توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |مقاله| ~¤§¦ 2 Football ¦§¤~
صفحه ها :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
abbasgholi
07-01-2014, 10:42 PM
صحبت فرو کردن شد یاد انتقال تورس به چلسی و کارول به لیورپول افتادم
در مورد اينكه شاو خريد اشتباهي هست همه ميتونن حرف بزنن جز طرفداراي چلسي ! چون اونجوري كه شاو به چلسي لينك شد و مسئولاي چلسي دنبالش بودن به اندازه نصفش شاو به يونايتد لينك نشد !
البته حالا بماند كه يونايتد فن پرسي و كاگاوا رو مجموعا هم قيمت با تورس خريد !
چند وقت پيش يكي از دوستان يه راهكاري ارائه داد ( يادم نيست اين انجمن بود يا يه سايت ديگه ) و من چند وقت پيش توي يكي از بازي هاي نصف شب جام جهاني امتحان كردم و به شما هم پيشنهاد ميكنم امتحان كنيد . بازيهايي كه سرهنگ عليفر گزارشگره صداي تلويزيون را تا جايي كه امكان داره كم كنيد . ميبينيد كه وقتي توپ به محوطه جريمه يكي از تيمها نزديك بشه چنان نعره اي ميزنه كه صداشو به وضوح ميشنويد . اينجوري هم از چرت و پرت گفتناش راحتيد هم يه فان خيلي خوب داريد :21:
r v d
07-02-2014, 09:52 AM
صحبت فرو کردن شد یاد انتقال تورس به چلسی
تورس وقتی به چلسی اومد که بازیکن بزرگی بود ؛ تورس وقتی اومد که تو لیورپول و جزیره آقایی میکرد ؛ چلسی هم به خاطر بزرگیش و اسمش پول داد ؛ امثال لوک شاو و به قول تو کارول نه اســــــــم دارن نه سطح کیفی بالا ( حد اقل نیمی از اون سطحی که اون زمان تورس داشت ) ..
Brodus Clay
07-02-2014, 10:16 AM
30 سال پیش ؛ سال 1984 پپ گواردیولا برای اولین بار وارد لاماسیا شد .
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
:134:
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
======
راكيتيچ در تست پزشكي بارسا
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
The Shadow
07-02-2014, 11:13 AM
ببینم درست متوجه شدم ؟
نکنه منچستری ها فکر میکنند چلسی دنبال لوک شاو بوده اما منچستر یونایتد موفق شده بر سر این انتقال، چلسی رو شکست بده ؟
:136:
تورس هم چلسی 50 میلیون خرید یا شفچنکو رو 30 میلیون خرید کسایی بودن که بین سه بازیکن برتر جهان حضور داشتند ( تورس سوم جهان، شفچنکو که توپ طلا هم گرفته بود و بهترین بازیکن جهان شده بوده ! ) بعد شفچنکو 30 میلیون ؟ اون وقت لوک شاو 18 ساله هم 30 میلیون ؟؟؟؟؟؟ بعد تازه کارول 35 میلیون ؟؟ :136:
Mirza
07-02-2014, 11:23 AM
ببینم درست متوجه شدم ؟
نکنه منچستری ها فکر میکنند چلسی دنبال لوک شاو بوده اما منچستر یونایتد موفق شده بر سر این انتقال، چلسی رو شکست بده ؟
:136:
تورس هم چلسی 50 میلیون خرید یا شفچنکو رو 30 میلیون خرید کسایی بودن که بین سه بازیکن برتر جهان حضور داشتند ( تورس سوم جهان، شفچنکو که توپ طلا هم گرفته بود و بهترین بازیکن جهان شده بوده ! ) بعد شفچنکو 30 میلیون ؟ اون وقت لوک شاو 18 ساله هم 30 میلیون ؟؟؟؟؟؟ بعد تازه کارول 35 میلیون ؟؟ :136:
منچستر اگر به قول شما کار اشتباهی کرده که 30 میلیون واسه لوک شاو داده اینا همش برمیگرده به گندی که مویس فصل پیش به سر منچستر آورد که الان امثال ساوثهمپتون براش تکلیف تعیین میکنه چه پولی رو پرداخت کنه. اگر منچستر فصل پیش عملکردش خوب بود این رقم قرارداد کمتر از اون 30 تا میشد اما حالا شده و مطمئنم منچستر دوست نداشت امثال چلسی و سیتی هایجک کنن چنین بازیکن با استعدادی رو که تو سن 18 سالگی به تیم ملی کشورش دعوت میشه. سوای اینا عملکرد فوق العادش در باشگاه خودش در فصل پیش مهر تاییدی بر این قرارداد هس البته کمتر از این 30 تا. خیلی هم خوشحالم مثل امثال فرناندو تورس لوک شاو اسمی برای خودش در جزیره در نکرده که الان نمیتونه یک دروازه خالی رو گل کنه. شاو هنوز 18 سالشه و اطمینان دارم تا 15 سال دفاع چپ منچستر رو بیمه خواهد کرد.
The Shadow
07-02-2014, 11:45 AM
منچستر اگر به قول شما کار اشتباهی کرده که 30 میلیون واسه لوک شاو داده اینا همش برمیگرده به گندی که مویس فصل پیش به سر منچستر آورد که الان امثال ساوثهمپتون براش تکلیف تعیین میکنه چه پولی رو پرداخت کنه. اگر منچستر فصل پیش عملکردش خوب بود این رقم قرارداد کمتر از اون 30 تا میشد اما حالا شده و مطمئنم منچستر دوست نداشت امثال چلسی و سیتی هایجک کنن چنین بازیکن با استعدادی رو که تو سن 18 سالگی به تیم ملی کشورش دعوت میشه. سوای اینا عملکرد فوق العادش در باشگاه خودش در فصل پیش مهر تاییدی بر این قرارداد هس البته کمتر از این 30 تا. خیلی هم خوشحالم مثل امثال فرناندو تورس لوک شاو اسمی برای خودش در جزیره در نکرده که الان نمیتونه یک دروازه خالی رو گل کنه. شاو هنوز 18 سالشه و اطمینان دارم تا 15 سال دفاع چپ منچستر رو بیمه خواهد کرد.
اصلاً هیچ ربطی نداره !
من برای منچستر یونایتد احترام زیادی قائلم و روی صحبتم اصلاً روی منچستر نیست. ساتهمتون قیمت لوک شاو رو از اول 30 میلیون گذاشته بود. توی با استعداد بودن این بازیکن شکی ندارم چون قبل از اینکه بخواد اینقدر دیده بشه و معروف شه، موقعی که چلسی میخواستش کسی اصلاً نمیشناختش ! لوک شاو خودش هم توی صفحه ی توئـ ـترش گفته بود به شدت چلسی فن هست و آرزوش اینه که برای چلسی بازی کنه. الگوش هم اشلی کول اعلام کرده. بعد از اون قضایا تازه آخر فصل مشتری های دیگه پیدا کرد. چلسی دنبالش بود اما به طور جدی آب پاکی رو ریخت روی دست لوک شاو و ساتهمتون. گفت برای بازیکن 18 ساله، 20 میلیون بیشتر پرداخت نمیکنیم ! چلسی رو دوست داری و تیمت راضی میشه با این مبلغ پاشو بیا قدمت هم روی چشم، وگرنه اگه راهی نداره ما خودمون دیگه میکشیم کنار ! همین هم شد و چلسی به فیلیپه لوئیز پیشنهاد داد.
نمیگم لوک شاو بده اما چلسی این چند ساله پول مُفت نداده به کسی. ما سسک فابرگاس رو خریدیم 28 میلیون !!!!! این قدرت خرید ما در این فصول اخیر رو نشون میده حالا سسک که خودش رو نشون داده و کل دنیا میشناسنش 28 میلیون اونوقت مارونه فلاینی 40 میلیون ؟؟ لوک شاو 18 ساله 30 میلیون ؟
در حالی که چلسی سزار آزپیلیکوئتا که تمام لیگ این فصل ستایشش کردن و شد فیکس اسپانیا توی جام جهانی رو 7 میلیون خرید ! یا فیلیپه لوئیز رو 12-13 میلیون پیشنهاد داد که گویا مورد قبول هم واقع شده. حالا فیلیپه لوئیز با تجربه تر هست و درسش هم پس داده.
مشکل متاسفانه باشگاه های پر مدعی هستند که یک دفعه ای یه بازیکنشون توی بورس میاد، چند سال پیش نیوکاسل، پارسال تاتنهام و امسال سوتهامتون. تیم ها باید پیشنهاد عجیب غریب ندن که به خودشون بیان این باشگاه ها.
-------------------------------------------------------------------------
این تائیدیه سایت چلسی
COSTA AGREEMENT REACHED Chelsea Football Club can confirm an agreement has been reached with Atletico Madrid for the transfer of Diego Costa, with Chelsea meeting the buy-out clause for the Spanish international.
نميدونم چرا تورس داره با شاو مقايسه ميشه در حالي كه اصلا پستاشون به هم هيچ ربطي ندارن . اما تورس و شوچنكو نصف پولي كه بابتشون داده شد بازدهي نداشتن . اگه اونا بهترين بازيكناي جهان هم بوده باشن و در ازاي اينهمه پول اينجوري بازي كنن چه فايده اي داره ؟
دوست من the shadow من كاري به اين ندارم كه كي كيو شكست داد . من دارم ميگم همين بازيكني كه بعضي از دوستان با زبون بي زبوني دارن ميگن به درد نميخوره خودتون هم شديدا دنبالش بوديد . بعدم سن بازيكن اصلا مقياس خوبي نيست كه ببينيد طرف مي ارزه يا نه . درسته ساوتهمپتون روده درازي كرد اما مسئولاي من يونايتد اصلا براشون اهميت نداشت كه چه سي مليون بدن چه صد مليون . چون بلاهايي كه پارسال سر يونايتد اومد و از نظر اقتصادي به ضررشون شد باعث شد كه كمتر اقتصادي فكر كنن . وگرنه همه ميدونن يونايتد تو طول تاريخ خريدهاي هوشمندانه اي داشته .
در ضمن فليني رو 27 ميليون خريديم نه 40 ميليون . اوني كه 37 ميليون خريديم خوان ماتا بود .
البته اين چيزايي كه داره سرشون بحث ميشه خيلي چيزاي مسخره اي هست چون ما كه از جيبمون خرج نميكنيم و داريم سر قيمت بحث ميكنيم .
King Of Darkness
07-03-2014, 12:18 AM
امام جمعه خطیر لرستان حاج آقا تورس به همراه حضرت راموس :136:
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
The Shadow
07-03-2014, 11:22 AM
تورس و شفچنکو با شاو اصلاً مقایسه نمیشه ! چیزی که مشخصه همیشه مهاجمین گرون تر از مدافع و دروازه بان بودن ! حالا کاری ندارم که شفچنکو توی چلسی بود بوده یا نه اما شفچنکو بوده !!! با این مبلغ، حالا شاو هنوز نیمده و ندیدینش که از همین الان بگیم موفق میشه. مثل مارونه فلاینی که توی اورتن و بلژیک عالی بود و توی منچستر اصلاً موفق نبود. بحث سر پولشه شما حرفاتون متین اما بازم میگم قیمت شفچنکو = لوک شاو ؟؟؟!
قدرت خرید یعنی این ! :دی
من دیگه حرفی ندارم :famil:
Junior
07-03-2014, 11:42 AM
تورس و شفچنکو با شاو اصلاً مقایسه نمیشه ! چیزی که مشخصه همیشه مهاجمین گرون تر از مدافع و دروازه بان بودن ! حالا کاری ندارم که شفچنکو توی چلسی بود بوده یا نه اما شفچنکو بوده !!! با این مبلغ، حالا شاو هنوز نیمده و ندیدینش که از همین الان بگیم موفق میشه. مثل مارونه فلاینی که توی اورتن و بلژیک عالی بود و توی منچستر اصلاً موفق نبود. بحث سر پولشه شما حرفاتون متین اما بازم میگم قیمت شفچنکو = لوک شاو ؟؟؟!
قدرت خرید یعنی این ! :دی
من دیگه حرفی ندارم :famil:
دیگو کاستا رو که با همون قیمت هم براش زیاده. خودتون می بینید که سال بعد تو لیگ مثل جام جهانی هیچ کاری نمی تونه بکنه . فابرگاس هم که الان جزو بهترین هافبک ها نیست وگرنه خود بارسا نگهش میداشت یا ارسنال میخریدیش . هیچ باشگاهی نخواستش افتاد دست شما .
لوک شاو هم اگه بازیاشو دیده باشد می بینید با همین سنی که داره الان اگه بهترین نباشه جزو 3 مدافع برتر لیگ . حالا چند سال دیگه که تجربه بیشتری کسب می کنه بماند . هررا هم که استعداد خوبیه فقط چون اتلیتکو نمیفروختش مجبور شدن پول زیادی بدن که قردادادش فسخ کنن . امیدوارم ارزششو داشته باشه
The Shadow
07-03-2014, 11:49 AM
یعنی رو که نیست ! سنگ پا قزوینه :136:
این فابرگاس همون بود که به شدت دنبالش بودید حالا اومد چلسی بد شد، درست عین هازارد که کاگاوا ازش بهتر شد :دی
فابرگاس هم اگه اشتباه نکنم امسال بهترین پاس گل دهنده ی بارسلونا و دومین پاس گل دهنده ی لالیگا بعد دی ماریا شد.
در کل حق با شماس، اصلاً هررا + شاو > کوستا + فابرگاس
والا ما که عادت داریم همیشه بازیکنی که منچستر میخواسته اومده چلسی شده بدترین بازیکن ! :دی
Junior
07-03-2014, 11:57 AM
یعنی رو که نیست ! سنگ پا قزوینه :136:
این فابرگاس همون بود که به شدت دنبالش بودید حالا اومد چلسی بد شد، درست عین هازارد که کاگاوا ازش بهتر شد :دی
فابرگاس هم اگه اشتباه نکنم امسال بهترین پاس گل دهنده ی بارسلونا و دومین پاس گل دهنده ی لالیگا بعد دی ماریا شد.
در کل حق با شماس، اصلاً هررا + شاو > کوستا + فابرگاس
والا ما که عادت داریم همیشه بازیکنی که منچستر میخواسته اومده چلسی شده بدترین بازیکن ! :دی
بعد این بازیکن با ارزش رو چرا بارسا می فروشه و بعد ارسنال نمی خواهدش که به شما برسه ؟ :136:
اونم تازه با این قیمت کم !!!!!!!!!!
بارسا با این قیمت کم که شما پزه خرید خوب میدی خواسته جواهر رو بفروشه و بعد ارسنال با این قیمت کم این جواهر رو نخریده به نظرت بازیکن خیلی خوبیه ؟
اونم به قول شما تو بازاری که به ما هررا و شاو رو میندازن .
رو حرفی می زنید فکر کنید که حرفاتون با هم تناقض نداشته باشه
King Of Darkness
07-03-2014, 12:03 PM
این بحث به من ربطی نداره ولی برای اینکه یه علاقه کوچکی به اسپانیا دارم میگم .
فابرگاس رو دلبوسکه از تیم اخراج کرد به علت گـــــــــ شـــادی + پیکه :ی
درست از نظر آمار پاس امسال تو اوایل فصل با اختلاف صدرنشین بود ولی به مراتب افت کرد جوری که دی ماریا که بهش رسید هیچی ... ازش هم پاس گل های بیشتری داد :ی
من خودم تو بارسا که بود شاید تنها بازیکنی بود که دوسش داشتم ولی قبول کنید که فقط تو نیم فصل اول خوب بود .
دیگو کاستا هم قبل اون مصدومیت کوفتی فوق العاده بود ولی بعد مصدومیت مثل فینال لیسبون و جام جهانی منطقه ای که بازی می کرد رو قهوه ای کرده بود :ی
مصدومیت واقعا بد چیزیه :132d5a68025c8cd6: رونالدو هم بعد مصدومیتش خیلی افت کرده ولی باز سلطان :132d5a68025c8cd6::e1du0kb210nv49d4skx
The Shadow
07-03-2014, 12:10 PM
بعد این بازیکن با ارزش رو چرا بارسا می فروشه و بعد ارسنال نمی خواهدش که به شما برسه ؟ :136:
اونم تازه با این قیمت کم !!!!!!!!!!
بارسا با این قیمت کم که شما پزه خرید خوب میدی خواسته جواهر رو بفروشه و بعد ارسنال با این قیمت کم این جواهر رو نخریده به نظرت بازیکن خیلی خوبیه ؟
اونم به قول شما تو بازاری که به ما هررا و شاو رو میندازن .
رو حرفی می زنید فکر کنید که حرفاتون با هم تناقض نداشته باشه
توضیحات کاملش رو توی چت باکس دادم واست و حالا بهتره من بگم روی حرفی که میزنید یکم راجبش تحقیق کنید.
انتقال فابرگاس به چلسی یک انتقال دو سر برد بود هم واسه بارسا هم واسه چلسی طبق بند قراردادی که آرسنال زمانی که فابرگاس رو فروخت چلسی ! اگه فابرگاس میموند بارسا اولاً باید بارسا حدود 30 میلیون به آرسنال میداد ( به خاطر اینکه توی بند قرارداد ذکر شده بوده فابرگاس قهرمان چمپیونز لیگ بشه دو بار باید این مبلغ به آرسنال برسه ). به آرسنال هم میدادنش مجانی در میومد.
به تیم دیگری هم میدادن اگه زیر 30 میلیون میدادن سود میکردن و نباید مبلغی به آرسنال داده میشد که دشمن آرسنال یعنی چلسی 28 میلیون به بارسا داد و به توافق رسیدن و یه پاپاسی به آرسنال نرسید.
این شد که چلسی یک بازیکن با این سطح به مبلغ 28 میلیون گرفت، بارسلونا هم هیچ پول مفتی به آرسنال نپرداخت و 28 میلیون رو گذاشت توی جیبش و نوش جونش !
S.H.A.Y.A.N
07-03-2014, 12:30 PM
آمار گلزنی تیم های باشگاهی در جام جهانی 2014 تا اینجا :
The Evil Dead
07-03-2014, 12:49 PM
آمار گلزنی تیم های باشگاهی در جام جهانی 2014 تا اینجا :
دم جیمز رودریگز گرم.به تنهایی تونسته موناکو رو تو لیست اولا قرار بده:دی
البته بماند كه توي خبرگزاري ها من از زبون خود فابرگاس شنيدم كه ونگر گفته بهش نيازي ندارم ! حالا بماند كه خبر صحت داره يا نه .
خب اگه به اسم بازيكن باشه كه شما "شوچنكو" رو خريديد ما هم كاگاوا رو خريديم كه بازيكن سال بوندسليگا شده بود . كلا دو سال پيش به اين نكته جالب توجه نشد كه خريد بازيكن سال بوندسليگا و بازيكن سال پرمير ليگ هم قيمت با خريد تورس شد . حالا اگه كاگاوا خوب نبود تورس هم همينطور . اما فن پرسي يه تنه منچستر رو قهرمان كرد .
يونايتد شديدا دنبال فابرگاس بود اما قبل از اينكه خوان ماتا رو منچستر بخره . امسال فقط روزنامه هاي چرت و پرتي مثل ديلي ميل فابرگاس رو به يونايتد لينك كردن و اصلا يونايتد دنبالش نبود . براي اينكه توي اون پست وين روني و خوان ماتا ميتونن بازي كنن و اصلا نيازي به هافبك هجومي نبود . آندر هررا به هافبك وسطه كه بيشتر تمايلات دفاعي داره و اين اون چيزي بود كه يونايتد بهش نياز داشت . يه سايت هررا و فابرگاس رو مقايسه كرده بود و به اين نتيجه رسيده بود كه فابرگاس گل و پاس گل بيشتري داده اما هررا آمار كارهاي دفاعيش بهتر از فابرگاسه .
شما يه جوري داريد ميگيد كه انگار مطمئنيد كاستا و فابرگاس موفق ميشن اما شاو و هررا موفق نميشن ! اما يادتون نره كه بازيكنايي مثل هررا و شاو اگر باشگاه مثل رونالدو نفروشه سالهاي بيشتري نسبت به فابرگاس و كاستا ميتونن بازي كنن چون سنشون كمتر از اين دو هست . تو استعداد اين دو هم شكي نيست و من بعيد ميدونم پيشرفت نكنن
AƦAƾH
07-03-2014, 01:40 PM
در باز کن سوارز هم اکنون در تمام فروشگاه ها :
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> n.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
اینم آقای با اخلاق :5:
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> n.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
پ.ن : راستی شنیدم در ادامه و راستای همکاری های بارسا با فیفا ، شاید محرومیت سوارز کاهش پیدا کنه , ریلی ؟ :2uqdic2:
MrHOF
07-03-2014, 01:45 PM
تو بازی با سوئیس مسی اصلآ اعصاب نداشت
چـِـش بود جدآ :d
تو یه صحنه هم یکی از بازیکن سوئیس رو شوت کرد اونور :d
Junior
07-03-2014, 01:49 PM
توضیحات کاملش رو توی چت باکس دادم واست و حالا بهتره من بگم روی حرفی که میزنید یکم راجبش تحقیق کنید.
انتقال فابرگاس به چلسی یک انتقال دو سر برد بود هم واسه بارسا هم واسه چلسی طبق بند قراردادی که آرسنال زمانی که فابرگاس رو فروخت چلسی ! اگه فابرگاس میموند بارسا اولاً باید بارسا حدود 30 میلیون به آرسنال میداد ( به خاطر اینکه توی بند قرارداد ذکر شده بوده فابرگاس قهرمان چمپیونز لیگ بشه دو بار باید این مبلغ به آرسنال برسه ). به آرسنال هم میدادنش مجانی در میومد.
به تیم دیگری هم میدادن اگه زیر 30 میلیون میدادن سود میکردن و نباید مبلغی به آرسنال داده میشد که دشمن آرسنال یعنی چلسی 28 میلیون به بارسا داد و به توافق رسیدن و یه پاپاسی به آرسنال نرسید.
این شد که چلسی یک بازیکن با این سطح به مبلغ 28 میلیون گرفت، بارسلونا هم هیچ پول مفتی به آرسنال نپرداخت و 28 میلیون رو گذاشت توی جیبش و نوش جونش !
البته بماند كه توي خبرگزاري ها من از زبون خود فابرگاس شنيدم كه ونگر گفته بهش نيازي ندارم ! حالا بماند كه خبر صحت داره يا نه .
خب اگه به اسم بازيكن باشه كه شما "شوچنكو" رو خريديد ما هم كاگاوا رو خريديم كه بازيكن سال بوندسليگا شده بود . كلا دو سال پيش به اين نكته جالب توجه نشد كه خريد بازيكن سال بوندسليگا و بازيكن سال پرمير ليگ هم قيمت با خريد تورس شد . حالا اگه كاگاوا خوب نبود تورس هم همينطور . اما فن پرسي يه تنه منچستر رو قهرمان كرد .
يونايتد شديدا دنبال فابرگاس بود اما قبل از اينكه خوان ماتا رو منچستر بخره . امسال فقط روزنامه هاي چرت و پرتي مثل ديلي ميل فابرگاس رو به يونايتد لينك كردن و اصلا يونايتد دنبالش نبود . براي اينكه توي اون پست وين روني و خوان ماتا ميتونن بازي كنن و اصلا نيازي به هافبك هجومي نبود . آندر هررا به هافبك وسطه كه بيشتر تمايلات دفاعي داره و اين اون چيزي بود كه يونايتد بهش نياز داشت . يه سايت هررا و فابرگاس رو مقايسه كرده بود و به اين نتيجه رسيده بود كه فابرگاس گل و پاس گل بيشتري داده اما هررا آمار كارهاي دفاعيش بهتر از فابرگاسه .
شما يه جوري داريد ميگيد كه انگار مطمئنيد كاستا و فابرگاس موفق ميشن اما شاو و هررا موفق نميشن ! اما يادتون نره كه بازيكنايي مثل هررا و شاو اگر باشگاه مثل رونالدو نفروشه سالهاي بيشتري نسبت به فابرگاس و كاستا ميتونن بازي كنن چون سنشون كمتر از اين دو هست . تو استعداد اين دو هم شكي نيست و من بعيد ميدونم پيشرفت نكنن
من هم خواستم این مطلبو 3 ساعت توضیح بذم که نشد . شاید من کلا بد بیان کردم ولی منظور منو j.c گفت
اینم آقای با اخلاق :5:
این عکس مربوط میشه به وقتای اضافه بازی که اینلر یه تکل رو مسی زد که نزدیک بود مسی هم بره خونه(:دی)
بعد از اون اومد کنار مسی یه چیزی بهش گفت مسی هم اونو کنار زد تو عکس دوم هم اگه بزرگ بشه میبیند که اینلر داره لبخند میزنه و واکنش بدی هم نشون نداده یعنی یه متلکی چیزی گفته که مسی این واکنشو نشون داده.
دفعه بعد خواستید تخرب کنید چیزای بهتری بزارید نه این تصاویر مضحک که یه عده ادم بیکار هم نشستن اونو تفسیر کردن(منظورم شما نیستی:wink2:):wink2:
AƦAƾH
07-03-2014, 01:55 PM
برای تخریب نزاشتم ، چیزیه که اتفاق افتاده .
اینجا هم جای کل کل این دو تیم نیست و نمیخوام ادامه بدم ...
تفسیر و کارشناسیش با شما ;)
نیازی به تفسیر من نیس.تصاویر قبل و بعد این اتفاق خودش واضحه .
خوش باشید...:wink2:
Brodus Clay
07-03-2014, 02:07 PM
تیم منتخب یک هشتم نهایی
S.H.A.Y.A.N
07-03-2014, 06:09 PM
:a: rip la liga defenders:a:
The Enforcer
07-03-2014, 08:53 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> _n.jpg
امره چانم اومد بالاخره ...
تا الآن سه تا خرید خوب بوده ... بعدی یه دفاع چپه ، مورنو ، مارکوویچ یا بلیند . شایدم رایان برترند :136:
The Wollek
07-03-2014, 09:37 PM
The Enforcer
07-03-2014, 10:34 PM
خب ظاهرا لیورپول پیشنهاد 87 میلیون یورویی بارسا برای سوارزو رد کرده و 100 میلیون یورو واسش می خواد .
از طرفی چون بارسا دفاع لازمه نباید این همه خرج سوارز بکنه و از طرف دیگه لیورپول همچنان دنبال یان هونتلار و الکسیس سانچزه برای جایگزینی سوارز . نمیدونم آخرش چی میشه .
اگه سوارز بمونه لیورپول که عالی میشه ...
سوارز مال خودتون:504:
بایکن خوبی هستش ولی نه در حد 100 میلیون:504:
دیگه زیدان و مارادونا نیس که :501:
بهتره تو همون لیورپول بمونه با محرومیت 4 ماهه اش حال کنه :3214332768429986099
در ضمن اگه سوارز نباشه که لیورپول به فنا میره.
به جای اینکه سوارز رو بفروشن بیان یکی بگیرن که از اول فصل در کنارشون باشه
میان کلاس میزارن:501:
سوارز مال خودتون:504:
بایکن خوبی هستش ولی نه در حد 100 میلیون:504:
دیگه زیدان و مارادونا نیس که :501:
بهتره تو همون لیورپول بمونه با محرومیت 4 ماهه اش حال کنه :3214332768429986099
در ضمن اگه سوارز نباشه که لیورپول به فنا میره.
به جای اینکه سوارز رو بفروشن بیان یکی بگیرن که از اول فصل در کنارشون باشه
میان کلاس میزارن:501:
سوارز نباشه لیورپول نابود میشه :3214332768429986099
جوک جالبی بود
اگه سوارز نبود که سهمیه اروپا رو هم نمی گرفتید:k63ozg6a7ni2674n:
موندم چطور بازیکنی که 31 گل براتون زده و 12 پاس گل(فک کنم)داده رو بی تاثیر می دونید؟؟:504:
هرچند سوارز هم که بود حسرت قهرمانی 25 ساله شد :wink2:
S.H.A.Y.A.N
07-03-2014, 10:51 PM
100 تا برای سوارز :136:
مسئولان لیورپول چه فکری کردن ؟
سوارز با اون کاری که کرد و محرومیتش , کمتر تیمی حاضر میشه پول براش بده . اونم 100 تا !
الکسیس سانچز هم از چند تیم پیشنهاد داره اما احتمال رفتنش به آرسنال بیشتر از همه هست . پس شاید پروژه خرید سوارز کلا منتفی بشه .
اگه سوارز نبود که سهمیه اروپا رو هم نمی گرفتید:k63ozg6a7ni2674n:
موندم چطور بازیکنی که 31 گل براتون زده و 12 پاس گل(فک کنم)داده رو بی تاثیر می دونید؟؟:504:
هرچند سوارز هم که بود حسرت قهرمانی 25 ساله شد :wink2:
کسی منکر موثر بودن سوارز نشد :)
دارم میگم باشگاه بزرگتر از این حرفاست که با رفتن بازیکن نابود شه ;)
شما نگران حسرت ما نباش بیشتر نگران اوضاع باشگاهت باش که تو لیگ دو قطبی دست خالی مونده;)
The Wollek
07-03-2014, 10:57 PM
100 تا برای سوارز :136:
مسئولان لیورپول چه فکری کردن ؟
خوب مسئولین لیورپول دیدن که مسئولین تاتنهام گرت بیل رو تا دسته انداختن به رئال اینا هم میخوان تا دسته بندازن به بارسا :h:
در ضمن پــه پــه رفته تو لیست قربانی های سوارز چه گازهایی بگیره تو لالیگـا :d
لازم نیست شما هم نگران ما باشی که چرا بدون جام موندیم.هرتیم یه مقطعی افت میکنه ولی با اینکه تیم افت کرده بود هفتم نشدیم:wink2:
در ضمن سابقه هم نداشته 25 سال در حسرت لیگ بمونیم.:k63ozg6a7ni2674n:
فعلا برید با سهمیه اروپا حال کنید که بعد چندفصل بهش رسیدید:wink2:
لازم نیست شما هم نگران ما باشی که چرا بدون جام موندیم.هرتیم یه مقطعی افت میکنه ولی با اینکه تیم افت کرده بود هفتم نشدیم:wink2:
در ضمن سابقه هم نداشته 25 سال در حسرت لیگ بمونیم.:k63ozg6a7ni2674n:
فعلا برید با سهمیه اروپا حال کنید که بعد چندفصل بهش رسیدید:wink2:
نه ترو خدا تو لیگ دو قطبی هفتمم بشید :ی
تیم ما مث شما پول نداره بره نیمار با قیمت نجومی بخره;)
کلا خوشحال باشید:wink2:
نه ترو خدا تو لیگ دو قطبی هفتمم بشید :ی
تیم ما مث شما پول نداره بره نیمار با قیمت نجومی بخره;)
کلا خوشحال باشید:wink2:
دو قطبی؟؟یه نگا به قهرمان این فصل بندازید بعد بگید لالیگا دو قطبیه:wink2:
نیمار 57 میلیون قیمتش بوده یعنی از خیلی از بازیکنا کمتر.نجومی هم به نظر نمیاد:wink2:
بایدم خوشحال باشیم :دی.حداقل کاپیتانمون بعد خداحافظی حسرت بردن لیگ به دلش نمونده:k63ozg6a7ni2674n::wink2:
King Of Darkness
07-03-2014, 11:40 PM
آقا سوارز نمیاد :ی یعنی واقعا اون تیمی که بخواد برای سوارز 100 میل بده ببخشید ولی واقعا خر است :ی
نمیگم بده ها ولی حتی اگه محروم هم نبود باز بالای 70 تا نمی ارزید چه برسه به الان که 4 ماه هم محروم :ی
والله گرت بیل درت قیمت بالایی داشت ولی مزایای زیادی هم برای باشگاه آورد :ی گل قهرمانی تو فینال لیسبون و فینال کوپا دل ری :d0s69thbefhiffti: 22 گل و 15 پاس گل اونم با 4 ماه مصدومیتی که اول فصل داشت :wink2:
با اومدن فالکائو و کروس به رئال فصل فوق العاده ای در انتظار ما هست . البته فالکائو هنوز 100% نشده ولی من مطمئنم میاد :ی
Holy Diver
07-03-2014, 11:55 PM
دو قطبی؟؟یه نگا به قهرمان این فصل بندازید بعد بگید لالیگا دو قطبیه:wink2:
نیمار 57 میلیون قیمتش بوده یعنی از خیلی از بازیکنا کمتر.نجومی هم به نظر نمیاد:wink2:
بایدم خوشحال باشیم :دی.حداقل کاپیتانمون بعد خداحافظی حسرت بردن لیگ به دلش نمونده:k63ozg6a7ni2674n::wink2:
شما بهتره یکم از علایقتون به اسمایلی ها رو کم کنید و یکم تاریخ لیورپول و فوتبال رو مطالعه کنید.
کلا صحبت کردن با اینجور طرفدارای بارسا مسخرس.
Arsal4n
07-04-2014, 02:18 AM
اولا در مورد پست آرش. من رفتم تحقيق كردم، طرف به مسى گفته زنت hot هست . يه ذره به مسى حق بديد . غيرت داره خب :d
در مورد سوارز . من حاضرم سر هرچى بگيد شرط ببندم كه تا ١٠ روز ديگه به طور رسمى مياد . اينو مطمئن باشيد . يه ذره هم شك نكنيد
بعدشم ما هواداران بارسا هم عجيبيم. آقاى گل اروپا داره مياد بعد باز گله منديد؟؟؟؟ اخلاقش از اتوئو كه بدتر نيست. الان اتوئو يكى از اسطوره ها هست
از لحاظ قيمت هم وقتى داويد لوئيز ٥٠ تا هست، يه تينيجر ٤٠ تا، ايارامندى ٤٠ تا هست، سوارز حقش هست ٩٠ تا باشه.
AƦAƾH
07-04-2014, 06:42 PM
اول یه آفرین و تشکر از ارسلان که اینقدر منطقی و درست صحبت میکنه و جواب میده . دمت گرم :)
==============================
میریم سر تیکه خدای سرهنگ علیفر عزیز :8:
منطقه 6 قدم ، تــوییییییههههه دروازههههههه . سوکراتیس پاپاس تاتا پولوس ( :136: )
دانـــلود (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
سرهنگ عاشقتم :d0s69thbefhiffti:
r v d
07-05-2014, 10:31 AM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
تتوی غم انگیز
مائوریسیو پینیا، بازیکن تیم ملی شیلی که در دقیقه ۱۲۰ بازی برزیل و شیلی در مرحله یک هشتم نهایی جام جهانی، شوتی محکم را روانه دروازه برزیل کرد اما توپش با بدشانسی به دیرک افقی برخورد کرد آن لحظه تلخ را برای همیشه روی بدنش ثبت کرد. او دیروز با حاضر شدن در یک مرکز خالکوبی، اقدام به خالکوبی کردن لحظه اصابت توپ به دیرک دروازه بر روی کمرش کرد.
Brodus Clay
07-05-2014, 10:51 AM
یه چند تا PNG عالی با موضوع ستاره های جام جهانی 2014
کلیک کنید.
ASHKAN
Scofield
07-05-2014, 11:35 AM
گلزنی مدافعان :
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 762cb56d.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
تی شرت پـــیرلو :
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> afc08ebe.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
حسرت هواداران من یو :
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 65a38a94.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
هوملس بهتر از رونالدو :
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> dfc6a14b.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
جـیــمز ( یا همون خامس :ی ) رودریـــگز :
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 1db37dd8.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
آمار خیره کننده آلـمــان :
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> ed97a6f1.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
کارایی اسپری محو شونده ( یا به قول استاد خیابانی " اسپری محو کننده " !! ) :
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 1a889760.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
Seraph
07-05-2014, 05:20 PM
تولد اشکان دژآگه عزیز مبارک :8: .
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> .jpg
KingRed
07-05-2014, 11:12 PM
بیا وسط
r v d
07-05-2014, 11:35 PM
بازیکنان تیم ملی آلمان در جام جهانی برزیل با شیوه ای جدید خود را در بازی با فرانسه خنک کردند.
پیش از شروع این مسابقه به هر بازیکنی که در ترکیب اصلی بود یک تشت آب یخ داده شد تا دمای بدن خود را پایین بیاورد.
Brodus Clay
07-06-2014, 10:34 AM
ســابه یــــــا :ی :59:
:ی
S.H.A.Y.A.N
07-06-2014, 01:32 PM
Mirza
07-06-2014, 01:34 PM
بعد از سال 1990 آرژانتین مجددا با درخشش کاپیتانش به مرحله نیمه نهایی صعود کرد.
AƦAƾH
07-06-2014, 07:20 PM
داشتم UFC 176 رو میدیدم چشمم خورد به یه فوتبالیست تو جمعیت . کنار فایتر مورد علاقه ما کین ولاسکز هم نشسته بود :ی :8:
دنیل استوریج
در کنار رئیس ufc :
در کنار چاک لیدل :
در کنار رشاد ایوانس :
و اما کین ولاسکز :8:
Scofield
07-06-2014, 07:51 PM
نیمه نهایی :
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 11f8c292.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
ممفیس دپای و تیاگو آلکانتـــرا :
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 2485205a.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
پایانِ جام جهانی :
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 9b02e25b.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
آرین روبن :22: :
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> e64639dc.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
P$G :
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 118c6372.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
زونیـــگـا :
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 549543bd.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
پنالتی گیری دروازه بانِ هلند :
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 1a426085.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
رونالدو :
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 18b6a46e.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
ســابــه یــا :ی :
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> a60aa198.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
آنــتی مسی ! :
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 10e7f1a.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
ستارگانِ کـلـمــبیا :
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 250c34aa.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
دشمنانِ دیروز , دوستانِ امروز :
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> cd282b64.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
پاس فوق العاده مـســی :
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> eaff8898.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
باز هم سابه یا :ی :
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 4bb5ed65.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
رختکنِ هلند :
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> b277cebd.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
AƦAƾH
07-06-2014, 08:27 PM
در مورد عکس رونالدو ـه یه یاداوری کنم که سال 2006 رونالدو این مرحله رسیده , یعنی چیزی نیست که بشینه واسش گریه کنه :wink2:
و البته قهرمان هم بشه مسی با آرژانتین بازم رونالدو اینقدر رکورد شکونده و افتخار داره که بگزریم به قول یکی از دوستان بهتره !!!
شاید مسی فصل پیش با رکورد های عجیب غریبی که رونالدو شکوند نشسته یه گوشه گریه کرده که شما این فکرو کردید رونالدو هم الان تو همچین فازی هست . نه دادا :ی
باشد تا رستگار شوی کوین جان :ی
Scofield
07-06-2014, 08:56 PM
نمیخوام بحثِ رئال و بارسا راه بیوفته ..
سال 2006 رونالدو نقشِ اصلی برای تیم رو نداشت ( نمیگم اصلاً نقش نداشت ولی کم نقش داشت ) اما امـســال مسی تقریباً یه تنه داره تیمُ می بره بالا :ی
( البته من خودم طرفدار آرژانتین نیستم )
جـام جـهــانی تو بــرزیل هم خیلی فرق داره با یه جامِ معــمولی ! فرقِ دیگه این ماجرا هم اینِ که 2006 , آرژانتین توی مرحله گروهی حذف نشد ( در حالی که توی گروه مرگــ بود ! )
ولی امسال پرتغال از یک گروهِ متوسط نتونست بیاد بالا !
در مورد رکــورد شکنی هم که فــکر کنم 2012 رو به یاد داشته باشی کـــه هر هفته مسی داشت یه رکورد می شکست ! :ی
AƦAƾH
07-06-2014, 09:03 PM
اصن بحث رئال و بارسا نیست که ، یه عکس گزاشتی کلا بی معنیه من یاداوری کردم :ی
باز نمیخوام تکرار کنم وضعیت بازیکنا امسال پرتغال رو و مصدومیت ها و ... اگه دیده باشی البته و بدونی چنتا مصدوم داشت که همونا هم بازیکنا عالی نبودن .
آرژانتین یکی از تیمهایی هست که همیشه پر ستارس . برعکس پرتغال . مخصوصا امسال .
منم نگفتم مسی رکورد نشکونده ، گفتم رونالدو هم مثلا پارسال همه کار کرد که میدونی دیگه ... الان یعنی به نظر تو مسی نشسته گریه کرده ؟
اگه منطقی نمیگم بگو . :ی
Scofield
07-06-2014, 09:18 PM
گـریــه که معلومِ نه :ی مگه بچه ـس ؟ :22:
ولی به هر حـــال از حذف شدن توی مرحله گروهی و زسیدن رقیب ــش به مراحل بعد ناراحت که هست ؟
این عکس هم منظورش همینِ نه اینکه واقعاً گریه کرده باشه !! :22:
King Of Darkness
07-06-2014, 09:20 PM
خب پس همین احساس رو مسی هم داشت وقتی رونالدو آقای گل لالیگا و چمپیونز لیگ و با تیمش قهرمان چمپیونز لیگ و کوپا دل ری شد :b:
Scofield
07-06-2014, 09:24 PM
نَ پَ نداشت ! :22:
خوب بازیکنی که جامُ بدست نیاره , افتخار شخصی بدست نیاره ناراحت میشه دیگه :22: طبیعی ــه :22:
امیر حرفا میزنیا !!
حالا هر چی رئالی ( که به طور کاملاً عجیب اکثراً طرفدار پرتغال هم هستن :ی ) می ریزن سرم :ی
AƦAƾH
07-06-2014, 09:30 PM
یه عکسی گزاشتی حالا داری به صورت خودجوش تحلیلش میکنی و یه چیزایی میگی :ی عکس خیلی الکی بود ، بگو آره :ی تمام .
عکس داره میگه رونالدو در حال گریه و زدن تو سر خودش هست چون مسی رفته نیمه نهایی !!! :504: در حالی که رونالدو خیلی وقت پیش این چیزا رو پاس کرده و ... اصلا عکسی که گزاشتی منظور دیگه ای داشت نسبت به تحلیل تو که رونالدو ناراحت هست به خاطر به دست نیوردن موفقیت در جام
حالا هر چی رئالی ( که به طور کاملاً عجیب اکثراً طرفدار پرتغال هم هستن :ی ) می ریزن سرم :ی
بحث رئال نیست که :22: چرا درگیری ایجاد میکنی ؟ :ی در ضمن امیر طرفدار آمریکاس . داره در مورد رونالدو حرف میزنه البته .
بعد منم برای 100ـمین بار میگم پرتغال رو از زمان ژائو پینتو فرناندو کوتو و جوونیه نونو گومژ عاشق پرتغال بودم . بعله :ی
خـــَــلاص !
Scofield
07-06-2014, 09:33 PM
بازم میگم آره رونالدو ناراحتِ چون نتونسته از گروه بره بالا ! غیر اینِ ؟
دوباره میگم , جام جهانی برزیل با سایر جام جهانی ها فرق داره :ی
والسلام ! :ی
حالا باز بــیا بگو : رونالدو از رفتن مسی به نیمه نهایی ناراحت نیست !
AƦAƾH
07-06-2014, 09:37 PM
آقا من نگفتم رونالدو جشن گرفته که تیم موفق نبود ـه با این بازیکنا آماتور مثل ادر و ... یه کلام گفتم چیزی نیست که تو این عکس وجود داره . همین !
والا نمیدونم چجوری منظورمو برسونم دیگه .
من چه کار دارم که جام جهانی کجا بوده و فرقش چیه ؟ :a: معلومه هرجا با جای دیگه فرق داره ! آفریقا ، برزیل ، آلمان ، فرانسه ... :22:
بخیال اصن ! :ی
Scofield
07-06-2014, 09:42 PM
بیخیال حاجی , من هر چی بگم باز تو همونُ میگی :ی
از نظر اینکه برزیل مهدِ فوتبال :ی
ادامه نده بحثُ :ی
r v d
07-07-2014, 11:23 AM
سر توپ استثنایی رونالدو تو بازی پرتغال و آمریکا
هرچقدر آدم ببینه سیر نمیشه
دانلــــــــــود (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
Hamid
07-07-2014, 08:32 PM
اسطوره برای همیشه چشمهایش رو بست!
تسلیت به هواداراب رئال
AƦAƾH
07-07-2014, 08:39 PM
خیلی ناراحت شدم . اسطوره ی باشگاه مورد علاقم :1683302598077360007
تسلیت به همه مادریدیسمو ها :(
پست دیوید بکام در اف بوک :
پست کریستیانو :
==================================
Legend Never Die
R.I.P
S.H.A.Y.A.N
07-07-2014, 10:06 PM
خب منم به نوبه خودم درگذشت دی استفانو رو به تمام طرفداران فوتبال تسلیت میگم .
اینم پیغام مسی : " امروز، جهان افسانه ای را از دست داد. آقای آلفردو دی استفانو. یک مرد شگفت انگیز و روشن، امروز خاموش شد؛ در ذهن من، خانواده و دوستانم خواهی ماند."
روحش شاد و یادش گرامی :51:
King Of Darkness
07-08-2014, 10:26 AM
آلفردو دی استفانو
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 0.jpg) <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 0.jpg) <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 0.png) <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 0.png) <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> _500.jpg) <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 0.jpg) <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 0.jpg) <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> .png) <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 0.png)
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 0.jpg) <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 0.jpg) <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 0.jpg) <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 0.jpg)
King Of Darkness
07-08-2014, 11:49 AM
تورس و سیمئونه :P
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> _thumb.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 98956928745774_n.jpg)
اتوبوس چلسی :504:
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> n_thumb.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 155092286680657_n.jpg)
عشق و تنفر از فوتبال :ی
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> n_thumb.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 460169588118998_n.jpg)
تفاوت ( آقا منظوری ندارما فقط میخواستم عکس کریس باشه ... تکیش رو پیدا نکردم اینو گذاشتم )
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> _thumb.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 67049175075479_n.jpg)
نویر :136:
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> n_thumb.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 838066146461136_n.jpg)
کلوس ایناف :->
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> n_thumb.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 387497632591227_n.jpg)
نکته :ی
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> n_thumb.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 646965513215401_n.jpg)
کریس :X
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> n_thumb.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 368548470499846_n.jpg)
شباهت خامس و کریس :svartpuss[1]:
داوید لوییز :138:
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> .jpg)
تقلید لاوتزی از سابه یا :136:
تقلید ماسکرانو از سابه یا :136:
تیم هاوارد :X
دیوار های ساحلی در ریو ( عجب نقاشی دارن این برزیلیا )
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 0.png)
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 0.png)
تو حاضری واسه عشقمون چی کار کنی ؟ :136:
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> n_thumb.png
ایف یو نوو وات آی مین :ی
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> n_thumb.jpg
برای بزرگ شدن عکس ها روشون کلیک کنید
r v d
07-08-2014, 12:18 PM
گذراندن تعطیلات در فلوریدا
El Niño
07-08-2014, 09:47 PM
The Wollek
07-09-2014, 09:42 AM
رونمایی از لباس جدید اینتر میلان :8:
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
Dash.Ali
07-09-2014, 01:06 PM
دولت هلند به افتخار فن پرسی از ضرب سکه با طرح گل فن پرسی در برابر اسپانیا خبر داد (گویا طرح اجرا هم شده)
r v d
07-09-2014, 01:16 PM
دولت هلند به افتخار فن پرسی از ضرب سکه با طرح گل فن پرسی در برابر اسپانیا خبر داد (گویا طرح اجرا هم شده)
ضرب سکه کجا بود :ی :ی
این سکه ارزش بازار نداره ؛ یعنی روی سکه های پولیشون شون چاپ نشده که مثلاً خرید کنن :ی
جنبه تزئینی داره :ی خبر رو کامل بخون :ی
Brodus Clay
07-09-2014, 01:54 PM
مورینیو :
یادمه یک بار وقتی ما رفتیم کازان که در چمپیونز لیگ بازی کنیم،در اون بازی همه مهاجم ها مصدوم بودن. نه دیگو میلیتو داشتیم نه سامول اتوئو . واقعا در دردسر افتاده بودم و
ماریو تنها گزینه بود.
ماریو در دقیقه 42 کارت زرد گرفته بود , وقتی به رختکن رسیدم از 15 دقیقه وقت استراحت 14 دقیقه با ماریو صحبت کردم .
من به اون گفتم : ماریو, من نمیتونم تو را تعویض کنم , من هیچ مهاجمی روی نیمکت ندارم , با کسی در زمین درگیر نشو , فقط با توپ بازی کن . اگه توپ از دست دادیم هیچ
واکنشی نشون نده اگر کسی تو رو تحریک کرد، هیچ واکنشی نشون نده , اگر داور اشتباه کرد هیچ واکنشی نشون نده
بازی شروع شد در دقیقه 46 ماریو بالوتلی از زمین اخراج شد :22: عجوبه ای این بالــــوتلی !!
Scofield
07-09-2014, 03:17 PM
ضرب سکه کجا بود :ی :ی
این سکه ارزش بازار نداره ؛ یعنی روی سکه های پولیشون شون چاپ نشده که مثلاً خرید کنن :ی
جنبه تزئینی داره :ی خبر رو کامل بخون :ی
ارزش بازار نداره ولي هر سكه رو 10 يورو فروختن ! 6 هزار عددش تو كمتر از يك ساعت به فروش رسيده :ی
كاري به منچستري بودنش ندارم ولي خدايي دمش گرم عجب گلي زد !
بازی دیشب همه چیزش به کنار ولی یه نکته رو به ما ثابت کرد:
اونم اینکه خداروشکر بارسا احمقانه عمل نکرد که بیاد داوید لوئیز رو با اون همه پول بخره.درسته لوئیز در کل جام بد کار نکرد ولی تو مواقع بحرانی مثل بازی دیشب افتضاح بود...
حالا یاد حرفای دوستان چلسی فن میفتم که میگفتن باید از خداتون باشه لوئیز بیاد بارسا -لوئیز بهترین دفاع جهانه و....
امیدوارم الانم همچین نظری رو داشته باشید:دی
AƦAƾH
07-09-2014, 08:56 PM
دختر اسطوره لیورپول رئالی هست !
جرارد عکس دخترش در اینستا رو منتشر کرد و نوشت قرار هست با ژابی و کریستیانو در رئال مادرید هم تیمی بشه :ی
( اگه واقعی نیست بگید پاک کنم :ی )
MAMAD
07-09-2014, 10:04 PM
مایعات خنده رو فراهم نکنین..با این نظرات شاعرانه ....
وقتی گاد اآف سوتی دانته تو زمین باشه همین میشه ... لوییز هم معجزه گر نیست یکی از بهترینهای برزیل بود 3 یا 4 تا گل ها هم اشتباه فردی بود... ...مثل این میمونه بگیم اسپانیا تونل شد
تقصیر فقط راموس پیکه بود....میاینگین 4 گل در هر یک دقیقه بیست ثانیه ربطی به داوید لوییز نداره...تیم کلا تیم نبود !
شما با پیکه و امثالهُم خوش باشین به شما ها نمیرسه حرف لوییز رو بزنید !
بله وقتی لوئیز بعد گل دوم جوگیر میشه میره بالا دفاع برزیل هم تونل میشه هرکی میاد یه گل میزنه :wink2:
درسته نقش دانته تو شکست برزیل خیلی بیشتر بود ولی لوئیز هم کم تقصیر نداشت . دفاع رو ول کرده رفته بالا که چی بشه؟؟
نکنه میخواد معجزه کنه؟؟:136:
ما هم با پیکه و بقیه دوستان خوشیم نمیخواد شما چلسی فنها نگران خوشی ما باشی...:wink2:
در ضمن شعر هم کسانی میگن که لوئیز و گری کیهیل رو بهترینای جهان میدونن:136::136:
MAMAD
07-09-2014, 10:43 PM
نکته همینجاست باز ما اونا رو داریم شما که به نداشته هاتون میبالین
خوش باشین....
شما اینارو دارید؟؟
لوئیز که رفت پی اس جی.جی تی هم که احتمالا میره لخویا(سایت ها نوشته بودن خودم نمیگم:504:)
حالا با این اوصاف غیر از کیهیل کی رو دارید؟؟:دی
در ضمن با همینایی هم که داریم خوشیم در اینده بیشترم خوش میشیم نیازی به دلواپسی نیس:wink2:
MAMAD
07-09-2014, 10:56 PM
اینقدر دفاع داریم که اصلا نیازی نمیبینم نام ببریم ...سایت ها هم در حد همون شایعه هست!
لوییز هم اگه میره بدون ما چقدر دفاع چه با تجربه و جونن داریم که لوییز رو رد میکنیم !
شما به نظرم تو دفاع با چلسی کل نکن ...صورت خوبی نداره ..
از اول مشخص بود کی دلواپسِ..
Kevin
07-10-2014, 02:45 AM
دقیقا قضیه ی لوئیز و دانته مثل راموس و پیکه تو بازی اول میمونه ، واگر نه نه برزیل تا الان تو دفاع بد بوده و نه حتی المان تو برد ها مقتدر بوده ، هر کسی هم دیشب تو خط دفاع برزیل میبود با این ترکیب افتضاح و ناهماهنگی که اسکولاری چیده بود با همین تعداد گل میباخت ، کسی که عقل داشته باشه متوجه میشه چی به چیه
The Wollek
07-10-2014, 12:44 PM
آقا مطاب زیر طنزه و چون در مورد بازی برزیل و آمانه نبردم کافی شاپ :d
*مورد داشتیم از طرف پرسیدن بازی آلمان و برزیل چند چنده؟ گفته الان؟ یا الان؟
* بیداری؟؟؟… اس ام اس اسکولاری به دل بوسکه بعد از بازی
*آدم از مسی دقیقه ۹۱ یه گل بخوره حذف شه نیاد نیمه نهایی توی ۳۰ دقیقه از آلمان پنج تا گل بخوره صلواااات
*در پی درخواست تیم ملی برزیل از ایران برای بازی دوستانه، فدراسیون فوتبال ایران در بیانیه ای ضمن عذرخواهی از فدراسیون فوتبال برزیل گفت: برین با هم سطح خودتون بازی کنین، ما با بی آبروها بازی نمی کنیم!!!
* اعلام برائت صنعت نفت آبادان از برزیل!
* از این به بعد موقع خواب به جای اینکه گوسفند بشمرم، حساب می کنم که مثلا اگه بازی 500 دقیقه طول می کشید، آلمان چند گل دیگه به برزیل می زد؟
* آلمان خطاب به برزیل: اومدیم نود دقیقه خودتون رو ببینیم ... همش دم دروازه دارین توپ جمع میکنین ...
* اسکولاری تو مصاحبه بعد بازی: دسته خرابه رو دادن دست ما.
* اما اگه کسی نتیجه این بازی رو پیش بینی کرده باشه میشه به عنوان پیشوا پذیرفتش و کلا پرسید به چی اعتقاد داره، به همون معتقد شد :)
* طبق اخبار موثق برای جلوگیری از خیزش و قیام ناشی از خوشحالی بعد از برد، دستور از بالا به برزیلی ها رسیده بود که باید ببازند.
* الان اسکولاری به یوآخیم لو میگه داداش ما هم یه گل بزنیم؟ لو میگه نه! اسکولاری میگه پس من یه موز برداشتم. :136:
* حالا دیگه بقال سر کوچه هم طرفدار آلمان شده!
* کاری که کل دنیا می گفتند آرژانتین با تیم ایران می کنه، آلمان با برزیل کرد :)
* خبر فوری: دقایقی پیش فرمانداری آبادان تقاضای پناهندگی اسکولاری را رد کرد.
* واقعا جا داره جمشید مشایخی رو بفرستم برزیل بوسه ای نثار این شانه های مردانه آلمانی ها بکنه.
* جای خیابانی خالی که اگه بود الان میگفت برزیل اگه 8 تا بزنه صعود میکنه. :a:
* سردبیر مجله TIME طی تماسی با فردوسی پور گفته عکس اونایی که درست پیش بینی کردن رو بفرسته تا شماره بعد روی جلد کار کنن.
* خداییش با این باخت برزیل به ارزش های تیم ایران خیلی اضافه شد. خداوکیلی ایران خیلی بهتر از برزیل در این جام جهانی حاضر شد. به نظرم مردم باید بریزن تو خیابون!
* خب لامصبا جنگ جهانی رو هم پنج - هیچ می بردین! فقط فوتبال و بنز و ب.ام.و و صنعت و نظم و ... بلدن.
* آقا راسته؟ میگن یه هیات «آبی پوش» از ایران دارن میرن برزیل تحت عنوان «ستاد دلجویی»
* از آلمان فقط میشه با این وضع شکایت حقوق بشری کرد. بابا اومدی فوتبال بازی کنی یا حساب شکست در جنگ جهانی دوم رو صاف کنی؟
* به نظرم بین دو نیمه بدون سر و صدا جام رو بدن به تیم آلمان بگن مخفیانه از برزیل خارج بشه. بازیکنای برزیل هم همونجا یه سبیلی چیزی بذارن که شناخته نشن. به عنوان کارگر ورزشگاه قاطی جمعیت برن بیرون.
* این طرفداران برزیل به چه امیدی نشستن و دارن بازی رو میبینن؟ خب اون صندلی های بی صاحابو پرت کنید وسط زمین دیگه! آخه طرفدار اینقدر با ادب؟
* برزیل، الشباب، پیکان، استقلال، ملوان، پیوندتان مبارک! :b:
* آقا نکنيد اين کارها رو. حرمت صابخونه رو نگه داريد. خداييش من به عنوان طرفدار آلمان دارم ناراحت مي شم.
* خاک تو سرتون. يه دعوا راه بندازيد زمينو ترک کنيم. حداقل 3 تا حساب ميشه!
* قربون غريبيت برم استقلال، چي کشيدي تو اون بازي شيش هيچ ... :136:
* يعني الان ممد مايلي کهن مربي آلمان بود الان همون لب خط نشسته بود داشت واسه برزيل گريه ميکرد ... :-)))
* ليک آزادگان با حضور شموشک و برزيل :h:
* آلمان گند زد به هيجان نيمه نهايي جام جهاني! انقدر تپ و تپ 5 تا زد که کلا يادمون نيست کي چي رو چه جوري زد!
* بنا بر گمانه زني ها، فيليپه اسکولاري مربي برزيل قرار است در برنامه امشب ماه عسل حضور پيدا کرده و بينندگان را مهمان احساسات خود کند.
* عرق شرم به پيشانيم نشست! برزيل فکر کنم بعد اين بازي از «کشور» به «بخش» ارتقاء بدنش.
* رونوشت به رئيس صداوسيما: لطفا در بازي برزيل - آلمان، حرکات آهسته نشان ندهيد. ممکن است در همين فاصله، آلمان گل بعدي اش را هم بزند!
* کاري که آلمان با برزيل کرد «کاکرو» با بچه هاي تيم اميد تو فوتباليستا نکرد.
* آدم حيفش مياد بره دستشويي 4 تا گل ديگه از دست بده!
* خبر فوري: مجيد جلالي براي جانشيني اسکولاري اعلام آمادگي کرد.
r v d
07-10-2014, 08:13 PM
استخدام هوادار بلژیک به عنوان یه مدل :ی
شاید تیم مورد علاقه Axelle Despiegelaere در یک چهارم از دور مسابقات حذف شد ولی او دست خالی به بلژیک برنگشت.
هنگامی که او در بازی با تیم ملی روسیه در حال تشویق بلژیک بود توسط یک دوربین ها در تلویزیون نشان داده میشود و همین باعث میشود که شرکت لوازم ارایشی L’OREAL او را به عنوان یک مدل برای تبلیغ لوازم ارایشی استخدام کند.
او بعد از بازگشت به بلژیک صفحه رسمی خود را در فیسبوک راه اندازی میکند که اکنون بیش از ۲۰۰ هزار لایک دارد.
روز سه شنبه او رسما یک قرارداد با شرکت لورئال فرانسه بست.تا او رسما یک مدل باشد.او فقط ۱۷ سال سن دارد و دانش اموز است.
King Of Darkness
07-10-2014, 09:28 PM
استخدام هوادار بلژیک به عنوان یه مدل :ی
شاید تیم مورد علاقه Axelle Despiegelaere در یک چهارم از دور مسابقات حذف شد ولی او دست خالی به بلژیک برنگشت.
هنگامی که او در بازی با تیم ملی روسیه در حال تشویق بلژیک بود توسط یک دوربین ها در تلویزیون نشان داده میشود و همین باعث میشود که شرکت لوازم ارایشی L’OREAL او را به عنوان یک مدل برای تبلیغ لوازم ارایشی استخدام کند.
او بعد از بازگشت به بلژیک صفحه رسمی خود را در فیسبوک راه اندازی میکند که اکنون بیش از ۲۰۰ هزار لایک دارد.
روز سه شنبه او رسما یک قرارداد با شرکت لورئال فرانسه بست.تا او رسما یک مدل باشد.او فقط ۱۷ سال سن دارد و دانش اموز است.
اونم 17 سالشه منم 17 سالمه :501:
بچه های هم سن و سال این تو ایران 8 سال سن دارند ... نمیدونم چجوریه انقدر شبیه دخترای 27 28 ساله میخوره :ی
07-10-2014, 11:55 PM
27 ؛ 28 ساله کجا بود :22:
اصلاً بهش بالای 22 نمیخوره
چی کار داری حیوونی رو ^_^
:50:
J B L
07-11-2014, 02:08 AM
معرفتت رو عشق است پیرمرد ....
به احتمال زیاد بیشتر بچه ها عکس اون هوادار مسن برزیلی رو دیدن ، هوادارای که جام دستش هست و به خاطر باخت سنگین برزیل بغض کرده .
اما همین هوادار در اوج ناراحتی در غلبه بر عصبانیت و احساساتش جام رو به خانومی آلمانی میده .
اگه فرضیات و احتمالات رو در رابطه با مجرد بودن این آقا بذاریم کنار ! D:
فقط میتونیم بگیم دمت گرم پیرمرد ...
حرکات مثال زدنی شواینی اشتایگر بعد از پیروزی های آلمان :
El Niño
07-11-2014, 06:34 AM
محبوبترین سلبریتی ها در شبکه های اجتماعی
Holy Diver
07-11-2014, 08:38 AM
دوستان بارسایی که نسبت به قیمت سوارز اعتراض دارن میتونن یه تک هایلایت از بازی رفت با نوریچ (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) رو ببینن.
TORNADO
07-11-2014, 02:01 PM
خب الکسیس سانچز:8: هم به آرسنال پیوست .
تو جام جهانی هم عالی کار کرد
دو تا از گل های زیبای فصل اخیر از سانچز
الکسیس تو بارسا محبوب بود ، و امیدوارم در آرسنال هم موفق باشه .
KingRed
07-11-2014, 03:08 PM
لباس تیم آرسنال :heart_mini:
S.H.A.Y.A.N
07-11-2014, 03:28 PM
خب الکسیس سانچز بصورت رسمی به آرسنال پیوست ...
بازیکن دوست داشتنی هست و تو بارسا خاطرات خوبی برامون رقم زد . فصل پیش که بدون شک یکی از بهترین های بارسا بود . گل هایی که مقابل رئال مادرید , اتلتیکو مادرید و والنسیا زد میتونه برای جایزه پوشکاش کاندید بشه .
از اینکه رفت به یکی از تیم های مورد علاقم ( آرسنال ) خیلی خوشحال شدم . زیر نظر آرسن ونگر میتونه پیشرفت کنه و برای آرسنال جام های زیادی بیاره .
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
آمار الکسیس سانچز در بارسا :
141 بازی
47 گل
34 پاس گل
6 جام قهرمانی
امیدوارم تو تیم جدیدش موفق باشه ...
:heartsmile: :heartsmile: :heartsmile:
Brodus Clay
07-11-2014, 04:13 PM
این شخص نابیناس ولی همه بازیهای تیم محبوبش تو استادیوم حضور داره.
درسته نمی بینه ولی حس میکنه و فاز میگیره با صدای ورزشگاه.
خدایا شکرت و RESPRCT :heartsmile:
==
دومین بازیکن تاریخ انگلیس از لحاظ تعداد بازی،چهارمین گلزن تاریخ انگلیس،گلزن ترین هافبک تاریخ انگلیس،بهترین پاسور تاریخ انگلیس و....
توپچی های کوچولو :ی
===
اولین بازی فوتبال که به صورت زنده از تلویزیون پخش شد
بازی بین آرسنال و آرسنال رزروز . سال 1937 لندن ...
The Enforcer
07-11-2014, 04:13 PM
سایت رسمی لیورپول خروج سوارز رو تایید کرد و این بیانیه رو داد :
باشگاه لیورپول در همینجا قدر دانی خود از لوییس سوارز را به خاطر کمک های فراوانش به بازگشت لیورپول به لیگ قهرمانان اروپا را ابراز می دارد و برای او و خانواده اش ارزوی آینده ای بهتر می کند
صحبت های رئیس :8: :
” به نظر من او در وحله اول قبول کرده است که به عنوان یک بازیکن و در کنار تیم در این مدت پیشرفت کرده و حضورش در اینجا به سودش بوده است همانطور که ما از حضور او بهره بردیم.”
” باشگاه همه تلاشش را در این دوره زمانی به منظور حفظ لوییس سوارز در تیم انجام داد و با اکراه فراوان پس از بحث هایی طولانی با ارزوی سوارز مبنی بر حضور در اسپانیا به منظور کسب تجارب جدید و رویارویی با چالش هایی تازه موافقت کرد ، ما برای او و خانواده اش ارزوی بهترین ها را می کنیم و همیشه ان ها را به عنوان دوستان خودمان در نظر میگیریم.”
” ما حالا روی اینده در کنار جدیتمان برای ادامه پیشرفت هایمان در فصل پیش متمرکز شده ایم.”
” من اطمینان دارم که تیم در اینده بهبود بخشیده خواهد شد و در فصل اتی زمانی که با بزرگترین باشگاه های جهان در حال رقابت کردن هستیم در همه جنبه های قوی تر نیز خواهیم شد.”
” اگر فقط یک چیز در تاریخ این باشگاه بزرگ وجود داشته باشد که ما ان را یادگرفته باشیم ان است که باشگاه لیورپول بزرگتر از هر شخصی است ، من امیدوارم که هوادارانمان به رویاپردازیشان ، به ایمانشان نسبت به حرکت رو به جلو ما و بهبود و پیشرفت مستمر ما ادامه دهند و ما در کنار هم موفقیتی که سزاوار و طالبش هستیم را به اینجا خواهیم اورد.”
و دست آخر خداحافظی خود لوئیس :( خیلی زیبا :
” من بیشتر از همه در عشق و محبت این هواداران باورنکردنی فرورفته ام ، شما همیشه من را حمایت کرده اید و ما به عنوان یک خانواده این موضوع را هیچگاه فراموش نخواهیم کرد و برای همیشه هوادار باشگاه لیورپول خواهیم ماند.”
” من امیدوارم که همه به خوبی دلیل اتخاذ این تصمیم را درک کنند ، این باشگاه همه تلاشی که می توانست برای نگه داشتن من انجام دهد را انجام داد ، اما زندگی کردن و بازی کردن در اسپانیا ، جایی که خانواده همسر من زندگی می کنند یک رویای دیرینه و خواسته ای همیشگی برای من بوده به عقیده من حالا زمان مناسبی برای انجام این کار است.”
” من ارزوی بهترین ها را برای برندان راجرز و تیم در اینده دارم ، باشگاه در دست افراد بزرگی است و من مطمئنم که در فصل اینده دوباره موفق خواهد شد.”
” من بسیار افتخار می کنم که نقش خودم را در بازگرداندن لیورپول در بین تیم های تراز اول لیگ برتر و مخصوصا لیگ قهرمانان بازی کرده ام.”
” باز هم به خاطر بسیاری از لحظات بزرگ و خاطره های عالی از شما تشکر می کنم ، هرگز تنها نخواهی رفت……”
فقط امیدوارم تو بارسا مثل لیورپول بدرخشی . موفق باشی ومپایر :8:
اسطوره:8::
The Shadow
07-11-2014, 05:54 PM
دومین بازیکن تاریخ انگلیس از لحاظ تعداد بازی،چهارمین گلزن تاریخ انگلیس،گلزن ترین هافبک تاریخ انگلیس،بهترین پاسور تاریخ انگلیس و....
درسته دومین بازیکن از لحاظ تعداد بازی هست و رایان گیگز بازی های بیشتری کرده، اما از لحاظ بیشترین حضور ( دقیقه ) فرانکی لمپارد بزرگ از رایان گیگز هم بیشتر بازی کرده و رتبه ی اول لیگ برتر رو داره!
#احترام
KingRed
07-11-2014, 07:43 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 9_o.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
:heartsmile::48:
SHAHIN
07-11-2014, 07:51 PM
امسال بارسا میترکنه فصل قبل جبران میکنه
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>(1).jpg
سوارز:d0s69thbefhiffti:
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>(1).jpg
Brodus Clay
07-12-2014, 10:10 AM
این عکسی از دادگاه حزب موتلفه هست در سال 1343 یا به تاریخ میلادی 1974 که در این دادگاه قرار بود جلسه ی محاکمه ی اشخاصی برگزار بشه که حسنعلی منصور نخست
وزیر شاه رو ترور کرده بودند.
شخصی که در تصویر مشاهده می کنید و شباهت بسیار جالبی هم به جورجیو کیلینی داره آقای صادق امانی هست!
کسی که در ترور حسنعلی منصور نقش داشت :ی
عکس دیگری از همین فرد !
قضیه از ایتجا شروع میشه که یکی از هوادارهای ایرانی یوونتوس اون عکس اولی رو تو پروفایل توئیتر کیلینی ارسال می کنه. کیلینی هم در جوابش می نویسه :
" Un tifoso ci ha mandato questa foto di un altro sosia... Iran, 1974! "
Incredibile!!!
ترجمه : یکی دیگه از عکس هایی که هوادارا برای من ارسال کردن .. ایران 1974. فوق العاده است."
اینم لینک خبرش در سایت توتو یووه : <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
شـــــباهت غوغا میکنــــــــــــــه :22: :22: :22:
The Evil Dead
07-12-2014, 03:40 PM
تیتر جنجالی روزنامه دیلی میل پس از رفتن سوارز به بارسلونا
بهتر که رفتي؛ خداحافظ مهاجم گازگير، متقلب و نژاد پرست»
The Shadow
07-12-2014, 03:57 PM
ممنون برای تمام خاطرات زیبایی که برای ما ساختی و ممنون بابت این چند سالی که بی نیازمون کردی. ممنون واسه تمام تلاش و سختی که همراه تیم کشیدی تا به موفقیتمون برسونی.
بهترین مدافع چپ تاریخ لیگ برتر و چلسی
در تیم جدیدت هم موفق باشی :8:
AƦAƾH
07-12-2014, 04:57 PM
الان دیدم شبکه 2 زیرنویس کرد رود گولیت بازیکن سابق تیم ملی هلند و باشگاه میلان ساعت 21:00 مهمان ویژه برنامه ورزش از نگاه دو هست !!!
حوصله داشتید ببینید :ی
پ.ن : خامس رودریگز هم که دیگه رسما گفت واسه بازی تو رئال با شیرجه میام ! :8: مادریدیسمو واقعی هست :8:
SHAHIN
07-12-2014, 05:29 PM
تیترهای موندو دیپورتیوو :
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 64929_n.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 9386697110464929_n.jpg)
يك قرارداد تاريخى
قيمت قرارداد سوارس ٨١ مليون يورو است
مسى ٩٠ دقيقه ميخواهد تا پيروز شود
امشب سكولارى و فانگال كه مجروحن به ديدار هم ميرون
این دوتام جالبه:ی
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 720814_n.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 56872986322720814_n.jpg) <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 632_n.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 78733556231632_n.jpg)
sasan cr7
07-12-2014, 10:08 PM
خرید های فصل اینده رئال
msn or bbc ?
thank you angel
:clay2-smiley::heart_mini::heart_mini::heart_mini:
S.H.A.Y.A.N
07-12-2014, 10:53 PM
10 نامزد نهایی توپ طلای جام جهانی 2014
10 نامزد نهایی توپ طلای جام جهانی 2014
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
Dash.Ali
07-13-2014, 07:06 AM
اگه آلمان قهرمان شه به هر طریقی مولر جایزه رو میگیره در غیر این صورت فقط خامس شانس این عنوان رو داره و واقعا هم حق داره
El Niño
07-13-2014, 12:11 PM
قبل جام میگفتن بهترین خط دفاع جهان رو دارن :504:
Arsal4n
07-13-2014, 12:35 PM
قبل از جام يادمه من هى ميگفتم لوئيز مدافع خوبى نيست ، همه ميومدن مسخرم ميكردن ...
خدا رو شكر الان ثابت كرد كه ازشش گرون ترين مدافع تاريخ بودن رو داره :d
پ.ن : من راجع به بارسا حرف نميام بزنم كه بياين به پيكه گير بديد ;)
MAMAD
07-13-2014, 01:01 PM
اصولا چون لفظ کلامِت با بنده بود... دارم جواب میدم چون خود بنده فکر کنم گفتم لوییز یکی از بهترین هاست الانِشم میگم تو پست دفاع وسط وزنه ای هست برای تیمیش ..معلوم نبود اگه برزیل سر پنالتی ها حذف میشد شما چی میخواستی در باره لوییز بگی ! حالا بماند کاری نداریم !
اما خیلی واضحه یه بازیکن نمیتونه هیمشه خوب باشه .. یه بازیکن نمیتونه 10 نفر یاراش دارن تِر میزنن... اون خوب باشه ! سیلوا بگه شب بازی نتونستم بخوابم یعنی از نظر روانی اینا در جد فاجعه هستند !نمیدونم چیزی از روانشناسی ورزشی می دونی یا نه ! ..جالبه که فقط این 2 بازی اخر باعث شد به این نتیجه برسی!!!!..(حالا بماند که در جواب میگی باید تو همین لحظات خودشو نشون بده )اما وقتی تیمِت تیم نیست هیشکی هم نمیتونه کاری انجام بده ...
این 2 بازی اگه فاکتور بگیریم !!! لوییز یکی از بهترین بازیکنان تیمش بود حالا 11 نفر تیم تو این 2 بازی بد بودن همه اومدن گفتن لوییز اِل بِل .. لوییز بد بود مثل همه .. مثل سیلوا و...
بیخی .. سطح فنی داوید چیزی هست که مشخصه یه جا هم گفته بودی زیادبزرگش کردن این حرفا .. به بزرگ کردن رسانه ای بودن باشه .. که هیشکی به نیمار نمیرسه ... اما باز این دلیلی نمیشه شایستگی هاش گُم بشه !
اصولا بچه های ما به جای نظر! نظریه میدن ..کلا هم میلی ندارم به این بحث ادامه بدم !
AƦAƾH
07-13-2014, 01:22 PM
خیلی وقته رفتارهایی عجیب میبینم , مسخره کردن و ... ( تو فروم . جای دیگه یا یاهو به من ربطی نداره ، مسئله ای هم باشه شخصی با طرف مقابل صحبت میکنم ) میدونم دوستان هم متوجه حرفم هستن . دیشب دیگه دیدم به اوج رسید و در کنار LoL گزاشتن واسه برزیل ، دوباره شروع کردن مسخره کردن پرتغال و هواداری این تیم .
دیدم با صحبت و اینچیزا فایده نداره و این روند ادامه داره .
جالبه همیشه مارو مسخره میکنن که هوادارا پرتغال به خاطر رونالدو این تیمو میخوان و انگ میزنن . همین دیشب هم روند در چت باکس ادامه داشت . ما هرجور هواداری هم باشیم تیممون رو به قیمت پوست پیاز نمیفروشیم بعد از شکست ها . تا آخر پای تیم هستیم و عاشقش میمونیم .
میبینید که خودشون گفتن به خاطر بازیکنا بارسا بعد از برزیل که هوادار دو آتیشش هستن ، اسپانیا و آرژانتین . ( حالا بگزریم که از زمان نتیجه ها و بازی ضعیف برزیل این موضوع 360 درجه تغییر کرد و تبدیل به توهین به برزیل شد .)
پس چطور دوستی که همچین نوع طرز فکر و ایده ای رو دارن خودشون و به خاطر بازیکن عاشق آرژانتین و اسپانیا شدن !! میان به هوادارا پرتغال تیکه میندازن ؟ واقعا موندم .
بازم میگم ، من از سال 98 که فهمیدم فوتبال چیه از پرتغال خوشم اومد و حس خاصی بش داشتم ، هرگز هم با باخت و بازی ضعیف پرچمم رو عوض نخواهم کرد :)
این پست هم به خاطر حرفا و رفتارهای دیشب چت باکس بود که تا ساعت 3 ادامه داشت . نتونستم جواب ندم و یه چیزایی رو روشن نکنم ...
به امید اینکه دوستان دست از تیکه انداختن بردارن ;)
( پست هم به این دلیل اینجا دادم که ، حرفای شایان تو همین فروم بود , وگرنه به هیچ عنوان کار درستی نمیدونم از جای دیگه مطلبی بردارم . حتی اگه خصوصی بود این پیام نمیزاشتم . ولی چون تیکه ها در همین فروم عمومی زده شد ، جواب رو من عمومی دادم . )
The Buzzards
07-13-2014, 01:30 PM
والا من صبح ساعت 6 این عکسو که دیدم برق از کلم پرید
شایان
?really
از بچگی برزیل رو دوست داشتی من که شک دارم ، من خودم یه هوادار برزیلی هستم ولی یه بارم نیومدم تیممو مسخره کنم
آره بد بودیم باختیم
جزوی از فوتبال ـه یه روز تو اوجی یه روز اون پایین مایین هایی
من با یک برد برزیل هوادارش نشدم که با یک باختشم بخوام پشت کنم بهش
:501:
still brazill fan#
Arsal4n
07-13-2014, 02:35 PM
من به خاطر دو تا بازى نيومدم بگم لوئيز مدافع بديه ! كلا تمامى طرفداران فوتبال كه همه ى بازى هاى چلسى رو ديده باشن ( جز چلسى فن ها ) ميدونن كه لوئيز تو جا گيرى افتضاح هست . ٢٠ بار هم قبل از جام جهانى اينو گفتم .
كلا هر جاى دنيا بگى لوئيز مدافع درجه يكى نيست قبول ميكنن جز اعضاى انجمن . نه . لوئيز رو رسانه ها بزرگ نكردن . ١ حركت خوب يا يه گل خوب تو يكى از ٣٠،٤٠ تا بازى باعث شده مردم بگن واااى عجب بازيكنيه .
از لحاظ تعصب عاليه . ولى مدافع درجه يك ؟ نه !
منم نظرم رو گفتم نه نظريه ! نميخوايد بحث رو ادامه بديم اوكى اشكالى نداره ..
TORNADO
07-13-2014, 02:36 PM
داوید لوئیز بازیکن تکنیکی ، شوت زن و پا به توپیه (اصرار به این یکی برای یه مدافع می تونه خطرناک باشه) اما من فکر می کنم اصلا و ابدا قدرت رهبری تیم یا خط دفاعی رو نداره !
طرف تیمش داره گل بارون میشه ، توپ رو برمیداره میره جلو ، به جایی اینکه تیمش رو آروم کنه ! نا سلامتی مدافع ها ، کاملا هم مشخصه این کارش بی برنامه بود و احساسی عمل می کرد مگر نه اگه برنامه ای داشتن باید به خوبی پوشش داده می شد ،فضایی اندازه یه بزرگراه پشت سرش ایجاد می کنه + مارسلو همینطور حالا اون دفاع کناره باید نفوذ کنه منتها داوید لوئیزی وجود نداره که پوشش بده ، آلمان هم با چند تا پاس راحت به گل میرسن. اینکه همه بازیکنای برزیل اشتباه کردن درست ولی یه نفر باید کل تیم رو تو زمین جمع کنه که لوئیز نتونست این کار رو انجام بده .
تو بازی هلند هم که دیگه برزیلی نمونده بود که بخواد بازی کنه ! اصلا تیم فوتبالی نمونده بود ، روحیه ای هم اصلا نداشتن.
sasan cr7
07-13-2014, 03:34 PM
مثل این که رئال از خرید فالکائو دیگه منصرف شده .
اما جیمز رودریگز با قراردادی 81 میلیون یورویی به رئال مادرید . میاد .
امیدوارم اون هم مثل بیل بدرخشه و ارزشه این همه پول رو نشون بده داره .
موناکو اول درخواست 115 میلیون یورویی کرده اما با سفر وکیل باشگاه به 81 میلیون یورو رضایت دادن.
:heartsmile::heartsmile:
وکیل باشگاه هم گفته که بعد جام جهانی در دو روز دو معارفه خواهیم داشت .
من که از اومدن تونی کروس خیلی خوشحالم واقعا بازیکن باهوش و با استعدادیه . تو بازیش هم
هیچ نقصی ادم نمیبینه . خرید سوم رئال ها احتمالا یا ولبک هست یا دروازه بان کاستاریکا .
خوشحالم از این که در نبود درخشش رونالدو بازیکنایی که تو جام درخشیدن یا رئالی اند . یا در استانه پیوستن به رئال قرار دارن .
بنزما .. جیمز . کروس
دی ماریا هم احتمالا به پی اس جی میره . و خدیرا و موراتا هم احتمالا بفروشیم .
سال اینده تیمی جوان تر داریم . :d0s69thbefhiffti::d0s69thbefhiffti::d0s69thbefhif fti:
KingRed
07-13-2014, 04:01 PM
S.H.A.Y.A.N
07-13-2014, 05:10 PM
با دوست محترمی که اسم من رو آورده :
شما هرموقع تونستی ادب بحث کردن رو پیدا کنی و اینجور جملات '' بارسایی مجرم نیست . بیمار است . با آنها و بازیکنانشان مهربان تر صحبت کنید . '' رو بکار نبری در اون صورت شاید منم افتخار صحبت کردن رو دادم .
یکی اومده از من سوتی میگیره که خودش تو هر جمله به تیمای دیگه تیکه میندازه . آخرین نمونشم که یادم میاد این جمله تو چت باکس فروم بود : '' آرژانتین مثل همیشه از ... شانس میاره . ''
یا مثلا این یکی بازم تو چت باکس فروم که توهین مستقیم به بازیکن هست :
'' اون مسیه که هـــورمون میزنه . دی ماریا اهل این کارا نیست . ''
اگه قرار بود برای تیکه انداختن به تیم ها با کسی برخورد بشه خود شما باید اولین نفر میبودی .
یه جا هم دیدم این جمله گفته شده : '' وگرنه به هیچ عنوان کار درستی نمیدونم از جای دیگه مطلبی بردارم ''
این الان تهدید بود !؟ والا ما ترسی نداریم . برو هرچی پست جاهای دیگه دادم بردار بذار اینجا . برام مهم نیست .
چون به احترام بعضی چیزها نمیخوام بحث بیشتر از این باز بشه ادامه نمیدم مگر اینکه واقعا خودتون دوست داشته باشید :winking:
AƦAƾH
07-13-2014, 05:18 PM
شما هرموقع تونستی ادب بحث کردن رو پیدا کنی و اینجور جملات '' بارسایی مجرم نیست . بیمار است . با آنها و بازیکنانشان مهربان تر صحبت کنید . '' رو بکار نبری در اون صورت شاید منم افتخار صحبت کردن رو دادم .
این حرف من تو یاهو بوده . شاید 10 نفر تو لیستم بارسایی باشن ، که مثلا اونا یه چیز گفتن ، من واسشون جواب گزاشتم . اومدن جوابمو دادن همونجا . شما هم خیلی راحت میتونی بیای حرفتو بزنی .( که جواب هم دادی خودت )
بازم میگم ، صحبت و پیام ها در جاهای دیگه ربطی به فروم نداره , و باید خصوصی حل بشه . پست شما و مسخره کردنا شما چون تو همین فروم و عمومی بود من , پست دادم در موردش
( از خودم در نمیارم اینو , چندین با پیش اومده تو درگیریا ادمین ها و ابول به خود من گفتن حرفا و حتی دعواتون تو یاهو و بیرون انجمن به اینجا ربط نداره و خودتون همون یاهو حل کنید )
این از این ...
یه جا هم دیدم این جمله گفته شده : '' وگرنه به هیچ عنوان کار درستی نمیدونم از جای دیگه مطلبی بردارم ''
این الان تهدید بود !؟ والا ما ترسی نداریم . برو هرچی پست جاهای دیگه دادم بردار بذار اینجا . برام مهم نیست .
چرا داستان رو جنایی میکنی ؟ تو چت باکس واسه آرش سراف سوءتفاهم پیش اومد که این مطلب تو سایت دیگه ای بوده یا خصوصی و نباید میگفتی . منم بش توضیح دادم و برای رفع سوء تفاهم دیگران اون نکته رو اضافه کردم . تهدیدی در کار نیست عزیز .
هر تیکه ای هم انداخته باشم دقیقا پشت بند حرف ها و نیش های شما بوده .
اگر جایی هم اشتباه از من بوده تا حالا مرد بودم و جلوی همه معذرت خواهی کردم ( بعد از گزاشتن عکس مسی و کاپیتان سوئیس , تو تاپیک کل کل وقتی شما اومدی با LOL ریپلی کردی ، پست آخر من گفتم اگه باعث ناراحتی شدم عذر میخوام )
فکر کنم نیازی نیست من بگم ، همه میبینن کی تو حرفاش تیکه و lol هست . من حرفی هم داشته باشم با ایهام و دو لبه بودن نمیزنم ، و به قول خودت در جواب بعضی دوستام اونم تو یاهو تیکه انداختم .
منم اصل مطلبم این بود اینقدر نگید هوادارا پرتغال یا رئال به خاطر رونالدو طرفدار شدن و ... شما نمیتونی این مسئله که درست هم نیست رو بیاری وسط و مسخره کنی . چون خودت ایده ات در مورد اسپانیا و آرژانتین این هست .
یا اینکه میگین هوادارا رئال الان طرفدار آلمان شدن ، طرفدار سوئیس و بلژیک هم بودن ( باز هم با تمسخر و lol ) خواستم بگم اینکه یه نفر ترجیح بده یه تیم برنده بشه عوض کردن تیم نیست . عوض کردن تیم چیز دیگه ای هست که همه شاهدش هستن .
چون به احترام بعضی چیزها نمیخوام بحث بیشتر از این باز بشه ادامه نمیدم مگر اینکه واقعا خودتون دوست داشته باشید :winking:
خوشبختانه منم علاقه ای به کش دادن موضوع ندارم . یه پستی بود که داده بودی ، و با حرفات در مورد هوادارای دیگر تیمها تضاد داشت .
همین .
r v d
07-13-2014, 06:56 PM
خب دوستان من نخواستم پست اول آرش رو پاک کنم ؛ میخواستم شایان هم بیاد و اگه موردی هست بگه .
چون میخوام مسائل ( سوء تفاهمات یا هرچی که اسمش رو میزارید :) ... ) حل شه ؛ نه اینکه پستها پاک شه :)
شایان اگه موردی داره بگه تو یه پست ــه دیگه ؛ اگه نه که خواهشاً و لطفاً از این قبیل مسائل که بیشتر جنبه شخصی داره و بزارید واسه یاهو و پ خ ؛ پستی تو تاپیک فوتبال زده نشه لطفاً :)
قربون همتون برم :8:
--------------------------------------------
KingRed
07-13-2014, 07:41 PM
در صورتی که سوارز در تیم جدیدش:241: کسی را گاز بگیرد
4میلیون یورو از حقوقش کسر خواهد شد:suarez:
AƦAƾH
07-13-2014, 07:45 PM
مرسی از پوریا عزیز :) :heart_mini:
اومدم این حرف آخرو بزنم . به پوریا گفتم ، به خود شایان هم گفتم . اینجا هم میگم واسه دیگر دوستان سوءتفاهم نباشه . حرفای من اصلا شخصی نبود و موضوع درگیری نبود . همه حرفام در مورد فوتبال بود .
حالا این اتفاق که در موردش صحبت کردم دیشب افتاد و منم اومدم به نوعی از تیمم دفاع کردم . شاید اشتباه کردم نمیدونم .
حتی اون حرفی که شایان اول پستش زد ( تیکه ای که به هوادارا بارسا انداختم ) بتون میگم من توی FB خودم هم گزاشتم ( یعنی حرف من در یاهو پاسخی به آشنام بود ) اگه نیاز باشه برای رفع کدورت عکس میگیرم میزارم از fb ـم . ( هرچند مسائل یاهو به اینجا ربطی نداره , اما دیدم شایان ناراحت از اون موضوع مطرح کردم الان .
همینجا در کل ، به همه هواداری فهیم چه بارسا چه تیمهای دیگه , اگه تو این فروم بشون حرفی زدم و تیکه ای انداختم که باعث ناراحتی و کدورتشون شده معذرت میخوام ! و برای بار 100ـم میگم پست من فقط به اتفاقای دیشب و کلا حرف ها در مورد پرتغال و اینکه به هوادارا پرتغال حرفایی زده شد مربوط میشد . هیچ مشکل شخصی هم با کسی ندارم .
دیگه واضح تر از این نمیدونم چی بگم که کسی دلخور نباشه . شرمنده زیادی شد . چاکر همه , بای
El Niño
07-14-2014, 05:24 AM
بدون شرح
دندون طلایی
بدون شرح 2
بدون شرح 3
ریتینگ بهترین بازیکنان
کلمبیا
گود بوی
Seraph
07-14-2014, 07:45 AM
خُب جام جهانی هم تموم شد ، تیم منسجم آلمان به حقش رسید ، تبریک به همه ی طرفداران آلمان .
و مسی هم ناکام شد ، خیلی برای آرژانتین زحمت کشید و تک گل هایی که زد خیلی کمک کرد به آرژانتین
برای صعود ، اما چیزی که واضحه ، این ترول ها چیزی از ارزش های مسی کم نمیکنه ، مسخره کنید ، ببینم به کجا میخواین برسید آخرش .
اما در مورد بازی ، آلمان خیلی تیم منظمیه ، دقیق و حساب شده عمل میکنه و نیمکت فوق العاده ای هم داره ، اون روز که خبر مصدومیت دی ماریا روی
خبرگزاری ها رفت من گفتم که حسرت نداشتن دی ماریا رو آرژانتینی ها خواهند خورد ، و اینم نتیجه ش ، هیگواین و پالاسیو شاهکار کردن ، اینجاست که نیاز
به داشتن یه نابغه مثل دی ماریا کنار مسی به چشم میاد .
راستش آرژانتین رو فقط به خاطر همین دو نفر دوست داشتم قهرمان بشه ، مسی بعد از پایان بازی خیلی خونسرد بود ، اما یه لحظه دوربین رفت روی صورت
دی ماریا ، چه اشکی میریخت ، خیلی دلم سوخت ، واقعا حیف .
و آگوئرو ، حتی یک چهارم ِ اون آگوئرو ی 70 میلیونی و فوق العاده هم نبود .
و استاد سابه یا ، هم ردیف ِ دلبوسکه و هاجسون ، تنها کسی که داشت توی فاز تهاجمی کنار مسی خوب کار میکرد رو کشید بیرون (لاوتزی) ، هیگواین رو
کشید بیرون و یه بازیکن بدتر آورد توی زمین ، آقا این پالاسیو اگر گلزن بود توی اون حدود 30 بازی ملی که انجام داده بیشتر از 3 تا گل میزد ، درکش
اینقدر سخته یعنی ؟؟
و استادان و بزرگان ِ نشسته توی تلویزیون ! ، مسی رو سلاخی کردن ، رضا جاودانی عزیز که همه چیزو انداختی گردن ِ مسی ، از دعوت نشدن توز تا قهرمان
نشدن آرژانتین ، از تیکه هایی که به بارسا انداختیو خندیدی ، رسانه ی ملی جای این کارا نیست ، یکم حرمت بیننده هاتون رو نگه دارید حداقل ، سرمربی تصمیم
میگیره توز رو دعوت کنه یا مسی رو ، این دو تا با هم اگر هم مشکل داشته باشن سرمربی تصمیم میگیره کدومشون رو انتخاب کنه ، نشستی پشت میز و با لفظ
"تو" مسی رو خطاب میکنی و میگی " تو که با توز مشکل داشتی و باعث شدی دعوت نشه ... " ، خجالت بکشید خدایی .
بگذریم ، من دوست داشتم ( آقا فقط دوست داشتم ) آرژانتین قهرمان بشه که نشد ، گریه ی دی ماریا یه جورایی منو تا مرز گریه پیش بُرد حتی :دی ، خیلی دلم
براش سوخت ، اما در آخر ، تبریک به هواداران المان .
دوره ی بعد هم میتونید روی قهرمانیشون حساب کنید ، تازه 4 سال دیگه جوونای آلانشون با تجربه تر میشن و به مراتب تیم خطرناک تری رو تشکیل میدن .
ببخشید اگر زیاد شد .
هواداران رئال قبل از مراسم توپ طلا 2013:
ریبری از لحاظ تیمی خوب کار کرده ولی توپ طلا مال کسیه که بهترین عملکرد رو از نظر فردی داشته باشته و تو عملکرد تیمش تاثیرش زیادی باشه
پس رونالدو شایسته توپ طلاست.:)
هواداران رئال بعد از توپ طلای جام جهانی:
المان اومده قهرمان شده ولی معلوم نیس چرا توپ طلارو دادن مسی.بهترین بازیکنان تو المان بودن ولی مسی انتخاب شده.
فیفای مافیایی
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــ
اقا من خودمم قبول دارم مسی خیلی خوب نبود تو این تورنومنت ولی برید یه نگا به عملکرد مسی بندازید
همچنین تاثیرش تو موفقیت تیمش رو ببینید.:)
لطفا اگه میخواید از این لحاظ زیر سوال ببرید مسی رو با امار حرف بزنید نه تفسیر های شخصی :8337354629461904487 ....
ایم عکس خوبیه:
SHAHIN
07-14-2014, 01:07 PM
دو اسطوره:8:البته عشق است عکس تیشرت رونالدو:8:
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 6911_n.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 357249757306911_n.jpg)
دیوید بکهام و پسراش دیروز تو فینال
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 9164_n.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 568045287449164_n.jpg)
و البته اینم از شاهین نجفی:ی :8:
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 792081_n.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 66479289279792081_n.jpg)
ارش جان , ارسلان میباشم:دی
در مورد توپ طلا هم نظر من اینه که این جایزه رو میتونستن به روبن بدن چون باثبات ترین بازیکن جام روبن بودش در مورد تاثیر گذاریش در هلندهم که همه چیز واضحه.:3214332768429986099
اما در مورد متس هوملس درسته تاثیر زیادی تو کارهای دفاعی و پوششی المان داشت و حتی گل هم زد اما گمونم 3 بازی رو غایب بود یعنی نزدیک به نصفی از بازیها. فک نمی کنم بازیکنی که نصفی از جام رو غایب بوده تا حالا توپ طلا گرفته باشه.جیمز هم که عملکردش فوق العادش معلوم بود و میتونست توپ طلا رو بگیره :3214332768429986099
اما در مورد مسی ,امار میگه عملکرد مسی اونقدر بد نبوده که اصلا شایسته توپ طلا نباشه.
درسته تو مرحله حذفی گل نزد اما در روند هجومی ارژانتین تاثیر زیادی داشت.اینکه یه سری از مهاجمای ارژانتین که فقط اسمشون سنگینی میکنه
موقعیتایی که مسی براشون فراهم میکنه رو گل نمیکنن تقصیر مسی نیست.
4 گل , 2 پاس گل و بیشترین ایجاد کننده موقعیت در طول جام عملکرد خوبیه برا یه بازیکن حتی در سطح مسی...
اما بازم میگم که خودم اعتقاد دارم اگه قرار بود یکی دیگه توپ طلارو بگیره باید روبن میگرفت...
sasan cr7
07-14-2014, 10:08 PM
رونمایی از پیراهن فصل اینده منچستر به امید قهرمانی در لیگ برتر .
MrHOF
07-14-2014, 10:12 PM
لوگو ـه اسپانسر جالب کرده لباسشونو :d
ولی چلسی قهرمان ـه :d
بازیکناشم که تو جام جهانی ترکوندن مخصوصآ شورله :d
sasan cr7
07-14-2014, 10:16 PM
ولی چلسی قهرمان ـه :d
امسال منچستر مربی خوبی داره . بازیکنای خوبی هم داره میگیره . بعید میدونم تیمی تو لیگ برتر بتونه جلوشو بگیره. :3669973684562034669
MrHOF
07-14-2014, 10:21 PM
امسال منچستر مربی خوبی داره . بازیکنای خوبی هم داره میگیره . بعید میدونم تیمی تو لیگ برتر بتونه جلوشو بگیره. :3669973684562034669
دقیقآ منظورت کدومشونه ؟ هررا ؟ :d
The Shadow
07-14-2014, 10:44 PM
مربى خوبيه فن خال درست ! ولى خوب مورينيو كه نيست، هست ؟ آقاى خاص كه نيست.
سر الكس كبير هم نتونست با اون تيم رويايىش كارى كنه جلو مورينيو چه برسه به فن خال
sasan cr7
07-14-2014, 11:11 PM
دقیقآ منظورت کدومشونه ؟ هررا ؟ :d
اره همین هررا و شاو رو میگم . منچستر نشون داده . همیشه ستاره ساز بوده و با بازیکنای جوونش میتونه قهرمان بشه. در ضمن ویدال هم میاد منچستر . ماتا ویدال رونی فن پرسی فک کنم هر تیمی رو به هراس بکشونه .
فن خال هم نشون داده که مربی خوبیه تو این چند سال نشون داده مربی با تجربه و با برنامه ای است . مورینیو که بحثش جدا است . خودم که مورینیو رو به تمام مربی های دنیا ترجیح میدم;)
MrHOF
07-15-2014, 01:32 AM
پس چون مورینیو بالا سر ـه چلسی ـه و وضع تیم از فصل پیش خیلی بهتره پس چلسی قهرمان ـه :d
فصل قبل بدون بازیکن 3 ـوم شد حالا که وضع تیم بهتر از فصل پیش ـه !!!
sasan cr7
07-15-2014, 01:38 AM
باید دید علی جون . این ها شرط نیست .
مورینیو در رئال هم فصل اخرش هم تیم رو خوب میشناخت هم بازیکن گرفته بود:504:
AƦAƾH
07-15-2014, 01:44 PM
شاید باورتون نشه , ولی ...
یک بازیکن ایرانی در تست آکادمی رئال مادرید پذیرفته شد !
به نقل از خبرگزاری مهر، “رادین قویدل” که عضو آکادمی باشگاه ملوان بندرانزلی است، در تست آکادمی باشگاه رئال مادرید در اسپانیا پذیرفته و گواهینامه حضور در این آکادمی را بدست آورد.
پس از شرکت در تست آکادمی باشگاه رئال مادرید در اسپانیا و دریافت گواهینامه پذیرفته شدن در این تست، در صورت مهیا شدن حضورش به همراه خانواده در کشور اسپانیا، در تمرینات این تیم به صورت مستمر شرکت می*کند.
مهدی شفیعیان سرمربی تیم فوتبال نونهالان (زیر ۱۳ سال) ملوان بندرانزلی پذیرفته شدن این بازیکن در تست آکادمی تیم فوتبال رئال مادرید اسپانیا را تائید کرده است.
( منبع : مرجع خبری رئال مادرید )
كاري به بقيه تيمها ندارم .
يونايتد يكي از بهترين سرمربيهاي جهان رو آورد قبول . هررا و شاو رو آورد و اين دو نفر خيلي از نقص هاي يونايتد رو ميتونن برطرف كنن قبول .
اما با وجود اينا امسال به جايي نميرسيم : وينگرهاي تيم بنجلن . دفاع وسطهاي تيم همه رفتن و اونايي كه داريم مطمئن نيستن . توي خط مياني لنگ ميزنيم .
الان خريد دو تا دفاع وسط خوب و يك هافبك مياني ديگه خيلي نيازه . توي پستهاي وينگر و دفاع راست هم ميتونيم خريدي داشته باشيم .
The Shadow
07-15-2014, 06:41 PM
سالوت منچستر یونایتد :دی
Mirza
07-15-2014, 09:17 PM
برای این کسی که این ترول رو خواسته بگم فقط که کروس یه سال از قردادش مونده و می خواست جدا بشه.
اتلتیک بیلبائو بازیکنی رو نمیفروشه , بند باز خرید هررا فعال شد. تازه هررا از 4 میلیونش گذشت تا مجبور نشیم 15 میلیون پول مالیات بدیم.
فقط میمونه این فصل رو ببینیم که چه کسی تو تیمش نابود میشه...
The Enforcer
07-15-2014, 09:49 PM
" من به پارتیزان رفتم و قهرمان لیگ شدم، به بنفیکا رفتم وقهرمان شدم و حالا به لیورپول پیوسته ام و صد در صد خواهان قهرمانی کردن لیورپول هستم "
? Next Target : Benzema ? Bony ? Ballotelli
- - - -
ولی خدایی با خریدایی که ما داریم می کنیم ، خریدای چلسی ، خریدای آرسنال و خریدای من یو فصل بعد عجب لیگی بشه
حالا نیاید بگید کاستا و فیلیپه لوئیس و فابرگاسو نمیشه با لمبرت و لالانا و مارکوویچ و چان / متیو دبوشی / لوک شاو و ... مقایسه کرد :ی
خریدای اصلی مونده
حالا نميدونم چه گيري دادن به شاو و هررا ! پاريسن ژرمن و سيتي و ... هر سال پنج برابر اينا خريد ميكنن و اين مقدار براشون پول خرده . خبر رسيده پاريسن ژرمن ميخواد ديماريا رو بخره ولي انقدر امسال خرج كردن كه فيرپلي مالي بهشون اجازه نميده كه اين انتقال صورت بگيره .
همون چلسي سال 2006 30 ميليون پوند بابت شوچنكو داد !
Junior
07-16-2014, 01:27 AM
فقط هزنینه خریدش نیست که دستمزد هم هست که کروس چون دستمزدش تو بایرن کم بود جدا شد . دستمزد هررا اگه اشتباه نکنم سالی 6 میلیون یورو ولی شایعه شده که رئال سالی 12 میلیون به کروس دستمزد می خواهد بده (که یونایتد نمی تونست بده ) . اگه پول خرید + دستمزد حساب کنی 100% کروس گرونتر هررا برا رئال میوفته .
KingRed
07-16-2014, 09:53 AM
پوستر های جام جهانی (2018)روسیه
King Of Darkness
07-16-2014, 12:16 PM
16 جولای 1989
در چنین روزی گرت بیل به دنیا آمد و امروز تولد 25 سالگی او می باشد .
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>(spanien_-_nationalmannschaft_20091118).jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
16 جولای 1988
در چنین روزی سرخیو بوسکتس به دنیا آمد و امروز تولد 26 ساگی او می باشد
© The Phantom Pain
07-16-2014, 12:46 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> d5ccb4f4dae8fd5.jpg
حیف ... حیف ...
خیلی حال و روزمون خوب بود ، دیشبم علیرضا یه دفعه sms داد گفت کنته استعفا داده ... اصن ریختم به هم ...
یه مشت مدیر بی لیاقت ... مربی که از موقعی که تیم رو تحویل گرفت ، موفقیت و رکورد رو به تورین آورده بود رو مجبور به استعفا دادن کردن ...
دلیلش هم بی پولیه ... همینه که مجبور شدن و دارن ستاره های تیم رو رد میکنن که برن ...
حالا هم که میخوان استاد آلگری بزرگ رو بیارن به جاش ... :22:
هیچی ندارم بگم ، فقط ممنون مربی ... :heart_mini:
The Shadow
07-16-2014, 08:45 PM
خب اینم سومین بازیکن اتلتیکو مادرید :دی
Welcome To Chelsea Filipe Luis
---
دمبا با هم به بشیکتاش ترکیه رفت
King Of Darkness
07-16-2014, 09:22 PM
اتلتیکو بدجوری خودش رو ضعیف کرد ... تا الان غیر از مانزوکیچ خرید خوب دیگه ای نداشته ... تمام نقاط قوت اتلتیکو دارن میرن .... این خیلی بد ... یکی عین اتلتی حاضر میشه راحت 3 تا بازیکنش رو بده به یک تیم .... بعد موناکو حاضر نمیشه فالکائو و جیمز رو با هم بده ما ... :501:
SHAHIN
07-17-2014, 02:09 PM
این عکس حرف نداره
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 513148_n.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 00525234080513148_n.jpg)
:8::8::8:
KingRed
07-17-2014, 02:23 PM
آلگری سرمربی جدید یو ونتوس شد
sasan cr7
07-17-2014, 02:45 PM
تونی کروس رسما به رئال مادرید پیوست .
ساعت 19.30 معارفه تونی کروس خواهد بود .
رئال با موناکو هم به توافق رسیده 70 میلیون و احتمالا کاسمیرو .
ما فالکائو رو میخوایم :wassat[1]:
welcome to madrid
KingRed
07-17-2014, 08:34 PM
10 تیم برتر جهان
1-آلمان امتیاز1724
2-آرژانتین1606
3-هلند1496
4- کلمبیا1492
5-بلژیک1401
6-اروگوئه1330
7-برزیل1241
8-اسپانیا1229
9-سوئیس1216
10-فرانسه1202
.
.
.
.
.
.
49ایران(6رده سقوط)563امتیاز ودوم آسیا
اول آسیا هم ژاپن است(یک رده صعود)45جهان 604امتیاز
نکته (تیم برزیل به همان اندازه که از آلمان گل خورده یعنی 7گل ) در رده ی هفتم جهان است
The Enforcer
07-17-2014, 10:08 PM
یه جامی هست به نام International Champions Cup که امسال دومین دورشه و تو آمریکا برگزار میشه .
پارسال رئال قهرمان شد .
8 تا تیمن شامل : لیورپول ، اینتر ، رئال ، من یو ، من سیتی ، آ.ث. میلان ، آ.اس. رم و المپیاکوس . تو دو تا گروه چهار نفری با هم بازی می کنن . دو تیم اول هر گروه با هم ضربدری بازی می کنن و بعدش فیناله .
گروه بند هم به این شکله :
گروه اول : اینتر - منچستر یونایتد - رئال مادرید - رم
گروه دوم : میلان - لیورپول - المپیاکوس - منچستر سیتی
گرچه خیلی هم پر اهمیت نیست ولی برای محک بازیکنای جوون و همچنین آمادگی قبل از شروع لیگ ها خیلی خوبه .
اولین بازی 2 مرداد بین منچستر یونایتد و آ اس رم هست .
- - - - - -
این هم لیست بازیکنای لیورپول راهی آمریکا برای این تورنومنت :
همه ی بازیکنای اصلی هستن فقط من به شگفتی سازی آیب و سوسو خیلی مطمئنم :8:
پ. ن : استاد په په رینا و کولو توره هم هستن :501:
Ali.kaka
07-17-2014, 10:50 PM
داشتم دنبال عکسا تونی کروس میگشتم تو گوگل ، چشم خورد به یه عکس که تا حالا گزاشته نشده و عجیب بود :ی اونم ملت دنبال سوژه ما :6703945147635548802
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 0.jpg)
( برای بزرگ شدن روی عکس کلیک کنید )
:3229:
انگار مد شده هرکی قهرمان میشه 2تا از بازیکنا از این کارای تحوع آور انجام بدن :504:
تصویر دست کاری شده س
تصویر اصلی اینه:
Rihanna
لینک گوگل (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> hIUxB78HP0c7RG6HvQQ9RDzEMUezx4aIB_1-byE4z2CZLVpJPvFnxCoVS46j1UQKoAWKXmwnKF4sDAsQjq7-CBoKCggIARIEfdD09Aw&sa=X&ei=TSbIU7jSEfTLsQT9lYKABA&ved=0CBsQ2A4oAA&biw=1519&bih=679&dpr=0.9)
AƦAƾH
07-18-2014, 12:47 AM
چقدر حرفه ای !! نیست زیاد از این موردا داشتیم ، من شک نکردم :ی
به هر حال Sorry هوادارای عزیز :5:
* پست هم پاک کردم
MrHOF
07-18-2014, 01:17 AM
از کجا معلوم ؟ شاید دوتا عکس بوده :d
The Evil Dead
07-18-2014, 01:29 AM
اگه اون عکسی که آرش گذاشت رو نگاه کنیم ریحانا یه جوری پشتشونه که به نظر میاد فتوشاپ هست
Seraph
07-18-2014, 10:57 AM
داستان مسی اسرائیلی و رونالدو فلسطینی !
AƦAƾH
07-18-2014, 11:09 AM
همون پیرمرد ـه
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> _n.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
بـــرزیـل
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> _n.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
مـــسی و جام جهانی
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> _n.png (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
پــورتــو !
لــُــرد فرد
داستان پــیـرلو و مربی جدید یوونتوس
اتفاقات جام جهانی
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> .png (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
The Wollek
07-18-2014, 11:15 AM
[QUOTE=Rampage;300905]
همون پیرمرد ـه
بالاخره این پیرمرده هم مخ دوتا خــانوم رو زد :b:
بگو اون موقعی که جام رو داد دست تماشاگر المانی سلام گرگ بی تمع نبوده :h:
King Of Darkness
07-18-2014, 11:22 AM
داستان مسی اسرائیلی و رونالدو فلسطینی !
آرش جان اون عکس رونالدو که پرچم فلسطین روشه معلومه که فیک ... اصلا به خاطر اینا نبود که این قضیه رو ربط دادن به این دو تا بازیکن ... قضیه اصلی اینه که سال پیش یا دوسال پیش بود که تابستون مسی رفت به اسرائیل و اگه اشتباه نکنم تو مهمونی های اسرائیلی ها شرکت کرد .... امسال هم مسی در مورد مسلمونا گفته بود : " من متاسفم که به خاطر دینشون یک روز کامل نه آب میخورند نه غذا . " ( اینو من تو یه سایت ایرانی خوندم و فکر میکنم خالی بندیه :ی ) ...... از اون ور سال 2011 رونالدو کفش طلاش رو فروخت و پولش رو داد به رئیس جمهور فلسطین ... وگرنه اون مقوایی که گرفته دستش معلومه که فتوشاپ ...
:heart_mini::heart_mini::heart_mini:
امیر اون سفر بارسلوناییا به فلسطین در جریان تور صلح بوده که با نتانیاهو و شیمون پرز از اسـ ـرائیـ ـل
و با هنیه و عباس از فلسطین ملاقات کردن.فقط با اسـ ـرائـ ـیلیا که نبوده:دی
Seraph
07-18-2014, 11:32 AM
آرش جان اون عکس رونالدو که پرچم فلسطین روشه معلومه که فیک ... اصلا به خاطر اینا نبود که این قضیه رو ربط دادن به این دو تا بازیکن ... قضیه اصلی اینه که سال پیش یا دوسال پیش بود که تابستون مسی رفت به اسرائیل و اگه اشتباه نکنم تو مهمونی های اسرائیلی ها شرکت کرد .... امسال هم مسی در مورد مسلمونا گفته بود : " من متاسفم که به خاطر دینشون یک روز کامل نه آب میخورند نه غذا . " ( اینو من تو یه سایت ایرانی خوندم و فکر میکنم خالی بندیه :ی ) ...... از اون ور سال 2011 رونالدو کفش طلاش رو فروخت و پولش رو داد به رئیس جمهور فلسطین ... وگرنه اون مقوایی که گرفته دستش معلومه که فتوشاپ ...
:heart_mini::heart_mini::heart_mini:
داداش گلم ، بارسا یه تور داره به اسم "صلح " ( اگر اشتباه نکنم ) ، به فلسطین هم سفر کرد بارسلونا عزیزم ، اگر خواستی بگو عکسش رو هم برات بیارم .
King Of Darkness
07-18-2014, 11:44 AM
آقا شما بحثتون بارسلوناس یا مسی ؟ مسی خودش به صورت انفرادی رفت هاسرائیل دیگه اینو که نمیتونید تکذیب کنید ... حالا دیگه تیمش اردویی چیزی میزاره نمیتونه بگه که گور باباتون من باهاتون نمیام :504:
AƦAƾH
07-18-2014, 11:49 AM
تیم بارسا برای تور صلح رفته بود درسته ، ولی اینم بگم با کلاه یهودی و انجام مراسم اسـرائـیلی ها در بیت المقدس !! خشم مسلمونا اونجا رو دراوردن .
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>مسی.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
این چه صلحیه که رفتن تو فلسطین با تیپ یــهودیا و ... :ی میخواستن آتیش بزنن به باستن فلسطینی ها فکر کنم :ی
واسه من که مهم نیست این چیزا , چون کلا به دیـن و این داستانا اعتقادی ندارم ... :ی
اقا اصلا مسی فراماسون و رونالدو شیعه اثنی عشری:دی
عجب قلطی کردیما :دی ....
Seraph
07-18-2014, 12:02 PM
امیر جان مسی تنهایی سفر نکرده بود فکر کنم
عکسش هست که تیم بارسا همگی با هم اونجا هستن و دارن مراسم رو اجرا میکنن .
××××
آره فکر کنم همین انجام مراسم بارسایی ها باعث خشم مسلمونا شده بود .
وگرنه مسی توی فلسطین هم رفته بود
King Of Darkness
07-18-2014, 12:10 PM
امیر جان مسی تنهایی سفر نکرده بود فکر کنم
عکسش هست که تیم بارسا همگی با هم اونجا هستن و دارن مراسم رو اجرا میکنن .
××××
آره فکر کنم همین انجام مراسم بارسایی ها باعث خشم مسلمونا شده بود .
وگرنه مسی توی فلسطین هم رفته بود
آره سفر انفرادی رو من اشتباه کردم ...
سرپا جون ( :ی ) مسی از این کار ها میکنه ولی یادت نره امسال کریس رونالدو بود که از موسسه سرطانی ها جایزه خیرخواهانه ترین فرد رو گرفت ;)
بعد اگه به کنار بچه ها بودن باشه که من فقط دو تا عکس میزارم ... :ی
عکس اول بازی در برابر اورتون تو گینس کاپ ( اینترنشنال چمپیونز کاپ ) بود ... عکس دوم که میبینی دیگه :ی
راجع به عکس اولی برات بگم که من ویدئوش هم دارم اگر میخوای برات آپ میکنم ویدئوش رو هم ببین :ی
Seraph
07-18-2014, 12:15 PM
آره سفر انفرادی رو من اشتباه کردم ...
سرپا جون ( :ی ) مسی از این کار ها میکنه ولی یادت نره امسال کریس رونالدو بود که از موسسه سرطانی ها جایزه خیرخواهانه ترین فرد رو گرفت ;)
بعد اگه به کنار بچه ها بودن باشه که من فقط دو تا عکس میزارم ... :ی
عکس اول بازی در برابر اورتون تو گینس کاپ ( اینترنشنال چمپیونز کاپ ) بود ... عکس دوم که میبینی دیگه :ی
راجع به عکس اولی برات بگم که من ویدئوش هم دارم اگر میخوای برات آپ میکنم ویدئوش رو هم ببین :ی
دم رونالدو گرم ، خیلی ها توی خیر خواهانه شرکت میکنن عزیزم ، از علی دایی خودمون بگیر تا مسی و رونالدو و حتی نیانگ ! ، چیزی نیست که بخوایم باهاش کُری بخونیم باسه هم دیگه .
نه امیر کلا اشتباه برداشت کردی ، این عکس ِ مسی که کنار بچه هاست توی فلسطینه ، میخواستم بگم مسی توی فلسطین هم بوده ، نه اینکه بگم رونالدو با بچه ها و طرفداراش عکس ننداخته :22: .
مطمئنی ؟؟ ، اینا عکس های توی فلسطینه ها :22:
فکر کنم این بحث رو ادامه ندیم بهتره ، باسه بقیه کلافه کننده است .
SHAHIN
07-18-2014, 04:11 PM
دیوید بکهام و راک دیشب
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 7152_n.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 828011571357152_n.jpg)
The Shadow
07-18-2014, 09:31 PM
اینم رسمیش
فیلیپه لوئیس شماره 5 رو بر تن میکنه :8:
دیگو کوستا هم همون شماره 19 خودش توی اتلتیکو مادرید رو برتن میکنه که فصل قبل دمبابا میپوشید. دمبابا هم که به بشیکتاش رفت و شمارش آزاد شد
“من به هیچ وجه از تیم های مثل سیتی و چلسی و نخواهم ترسید چرا که افتخارات دستیار من یعنی گیگز از این تیم ها بیشتر است و دلیلی برای ترسیدن نیست.ما می توانیم هر تیمی را شکست بدیم.”
:a:
Seraph
07-18-2014, 09:52 PM
“من به هیچ وجه از تیم های مثل سیتی و چلسی و نخواهم ترسید
یعنی باید بگه من میترسم ؟:دی
SHAHIN
07-18-2014, 10:07 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 560_n.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 67002318999560_n.jpg)
دیوید بکهام به همراه رومئو و کروز (بچه هاش) به روی استیج و پاشیدن ناگهانی مواد چسبناک طلایی به روی آنها در مراسم Nickelodeon Kids'
که او در آن برنده جایزه بهترین الگو و ورزشکار برای نوجوانان و جوانان به انتخاب این بنیاد شده بود.
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 1060_n.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 612244372441060_n.jpg)
کیلیپ این اتفاق با حجم 3 مگ
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 0717_n.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 161032591520717_n.jpg)
اینم بعد تمیز کاری صورت
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 5106_n.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 252782347235106_n.jpg)
رو عکس ها کلیک کنید تا بزرگ شه. راک هم تو این مراسم بوده که با دیود بکهام هم عکس گرفته که عکسش قبلا گذاشتم
The Shadow
07-18-2014, 11:59 PM
“من به هیچ وجه از تیم های مثل سیتی و چلسی و نخواهم ترسید چرا که افتخارات دستیار من یعنی گیگز از این تیم ها بیشتر است و دلیلی برای ترسیدن نیست.ما می توانیم هر تیمی را شکست بدیم.”
:a:
با شناختی که از شخصیت بزرگ و البته عاقل فن خال دارم بعید میدونم این حرفا رو اون زده باشه. احیاناً این نقل قول از دیوید مویس نیست ؟ :دی
بعید میدونم فن خال توی تیمی که میره به افتخاراتش بباله چون افتخارات هیچ تضمینی به تیمی نمیده. منچستر فصل قبل هم از چلسی افتخاراتش بیشتر بود که 3 تا خورد ازش. یا 3 تا از لیورپول خورد توی خونه. و البته افتخاراتش بهش کمک نکرد تا در این رتبه فصل رو تموم نکنه.
همون مطمئناً نقل قولت از دیوید مویس باید باشه :دی
KingRed
07-19-2014, 11:26 AM
چاپلوسی های تونی سر گرفته شد
تونی :رئال بهتر از بایرن است
King Of Darkness
07-19-2014, 12:15 PM
تیزر تبلیغاتی سامسونگ گلکسی اِس 5 که بازیکنان فوتبال در برابر فضایی ها قرار می گیرند برای حفظ کره ی زمین .
لینک دانلود مستقیم (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> Btag22%5D.mp4)
لینک دانلود مستقیم (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> Btag22%5D.mp4)
sasan cr7
07-19-2014, 03:01 PM
:heartsmile::heartsmile::heartsmile::heartsmile:
اگر با اون جمله مشكل داريد به فن خال بگيد ! منو نزنيد ;)
جاي هيچ بحث و كلكلي هم نيست ! نميتونيد با اين مشكل داشته باشيد كه افتخارات گيگز از سيتي و چلسي بيشتره ! البته نيازي نبود گيگز رو بكشه وسط چون اندرسون هم كافي بود !
فن خال هم كاري به پارسال نداره ! اون از افتخارات حرف نزد كه مثلا بخواد نتايج فصل قبل رو توجيه كنه . وگرنه هيچ بحثي سر اين نيست كه يونايتد پارسال بدترين فصل تاريخش بود .
KingRed
07-19-2014, 03:15 PM
لباس فصل جدید
AƦAƾH
07-19-2014, 03:50 PM
چاپلوسی های تونی سر گرفته شد
تونی :رئال بهتر از بایرن است
واقعا آفرین :lmekjvqxkkqvu6by8nz ، خوب خودتون رو نشون بدید ;)
شما که تکلیفتون مشخص ـه ، من الان تو فکر دو نفری هستم که پای پست ـت لایک زدن :b:
( یکیشون پاک کرد البته وقتی جو رو دید :ی )
فرد :8:
همه ی نگاه ها به خامس
فیلیپ لام #Respect
خوش آمد گویی فیل جونز به مربی جدید تیم
The Shadow
07-19-2014, 06:31 PM
اگر با اون جمله مشكل داريد به فن خال بگيد ! منو نزنيد ;)
جاي هيچ بحث و كلكلي هم نيست ! نميتونيد با اين مشكل داشته باشيد كه افتخارات گيگز از سيتي و چلسي بيشتره ! البته نيازي نبود گيگز رو بكشه وسط چون اندرسون هم كافي بود !
فن خال هم كاري به پارسال نداره ! اون از افتخارات حرف نزد كه مثلا بخواد نتايج فصل قبل رو توجيه كنه . وگرنه هيچ بحثي سر اين نيست كه يونايتد پارسال بدترين فصل تاريخش بود .
من اصلاً هیچ کجای حرفم هیچ تندی نمیبینم که شما میگی منو نزن :دی
جای شکی نیست من خودمم میگم گیگز افتخاراتش از چلسی و سیتی بیشتره اینش که منطقیه. ولی اینکه افتخاراتش بیشتره دلیل بر این نیست که حتماً برندس ! برای مثال هم برد 3-1 چلسی رو مثال زدم و البته اون موقع هم که 6-0 برد من سیتی بازم افتخارات من یونایتد هیچ کمکی نکرد بهش. مویس هم نبود مربی، مربی فرگوسن بزرگ بود ! دیگه فرگوسنش به این بزرگی هم همچین حرف خنده داری نمیزد که فن خال میگی زده. در کل من شک کردم فقط که شاید شایعه باشه این سخن نمیدونم.
كسي نميگه افتخارات يونايتد باعث ميشه كه هميشه برنده باشه ;) فن خال ميگه دليلي براي ترس از سيتي و چلسي و ... نيست چون افتخارات گيگز از اونا بيشتره . و در آخر ميگه ما ميتوانيم هر تيمي را شكست دهيم .
هيچ حرفي از برنده حتمي بودن هم نزده ! حالا كاري به صحتش ندارم اما اگر هم جمله به جمله اون حرف دقيق ترجمه شده باشه با اينكه جنگ رواني راه انداخته اما بازم هيچ توهيني به رقيب نكرده .
Danial
07-20-2014, 02:23 AM
كسي نميگه افتخارات يونايتد باعث ميشه كه هميشه برنده باشه ;) فن خال ميگه دليلي براي ترس از سيتي و چلسي و ... نيست چون افتخارات گيگز از اونا بيشتره . و در آخر ميگه ما ميتوانيم هر تيمي را شكست دهيم .
هيچ حرفي از برنده حتمي بودن هم نزده ! حالا كاري به صحتش ندارم اما اگر هم جمله به جمله اون حرف دقيق ترجمه شده باشه با اينكه جنگ رواني راه انداخته اما بازم هيچ توهيني به رقيب نكرده .ای بابا سن دین اولسون شر یاتسین;)
KingRed
07-20-2014, 11:18 AM
عکس توپ فصل بعد لیگ جزیره
Hamid
07-20-2014, 12:06 PM
The Shadow
07-21-2014, 12:19 AM
خبر آمد، خبری در راه است ...
Didier Drogba - The Return Of The King :8:
اوایل هفته ی آینده با قراردادی یک ساله به چلسی خواهد پیوست.
پس از رفتن لمپارد و اشلی کول، چی بیشتر از این میتونه خوشحالمون کنه :8:
KingRed
07-21-2014, 11:24 AM
8
Scofield
07-21-2014, 01:47 PM
پیام فرهاد مجیدی برای علی کریمی :
:X
sasan cr7
07-21-2014, 03:49 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> g
The Shadow
07-21-2014, 05:59 PM
خبر فورى
استيون جرارد از تيم ملى خداحافظى كرد
EmInEm
07-21-2014, 06:01 PM
اورا هم که رسما رفت یووه :504:
خدا کنه من یو بلیند رو بگیره لوک شاو هنوز خیلی جوونه اگه مصدومم بشه که کارمون زاره :5:
ویدالم که بیاد هیچی میریم هوا :heart_mini:
The Enforcer
07-21-2014, 07:24 PM
خبر فورى
بعد از 114 بازی ملی ...
تنها نکته ی مثبتش اینه که الآن تمرکزش روی بازی تو لیورپول بیشتره ...
به حرف بکهام گوش میکردی تا یورو 2016 میموندی :(
The Shadow
07-21-2014, 07:36 PM
بعد از 114 بازی ملی ...
تنها نکته ی مثبتش اینه که الآن تمرکزش روی بازی تو لیورپول بیشتره ...
به حرف بکهام گوش میکردی تا یورو 2016 میموندی :(
14 سال از حضور جرارد و لمپارد میگذره. درسته کنار هم هیچوقت به موفقی تیم باشگاهیشون نبودن اما به نظر من خوب کاری کرد. درسته سخته. جرارد خدافظی کرد لمپارد هم همین روزا اعلام میکنه خداحافظیش رو.
بازی بازی که از جرارد دیدیم توی جام جهانی دیگه کاملاً نشون میده این بازیکنای بزرگ دیگه روز های آخر دوران بازیگریشون رو میگذرونن. پس الان که تقریباً هنوز افتشون رو نشون ندادن خداحافظی کنن خیلی بهتره. به قول معروف توی اوج خداحافظی کنند.
توی این 14 ساله لمپارد و جرارد نامشون رو به عنوان یکی از بهترین بازیکنان تاریخ انگلیس و تیم ملی این کشور برای همیشه ثبت کردند.
KingRed
07-21-2014, 07:50 PM
خبر فورى
خبر خیلی بدی بود
امیدوارم در زندگی اش شاد باشد همچنین در لیورپول
اورا به يوونتوس پيوست . با اين وجود احتمال انتقال ويدال به يونايتد بالا رفت .
اورا نبايد ميرفت . اگه ميموند هم توي دفاع چپ دو تا بازيكن داشتيم كه اگر يكيشون مصدوم ميشد نگراني نداشتيم و هم لوك شاو ميتونست خيلي چيزا ازش ياد بگيره .
گيگز - ويديچ - فرديناند - اورا . تا الان 4 تا از بهترين و باتجربه ترين و تاثيرگذارترين بازيكنان يونايتد رفتن . يونايتد بيش از حد جوون شده . كريك هم تا 3 ماه آينده مصدومه و اينم پنجمين بازيكن باتجربه كه حداقل توي 7-8 بازي اول ليگ در اختيار نداريم .
يونايتد بايد توي خط دفاع بازيكن بخره . از همه واجب تر دفاع وسط . شايد از بين مدافعاي الان فقط بشه به فيل جونز اعتماد كرد كه بازم شش دنگ نيست . نه خيلي جوون و نه خيلي سن بالا . بايد يه مدافع باتجربه كه بتونه تا 5-6 سال به تيم كمك كنه بخرن . فكر ميكنم فلار گزينه خوبي باشه با اينكه زياد نظر خوبي روش ندارم .
يه دفاع چپ هم بايد بگيرن . فعلا فكر نميكنم لوك شاو براي فيكس بودن 100 درصد مطمئن باشه . دالي بليند هلند گزينه خيلي خوبيه .
از اونجايي كه امثال كاگاوا و فليني آدم بشو نيستن خريد هافبك هم بايد در نظر گرفت . اونم اگه ويدال بياد فكر كنم حله
اقا این خبر که میگن دروگبا داره برمیگرده چلسی صحت داره؟، اگر صحت داشته باشه خوب میشه گفت یه وزنه روحی هستش بیشتر تا این که بخاد با بازی کردن کمک کنه به تیم، اخه تیمی که کاستا و لوکاکو رو داره دیگه احتمال بازی رسیدن به دروگبا خیلی کم هست:504:
نظرتون چیه شما؟:6703945147635548802
AƦAƾH
07-22-2014, 01:29 PM
شماره 7 تا 11 جادویی رئال ! واقعا کهکشانیه و آدم رو یاده کهکشانی های زمان زیدان و رائول و ... میندازه :d0s69thbefhiffti:
چه تیمی !
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
بعله ! خامس هم تست های پزشکی رو با موفقیت تمام کرد و از هر زمانی نزدیک تر شد به تیم . امروز فرداس که رسما از سوی دو باشگاه اعلام بشه :k63ozg6a7ni2674n:
The Shadow
07-22-2014, 01:46 PM
داستان رفتن لجند ها ادامه داره ...
ژاوی فصل بعد در کنار فرانک لمپارد و داوید ویا در تیم نیویورک سیتی بازی میکنه
ایکر کاسیاس هم با انتقال ناواس به رئال، رفتنش از رئال قطعی شد !!!
حس رئال و بارسا رو خیلی خوب درک میکنم مثل ما که فرانک لمپارد رو از دست دادیم :(
کاسیاس به احتمال 90 درصد آرسنال میره
اما خدا لعنت کنه باعث و بانی رفتن ایکر از رئال رو، خدا لعنتت کنه مورینیو ( ایف یو نو هو آی مین ! :a: )
AƦAƾH
07-22-2014, 01:49 PM
پژی کی گفت ایکر میره ؟ :ی الان لوپز رو میخوان بفروشن که موناکو هم دنبالشه , ولی خودش مثل کنه چسبیده ول نمیکنه .
یعنی میگم رفتن ایکر هنوز مشخص و قطعی نیست !
خیلی سخته واقعا این اتفاقا ها :(
Sarkesh
07-22-2014, 01:56 PM
کاسیاس که خیلی مظلوم واقع شده به نظرم ...
آرسنال هم دیوید اوسپینا رو گرفت ... دروازه بان کلمبیا :ی ...
The Shadow
07-22-2014, 02:11 PM
آرش توی اینستاگرام تقریباً همه پیج ها گفتن رفتنش قطعیه
در ضمن خود ایکر کاسیاس درخواست داده که میخواد باشگاه رو ترک کنه و به آرسنال بره
King Of Darkness
07-22-2014, 02:36 PM
یادمه تو جشنی که تو سانتیاگو بعد از دسیما گرفتند کاسیاس اولین نفری بود که اون بالا حرف زد ... یه قسمت از حرفش همین موندن و نموندنش بود که گفت : " رئال یه حسی همیشگی برای من و هیچوقت این حس رو ترک نمیکنم " ... اینا همه شایعه اس که San Iker بخواد تیم رو ترک کنه .
پژمان خوشم میاد حرف های منو قشنگ صبط کردی :a: ( ایف یو نو وات آی مین :b: )
AƦAƾH
07-22-2014, 03:50 PM
خامس رودریگز اوکی شد :winking: دقایقی پیش این انتقال رسما از سوی سایت رئال مادرید منتشر شد .
خامس امشب رسما در سانتیاگو برنابئو معارفه میشه و بللخره با پیراهن تیم محبوبش رسما وارد چمن برنابئو میشه . قرارداد این بازیکن 6 سال ـه هست .
تبریک به هم مادریدیسمو ها :5:
الله اکبر ، دیگه جدا این وضعیت قطعی شد :ی :8:
===================================
اینم جالب بود ، پیج رسمی فیفا WC :
sasan cr7
07-22-2014, 04:23 PM
تبریک به همه ی رئالی ها . نمیدونم سال دیگه . چه تیمی میتونه جلومونو بگیره .
:heart_mini::heart_mini::heart_mini::heart_mini::h eart_mini::heart_mini::heart_mini::heart_mini::hea rt_mini:خامس بازیکن با انگیزه و خوبیه به امید 11 قهرمانی اروپا :heart_mini::heart_mini::heart_mini::heart_mini::h eart_mini::heart_mini::heart_mini::heart_mini::hea rt_mini::heart_mini:
The Enforcer
07-22-2014, 06:24 PM
شاید لالانا گرون بوده ، ولی قطعا ارزششو داشت ...
( البته هدفم مقایسه با کروس نبود :22: به خاطر این همه انتقاد از لالانا این آمارو گذاشتم )
- - - -
تولدت مبارک درک کویت :8: اگه می موند کاراییش همین الآنم از آسپاس بیشتر بود
The Shadow
07-22-2014, 06:41 PM
یادمه تو جشنی که تو سانتیاگو بعد از دسیما گرفتند کاسیاس اولین نفری بود که اون بالا حرف زد ... یه قسمت از حرفش همین موندن و نموندنش بود که گفت : " رئال یه حسی همیشگی برای من و هیچوقت این حس رو ترک نمیکنم " ... اینا همه شایعه اس که San Iker بخواد تیم رو ترک کنه .
پژمان خوشم میاد حرف های منو قشنگ صبط کردی :a: ( ایف یو نو وات آی مین :b: )
والا من چیزی که توی سایت های مختلف خوندم رو نوشتم. با توجه به نقل و انتقالات هم که همیشه دیدین هرکی رو گفتم درست در اومده :a:
ایکر هم خوندم توی سایت های مختلف مثل 101 فوتبال و ای اس پی ان و ... گفته اگه بهش بازی نرسه درخواست ترک رئال و پیوست به آرسنال رو میکنه. دیگه نمیدونم.
آره دیگه، آخه دلیل حذف زود هنگام اسپانیا و 6 تا گل خوردن ایکر کاسیاس و Worst Player Of The Match شدن در بازی با هلند رو کارشناسان بنام و خیلی معروف، مورینیو رو لعنت کردن ( ایف یو نو هـو آی مین اِگین :b: )
Ali.kaka
07-22-2014, 08:02 PM
از یه طرف خوشحالم به خاطر اومدن رودریگز،هم بازی هاش رو توی جام جهانی دیدم و هم اینکه سنش خیلی پایین هست
از یه طرف هم میترسم این یه قمار خیلی بزرگ برای رئال باشه به هر حال 80 میلیون یورو پول واقعن زیادی هست
فقط امیدوارم که تا 1 دهه خط هافبکمون رو این بازیکن بیمه کنه و بازی هایی که توی جام جهانی ازش دیدم مقطعی نباشه
به هر حال خاطره اومدن کاکا و رفتنش با توجه به اینکه بازیکن محبوبم بود و هنوز هم دارم حسرت میخورم بابتش که اینطوری فوتبالش نابود شد، اصلن دوس ندارم تکرار بشه
چه سودی کرد موناکو روی این بازیکن...
فقط امیدوارم ارزشش رو داشته باشه و خودشو ثابت کنه
King Of Darkness
07-22-2014, 10:05 PM
اینم از خامس رودریگز ... تکلیف ما هم مشخص شد که واقعا این خامس ... نه جیمز :ی
80 میل دادیم به بازیکنی جوون که باهامون 6 ساله بست ...
مراسم معارفه اش خیلی باحال بود ... فکر کنم 50 60 هزار نفر تو سانتیاگو برنابئو بودن و این بازیکن با اخلاق رو تشویق می کردند .
امشب نزدیک بود مادرید 3 4 نفر رو از دست بده تو این 1 ساعت :ی مردم برای توپ نزدیک بودن شیرجه بزنن رو سر همدیگه :ی به قول آرش اگه تو ایران بود الان 70 80 نفر میمردن :136:
فصل بعد تو 6 تا جام شرکت می کنیم و با این تیمی که پرز جمع کرد و با هدایت کارلو می تونیم حتی 4 یا 5 تا کاپ رو بیاریم اگر بد شانسی نیاریم ...
من به فصل بعد خیلی امیدوارم ... از تابستون پیش که کارلو سرمربی شد من گفتم این فصل 2014/15 فصل فوق العاده ای برای رئال ... امیدوارم پیش بینیم درست در بیاد ...
این خامس هم خیلی با اخلاق :X دو نفر از جایگاه تماشاگرا پریدن تو چمن که بگیرنش بغلشون ... اولی رو گرفت ولی پلیسا اومدن با تو کیونی جدا کنند که خامس همه رو زد کنار و یه توپ برازوکا بهش داد و با خودش برد کنار جایگاه ... :x اون یکی باحال بود :136: پلیسا بدو بدو از کجا افتادن دنبالش یکیشون عین آدامس چسبید زمین :136: به اونم توپ داد رفت :ی
:6joq4o: Hala Madrid :6joq4o:
همون بازیکن بداخلاقی که 27 سالشه و 4 ماه محرومه امسال کفش طلا رو برد
تازه اگه قانون مثه گذشته بود تنهایی کفش طلا رو میبرد :winking:
راستی میبینم برا اینکه تلافی کنید lol و اینجور چیزا زیاد میارید , یادتون باشه دفعه بعد به ما گیر ندید که چرا لول گذاشتید ما هم از این کارا بلدیم ... :3214332768429986099
07-22-2014, 10:28 PM
همون بازیکن بداخلاقی که 27 سالشه و 4 ماه محرومه امسال کفش طلا رو برد
تازه اگه قانون مثه گذشته بود تنهایی کفش طلا رو میبرد :winking:
راستی میبینم برا اینکه تلافی کنید lol و اینجور چیزا زیاد میارید , یادتون باشه دفعه بعد به ما گیر ندید که چرا لول گذاشتید ما هم از این کارا بلدیم ... :3214332768429986099
:501:
AƦAƾH
07-22-2014, 10:38 PM
واقعا صبر دیگه سخته ! کی فصل جدید میشه یه حال اساسی کنیم :8: خدایی باشگاهی چیز دیگست ، جام جهانی و بازیا ملی فاز نمیدن باووو :ی
حالا بدتر از لیگ , منتظر ال کلاسیکو ! چه شود , از اون سمت رویارویی سوارز و په په ، رقابت نیمار و مسی راکیتیچ - خامس , کروس , رونالدو و بیل . وای !!!
اینم خامس ...
واقعا صبر دیگه سخته ! کی فصل جدید میشه یه حال اساسی کنیم :8: خدایی باشگاهی چیز دیگست ، جام جهانی و بازیا ملی فاز نمیدن باووو :ی
حالا بدتر از لیگ , منتظر ال کلاسیکو ! چه شود , از اون سمت رویارویی سوارز و په په ، رقابت نیمار و مسی راکیتیچ - خامس , کروس , رونالدو و بیل . وای !!!
اینم خامس ...
از همه مهمتر یو سی ال :d0s69thbefhiffti::d0s69thbefhiffti:
بی صبرانه منتظر شروع فصل جدیدش هستم ... امسال فک کنم با نقل و انتقالاتی که انجام شده یکی از جذابترین یو سی ال های تاریخ رو خواهیم داشت :k63ozg6a7ni2674n::k63ozg6a7ni2674n:
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــ
اینم برا عدم اسپم :
البته خبر رسیده انریکه راضیش کرده که بمونه :d0s69thbefhiffti::sam:
King Of Darkness
07-22-2014, 10:54 PM
مراسم معارفه خامس رودریگز
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
اینم دو تا همون قسمت از مراسم هست که گفتم خیلی باحال بود :136:
SHAHIN
07-23-2014, 10:33 AM
ملاقات دیوید بکهام با تیم منچستریونایتد در لس آنجلس / کالیفرنیا
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
KingRed
07-23-2014, 12:14 PM
پیراهن عجیب یک تیم اسپانیایی:504:
Arsal4n
07-23-2014, 02:56 PM
و بعد از 1792 روز ..
بارسا يه مدافع خريد
Welcome Mathieu !
KingRed
07-23-2014, 03:28 PM
Welcome To FCB
sasan cr7
07-23-2014, 03:58 PM
جداییه از رئال و بارسایی بودن. فصل بعد ال کلاسیکو های زیبایی خواهیم دید .
هیچ کدوم از بازیکنا به دیگری برتری نداره. فقط فرقشون اینه که کدومشون اماده تر باشه.
ولی یه حسی بم میگه تو این 10 نفر . گرت بیل از همه این فصل بیشتر به چشم میاد:heartsmile:
SHAHIN
07-23-2014, 09:09 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 469093_n.jpg
مصاحبه جرمی متیو :
بارسلونا بزرگترین باشگاه دنیاست !
اونا میدونند سبک بازی من چطوریه و من میخوام بیشترین تلاشمو انجام بدم.
بارسلونا موقعیت خوبی برای منه و من افتخار میکنم که در این باشگاه حضور دارم
پ.ن : فردا مراسم معارفه جرمی متیو هست
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 3_n.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 222600056293_n.jpg)
KingRed
07-24-2014, 12:59 PM
پیروانی سر مربی پرسپولیس شد.
پر افتخار ترین کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس مربی فصل جدید قرمز پوشان شد.
sasan cr7
07-24-2014, 11:21 PM
فالکائو بصورت قرضي به رئال مي*رود
رئال مادريد در مورد بهبودي قطعي ال تيگره از مصدوميت رباط صليبي هنوز دچار ترديدهايي است و به همين دليل در سال اول خواهان انتقال قرضي اين بازيکن شده بود که مورد موافقت باشگاه موناکو قرار گرفت.
به گزارش ABC در جريان مذاکرات نهايي فلورنتينو پرز و مالک روس موناکو بر سر خامس رودريگس در اين هفته، دو طرف در مورد وضعيت فالکائو نيز با يکديگر به صحبت پرداختند.
نتيجه اين صحبت ها مثبت بود و دو طرف بر سر انتقال قرضي رادامل فالکائو به توافق دست يافتند. بر اين اساس ال تيگره با قراردادي به ارزش 12 ميليون يورو در همين تابستان به رئال خواهد رفت؛ با اين شرط که باشگاه مادريدي مي تواند تابستان آينده با پرداخت 33 ميليون يورو مالکيت قطعي اين مهاجم را از آن خود کند.
به نظر مي رسد که در طي هفته آينده بايد منتظر رسمي شدن اين خبر و پيوستن دومين کلمبيايي به جمع کهکشاني ها باشيم.
:heart_mini::heart_mini: عمو پرز چی میکنه :heart_mini::heart_mini::heart_mini:
The Enforcer
07-24-2014, 11:35 PM
نمی خوام حرفی بزنم که به دوستان رئالی بر بخوره . ولی این به اصطلاح " عمو پرز " فقط بلده خرج الکی بکنه ؟ آخه این همه مهاجم برای چیه ؟ واقعا می خواید فصل بعد مهاجم درجه یکی مثل بنزما رو نیمکت باشه ؟!
دیگه خریدن بازیکن هم حدی داره :22:
AƦAƾH
07-25-2014, 12:09 AM
بیژن ، رئال مهاجم ( نوک ) الان مگه چند نفر داره ؟ :22: یه بنزما ، که همونم جالبه به موقعش سوژه ی همه هست که گل خالی خراب میکنه و ...
نمیگم بنزما بازیکن بدیه ، ولی تمام کننده نیست .
موراتا هم فروخته شد به یوونتوس .
واقعا دو مهاجم نوک زیاده واسه یه تیم ؟ :w:
اینم مدل موی جدید و په په :ی
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> humb.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> noticia_grande.jpg)
The Enforcer
07-25-2014, 12:17 AM
ارش جان ولی دو تا مهاجم نوک برتر جهان !؟
بنزما درسته بگیر نگیر داره ولی این که رو نیمکت باشه خیلی جالبه !
در ضمن مگه بازیکن جوون تو اکادمی نیست که بتونه تو این پست خوب بازی کنه ؟
حداقل کریمو نمی خواین بدین به ما دیگه !:ی(دردم همین بود :ی )
AƦAƾH
07-25-2014, 01:11 AM
والا همه تیمای مدعی و بزرگ شاید 3 تا هم داشته باشن مهاجم خوب .
از پی اس جی گرفته که کاوانی ، زلاتان لاوزی رو داره . بارسا که مسی و نیمار و سوارز رو داره . سیتی آگوئرو ، نگردو ، یووتیچ و ژکو رو داره . چلسی لوکاکو ، تورس کاستا . من یونایتد رونی و فن پرسی و ...... بقیه تیما
چرا فقط واسه رئال مورد ـه ؟ :ی اونم در حالی که بنزما به قول خودت بگیر نگیر داره ، همین فصل پیش همه شاهدن من یکی داشتم روانی میشدم از موقعیت هایی 100% که از دست میداد .
در مورد آکادمی هم که گفتم ، موراتا فروخته شد به یووه . خسه هم که میدونی خیلی وقته مصدومه و البته اونم مهاجم نوک نیست و مثل رونالدو وینگر بازی میکنه .
واقعا فکر میکنم حق تیم در اندازه های مادرید و کلا همه تیمایی که مدعی هستن در چند جام باشه که حداقل دو مهاجم خوب داشته باشن تو لیستشون ! حالا دیگه چرخشی بازی کردن یا بحث فنی به مربی ربط داره .
همین پارسال نمیدونم یادت هست یا نه ، رئال چنتا مصدوم داشت ؟! با ترکیب نصف و نیمه میرفت تو زمین . فقط بنزما بود نوک حمله با موراتای جوون . که امسال رفت . بازم میگم تیمی که تو چند جام و بالاترین سطح بازی میکنه کمترین حقش هست حضور دو مهاجم آماده .
همون اول میگفتی بنزما واسه ما ، با هم به توافق میرسیدیم دیگه :ی چرا میپیچونی :ی
MrHOF
07-25-2014, 01:38 AM
یه کلیپ دیدم چند دقیقه پیش خیلی قشنگ بود واقعآ
حرکات قشنگی که ورزشکارا انجام میدن توی مسابقاتشون و جا هایی که هستند , برای من یکی قشنگ بود !!!
بیشترش فوتبالی ـه برای همین اینجا گذاشتم !!! :D
لــــــــیــــــــــنــــ ــــک دانــــــلـــــــــود (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
رونالدو هم توشه :h:
Junior
07-25-2014, 09:05 AM
Seraph
07-25-2014, 09:43 AM
چرا مُد شده همه بازیکن های تیمشون رو با کروس مقایسه میکنن ؟؟:a:
این بنده خدا این فصل توی بایرن اونطوری که باید و شاید بازی گرفته نشد آمارش این فصل خوب نبوده ، وگرنه اینقدر ها هم بد نیست که با هره را مقایسه بشه :دی .
AƦAƾH
07-25-2014, 09:55 AM
آرش جون منچستری هستن و کول باری آرزو دیگه ... :ی دنبال کروس بودن ، تا منتفی شد و گفت میرم رئال بد شد و نیازی بش نبود :ی
آندره هررا و لوک شاو شدن بهترین خرید های فصل :a:
جالبه همچین بازیکنی هم 20 خورده ای میلیون خریده شد و اینجوری میکنن این منچستری ها ( باز بارسایی ها کل کل کنن یه چیزی ، رقیب همیشگی هستن و بدون کل کل نمیشه :ی از اونور هم 2-3 تا بازیکنی خریدن که قابل کل هست :ی نه منچستر که کلا به کلاس ما نمیخوره و آندره هررا خرید اصلیشون بوده :ی )
پ.ن : البته درک میکنم ، فشار این فصل زیاد هست رو هواداراشون و باید یجوری خودشونو دوباره مطرح کنن از یاد نرن :ی ولی آخه با هررا ؟ ریلی ؟ :ی
Junior
07-25-2014, 10:12 AM
من فقط امار گذاشتم نمی دونستم انقدر تاثیر میزاره رو دوستان :5:
کروس هم که می خواست بیاد یونایتد ولی وقتی مویس رفت فن خال اومد و تو برنامه هاش کروس جایی نداشت ، هررا رو گرفت و کروس دید نمی تونه بیاد رفت رئال . اگه هررا رو بعد کروس خریده بودیم می تونستید بگید گفت میرم رئال حالا ما حسرتش داریم :5:
نمی دونستم هم خریدن ستاره های تیما دیگه با مبلغ های نجومی باعث سطع بالا شدن باشگاه میشه . اگه اینجوری همون بهتر ما سطعمون پایین باشه و پاریس و رئال و سیتی هم سطع بالا .
S.H.A.Y.A.N
07-25-2014, 10:44 AM
داستان کاپیتان جرارد :
ژاوی هم به درخواست انریکه موندگار شد :heart_mini: 2 تا عکس به همین مناسبت :
آمار و رکوردهای فوق العاده سوارز در لیورپول و لیگ جزیره . عجب بازیکنی گرفتیم :d0s69thbefhiffti:
خریدن مدافع جدید ( بعد از مدت ها ) رو هم به بارسایی ها تبریک میگم . اینم یه آمار جالب از فصل پیش :
KingRed
07-25-2014, 04:07 PM
كسي تو توانايي هاي توني كروس شكي نداره و اون دوستي هم كه اون آمار رو گذاشته قصد كلكل نداره . به هر حال دوستان رئالي فقط از روي اسم عملكرد يه بازيكن رو ميسنجن . حالا اگر هم اينكار رو ميكنن مشكلي نداره اما محض رضاي خدا يه بازي از طرف ببينيد و بعد قضاوت كنيد . ديروز هررا علاوه بر 2 تا پاس گلش طراح خيلي از حملات يونايتد بود و در آخر هم به عنوان بهترين بازيكن زمين شناخته شد . كلا به همه نشون داد كه ارزش اون پولي كه بابت خريد دادن رو داره .
ما بازيكنايي كه بهشون نياز داريم رو جذب ميكنيم و نيازي هم نداريم كه ستاره هاي اسم و رسم دار بقيه تيمها رو با مبلغ فضايي بخريم . با همين بازيكنا اگر دو سال پيش داور ميذاشت همين رئال رو هم حذف كرده بوديم ;)
AƦAƾH
07-25-2014, 04:34 PM
شما کارت خیلی درسته که با یه بازی دوستانه فهمیدی هررا خیلی شاخه .
ما بازیشو ندیدیم ، راست میگی :)
کسی هم نگفت بازیکن خیلی بدیه , صحبت سر این بود که هنوز هیچی نشده با کروس و فابرگاس مقایسه فایده ای نداره .
ما بازیکن الکی میخریم ، بیخود بیل خرید شده ، کروس ، مودریچ ، رونالدو ، دیماریا و ..... شما چرا حرص میخوری ؟ :w: از جیب گلیزرها که نرفت پولش :wink2:
* ( خط آخر حرفام که با شکلک :ی همراه بود با جونیور بودم مستقیما و شوخی کردم . شما یه وقت به خودت نگیری )
موفق باشی...
حالا چون بازي دوستانه ست پس هيچي ؟ تمام بازياش تو بيلبائو هم بازي دوستانه بود ؟ اين بهترين فرصت براي هررا بود كه خودش رو به فن خال ثابت كنه و ثابت كرد . مطمئنم توي يونايتد ميدرخشه . شما سعي نكن به بقيه القا كني كه هررا و شاو بازيكن نيستن .
شما هم بهتره حرص به قول خودت بيست و خورده اي ميليون پوندي كه بابت هررا داده شده رو نخوري !
كي گفت رئال بازيكن الكي ميخره ؟ اصلا مگه من حرفي از رئال و خريد بازيكن الكي زدم ؟! سيتي و پي اس جي هم مبلغ گزاف خرج ميكنن چرا شما فكر ميكني منظورم به رئاله ؟! اصلا من حرفم اينه كه يونايتد به خرج مبلغ گزاف و خريد ستاره ها نياز نداره . بقيه تيما هر چقدر دوست دارن بازيكن بگيرن . دخلي به ما نداره .
Holy Diver
07-25-2014, 05:10 PM
ینی با یه بازی دوستانه جلو تیم چهارم کنفرانس غرب لیگ درپیت ام ال اس قیمت 30 میلیونیشو ثابت کرد؟ اینطوری آسپاس که پارسال تو پیش فصل هتریک میکرد یه پا بنزما بود واسه خودش :)
آقا بكشيد بيرون از اين هررا ! از وقتي يونايتد هررا رو خريده طرفداراي چلسي و رئال و ليورپول و ... دارن گير ميدن بهش ! مگه شما سي ميليون رو خرج كرديد ؟! يا قراره هررا براي تيم شما بازي كنه ؟!
اگر بحث ثابت كردن باشه كه اگر ثابت شده نبود فن خال نميخريدش ! 5 سال سابقه بازي تو لاليگا داره و اگر يونايتد بهش نياز نداشت فن خال نميخريدش !
Mirza
07-25-2014, 05:16 PM
ینی با یه بازی دوستانه جلو تیم چهارم کنفرانس غرب لیگ درپیت ام ال اس قیمت 30 میلیونیشو ثابت کرد؟ اینطوری آسپاس که پارسال تو پیش فصل هتریک میکرد یه پا بنزما بود واسه خودش :)
درسته بازیهای دوستانه هیچ وقت ملاک خوبی برای سنجیدن کامل بازیکن خریداری شده نیس ولی دوست عزیز همون تیم گالکسی هم درپیت نیستش بالاخره.
این آمار رو هم سایت ها میزارن اگر اونا مشکل دارن به خوبی خودتون ببخشید قصد فقط یک مقایسه بود...!!! یک مقایسه هیچ وقت نمیخواد چیزی از ارزش بازیکن طرف مقابل کم کنه.
AƦAƾH
07-25-2014, 05:16 PM
شما سعي نكن به بقيه القا كني كه هررا و شاو بازيكن نيستن
جااان ؟ والا من اولین بار هست در مورد منچستر صحبت کردم , مدرک داری القا کردم که این دو بازیکن نیستن ؟ با چلسی فن ها هم همین بحثو داشتید ، اصلن نیازی نیست من چیزیو تو گوش کسی بخونم . اینجا هم عقل و منطق دارن , کسی هم اگه قرار هست با حرف من یا دیگری نظرش عوش بشه مشکل خودش هست .
اين بهترين فرصت براي هررا بود كه خودش رو به فن خال ثابت كنه و ثابت كرد
خو مبارکتون باشه , چه خوب :) ربطی به ما نداره . ما گفتیم اینقدر زود قضاوت نکنید و گنده نکنید .
شما هم بهتره حرص به قول خودت بيست و خورده اي ميليون پوندي كه بابت هررا داده شده رو نخوري !
خنده دار ترین حرفی که میشه به من یکی زد , من اعتقادم اینه کلا هر باشگاهی پولدار دوست داره بازیکن میخره , از جیب حریفش هم برنداشته . حالا بازیکن جواب هم نده مهم نیستش , مشکل تیم بوده و به کسی ربط نداره . من یه کلام نگفتم چرا اینقدر دادین به هررا من زورم میاد .
آقا بكشيد بيرون از اين هررا ! از وقتي يونايتد هررا رو خريده طرفداراي چلسي و رئال و ليورپول و ... دارن گير ميدن بهش ! مگه شما سي ميليون رو خرج كرديد ؟! يا قراره هررا براي تيم شما بازي كنه ؟!
طرفدار تیمتون عکس آمار گذاشت ، جواب گرفت . مشکل شما چیه ؟ اگه نارحت میشید در مورد بازیکنتون صحبت بشه خوب خودتون استارت رو نزنید دیگه :)
جااان ؟ والا من اولین بار هست در مورد منچستر صحبت کردم , مدرک داری القا کردم که این دو بازیکن نیستن ؟ با چلسی فن ها هم همین بحثو داشتید ، اصلن نیازی نیست من چیزیو تو گوش کسی بخونم . اینجا هم عقل و منطق دارن , کسی هم اگه قرار هست با حرف من یا دیگری نظرش عوش بشه مشکل خودش هست .
خو مبارکتون باشه , چه خوب :) ربطی به ما نداره . ما گفتیم اینقدر زود قضاوت نکنید و گنده نکنید .
خنده دار ترین حرفی که میشه به من یکی زد , من اعتقادم اینه کلا هر باشگاهی پولدار دوست داره بازیکن میخره , از جیب حریفش هم برنداشته . حالا بازیکن جواب هم نده مهم نیستش , مشکل تیم بوده و به کسی ربط نداره . من یه کلام نگفتم چرا اینقدر دادین به هررا من زورم میاد .
طرفدار تیمتون عکس آمار گذاشت ، جواب گرفت . مشکل شما چیه ؟ اگه نارحت میشید در مورد بازیکنتون صحبت بشه خوب خودتون استارت رو نزنید دیگه :)
خب وقتي مينويسيد هررا و شاو بهترين خريد فصل و كنارش اينهمه ترول و اسمايلي و ... ميذاريد يعني چي ؟ به نظر خودتون چه معني اي داره ؟!
والا شما اون بالا از بيست و خورده اي ميليون حرف زدي ! فكر كردم با پولي كه خرج شده مشكل داري كه اينو گفتم !
اون جمله هم با شما نبودم . با اون دوست ليورپولي مون بودم . در ضمن اون بنده خدا مقايسه كرده توهين و تمسخر كه نكرده . اگر حرف منطقي در كار بود چه دليلي داشت من بيام بحث رو دوباره راه بندازم . حالا اگر اون جمله اخر رو فاكتور بگيريم كل كامنت شما تمسخر يونايتد و بازيكناش و هواداراش بود و من وظيفه خودم دونستم جواب بدم .
AƦAƾH
07-25-2014, 05:38 PM
آرش جون منچستری هستن و کول باری آرزو دیگه ... :ی دنبال کروس بودن ، تا منتفی شد و گفت میرم رئال بد شد و نیازی بش نبود :ی
دنبال کروس نبود منچستر ؟ منتفی شد گفتید نخواستیمش وگرنه میومد . حالا راست و اشتباه بماند . این حرفم دروغ بود ؟ اگه دروغ بود میشه مسخره کردن
جالبه همچین بازیکنی هم 20 خورده ای میلیون خریده شد و اینجوری میکنن این منچستری ها
این حرفم منظورم این بود همچین بازیکنی ( تونی کروس ) با 20 خورده ای میلیون ناچیز خرید رئال و بحث میشه سرش , وای به حالمون اگر مثل همیشه با قیمت نجومی خریده میشد .
منظورم هررا نبود اصلا ، اشتباه برداشت کردی
اگه توهین بت شد این وسط عذر خواهی میکنم .
جدیدا تو هر بحثی پست 3-4ـم باید عذر خواهی کرد
منظورم اين جمله ها بود نه جمله ي اول : 1 -
آندره هررا و لوک شاو شدن بهترین خرید های فصل .
2 - ( باز بارسایی ها کل کل کنن یه چیزی ، رقیب همیشگی هستن و بدون کل کل نمیشه . از اونور هم 2-3 تا بازیکنی خریدن که قابل کل هست . نه منچستر که کلا به کلاس ما نمیخوره و آندره هررا خرید اصلیشون بوده)
* به اضافه اون شكلكها و ترول ...
از بيست و خورده اي ميليون منظورت اگر هررا نبود من عذرخواهي ميكنم كه اشتباه متوجه شدم .
AƦAƾH
07-25-2014, 05:53 PM
2 - ( باز بارسایی ها کل کل کنن یه چیزی ، رقیب همیشگی هستن و بدون کل کل نمیشه . از اونور هم 2-3 تا بازیکنی خریدن که قابل کل هست . نه منچستر که کلا به کلاس ما نمیخوره و آندره هررا خرید اصلیشون بوده)
خوب مشکل چیه ؟ خدا شاهده من نمیفهمم :22: حرف اینه که هررا هنوز در حد آمار و کل کل با بازیکنی مثل کروس و امثالش نیست . گفتم تیمهایی که خرید های بزرگ دارن و بازیکن های ســوپــراستار میخرن آمار بدن نه منچستر که با هررا میان .
اینم منظور به ولله نبوده که حق پست دادن ندارید ، بعد از هر پست و آماری صحبتی پیش میاد . فروم جدابیتش همینه ، که بحث و گفت وگو بشه .
:a: هم هدف واسه رسوندن مطلب بود دقیقا ، چون از وقتی هررا و شاو رو بسته منچستر با همه تیما کل میکنید و میگید عالی هستن و ... منم در عالم رفاقت با جونیور اونو گزاشتم :22:
اون شکلک ها نمیدونم دیگه غیر از این چی بودن ؟ :ی که همه عادت دارن پشت بند حرفاشون میزارن
بازم میگم بت برخورد ، معذرت . دیگه مشکل چیه ؟ :22:
اين بحث بيش از حد داره كش داده ميشه . من ديگه جوابي نميدم چون فكر ميكنم واسه بقيه بچه ها خوندن اين پستها خسته كننده باشه . به هر حال اگر تمايل به ادامه بحث داريد از طريق پيام خصوصي ادامه بديم چون موضوع داره شخصي ميشه .
در ضمن اين پست آخري كه داديد كلا زديد به جاده خاكي . چون اصلا حرف من اين نيست .
موفق باشيد ...
The Evil Dead
07-25-2014, 08:21 PM
خب پیوستن دروگبا به چلسی قطعی شد.دوباره چلسی به دوران اوجش برگشت.امیدوارم با دروگبا بتونن جام بگیرن.خط حملشون رویایی شد:vitpuss:
دروگبا اومدش به چلسی:ی 100 درصد قطعی! امیدوارم بازم بدرخشه:ی
امروز یه مشت احمـ ـق خاک بر سر حماسه ای رو ترتیب دادند که مطمئنم فردا مضحکه تمام رسانه های جهان میشیم :501:
امروز برا اولین بار به خودم گفتم که ببین با کیا شدیم 78 میلیون !! :501:
تصویر این حماسه جاودان :504: :
The Shadow
07-26-2014, 12:55 AM
آرسن ونگر در مورد بازگشت ديدير دروگبا
" من نميدونم طرفداراى چلسى دلشون براى دروگبا تنگ شده بوده يا نه ولى من كه اصلاً دلم براش تنگ نشده ! اون خيلى به آرسنال ضربه زده و خاطره خوش ازش ندارم . "
The Return Of The King
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.