی بارسا "

که بعد ها سسک از این واقعه به عنوان خاص ترین لحظه ی دوران کودکیش یاد میکنه .

×××

تیتو ویلانووا : یکی از بزرگترین چیزهایی که میتوانی یاد بگیری چگونه شکست خوردن است.چگونه شکست خوردن همراه با عزت برای نشان دادن احترام مخالفان.

روحش شاد ، این عضو ِ انکار ناپذیر ِ بهترین بارسای تاریخ همیشه در یاد ها خواهد ماند .

*برگرفته شده از سایت هوادارن بارسا.

sasan cr7
04-26-2014, 08:53 PM
سلام

مدتی به علت قطعی نت نبودم

اول تسلیت میگم به دنیای فوتبال به خاطر در گذشته شدن تیتو . واقعا ناراحت شدم.

بعد تبریک میگم به هواداران رئال بابا بردمون واقعا بازی خوبی کردیم .

امشب هم امیدوارم اوساسونا رو بزنیم .

r v d
04-26-2014, 11:24 PM
تساوی فولام و هال سیتی با گلزنی اشگان دژاگه

:8:

sasan cr7
04-27-2014, 11:19 AM
خوب دیشب هم دو تیم مورد علاقم 4-0 بردن

رئال - اوساسونا .

خودم اولش فکر میکردم که رونالدو رو فرم نیست و نمیتونه خوب بازی کنه اما نشون داد که
واقعا عالیه . دو گل زیبا زد . مخصوصا گل دومش واقعا زیبا بود .
پاس گل ایسکو هم واقعا زیبا بود .
کلا اول فصل به این رئال امید چندانی نداشتم . مخصوصا به انجلوتی . تیمی که سرشار از
حاشیه بود و اول فصل هم نتایج بدی داشتیم میگرفتیم . الان اماده ترین تیم دنیا است .
و همش مدیون مربیمونه که واقعا عالیه .
امیدوارم امروز اتلتیکو امتیاز از دست بده

منچستر - نوریچ

بازی خوبی بود مخصوصا رونی . دو شوت خوب کرد که یکیشون گل شد
گیگز هم تو اولین تجربش خوب بود . کاش بش اعتماد کنند . هر چی باشه برا تیم خیلی زحمت کشیده .

r v d
04-27-2014, 11:40 AM

پژشک باشگاه چلسی

Eva Carneiro

دکتر اوا کارنیرو، پزشک تیم چلسی است. او در جیبرالتار به دنیا آمد. پدرش اسپانیایی و مادرش انگلیسی است.

او در دانشگاه ناتینگهام، به تحصیل در زمینه ی پزشکی پرداخته و سپس در یک مرکز اورژانس در هایلند شروع به فعالیت کرد.

سپس برای ادامه ی تحصیل به استرالیا رفت .فوق لیسانسش را در لندن گرفت و پایان نامه اش را در وستهم ارائه کرد.

چه زمانی به چلسی پیوست؟

پس از اینکه در موسسه ی پزشکی المپیک بریتانیا استخدام شد، پزشک ورزشکاران حاضر در المپیک پکن و همچنین تیم فوتبال بانوان شد.

او سال 2009 به عنوان پزشک تیم دوم چلسی به باشگاه لندنی پیوست.

آندره ویلاس بواس،در سال 2011 او را به تیم اصلی منتقل کرد.

چگونه وارد فوتبال شد؟

کارنیرو وقتی به فرانسه سفر کرد، عاشق فوتبال شد. او سال 1998، دیدار بین دو تیم برزیل و مکزیک را در جام جهانی تماشا کرد و عاشق فوتبال شد.

از کودکی نیز عاشق ورزش بود ولی به دلیل مصدومیت نتوانست آن را ادامه دهد.

او سال 2009 گفته بود: این مصدومیت ها من را به این فکر انداخت که باید کارهای دیگری به جز استراحت کردن روی مصدومین انجام شود و همین بود که من وارد رشته ی پزشکی ورزشی شدم.

آیا او به جز چلسی طرفدار تیم خاصی است؟

"رئال مادرید". اتفاق جالبی می شود اگر چلسی و رئال به فینال لیگ قهرمانان صعود کنند.

چیز دیگری که نیاز داریم بدانیم؟

در نوجوانی، او عاشق اسب سواری و رقص باله بود و سپس دوره های رقص سالسا و سامبا را دید. او در زمان حضور در استرالیا نیز به سراغ موج سواری رفت.

" وقتی صبح زود و یا عصرها موج سواری می کردیم، می توانم آن لحظات را به عنوان یکی از بهترین لحظات عمرم یادآور شوم. "

--------------------------------------

AƦAƾH
04-27-2014, 12:18 PM
اصن پرچم هوادارا رئال و چلسی بالاس خدایی !

آیا او به جز چلسی طرفدار تیم خاصی است؟

"رئال مادرید". اتفاق جالبی می شود اگر چلسی و رئال به فینال لیگ قهرمانان صعود کنند.

:heart_mini:

خوشم اومد ازش ، دمش گرم :)

Danial
04-27-2014, 01:02 PM
هوئنس دزد ، بخشی از جهنم بایرن
مرجع خبری رئال مادرید : هوئنس ، مدیر اسبق بایرن دیروز در جایگاه ویژه آلیانس حاضر بود و پیروزی مقابل برمن را دید . هنوز مشخص نیست که چه زمانی راهی زندان لاندس برگ می شود تا سه و نیم سال زندان را به خاطر کلاهبرداری 27.5 میلیونی بگذراند .
هنوز دادگاه خبری رسمی در این باره نداده است . مشخص نیست که هوئنس تا چه زمانی آزاد است اما او آماده زندانی شدن می شود . احتمالا اگر او تا سه شنبه به زندان نرود، بخشی از ” جهنمی ” خواهد بود که رومنینگه وعده داده بود .

The Wollek
04-27-2014, 02:55 PM
این عکس هم جالب بود چیکار کرد فرانک :136:

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 11111.jpg

bomb5
04-27-2014, 03:04 PM
اميررضا خادم معاون وزير ورزش در حضور خبرنگاران اعضاي جديد هيات مديره پرسپوليس را معرفي کرد که بر اين اساس حميد استيلي و دکتر زادمهر از پيشکسوتان اين باشگاه، حميدرضا سياسي، مصطفي سليمي، علي اصغر مونسان، مدير عامل منطقه آزاد کيش، حسبن کاظم پور و مهدي خواجه وند به عنوان اعضاي جديد هيات مديره پرسپوليس انتخاب شدند.
علی پروین رو انداختن بیرون :136:

MAMAD
04-27-2014, 06:09 PM
بردیم اما خوب برا ما فایده انچنانی نداره...

عجیب نیست قبلا گفتم ما هر امتیازی دادیم به این تیمهای پایین وسط جدول دادیم اگه از اون بازی ها یکی دوتا برده بودیم الان داشتیم پادشاهی میکردیم !

هرکی ادعا داره جلوی ما با این ترکیب که که حد اقل 5تا بازیکن اصلیش رو نداشت بازی کنه!

جلوی این لیورپول بد بازی نکردیم !چک رامیرز اسکار هازارد اتئو تری نداشتیم باز دم بچه ها گرم ...انتظار دارن بازی کنیم تماشاگر پسند باشه...و دو دستی امتیاز بدیم بریم پی کارمون
( گزارشگرا...)

تماشاگر مهم نیست مهم هوادار هست که عشق میکنن.. بقیه مهم نیسـت...

AƦAƾH
04-27-2014, 06:10 PM
تبریک به هوادارا منچستر سیتی ، قهرمانی افتاد دست خودشون . تسلیت واسه لیورپولیا ، واقعا گناه دارن بعد از این همه سال ... لحضه آخر قهرمانی رو از دست دادن . جدی میگم ناراحت شدم واسشون .

ولی همه به کنار ، مورینیو :8: لامصب چی میکنه این بشر ! خوراکش بردن تیما بزرگ ـه با نفرات ذخیره ! :8: چه خوشحالیم میکرد :8:

تورس هم که استاد رفتن این ضد حمله هاس ، یاد حرکت بی نظیرش جلو بارسا افتادم که داغان کرد کاتالان رو :ی

Dash.Ali
04-27-2014, 06:38 PM
استاد جرارد کاری کرد که به احتمال خیلی زیاد باز هم امسال تو کف ای پی ال بمونه :136:

АЯЭF
04-27-2014, 06:45 PM
استاد جرارد کاری کرد که به احتمال خیلی زیاد باز هم امسال تو کف ای پی ال بمونه :136:

شما نگران eplما نباشید سعی کنید سال بعد سهمیه بگیرید;)
اگه قهرمان نشدیمم استیوی دروازه شمارو خوب سوراخ کرد:-D

Junior
04-27-2014, 08:51 PM
جرارد و ارزوی لیگ برتر :136: :136: :136:

bomb5
04-27-2014, 09:07 PM
راجرز:
چلسی 2 تا اتوبوس جلوی دروازه پارک کرده بود :136:

J B L
04-27-2014, 09:09 PM
چه میکنن این مورینیو و تیم دوم چلسی ! :8:

لذت بخشه وقتی مدافع 20 ساله تیم چلسی اولین بازیشو باید تو خونه تیمی که قوی ترین حمله لیگو داره انجام بده، تیم هم کلین شیت کنه هم ببره و این بازیکن هم یکی از بهترین های میدان باشه
مرسی توماس کالاس دوست داشتنی که پرچم کشورت جمهوری چک رو بالا بردی ..:8:

Junior
04-27-2014, 09:21 PM
چوب خدا صدا نداره هم امروز به من ثابت شد !!!!!!
جرارد چند سال پیش با پاس گلی که به دروگبا داد و مانع قهرمانی 19 هم ما شد حالا با سر خردنش مانع قهرمانی خودشون میشه .

АЯЭF
04-27-2014, 09:30 PM
چوب خدا صدا نداره هم امروز به من ثابت شد !!!!!!
جرارد چند سال پیش با پاس گلی که به دروگبا داد و مانع قهرمانی 19 هم ما شد حالا با سر خردنش مانع قهرمانی خودشون میشه .

معلومه جرارد بدجور گذاشته تو کاستون دل پری ازش دارین شما هم امیدتونو از دست ندید هنوز میتونید به تاتنهام برسید;)
مویس هم انداختید بیرون شاید سال بعد سهمیه بگیرید
امسال که دبل شدید مراقب باشید سال بعد دبل نشید;)

Sgt.Wollek
04-27-2014, 09:44 PM
خب اتلتیک هم بازیش رو برد و قهرمانی ـشو تو لیگ 100% کرد. به خاطر آغای ماینکو کبیر این استادِ زباله لیگ رو الکی از دست دادیم. امیدوارم haters ها از این قضیه خوشحال باشن و تو جشن ـشون بهشون خوش بگذره. مخصوصا باعث و بانی تمام اتفاقات اون آغایی که اون بالا نشسته صحنه های تاریخی رو رقم میزنه !!!!!!

The Shadow
04-27-2014, 10:00 PM

واقعاً منچستر سیتی عزیز یا لیورپول عزیز، فکر میکنید قهرمانی حقتون هست ؟ ما خودمون رو نشون دادیم و حالا حتی قهرمان هم بشید برامون مهم نیست.

این عکس هم تقدیم به لیورپولی های عزیز مخصوصاً به آقای براندن راجرز که حد خودش رو بدونه قبل بازی حرف های توهین آمیز و با اون لهن گفت !

حالا بهتره یاد بگیره به استادش احترام بذاره.

Player Of The Season هم سوارز میخواد بگیره ؟ :4:

تبریک آبی های قلدر با مربی فوق قلدرش !

r v d
04-27-2014, 10:28 PM
"لغزش کاپیتان یعنی سقوط لیورپول "

استاد جواد خیابانی

АЯЭF
04-27-2014, 10:29 PM

واقعاً منچستر سیتی عزیز یا لیورپول عزیز، فکر میکنید قهرمانی حقتون هست ؟ ما خودمون رو نشون دادیم و حالا حتی قهرمان هم بشید برامون مهم نیست.

این عکس هم تقدیم به لیورپولی های عزیز مخصوصاً به آقای براندن راجرز که حد خودش رو بدونه قبل بازی حرف های توهین آمیز و با اون لهن گفت !

حالا بهتره یاد بگیره به استادش احترام بذاره.

Player Of The Season هم سوارز میخواد بگیره ؟ :4:

تبریک آبی های قلدر با مربی فوق قلدرش !

پژمان جان خودم مورینیورو خیلی دوست دارم و به نظرم بهترین مربی حال حاضر دنیاست ولی امروز جز این 10نفر چیده بود دفاع کاری نکرد گل اولم از اشتباه استیوی زدید بعد اون من یاد ندارم زیره 8نفر تو دفاع نبودن البته من دفاعی بازی کردن مشکل ندارم و مطمئنا اگه میخواست سبک سیتی بازی کنه میباخت به نظرم امروز با اقتدار نبرد
در مورد بازیکن فصلم از روی یک بازی نمیشه نظر داد

Kevin
04-27-2014, 10:58 PM
حتی اگه هیچ کدوم از بازیکنای اصلیمون نباشن ، خوزه که هست.

واقعا فکرشو نمیکردم ، 2 تابزنیم و شوارتزر کلین شیت کنه ، دمش گرم چقدر خوب بازی کرد ، یعنی پیتر چک دوم ظهور کرد ، اصلا فکرشو نمیکردم اینقدر خوب بازی کنه ، خدا کنه تا بازگشت پیتر همین جوری بازی کنه. توماس گالاس هم عالی بود فقط یکم تو سر زنی ضعیفه ، لیورپولم مثل اتلتیکو موقعیت خیلی خوب کم داشت و عملا نتونستن کاری کنن ، حالا توجه شما رو به چنتا عکس جلب میکنم:

خوزه با غیرت

بر اساس واقعیت

استیو جرارد

Sgt.Wollek
04-27-2014, 11:06 PM
تا حالا اینو ندیده بودم همین الان تو گوگل دیدم.

بازی پارسال رئال و منچستر که نانی اخراج شد ببینید چه بلایی سر آربلوا اومد !!!!

The Shadow
04-27-2014, 11:08 PM
عارف جان دفاعی بازی کردیم درست اما یه نگاهی به ترکیب بنداز

کالاس 20 ساله اولین بازی فیکسش رو مقابل بهترین حمله لیگ بازی کرد و کلین شیت کردند. هیچ کدوم از مهره ها هم که نیستند. کسایی که توی بازی با اتلتیکو باید باشن. شوارزر هم که واقعاً عالی کار کرد

r v d
04-28-2014, 12:03 AM

دانلود گل زیبای اشکان دژاگه به هال سیتی

Download (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

El Niño
04-28-2014, 12:58 AM
تیم منتخب این فصل لیگ جزیره

بهترین بازیکن این فصل لیگ جزیره

بهترین بازیکن جوان این فصل لیگ جزیره

Seraph
04-28-2014, 06:34 AM
خُب دیشب بازی رو برنده شدیم ، بازی بار ِ فنی ِ خاصی نداشت که بخوام تحلیل کنم ، خیلی شانسی بُردیم ، اصلا با این جور بُرد ها حال نمیکنم

ولی همین که بازیکنان بارسا این بُرد رو به تیتو تقدیم کردند خودش خیلی بارارزشه ، یعنی بُرد توی این بازی واقعا لازم بود

بوسکتس قبل از بازی اشک میریخت ، توی بازی 16 تا توپ گیری داشت

ماسکرانو و بوسکتس امروز بدون هیچ اشتباهی بازی کردند ، درواقع تنها بازیکنانی بودند که اشتباهی ازشون سر نزد

بعد از سوت پایان بازی هم ماسکرانو نشست روی زمین و اشک ریخت ، روحیه ی بازیکنا شدیدا پایین اومده

ماسکرانو : این بازی مانند زندگی ِ تیتو بود ، ناامید نشدن و مبارزه کردن تا لحظه ی آخر .

××××

دنی آلوز هم یه حرکت ِ فوق العاده انجام داد دیشب :x

هواداران ِ ویارئال یک موز به زمین پرت کردند ( به این منظور که دنی آلوز میمون هست ) ، دنی آلوز هم در برابر ِ این کار نژادپرستانه ی اونا ، موز رو برداشت و خورد

دنی آلوز بعد از بازی : من از کسی که این موز رو پرت کرد ممنونم ، چون باعث شد انرژی بگیرم و دو سانتر منجر به گل داشته باشم ! .

نیمار بعد از بازی در تو×ییتر:

"Greeeat, @danialvesd2 TAKE THAT, BUNCH OF RACISTS..."

و دوست دختر دنی الوز هم بعد از بازی در تو×ییتر :

"Me and my family #weareallmonkeys #saynotoracism"

×××

تقدیم به تیتو ... ♥

××××

فقط یه نکته ای رو بگم در مورد اتوبوس !

بعد از بازی هایی مانند بایرن-رئال و اتلتیکو مادرید-بارسلونا ، دوستان ِ نویسنده دست به قلم شدند و از مرگ ِ تیکی تاکا و نمیدونم فلان و بیسار دُر افشانی کردند

ولی چیزی که مشخصه اینه که اکثر سبک ها در مقابل اتوبوس مشکل دارند ، لیورپول که مثل ِ بایرن و بارسا بازی نمیکنه ، تونست به چلسی گل بزنه ؟؟؟

اتلتیکو که مثل ِ بایرن و بارسا بازی نمیکنه ، تونست به چلسی گل بزنه ؟؟؟ ، یکی دو ماه پیش چلسی با وستهَم یونایتد بازی داشت ، تونست در مقابل ِ اتوبوس ِ سَم آلردایس پیروز بشه ؟؟؟

در مقابل ِ اتوبوس ، اکثر ِ تیم ها مشکل دارند .

ای کاش نویسنده هایی که الان توی سوراخ موش قایم شدند میومدن این نکته ها رو هم میگفتند

...

.

Dash.Ali
04-28-2014, 07:14 AM
آقا خواهش میکنم این لیورپولیا رو اذیت نکنید بعد عهد بوقی داشتن بالا رفتن جام رو تو دست کاپیتانشون میدیدن که انگار این انتظار بیست ساله

باز هم ادامه داره البته اگه حقشون باشه شاید بتونن جام رو بگیرن اما من به خاطر خودشون میگم که حیف میشه این رکورد شکسته بشه اگه یه

کم دیگه ادامه بدن به رکوردی میرسن که هیچ تیمی نمیتونه بشکنه :ی

АЯЭF
04-28-2014, 08:46 AM
عجیبه:w:طرفدارای تیم هفت جدول که دبل شدن توسط خودمون دارن درمورد قهرمانی بقیه حرف میزنن جای شما بودم نگران شکسته شدن رکوردهای باقی مونده میشدم چند تا از رکورداتون شکست؟
ما هم از اول هدفمون سهمیه بود که گرفتیم قهرمانی هنوز دو هفته مونده خیلی اتفاقات ممکنه بیوفته
شما هم اگه نصف نگرانی در مورد قهرمان نشدن مارو سر تیمتون میذاشتین وضعیتتون بهتر بود ;)

mulove
04-28-2014, 08:52 AM
خوبه پارسال دبل شديد و دو سال قبل هم نتونستيد ما رو ببريد
خيلي حال كردم جرارد خورد زمين چوب خدا صدا نداره
در ضمن 20>>>18

АЯЭF
04-28-2014, 09:09 AM
سالای قبلو بیخیال به درد کتاب تاریخ میخوره امسال مهم بود که تیم های مرسی ساید دبلتون کردن
در ضمن:
5ucl>>3ucl;)

АЯЭF
04-28-2014, 10:02 AM

bomb5
04-28-2014, 11:53 AM
بالاخره و بعد از گمانه زني هاي بسيار زياد اعضاي جديد هيات مديره باشگاه پرسپوليس مديرعامل باشگاه شان را انتخاب کردند و عليرضا رحيمي به عنوان مديرعامل جديد باشگاه پرسپوليس انتخاب شد.

رحيمي که پيش از اين مديرعاملي باشگاه سپاهان را بر عهده داشته از بازيکنان سابق اين باشگاه اصفهاني است که سال ها رئيس فدراسيون هندبال کشورمان بود و در اين حوزه ورزشي فعاليت مي کرد. وي سپس مديرعامل باشگاه سپاهان شد که بنا به دلايلي فصل گذشته از اين سمت کناره گيري کرد

Holy Diver
04-28-2014, 12:17 PM
یه رفیق منچستری هم اینجا اومده داره عقده گشایی میکنه. این همون رفیقیه که آخرین باری که آن شد گفته بود امکان نداره لیورپول سهمیه بگیره، بازگشتتو تبریک میگم،ایشالله فعلا پیش ما باشی، لازم نباشه باز بری غیبت کبری
اما خیلی بده که تو این مدتی که فرگی بالا سر تیمتون بود نتونستید اسطوره ای به بزرگی جرارد داشته باشید. بالاخره سوزش داره ببینید رقیب دیرینتون شانس اول قهرمانیه،................
بردو به طرفدارای چلسی تبریک میگم، از ما بهتر بودن، بهتر دفاع کردن، بردن. اگه لغزش کاپیتان نبود احتمالا بازی مساوی میشد اما خوب فوتباله دیگه. یه عمر با ایستادگی استیوی تونستیم سرمونو بالا بگیریم، این باختم فدای سر استیوی.

عدم رعایت قوانین

The Shadow
04-28-2014, 12:47 PM

خوزه مورینیو: "هر مربی می تونه با یک فلش مموری به دفتر من بیاد و به کامپیوترم وصلش کنه و برنامه تمرین ها و ایده هامو کپی کنه. جدی میگم، چرا که نه؟ اونا می تونن جزئیات کار منو هم دانلود کنن، ولی نمی تونن "دی ان ای" منو کپی کنن !!! "

:8: :8:

Recycle Bin
04-28-2014, 01:01 PM
خوزه مورینیو: "هر مربی می تونه با یک فلش مموری به دفتر من بیاد و به کامپیوترم وصلش کنه و برنامه تمرین ها و ایده هامو کپی کنه. جدی میگم، چرا که نه؟ اونا می تونن جزئیات کار منو هم دانلود کنن، ولی نمی تونن "دی ان ای" منو کپی کنن !!! "

:8: :8:

نه dna میخواد نه نقشه ، دو تومن پول صاب میخواد بری کارخونه اتوبوس سازی بزنی زیر بقلت کَمَره ضد فوتبالو خم کنی !

AƦAƾH
04-28-2014, 01:04 PM
نه dna میخواد نه نقشه ، دو تومن پول صاب میخواد بری کارخونه اتوبوس سازی بزنی زیر بقلت کَمَره ضد فوتبالو خم کنی !

آقا جا تیمتون بلد ـه ، یالا بسم الله ... دفاع کنید :22: :winking:

مورینیو :8: دفاع قوی :8:

اتوبوس ، ضد حمله ، دیوار چین , هرچی میخواین اسم بزارین ! اینقدر خوشم میاد هیترهای چلسی ، مورینیو و رئال مادرید حرس میخورن :ی

The Shadow
04-28-2014, 01:04 PM
ضد فوتبال !!! :4:

من خیلی وقته یاد گرفتم با چنین افکاری بحث نکینم و اذیتشون نکنم

AƦAƾH
04-28-2014, 01:19 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> n.png (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

:d

Kevin
04-28-2014, 02:25 PM
اصلا این که تیممون بازیکن نداشت رو متوجه نمیشید؟؟ بازی سوپرکاپ اروپا با بایرن رو یادتونه ؟ یا بازی بر گشت با پی اس جی؟ خوب بازیکنامون بودن ماهم خیلی خوب بازی کردیم ، هم این چنتا بازی اخیر و هم اون بازی با بارسا تو 2012 بازیکنامون محروم ومصدوم بودن ، 2012 که اصلا با بوسینگوا و کالو و این بازیکنا قهرمان شدیم ، تازه امسال ما مدعی قهرمانی نیستیم و تیم ثبات نداره و مورینیو داره تیم میسازه ما الان اینیم ، ببین تیم به ثبات برسه چی میشیم!!

از طرفداران تیم دوست و برادر رئال مادرید هم نهایت تشکر رو داریم.:4:

:249::243:

از همین تریبون تولد خوان ماتا رو هم به طرفداران چلسی و منچستر تبریک میگم.

Seraph
04-28-2014, 03:15 PM
امروز اریک آبیدال در تمرینات بارسا حاضر شد :d0s69thbefhiffti:

دلیل حضورش هم تقویت روحیه ی تیم بود ، امشب هم در مراسم ِ خاک سپاری تیتو شرکت میکنه ...

Dash.Ali
04-28-2014, 04:44 PM
اما خیلی بده که تو این مدتی که فرگی بالا سر تیمتون بود نتونستید اسطوره ای به بزرگی جرارد داشته باشید. بالاخره سوزش داره ببینید رقیب دیرینتون شانس اول قهرمانیه، ........
.

اسطوره نداشتیم؟؟؟؟؟ :504:

اوکی هر چی تو بگی :winking:

r v d
04-28-2014, 05:11 PM
به کاربر Holy Diver (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) به دلیل عدم رعابت قوانین اخطار داده شد

دوستان در بحث هاتون حدود رو رعایت کنید لطفاً

SHAHIN
04-28-2014, 05:37 PM

با اینکه از رونالدو اصلا خوشم نمیاد ولی این کارش بسیار خوب و پسندیده است

آفرین

Seraph
04-28-2014, 08:22 PM
فکر میکنم بعضی چیزا فراتر از کل کل ها و بحث ها ( گاها تند ) بین هواداران استقلال و پرسپولیس هستند ، اونم اسطوره هایی هستند که از اول با غیرت بودند تا اخر ِ عمرشون ( ایشالله 100 سالگیشون رو جشن بگیریم ) هم با غیرت باقی خواهند موند

از روز اول بی چشم داشت بازی کردند و تا آخرش بی چشم داشت به پای باشگاه می مونن

خیلی وقت ها دیده میشه بعضی از افراد با لقب ِ "مقدس" خونده میشن در حالی که...

بگذریم

امروز تولد ِ یه دونه از اون مقدس های ناب هست ، از اون مقدس ها که تا ابد مقدس باقی می مونن ، 8 مقدس ...آقا مجتبی تولدت مبارک ... ♥♥♥♥♥♥♥♥

The Shadow
04-28-2014, 09:14 PM
دیشب در بازی بارسلونا و ویارئال اتفاق جالبی افتاد که واقعاً حال کردم. دم دنی آلوز گرم :4:

تو بازی دنی آلوز اومد سانتر کنه کرنر رو که یکی از هوادارای نژاد پرست و بی ادب ویارئالی موز انداخت جلوی پای آلوز که بگه میمونه ! اما دنی آلوز موز رو خورد :136: اون طرف رو خیط کرد

همچنین بعد بازی گفت تشکر میکنم از اون کسی که موز رو انداخت من بخورم انرژی بگیرم تا سانتر های بهتری کنم و سانتر بعدی هم به گل تبدیل کنم.

حتی این حرکت آلوز خیلی معروف شد و ابتدا نیمار عکسی با موز انداخت و شوخی کرد توی اینستاگرام.

بعد داوید لوئیز توی صفحه اینستاگرام خودش به همراه اُسکار و ویلیان که هم وطن های آلوز هستند ویدئویی پر کردند و طبق معمول دلقک بازی های لوئیز رئ میدیدیم که در حالی که موز در دست داره گفت ما میمون هستیم بعد با هم یک صدا میگن به ما موز بدین :4:

همچنین بازیکنایی مثل آدبایور و دروگبا هم این حرکت دنی آلوز رو توی صفحه های اجتماعیشون تحسین کردند و هشتگ #SayNoToRacism رو زدند.

بیچاره اون هوادار که به طور اینترنشنال قهوه ای شد با این حرکت

AƦAƾH
04-28-2014, 09:25 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> n.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

حرکت عالی بود ، واقعا چیزی بیشتر از نژاد پرسی مزخرف نیس ... یعنی چی آخه یکی سیاه باشه بد و بیرا میگن یا یکی زشت باشه ؟ :22: مگه خودش انتخاب کرده :501:

دمش گرم ، با اینکه از منفورترین های منه , ولی حرکت تمیز بود

S.H.A.Y.A.N
04-28-2014, 09:34 PM
عکس هایی مرتبط با حرکت دنی آلوز ...

نیمار - بارسلونا

چادلی و دمبله - تاتنهام

روبرتو کارلوس - سیواس سپور

اسکار، لوییز و ویلیان - چلسی

آگرو - منچسترسیتی

مرتنس - ناپولی

J B L
04-29-2014, 05:51 PM
خبر فوری :

پیتر چک در تمرینات چلسی حاضر شد !

کاپیتان و دروازه بان مصدوم چلسی زودتر از آنچه که انتظار می رفت به تمرینات آبی پوشان بازگشتند. تیم فوتبال چلسی آخرین جلسه تمرینی خود را پیش از بازی برگشت نیمه نهایی لیگ قهرمانان برابر اتلتیکو مادرید بعد از ظهر امروز (سه شنبه) در زمین «کوبهام» برگزار کرد. در این تمرین جان تری و پتر چک حضور داشتند و پا به پای سایر بازیکنان تمرین کردند. کاپیتان و دروازه بان چلسی در بازی رفت برابر شاگردان دیگو سیمئونه دچار آسیب دیدگی شدند و گفته می شد که هر دوی آنها دیدارهای باقیمانده فصل را از دست خواهند داد. همچنین ادن هازارد و ساموئل اتوئو دیگر مصدومان چلسی هم در تمرینات شرکت کردند و به نظر می رسد که برای همراهی تیمشان در بازی چهارشنبه مشکل خاصی نداشته باشند.

اینم یک کاریکاتور باحال از توماس کالاس مدافع اهل چک و شواتزر گلر استرالیایی چلسی بعد از درخشش جلوی لیورپول :

SHAHIN
04-29-2014, 06:34 PM
دیشب در بازی بارسلونا و ویارئال اتفاق جالبی افتاد که واقعاً حال کردم. دم دنی آلوز گرم :4:

تو بازی دنی آلوز اومد سانتر کنه کرنر رو که یکی از هوادارای نژاد پرست و بی ادب ویارئالی موز انداخت جلوی پای آلوز که بگه میمونه ! اما دنی آلوز موز رو خورد :136: اون طرف رو خیط کرد

همچنین بعد بازی گفت تشکر میکنم از اون کسی که موز رو انداخت من بخورم انرژی بگیرم تا سانتر های بهتری کنم و سانتر بعدی هم به گل تبدیل کنم.

حتی این حرکت آلوز خیلی معروف شد و ابتدا نیمار عکسی با موز انداخت و شوخی کرد توی اینستاگرام.

بعد داوید لوئیز توی صفحه اینستاگرام خودش به همراه اُسکار و ویلیان که هم وطن های آلوز هستند ویدئویی پر کردند و طبق معمول دلقک بازی های لوئیز رئ میدیدیم که در حالی که موز در دست داره گفت ما میمون هستیم بعد با هم یک صدا میگن به ما موز بدین :4:

همچنین بازیکنایی مثل آدبایور و دروگبا هم این حرکت دنی آلوز رو توی صفحه های اجتماعیشون تحسین کردند و هشتگ #SayNoToRacism رو زدند.

بیچاره اون هوادار که به طور اینترنشنال قهوه ای شد با این حرکت

البته نیلسون هم دروازه بان سابق پرسپولیس هم از هم وطنش دفاع کرد

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 6339_n.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 884511416726339_n.jpg)

فکر کنم اشکان دژاگر هم دفاع کرده و البته خیلی هایه دیگه

АЯЭF
04-29-2014, 06:59 PM
رئال بدنبال سوارز :

Sgt.Wollek
04-29-2014, 07:06 PM
رئال بدنبال سوارز :

داداش شما اگه بخوایی بگی رئال به خاطر بهترین بودنِ یک بازیکن و جام و این مزخرفات به کسی پیشنهاد میده و میره دنبالش باید بگم که زمانی که سوارز فصل قبل داشت اینو و اون رو گاز میگرفت رئال دنبالش بود ;) البته من همیشه به شوخی میگم امیدوارم سوارز بیاد و به وسیله دندوناش همه جام ها رو ببریم ولی از ته دل اصلا دوست ندارم بیاد چون با این کاراش باشگاه رو میبره تو حاشیه. ولی اگه هم بیاد رئال به عنوان طرفدار رئال مادرید ازش استقبال میکنیم و پشتش میمونیم چونکه به عنوان طرفدار وظیفمون اینه ...

AƦAƾH
04-29-2014, 10:23 PM
مـا که رفتیم فینال :a:

یادتونه وقتی قرعه رئال بایرن مشخص شد ؟ برخی چه بالا پایین میپریدن ( تا همین دیروز )

همین ... :a:

بــــای فــِــلاز

The Evil Dead
04-29-2014, 10:50 PM
3-0 تو یه نیمه.عجیبه.تبریک به رئالیای عزیز:25a44zs:

Goldberg The Man
04-29-2014, 11:07 PM
ها ها ها هیچ چیز لذت بخش تر از حذف و شکست تیمهای آرژانتین و آلمان و باشگاهاشون برای من برزیلی نیست، اونم با این تحقیر و فضاحت :d63: حالا آرژانتین که دشمن خونیه ولی از بچگی از آلمان بدم میومد !

ضمن تبریک به رئالیهای عزیز و به ویژه عاشقان سلطان کریس رونالدو (:d0s69thbefhiffti:) ، بدین وسیله اعلام میدارم به مناسبت این شب میمون و خجسته، مجلس عروسی در یکی از اعضای داخلی بدن بنده در حال برگزاری می باشد، با نوازندگی و اجرای استاد دی جی حسین فسنقری :6163579718469499354

حالا یک دو سه، همه بیخیال غصه :2373699566595457626:دی

bomb5
04-29-2014, 11:42 PM
بایرن دفن شد... نیمه دوم رئال دیگه بازی نکرد و گرنه نتیجه تاریخی رغم میخورد هرچند این نتیجه هم عالی بود...
به امید فینال رویایی رئال - چلسی

AƦAƾH
04-29-2014, 11:46 PM
کـــریـــســـتــیانــو رونـــالــدو !!! :heartsmile: 16 گل ، و ترکوندن رکوردها !!

بهترین بازیکن جهان ، بار دیگه جلوی چشم همه ثابتش کرد !!! :8: در 29 سالگی همچنان مثل روز اول میدرخشه :8:

بازم تبریک به همه رئالی ها :8:

Sgt.Wollek
04-29-2014, 11:53 PM
(سانتیاگو برنابئو) 1 + 4 (آلیانز آرنا)

5 - 0

تحقیر اونم توی خونه یا همون جهنم :136:

اینم مسیر رسیدن به فینال = شالکه 09 + دورتمند + بایرن. کشور آلمان رو ترکوندیم رفتیم فینال :8:

بالاخره این طلسم 12 ساله شکست. البته یه طلسم دیگه مونده اونم قهرمانی. دقت کنید 3 مرحله پشت سر هم 3 تیم آلمانی دادن بهمون و هر 3 تاشونو ترکوندیم. بعضی از هوادارای حذب باد هم با پای پیاده برگشتن ولایت :136:

البته نیمه دوم بازیکنا بازی نکردن وگرنه بایرن راحت 7 تایی میشد ولی همین 5 تا هم واسه قهوه ای کردنش کافی بود. از ریبری خیلی بدم اومد اصلا فکرشو نمیکردم انقدر عقده ای باشه. کارواخال بیچاره بازیشو میکرد این بازیکنای عقده ای بایرن چپ و راست میزدنش و ریبری هم انقدر عقده کرده بود که یه سیلی الکی به کارواخال زد. کارواخال هم با محل نزاشتن به اونا ، قهوه ایشون کرد دمش گرم.

تمام بازیکنا فوق العاده بودن :61: کارلو هم به خاطر اشتباهاتش تو اوایل فصل باید با قهرمانی اروپا جبران کنه.

و مهمتر از هر چیز. انتقاممون رو از دورتمند و بایرن تو دو مرحله پشت سر هم گرفتیم !!!!

حالا منتظر بهونه های haters ها هستیم :136:

این هتریک رو به تمام رئالی ها تبریک میگم.

Let's Go To Lisbon ... Lisbon We're Coming

:61: HALA MADRID :61:

Ali.kaka
04-30-2014, 12:06 AM
تبریک به رئالی ها
همه بازیکنا فوق العاده بودن و حالم گرقته شد الونسو فینال رو از دست داد
و البته خوشحالم که رونالدو با اینکه هنوز فینال مونده رکورد رو شکست

صحبت در مورد بازی رو ذوستان انجام میدن
ولی چیزی که داره عذابم میده نحوه گزارشگری میرزایی و کلن گزارشگرای صدا سیماس!
همه ضد رئال هستن و تا میتونن تیکه میندازن!انگار نه انگار میلیون ها نفر رئالی دارن بازی رو تماشا میکنن و دریغ از یه ذره احترام!!

به شخصه از جلالی انتظار نداشتم اینطوری در مورد مورینیو صحبت کنه و ایراد بگیره(بعد از بازی) و بگه گواردیولا متعهد هست که بازی زیبا ارائه بده و مث مورینیو نیست که از هر روشی بخواد بازی رو ببره

من بازی زیبا از تیم بایرن ندیدم!جز پاس های خسته کننده و سانتر های تکراری و بعضا موقعیت هایی که روی اشتباهات دفاع به دست میاوردن!

به امید قهرمانی رئال

The Evil Dead
04-30-2014, 12:11 AM
رئالیا انتقام بارسا رو گرفتن.بایرن تو جهنم خودش خاکستر شد

به امید دیدن بازی پرگل در بازی برگشت چلسی و اتلتیکو

جان سینا#
04-30-2014, 12:23 AM
داداش علی کاکا اگر مزدک چیزی حالیش بود ک جای گزارشگری مربی بود
مزدک در حدی نیست کفشهای مورینیو رو تمیز کنه . فقط با این حرفا میزان عقل خودش رو نشون میده
اگه مورینیو بد بود که به اینجا نمیرسید

Sgt.Wollek
04-30-2014, 12:23 AM
تبریک به رئالی ها
همه بازیکنا فوق العاده بودن و حالم گرقته شد الونسو فینال رو از دست داد
و البته خوشحالم که رونالدو با اینکه هنوز فینال مونده رکورد رو شکست

صحبت در مورد بازی رو ذوستان انجام میدن
ولی چیزی که داره عذابم میده نحوه گزارشگری میرزایی و کلن گزارشگرای صدا سیماس!
همه ضد رئال هستن و تا میتونن تیکه میندازن!انگار نه انگار میلیون ها نفر رئالی دارن بازی رو تماشا میکنن و دریغ از یه ذره احترام!!

به شخصه از جلالی انتظار نداشتم اینطوری در مورد مورینیو صحبت کنه و ایراد بگیره(بعد از بازی) و بگه گواردیولا متعهد هست که بازی زیبا ارائه بده و مث مورینیو نیست که از هر روشی بخواد بازی رو ببره

من بازی زیبا از تیم بایرن ندیدم!جز پاس های خسته کننده و سانتر های تکراری و بعضا موقعیت هایی که روی اشتباهات دفاع به دست میاوردن!

به امید قهرمانی رئال

جالبه بعد از بازی که رفت استودیو همین یارو گفت که پپ فوتبال زیبا ارائه میده و رئال و چلسی ضد فوتبال بازی میکنن !!!!!! البته باید بهشون حق بدیم. الان باسنشون آتیش گرفته داره میسوزه :p:winking:

bomb5
04-30-2014, 12:29 AM
آره جلالی میگفت همه از تیکی تاکای بارسا لذت می بردن در صورتی که همه میدونن خیلی ها از این سبک 90 دقیقه پاسکاری بدشون میاد.. جلالی و مزدک سوخته بودن شدید... مزدک کم مونده بود گریه کنه و دیگه گزارش نکنه. واقعا تاسف آورده که این آقا میخاد بره جام جهانی و بازی ها رو گزارش کنه ...:501:

جان سینا#
04-30-2014, 12:38 AM
جلالی من نفهمیدم چی میگه گمونم داشت مسابقات استقلال یا فولاد رو کارشناسی میکرد:136: گیر داده بود به دفاع راست رئال گمونم با حیدری اشتباهش گرفته بود
داداش بومب 5 درست میگی این فوتبال فوتسالی یا دوندگی دوره اش تموم شده به قول گزارشگرای الکیمون فوتبال زیبا

Evolution
04-30-2014, 12:38 AM
دوستان رئالی تبریک میگم ، بعد از 12 سال با یه بازی عالی مقابل بایرن مونیخ گواردیولا ، اونم تو آلیانز آرنا ... رفتیم فینال چمپیونز لیگ .

5-0

پ.ن 1 : بارسایی های عزیز دیگه حرص نخورید ، تموم شد ، 5 تا از 7 گلی که پارسال خوردید رو جبران کردیم ، 2 تای دیگش موند برای سال بعد ...
(خودمونیم ها ، پارسال یجوری باختید که دیگه ما امسال هیچ جوری نمیتونستیم جمش کنیم ... :دی ولی خب در نهایت جمع کردیم )

پ.ن 2 : طرفدارای چلسی ، تو لیسبون منتظرتونیم ...

--------------

و در نهایت یه خسته نباشید به دو مرد گلزن امشب :

( 4 )
...........

( 7 )
.........

Ali.kaka
04-30-2014, 12:49 AM
در مورد بایرن این رو هم میشه گفت که هم بازی رو باخت هم اخلاق رو!
سیلی که ریبری به کارواخال زد نشون داد که این بازیکن لیاقت توپ طلا رو هیچوقت نداره

مدیران رئال باید این تیم رو برای فصل های اینده حفط کنن
میانگین سنی تیم خیلی مناسب هست و چندین فصل میتونن بهترین بازی ها رو انجام بدن

در مورد بازیکنایی مث په په و راموس و بیل و بنزما و ... خیلی بحث شده و گفته شده که فوق العاده ن

اما کم لطفی هست از لوکا مودریچی که توی این فصل فوق العاده بازی کرد چیزی نگیم،بازیکنی که وقتی توپ زیر پاش هست خیالم راحته به این راحتی توپ رو از دست نمیده ( مثل اینیستا) و واقعن روون و عالی بازی میکنه و هر لحظه ممکنه یه گل واسه تیم بسازه

از کارواخال هم باید صحبت کنیم که ریبری رو به خوبی مهار کرد و بدون هیچ حاشیه ای کارش رو انجام داد و جالب اینه که توی تمام بازی های رئال گزارشگرا میگن کارواخال از سایر بازیکنا خیلی پایین تر هست در صورتی که شاهد چیز دیگه ای هستیم

خوشحالم که با اومدن انجلوتی دیماریا و مودریچ موندگار شدن و تیم رو تا این حد کامل کردن
و دست اخر باید انجلوتی رو ستایش کرد بابت شخصیت نابش!

bomb5
04-30-2014, 01:03 AM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> n.jpg

El Niño
04-30-2014, 01:04 AM
شب فوقالعاده ای بود...تبریک به همه ی رئالی ها :8:

خیلیا منتظر برد بایرن تو جهنم (:ی) آلیانز آرنا بودن ولی با این بازی که تیم کارلتو کرد دیگه حرفی واسه گفتن نزاشت.

این خط دفاع همون دفاعی بود که همه میگفتن ضعیفه ولی این بازی بدون اشتباه تو اون جو و جلوی همچین تیمی کار هر خط دفاعی نیست.

راموس با این دو تا گل اون پنالتی 2سال پیش رو جبران کرد :8: ، تنها نکته منفی بازی هم محرومییت آقام ژابی از فینال بود :( انقدر ناراحت بود حتی نمی خواست بلند شه کارت بگیره :8:

کریس رونالدو هم بالاخره رکورد 14 گل رو شکوند و به تنهایی صاحب این رکورد شد احتمالا رکورد رائول هم به زودی میشکونه :8:

فینال چلسی - رئال جذاب تر میشه ولی به احتمال زیاد فینال تمام مادریدی باشه با این حال در کل فرقی نمیکنه مهم اینه که فقط یه قدم تا دسیما فاصله داریم و به احتمال زیاد میگیریمش.

رکوردها :

1.رئال مادریدبرای 13 مین بار به فینال اروپا رسیده

2.کریستیانو در لیگ قهرمانان 16 گله شد و رکورد شکوند .

3.کریستیانو در مجموع 67 گله شد و به مسی رسید و 4گل تا رائول کبیر فاصله داره

4.رونالدو 250گل در 243 بازی برای رئال مادرید

5.رئال مادرید با 37 گل زده در 1 فصل رکورد تاریخ لیگ قهرمانان رو زد .

6.سرخیو راموس اولین مدافع تاریخ رئال که در آلمان دبل کرد .

Dash.Ali
04-30-2014, 06:37 AM
انصافا وقتی یه تیمی خوبه باید به خوب بودنش اعتراف کرد

دیشب ترکیب رو که دیدم فهمیدم رئال میزنه

دورتموند واقعا در برابر روال خیلی خوب بازی کرد بایرن حرفی واس گفتن نداشت

این عکس هم خیلی باحاله :ی

.................................................. .................................................. ..

اما اگه گل اول رو بایرن میزد برعکس همین اتفاق میفتاد در کل تبریک به رئالی ها

.................................................. .................................................. ...

از باخت بایرن با این شدت یه کم حال کردم تا این ها باشن نیان جلو منچستر بحران زده و بدون ستاره بازی رو ببرن و بگن

دروازه منچستر که شش دنگ به اسم بازیکنهای خودمونه

.................................................. .................................................. ....

به امید قهرمانی نماینده انگلیس :ی

r v d
04-30-2014, 06:46 AM
نمیدونم چرا همه قبل از بازی فکر میکردند رئال میبره :ی :ی :ی والا به خدا :ی

من با اینکه دوست داشتم رئال بیاد فینال ولی حدس میزدم بایرن بتونه رئال و با اختلاف دو گل شکست بده و فینالیست شه !

تبریک به رئالی ها

امشبم که خیلی حساسه :17:

El Niño
04-30-2014, 08:11 AM

r v d
04-30-2014, 08:17 AM

رونمایی از ترانه رسمی ( جام جهانی ) تیم ملی فوتبال انگلستان

ترانهٔ رسمی تیم ملی فوتبال انگلستان برای جام جهانی 2014 برزیل منتشر شد.

این ترانه را گری بارلو، خوانندهٔ گروه «Take That» و گری لینه کر، از ستارگان سابق فوتبال انگلستان، همراه با گروهی از خوانندگان و فوتبالیستهای معروف میخوانند. ترانه هم

اجرای تازه ای از ترانهٔ «بزرگترین روز» (Greatest Day) از گروه «Take That» است.

پیتر شیلتون، گلن هادل، مایکل اوون و سر جف هرست از جمله فوتبالیستهای شناخته شده انگلیسی حاضر در همخوانی با بارلو و لینه کر در این ترانه هستند.

Evolution
04-30-2014, 08:23 AM
( بچه ها عکسارو کم حجم کردم )
........

:63342_(3): این خیلی باحال بود

----------------------

--------------------

-------------------------

---------------

-----------------

-----------------

----------------------

Seraph
04-30-2014, 09:20 AM
دیشب رئال عالی بازی کرد ، دفاع عالی ، ضد حمله ها عالی

دقیقا دیشب رئال تیمی بود که شخصیت ِ قهرمانی داره و حقش هم بود که بره فینال

بهشون تبریک میگم ، مبارکشون باشه .

یه نکته ای رو هم بگم ، دوستان اینقدر haters haters نکنید

والا به شخصه از این که رئال رفته فینال سوزشی ندارم ، وقتی رئال اینقدر قشنگ فوتبال بازی میکنه من دلیلی نمیبینم که سوزش داشته باشم ، حق همیشه به حقدار میرسه ، فوتبال زیبا و هجومی موفقیت رو همراه خودش میاره .

امیدوارم قهرمان شید .

بازم میگم مبارکتون باشه.

sasan cr7
04-30-2014, 09:29 AM
تبریک میگم به تمام رئالی فن های انجمن .که تو این چند ساله همه چی رو تحمل کردید تا تیمتون بالاخره به فینال برسه .اول فصل خودم

که اصلا به این تیم امیدوار نبودم . اما انجلوتی فوق العاده است . دیشب این قدر فریاد زدم حنجرم گرفته شد . واقعا نمیدونستم چی کنم .

چون این بایرنی ها و تمام ضد رئالی ها این بایرن رو هی میزدن تو سرمون که رفت برگشت میبازید .رئال شالکه رو برد همه ضد رئالی ها

میگفتن وایسید به بایرن بخورید . فکر کردن رئال مثل بارسا است 7 تا بخوره .امسال هم توپ طلا قطعا به رونالدو خواهد رسید . هم از نظر

تیمی هم از نظر فردی برتر بوده .با این که دوست دارم چلسی بیاد اما به نظرم اتلتیکو بیاد قشنگ تر میشه . فینالی تمام مادریدی . واقعا

همه عالین و این ها رو از انجلوتی داریم .

hala madrid . hala madrid

یه چیز یادم رفت این که رئال با نتیجه گرفتنش صدا سیما ایران رو سوخت اون از بازی با بارسا که یوسفی خودشو کشت

اینم از دیشب میرزایی واقعا یه رئالی تو این صدا سیما نیست که بازی رو گزارش کنه

r v d
04-30-2014, 10:39 AM
در آینده ایی نه چندان دوووور

یه چیزی تو مایه های استراماچونی میشه بلکه هم بهتر :8: قطعاً بهتر :8:

S.H.A.Y.A.N
04-30-2014, 10:40 AM
بارسایی ها این تصویر براتون خیلی آشنائه ، درسته ؟! :دی

خوشمزگی رو بذارید برای بعد ...

------------------------------

خب منم به نوبه خودم به رئالی های فروم تبریک میگم ... رئال مختصر و مفید حمله میکنه ... تیمی به خوبی رئال در ضد حملات نمیشه پیدا کرد .

به هرحال با وجود اینکه رئال فصل رو عالی شروع نکرد اما کم کم هماهنگ شد و آنجلوتی تونست به ترکیب مورد نظرش دست پیدا کنه . اگه رئال قهرمان بشه حقش بوده .

به امید اینکه مدیران بارسلون هم دست به تغییر و تحول بزنند و فصل بعد بتونیم برای هر 3 جام بجنگیم ... رئال فصل پیش جامی نگرفت اما مربیش رو عوض کرد و با خرید بازیکنان مورد نظر برای هر 3 جام مدعی شد . امسالم ما جام نگرفتیم و امیدوارم اتفاقی که برای رئال افتاد برای بارسا تکرار بشه .

در ضمن یادمه آلمانی ها فصل پیش از اینکه تیمای اسپانیایی رو حذف کردن مغرور شده بودن و فکر میکردن دوره فوتبال اسپانیا تموم شده اما تو این فصل عکسش اتفاق افتاد . نکته : هرگز مغرور نشید و خودتون رو از پیش برنده ندونید !

رئال 2 تا رکورد رو هم شکست . یکی بیشترین گل زده در 1 فصل لیگ قهرمانان که در اختیار مسی بود و رونالدو شکوند . یکی هم بیشترین گل زده توسط 1 لیگ فصل لیگ قهرمانان ( تیمی ) که بصورت مشترک متعلق به بارسا و رئال بود که رئال شکوندش . خوشحالم از اینکه بیشتر رکوردها به لالیگا تعلق داره ...

امیدوارم شاهد یک فینال جذاب باشیم ... بین رئال و هر تیمی که صعود میکنه ( اتلتیکو یا چلسی )

The Evil Dead
04-30-2014, 10:45 AM
روبن گفته حمله کردیم و گل خوردیم.شما که پس از خوردن گل 2 و سوم تازه حمله کردین.رئال دیشب عالی بازی کرد و نابودتون کرد.رونالدو و راموس بهترین بازیکنای زمین بودن.چه کاشته ای زد رونالدو

AƦAƾH
04-30-2014, 12:06 PM
همین کافی ـه :

R.I.P

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> _n.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

if you know what i mean

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> n.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

آره بهترین تیم ـه ... :a:

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> _n.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

The Shadow
04-30-2014, 12:15 PM
خب خارج از بحث تبریک به رئالی ها بابت صعود مقتدرانه و فینالیست شدن

میخواستم یه شکلک بزنم برای طرفداران پپ گواردیولا و کسایی که ایشون رو بهترین مربی دنیا میدانند و ازش بتی درست کرده بودند

:a:

و همچنین خوشحال میشم اگه دو تیم فینالیست همون دو تیمی باشن که در حال حاضر بیشترین Hater های جهان رو در بر دارند. یعنی رئال مادرید و چلسی !

تا ببینیم امشب چه اتفاقاتی خواهد افتاد

PICCASSO
04-30-2014, 12:22 PM
دیشب دیگه همه قدرت رئال رو دیدن .

رئال واقعا خیلی زیبا و منطقی بازی کرد و تونست گل بارون کنه بایرن رو .

اینم جوابی بود به پپ که هی وعده ی بازی برگشت رو میداد .

بازیکنای بایرن هم خیلی وحشی بازی در می اوردن واقعا خجالت اور بود .

پیش به سوی قهرمانی ..

Danial
04-30-2014, 01:10 PM
بدون شرح:504:

آنجلوتی:ی

ژابی:6168154326427106949

رکورد:ی

:heartsmile:
بردیم:ی

King Of Darkness
04-30-2014, 02:13 PM
اول تبریک به همه ی لالیگا فن ها مخصوصا رئالی ها

دیگه فکر نمیکنم کسی پیدا بشه که بگه قهرمانی حق رئال نیست . و مثل همیشه من از کارلیتو تشکر میکنم . مربی که اول سال ترکیب بد میچید همه فش میدادن بش ولی همونا باعث شد تا ترکیب اصلی خودش رو پیدا کنه و حالا میبینید که بهترین تیم سال میتونه باشه . :x

فقط نمیدونم چرا دیگه رسول جان نمیاد :ی خیلی دوست داشتم باهاش یه کل کل داشته باشیم و آخرشم اینطوری بشه :ی

فینال تمام مادریدی چی میشه ها ......

تو بقیه پست ها باز میام :ی

Sgt.Wollek
04-30-2014, 03:43 PM
خوشحالم که به این صورت طلسم 12 ساله رو شکوندیم.

این عکس تاریخیه !!!!!!!!!!!

================================

با اینکه چلسی و اتلتیک تو یه سطح قرار دارن اما امشب به نظرم چلسی با اقتدار صعود میکنه چونکه رو نیمکتش آغای خاص رو داره :61: البته امشب اگه چلسی ، اتلتیک رو گل بارون کنه اتلتیک روحیه ـش خراب میشه و تو لالیگا هم خراب میکنه :5: اتلتیک بازی با لوانته رو ببازه بازی با بارسا هم ببازه یا مساوی کنه لیگ مال خودمون میشه ولی اگه بازی با لوانته رو ببره دیگه پرونده لیگ بسته میشه.

TORNADO
04-30-2014, 04:55 PM
خب خارج از بحث تبریک به رئالی ها بابت صعود مقتدرانه و فینالیست شدن

میخواستم یه شکلک بزنم برای طرفداران پپ گواردیولا و کسایی که ایشون رو بهترین مربی دنیا میدانند و ازش بتی درست کرده بودند

هر کی میتونه این حرف رو بزنه الا طرفدار مورینیو که 5 تا 3 تا پشت سر هم ازش خورده ، شما رو ارجاع میدم به بازی های رو در روی پپ ، مورینیو فکر کنم کافی باشه .
مربی تو 5 مین سال مربی گری حرفه ایش اندازه کل تاریخ باشگاه چلسی افتخار کسب کرده و هر 5 بار به نیمه نهایی اومده و دوبار قهرمان شده ، ازش بی خود و بی جهت بت ساخت می شه ؟؟
نمی گم پپ بهترین مربی جهانه ، چون این خیلی ادعا ی سنگینیه !

Danial
04-30-2014, 04:59 PM
گواردیولا لحظه به لحظه بعد از گل:ی

بدون شرح

2012/14

رکورد مسی جون شکسته شد

بدون شرح

مورینیو:ی

جزای روبن:ی

بایرن:ی

Dash.Ali
04-30-2014, 05:27 PM

حارج از همه این بحث های این یکی دو روز من دقت که میکنم میبینم طرفداران رئال به هر کدوم از بازیکن هاشون اشاره کردن و

موفقیتشون رو مدیون اونها دونستن اما خیلی کم این وسط به یکی از بهترین ا اشاره شد و اون هم "مودریچ" هست که به نظر من

یکی از اصلی ترین علل موفقیت های این فصل رئال هست

این آدم اولا که خیلی سخت توپ از دست میده دوما هم خیلی کم پاس غلط میده من واقعا مودریچ رو در وسط زمین رئال مهمترین عامل موفقیت میدونم :ی

The Shadow
04-30-2014, 06:18 PM
هر کی میتونه این حرف رو بزنه الا طرفدار مورینیو که 5 تا 3 تا پشت سر هم ازش خورده ، شما رو ارجاع میدم به بازی های رو در روی پپ ، مورینیو فکر کنم کافی باشه .
مربی تو 5 مین سال مربی گری حرفه ایش اندازه کل تاریخ باشگاه چلسی افتخار کسب کرده و هر 5 بار به نیمه نهایی اومده و دوبار قهرمان شده ، ازش بی خود و بی جهت بت ساخت می شه ؟؟

ببین دوست من ! بارسلونا همون شروع حماسه هاش و تبدیل کردن پپ گواردیولا به بت رو از همون 2009 کذایی شروع کرد ! وگرنه همون سال که گاس هیدینک کبیر بارسا رو سوبله چوبله میکرد ( و داور نذاشت ) چه بسا که گواردیولا اخراج شده بود و الان داشت کار خودش را به عنوان تیم ویتسه آرنهام هلند ادامه میداد !!!

پپ گواردیولا دقیقاً اولین فصلش با تیم دیگه جز بارسلونا رو با خفت حذف شد ! نه حذف معمولی، با 4 گل در خانه و کلاً در مجموع High Five.

در مورد مورینیو حرف میزنی سریع خاطرات قهرمانی با پورتو و همون اولین فصل حضورش حذف بارسلونا و سه گانه اینتر و حذف بارسلونا و آب پاش بازکردناتون، شکست هاتون از تیم دومش و آقای گل شدن واران 19 ساله در ال کلاسیکو و ... رو مرور کن. تازه همین مورینیو دیگه به جایی رسیده بود که تیمش رو خسته نمیکرد، تیم نونهالان و جوانان رئال رو میفرستاد جلو بارسا و به Calm Down ختم میشد :4: و همین آقای مورینیو بود که به همه ی تیم ها روش شکست دادن سبک تیکی تاکای ایشون رو داد. حالا شما بارسا فن هستی و کاری به لیگ انگلیس نداری اما لیگ انگلیسی بودی میگفتم همین اولین حضور بعد 7 سال دابل کردن من سیتی ، لیورپول، 6 تایی کردن آرسنال، 3 تایی کردن من یونایتد و ... رو هم حساب کن.

در کل مورینیو توی هر لیگی رفته خودش رو نشون داده وگرنه قهرمانی توی لیگ تک قطبی بوندسلیگا که نشد افتخار ! ( بیچاره دورتمند هم خود بایرن نابودش کرد ) اگه پپ کبیرتون رو اخراج نکردن بعداً تازه ازش دفاع بیا بکن. دوست دارم توی شرایط سخت قرار بگیره بیاد مثلاً مربی منچستر یونایتد شه تا توی لیگ سخت انگلیس که تک قطبی هم نیست، رکورد ها رو بشکنه. البته نه رکورد های لیگ رو، رکورد های کینگ مویس رو :136:

و البته در ضمنش هم یادم رفت. شما کلاً سعی کن نامی از چلسی نبری چون من اصلاً نامی از مورینیو نمیبرم مقابل شما بارسایی عزیز، همون دی متئو کافیه :4: :8:

MAMAD
04-30-2014, 06:23 PM
.
مربی تو 5 مین سال مربی گری حرفه ایش اندازه کل تاریخ باشگاه چلسی افتخار کسب کرده و هر 5 بار به نیمه نهایی اومده و دوبار قهرمان شده ،

پپ به عنوان مربی افتخاراتش از کل تاریخ باشگاه چلسی بیشتر ؟

جک قشنگی بود ...اصلا در حدی نیست این حرف که من بخوام نقضش کنم...

اینجاست که میگن بعضیا منطقی اند بعضی ها ادای منطقی ها رو در میارن..

من دیگه حرفی ندارم..

r v d
04-30-2014, 06:32 PM

هر وقت پپ تونست با تیم درجه سومی مثل پورتو قهرمان ucl بشه اونوقت میشه تازه راجع بش حرف زد !!!!

TORNADO
04-30-2014, 11:38 PM
ببین دوست من ! بارسلونا همون شروع حماسه هاش و تبدیل کردن پپ گواردیولا به بت رو از همون 2009 کذایی شروع کرد ! وگرنه همون سال که گاس هیدینک کبیر بارسا رو سوبله چوبله میکرد ( و داور نذاشت ) چه بسا که گواردیولا اخراج شده بود و الان داشت کار خودش را به عنوان تیم ویتسه آرنهام هلند ادامه میداد !!!

پپ گواردیولا دقیقاً اولین فصلش با تیم دیگه جز بارسلونا رو با خفت حذف شد ! نه حذف معمولی، با 4 گل در خانه و کلاً در مجموع High Five.

در مورد مورینیو حرف میزنی سریع خاطرات قهرمانی با پورتو و همون اولین فصل حضورش حذف بارسلونا و سه گانه اینتر و حذف بارسلونا و آب پاش بازکردناتون، شکست هاتون از تیم دومش و آقای گل شدن واران 19 ساله در ال کلاسیکو و ... رو مرور کن. تازه همین مورینیو دیگه به جایی رسیده بود که تیمش رو خسته نمیکرد، تیم نونهالان و جوانان رئال رو میفرستاد جلو بارسا و به Calm Down ختم میشد :4: و همین آقای مورینیو بود که به همه ی تیم ها روش شکست دادن سبک تیکی تاکای ایشون رو داد. حالا شما بارسا فن هستی و کاری به لیگ انگلیس نداری اما لیگ انگلیسی بودی میگفتم همین اولین حضور بعد 7 سال دابل کردن من سیتی ، لیورپول، 6 تایی کردن آرسنال، 3 تایی کردن من یونایتد و ... رو هم حساب کن.

در کل مورینیو توی هر لیگی رفته خودش رو نشون داده وگرنه قهرمانی توی لیگ تک قطبی بوندسلیگا که نشد افتخار ! ( بیچاره دورتمند هم خود بایرن نابودش کرد ) اگه پپ کبیرتون رو اخراج نکردن بعداً تازه ازش دفاع بیا بکن. دوست دارم توی شرایط سخت قرار بگیره بیاد مثلاً مربی منچستر یونایتد شه تا توی لیگ سخت انگلیس که تک قطبی هم نیست، رکورد ها رو بشکنه. البته نه رکورد های لیگ رو، رکورد های کینگ مویس رو :136:

و البته در ضمنش هم یادم رفت. شما کلاً سعی کن نامی از چلسی نبری چون من اصلاً نامی از مورینیو نمیبرم مقابل شما بارسایی عزیز، همون دی متئو کافیه :4: :8:

قبل از هر چیز بگم ، من خودم قبول دارم مورینو مربی بزرگیه ولی اونچه که دارم می گم راجع به مقایسه پپ با مورینیو است نه چیز دیگه .
اگه که فوتبال اروپا رو قبل از 2009 دنبال کرده باشی ، حتما شرایط بارسای سال آخر ریکارد رو می دونی چجور بود ، به معنی واقعی کلمه یه تیم شکست خورده هم در لیگ و هم در اروپا اون دو بازی با یونایتد ! مربی که نیومده ، با یه ریسک بالا نه رونالدینهو رو خواست و نه دکو رو و اومد تیمی حول ژاوی چید ، که ثمرش نه یکی بلکه 6 تا جام تو سال اول بود داور ! ؟ داوری رو هم دیگه خواهشا پیش نکش ، بازی رفت اشتباهات فاحشی به ضرر بارسا داشت بازی برگشت آبیدال رو هم اخراج کرد ! حالا بالفرض هم بارسا می باخت و حذف می شد ، مگه بارسا چلسیه دم به دقیقه مربی عوض کنه ! تعداد مربی هایی که دو باشگاه در ده سال گذشته عوض کردن نشون می ده کدوم داره با سیاست جلو می ره .(( البته این به این معنی نیست که بارسا تو انتخاب بعضی از مربی ها اشتباه نداشته ))

شکست هاتون از تیم دومش و آقای گل شدن واران 19 ساله در ال کلاسیکو و ... رو مرور کن.
یه سال رو جا انداختی ! چه ربطی به پپ داره ؟! باید یقه جوردی رورا رو بگیری :دی

گفتم من نمی گم مورینیو مربی کوچکیه ، گفتم در قیاس با پپ کافیه به بازی های رودروشون نگاهی بندازی ! همین ! این مثال هایی هم که می زنی بعضی هاش اصلا ربطی به پپ نداره .

[
هر وقت پپ تونست با تیم درجه سومی مثل پورتو قهرمان ucl بشه اونوقت میشه تازه راجع بش حرف زد !!!!
اوتو ريهاگل بزرگترین مربی تاریخه ! چون با تیم درجه سومی مثل یونان تو خاک پرتغال دو بار این تیم رو شکست داد و قهرمان یورو شد.!!!!!!!!

ویرایش: تیم دفاعی آقای خاص 3 گل در خانه از اتلتیکو خورد !
مورینیو و گواردیولا دو تا از بهترین مربی های جهان تیم هاشون در نیمه نهایی حذف شد پپ به دست رئال تشنه به قهرمانی اروپا و خوزه به دست تیم پر انگیزه اتلتیکو ولی این دلیل نمیشه که این دو مربی بد باشن.

The Evil Dead
04-30-2014, 11:42 PM
خب فینالی اسپانیایی خواهیم دید.چلسی و بایرن فینالیست های دو سال پیش در نیمه نهایی ناکام موندن

AƦAƾH
04-30-2014, 11:44 PM
فینال تمام مادریدی شد . اتلتیکویی هم نداریم تبریک بگم ! مگر کسایی که این فصل هوادار 4 آتیشه این تیم شدند .

به هر حال ، من دوست داشتم چلسی بیاد . هم بازی جذاب تر بود ( رویارویی دو مربی اسبق هر تیم ) هم تکراری نبود بازی ... راحت تر هم بود واسه ما ، بردن اتلتیکو به نظرم خیلی سخت تره چلسی هست . چه تیمی شده واقعا برام عجیبه !

واقعا میترسم از بازی فینال ، امیدوارم قهرمان بشیم .

bomb5
04-30-2014, 11:46 PM
چلسی باخت بدم باخت تو زمین خودش هم باخت هیچ خفتی از این بالاتر نیست :ی چ
چلسی نیمه اول خوب بود ولی نیمه دوم با سوتی بده اتوءو کاملا وا رفت. شاید نباید سریع خوزه تیم رو هجومی می کرد.. در کل روز بد دفاع چلسی بود...

Seraph
04-30-2014, 11:47 PM
یادمه بعد از بازی ِ اتلتیکو مادرید-بارسلونا که اتلتیکو توی خونه ی خودش 1-0 بازی رو بُرد محمد اومد گفت این بارسلونا میخواست با ما بازی کنه و اصلا حرف زدن در موردش هم زشته و فلان و بیسار

فکر کنم الان محمد جوابشو گرفت دیگه .

×××

:a:

این شکلک هم تقدیم به اون دوستانی که فرمول زیر رو استفاده میکردن :

10(مسی)+7(رونالدو)= 17(هازارد) .

×××

و یه تبریک خاص هم به مادریدی ها که دو تیمشون رفتند فینال .

Sgt.Wollek
05-01-2014, 12:53 AM
ناراحت شدم از باخت چلسی. دفاع مزخرف بود امشب. امیدوارم Haters ها بعد از ناکامی شون تو این ماه و بدبختی هایی که کشیدن امشب خوشحال شده باشن :dd:

آرزو به دل موندیم فینال رئال چلسی ببینیم :(

حالا برگردیم سر اون یکی مطلب ...

پارسال آلمانی ها خوشحال بودن و میگفتن کشور آلمان داره تو فوتبال اروپا حکمرانی میکنه حالا ببینید شهر مادرید قهوه ای کرد کشور آلمان رو :dd: دقت کنید کوپا دل ری ، لالیگا ، چمپینز لیگ امسال تو شهر مادرید هست.

مادرید امسال سه گانه زد :8: زنده باد مادرید :61:

مادرید داره میاد لیسبون :5:

جدا از همه چی کارِ خیلی سختی داریم تو فینال ... به امید دهمین قهرمانی ...

HALA MADRID

Arsal4n
05-01-2014, 01:18 AM
يه چيز جالب .. تا كنفرانس خبرى بعد بازى شروع شد، يكى از مسئولاى اتلتيكو گفت ٢ تيم رفته به فينال و بارسلونا الان بهتريناى اروپان :d

بالاخره يه بازى جذاب تو نيمه نهايى ديديم. خيلى باحال بود .

تبريك براى برد رئال ديشب و برد امشب اتلتيكو . تيمى با انگيزه و پر شور تر از اتلتيكو و سيمئونه نديدم

اگه انصاف بود الان بايد به اندازه اى كه به پپ گير دادن ديشب مردم، بيان به مورينيو كه 6 تا دفاع تو استنفرد بريج ميذاره هم گير بدن . ولى خب نميدن...

بازم تبريك به اسپانيايى ها :d

King Of Darkness
05-01-2014, 09:03 AM
همونطور که با بچه ها شرط بندی کرده بودم و گفتم اتلتی میبره بازی رو همونجور هم شد. :ی

واقعا حق اتلتی بودش که بیاد فینال حالا فینال تمام مادریدی در لیسبون پرتغال که به نظرم 70% میبریم و قهرمان میشیم .

امسال واقعا سال خوبی بوده برای من از نظر فوتبالی . از مورینیویی که پشت رئال و بازیکناش حرف زد بدم اومده بود و حالا حقشه که اینجور بلایا سرش بیاد و من و مادریدی ها بهش بخندیم :a:

از طرفی هم رئال که ترکونده و قطعا تو مراسم توپ طلا 4 یا 5 تا بازیکن سال از رئال و توپ طلا هم که قطعا باید به کریس برسه .

باز هم برای هیتر هایی که میگفتن لالیگا لیگ مضخرفیه متاسفم :ی دو تا فینالیست چمپیونز لیگ از مادرید اسپانیا . اونور ت ولیگ اروپا هم قطعا یه تیم از اسپانیا فینالیست میشه و جالب اینجاس که هیچ تیمی از انگلیس و بوندیسلیگا تو فینال نیست . تو لیگ اروپا اصلا هیچ تیمی از آلمان و انگلیس تو نیمه نهایی هم نبوده و تنها امید انگلیس به چلسی بود که اونم حذف شد و من دارم میخندم :136: :ی

تبریک به اونایی که تازه طرفدار اتلتیکو شدن و تبریک به کل لالیگا فن ها . سال پر باری بود برامون . :ی

MAMAD
05-01-2014, 09:05 AM
چلسی باخت نه بخاطر بازی خوب حریف به خاطر یه سری سوتی و بد شانسی های همیشگی....

گل دقایق اخر نمیه اول باعث شد... اوایل نیمه 2 هم تیم تو شوک باشــه !......

کلا پیام ندادم تا روال بیاد دستم...

اتلتیکو که فن نداره اما تبریک میگم ... به هیتر ها باید تبریک گفت....

اگه انصاف بود الان بايد به اندازه اى كه به پپ گير دادن ديشب مردم، بيان به مورينيو كه 6 تا دفاع تو استنفرد بريج ميذاره هم گير بدن . ولى خب نميدن...

انصاف اگه بخرج میدین باید بگی وقتی دیدم ترکیب اولیش 6 تا دفاعه فکر میکردم چلسی دفاعی کنه..اما انصافا توپ میدان دست چلسی بود...

بکو 10 تا دفاع توپ میدان و البته موقعیت دست کی بود؟؟ چلسی که امار پوزیشنش همیشه پایین نیمه اول 60 بود حفظ توپش... 2 تا تیرک و...(این طور که شنیدم) !

اصلا تو پ میدان نه همه دیدن چلسی نرفت تو لاک دفاعی...

من گل رو که کاستا زد دیگه بازی رو نگاه نکردم نمیدونم نیمه 2 دیگه چی شد... چون با اون گل_پنالتی) اتلتیکو به خواستش رسید رفت تو ضد حمله...منم ادامه ندادم بازی رو...

در هر صورت این جور مواقع هست که دیگه همه ارائه فضل میکنن

باختیم بد ترین از این چیزی نیست...

موفق باشین:rose_mini:

Arsal4n
05-01-2014, 10:11 AM
در هر صورت این جور مواقع هست که دیگه همه ارائه فضل میکنن
:rose_mini:

هر كى نظرى داره و نظرش محترمه. دليلى براى طعنه و مسخره كردن نميبينم!!!

من بدون هيچ توهين و مسخره كردنى ير خلاف خيلى ها نظرمو درباره بازى و چلسى گفتم و بازى دادن 6 مدافع چه با مالكيت چه بى مالكيت به نظر من كار جالبى نيست!

حالا نظر تو فرق داره درست . نظرت هم محترمه..

اتلتيكو خيلى بهتر بازى كرد و نتيجشو هم گرفت .. من برام نتيجه مهم نبود و جذابيت مهم بود و بازى ديشب از لحاظ جذابيت خيلى خوب بود..

فعلا

The Shadow
05-01-2014, 10:15 AM
باختيم به خاطر دست كم گرفتن اتلتيكو و البته اشتباهات فردى. اون گل اواخر نيمه اول آب سردى بود روى تيم به خاطر اينكه در مجموع يك نيمه ديشب و دو نيمه در بازى رفت يك اشتباه كافى بود تا گل بخوريم. و البته ديگه پايان اميدهامون حركت ناشيانه اتوئو بود چون واقعاً اون صحنه چيزى نداشت كه بخواد پنالتى بده.

اتلتيكو هم واقعاً تيم شايسته اى هست. امسالم مثل پارسال در فينال يك تيمى داريم كه قهرمانى حقشه ( رئال مثل بايرن پارسال ) و تيمي كه شايسته فيناليست شدنه( اتلتيكو جاى دورتمند ) كه بايد ببينيم كى توى فينال نشون ميده جام حقشه.

به عنوان يك چلسى فن درسته اين فصل شايد هيچ جامى نياريم اما به هر صورت فصل موفقى بود. تا همين هفته هاى آخر همش رتبه ى اول بوديم و توى چمپيونز ليگ هم به هر حال تا نيمه نهايى اومديم كه خيلى تيم ها نتونستن بيان ! بازيكناى جوونى اين فصل به عنوان بازيكن ثابت در تركيب ديديم كه هيچكس فكر نميكرد انقدر زود توى يك فصل با تيم جور بشن و احتمالاً فصل بعد خيلى بهتر از اينها خواهند بود. ويليان، شورله، متيچ حتى آزپيليكوئتا كه ديگه بازيكن فيكسمون شده بود اين فصل بجاى فصل قبل كه نيمكت نشين بود

Forever Blue :8:

The Evil Dead
05-01-2014, 10:46 AM
چلسی خوب بازی کرد ولی اتلتیکو بهتر.اگه مورینیو اتوئو رو بجای اشلی کول نمیورد شاید این شکلی نمیشد.توپ و مالکیت اینا چیز مهمی نیست.مهم موقعیت گل و نتیجست که به نفع اتلتیکو تموم شد.چلسی پرچم لیگ جزیره رو بالا نگه داشت و آفرین داره:d0s69thbefhiffti: به اتلتیکویی ها هم تبریک میگم:d0s69thbefhiffti:

MAMAD
05-01-2014, 10:47 AM
در بزرگی مورینیو همین بس که داریم درباره صعود نکردن به فینال چمپیونز!من هوادار چلسی بحث میکنم !تیم ما پارسال قهرمان اروپا و 3 گانه نزده بود که بخواد حالا مورینیو جواب پس بده مثل پپ..
برا سال اول عالی بــود ..شکی درش نیست...اما خوب میتونست بهتر باشه .. تیم ما رونالدو مسی نداره که سرنوشت بازی رو بتونه یک تنه عوض کنه ...
مربی هم تازه 1 فصل اومده ..فرصت میخواد باید تابستان تکمیل کنه تیم رو ..فصل بعد این تیم حرف های بیشتری برا گفتن داره...
همه دارن 100 میلیون 100 میلیون خرج میکنن وقتشه چلسی هم یه حرکتی بزنه !
دوست دارم اتئو دمبا برن بجاش لوکاکو برگرده... و یک مهاجم تاپ...

r v d
05-01-2014, 10:58 AM
خب دیشب ناراحت بودم پست میدادم احساسی بود :)

اینکه اگه مورینیو اشلی کول رو نمیکشید بیرون و یا اینکه اسکار اگه فیکس بود و اینا ... حرفای بی اساس و پوچی بیش نیست !!!

دیشب اتلتیک تمرکز بیشتری داشت ؛ چلسی تمرکزش کمتر بود ؛ تو بازی رفت هم گفتم این گل نزده تو خونه اتلتیکو میترسم کار دست چلسی بده ؛ ما این فصل خیلی خوب کار کردیم و ار تیم و خوزه راضی هستیم .

یه چیزه جالب هم بگم که ؛ دوستان منتظرند تیمهای مادریدی ( رئال و اتلتیک) ناکام بشند و شکست بخورند تا کمی جووون بگیرند و شاد بشند ؛ ولی وقتی این اتفاق نمیوفته و ناکام نمیشند میگند لالیگا بهترین لیک و فینال تمام اسپانیایی و وصل میشند به تیمهای مادریدی و لالیگا ...... !!!!!!!!! موندم تو کار این هوادارا

bomb5
05-01-2014, 11:33 AM
یکی از بدترین بازی های چلسی بود این فصل. ارنج 6 دفاع برای یه بازی نشون میداد که خوزه گل نخوردن رو تو اولویت خودش قرار داده... ولی اون گل اول که روی شاهکار 3 تا از باتجربه های تیم بود یعنی تری، اشلی کول و شوارتزر. تری دوبار سایه توپ رو زد . کول نگاه می کرد فقط و شوارتزر هم که دیشب سن و سالش رو کامل به رخ کشید... کلا اوضاع تیم رو عوض کرد و خوزه رو مجبور کرد که تیم رو 2 مهاجمه کنه. چیزی که خیلی کم پیش میاد چلسی و خوزه انجام بدن. اشتباه وحشتناکه اتوئو تیم رو فلج کرد. دقیقا نظر من رو صدر هم داد که تو بازی با لیورپول هم همین دقایق رامیرس خطای مشابهی انجام داد که داور نگرفت وگرنه اون بازی هم مثل این میشد... و بعد از گل سوم و چندین گل نخورده. دفاع چلسی خیلی بد شد در نیمه دوم چون نیاز به گل داشتن و تمرکز 100 درصدی تو دفاع نداشتن. تورس خوب بازی می کرد تعویضش اشتباه بود به نظرم. نبود بازیکنی مثل لمپارد هم به چشم میومد...

PICCASSO
05-01-2014, 11:40 AM
خوب اتلیتیکو برد و تقریبا یک حریف سرسخته واسه ی رئال ولی رئال هم قدرتمند ترین تیمه حال حاضره مطمعا پیروز میشه .

در کل اتلتیکو امسال فوق العاده بود !

قهرمانی مال ماست

The Evil Dead
05-01-2014, 12:26 PM
جای چک و لمپارد حس میشد در بازی.اگه دروگبا از چلسی نمیرفت شاید الان چلسی بهتر از هر تیمی باشه.ولی در هر صورت اتلتیکو خیلی خوب کار کرده امسال و رئال حریف اصلیش در یوفا چمپیونز لیگ و لالیگاست.اگه اتلتیک یه اشتباه کنه میتونه هردو جامو از دست بده

The Shadow
05-01-2014, 01:10 PM
یکی از سایتها واقعاً حق نوشته بود. مورینیو تیم لیگ اروپا رو تا نیمه نهایی اورد ! برای اولین فصل کمه ؟

توقعات از مورینیو بالا رفته، خود ما طرفداران انقدر از مورینیو توقع نداریم که بدون مهاجم بیاد همون فصل اول سه گانه بگیره واسمون ! برعکس منتقدین همچین معجزه ای را از مورینیو میخواستند.

دلیل اینکه پپ گواردیولا انتقاد جهانی میشه ازش واقعاً درسته چون تیم سه گانه رو اورده و با همون بازیکنا تازه بهتر از فصل قبل ( حضور گوتزه در تیم ) 5 تایی شد و حذف شد.

مورینیو تیمی رو گرفته که فصل قبل از گروهی هم بالا نیمده و تا نیمه نهایی رسوند، از 2010 به بعد هم که همیشه همون برای دوم سومی میجنگیدیم و خصوصاً 2012 که ششم شدیم ! اما همین اولین فصل بازگشت مورینیو با کلی تغییرات و بدون حضور مهاجم مطمئنی مثل دروگبا، تا همین هفته های آخر مدعی قهرمانی بودیم و با اقتدار همه ی تیم های بزرگ رو کنار زدیم، اگه قهرمان هم نمیشیم دلیلش رو خود ما طرفداران میدونیم، داوری نقش داشت، اشتباه بازیکنامون هم همینطور وگر نه همین چند هفته باقی مانده قهرمانیمون مسجل بود.

King Of Darkness
05-01-2014, 02:47 PM
با این توضیحاتی که پژمان جان در مورد مورینیو داد پس دمه کارلیتو گرم که بعد از 1 سال بی جامی و 12 سال نرفتن به فینال برای رئال این همه کار کرد . هنوز لیگ جز مدعی ها هستیم و اگر قهرمان چمپیونزلیگ بشیم سوپرکاپ اروپا + سوپرکاپ فصل بعد اسپانیا هم هست که در مجموع اگه لیگ رو نتونیم ببریم ولی یو سی ال رو ببریم در اولین دوره مربیگریش تو رئال 4 تا جام رو میتونه ببره .

امروز دل بوشکه هم از کارلیتو تمجید کرد :ی

MAMAD
05-01-2014, 03:01 PM
البته این نظر منه .. شاید مخالف باشن دوستان...اما
دم پول هایی که رئال خرج کرده هم گرم....کارلو معجزه نکرده با سبک مورینیو(انتقال سریع توپ و ضد حمله) دیگه همه میدونن سبک مورینیو همینه ! + یه خرید100 میلیونی + همزمان شدن ورودش با افت شدید بارسا...(حالا بماند رفت و برگشت شدنش)و البته تجربه خود کارلتو ... تونست خودی نشون بده...

به بت سازی هم باشه میلان باید برای کارلتو بت بساز نه رئال مادرید ... تیم کارلتو روباید فصل دیگه دید امسال رو که هیشکی حتی خود کارلتو نمیتونه ادعا کنه تفکراتش کامل پیاده سازی شده...

King Of Darkness
05-01-2014, 03:13 PM
ممد جان مورینیو ام تو رئال بود چه گلی زد به سرمون تو سه سال به جز یدونه لیگ و کوپا و سوپرکاپ اسپانیا ؟ اون موقع مگه رئال پول خرج نمیکرد ؟ اگه امسال 100 میلیون برای گرت بیل داد زمان مورینیو خدیرا - مودریچ - فابیو - آربلوا - دی ماریا - اوزیل اومدن که مجموعش از قیمت گرت بیل و یارامندی و کارواخال بیشتر میشه . چی شد این همه بازیکن اومد ؟

امروز اخبار ورزشی یه تیتر خوب داد . به جای آقای خاص باید بهش بگید آقای نیمه نهایی . 8 بار تیم هاش اومدن نیمه نهایی که فقط 2 بار رفتند فینال . آمار خوبیه ؟ :-؟

بعدشم مگه آبراموویچ خرج نمیکنه ؟ ویلیان رو خرید - اتوئو رو خرید - شوارتزر که ویلیان رو جز بهترین های جزیره میدونن ولی بازم نتیجه نگرفت . چی شد ؟

سال پیش هم که بارسلونا از بارسلونای گواردیولا خیلی ضعیف تر شده بود . حالا میگیم بارسا سال پیش قوی تر از امسال بود ولی امسال اتلتی قوی تر شده . اتلتی امسال رو با سال پیش نمیشه مقایسه کرد که خوزه خان فینال کوپا رو باخت به اتلتی . نکنه باز میخوای بگی خوزه سال اولش بود و تا بیاد عقیده هاش رو پیاده کنه سال اول نمیشه ؟

من یه آدمیم نمیخوام تعریف کنم از خودم ولی قدرشناسم ببینم یکی زحمت میکشه ازش تشکر میکنم و همیشه اینجوری بودم تو همه ی زمینه ها نه تنها فوتبال . حتی ببینم یکی زحمت میکشه ولی جواب + نمیده هم تشکر میکنم مثل سال پیش که خوزه از رئال رفت ازش تشکر کردم ولی صحبت های بعد از رفتنش کاری کرد که ازش متنفر بشم .

اگر قرار به بت سازی باشه باید اینتر و پورتو از خوزه بت بسازن نه شما ;)

MAMAD
05-01-2014, 03:33 PM
امسال 100 میلیون برای گرت بیل داد زمان مورینیو خدیرا - مودریچ - فابیو - آربلوا - دی ماریا - اوزیل اومدن که مجموعش از قیمت گرت بیل و یارامندی و کارواخال بیشتر میشه . چی شد این همه بازیکن اومد ؟

شوارتزر و اتئو هزینه ای برای باشگاه نداشتن.....

بعد این بازیکنایی که گفتی..اینا الا دارن برای کارلتو بازی نمیکنن دیگه ؟؟باشه درست میگی..اگه مورینیو بود شما به اینجا نمیرسیدید..

مورینیو الان اگه تو رئال بود هیچ دلیلی مبنی بر نگرفتن نتیجه نبود...خوبه خودش رئال رو ول کرد...اخراج میشد که ادعای شما رو تریلی نمیکشید....

چلسی بحثش جداست ما 4 سال هم جام نیاریم پشت مربیمون رو خالی نمیکنیم حالا مورینیو باشه ..میخواد رافا بنیتز باشه...بعد هم که بره به هیچ قیمتی مقایسه های کلیشه ای نمیکنیم...تو جام میبینی واست معیار هست من ساختار میبینم!!!ساختاری که رئال داره باهاش بازی میکنه!!! ....

این ستاره هایی هم خریدیم 5 تاش میکنه اندازه قیمت یدونه گرت بیل از نظر قیمت......برای اینده سازی هست...اصلا قابل قیاس نیست سیاست دو تا باشگاه رو با هم مقایسه کنی....

اما رئال ی ها طبق معمول معیار موفقیت رو جام میبینن البته ! نیاز هم به تایید یا عدم تاییدت نیست چون واضحه .

اون مقایسه منم, میلان با رئال بخاطر مدت که کارلو اونجا زحمت کشیده بود هست....نه چیز دیگه !مورینیو هم همه میدونن خونه اول اخرش کجاست... چه ایرادی هم داره بت بشه برای

اینتری ها یا پورتویی ها !... من مشکلی نمیبینم..اما نمیدونم چرا حرفم برات داغ نشست ...:-)

موفق باشی...

bomb5
05-01-2014, 03:39 PM
ممد جان مورینیو ام تو رئال بود چه گلی زد به سرمون تو سه سال به جز یدونه لیگ و کوپا و سوپرکاپ اسپانیا ؟ اون موقع مگه رئال پول خرج نمیکرد ؟ اگه امسال 100 میلیون برای گرت بیل داد زمان مورینیو خدیرا - مودریچ - فابیو - آربلوا - دی ماریا - اوزیل اومدن که مجموعش از قیمت گرت بیل و یارامندی و کارواخال بیشتر میشه . چی شد این همه بازیکن اومد ؟

امروز اخبار ورزشی یه تیتر خوب داد . به جای آقای خاص باید بهش بگید آقای نیمه نهایی . 8 بار تیم هاش اومدن نیمه نهایی که فقط 2 بار رفتند فینال . آمار خوبیه ؟ :-؟

بعدشم مگه آبراموویچ خرج نمیکنه ؟ ویلیان رو خرید - اتوئو رو خرید - شوارتزر که ویلیان رو جز بهترین های جزیره میدونن ولی بازم نتیجه نگرفت . چی شد ؟

سال پیش هم که بارسلونا از بارسلونای گواردیولا خیلی ضعیف تر شده بود . حالا میگیم بارسا سال پیش قوی تر از امسال بود ولی امسال اتلتی قوی تر شده . اتلتی امسال رو با سال پیش نمیشه مقایسه کرد که خوزه خان فینال کوپا رو باخت به اتلتی . نکنه باز میخوای بگی خوزه سال اولش بود و تا بیاد عقیده هاش رو پیاده کنه سال اول نمیشه ؟

من یه آدمیم نمیخوام تعریف کنم از خودم ولی قدرشناسم ببینم یکی زحمت میکشه ازش تشکر میکنم و همیشه اینجوری بودم تو همه ی زمینه ها نه تنها فوتبال . حتی ببینم یکی زحمت میکشه ولی جواب + نمیده هم تشکر میکنم مثل سال پیش که خوزه از رئال رفت ازش تشکر کردم ولی صحبت های بعد از رفتنش کاری کرد که ازش متنفر بشم .

اگر قرار به بت سازی باشه باید اینتر و پورتو از خوزه بت بسازن نه شما ;)

ویلیان - اتوئو - شوارتزر عجب خرید های عالی ای. بهترین خرید های تاریخ... داداش یه چیزی میگی. گلر 41 ساله که نمیتونه دنبال توپ بره یا اتوئو که روز آخر از سر نداشتن بازیکن خریدن خرید خوبی بودن؟؟
رئال پارسال با بدشانسی جلوی دورتمند اوت شد و سال قبلش با هنرمندی رونالدو و راموس... خوزه باید چیکار میکرد؟ سال قبلش هم به بارسای پپ که ماله دنیای دیگه ای بود.... خوزه رئال رو در دوره پپ قهرمان کرد در دوره ای که همه میگفتن امتیاز گرفتن از بازسا سخته حتی... خیلی از مربی ها با تیمای بهتر عرضه نداشتن تیماشون رو به نیمه نهایی برسونن ولی خوزه به هر تیمی رفته حداقل به نیمه نهایی رسونده تیم رو...
فکر میکنی این تیم چلسی رو میدادن به پپ یا کارلو یا فرگوسن یا هرکیه دیگه بهتر نتیجه میگرفت...؟ با این بازیکنا؟ با کدوم مهاجم؟ با!!! تورس !! اتوئو!!

AƦAƾH
05-01-2014, 03:46 PM
رئال پارسال با بدشانسی جلوی دورتمند اوت شد و سال قبلش با هنرمندی رونالدو و راموس... خوزه باید چیکار میکرد؟

من کلا همه میدونن مورینیو رو قبول دارم , ولی این جمله ی شما خیلی جالب بود . 4 تا گل خوردن از تیم دورتموند اسمش بدشانسی ـه ؟ :22: مثل اینکه الان بگیم بایرن یا چلسی با بد شانسی حذف شدن .
بایرن 2 سال پیش هم که اصلا با سال قبل و امسال قابل مقایسه نبود و خیلی ضعیف تر بود ، اصلا نباید میکشید به پنالتی که رونالدویی که این همه خوب بود طی رفت و برگشت و گل هم زد ، پنالتی رو خراب کنه و اینجوری یه نفر بیاد بگه هنرمندی !!!! ( به خاطر یه پنالتی به رونالدو که این همه سال داره جون میده برا تیممون بیایم بگیم هنرمندی کرد و مسخره کنیم و تقصیر رو بندازیم گردن او یا حتی راموس ! ) بازم میگم اصلا نباید میکشید به پنالتی ...

در کل من نظرم اینه اصلا دیگه نیازی به مقایسه نیست ، مورینیو چند سال اومد تیم رئال ، زحمت کشید و حالا رفت . تا حدودی نتیجه هم داد . دمش هم گرم . ولی الان تمام شد دیگه .
کارلتو اومده , در مورد مقایسه سبکشون هم که دوستان میگم کارلو داره سبک مورینیو رو پیاده میکنه شوخیش هم زشته . رئال این فصل کجا شبیه مورینیو بازی میکنه ؟ کاملا یه فوتبال به سبک ایتالیایی بر پایه دفاع قوی هستش . اصلا با مورینیو یکی نمیدونم , همونطور که اوایل فصل هم من چند بار گفتم سبک مورینیو بیشتر به دلم مینشست . هرچند الان تیم داره خیلی زیبا تر بازی میکنه .

در کل نمیدونم هدف از این مقایسه ها چیه . هر دو مربی بزرگی هستن . چرا همش میخوایم طرف مقابلو تخریب کنیم نمیدونم :22:

King Of Darkness
05-01-2014, 03:54 PM
خیلی باحالی . درست جواب خودت تو پست اولت رو دادی =((
مگه هازارد - اسکار - تورس - و....... که قبل حضور مورینیو اومدن چلسی الان برای چلسی مورینیو بازی نمیکنن ؟ همچین میگی انگار اینا برای چلسی بازی نمیکنن ولی اونایی که مورینیو اورد رئال برای رئال بازی میکنن فقط .

ما که ادعایی نکردیم ممد جان . حداقل عین شما نبودیم که بگیم بایرن رو میبریم حتما و از قبل از بازی نیمه نهایی برای بازی کردن چلسی مقابل رئال عین شما نقشه نمیکشیدیم .

ممد جان مگه 12 سال ما نرفتیم فینال حرفی زدیم و کم جام گرفتیم گفتیم مربی بندازید بیرون ؟ مگه پشت مربیمون رو خالی کردیم ؟ میبینی که ما رئالی ها حتی بازیکنی که در آینده مثلا سوارز بخواد بیاد رئال رو میگیم بیادش پشتش میمونیم ولی دوست نداریم بیاد حالا اون که مربی تیمه .

همچین میگی ملاک ما جام انگار ملاک شما فقط اینه که یه مربی بیاد تیم خوب بازیکنه ولی جام نیاره مهم نیست . :5183599525802216245 پس این همه بازی میکنند که چی بشه ؟ برای جام بازی می کنند دیگه . بعدشم اگه ملاک ما مادریدیستا اگه فقط جام بودش که تو این 12 سالی که نرفته بودیم فینال باید هوادارامون تعدادش نصف میشد که نمیدونم چرا داریم هر روز بیشتر میشیم ؟ :-؟

رئال مگه آینده سازی نمیکنه ؟ خسه - موراتا - کاسمیرو - یارامندی - کارواخال - ایسکو - دنیس - ناچو اینا فقط بازیکنای آینده درا تیم هستند که تو تیم یک هست . نیازی نیست آکادمی رئال رو بگم که ؟

خب منم میخوام از کارلو برای خودم بت بسازم چه اشکالی اره که میگی اگه قراره به بت سازی باشه باید میلانی ها بسازن ؟

محمد رضا جان جواب شما تو چند خط بالا هم هست ولی مگه من و شما گفتیم که بره شوارتزر 41 ساله رو بخره ؟ اگه قراره 41 ساله بخره میرفت شی گیون رو میخرید خیلی بهتر بود که :| بعدشم من چی کنم هدف مورینیو اینه که بازیکنای بزرگ بگیره ؟ میرفت یکی مثل بنتکه رو میخرید یا میرفت سیسه که تو نیوکاسل پارتنر خوبی با دمبا با بود رو میگرفت . یا ...... .

MAMAD
05-01-2014, 04:00 PM
یادمه بعد از بازی ِ اتلتیکو مادرید-بارسلونا که اتلتیکو توی خونه ی خودش 1-0 بازی رو بُرد محمد اومد گفت این بارسلونا میخواست با ما بازی کنه و اصلا حرف زدن در موردش هم زشته و فلان و بیسار

فکر کنم الان محمد جوابشو گرفت دیگه .

فقط یه بارسایی که یه سال کابوس بار گذرونده..میتونه از اینجور استدلال هایی رو بکنه ... باز ما بالا اومدیم با همین تیم نصف و نیمه !
مگه من گفتم انلتیکو ضعیفه ...؟؟؟یه دونه پست من رو بیار که گفته باشم اتلتیکو ضعیف !!اون موقعی هم که شما تیکه مینداختی اتلتیکو قوی هست چلسی فن ها اشنا هستن همون موقع من گفتم قوی هست و قابل احترام...حالا این چه ربطی داره به اون حرف من که گفتم بارسا ذر حد چلسی نیست نمیدونم...چه جوری پی بردی که چون چلسی از اتلتیکو باخته پس بارسا هم میتونسته چلسی رو ببره نمیدونم...
مگه اینکه قبول نداشته باشی بارسا ضعیف کار کرد هم تو اون بازی هم تو این فصل ! !

بارسلونا میخواست با ما بازی کنه و اصلا حرف زدن در موردش هم زشته

بازم میبگم حرف عجیبی نزدم! اصلا تیمتون در حد تیم ما و نیمه نهای اروپا نبود حرف خیلی از هواداراتون هست... مرسی که یا اوری کردی...
من پست این دوستمون رو ندیده بودم الان ج دادم...

ما که ادعایی نکردیم ممد جان . حداقل عین شما نبودیم که بگیم بایرن رو میبریم حتما و از قبل از بازی نیمه نهایی برای بازی کردن چلسی مقابل رئال عین شما نقشه نمیکشیدیم .

با کما احترام برای امیر...

همین یک خط رو خوندم فهمیدم حرفات پایه اساس درستی نداره و کلکل رو صرفا به بحث تبادل نظر ترجیح میدی...

موفق باشی...

bomb5
05-01-2014, 04:11 PM
خیلی باحالی . درست جواب خودت تو پست اولت رو دادی =((
مگه هازارد - اسکار - تورس - و....... که قبل حضور مورینیو اومدن چلسی الان برای چلسی مورینیو بازی نمیکنن ؟ همچین میگی انگار اینا برای چلسی بازی نمیکنن ولی اونایی که مورینیو اورد رئال برای رئال بازی میکنن فقط .

محمد رضا جان جواب شما تو چند خط بالا هم هست ولی مگه من و شما گفتیم که بره شوارتزر 41 ساله رو بخره ؟ اگه قراره 41 ساله بخره میرفت شی گیون رو میخرید خیلی بهتر بود که :| بعدشم من چی کنم هدف مورینیو اینه که بازیکنای بزرگ بگیره ؟ میرفت یکی مثل بنتکه رو میخرید یا میرفت سیسه که تو نیوکاسل پارتنر خوبی با دمبا با بود رو میگرفت . یا ...... .
بله. شما گفتی خرید های خوبی داشته من گفتم خریدها همه از سر ناچاری بود. دقیقا خوزه دنبال بازیکن بزرگه ولی امسال هیشکی رو نخریدن و بازیکن هایی رو از سر ناچاری گرفتن. هر مربی ای بود تیمش با این بازیکنا به یک چهارم نهایی هم نمیرسید چه برسه نیمه نهایی.
در مورد پارسال هرچی توپ مهاجم دورتمند بازی رفت زد رفت تو گل رئال.... رئال بازی برگشت به توپ بسته بود ولی 2 تا بیشتر نزد. اون توپ دقایق آخر اگه میرفت تو گل رئال بود که میرفت فینال ولی نرفت متاسفانه. رونالدو در دو نیمه نهایی قبلی (4 بازی) جزء بدترین های رئال بود . خوزه چیکار باید می کرد که بازیکنی که تو تمام بازی هاش عالی بود تو نیمه نهایی ها نمیتونست بازی کنه درست. البته بازی با بایرن که به پنالتی کشید بخاطر بازی رئال - بارسای همون هفته که رئال 2-1 برد و تقریبا لیگ رو گرفت رئال دچار افت شدید شده بود. خیلی از شرایط دسته مربی نیست. رئال همون موقع تو یه هفته به فاصله 3 روز با بارسا و بایرن زد ولی امسال اومدن بازی رئال رو لغو کردن تا با آمادگی کامل به باشگاههای اروپا برسن. شما اینها رو بزار در کنار یارکشی هایی که امثال راموس و کاسیاس و ... انجام داده بودن و با یه باخت (مثل رفت دورتمند) تو رختکن دعوا می کردن و هزار مشکل درست می کردن. برعکس به نظرم جزء افتخارات خوزه است که تو هر تیمی رفته اون تیم رو تو اروپا مدعی کرده و حداقل تا نیمه نهایی رسونده....

bomb5
05-01-2014, 04:23 PM
من کلا همه میدونن مورینیو رو قبول دارم , ولی این جمله ی شما خیلی جالب بود . 4 تا گل خوردن از تیم دورتموند اسمش بدشانسی ـه ؟ :22: مثل اینکه الان بگیم بایرن یا چلسی با بد شانسی حذف شدن .
بایرن 2 سال پیش هم که اصلا با سال قبل و امسال قابل مقایسه نبود و خیلی ضعیف تر بود ، اصلا نباید میکشید به پنالتی که رونالدویی که این همه خوب بود طی رفت و برگشت و گل هم زد ، پنالتی رو خراب کنه و اینجوری یه نفر بیاد بگه هنرمندی !!!! ( به خاطر یه پنالتی به رونالدو که این همه سال داره جون میده برا تیممون بیایم بگیم هنرمندی کرد و مسخره کنیم و تقصیر رو بندازیم گردن او یا حتی راموس ! ) بازم میگم اصلا نباید میکشید به پنالتی ...

در کل من نظرم اینه اصلا دیگه نیازی به مقایسه نیست ، مورینیو چند سال اومد تیم رئال ، زحمت کشید و حالا رفت . تا حدودی نتیجه هم داد . دمش هم گرم . ولی الان تمام شد دیگه .
کارلتو اومده , در مورد مقایسه سبکشون هم که دوستان میگم کارلو داره سبک مورینیو رو پیاده میکنه شوخیش هم زشته . رئال این فصل کجا شبیه مورینیو بازی میکنه ؟ کاملا یه فوتبال به سبک ایتالیایی بر پایه دفاع قوی هستش . اصلا با مورینیو یکی نمیدونم , همونطور که اوایل فصل هم من چند بار گفتم سبک مورینیو بیشتر به دلم مینشست . هرچند الان تیم داره خیلی زیبا تر بازی میکنه .

در کل نمیدونم هدف از این مقایسه ها چیه . هر دو مربی بزرگی هستن . چرا همش میخوایم طرف مقابلو تخریب کنیم نمیدونم :22:

والا من منظورم مجموع بازی رفت و برگشت بود. بازی در مجموع 4-3 شده خو با یه گل برندش عوض میشه خیلی فرق داره با با بازی ای که در مجموع 5-0 شد. کامل متن من رو بخون بعد موضع بگیر. نه اینکه فقط یه قسمت رو به دلخواه جدا کنی... :ی
من نمیدونم چه ربطی داره رونالدو و راموس برای تیم سالها زحمت کشیدن به اون بازی. عامل باخت رئال اون بازی این 2 بودن... رونادو رو خوزه بیش از 40 دقیقه فقط برای پنالتی نگه داشت در حالی که اصلا توان راه رفتن هم نداشت و پنالتی رو هم که گل نکرد. راموس هم همینطور. در کل من نمیدونم این نوع ادبیات که مسخره کردن داره تو انجمن اپیدمی میشه که جای تاسف داره...

Seraph
05-01-2014, 04:34 PM
مگه من گفتم انلتیکو ضعیفه ...؟؟؟یه دونه پست من رو بیار که گفته باشم اتلتیکو ضعیف !!

مگه من گفتم شما گفتی که اتلتیکو ضعیفه ؟؟؟

کسی که بگه اتلتیکو ضعیفه نشون از شعور ِ کم ِ فوتبالیشه .

من ندیدم شما جایی بگی اتلتیکو ضعیفه ، حرفی هم در این مورد نزدم که ممد گفته اتلتیکو ضعیفه .

جوری پی بردی که چون چلسی از اتلتیکو باخته پس بارسا هم میتونسته چلسی رو ببره نمیدونم...

شما بعد از بازی ِ اتلتیکو-بارسا چطوری پی بُردی که بارسا چون به اتلتیکو باخته چلسی هم میتونه بارسا رو ببره ؟؟؟

اصلا تیمتون
در حد تیم ما
و نیمه نهای اروپا نبود حرف خیلی از هواداراتون هست

آره حرف ِ خودمم هست ، اما حرف ِ بارسایی این بود که بارسا شایسته ی حضور در نیمه نهایی نبود ، کدوم یکی از بارسایی ها گفت بارسا در حد ِ چلسی نبود ؟؟؟

Sgt.Wollek
05-01-2014, 04:43 PM
لباس سوم فصل بعد رئال مادرید :8: خیلی زیباست

MAMAD
05-01-2014, 04:44 PM
دوستان خواهشا از حرفهای بنده اون جور که دلشون میخواد نتیجه گیری نکن... من کی گفتم انجلوتی داره سبک مورینیو رو ادامه میده ؟؟

من گفتم این رئال هنوز ساختار و تفکر مورینیو توش هست رئال انجلوتی رو باید فصل دیگه دید همــین...تا تفکر خودش خالص رو تیم پیاده شده باشه ...

سبک انجلوتی هرچی باشه ..تو یک سال نمیتونه سبکش رو به یک تیم تحمیل کنه خیلی واضحه ... این حرف همه مربی هاست....

حالا چه اصراری هست که بگین این رئال داره ایتالیایی بازی میکنه سبک انجلوتی نمیدونم تیم خودتون هست هرجور مایلید استنباط کنید...

مخاطب عام :ما یه کلمه گفتیم شوخیش زشته!چندوقته اپیدمی شده همه میگن...:136:

موفق باشین...

شما بعد از بازی ِ اتلتیکو-بارسا چطوری پی بُردی که بارسا چون به اتلتیکو باخته چلسی هم میتونه بارسا رو ببره ؟؟؟

اولا کهمن این سوال رو زودتر پرسیدم ! سوال رو با سوال جواب نمیدن میدن؟
خیلی واضحه ما در نیمه نهایی بودیم شما نبودید پس در حد ما نبودید وگرنه در نیمه نهایی قرار داشتین :-)
ولی سوا از شوخی بخاطر فصل کابوس بار...واینکه مابارسا رو در زمان اوج زمین گیر کردیم... بعد ما یه فصل خوب رو داشتیم .. شما یه فصل خوب رو نداشتین بنده از خدام بود به شما میخوردیم الان رفته بودیم فینال .....

r v d
05-01-2014, 04:45 PM
لباس سوم فصل بعد رئال مادرید :8: خیلی زیباست

چه خوشگله ؛ من عاشق لباس مشکی های رئالم کلاً

شاید برم منیریه بگیرم ساله دیگه وقتی بیاد :ی

AƦAƾH
05-01-2014, 04:50 PM
...

================

عجب لباس خوبیه :8:
مگه قرار نبود صورتی باشه ؟ :22:

Arsal4n
05-01-2014, 04:51 PM
جانم؟؟؟؟ بارسلونا در حد تيم هاى نيمه نهايى و چلسى نبود ؟؟؟؟؟؟؟

هيچكى نگفته و نخواهد گفت كه در حد اين تيم ها نبود !! ما و من گفتيم كه با بازى كه جلى اتلتيكو كرديم، حق اتليتكو بود بره بالا . نه ما . همين و بس !

تو همين فصلى كه همتون ميگيد بارسا خيلى افت كرده، فيناليست چمپينز ليگ رو هم تو بازى رفت و هم تو بازى برگشت برد . من سيتى ، قهرمان احتمالى انگليس رو 4 تايى كرد و هنوزم شانس براى بردن لاليگا داره با وجود مصدوميت 3 ماهه مسى، 7 ماهه والدز و مصدوميت هاى پيكه ، نيمار، پويول و ...

بارسلونا با اينكه تو فينال كوپا هم افتضاح بازى كرد باز دقيقه 90 بازى رو باخت و همون موقع يه تيرك زد كه ميتونست نتيجه بازى عوض بشه .

بارسلونا هرچقدر هم ضعيف باشه بارسلونا هست . تو همين فصل بدى كه داشتيم بازم يه جام حداقل برديم و روحيه خودمون رو حفظ كرديم هنوز .

اگر هم بهونه كامل نبودن تيم ملاك باشه، بارسا 3 ساله نياز به يه دفاع خوب و يه مهاجم كلاسيك داره . ولى بازم تو همه ى جام ها هرسال مدعى هست.

در مورد سال اول هم، پپ 3 گانه رو برد ؛) . پپ تيمى كه سال قبلش هيچ جامى رو نبرد رو كرد برنده همه تيم ها

در باره رئال هم ، من به آنجلوتى احترام كامل ميذارم و به نظرم رئال آنجلوتى از نظر كلاس كلا متفاوت از مورينيو هست

يه چيز جالب ديگه . سيمئونه ديشب گفت ميخوام از مادر بازيكنام تشكر كنم كه بچه هاشون انقدر تجم دارن :d

پ.ن : الان سوارز گفت كه اين تابستون جايى نميره

Sgt.Wollek
05-01-2014, 04:52 PM
عجب لباس خوبیه :8:
مگه قرار نبود صورتی باشه ؟ :22:

آرش این مشکیه لباس سومه. لباس دوم صورتی ـه. شایدم بعدا جاشونو عوض کنن

Dash.Ali
05-01-2014, 05:59 PM
من بازی دیشب رو ندیدم اما هایلایت ها رو دیدم

انصافا تیمی که سیمئونه امسال تربیت کرده با توجه به اینکه بازیکنی با اسم و رسم بزرگ نداشت در مقایسه با تیم های مدعی دیگه

واقعا قابل تقدیره واقعا کارشون تو زمین لذت بخشه برای تماشاگر

جان سینا#
05-01-2014, 08:13 PM
چلسی باخت تقصیر مورینیو هم نبود فقط به اشتباهات فردی باخت گلهای اتلتیکو از روی تاکتیک نبود توپ اول دفاع مقصر بود که دفع نکرد توپ دوم گمونم پنالتی بود که تقصیر اتوئو بود
میتونست همین اتفاقات برای اتلتیکو هم پیش بیاد در کل مورینیو مربی بزرگی هست حتی بهتر از مربی اتلتیکو
ولی اینکه میگید تیم رئال هنوز چیدمانش از مورینیو هست حرفی هست از روی احساست

S.H.A.Y.A.N
05-01-2014, 09:30 PM
بازی دیشب یکی از زیباترین بازیهای این فصل لیگ قهرمانان بود . اصلا انتظار نداشتم اینقدر جذاب دربیاد . برعکس بازی رفت که بیشتر حالت تدافعی داشت , تو بازی برگشت هردو تیم حمله میکردن و موقعیت گلزنی داشتند .

اتلتیکو امسال تیمی فوق العاده هماهنگ و خستگی ناپذیره . با این حساب شک نکنید لالیگا رو هم میبره . لوانته و مالاگا تیمایی نیستن که بتونن برای این اتلتیکوی آماده مشکل درست کنند .

اتلتیکو برای دومین بار در تاریخ باشگاهش داره به فینال لیگ قهرمانان میرسه . و جالب اینجاست تنها تیم بدون شکست امسال بوده و تمام حریفان رو در مجموع با اختلاف 2 گل یا بیشتر مغلوب کرده . فقط بارسا با حداقل اختلاف بهش باخت .

یه نکته ای که تو پست های دوستان دیدم این بود که چون ما تو نیمه نهایی نیستیم و چلسی هست پس ما از چلسی کمتریم . والا این مقایسه ها بیشتر شبیه یه جوک میمونه . هربازی شرایط خاص خودش رو داره . همین اتلتیکویی که ما رو برد الان تو فیناله و این نشون میده بارسا تیم ضعیفی نبوده که بگیم در حد نیمه نهایی نیست . بلکه از قدرت بالای اتلتیکو بوده . به هرحال هنوز برای من سواله چرا هر تیمی پدیده میشه به بارسا میخوره . از منچستر فرگوسن که بعد از 9 سال قهرمان شد و اینتر مورینیو که 3 گانه کسب کرد گرفته تا چلسی دی متئو که برای اولین بار قهرمان شد و بایرن هاینکس که 3 گانه رو برد . حالا هم اتلتیکوی سیمئونه که برای اولین بار داره میاد فینال :d از همینجا قول میدم هر تیمی فصل بعد مطرح شد و مدعی قهرمانی به پست ما میخوره :d

The Evil Dead
05-02-2014, 12:26 AM
حذف یووه رو به طرفداراش تسلیت میگم.به قول بعضیا انگار یووه بخاطر مافیا هست که تو سری آ قهرمان میشه ولی امیدوارم چنین نباشه.یووه تو یوفا چمپیونز لیگ تو گروهی که همه فکر میکردن با رئال صعود میکنه حذف شد و اینجا هم تا نیمه نهایی اومد و حذف شد.حضور نداشتن هیچ تیم باشگاهی آلمانی-انگلیسی و ایتالیایی در هیچ کدوم از فینال های دو جام اصلی باشگاهی.پرچم اسپانیا بالاست از 4 تیم در مجموع دو فینال 3 تیمش اسپانیایی هست

AƦAƾH
05-02-2014, 12:33 AM
ربطی به مافیا نداره حرف شما ( حالا حتی اگه واقعا همچین چیزی باشه , ولی این دلیل نمیشه ) لیگ ایتالیا رو با اون کیفیت فوق ضعیف میزنید به لیگ اروپا و یو سی ال ؟ معلومه تو اروپا به جایی نمیرسه . ولی ایتالیا خودشه و یه ناپولی .

من که کیف کردم بنفیکا رفت فینال :8: امیدوارم قهرمان هم بشه , کلا تیما باشگاهی پرتغالی رو خوشم میاد ، احساس میکنم مظلومن و گناه دارن :ی

راستی این گارای بدبخت خیلی بد مصدوم شد ، پوگبا برگردون زد و در برگشت به زمین با کف پا و استوک اومد رو فیس گارای که افتاده بود زیر پاش ! داغون شد بیچاره :(

Seraph
05-02-2014, 06:09 AM
سیمئونه :دی

El Niño
05-02-2014, 08:22 AM

The Evil Dead
05-02-2014, 11:46 AM
سال پیش آلمانیا فینالیست شدن فکر کردن خبریه.ولی اون یه اتفاق بود و دیگه اتفاق نمیوفته

عشق است اسپانیا و جزیره:heartsmile::d0s69thbefhiffti:

فهرست ده تیم برتر جهان به انتخاب ساکرنت

1-رئال
2-آتلتیکو مادرید
3-بایرن
4-لیورپول
5-چلسی
6-دورتمند
7-منچستر سیتی
8-بنفیکا
9-پاریسنت ژرمن
10 یووه

SHAHIN
05-02-2014, 01:28 PM
یه سری عکی فوق ناب از آندری شفوچنکو:8:

البته این مرد عکس ماب کم نداره منم یه سری کم از عکس هاشو میذارم

عکس ها هم همه سایزشون خوب هست و حجمه همه زیر 100 کیلوبایت تا صفحه راحت لود بشه

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>(9).jpg

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>(1).jpg

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>(2).jpg

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>(4).jpg

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>(5).jpg

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>(7).jpg

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>(8).jpg

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>(6).jpg

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>(13).jpg

خودم با این دوتا عکس خیلی حال میکنم

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>(11).jpg

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>(12).jpg

و در آخر . . .

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>(3).jpg

АЯЭF
05-02-2014, 07:12 PM
:8: :

Danial
05-02-2014, 09:56 PM
دو تا بهترین بازیکنان مورد علاقه من هر کدوم که از میلان رفتن فوتبالشون خراب شد کاکا و شوچنکو واقعا حیف شدند:heart_mini:

The Evil Dead
05-03-2014, 12:04 AM
بهترین بازیکنای جهان از نظر من(هرکی اول بنویسم منظورم نیست از همه بهتره):مسی-رونالدو-بکام-رونالدینیو-زیدان-پله-کرایوف-رونالدو(برزیلی).اینا همیشه اسطوره می مونن چه رفته باشن چه نرفته باشن.چه از زندگی چه از فوتبال.

j.c
05-03-2014, 07:16 PM
توي بهترين موقعي كه ميتونستيم با برد توي اين بازي و بازي عقب افتاده تاتنهام رو بگيريم و رتبه مون رو بهتر كنيم باختيم ! از اول نسبت به بازي با ساندرلند احساس خوبي نداشتم چون بازيشون با سيتي و چلسي رو ديده بودم . اون مربي ساندرلند هم كه بعد از هر برد انگار قهرمان اروپا شده .
توي اين بازي از دوران مويس هم ضعيفتر بازي كرديم . نميدونم گيگز چرا يه همچين تركيبي چيد و همچين تعويضهايي كرد . ولي به هر حال شايسته توهين نيست اما بايد قبول كنيم سرمربي شدن واسش زوده . البته يه ركورد ديگه اي هم كه شكسته شد باخت به ساندرلند در اولدترافورد پس از 46 سال بود .... دست از ركورد شكستن برنميداريم ...
بايد قبول كنيم كه بد بازي كرديم . 1 گل و 3 تا تيرك يعني چي ؟ يعني ما بد بازي كرديم ديگه . اصلا اين تعداد موقعيت گل خيلي بده .
يه سري از بازيكنا از جمله اشلي يانگ و چيچاريتو بي برو برگرد بايد از تيم برن . دقيقا از بازي نيوكسل به اينور كه چند بازي به چيچاريتو داده شده 3 تا موقعيت 100 در صد رو خراب كرده و اين آخريا نشون داد ديگه مهاجم فرصت طلب هميشگي نيست .
---------------
به احتمال زياد فن خال سرمربي فصل بعد يونايتد هست . اصلا برام مهم نيست كه تاكتيك سنتي انگليسي منقرض بشه . اصلا برام مهم نيست كه اولين مربي غيربريتانيايي تاريخ يونايتده و يه ركورد شكسته ميشه . اصلا برام مهم نيست كه گيگز بعد از 23-24 سال از تيم جدا بشه و به تيمهاي پايه فرستاده بشه . فقط اين برام مهمه كه با اومدن يه سرمربي خوب و چند بازيكن خوب و فروختن بنجل ها به اوج برگرديم .

Seraph
05-04-2014, 07:14 AM
دیشب علیرضا جهانبخش در زمین ِ آژاکس دو گل ِ دیدنی به آژاکس زد و تیمش رو از یک شکست خارج از خونه نجات داد

این پسر فوق العاده است:8::8:.

r v d
05-04-2014, 01:04 PM

دانلود 2 گل علیرضا جهانبخش

Download (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

bomb5
05-04-2014, 02:00 PM
تو برنامه "فوتبال 120" شبکه ورزش یه نظر سنجی گذاشته بودن که بهترین ایستگاهی زن 2 دهه اخیر جهان که 8 نفر رو گذاشته بودن و بکام اول شد. رونالدو دوم. سوم:رونالدینهو. چهارم:پیرلو. پنجم:دل پیرو. ششم:جونینهو. هفتم:کارلوس. هشتم:میهایلوویچ.
یعنی به جد میتونیم بفهمیم که چقدر نظر سنجی ها در ایران درپیت و الکی هست. بدون شک اگه کسی فوتبال دنیا رو دنبال کرده باشه و دیده باشه، میدونه که بهترین ایستگاهی زن دنیا میهایلوویچ بود. بکام شاید بهترین سانتر کن جهان بوده باشه ولی تو ایستگاهی جزء 3 تای اول قرار نمیگیره. یا کریس رونالدو امسال چنتا ایستگاهی گل کرده؟ حالا قیاس کنید با میهایلوویچ و جونینیو و دل پیرو و حتی پیرلو...

r v d
05-04-2014, 02:17 PM
اینجور نظر سنجی ها بیشتر بر حسب علاقست تا واقعیت ؛ من خودم اگه بودم به بکهام رای میدادم ولی بخوایم واقع گرانه نظر بدیم ؛ قطعاً دل پیرو و پیرلو جزء دو تای اول هستند .

x√
05-04-2014, 02:20 PM
منم اتفاقا جمعه شب که این برنامه رو میدیدم همینو میگفتم اینا که به بکام و .... رای دادن عمرا دوتا از بازی ها و کاشته های میهایلوویچ و جونینیو رو دیده باشن.بکام هیچوقت نتونست ضرباتی مثه اینا بزنه.

AƦAƾH
05-04-2014, 02:25 PM
Just David Beckham :heart_mini:

دوم پیرلو .

El Niño
05-04-2014, 02:40 PM
بازی های میهایلوویچ رو ندیدم اما تو اون لیست قطعا جونینیو بهترین ضربه کاشته ها رو میزد.

The Buzzards
05-04-2014, 03:57 PM
100 % میهایلوویچ و جونینیهو بهترین کاشته زنای توی نظر سنجی بودن
ولی یه سوالی که هست اینه دو دهه میشه 20 سال ، پس چرا استوییچکوف:8: و هاجی:8: تو لیست نبودن که از همه سرتر بودن

El Niño
05-04-2014, 04:13 PM
بالاخره از مارتین کاسیاس رونمایی شد

AƦAƾH
05-04-2014, 05:52 PM
از جام جهانی 2006 تا 2014

خاویر زانتی :(

یــوونتوس

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> _n.png (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

True Story !

bomb5
05-04-2014, 07:28 PM
100 % میهایلوویچ و جونینیهو بهترین کاشته زنای توی نظر سنجی بودن
ولی یه سوالی که هست اینه دو دهه میشه 20 سال ، پس چرا استوییچکوف:8: و هاجی:8: تو لیست نبودن که از همه سرتر بودن

احسنت. میخاستم الان پست بدم و بگم این 2 تا رو که گفتی. به نظرم من این 2 تا + میهایلوویچ +دل پیرو و جونینیو 5 تا بهترین ایستگاهی زن بودن. توماس هسلر از آلمان هم خوب میزد و کومان ...

AƦAƾH
05-04-2014, 07:44 PM
راستی ممد نوری هم خوب میزنه :a: احتمالا بازیکنا آسیایی رو در نظر نگرفتن .. :ی

آقا بی شوخی شونسکه ناکامورا هم قشنگ میزدا ! در حد انتخاب ها نبود ، ولی در کل از آسیا من اینو یادم میاد ، خیلی خوب میزد

Dash.Ali
05-04-2014, 07:46 PM
آخه این نامردا یه گزینه هایی گذاشتن که نمیشه بینشون یه نفر رو انتخاب کرد

اما جونینیو یه چیز دیگه بود انصافا

PICCASSO
05-04-2014, 07:47 PM
تو برنامه "فوتبال 120" شبکه ورزش یه نظر سنجی گذاشته بودن که بهترین ایستگاهی زن 2 دهه اخیر جهان که 8 نفر رو گذاشته بودن و بکام اول شد. رونالدو دوم. سوم:رونالدینهو. چهارم:پیرلو. پنجم:دل پیرو. ششم:جونینهو. هفتم:کارلوس. هشتم:میهایلوویچ.
یعنی به جد میتونیم بفهمیم که چقدر نظر سنجی ها در ایران درپیت و الکی هست. بدون شک اگه کسی فوتبال دنیا رو دنبال کرده باشه و دیده باشه، میدونه که بهترین ایستگاهی زن دنیا میهایلوویچ بود. بکام شاید بهترین سانتر کن جهان بوده باشه ولی تو ایستگاهی جزء 3 تای اول قرار نمیگیره. یا کریس رونالدو امسال چنتا ایستگاهی گل کرده؟ حالا قیاس کنید با میهایلوویچ و جونینیو و دل پیرو و حتی پیرلو...

خدایی اگر بر اساس منطق باشه الکس دل پیرو باید اول می بود چون خیلی کم پیش میومد ایستگاهی ها رو گل نکنه از هر فاصله (دور و نزدیک ) میزد گل میشد . توی ایران فقط احساسی رای میدن !

Ali.kaka
05-04-2014, 07:49 PM
خوشبختانه اتلتیکو باخت!:دی
و جالب اینجاس که اگر رئال تمام بازی هاش رو ببره قهرمانیش در گرو نتیجه گیری بارساست
بارسا یه مساوی هم از اتلتیکو بگیره رئال میتونه قهرمان شه

بازی آخر فوق العاده س و امیدوارم که بارسا مثل دیشب بازی نکنه و گرفتار تیم اتلتیکو نشه و ازش امتیاز بگیره و صد البته رئال تمام بازی هاش رو ببره

بسی خوشحال شدیم امشب بچه ها با روحیه مقابل والنسیا ظاهر میشن :دی

جالبه رقیب دیرینه ی رئال میتونه باعث شه رئال قهرمانی رو به دست بیاره

PICCASSO
05-04-2014, 07:53 PM
راستی ممد نوری هم خوب میزنه :a: احتمالا بازیکنا آسیایی رو در نظر نگرفتن .. :ی

Liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiike:2801::460:

Dash.Ali
05-04-2014, 07:53 PM
با اینکه رئال رو دوست ندارم اما ترجیه میدم اگه قرار هست که یو سی ال رو بگیره پس بهتره افتخارات امسال رو با کسب سه گانه تموم کنه

حیف میشه قهرمان یو سی ال شه و جام حذفی هم گرفته باشه اونوقت لیگ رو از دست داده باشه

The Evil Dead
05-04-2014, 08:22 PM
خب اگه رئال این بازیو ببره و بازی عقب افتادشم ببره شانس برای قهرمانی تو لالیگا 60 چهل میشه.البته رئالم باید تمام بازی هاشو ببره تا قهرمان شه مثل سیتی تو جزیره.من دوست دارم اتلتیکو دو جام دیگرو بگیره ولی اگه رئال بگیره بهتره چون طرفداراشم بیشتره و تیم قوی تر و شایسته ای هم هست

Hamid
05-04-2014, 09:27 PM
من نمی دونم این عده طرفدار چلسی چطور اسطورشون رو فراموش کردند :دی
جان فرانکو زولا یکی از بهترین کاشته زن های 20 سال اخیر بوده

البته تو این گزینه ها جونینیو میهاییلویچ جز بهترینها بودند!
نمونه گلاشون هم گلی که جونینیو از وسطای زمین به اولی کان زد و گل میهاییلویچ هم گلی که به ایران زد

r v d
05-04-2014, 10:50 PM
:( :(

:23:

The Evil Dead
05-04-2014, 11:17 PM
رئال یک هیچ عقبه.اگه تا آخر بازی ببازه امیداش کم میشه.و اگه بازی عقب افتادشم ببره فاصلشون میشه سه امتیاز

r v d
05-04-2014, 11:22 PM
رئال یک هیچ عقبه.اگه تا آخر بازی ببازه امیداش کم میشه.و اگه بازی عقب افتادشم ببره فاصلشون میشه سه امتیاز

دوست عزیز اینجور پستها لزومی نداره تو تاپیک فوتبال زده بشه !!!!

اینجور چیزارو میتونین تو همون چت باکس مطرح کنین .

S.H.A.Y.A.N
05-05-2014, 01:40 AM
لالیگا به اوج هیجان و جذابیت رسیده !

اتلتیکو مادرید هنوز سرنوشتش دسته خودشه ، چون تا ۲ هفته به پایان لیگ حداقل با ۲ امتیاز نسبت به رئال در صدر خواهد بود ( با فرض اینکه رئال بازی عقب افتاده خودش رو ببره )

شانس اول , اتلتیکو مادرید : باید بازی خونگی خودش با مالاگا رو هفته دیگه ببره و نیاز به یک مساوی در مقابل بارسلونا داره تا قهرمان بشه . حتی اگر رئال مادرید ۳ بازی باقیمونده رو هم مقابل سلتاویگو , وایادولید و اسپانیول ببره ، با اتلتیکو هم امتیاز میشه ولی تفاضل گل اینجا قهرمان رو معلوم نمیکنه بلکه بازی میان ۲ تیم ، رفت و برگشت که اتلتیکو با یک پیروزی و یک مساوی از رئال سر هست .

شانس دوم , رئال مادرید : باید 3 بازی آخر خودش رو که 2 تاش خارج از خونه هست ببره و امید داشته باشه که بارسلونا بتونه اتلتیکو رو شکست بده . در این صورت رئال به تنهایی در صدر قرار میگیره و قهرمان میشه .

شانس سوم , بارسلونا : تا قبل از گل رونالدو به والنسیا ، شانس اول رو داشت چون باید فقط ۲ بازی آخر خودشو مقابل الچه و اتلتیکو مادرید میبرد و بالاتر از همه قهرمان میشد . حالا باید 2 بازی آخر رو با برد پشت سر بذاره و امید داشته باشه تا یکی از ۳ بازی رئال مادرید با باخت یا مساوی تموم بشه . در این صورت بارسلونا جام رو بالای سر خواهد برد .

بازیهای مستقیم ( مجموع رفت و برگشت ) :

بارسلونا 6 رئال مادرید 4

رئال مادرید 2 اتلتیکو مادرید 3

اتلتیکو مادرید 0 بارسلونا 0 ( در زمین اتلتیکو )

Seraph
05-05-2014, 07:11 AM
خُب بارسا که مساوی کرد ، رئال هم که مساوی کرد ، اتلتیکو هم که باخت

متنفرم از اینکه قهرمانی بیوفته هفته ی آخر و قهرمان رو بارسا تعیین کنه :دی

خداوکیلی این خط ِ دفاع بارسا و گُشـــــــــــ×ــــــــاد ی خط ِ هافبک این فصل خیلی اذیتمون کرد ، استاد پینتو هم که دیگه فاکتور میگیریم :دی

من بعضی از بازی های مهم رئال رو هم نگاه میکنم ، و خُب قاعدتا دوست دارم رئال ببازه و از بد بازی کردن ِ بازیکن های رئال ناراحت نمیشم :دی

ولی نمیدونم چرا ناخودآگاه اینقدر از دست ِ بنزما حرص میخورم :دی

هفته ی بعد هم رئال با سلتاویگو بازی داره ، دیگه ببینیم کاپیتان انریکه چی کار میکنه :8:

.

AƦAƾH
05-05-2014, 01:22 PM
دیگو لوپز :501: متاسفم واقعا ... حیف ! دروازبانی که نمیفهمه باید کرنری که 1متر کمتر باش فاصله داره رو بیادو جمع کنه توپو ، و مثل ماست وایمیسه در حد و اندازه ها رئال که هیچ ، کلا در حد لالیگا نیست :22:

درسته واران هم کاملا تقصیر داشت ، ولی دیگو لوپز این فصل خیلی امتیاز از تیم گرفت ! این حرف من نیست حالا برخی بیان بگن نظر شماس فقط ... میبینم تو فروما رئال و سایتا خبری هوادارا چجوری دارن آتیش میگیرن ! تو fb رئال هم زیر پست نتیجه همه نوشته بودن ایکر ♥ . لوپز اوت !

جالبه میگه من میخوام بمونم و این فصل مشکلی هم نداشتم در دروازه :22:

بنزما هم که کلا خوب موقعیت از دست میده ، این بنزما به نظرم پست اصلیش باید هافبک تهاجمی بازی ساز میبود ! خیلی بهتر پاس میده تا گل زدن . کشتمون دیشب دوباره :22:

ایارامندی هم که هنر خودشو بار دیگه به رخ همه کشید . دستش درد نکنه ! خدا کنه فینال ترکیب نزارش ، هرچند میدونم اینکارو میکنه آنجلوتی :22:

باز دم رونالدو گرم لحضه آخر یه گل بی نــــظیر زد و از قهرمانی بارسا جلوگیری کرد .

اما در کل بازم میگم خدایی اتلتیکو قهرمان بشه حقش هست , و خیلی ثبات داشه ! برعکس ما که تو بازیا حساس همه امتیازارو از دست دادیم !

The Fury
05-05-2014, 01:40 PM
راستش زمانی که فهمیدم گومز داوره میدونستم این بازی اخر عاقبت خوشی نداره . :blushdown:

والا عجب دروازبانی داشتن اینا 50 موقعیت گل ازمون گرفت . کاپیتان نبودی ببینی که لوپز توپ وسط 6 قدم هم نمیاد بیرون جمع کنه :504:

King Of Darkness
05-05-2014, 09:11 PM
باز هم موقعی که میتونستیم امیدمون به قهرمانی دوچندان بشه امتیاز از دست دادیم و دیگه فهمیدم که لالیگا رو نمیبریم :(

اصلا تیم دیشب حال نداشت بدو . حتی کریس هم حال نداشت . توپ یه ذره از پاش جدا میشد نمیرفت دنبال توپ . البته درک میکنم که تو این دو سه هفته فشار بازی ها زیاد بود درست این آخر فصل هم هر چی بازی مهم هست میوفته به ما و واقعا سخته و باید خودشون رو برای فینال آماده کنن ولی میتونست بهتر باشن .

تا قبل این بازی از لوپز همیشه حمایت میکردم ولی دیگه بدجور داره تیم رو به ف ا ک میده . امتیاز های حساسی رو به خاطرش از دست دادیم و البته چند امتیاز هم برامون آورده ولی دیگه توپی که تو 6 قدم رو نمیاد بیرون بگیره .... من متاسف شدم :(:ی

یارامندی هم که طبق این دو سه بازی اخیرش قشنگ سوتی میداد .

ولی خداییش والنسیا هم تیم خوبیه و دیگو آلوز باعث شد که نبریم . توپ های زیادی رو گرفت از بازیکنای رئال .

البته کلوس گومز ... نمیخوام بازی نسبتا بدمون رو بندازم گردن داور ولی واقعا دو سه تا خطا پشت محوطه رو نگرفت که 50 50 بود احتمال گل شدنش.

اگه بارسا کثیف بازی در نیاره یه 30 40% احتمال قهرمانی میدم ولی برای من مهم الان لادسیما هست که ببریم ایشالله هم میبریم .

ولی حالا یه شانسی اوردیم اینه که احتمال قهرمانی بارسلون هم زیاد شد و دیگه نباید کثیف بازی دراره تو بازی آخر مگر اینکه تو این دو سه تا بازی باز اتفاقی بیوفته . :ی

Ali.kaka
05-05-2014, 10:21 PM
دیشب به اندازه کافی حرص خوردم از دست دفاع!

فقط اینکه به نظرم نتیجه بازی اتلتیکو روی بازیکنا تاثیر گذاشته بود و با استرس بازی میکردن ،از عجله زیادشون توی بازی و چرخوندن توپ مشخص بود

مارسلو اصلن خوب نبود و تمرکز کافی رو نداشت
من واران رو به عنوان یه بازیکن مسلط و با اعتماد به نفس بالا میشناختم منتها نمیدونم دیشب چرا با استرس بازی میکرد،بازی پارسال واران با بارسا که اونجوری شیک و تمیز بازی کرد و مث یه لیدر جور دفاع رو کشید کجا و بازی عجولانه دیشب کجا!

دیگو لوپز هم که هیچی!در کل از دفاع راضی نبودم

نبود مودریچ هم تاثیر خودش رو گذاشته بود و بازیکنا فقط رو آوردن به سانتر،به نظرم اگر دیماریا نیمه اول بازی میکرد میتونستیم بازی رو ببریم

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

سایت ترانسفر مارکت ادعا کرده دو تیم آلمانی به رضا حقیقی پیشنهاد دادن
من در صورتی که از حاشیه های اطرافش کم کنه و حرفه ای فکر کنه واقعن بهش امید دارم که به تیم بزرگی بره
فیزیک و قدرت بدنی واقعن بالایی داره،توی ایران که همچین بازیکنی با این هیکل نداریم و در اروپا هم انگشت شمار هستند

نیاز به تجربه داره و اینکه رو خودش کار کنه
امیدوارم بره المان و زیر نظر یه مربی خوب کار کنه و اینده خودش رو با توجه به پتانسیلی که داره تباه نکنه و فقط به فکر پول نباشه

The Fury
05-06-2014, 12:07 AM
یارامندی هم که طبق این دو سه بازی اخیرش قشنگ سوتی میداد

امیر جان یکی از اشتباهاتی که کارلتو نمیخواد بپذیرتش همین قرار دادن ایارامندی و الونسو کنار همه . واقعا جای تعجب داره . ما بارها ضربه خوردیم هم در بازی با

دورتمند و هم در این بازی . بازی با سویا هم فکر کنم بازم همین کارو کرد . نتیجش چی شد 2 باخت و 1 تساوی . ایارا اصلا خودش در نبود الونسو عالیه

اما واقعا کنار هم بازی میکنن اصلا جواب نداده .

رونالدو هم بایستی همون توپی که تو 6 قدم گیرش میومد باید گل میکرد اما باز جای شکرش باقیه که گل تساوی زد .

یکی از دلایل اصلی نتیجه نگرفتنمون به عقیده من پرسینگ بود که اصلا اثری ازش در این بازی نبود . همین مورد باعث شد خیلی راحت تا 18 همون بیان .

در حالی که همین والنسیا در برابر اتلتیکو هیچ حرفی برا گفتن نداشت چون که اتلتیکو پرسینگو وحشتناک انجام داد .

S.H.A.Y.A.N
05-06-2014, 06:01 AM
اگه بارسا کثیف بازی در نیاره یه 30 40% احتمال قهرمانی میدم ولی برای من مهم الان لادسیما هست که ببریم ایشالله هم میبریم .

ولی حالا یه شانسی اوردیم اینه که احتمال قهرمانی بارسلون هم زیاد شد و دیگه نباید کثیف بازی دراره تو بازی آخر مگر اینکه تو این دو سه تا بازی باز اتفاقی بیوفته . :ی

امیر جان شک نکن 3 تا بازی آخرتون از فینال هم مهم تره !!! در مقابل 3 تیمی که هرکدوم انگیزه های خاص خودشونو دارن . یکیش سلتاویگو که مربیش لوئیز انریکه ( مربی احتمالی فصل بعد بارسا ) هست و برای اثبات خودش هرکاری میکنه تا رئال امتیاز نگیره . بازی تو زمین سلتا همیشه سخته . یکی دیگه وایادولید که برای سقوط نکردن میجنگه و از اینکه بازیش با رئال عقب افتاده بود ناراضی بود . حالا با انگیزه دو چندان بازی خواهد کرد و آخریشم اسپانیول که خودت بهتر میدونی تیم بسیار چغر و سرسختیه و چون تیمی از کاتالان هست هرکاری میکنه تا رئال قهرمان نشه . جلوی مدعیان هم همیشه خوب نتیجه میگیره .

به نظر من قهرمان لالیگا تو همون هفته آخر مشخص میشه و تا اون زمان نمیشه گفت کی جام رو میبره ...

لیورپول 3 کریستال پالاس 3 ... و اشک های سوارز :no:

این بازی یادآور فینال استانبول بود با این تفاوت که اینبار لیورپول بازی برده رو با مساوی عوض کرد ...
3 گل در 9 دقیقه خوردن + لیز خوردن جرارد برای تیمی که مدت ها منتظر قهرمانی لیگ هست یعنی اوج بدشانسی ...
طرفداران لیورپول باید به تیمشون افتخار کنند چون اول فصل هیچکس فکر نمیکرد این تیم بتونه مدعی قهرمانی باشه . قهرمان نشدن لیورپول چیزی از ارزش هاش کم نمیکنه ... خیلی قشنگ هم بازی کرد این فصل و بیشتر بازیهاشون پرگل و جذاب بود .

S.H.A.Y.A.N
05-06-2014, 07:15 AM

فوتبال ورزش عجیبیه ...

فینال استانبول , سال 2005 , میلان در یک نیمه 3 گل زد و در آستانه قهرمانی بود . نیمه دوم لیورپول متحول شد و با زدن 3 گل در 6 دقیقه کار رو به تساوی کشوند و در ادامه تونست یک قهرمانی دراماتیک رو کسب کنه ... لیورپول بعد از 21 سال دوباره قهرمان اروپا شده بود .

9 سال بعد ...

لیگ جزیره , سال 2014 , لیورپول بعد از 24 سال در آستانه قهرمانی لیگ بود . ابتدا با 3 گل از حریفش یعنی کریستال پالاس جلو افتاد اما در مدت 9 دقیقه 3 گل خورد و بازی به تساوی کشیده شد . به این ترتیب رویای قهرمانی از بین رفت .

SASAN
05-06-2014, 08:06 AM

فوتبال ورزش عجیبیه ...

فینال استانبول , سال 2005 , میلان در یک نیمه 3 گل زد و در آستانه قهرمانی بود . نیمه دوم لیورپول متحول شد و با زدن 3 گل در 6 دقیقه کار رو به تساوی کشوند و در ادامه تونست یک قهرمانی دراماتیک رو کسب کنه ... لیورپول بعد از 21 سال دوباره قهرمان اروپا شده بود .

9 سال بعد ...

لیگ جزیره , سال 2014 , لیورپول بعد از 24 سال در آستانه قهرمانی لیگ بود . ابتدا با 3 گل از حریفش یعنی کریستال پالاس جلو افتاد اما در مدت 9 دقیقه 3 گل خورد و بازی به تساوی کشیده شد . به این ترتیب رویای قهرمانی از بین رفت .

واقعا هم ورزش نامردی است شایان جان . یک نکته دیگه جا موند :

سال 2010 پاس به دروگبا و امسال به دمبابا .

:3214332768429986099

АЯЭF
05-06-2014, 08:17 AM
دیشب واقعا نتیجه واقعا شوکه کننده بود اصلا قابل پیش بینی نبود دلم میسوزه چون سوارز به رکورد 31گل رونالدو رسید اگه هفته بعد گل بزنه رکوردو شکونده
این فصل دفاع خوبی نداشتیم همینم باعث شد قهرمان نشیم فقط امیدوارم برا فصل بعد که تو uclبازی میکنیم دفاع خوب بخریم
این فصل از اول برا سهمیه اومدیم ولی اواخر فصل به خاطر عملکرد خوب تیم به قهرمانی امیدوار شدیم که اونم با بدشانسی از دست رفت به طرفدارای سیتی هم باید قهرمانی رو تبریک گفت
دلداری جرارد به سوارز بعد بازی:( :

r v d
05-06-2014, 10:08 AM

خیلی عجیب و قریب شده داستان قهرمانی لیورپول ؛ تا میاد به راحتی قهرمان شه و خودش رو به قهرمانی نزدیک کنه ؛ یهو یه اتفاقی میفوته و دور میشن کم کم !!!!

یه جورایی ترسناک شده داستان قهرمانی لیورپول این فصل ؛ یه چیزی تو مایه های " نفرین شده " یا " طلسم شده " نمیخوام خُرافاتی به این داستان نگاه کنم آدم خُرافاتی هم نیستم ولی احساس میکنم واقعاً نفرین شده این فصل و نمیشه که قهرمان شه .

Hamid
05-06-2014, 10:38 AM
خیلی دلم برای این جرارد میسوزه! این همه سال تو یه تیم موندن و قهرمان نشدن خیلی غم انگیزه!
واقعا مدافعای لیورپول شاهکارند ، اگه 5 دقیقه صبر می کردند راحت می تونستند به قهرمانی برسند
البته خدا رو چه دیدی شاید دوباره از همون اتفاقای غیر قابل پیش بینی بیفته و سیتی این دو تا بازی رو ببازه!

r v d
05-06-2014, 11:35 AM

به گزارش دیلی میل : خون استیون جرارد ممکن است قرمز باشد اما وقتی بچه بود با جام هایی عکس یادگاری انداخت که خشم والدین لیورپولی خود را برانگیخت.

اورتون در سال 1987 فاتح جام قهرمانی لیگ فوتبال انگستان شد و عموی جرارد، لزلی، او را به باشگاه اورتون برد تا با دو جام قهرمانی لیگ و جام خیریه عکس یادگار بیاندازد.

لزلی حتی یک دست پیراهن اورتون برای برادرزاده اش استیوی خرید تا بتواند با آن عکس یادگاری بگیرد.

جرارد در خصوص این موضوع گفت: پدرم عصبانی شد و مرا به خاطر اینکه این اتفاق رخ داده نفرین کرد.

S.H.A.Y.A.N
05-06-2014, 12:35 PM
چند تا عکس جالب ...

7 جام اروپایی آث میلان :

ستارگانی که استعداد آنها توسط ون خال کشف شد :

مقایسه افتخارات تیم های لالیگا و لیگ جزیره از سال 2000 :

الکسیس سانچز , از فرش به عرش ...

کلکل جالب مورینیو و آنجلوتی :

3 ستاره شدن یوونتوس :

پرافتخارترین تیم ها از نظر تعداد جام های اروپایی :

ستارگانی که در آژاکس ساخته شدند :

شوت فوق العاده زیبای کاکا در مقابل اینتر که خورد به تیرک :

ون خال , در حال آموزش دادن به گواردیولا و مورینیو :

قدرت لالیگا در اروپا :

یاد بارسلونای گواردیولا به خیر :

گران قیمت ترین خریدهای تاریخ رئال مادرید در یک نگاه :

گل جالب رونالدو مقابل والنسیا به سبک گل های ایبرا :

طرحی از فینال لیگ قهرمانان اروپا :

تعدادی از اسطوره های بارسلونا :

2 تا از بهترین مثلث های تاریخ فوتبال :

7 اسطوره بارسلونا که 4 تاشون رفتند ...

Seraph
05-06-2014, 01:28 PM
:8:

King Of Darkness
05-06-2014, 01:40 PM
یارامندی هم تقصیر نداره . بازیکن بی تجربه ای هست مثل دنی کارواخال که اوایل فصل چند تا اشتباه بچه گونه کرد ولی به مرور زمان عالی شد . یارامندی هم بازی کنه خوب میشه . در مورد زوج یارامندی هم بگم که اولا تو این بازی باید به مودریچ استراحت میداد دوما خوب مسلم دو تا بازیکنی که سبک بازیشون عین همه و بیشتر تو کار های تدافعی شرکت میکنند نمیتونن باهم خوب مچ بشن . و از اونجایی که پرس از دفاع تیم حریف باید انجام بشه بین دو تا هافبک وسطمون با فورواردمون فاصله زیاد میوفته و بازیکن وسط تیم حریف راحت میتونه توپ پخش کنه .

شایان جان من که حرفی نزدم حریف هامون ضعیفه ولی اهمیتش از فینال یو سی ال بیشتر نیست چون به احتمال 70% اتلتی قهرمان میشه و ما باید تمرکزمون روی فینال باشه که حداقل اونو بگیریم که سال بعد هم تو یه سوپرکاپ اروپا باشیم و بتونیم یه جام دیگه هم بیاریم .

AƦAƾH
05-06-2014, 02:01 PM
گل زیبای کریستیانو رونالدو به صورت عکس متحرک در زاویه های مختلف :

البته کلا رونالدو عادت داره به دزدن گلهای پشت پا :

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> .jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

رکورد رئال مادرید :

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> n.png (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

استیون جرارد در Inseption بود ! ( If you know what i mean ... ) :ی

تغییر وضعیت جرارد :

دو اسطوره :8: :

r v d
05-06-2014, 03:01 PM

خاویر زانتی بازنشسته شد

به گزارش تسنیم ، خاویر زانتی، ستاره آرژانتینی خط دفاع تیم فوتبال اینتر در سن 40 سالگی بازنشستگی خود را اعلام کرد. زانتی با اعلام اینکه از فصل آینده در یک پست مدیریتی به فعالیت خود در اینتر ادامه میدهد، تأیید کرد فصل جاری، آخرین فصل دوران 19 ساله حضور او در ورزشگاه جوزپه مه آتزاست.

وی که فصل گذشته درگیر مصدومیتی شدید شده بود چند روز پس از آنکه اریک توهیر، مالک اینتر اعلام کرد کاپیتان این تیم در پایان فصل بازنشسته میشود، این خبر را اعلام کرد و به نشریه ناسیون آرژانتین گفت: بازنشستگی در سن 40 سالگی حس بی نظیری است.

به خودم افتخار میکنم و فکر میکنم اکنون زمان مناسبی برای کنار گذاشتن فوتبال است. پس از مصدومیتم در فصل گذشته میخواستم ثابت کنم که میتوانم به رقابتها برگردم و به این هدف هم رسیدم.

زانتی افزود: رویای من تمام کردن دوران بازیگری ام در اینتر بود. اینتر خانه من است و بعد از این هم در خارج از زمین بازی تمام تلاشم را برای موفقیت این تیم انجام میدهم. از این به بعد در نقش مدیر ورزشی اینتر ایفای نقش خواهم کرد، یک چالش جدید. بی صبرانه منتظر کسب تجربه در این پست جدید هستم.

رسمی بودن این خبر قطعی نیست

АЯЭF
05-06-2014, 08:20 PM
سوارز یک گل تا شکستن رکورد:

MAMAD
05-06-2014, 11:21 PM
قهرمان اف ای کاپ جوانان

...................
پدر و پسر

........................

مایه افتخـــار....:heart_mini:

SASAN
05-07-2014, 12:08 AM
تــنــکــیــو کــاپــیــتــان ♥

Nemanja Woahhhh
Nemanja Woahhhhh
He comes from Serbia
He’ll fu-cking murder ya!
Nemanja Woahhhh
Nemanja Woahhhhh

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 34601207655657_o.jpg

The Fury
05-07-2014, 12:59 AM
هنرمندانی که قراره با تیم ملی راهی برزیل شن :

محمد و احمد رضای عزیز :5:

اقا مرتضی گل :5:

لیلا خانوم :5:

اقا محراب :5:

مهناز جوووون :5:

فاطمه خانم :5:

جنتلمن ایران اقا محراب :5:

نسرین جون :5:

دایی امین خودمون :5:

نیوشا خوشکله :5:

حالا یک سوال این بزرگواران دقیقا قراره اونجا چیکار کنن ؟

r v d
05-07-2014, 01:08 AM
عشق امیر جی بی ال داره عکس میندازه ( کالاس ــه جمهوری چکی :ی :ی )

ســـــ وپر فرانکی و 2 تا دخترش :8: سمته چپی که خوده خوده لمپارده :ی

هـــــازارد به همراه ؛ یانیس و لـــئو :8:

گری کیهیل و فرزندش

El Niño
05-07-2014, 01:29 AM
جنتلمن ایران اقا محراب :5:

حالا یک سوال این بزرگواران دقیقا قراره اونجا چیکار کنن ؟

البته ایشون حسام هستند.

قراره یه سریال بسازن تو مایه های ساخت ایران

------------

این ویدئو رو حتما بگیرین یکی از طرفدارای سیتی (یا یونایتد :ی) بعد از باخبر شدن از نتیجه بازی لیورپول : <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

پ.ن : مصداق بارز تیتاب دادنه :ی

S.H.A.Y.A.N
05-07-2014, 04:15 AM
البته ایشون حسام هستند.

قراره یه سریال بسازن تو مایه های ساخت ایران

------------

این ویدئو رو حتما بگیرین یکی از طرفدارای سیتی (یا یونایتد :ی) بعد از باخبر شدن از نتیجه بازی لیورپول : <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

پ.ن : مصداق بارز تیتاب دادنه :ی

:136: :136: :136:

عالی بود . عالی ...

آخرین باری که اینقدر خندیدم یادم نمیاد :136:

قیافه طرف همینجوریش کمدی بود ... خوشحالی هم میکرد :137:

r v d
05-07-2014, 09:27 AM
نکو و مسی :50:

نکو و پویول :22:

نکو و همسرش لیلا اوتادی :)