ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کافی شاپ iWE ! ( ورژن 2 )

صفحه ها : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10

farzam_12
07-19-2012, 11:40 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

SASAN
07-19-2012, 11:41 PM
من نمیدونم چرا بهش گیر میدین .

هم فوتبال میبینین هم میخندین .

ول کنین بدبختو :)))

The Phenom
07-20-2012, 12:32 AM
من بازی نیمه نهاییش با جوکوویچ رو گرفتم ترکوند البته نواک هم رو فرم ایده الش نبود

ولی بازم کینگ فدرر رو عشقه

الان هم دارم بازی فینال با اندی موری رو می گیرم ببینم فینال چه غلطی کرد :4:

اولین ست رو موری برد ولی ست بعدی رو راجر ترکوند و وسطای ست سوم بود که بازی واسه 40 دقیقه به خاطر بارون تعطیل شد و بعد از اینکه سقف شیشه ای بسته شد راجر مادر بازی رو مورد عنایت قرار داد:4:

Der TitaN
07-20-2012, 12:12 PM
من امشب میرم استادیوم

کسی خواست با هم بریم بگه هماهنگ کنیم

:4::8::4:

Scofield
07-20-2012, 01:13 PM
بـازی استقلال ؟

شاید ما هم اومدیم . . .

ARM@N
07-20-2012, 01:14 PM
اگه تکراریه ببخشید

بچه 9 ساله الان

کامپیوتر داره

اینتزنت داره

فیسبوک داره

****** داره

ایکس باکس داره

پی اس تری داره

آیفون داره

ویدیو سی دی داره

موبایل داره

آیپاد داره...

بچه 9 ساله زمان ما

دفتر نقاشی داشت

خمیر بازی داشت

دبرنا بازی میکرد با نخود و لوبیا

توپ دو لایه میکرد که حس توپ چهل تیکه بهش دست بده

گل یا پوچ، چشمک، شاه دزد وزیر، اسم فامیل، خر پلیس، هفت سنگ

دیگه فوق فوقش یه آتاری یا میکرو با کلی التماس براش میخریدن.

Ғ Д † Д Ł β
07-20-2012, 01:16 PM
كم كم داريم آماده ميشيم واسه رفتن به استاديوم

البته پيش تي تي ها :4:

هكسها و ويدئوها همراه با هايلات ها به زودي ...

يل ياتار طوفان ياتار ياتماز تراختور بايراقي

گول سولار سونبول سولار سولماز بيزيم غيرتلي تيم

Der TitaN
07-20-2012, 01:16 PM
نه بازی بایرن مونیخ - ناپولی :22:

:4:

اگه قطعی شد پ خ بده

SHAHIN
07-20-2012, 02:31 PM
بله اشتباه نگرفتید درست است این یه دختر بی حجاب نیست این یکی از همجنس های ماست

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

جون من شما دوست دارید تو خیابون لات های با مرم زمان شاه ببینید یا اینا که معلوم نیست ت*مشون کجا میکارند چه نو آبی بهشون میدن تا سبز بشن

bomb5
07-20-2012, 06:12 PM
نادال از حضور در المپیک انصراف داد:4:

رافائل نادال در بیانیه ای رسمی ضمن اعلام انصرافش از حضور در المپیک 2012 لندن گفت: شرایط مسابقه را ندارم و با اعلام انصراف یکی از سخت ترین لحظات عمرم را سپری می کنم.
وی در حالی از حضور در المپیک انصراف داد که گفته می شد قرار است پرچمدار کاروان اسپانیا در المپیک باشد.
نادال در سال 2008 عنوان قهرمانی رقابت های تنیس المپیک 2008 پکن را به خود اختصاص داده بود.
تنیسور مطرح اسپانیایی پس از آنکه در دور دوم رقابت های ویمبلدون از لوکاس روسول، نفر صدم رده بندی تنیس جهان شکست خورد، در هیچ مسابقه دیگری شرکت نکرد.
المپیک 2012 لندن از 6 مرداد آغاز می شود:4:

Erfan_Cena
07-20-2012, 06:36 PM
این نادال مثل این که اون روز که از اون یارو 100 میه باخت کلا به غرورش برخورده رفته تمرین می کنه:4:

© The Phantom Pain
07-21-2012, 10:17 AM
دستمال من زیر درخت آلبالو گم شده
سواد داری؟ (چه ربطی داشت؟؟!!!)
نوچ نوچ
بی سوادی؟
نوچ نوچ
... پس تو خر من هستی!!!!!!!!!!! !

و به این ترتیب ما بزررگ شدیم به صورت اسکول وار!

این یکیش خیلی خارجیه:
آن مان نباران
دو دو اسکاچی
آنی مانی کلاچی!!!!
چه چیزایی میخونیم آآآآ
یعنی چی آخه؟!

۱۰ ۲۰ سه پونزده
هزار و شصت و شونزده
هرکی می ** ۱۶ نیست!!!!
۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰

مغزه داشتیم ما؟؟؟ :501:

ARM@N
07-21-2012, 11:10 AM
ما بچه بودیم یه بازی بود به نام :
«همه ساکت بودند ناگهان خری گفت» …
صد برابر پلی استیشن ۳ لذت داشت !

امروز رفتم از دستگاه خودپرداز پول بگیرم مبلغ رو زدم ۵۰۰۰۰ تومان .
یه ده هزار تومنی داد! سه تا پنج هزار تومنی داد!
پنج تا دو هزار تومن داد! پونزده تا هزاری!
یه لحظه دلم واسه دستگاه سوخت،نزدیک بود پولو برگردونم تو دستگاه!
طفلی خودشو کشت ۵۰ تومن منو جور کرد!

نقاش نیستم ، ولی دلم برایت پر می کشد !
.
.
.
دوتا جمله خفن دارم نه حسین پناهی گردن میگیره نه دکتر شریعتی
موندم چیکارش بکنم !

یه ضرب المثل چینی است میگه:
تا ایران هست بازیافت چرا؟!؟

رئیس جیست!؟ :
فردی که وقتی شما دیر به سر کار می*روید خیلی زود می*آید
و زمانی که شما زود به اداره می*روید یا دیر می*آید و یا مرخصی است …!

از این طرح هزاران لبخند که هیچی به ما نرسید.
حالااگه یه طرح هزاران فحش بذاره
من یه نفری همه رو برنده میشم !

تو گذشته میگفتن پزشک محرمه..
کم کم عکاس و فیلم بردار هم محرم شدن
حالا هم که دى جى و گروه موسیقى محرم شدن
اینجور که من فهمیدم الان فقط داداشاى عروس و دوماد نامحرمن!

مسخره ترین سوالی که میشه از یکی پرسید:
- میتونم بهت اعتماد کنم ؟!
در تاریخ حتی یک مورد هم جواب منفی ثبت نشده!!!!

کاربردی ترین چیزی که من از کتاب علوم دوران مدرسه یاد گرفتم اینه که
وقتی در ترشی یا مربا باز نمیشه, بگیرمش زیر آب گرم !!

تا حالا دقت کردین
وقتی یه نفر شمارو دعوت به دیدن یه فیلمی که قبلا خودش دیده میکنه
تو مدت فیلم یه جوری نگاتون میکنه که انگار خودش فیلمو ساخته؟!!!

مهندس کیست؟
در واقع “مهندس” به کسی میگن:
که تو کاری تخصص داره و کاری رو به خوبی انجام میده.
… همین کلمه ی “مهندس” با حفظ سِمت,
به کسایی که تو یه کاری گند میزنه هم گفته میشه.
بعد در جای دیگه ممکنه “مهندس” در قالب یک اسم اشاره,
به کسی که اسمشو نمی دونیم هم استفاده بشه.
همچنین اگه همین کلمه ی “مهندس” خوب ادا شه,
میتونه در حکم فحش هم باشه

amir-aghaei
07-22-2012, 01:15 PM
این پست فقط جهت رونمایی از امضا میباشد و هیچ موضوع دیگری ندارد ..لطفان تلفنهای سازمان رو اشغال نفرمایید...

حالا یاروم بیا دلداروم بیا ....بیا که دل بتو بستم ...به تو داروم بیا...d

Never Give Up
07-22-2012, 04:05 PM
میخای بدونی مغزت چند سالشه ؟!

ابتدا روي لينك زير كليك كنين.
بعد دكمه استارت رو بزنين.
بعد از يك آماده باش 3 – 2 - 1 بايستي جاي اعداد رو كه چند لحظه نمايش داده مي شه به خاطر بسپارين و روي جاي اون ها به ترتيب از كم به زياد كليك كنين!!!
بعد از چند مرحله، سن مغز شما با توجه به زمان عكس العمل و درستي اون محاسبه و نمايش داده مي شه !!!:16:

msaz
07-22-2012, 06:30 PM
32:22:

ERFAN
07-22-2012, 07:00 PM

The Phenom
07-22-2012, 08:10 PM

:136:

مسی و این کارا؟

MAMAD
07-22-2012, 08:25 PM
ابتکار خنده دار یک راننده ایرانی در حمل بار

MAMAD
07-23-2012, 01:46 PM

Scofield
07-23-2012, 02:07 PM
میخای بدونی مغزت چند سالشه ؟!

ابتدا روي لينك زير كليك كنين.
بعد دكمه استارت رو بزنين.
بعد از يك آماده باش 3 – 2 - 1 بايستي جاي اعداد رو كه چند لحظه نمايش داده مي شه به خاطر بسپارين و روي جاي اون ها به ترتيب از كم به زياد كليك كنين!!!
بعد از چند مرحله، سن مغز شما با توجه به زمان عكس العمل و درستي اون محاسبه و نمايش داده مي شه !!!:16:

34

amir.a
07-23-2012, 02:23 PM
34

37

ARM@N
07-23-2012, 03:54 PM
33

The Phenom
07-23-2012, 07:42 PM
رفقا اون تست مغز واسه این بود که خودتون بدونید نه بقیه

farzam_12
07-23-2012, 08:17 PM

Scofield
07-23-2012, 11:58 PM
0<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

farzam_12
07-24-2012, 11:09 PM
اگه دست بعضی از مترجم ها بود داستان فیلما رو می تونستن عوض کنن:4:

farzam_12
07-25-2012, 05:17 PM

Scofield
07-25-2012, 08:09 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

The Wollek
07-25-2012, 08:56 PM
ملت گشنه

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

farzam_12
07-26-2012, 12:31 PM

SHAHIN
07-26-2012, 01:40 PM
تو این دو عکس راک فکر نکنم خیلی سال اختلاف باشه نهایتن سه سال وای چه هیکلی ساخته برای خودش

The Wollek
07-27-2012, 08:56 AM
خوش چهره ترین ورزشکار المپیک

کامیل لاگورت شناگر 27 ساله ی فرانسوی قهرمان اروپا و جام جهانی خوش تریپ ترین آدم شناخته شد در المپیک

( فکر کنم تا آخر المپیک کم کمش 50 تا ورزشکاران زن به خدمت ایشون شرف یاب شوند :4: )

amirtashdid99
07-27-2012, 03:15 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>ترول_ترول_فارسی_2_.jpg

amirtashdid99
07-28-2012, 12:19 PM
اگر سرتون رو تکون بدید تصویر یه ترول رو می بینید!!!

SASAN
07-28-2012, 12:56 PM
به یاد ریچارد رایت کیبوردیست گروه افسانه ای پینک فلوید و یکی از بهترین موزیسین های تاریخ ! 4 مین سال درگذشتش است .

SHAHIN
07-28-2012, 02:29 PM

مردی به خاطر ناتوانی از خرج زندگی خود را آتش زد

میدانی خیلی سخت است کودک ات گشنه بخوابد

زمانی با هزار تومان میشد لاقل نان و پنیر و سبزی سر سفره گذاشت
ولی حال فقط یک نان هزار تومان میشود.

farzam_12
07-28-2012, 11:34 PM
سریاله داریم؟

amirtashdid99
07-29-2012, 02:42 PM
ایرانسل!!

علم یا ثروت؟؟!!

Scofield
07-29-2012, 03:27 PM

© The Phantom Pain
07-29-2012, 08:20 PM

امروز تولد محسن چاوشی عزیز بود . :8: :36:

تولد این عزیز رو از همینجا بهش تبریک میگم و بهترین ها رو براش آرزو مبکنم .

* * *

ضمنا ، امشب ترک جدید محسن عزیز به نام " مترو " در دسترس علاقه مندان قرار خواهد گرفت .

MAMAD
07-30-2012, 12:45 PM

bomb5
08-01-2012, 11:06 AM
طولانی ترین بازی تنیس تاریخ المپیک

Scofield
08-01-2012, 12:52 PM
حکایت صدا و سیمای ما !

The Phenom
08-01-2012, 02:16 PM
ممد خبر داری فدرر چیکار کرد؟

اولین بازیشو برد ولی دیگه خبری ازش نیست

اگه می تونی جدول مسابقات رو بذار

Scofield
08-01-2012, 02:23 PM
امروز توی روزنامه ورزشی نوشته بود رفته 1/8 :|

bomb5
08-01-2012, 02:54 PM
ممد خبر داری فدرر چیکار کرد؟

اولین بازیشو برد ولی دیگه خبری ازش نیست

اگه می تونی جدول مسابقات رو بذار

داداش نمیدونم از من پرسیدی یا از محمد دیگه ای ولی من جواب میدم.:4:
مسابقات تنیس 7 تا 15 مرداد برگزار میشه.
فدرر تو بازی دوم جولين بنتو رو 2-0 شکست داده که 58 دقیقه طول کشید و هر دو ست رو 6-2 برد
در مورد جدول والا جدول دقیق و کاملی ندارم ولی این 3تا رو دارم.
جدول بازی ها بصورت کلی
جدول امتیازی بازی ها
اینم جدول کامل مسابقات
این جدول زیر رو هم هینجوری گذاشتم وقت نکردم ویرایش کنم:4:

SHAHIN
08-01-2012, 06:53 PM
عکسی از گریت کالی بدن ساز و استار معروف دبلیو دبلیو ای در کنار سلمان خان خواننده و بازیگر معروف هند

:22:بدون شرح:22:

bomb5
08-02-2012, 09:15 AM

farzam_12
08-02-2012, 09:55 AM
مقایسه فیلم بتمن و اسپایدر من دریک نگاه(ازنظر قشنگی و داستان و...):4:

AƦAƾH
08-02-2012, 12:49 PM
عكس دو لجند فوتبال حدود 10 دقيقه ي پيش توسط ايكر كاسياس ارسال شد:

و ارسال عكس جديد توسط ديوي بكهام كه به زيبايي تشكر كرده،به دليل اينكه تعداد هواداراش در فــيـ س بوك از 20 ميليون هم رد شده!

براي بزرگ شدن عكس ها كليك كنيد.

SASAN
08-02-2012, 11:36 PM
16 مین مدال طلا + 20 مین مدال المپیکی مایکل فلپس شناگر امریکایی و بهترین ورزشگار تمام دوران المپیک !

The Great One
08-03-2012, 03:01 PM
من میخوام ببینم اونی که داشت ذبان فارثی رو اخطراء میکرد
اون روض اول …
چی شد که تثمیم گرفط غورباقه ق اولش غاف باشه غ دومش قین ؟ :4:

AƦAƾH
08-03-2012, 03:38 PM

چي بگيم ديگه؟....

bomb5
08-03-2012, 06:05 PM

MAMAD
08-03-2012, 06:34 PM
حدودا ساعت 6 بود دقیقا نمیدونم مسابقات اسب سواری روگزاشته بودن تیکه تیکه نشون میدادن بین مسابقات دو ومیدانی که یه دختر با یه تیپ کاملا تنگ اومد از دوست پسرش یا شوهرش ل.ب گرفت اینا هم تا تهش نشون دادن درجا تصویر رو انداختن رو مجری که لبش گاز گرفته قرمز صورتی و....

والا ما ندید بدید نیستیم ونه امل..ندیده اون مو.لا هایی هستن که شما ازشون خط میگیرید وگرنه شما این چیزا براتون مهمه واس ما عادیه واقعا عادیه چیزی خاصی نبود شما رنگتون پرید بدبختها چون باید جواب پس بدین
واقعا شانس بود ما داشتیم خوردیم به چه کسایی:4:

MAMAD
08-04-2012, 01:33 AM

AƦAƾH
08-04-2012, 09:20 AM
عكس جديد ديويد بكهام به همراه قهرمان سنگين وزن UFC جونيور دوس سانتوس !

The Last Outlaw
08-04-2012, 11:18 AM

ممد جان اين عكس مربوط به كدوم فيلمه؟ :4:

Django
08-04-2012, 11:36 AM

سریال ""ساخت ایران"" :4:

MAMAD
08-04-2012, 11:58 AM
سریال ساخت ایران کارگردانی لطیفی که از طریق نمایندگی های محصولات قرهنگی و هنری میتونین خریداری کنید:4:

farzam_12
08-04-2012, 05:51 PM
عاقبت توجه بیش از حد به ژست در عکس در این جور موقعیت ها همین گرفتاری هارو داره

bomb5
08-04-2012, 09:28 PM
امروز در فینال تنیس زنان سرنا ویلیامز تونست 6-0 و 6-1 ماریا شاراپووا رو شکست بده و قهرمان بشه.
این 42 قهرمانی ویلیامز و 14 گرند اسلمش بود.
شاراپووا رتبه 3 و ویلیامز رتبه 4 تنیس زنان را دارا هستن.
هم اکنون هم در فینال دو نفره بانوان خواهران ویلیامز برای تکرار عنوان قهرمانیشون در المپیک آتن با حریفان روسی در حال مبارزه هستن و احتمال زیاد عنوان قهرمانیشون رو تکرار کنن:4:

DEAD MAN
08-04-2012, 11:58 PM
سلام
این دوتا هم جالب بود گفتم شما هم استفاده ببرین.

The Phenom
08-05-2012, 12:20 AM
در حال اپدیت سیستم عامل اندروید 2.3.5 به اندروید 4 . . .

------------------------------------------

با موفقیت انجام شد و در مجموع فضای اندروید 4 نسبت به 2 باحالتره

r v d
08-05-2012, 12:49 AM
آقا داشتیم چرخ میزیدم این سایترو پیدا کردم ، خیلی جالب و باحاله ، گفتم بزارم شما هم برید انجام بدید ، امید است که بسی شاد بشیم :دی

عکستون رو میدید بهش ، یه 20 سال پیرتون میکنه ... :دی شاید قدیمی باشه ولی باحاله :دی

farzam_12
08-05-2012, 07:30 PM
روند سینوسی وزن کریس بیل:8: بازیگر نقش بروس وین در سه گانه فیلم بتمن

Erfan_Cena
08-05-2012, 09:18 PM

© The Phantom Pain
08-06-2012, 09:32 AM

توی خیلی از مراسم ها و مسجد ها همچین اتفاقی میوفته . <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

دبیرستان هم که جای خود داره <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

[Omid G & S]
08-06-2012, 10:33 AM
اینکه جوون تر شد =))

bomb5
08-06-2012, 04:37 PM
نادیا دلدار گلچین به کما رفت

نادیا دلدار گلچین بازیگر سینما و تئاتر ایران دوشنبه 16 مردادماه به کما رفت.

دختر این بازیگر سینما ، تئاتر و تلویزیون با اعلام این مطلب گفت: «از ساعت 6 صبح مادرم به کما رفته و هیچ گونه هوشیاری ندارد و تنفس از طریق دستگاه انجام می شود.»

نادیا دلدار گلچین که سال هاست از بیماری کلیه رنج می برد، طی ماه های اخیر با وخامت حالش در بیمارستان های مختلف بستری شد و در حال حاضر در بخش آی سی یو بیمارستان عرفان تحت مراقبت های ویژه است.

دلدار گلچین متولد 1339 در تهران و دارای مدرک تحصیلی دیپلم موسیقی از هنرستان عالی موسیقی است.

او فعالیت بازیگری اش را از سال 1369 با فیلم «ابلیس» آغاز کرد و در فیلم هایی چون «دیدار در استانبول»، «دوروی سکه»، «پادزهر»، «همه دختران من»، «مرد نامریی»، «خط آتش»، «روسری آبی»، «کمکم کن»، «مهر مادری»، «غریبانه»، «شیدا»، «دختری با کفش های کتانی»، مجموعه*های تلویزیونی «خاله سارا»، «کهنه*سوار»، «دزدان مادربزرگ»، «همه فرزندان من»، «پزشکان»، «شن های کف رودخانه»، «سه در چهار» و نمایش های «زیر گذر لوطی صالح»، «سوگ»، «مضحکه آدم»، «معرکه در معرکه» و.. به ایفای نقش پرداخته است.

وی فرزند نادر گلچین خواننده و دختر عموی مرجانه گلچین بازیگر است.

farzam_12
08-06-2012, 07:46 PM

amir.a
08-07-2012, 12:39 PM
بدون شرح :

169917001701

MAMAD
08-07-2012, 12:46 PM
والا همین دست هم دیگه با خانومه نده به اومول بودنمون همه پی میبرن خدا رو شکر دست داد تلویزیون ایران هم همیشه تو این جور موقعیتها میدونن بازیمکنان ایرانی دست میدن صحنه رو قطع میکنه صحنه های دیگه رونشون میده تموم که شد دوباره میاد رو ورزشکار

Scofield
08-08-2012, 12:15 AM
×- چرا همدیگرو مسخره می کنیم ؟ -×

یک روز یه ترکه

اسمش ستارخان بود، شاید هم باقرخان... ؛

خیلی شجاع بود، خیلی نترس... ؛

یکه و تنها از پس ارتش حکومت مرکزی براومد، جونش رو گذاشت کف دستش و سرباز راه مشروطیت و آزادی شد، فداکاری کرد،

برای ایران، برای من و تو، برای اینکه ما تو این مملکت آزاد زندگی کنیم.

یه روز یه رشتیه...

اسمش میرزا کوچک خان بود، میرزا کوچک خان جنگلی؛

برای مهار کردن گاو وحشی قدرت مطلق شاه تلاش کرد، برای اینکه کسی تو این مملکت ادعای خدایی نکنه؛

اونقدر جنگید تا جونش رو فدای سرزمینش کرد.

یه روز یه لره...

اسمش کریم خان زند بود، موسس سلسله زندیه؛

ساده زیست، نیک سیرت و عدالت پرور بود و تا ممکن می شد، از شدت عمل احتراز می کرد.

یه روز یه قزوینی...

به نام علامه دهخدا ؛

از لحاظ اخلاقی بسیار منحصر بفرد بود و دیوان پارسی بسیار خوبی برای ما بر جا نهاد.
یه روز ما همه با هم بودیم...، ترک و رشتی و لر و اصفهانی ...

تا اینکه یه عده رمز دوستی ما رو کشف کردند و قفل دوستی ما رو شکستند... ؛

حالا دیگه ما برای هم جوک می سازیم، به همدیگه می خندیم! و اینجوری شادیم!

این از فرهنگ ایرانی به دور است. آخه این نسل جدید نسل قابل اطمینان و متفاوتی است.

پـس بـا همدیگه بخنـدیـم نـه بـه همدیگــه !

The Wollek
08-08-2012, 04:06 PM
سلام

همون طور که میدونید روزانه کلی اس ام اس الکی و تبلیغی از ایرانسل برامون فرستاده میشه
بگذریم

دیروز یه پیامک اومد خوندیم نوشته:

" بانک پارسیان : مشترک گرامی برای مشاهده لیست برندگان مسابقه بزرگ .... بانک پارسیان و اطلاع از جایزه خود به سایت ... مراجعه کنید "

پس از کلی کیف کردن میریم تو سایت مشخصاتمونو میزنیم

جایزه شما : :24:
حالا این هیچ لیست زده اسم 8 نفرو نوشته هرکدوم 100 هزار تومن " این قرعه کشی رویایی بوده " خوب که خونه برنده نشدم :4:

SHAHIN
08-09-2012, 05:18 PM
:4:بعد از دیدن تصویر زید یکی از طرفدارای پروبا قرص سینا شدم:4:

SASAN
08-10-2012, 08:54 AM

کاور فصل 7

Blood Raven
08-10-2012, 02:18 PM
ما گیمر ها اینطوری هستیم :4:

MAMAD
08-10-2012, 06:00 PM

کاور فصل 7

وای خدای من سوپرایز شدم تنها سریالی بود که باعث شد دیگه هر فیلمی و هیچ سریالی رو دنبال نکنم منتظرم بیایی دکس
ساسان جون خبری اومد بیخبر نزار دمد گرم:-*

MAMAD
08-11-2012, 11:18 PM
امشب داشتم اخبار صدا وسیما رو نگاه میکردم در یک خبر کوتاه گفت 80 نفر در زلزله اهر تا حالا کشته شدند و صدها زخمی به جا گذاشته جالبه !! توی مملکت ایران که مثلا همه با هم برادر و برابریم برای مرگ 80 نفر از هموطن های آذری زبان فقط 20 ثانیه خبر میده ولی برای کشور سوریه (انشاالله بهار عربی اونجا هم موفق باشه) خبر های وارونه رو حدود 3 دقیقه !!!!! نمیدونم این تلوزیون ملی ایرانه یا شبکه الجیش سوریه!!!!!

روحتون شاد

Ð-i-R-Ť-Y
08-11-2012, 11:45 PM
ما که فامیل و آشنایی نداریم تو اون مناطق ، فقط ذهنم یه لحظه طرف بابک رفت
کسی ازش خبر داره ؟ :-s

SASAN
08-11-2012, 11:49 PM

داستان عاشقی تعریف کرده از زلزله :D

Scofield
08-12-2012, 12:35 AM
×- مجموعه ی سوتی های جواد خیابانی -×

- هر تيمي که ببازه يعني اينکه بازي رو باخته!

- گگللللللللللل ... نه ... نه ... نهههههه! گل نبوووووووود! ... کريم عصباني نشو... کريم نبايد اين کارا رو بکني! .... داور مي خواد کارت بده... نه داور کارت نده!/ «ابتداي بازي ايران و کره شمالي»

- همه چيز به بازي آخر مي چسبه!

- تشنه اش شده داره آب مي خوره، نوش جان!

- کاسياس از توپي که داره بازي مي شه انتقاد کرده بود!

- ساندويچي از بازيکن در اونجا به وجود مياد

- هنوز هم مزه مزه مي کنن تا توپو بزنن!

- دومنک بازيگر آماتور و حرفه اي تئاتر!

- حالا يک فرصت تلخ براي چلسي!

- داور در سوت خودش مي زنه!

- بذاريد به صراحت بگم که دو دقيقه وقت به پايان مسابقه باقي مونده!
- شايد نزديک ترين کشور به قطب جنوب، آفريقاي جنوبي باشه!

- باران هم به شدت مي وزه!

- وقتي يه بازيکن هوندوراس تنه مي زنه، انگار يه درخت تنه مي زنه!

- اسپانيا يه گل زده، داويد ويا هم زده، خيلي قشنگم زده، 5 دقيقه پيشم زده!

- نود ثانيه، از الان بشماريد تا مسابقه تموم شه!

- با شماره 2013 تماس بگيريد و پيامک بديد!

- دقيقه 15 بازي هستيم ... اگر تبريزي ها اين بازي رو واگذار کنند چيزي از ارزش هاي اين تيم کم نمي شه!

- داور هند پنالتي رو ديده و مي ** نه!

- اسپانيايي ها «v» وسط رو «b» مي خونن مثل والنسيا که بالنسيا خونده مي شه.

- تورس مي فرسته روي دروازه ... جاي خود تورس اونجا خالي بود!

- خوب الان دو تيم بايد هر کدوم 5 تا پنالتي بزنن. بايد بگم که هر تيمي که پنالتي ها رو ببره يعني اين که بازي رو برده و هر تيمي هم که ببازه يعني اينکه بازي رو باخته!

- هلند تنها رقيب جديش برزيله، البته اسلواکي هم تيم ناجدي نيست!
- واقعا عجيبه که در تهران ما الان هوا گرمه، ولي در آفريقا الان هوا سرده!

- کريم انصاري فرد هيچ نسبتي با برادران انصاري فر نداره! به خصوص با محمد حسن!

- آفرين عليرضا محمد، آفرين. واقعا يک بار ديگه با صراحت مي گم: آفرين عليرضا محمد!

- يک سانتر بي هدف ... و گل!

- شما از روي قطر 2 بازيکن مي تونيد بفهميد کدوم قوي تره!

- حالا بعد از اين مسابقه کشتي اسپانيا از يک چهارم عبور مي کنه و وارد نيمه نهايي مي شه!

- حالا توپ رو سانتر مي کنه ... در واقع پرتاب مي کنه!

- فعلا با مداد اسم هلند رو در فينال بنويسيد!

ن- اوه! عجب برگردوني زد تو صورتش، حالا چمن و عرق هي چي بود هم مياد تو صورتش!

- امان از دست اين ديرک دروازه، يه موقع به نفع تيمه، يه موقع به ضرر تيم!

- اين هم يه نمونه از صحنه هاي خطرناک بازي که متاسفانه داور عين خيالش هم نبود...

- بهترين دروازه بان دنيا اينجاس ولي مهاجماي خوب روسيه به گل مي رسن
- قبل از اينکه توپ خطري ايجاد بکنه، اونو آرام مي کنه

- داور کلاس داوري ميزاره براي بازيکنان روسيه که اونجا چه کار بکن

- اين مي تونه شعار جديد روسيه باشه = همه توپ ها رو برسونيد به آرشاوين

- روسيه بايد مواظب 3 امتيازش باشه چون خيلي ها با همين 3 امتياز صعود کردن، روسيه هم شايد با همين 3 امتياز صعود کنه

- چک اسلوواکي يک کشور بوده که دوپاره شده و چک و اسلوواکي شده!

- هر چه دقايق بيشتري از بازي سپري مي شه به پايان بازي نزديکتر مي شيم
- تاکتيک تيم ازبکستان اينه که از جناح راست حمله کنه، و حتي همين کارو از جناح چپ هم انجام بده و بعضي وقت ها توپ رو از عمق خط دفاع ايران عبور بده/ «بازي ايران و ازبکستان»

- در نمايي زيبا توپ رو به ميانه زمين مي فرسته...!

- اگه از اون 3 تا گل يکي شو گل مي کرد الان تو زمين مي موند

- البته اين يه قانونه که اون تيمي برنده هست که گل هاي بيشتري بزنه...

- سيد داره بچه هامونو راهنمايي مي کنه که چطور دفاع کنن!!! (منظور از سيد همون خلعتبري هستش)

- هواداراي ما دارن استراحت مي کنن که هواداراي ازبک بيشتر و بهتر تشويق کنن!

- توپ در اين 37 دقيقه در اختيار چک، ولي بازي، گل و ميدان در اختيار روسيه است!

- ساعت 1 بامداد امروزه، نه، امروز نيس. ديگه رفتيم تو فردا پس الان فرداست، ديگه نمي تونيم بگيم امروز، الان 1 بامداده فرداس...

- باز هم شاهدي که صندلي هاي بي گناه ورزشگاه به زمين پرت مي شه

- اين داوره که پايان بازي رو اعلام مي کنه / «بازي ايران و ازبکستان»

- توپ به نکونام مي رسه ... ولي به جائي نمي رسه...

- کسي که ليزر انداخته قطعا توي استاديومه...!

استقلال 1 ... چون يه گل زده ... پرسپوليس صفر چون يه گل نزده...!

ايگواين حمله مي کنه... البته کاکا هستش چون ايگواين 20 دقيقه پيش تعويض شد!

- مسي خيلي بهتر از کريس رونالدو هست، ولي انصافا رونالدو هم چيزي از مسي کمتر نداره

نقطه پنالتي رو مي بينيم که در محوطه جريمه قرار گرفته!
- دوربين داره ساق پاي بازيکن ها رو نشون ميده، خستگي رو ميشه از ساق پاي بازيکنا ديد

- (بازي ايران- ازبکستان/ تماشاگران فرياد مي زنند five???????five??????? (تماشاگران به عدد 8 اشاره مي کنند حتما تماشاگران قطرو تو ورزشگاه ديدن!

- بواتنگ، نه ببخشيد آلابا، شايدم گوستاوو بود که مرتکب پنالتي شد به هر حال يکي اونجا پنالتي کرد/ «بازي دورتمند – بايرن»

- بوفن راحت الحلقوم نيست

- اينجا توپ به دست بازيکن برخورد ميکنه و جريمش يک ضربه پنالتيه که البته پنالتي هم خودش يه جريمس...

- سرزن هاي ليورپول کوشن؟ آها يکيشون رو ديدم!

- و اين هم دوقلوهاي داسيلوا که علاقه مندان منچستر رو قطعا ياده گري و فيل نويل ميندازه که البته رافائل دو سال بزرگتره!

- بازيکن شماره 9 دورتموند درخشش تو يورو 2012 رو از الان شروع مي کنه/ «جام حذفي آلمان»

- گنارو گاتوسو مثل يک پلنگ زخمي که شکارش از دستش فرار کرده دنبال توپ مي دوه و دل پيرو هم مي دونه اگه تو چنگ اين پلنگ زخمي بيفته کاري ازش برنمياد/ «بازي ميلان و يوونتوس چند سال پيش»

- (در مقدماتي جام جهاني 98 خالد التيماوي بازيکن عربستان عصباني شد و توپ رو محکم شوت کرد سمت تماشاچي ها ...) خالد التيماوي فکر کرده ما تو ورزشگاه آزادي فقط يه توپ داريم... اوني که اينجا زياده توپه ... مي خواي چندتا واست بفرستيم عربستان...؟

- حالا بازيکن شماره 11 با بازيکني که شماره پيراهنش کمي بيش از دو برابر شماره پيراهن اونه يعني شماره 23 درگير ميشه!

- اگه مي خواين نتيجه رو بدونين هنوز مشخص نيست/ «لحظه قبل از پنالتي بازي استقلال سپاهان»

- وقتي يه دروازه بان اخراج مي شه، معمولا مربي ها دروازه بان ذخيره شون رو به بازي ميارن و يک بازيکن از تيمشون رو بيرون مي کشن!/ «بازي سپاهان و النصر امارات»

r v d
08-12-2012, 03:39 AM

چرا آرمان خودش دمه عصر به من زنگ زد ، حالش خدا رو شکر خوب بود ..

© The Phantom Pain
08-12-2012, 11:04 AM
اين خاك دگر باره شد از زلزله ويران!

يارب چه رموزي ست در اين گوشه ايران !؟

هر تير بلا مي جهد از قوس طبيعت ،

اول هدفش مي شود اين خانه ويران!!!<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

El Niño
08-14-2012, 01:09 AM
سایت صــدا و ســیمای جــ .ا هک شد :

Anathema
08-14-2012, 01:32 AM
سایت صدا سما توسط لرها هک شد

Hacked By: Lor Hackers
Turk O Lor Nadare :) .... Hame Hamvatanim....
Seda O SimaYe Keshvaram Ke Vaghan Etela Resani Mikone Damesh Garm...!
Hamvatan: ...Tasliat...

ایشالا کردها هم تا لحظاتی دیگر وارد صحنه میشن

Anathema
08-14-2012, 01:38 AM
سه بار صفحه رو رفرش کردم
یک بار ترکا هک کرده بودن
یک بار لرا
بعد دوباره ترک ها

الان دعواشون میشه =)))))))))

DEAD MAN
08-14-2012, 03:15 PM
انواع دعوای دختر با والدین از قدیم تا الآن..!! سال 1230مرد: دختره خیر ندیده من تا نکشمت راحت نمی شم...زن: آقا حالا یه غلطی کرد ، شما بگذر.نامحرم که خونمون نبوده. حالا این بنده خدا یه بار بلند خندیده...مرد: بلند خندیده؟ این اگه الان جلوشو نگیرم لابد پس فردا می خواد بره بقالی ماست بخره. نخیر نمی شه باید بکشمش...-- بالاخره با صحبتهای زن ، مرد خونه از خر شیطون پیاده می شه و دختر گناهکارشو می بخشه سال 1280مرد: واسه من می خوای بری درس بخونی؟ می کشمت تا برات درس عبرت بشه. یه بار که مُردی دیگه جرات نمی کنی از این حرفا بزنی. تو غلط می کنی. تقصیر من بود که گذاشتم این ضعیفه بهت قرآن خوندن یاد بده. حالا واسه من میخای درس بخونی؟؟؟زن: آقا ، آروم باشین. یه وقت قلبتون خدای نکرده می گیره ها! شکر خورد. دیگه از این مارک شکر نمی خوره. قول میده...مرد( با نعره حمله می کنه طرف دخترش ): من باید بکشمت. تا نکشمت آروم نمی شم. خودت بیای خودتو تسلیم کنی بدونه درد می کشمت...-- بالاخره با صحبتهای زن، مرد خونه از خر شیطون پیاده می شه و دختر گناهکارشو می بخشه سال1330مرد: چی؟ دانشسرا (همون دانشگاه خودمون)؟ حالا می خوای بری دانشسرا؟ می خوای سر منو زیر ننگ بوکونی؟ فاسد شدی برا من؟؟ شیکمتو سورفه (سفره) می کونم...زن: آقا، ترو خدا خودتونو کنترل کنین. خدا نکرده یه وخ (وقت) سکته می کنین آ...مرد: چی می گی ززززززن؟؟ من اگه اینو امشب نکوشم (نکشم) دیگه فردا نمی تونم جلوی این فسادو بیگیرم. یه دانشسرایی نشونت بدم که خودت کیف ****...-- بالاخره با صحبتهای زن، مرد خونه از خر شیطون پیاده می شه و دختر گناهکارشو می بخشه سال1380مرد: کجا؟ می خوای با تکپوش (از این مانتو خیلی آستین کوتاها که نیم مترم پارچه نبردن و وقتی می پوشیشون مث جلیقه نجات پستی بلندی پیدا می کنن) و شلوارک (از این شلوار خیلی برموداها) بری بیرون؟ می کشمت. من... تو رو... می کشم...زن: ای آقا. خودتو ناراحت نکن بابا. الان دیگه همه همینطورین.مرد: من... اینطوری نیستم. دختر لااقل یه کم اون شلوارو پائین تر بکش که تا زانوتو بپوشونه. نه... نه... نمی خواد. بدتر شد. همون بالا ببندیش بهتره... سال1400دختر: چی؟ چی گفتی مرتیکه ی ****؟ دارم بهت می گم ماشین بی ماشین. همین که گفتم. من با الکس قرار دارم ماشینم می خوام. میخوای بری بیرون پیاده برو...باباه:جیکش در نمی یاد... زن: دخترم. حالا بابات یه غلطی کرد. تو اعصاب خودتو خراب نکن. لاک ناخنت می پره. آروم باش عزیزم. رنگ موهات یه وقت کدر می شه آ مامی. باباتم قول می ده دیگه از این حرفا نزنه...-- بالاخره با صحبتهای زن، دخترخونه از خر شیطون پیاده می شه و بابای گناهکارشو می بخشه... تو اخبار ۵۰ سال دیگه چی میگن: قیمت هر سکه طلا امروز دربازار با 60 میلیون تومان کاهش به یک میلیارد و چهل میلیون تومان رسید.* ایران خودرو: هفتادو نهمین مدل پژو با نام پژو ایکس دی اماده عرضه به بازار است که نسبت به مدل قبلی تحول زیادی داشته. طول انتن آن 10 سانتی متر افزایش داشته چراغ ترمز ان هم پررنگتر شده و فقط 45 میلیون تومان گران تر است* با مسدود شدن سایت قرآن دات کام تعداد سایتهایی که هنوز چیــــــ لـتـــــر نشده اند به سه عدد رسید.* برای اولین بار ایران به دور دوم مسابقات جام جهانی راه یافت .* دولت موفق شدنرخ تورم را کاهش دهد وآن را از 63% به 62.5 درصد برساند.* یکصدو شصت وسومین قطعنامه شورای امنیت در مورد فعالیتهای هسته ای ایران به تصویب رسید. در عین حال رئیس آژانس هسته ای اعلام کرد علیرغم هشتصدو سی ودومین گزارش ایران در مورد فعالیتهای هسته ای هنوز ابهاماتی در این زمینه وجود دارد که امیدواریم به زودی بر طرف شود .* به علت اتمام ذخایر نفت وگاز دولت در اطلاعیه ای از مردم عزیز ایران خواست امسال در مصرف ذغال جداً صرفه جویی نمایند. یکی از نمایندگان مجلس خواهان کاهش سن ازدواج شد. وی گفت دولت با تدابیر صحیح واصولی سعی دارد متوسط سن ازدواج دختران را از 50 سال به 45 سال کاهش دهد.* رئیس سازمان حمایت ازحقوق مردان خواهان نقش ومشارکت بیشتر از سوی مردان در فعالیتهای اجتماعی شد وی گفت در نظام طبیعت اصولا مرد نیز مانند زن حق مشارکت در فعالیتهای اجتماعی و سیاسی را دارد* نیروی انتظامی کرج چند سارق را که به سرقت دیش های ******* مردم اقدام می کردند دستگیر کرد ودیش های مسروقه را به صاحبانشان بر گرداند.* شورای نگهبان 2999 نفر از 3000 کاندیداهای اصلاح طلب نمایندگی مجلس را رد صلاحیت کرد* به علت برخی مشکلات و نواقص چشم انداز 20 ساله باز هم تمدید شد .* قیمت هر کیلو مرغ به هفت میلیون تومان رسید. جالب است بدانید در 50 سال قبل مردم با هفت میلیون میتوانستند یک اتومبیل بخرند.* روءسای جمهوری اسلامی انگلیس وجمهوری اسلامی آلمان از عمل نشدن وعدم اجرای صحیح اسلام در ایران ابراز نگرانی کردند.* امسال مراسم سالروز پیروزی انقلاب از 4 ماه به 5ماه افزایش می یابد.70* در صد مردم زیر خط فقر زندگی میکنند این در حالی است که این آمار نسبت به سال قبل کاهش خوبی را نشان می دهد* از این به بعد صدا وسیما برای انتخاب مجریان زن مسابقه ملکه زیبایی بر گزار می کند.* نیروگاه اتمی بوشهر به زودی به بهره بر داری می رسد.* مدیرعامل سایپا: با تکیه به دانش بومی تانک و تراکتور پراید را طراحی کردیم.*شرکت ایرباس طی شکایتی به سازمان ملل خواستار آزاد سازی هواپیماهایش از دست ایران شد و خاطر نشان کرد که این هواپیماها 70 سال پیش از رده خارج شده.

Moji
08-14-2012, 05:54 PM
آقا من تنگه هرمز رو از نزدیک دیدم زیادم تنگ نیست بیشتر ادا تنگا رو در میاره<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

ARM@N
08-14-2012, 09:33 PM
شما هم وقتی اس ام اس رو اشتباهی به یکی دیگه می فرستین

سکته ناقص می کنین؟!

.

.

.

پسر داییم تو کنکور ۱۰۰تا مونده به آخر شده

بعد داییم شیرینی پخش کرده

به داییم میگم چرا خوشحالی حالا؟

گف آخه فک نمیکردم ۱۰۰نفر از این خنگ تر باشن !

.

.

.

مشکلات از جایی شروع شد که

به هر کی گفتیم نوکرتیم فکر کرد واقعاً اربابه !

.

.

.

همیشه پدرها به پسرشون به عنوان یه فرصت دوباره نگاه می کنن

برای جبران کارایی که خودشون نتونستن بکنن !

.

.

.

بنی آدم ابزار یکدیگرند / در اسکل کردن ز هم برترند

چو عضوی به درد اورد روزگار / دگر عضوها را خنده و هار هار . . .

شاعر معاصر

.

.

.

طرز تهیه کوکو سبزی

گردن خود را مقادیری کج می نمایید

با نگاه گربه شرک وار به خواهر خود مینگرید و میگویید دلم کوکو سبزی میخواد!

یه ساعت بعد حاضر و محیاست !

نوش جان

.

.

.

یک مرد مجرد برای هضم دلتنگی هاش گریه نمی کنه

میره ۲۰۱۲ PES بازی می کنه !

زن واسه هضم دلتنگی هاش گریه نمیکنه

خریـــــــــد میکنه !!! D:

.

.

.

یه قانونی هست که میگه :

شما هیچوقت به چیز غیر ضروری احتیاج پیدا نمیکنید

مگر اینکه اونو داده باشین به یه نفر دیگه .. <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

.

.

.

من راننده تاکسی بشم

از اینا می شم که می گم: یه نفر حرکت!

بعد که یارو نشست می گم: یه نفر دیگه حرکت…!

.

.

.

خدایا یعنی میشه یه روز یه کیبوردی اختراع بشه

که خودش بفهمه کی باید فارسی تایپ کنه کی انگلیسی؟

حروم شد نسلمون از بس به جاه گوگل زدیم لخخلمث !

.

.

.

به دوستم مسیج دادم : تولـــدت مبـــارک ♥

جواب داده : پیامک ها جای خالی شما را پر نمیکنند ..!

من <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
مرکز فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال =)))))

همـراه اول ~~> <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

.

.

.

یکی از مشغله های فکری من تو اینترنت اینه که

وقتی یکی جمله “بی خیال باو” رو مینویسه منظورش از “باو” چی هست !؟

ینی چی آخه ؟ میخواد بگه بی خیال بابا ؟ ینی میخواد محاوره ای بنویسه ؟

چه ربطی به باو داره !؟

خواهشن اساتید ادبیات فارسی بیان پاسخگو باشن <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

.

.

.

یکی از آشناها تلوزیون ال سی دی خریده بود

بهش گفتم مبارک باشه ال سی دیه یا ال ای دی ؟

گفت برو بابا ال جیه الجـــــــــــــــــی !

.

.

.

وضعیتی شده که

هر کی نیکی می*کنه پای لرزش هم می*شینه!

.

.

.

امروز فهمیدم چرا دیوار چین جز عجایب هفتگانه ست

آخه تنها محصول چین هست که بیشتر از ۳ روز دووم آورده !

Scofield
08-14-2012, 09:55 PM
مامانم یجوری تنظیم می کنه از صبح تا افطار تو خونه هیچی برای خوردن نباشه. شانس آوردم تو مملکت کاره ای نشده این :|

.
.
.

پسر داییم شیش سالشه بهش رکابیشو دادم تنش کنه میگه من بلد نیستم میگم تو که همه لباساتو تنت میکنی میگه نه این فرق داره این سه تا سوراخ داره نمیدونم سرمو تو کدوم سوراخ بکنم:)
فک و فامیله (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) داریم؟

.
.
.
.
قبض آب خونمون اومده 600هزار تومن
مامانم هم طی یک اقدام غافلگیرانه رفته شیر آب دسشویی رو بسته
میگه اینا به خاطر دسشویی رفتنای زیاد توعه:|
.
.
.

موقع امتحانا داشتم از دختر داییم جغرافی می پرسیدم،
من: در چه مناطقی از کشور برف و باران بیشتری می بارد؟
دختر داییم با اعتماد بنفس تمام: بالا شهر
من: :O :

.
شما یادتون نمیاد …
یه روزی وقتی ناهارمون مرغ بود میگفتیم : اه بازم مرغ ؟ مرغ شدیم بسکه مرغ خوردیم …
.
.
.
آقا ما این دنیا رو بوسیدیم گذاشتیم کنار …
حالا ولکن ما نمیشه …
هی میره و میاد میگه یه بوس میدی !!!
.
.
.
اینایی که زنگ میزنن از خواب بیدارت میکنن بعد میگن عه ببخشید خواب بودی ؟؟؟
دانشمندا هنوز در موردشون به نتیجه خاصی نرسیدن …
.
.
.
اگه این معلم های دبستان
میدونستن یه روزی قراره
فقط تایپ کنیم
اینقدر سعی نمیکردن خطمون خوب شه
.
.
.
دیگه بازی “یه مرغ دارم روزی فُلان تا *** میزاره” هم بازی اشرافی محسوب میشه !
..
.
حافظ: تـنــم از واسطـه دوری دلبـر بـگـداخــــت. جـانـم از آتــش مـهــر رخ جانانـه بسوخت
فروغ فرخزاد: ای شب از رویای تو رنگین شده. سینه از عطر توام سنگین شده
سهراب سپهری: دوست را زیر باران باید برد. (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) عشق را زیر باران باید جست
ترانه امروزی: دوست دختر من نازه، قلبش پر احساسه، عاشقش شدم تازه
رپ: دوستت دارم کثافت! لعنت به اون قیافت
خدا از این به بعد رو به خیر کنه !!
.
.
.
ﺗﻮﯼ ﺟﻤﻊ ﺳﻨﮕﯿﻦ ﻭ ﺭﻧﮕﯿﻦ ﻧﺸﺴﺘﯿﻢ ﭘﺴﺮ ﺑﭽﻪ ﻓﺴﻘﻠﯽ ﺍﻭﻣﺪﻩ ﻣﯿﮕﻪ ﺑﺒﺨﺸﯿﺪ
ﺷﻤﺎ ﺍﻧـــﺎﺭﻭ ﭼﻪ ﺟﻮﺭﯼ ﻣﯿﺨﻮﺭﯾﺪ؟؟؟
ﻣﻨﻢ ﮐﺎﻣﻼ ﺑﺎ ﮐﻼﺱ ﻣﯿﮕﻢ ﻣﺎ ﺩﻭﻥ ﻣﯽﮐﻨﯿﻢ ﻋﺰﯾﺰﻡ ﺑﺪ ﺑﺎ ﮔﻠﭙﺮ ﻭ ﻧﻤﮏ ﻣﯿﺨﻮﺭﯾﻢ …
ﻣﯿﮕﻪ ﺍﻩ ﺍﻩ ﺷﻤﺎ ﭼﻘﺪﺭ … ﮐﺜﺎﻓﺘﯿﺪ ﻣﺎ ﺍﻧﺎﺭﻭ ﻧﻤﯿﺨﻮﺭﯾﻢ ﺳﯿﻔﻮﻥ ﻣﯿﮑﺸﯾﻢ ﺁﺏ ﺑﺒﺮﺩﺵ !!

El Niño
08-15-2012, 09:04 AM
نادیا دلدار گلچین دارفانی را وداع گفت

نادیا دلدار گلچین بازیگر سینما و تلویزیون صبح امروز پس از چند روز کما در بیمارستان عرفان دارفانی را وداع گفت.

نسیم جعفری دختر این هنرمند در این باره گفت:

متاسفانه ساعت 6 صبح امروز مادرم که در بخش ICU بیمارستان عرفان بستری بود دارفانی را وداع گفت.

مادرم در طول این سالها رنج و سختی فراوانی را به خاطر بیماری اش متحمل شده بود و متاسفانه بعد از گذشت 9 روز که وی به کمای سنگین رفته بود او را برای همیشه از دست دادیم.

SASAN
08-15-2012, 09:57 PM

به تئاتر رویاها خوش اومدی پسر ;)

amirtashdid99
08-16-2012, 12:21 PM
مار عظیم الجثّه 43 متری در آب های سدّ کرج

این مار غول پیکر که به ” مگامارمالاد” شهرت دارد، پنجشنبه ۲۲ تیرماه ۱۳۹۱ در نزدیکی سد کرج به حالت نیمه جان کشف شد.
این مار آریایی(Persian Skate) که حدود ۴۳ متر طول و ۶ متر پهنا دارد،هم اکنون بزرگترین مار جهان است و تنها بازمانده نوع خود می باشد و به گفته دانشمندان ۱۰۳ ساله است!
خبرها حاکی از آن است که مگامارمالاد بعد از دریافت تنفس مصنوعی، در وضیعت بهتری به سر می برد و به زودی در باغ وحش ارم به نمایش گذاشته خواهد شد.به افتخار مگامارمالاد، این تنها بازمانده نژاد برتر مار آریایی درجهان!

Anathema
08-16-2012, 12:57 PM
حالا کی به این تنفس مصنوعی داده ؟ :24:

البته خبر سر کاریه به اون " Persian Skate " و " مگامارمالاد " توجه کنید :دی

MAMAD
08-16-2012, 02:44 PM
امروز صبح تاریخ 5/25 در استانداری تبریز جلسه بود کلیه هلال احمرهای کشور آماده باش دادند .!! گسل تبریز تکان خورده است . هر چه سریعتر شهر را ترک کنید . اعلام نکردند که نظم شهر به هم نخوره .تبریز در خطر است !! نمیدونم تا چه حد واقعیت داره بابک فکر کنم بدونه قضیش رو!

amirtashdid99
08-16-2012, 02:53 PM
حالا کی به این تنفس مصنوعی داده ؟ :24:

البته خبر سر کاریه به اون " Persian Skate " و " مگامارمالاد " توجه کنید :دیآره منم اوّلش به اون کلمه ها خندیدم!!!
ولی خبر سر کاری نیست به دو دلیل :

1-چون 4 یا 5 روز پیش اخبار هم اعلام کرد.
2-چون تو متن خبر نوشته که اون مار رو به زودی توی باغ وحش ارم قرار می دهند.

Anathema
08-16-2012, 03:46 PM
:22:
میگم سرکاریه
اینم لینک اصلی خبر

Enliven
08-16-2012, 04:23 PM
میدونم باورش سخته ولی به عکس زیر توجه کنید..

:136::136::136:

Ғ Д † Д Ł β
08-16-2012, 04:34 PM
امروز صبح تاریخ 5/25 در استانداری تبریز جلسه بود کلیه هلال احمرهای کشور آماده باش دادند .!! گسل تبریز تکان خورده است . هر چه سریعتر شهر را ترک کنید . اعلام نکردند که نظم شهر به هم نخوره .تبریز در خطر است !! نمیدونم تا چه حد واقعیت داره بابک فکر کنم بدونه قضیش رو!

داش ممد منبعت ؟

MAMAD
08-16-2012, 05:19 PM
داش بابک والا منبعش رو واست اگه در اوردم اطلاع میدم احتمالش کمه حقیقت داشته باشه یکی از بچه های تبریز تو yahoo360 این مطلب شر کرده بود

DEAD MAN
08-16-2012, 05:31 PM
فرانسه
پسر: بن ژور مادام! حقیقتش رو بخواید من از شما خوشم آمده و میخواهم اگر افتخار بدید با هم آشنا شیم !
دختر: با کمال میل موسیو !

ایتالیا
پسر: خانوم من واقعا شمارو از صمیم قلب دوست دارم و بسیار مایلم که بیشتر با شما آشنا شم!
دختر: من هم از شما خوشم اومده و پیشنهاد شمارو با کمال میل می*پذیرم !

انگلیس
پسر: با عرض سلام خدمت شما خانوم محترم!
خانوم من چند وقت هست که از شما خوشم اومده می میخوام اگه مایل باشید باهم باشیم!
دختر: چرا که نه؟ می*تونیم در کنار هم باشیم!

ایران
پسر: هوشت ... هوشت .... پیــــــــــــــــــس ... پیس پیس ... پـــــــــــــــــــــــی ــــــــــــــــس ... پیییییییییییییس ... ســــــــوووووووو ... ســــــــــوووو ... ســــــــــــس ... ســــــــــــــــــــــــ ـــــــــــس ... پــــــــِـخخخخخخخخخ ... چِــخـــــــــــــــه ..... بورررررررررررر... اَ دَ هووووووی با تواما! بیا شماره مو بگیر بزنگ !
دختر: خفه شو! کثافت عوضی! مگه خودت خوار و مادر نداری راه افتادی دنبالِ ناموس مردم، بی*ناموس! شماره تو می*گیرم فقط واسه این*که شرّتو زود کم کنی! ساعت 10 زنگ می*زنم ، خر

MAMAD
08-17-2012, 01:44 AM
دقایقی پیش شورای تامین استان گیلان مصوب کرد بازی داماش و پرسپولیس در ورزشگاه سردار جنگل برگزار شود .جالبه در شرایطی که هیان فوتبال - باشگاه داماش و تربیت بدنی گیلان اعلام کردند استادیوم سردارجنگل اماده برگزاری نیست استانداری اعلام کرد این بازی حتما باید در سردارجنگل برگزار شود حالا شما پیدا کنید پرتغال فروش را ...
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>********.com/mojtaba.pourbakhsh (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>********.com/mojtaba.pourbakhsh)
پیج مسول روابط عمومی هیت فوتبال استان گیلان
وگزارشگر مجری صدا و سیما استان گیلان

ظلم آشکار به حقوق اولیه یک تیم

تعویض مکان بازی به استناد بندی از مصوبه شورای تامین در سال گذشته از آن حکایتهاست که فقط در استان ما می تواند انجام شود.
1- از ابتدای هفته الماسخاله و بابایی پی در پی مصاحبه کردند و گفتند سردار آماده نیست و بازی در عضدی برگزار خواهد شد و همه حرف آنها نیز بر اساس مستنداتی بود که داشتند و آن انجام عملیات اجرایی در سردار بود و هیچ منطقی نیز نمی توانست با سخنان آنان مبارزه کند. اما از همان زمان تیم پرسپولیس همچنان تمریناتش را در چمن طبیعی انجام می داد و شیرینی نیز خبر داد که بازی در سردار جنگل انجام خواهد شد.
2- صدا و سیمای گیلان اعلام کرد امکان پخش مستقیم بازی از سردار جنگل وجود ندارد.
3- داماش تمرینات ابتدای هفته خود را که در سردار جنگل بود به عضدی انتقال داد چون منطق حکم می کرد که با توجه به شرایط و قراین بازی در عضدی است.
4- من در مصاحبه ای با خبرگزاری مهر اعلام کردم بازی در عضدی است و همه هم همین را تایید کرده اند چون هم مصاحبه بابایی و الماسخاله را خوانده بودم و هم پیام صدا و سیما و هم مصاحبه پوربخش را دیده بودم و همچنین جلسه ای که با عنوان کمیسیون ورزش روز دوشنبه در استانداری برگزار شده بود و آقایان عابدینی و قویدل و کلیه مسئولان در آن بودند در خصوص بازی در عضدی نظر مثبتی داشتند.
5- غروب پنجشنبه اعلام شد که شورای تامین استان رای داده که بازی در سردار انجام شود یعنی زمانی خبر اعلام شد که تعطیلات آغاز شده و دسترسی به افراد مختلف برای رایزنی بسیار سخت شده است .
6- بعد از پخش خبر بسیاری از هواداران تیم با من تماس گرفتند تا مساله را از من جویا شوند و این در حالیست که پاسخگوی این وضعیت افراد دیگری هستند و ما تنها می توانیم اعتراض خود را نسبت به این ظلم اعلام کنیم.
7- احمد صالحی سال گذشته در بازی داماش - نفت تهران حق ما را خورد و از چند بازی محروم شد وی یکشنبه در رشت داوری بازی را به عهده دارد.
8- بهروان که یک مازندرانی است به عنوان ناظر داوری به رشت میاید.
9- رویانیان هم مازندرانی است و ...
10-استانداریمونم مازندرانیه.....

دیگه خودتون بگیرید چه فوتبالی ما داریم ر..یدم به این فوتبال

رویانیان بعد از اون فتوای که راجع به برگزار نشدن بازی ها در ما رمضان داد و همه قهوه ایش کردن الان در صورتی که ورزشگاه عضدی ورزشگاه تایید شده AFCهستش برای بازی نکردن در چمن مصنوعی و نباختن سعی در تعویض کردن زمین داشت که با بهانه نداشتن امنیت!!!!! (یکی نیست یگه بازی فصل قبل ملوان و استقلال کجا بازی کردن؟)ا با این کار شما باعث انجام شدن این رفتار های خشن میشید خارج از شهر که دیگه شانسی شما ندارین نابودین) در صورتی که تمام مراجع زی صلاح گفتن سردار جنگل اماده نیست که واقعا هم نیست
انشالله به زمین گرم بخورید غارتگران بیت المال با این حرکتت اگه تو بازی یکشنبه کشته ندین شانس اوردین امیدوارم تماشگر از پرسپولیس نیاد چون اصلا دوست ندارم این اتفاق بازی با تراکتور رخ بده(که 100000000%بدتر از اون رخ میده)و اما اگه رخ داد مسولش این ادم ش.یاد .دزد .مال مردم خور هستش

حالم از تو امثال تو بهم میخوره مال.مظلوم خور

(<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

© The Phantom Pain
08-17-2012, 04:57 PM

اطلاعات جدیدی و داغی از Pro Evolution Soccer 2013 منتسر شد ! ! !

شرکت کونامی اطلاعات جدیدی از عنوان محبوب خود یعنی PES 2013 منتشر کرد .

جزئیات اعلام شده برای بازی از اهمیت ویژه ای برای پرسپولیسی ها برخوردار است !

میتوانید اطلاعات جدید را در ادامه ببینید .

Enliven
08-17-2012, 07:00 PM
میزان فروش فیلم شوالیه تاریکی بر می خیزد تا به امروز :

مقایسه فروش شوالیه تاریکی (2008) و شوالیه تاریکی بر می خیزد (2012) در آمریکا :

خب با آمار فوق کاملا مشخصه که این فیلم نتونسته انتظار ها رو برآورده کنه و حتی بعید بنظر میرسه
که بتونه به اندازه فیلم قبلی فروش داشته باشه. نکته جالب اینجاست که بودجه فیلم هم 65 میلیون
دلار بیشتر از فیلم قبلی بوده (250 میلیون).

The Survivor
08-17-2012, 08:43 PM

:136: :136: :136: :136: :136:

EmInEm
08-17-2012, 09:10 PM

MAMAD
08-18-2012, 12:54 AM
تهران زلزله اومد :o

تاريخ وقوع زلزله:

شنبه، 28 مرداد 1391 در 01:01:26
(وقت محلي - تهران)

2012-08-17 20 : 31 :26
(utc)
بزرگي زلزله:

۳.۸
نوع بزرگي:

Mn
موقعيت رومركز زلزله: ۳۵.۸۳ شمالي و ۵۱.۸۸ شرقي
عمق: ۷ كيلومتر
عدم قطعيت مكاني: ۰.۸۷+/- كيلومتر در جهت شمالي - جنوبي
۱.۱۱+/- كيلومتر در جهت شرقي - غربي
منطقه:

استان تهران
فاصله*ها:

9 كيلومتري بومهن، تهران
11 كيلومتري رودهن، تهران
11 كيلومتري پرديس، تهران
46 كيلومتري تهران، تهران
منبع:

موسسه ژئوفيزيك، دانشگاه تهران

دوستان تهرانی حقیقته؟؟؟

Enliven
08-18-2012, 03:11 AM
کامنت جدید د راک در فیــس بـــوکش :

"Beast & the Beauty"

Hangin' on set w/ my FAST 6 partner in ass kickin' (and fun).

Gina Carano - A 100% Boots 2 Asses type gal

r v d
08-18-2012, 03:21 AM
زلزله سمت شرق تهران ( محل ما ) هم اوووومده :دی

ولی مرکز اصلیش بومهن بوده :دی :|

خدا خفت کنه بابک که سقت سیاه بود :|

الین سیندیرام :136:

The Last Outlaw
08-18-2012, 07:05 AM
من كه در شمالغربي تهران تا الان كپيده بودم و چيزي احساس نكردم :4: ولي اگه اومده خوب موقعي اومده چون اكثرا رفتن مسافرت تعداد كشته ها خيلي كمتر ميشه!

The Wollek
08-18-2012, 07:19 AM
چه کار کرده زلزله مثل توپ صدا کرده تو دنیا از جنگ جهانی هم خبرساز تر شده قدرتش بقدری بوده که هنوز شیراز داره پس لزه میزنه همش رو ویبره هستیم:4:

اینقدر دم از زلزله زدیم که یادمون رفت کجا زلزله اومده بود . اسرار که شده میدون بوکس زلزله این جا هم داره زلزله ای میشه

کلا بحث زلزله خز شد:4:

The Wollek
08-18-2012, 02:53 PM
چه کار میکنه فیــــس بوکـــ :4:

Holy Diver
08-18-2012, 08:08 PM

farzam_12
08-19-2012, 11:18 AM
اسپویلر فصل 8 اشنایی با مادر
(<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
عکس از قسمت اول
(<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)--------------------------------------------

در ضمن داشت یادم میرفت تبلیغات فیفا 13 هم اومده که استقلالی ها اسپانسرش بودن

El Niño
08-19-2012, 01:03 PM
البته فرزام جان این کاوری که شما گزاشتی فیکه!!!

باشگاه شما نه که متموله امسال هم اسپانسر pes شده و هم فیفا

EA هم کاور زیر رو واسه فیفا 13 تایید کرد

Django
08-19-2012, 05:30 PM
1. Notepad را باز کنید.

2. متن زیر را کپی کنید و در آنجا وارد نمایید:

CreateObject("SAPI.SpVoice").Speak"I love you"

3. فایل را با این نام ذخیره کنید: computer_gender.vbs

4. فایل ذخیره شده را باز کنید.
( اگر صدای مرد شنیدید کامپیوترتان مرد است. اگر صدای زن شنیدید کامپیوترتان زن است )

پـ نــ : من امتحان کردم مرد بود :49::4:

Holy Diver
08-19-2012, 10:32 PM
میگن Fifa 13 انقد واقعی هست که لیگای پــشمکی مثل لیگ ایران رو نداره :ی
(پ.ن: دیگه انقد کاور نزارید دیگه حالمون بد شد :ی)

DEAD MAN
08-20-2012, 12:30 PM
والا زلزله من رو تخت دراز کشیده بودم که خیر سرم بخوابم ولی خوابم نمی برد.تو خواب و بیدار بودم که حس کردم لرزیدم و یکم شک کردم که زلزله باشه ولی گفتم احتمالآ تو خواب و بیداری لرز برم داشته و دیگه پیگیرش نشدم.:4:

Never Give Up
08-20-2012, 12:55 PM
1. Notepad را باز کنید.

2. متن زیر را کپی کنید و در آنجا وارد نمایید:

CreateObject("SAPI.SpVoice").Speak"I love you"

3. فایل را با این نام ذخیره کنید: computer_gender.vbs

4. فایل ذخیره شده را باز کنید.
( اگر صدای مرد شنیدید کامپیوترتان مرد است. اگر صدای زن شنیدید کامپیوترتان زن است )

پـ نــ : من امتحان کردم مرد بود :49::4:

مال من یه د.ا.فی شاخ بود

DEAD MAN
08-20-2012, 01:11 PM

:4:اینم یکی دیگه که لینک گذاشتم:4:

The Wollek
08-20-2012, 07:58 PM
:19: MY Name IS A$$A$$!NO :19:

Master of Assassins

MAMAD
08-21-2012, 04:13 PM
آنجلینا جولی بازیگر مشهور و زیبای هالیوود امسال یک سال پر از کارهای بشر دوستانه در کارنامه داشت.
این هنرپیشه معروف با به فرزندخواندگی گرفتنن چندین کودک از قاره های مختلف کار خود را آغاز کرد و اینک سفیر صلح سازمان ملل است و به یک شخصیت محبوب تبدیل شده است.
او امروزه نه به خاطر چهره زیبایش و زیبایی اندامش و حتی فیلمهایش بلکه بخاطر کارهای زیبایی که در راستای اهداف انسانی اش انجام میدهد در سراسر دنیا شناخته شده است.
.
.
عکسهای انجلینا جولی در کشورهای مختلف برای کمک و همیاری به آسیبدیدگان و محرومان آن کشورها ...
.
.
.

آنجلینا جولی در افغانستان
.
.
.
.
.
.
.
آنجلینا جولی در چاد
.
.
.
.
.
آنجلینا جولی در هند
.
.
.
.
.
آنجلینا جولی در عراق
.
.
.
.
.
.
آنجلینا جولی در پاکستان
.
.
.
.
.
عکسهای آنجلینا جولی
.
.
.
.
.
آنجلینا جولی در روسیه
.
.
.
آنجلینا جولی در تانزانیا
.
.
.
.
.
آنجلینا جولی در تایلند
.
.
.
.
آنجلینا جولی در سودان
.
.
.
.
آنجلینا جولی در کنگو
.
.
بهشت به این به اصطلاح مفسدان تعلق داره یا به بعضیا که اسم خودشون رو مسلمون گذاشتن؟؟؟

بزار من بهتون بگم چون که یه زمانیتو فیلمش صحنه های -18 داشته بازی کرده باید بره ته جهنم غافل از اینکه خیلیااا دارن این کارا با مسلمون بودنشون میکنن اون نه 14 معصوم میشناسه نه چیز دیگه

اما واسه دلش داره کمک میکنه اینکارارو میکنه واسه انسانیتش میکنه اما امان از کسایی که ظاهر ساز هستن تو حرف همه چی هستن و پر ادعاا حیثیت ا.سل.ا.م رو بردن و من جوون به همه چی بدبین کردن

The Great One
08-23-2012, 07:48 AM

bomb5
08-23-2012, 11:48 AM
گروه کر خاطرات کودکی ما
----------
---------
--------

Ғ Д † Д Ł β
08-23-2012, 01:56 PM
بدون شرح که نمیشه گفت

پر از شرح : :4:

ARM@N
08-23-2012, 02:16 PM
تا حالا دقت کردین جمله :
(با تمام احترامی که واستون قائلم)
استارتی است برای قهوه ای کردن طرف مقابل ؟
.
.
.
جمله ای از یک دختر زرنگ :
“من حال و حوصله درس خوندن ندارم ، میرم با یه آقا دکتر ازدواج می کنم همه بهم میگن خانم دکتر”
.
.
.
پول خوشبختی میاره ؛
من حاضرم این ریسک رو بپذیرم و به عنوان نمونه آزمایشگاهی ثابت کنم به جهانیان …
.
.
.
ترسم از این بود زندگی بدون تو را تجربه کنم …
تجربه کردم خیلی هم بد نیستااااا
.
.
.
الان تونستم برای اولین بار در عمرم usb رو با یک حرکت وصل کنم …
این موفقیت خودم رو به تمامی دوستان بخصوص ایرانیان عزیز تبریک میگویم …
.
.
.
رو زمینی زندگی میکنیم که خودشو جو گرفته !
عزیزم شما که جای خود داری !
.
.
.
یکی از نشونه های اعتیاد به اینترنت اینه که وقتی از بیرون میای اول سیستمو روشن میکنی
که تا لباستو عوض کنی سیستم بالا اومده باشه بتونی بری سر اصل مطلب !
.
.
.
یه کاسه ای هست بهش میگن کاسه*ی صبر !
منتها من شک دارم که واقعا واسه من یکی کاسه باشه !
فک کنم از این لگن قرمزاااااس …
.
.
.
امروز تو مترو بودم داشتم عکسای گوشیمو میدیدم،
رفتم رو عکس بعدی یارو میگه بزن عکس قبلیو من کامل ندیدم …
حریم خصوصی در حد پشم شتر های آفریقا !
.
.
.
آپدیت دعاها :
الهی مرغ بگیری !
مرغ به قبرت بباره !
التماس مرغ !
الهی دست به خاکستر بزنی مرغ بشه !
خدا مرغت بده جوون !
خیر از مرغت ببینی !

.
.
.
شما هم وقتی بچه بودید مثل من دوست داشتید،
از اون نونهایی که هایدی و دکتر ارنست اینا میخورن داشتید و میخوردید ؟
.
.
.
بابام : آب یخ نخور چاق میشی !!
من : واسه چی ؟ چه ربطی داشت ؟
بابام : آب یخ میخوری ، چربیات یخ میزنن سفت میشن چاق میشی !!
من : !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.
.
.
یادش بخـــــیر
“دیگه بازی نیستی”
یکی از بزرگترین تهدیدهای دوران کودکی !
.
.
.
ما یه رسم خانوادگی داریم اونم اینه که وقتی سفره غذا رو پهن می کنیم،
یا آب میاریم لیوان نمیاریم، یا لیوان میاریم آب نمیاریم …
این رسم در کل فامیل ما هستش و نسل به نسل منتقل میشه ؛ کلا خود درگیری داریم !
.
.
.
بچه 10 ساله گوشی داره اونم آیفون …
خب بچه جون ما وقتی همسن تو بودیم میرفتیم تو کوچه با دمپایی کارت بازی میکردم ،
این انگری بردز ما بود مثلن !
.
.
.
آهنگ فاز غم گوش میدم یاد عشق های نداشتم میفتم …
تخیل در حد جنگ ستارگان !
.
.
.
خیلی لحظه ی تلخیه وقتی داری تو اتاقت میرقصی و آواز میخوونی،
یه دفه میفهمی یکی از اعضای خانواده داشته تمام مدت نگات میکرده …
.
.
.
میخوام بدونم کسی هست «ب.م.م» و «ک.م.م» در طول زندگیش به دردش خورده باشه ؟
یک *نفر هست واقعا ؟ اگه هست بیاد بگه تکلیف مارو مشخص کنه !
.
.
.
فامیل کیست؟
فامیل کسی است که فقط در مراسم ترحیم و عروسی یافت می شود
و بعد از بقل و ماچ و بوسه فراوان ، با اظهار شگفتی زیاد ، بهمون بگه :
وااااااای !!!!!!!!!! تو چقدر بزرگ شدی !!!

Anathema
08-24-2012, 02:04 AM

Never Give Up
08-24-2012, 07:30 PM
1718
خووو الان این کریسه یا مسی؟؟

Django
08-25-2012, 11:56 AM

© The Phantom Pain
08-25-2012, 07:52 PM
گنجشک میخندید به اینکه چرا . . .

چرا هر روز بدون گرفتن هیچ پولی برایش دانه میریزم . . .

و من میگریستم که حتی او هم محبت مرا از سادگی ام میداند . . .

:46:

bomb5
08-25-2012, 08:12 PM
شباهت عجیب این طرفدار به کریم باقری

S.H.A.Y.A.N
08-26-2012, 12:01 AM

farzam_12
08-26-2012, 12:21 AM
در هنگام بازی پرسپولیس و استقلال متاسفانه در شهر شیراز زلزله ای رخ داد و خوشبتانه هیچ شخصی و هیچ ساختمانی خراب نشد.البته این حادثه در موقعی رخ داد که دور بین در حالت هلی کم بود و اعصاب همه خورد می شد:4: و به خاطر همین کسی حسش نکرد.
همونجوری که گفتم کسی آسیب ندید ولی متاسفانه یک نفر بد جور آسیب دید و اون کسی نیست جز:

اینجا رشت-واحد مرکزی خبر-حشمت نیوز

AƦAƾH
08-26-2012, 02:35 PM

چه غذایی دوست داری عزیزم؟
-چلو مرغ، جوجه کباب!
چی؟ ماشین لباس شویی رو خودت روشن می کنی؟!؟
نه نه نه... !
[برنامه کودک بعد از گرانی مرغ]

SASAN
08-26-2012, 02:40 PM
29 آگوست سه روز دیگه موزیک ویدیو جدید و کاملا متفاوت لینکین پارک منتشر خواهد شد !

-

سایز و عکس اصلی :

MAMAD
08-26-2012, 11:55 PM
در این تصادف که در چین اتفاق افتاد یک کامیون پر از ماسه روی ماشین سواری چپ می شود و آن را
له می کند.چیزی که در اینجا شبیه یک معجزه است بیرون آمدن راننده سواری از ماشین است که در
تصاویر ملاحظه می کنید.

© The Phantom Pain
08-28-2012, 10:10 AM
:22: :22: :22:

:501:

"جیگر" ممنوع التصویر شد !!!

بنا به صلاحدید مدیران نظارتی تلویزیون کاراکتری از جمع شخصیت های محبوب مجموعه «کلاه قرمزی 91» کنار گذاشته شده است.

به گزارش روابط عمومی میراث فرهنگی؛ یکی از عروسکهای محبوب و تازه ساخته شده توسط گروه ایرج طهماسب و حمید جبلی شخصیت «جیگر» بود. عروسک خری که با نام «جیگر» خیلی زود توانست به عنوان یکی از کاراکترهای محبوب تلویزیون در نوروز 91 بدل شود.

این عروسک با تکیه بر برخی کلمات و تکرار آن جایگاه قابل اعتنایی بین طرفداران برنامه «کلاه قرمزی 91» پیدا کرده بود.

شبکه های جام جم 1 و نمایش در اقدامی مشابه تصمیم به باز پخش مجموعه «کلاه قرمزی 91» کردند که در این بازپخش قسمت ها و آیتم هایی که در آن «جیگر» حاضر بود به طور کامل سانسور شده است.

پیشتر و در ایام اعیاد مذهبی و پخش قسمت های جدید این برنامه نیز خبری از این کاراکتر نبود. با پیگیری های خبرنگار CHN از مسئولین شبکه های مذکور و همچنین گفت وگو با روابط عمومی شبکه دو مشخص شد بنا به صلاحدید مدیران نظارتی تلویزیون این کاراکتر به دلیل بد آموزی های رفتاری از جمع شخصیت های محبوب مجموعه «کلاه قرمزی 91» کنار گذاشته شده است.

محبوبیت این کاراکتر به حدی رسید که در ایام پخش این مجموعه توانست خیلی زود سر از جلد مجلات مختلف در بیاورد و در کنار شخصیت های «ببعی» و «پسر عمه زا» {و البته «فامیل دور» ایجوری} از محبوب ترین عروسک های این مجموعه قلمداد شود.

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

یعنی واقعا چی باید بگیم ما الان ؟! :22:

" هر روز بهتر از دیروز " که میگن همینه ! :501:

Scofield
08-28-2012, 04:25 PM
My Internet Speed ( Click (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> My Internet Speed) ) My Internet Speed

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

MAMAD
08-30-2012, 05:59 PM
كل دنیای قابل درك برای انسان تا سال 2012

یکی از خارق العاده ترین و علمی ترین تجربیات زندگی رو از دست دادین اگه اینو از ابتدا تا انتها نبینین!

باید از سازنده اش تشکر کرد بخاطر این همه زحمتی کشیده و همچنین از دانشمندانی که در طول زمان مطالبش رو کشف کردند.

ابتدا به لینک زیر بروید :

جهان از دید ما (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

و سپس تا لود کامل منتظر باشید و گزینه Start را کلیک کنید

در صفحه ای كه باز می شود اسكرول پایین تصویر را به سمت چپ و راست ببرید

حتما خوشتون میاد

© The Phantom Pain
08-30-2012, 06:16 PM

یکی از خارق العاده ترین و علمی ترین تجربیات زندگی رو از دست دادین اگه اینو از ابتدا تا انتها نبینین!

باید از سازنده اش تشکر کرد بخاطر این همه زحمتی کشیده و همچنین از دانشمندانی که در طول زمان مطالبش رو کشف کردند.

جهان از دید ما (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

حتما خوشتون میاد

فوق العاده است ممد جان :13::8: ممنون بابت معرفی .

بچه ها حتما این لینک رو باز کنید و برنامه رو اجرا کنید . . .

فوق العاده زیباست . . .

واقعا باید آفرین گفت . . .

Ghost OF Sparta
08-30-2012, 06:23 PM

حتما خوشتون میاد

خدا نصیبتون نکنه سر یه موضوعی اعصابم خرد بود در حد جنون عصبانی بودم......لینک رو باز کردم و بذنامه رو اجرا رکردم یادم رفت سر چی اعصابم خرد بود.....واقعا فوق العاده بود.......
خیلی ممنونم

MAMAD
08-30-2012, 08:29 PM
این دزد سابقه دار است و همین کار را در چند بانک دیگر انجام داده. او در برابر هشت دوربین مداربسته جسارت این کار را به خود داده و تنها در چند

ثانیه سرقتش را به سرانجام رسانده است. بنابراین برابر این شیوه تازه سرقت مراقب باشید.

MAMAD
08-31-2012, 02:32 AM
محمد بنا و ماریا پرز همسر اسپانیایی اش - امروز صبح

r v d
08-31-2012, 02:37 AM
ممد من این عکس رو دقیقاً یک هفته پیش تو fb دیدم :دی

شایعه درست نکن پسر :دی

MAMAD
08-31-2012, 02:40 AM
محمد بنا و ماریا پرز همسر اسپانیایی اش - امروز صبح :136:

حقيقت نداره داش؟؟؟:4:

جونه خودم حس كردم شرو وره تو سايت داماش زده بودن قسمت زنگ تفريحش:136:

r v d
08-31-2012, 03:04 AM
والا همسرش هست یا نیست و نمیدونم :دی

ولی تاریخش نه حقیقت نداره :دی :دی

یه روز صبح بود منم دیدم ولی خدایی امروز نبود ، هفت هشت ده روزه پیش بود :دی :دی

MAMAD
08-31-2012, 06:17 PM
قیافه این ها رو ولش کنید شکم اون یارو رو بچسبید،اجلاس عدم تعهد در تهران

..... (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

! فکر کنم راننده این ماشین زن بوده!!!:136:
تو رو خدا یا رو داره تو هوا پرواز میکنه:24:

made in china

S.H.A.Y.A.N
09-02-2012, 05:17 AM
چند تا عكس جالب پيدا كردم گفتم اينجا بزارم بد نيست :

Holy Diver
09-02-2012, 10:29 AM

Der TitaN
09-02-2012, 12:04 PM

Scofield
09-02-2012, 01:09 PM

S.H.A.Y.A.N
09-03-2012, 03:09 PM

MAMAD
09-04-2012, 03:37 AM
اقا ساعت 5 صبحه داشتم میخوابیدم یه چیز از برنامه 90 یادم اومد از خنده ترکیدم یکی بره بابک صدا کنه بیاد بهم معنی این حرف طرفدار تراکتور بهم بگه:136:
گزارشگر 90 به هوادار تراکتور میگه بازی که قرار بود ساعته 19 برگزار شه 17:30 شروع شده و شما دیر رسیدی یارو میگه ماهی رو هر وقت از اب بگیری تازه است. اگر ربطشو فهمیدین به من بگین.

Blood Raven
09-04-2012, 03:52 PM
جدیدا یه تبلیغی دیدم که هر کاری می کنم نمی تونم هضمش کنم .

این تبلیغ از این قرار هست که باباهه میاد در خونه ـرو باز می کنه به دخترش می ** " دخترم امسال مسافرت کجا بریم ؟ "
دختره می ** " بابایی من از مسافرت می ترسم "
باباهه میگه " واسه چی دخترم ؟ "
دختره می ** " آخه خیلی ها تو مسافرت کشته میشن! "
اونوقت باباهه می ** "غصه نخور دخترم بابا فکر اونجاشم کرده! "
بعد پرده رو کنار میزنه یه پراید پارکه :22:
دختره " هوراااا "

بعد یارو می ** " سایپا مطمئن ! "

قبل از سفر :

من :22:
دختره :8:
باباهه که از قضیه آگاهی کامل داره :17:

بعد از سفر :

من :22:
مدیر عامل سایپا :10:
پراید :22:
کتلت :22:
ایران خودرو :22:
مرسدس بنز :22:
صندوق عقب :22:
گاز ، ترمز و کلاچ :22:
فرمون :22:

bomb5
09-04-2012, 04:30 PM
هنر هست ،تا از فرط واقعیت خفه نشویم ... "نیچه"

MAMAD
09-05-2012, 03:19 AM

چه باوقار و متین <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

© The Phantom Pain
09-05-2012, 12:05 PM

وای بر تویی که با بی خردیت داری دودمان ما را به باد میدهی , بسیاری از هم میهنانمان در اقدامی شروع به فحاشی به این پهلوان و قهرمان ایرانی میکنند, دوست خوبم این انسان آزاده با معلولیت توانست برای کشورم مدال بیاورد , اما تو چی؟ در حد و جایگاه خود سخن بگو....

دست نداد; ولی بی احترامی هم نکرد; به احترامش دست بر سینه گذاشت | از دست ندادنش نگوییم از غیرتش بگوییم ...
بنا بر اعتقاداتش با پرنسس انگلستان دست نداد; ولی بی احترامی هم نکرد; به احترام پرنسس دست بر سینه گذاشت و به حالت احترام سر خم کرد | از دست ندادنش نگوییم از غیرتش بگوییم که با ناتوانی های جسمی اش غیرت کرد و برای مملکتش افتخار آفرید و مدال کسب کرد...

مهرداد کرمزاده هنگام دریافت مدال از پرنسس کشور انگلستان با وی دست نداد که این کار باعث ایجاد حواشی و واکنش هایی شد ...

پ.ن : دمش واقعا گرم . :8::41: فقط همین رو میتونم بگم .:41:

Holy Diver
09-05-2012, 01:22 PM
(<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>):24:

DEAD MAN
09-05-2012, 02:18 PM
بازی مکس پین ۳ نسخه اوریجینال شو از سایتش خریدم ” برای دانلود حجم فایلش ۶۳۰۰ مگه و سرعت دانلود الان من ۲٫۲kb/s .طبق گفته خود این برنامه که داره دانلود می کنه ۷۹۵ ساعت طول می کشه که دانلود تموم شه که میشه ۳۳٫۱ روز.رفتم گوگل دیدم فاصله جاده ای تهران تا باکو یعنی نزدیک ترین جایی که میتونم DVD این رو بخرم، ۸۲۱٫۴ کیلومترهیه ادم معمولی سرعت راه رفتنش ۱٫۵ متر بر ثانیه است. که تقریبا میشه ۵ کیلومتر بر ساعت.اگه روزی ۱۰ ساعت راه برم می تونم ۵۰ کیلومتر تو یک روز برم . یعنی رسیدنم تا باکو ۱۶٫۴ روز طول میکشه۱۶٫۴ روز هم طول میکشه برگردم . میشه ۳۲٫۸ روز .در نتیجه اگه برم با پای پیاده بخرم بیام میتونم ۰٫۳ روز تو وقت صرفه جویی کنم.تازه پول برق و خود اینترنت هم نمیدم.:22:

Django
09-05-2012, 02:31 PM

bomb5
09-05-2012, 10:05 PM
-------------------------------------------------------

DEAD MAN
09-06-2012, 11:04 AM
کرایه تاکسیا داره به سمتی میره که دیگه صرف نمیکنه بریم سر کار!
مهمترین موردی که باید به کاربران ایرانی گوشزد کرد این است که
بابا جان اول ایمیل www نداره والا نداره بلا نداره

رانندگان ماشین های حمل مرغ به جلیقه ضد گلوله و اسلحه تجهیز شدند!
بد تر از رفتن
گندیست که انسانها به باور یکدیگر می زنند !
یکی از بچه ها لپ تاپش رو آورد پیش من ، وصلش کردم به مودمم که فایل دانلود کنم
میگه دانلود نکن حجمم کم میشه !
ینی تا این حد
فتح الله زاده : من صدای شما رو نمیشنوم آقای فردوسی پور !
فردوسی پور : الان صدای منو نمیشنوین !؟
فتح الله زاده : نخیر …!
یه سنگریزه وقتی تو کفش باشه دیگه یه سنگریزه نیست
قلوه سنگه !
حافظ: تـنــم از واسـطــه دوری دلـبــر بـگـداخــــــت. جـانــم از آتــش مـهــر رخ جـانـانــه بسوخت
فروغ فرخزاد: ای شب از رویای تو رنگین شده. سینه از عطر توام سنگین شده
سهراب سپهری: دوست را زیر باران باید برد. عشق را زیر باران باید جست
ترانه امروزی: دوست دختر من نازه، قلبش پر احساسه، عاشقش شدم تازه
رپ: دوستت دارم کثافت! لعنت به اون قیافت
خدا از این به بعد رو به خیر کنه !!
بیاین چند دقیقه برای اونایی که با ماشینشون ساعت ها ترافیک رو تحمل میکنن
تا برسن باشگاه بدنسازی و سوار دوچرخه بشن
سکوت کنیم….
اگه این معلم های دبستان..
میدونستن یه روزی قراره..
فقط تایپ کنیم..
اینقدر سعی نمیکردن خطمون خوب شه
وقتی ناراحتین از ۱ تا ۱۰ بشمرین. اگه آروم نشدین تا ۲۰ ادامه بدین
نشد تا ۳۰ و همینجور ادامه بدین تا بشین.
من الان به ۲۱۶۶۶۵۰۰۰۹۶۸۷۱۱۲۰۰۱۲ رسیدم
تیمای لیگ برتر رو می بینی،شک می کنی جدول لیگ برتره یا جدول تناوبی عناصر
آلومینیوم
فولاد
مس
ذوب آهن
نفت
نمیدونم چه رمزیه لامصب بعضیا میگن “عزیزم” انگار فحش دادن
ولی بعضیام هستن به آدم میگن “زهر مار” انگار دنیا رو به آدم دادن…
بعضیا هستن …آی کیو در حد پت و مت، شانس در حد کاراگاه گجت ..قبول دارین ؟
زن موجــــــــود پیچـــــــیده ای نیست… !
اگـــــر برای شناختنش ، بجای غـریزه ،از احســاست اسـتفاده کنـی …!!
چه قانونیه که هرچی پسر خوشگله گیر دختر زشت میفته!
هر چی هم دختر خوشگله گیره پسر زشت ؟!
من نگران خودمم
احتمالاً اگه این قانون درست کار کنه گودزیلا گیرم میاد !
ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻳﻌﻨﻲ : ﺩﻩ ﺗﺎ ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺯ ﺍﻭﻥ ﺑﻴﺎﺩﺳﺮﺍﻏﺖ !
ﺍﻣﺎ …. ﺗَﻪِ ﺩﻟﺖ ﺑﮕﯽ :
ﺍﻭﻥ … ﺍﻭﻥ … ﺍﻭﻥ ..
مغزت بگه کوفت اون مرض اون !
داشتم ماشین رو دنده عقب می*آوردم تو حیاط
مامانم اومده فرمون میده…. بیا…. بیا…. بیا…. بیا ….
نیا !!
لوله آب شیکست !
داریم آبگوشت میخوریم, گوش کوبُ گرفتم دستم
تیریپ خاطره های کودکی….به بچه خواهرم میگم :
دایی جون این گوش کوب سنش از منم بیشتره ….
مادرم از اون ور میگه : فایدشم همین طور.
این آدمایی که سه صفحه بهشون اس ام اس میدی
بعد مثل معلولا فقط یه کلمه تایپ میکنن OK
باید بگیری اون دکمه های کیبورد موبایلشونو با بیل داغون کنی
ازش فقط یه o بمونه با یه k
تا حالشون جا بیاد!!!
بهونه برای گریه زیاد هست !
اما
امان از گریه های بی بهونه . . . !
اگر مردی توقع دارد که همسرش در زندگی یک فرشته باشد،
اول باید برای او یک بهشت فراهم کند…!
دیگر به دنبال ِ همراه ِ “اوّل” نیستم ! این روزها اول ِ راه ، همه همراهند….این روزها ، باید به دنبال ِ همراه ِ “آخر” گشت …
مشکل ما اینِ که وقتی با کسی تموم میکنیم …
خیلی بیشتر دربارش فکر میکنیم تا وقتی که باهاش بودیم … !!!
حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است ،
هرچه توان انسان کمتر باشد ادعای او بیشتر است
و هرچه توان انسان بیشتر شود ادعایش کمتر میگردد
طرف نوشته بود که
من یه گوگل واسه مغزم لازم دارم یه آنتی ویروس هم واسه دلم
یکی کامنت گذاشته بود:
پس یه فتوشاپ هم واسه قیافت بذار!
باید به بعضیا گفت:
گاز نگیر عزیزم !!
من فقط میخوام بهت محبت کنم، همین !…
مامان من موقعی که خاله هام مهمون ما هستن :
پاشو دختر..زشته الان مهمونا میان آبروم می ره
مامان من موقعی که عمه و بچه هاش مهمون ما هستن :
پاشو بچه الان یه گله آدم می ریزه اینجا !
کسی که نشسته است همیشه خسته نیست …
شاید جایی برای رفتن نداشته باشد …!

Enliven
09-06-2012, 09:33 PM
به افتخار جانبازان و معلولین غیور ایرانی که در اوج بی توجهی دارن واسه کشورمون افتخار آفرینی میکنن..:61:

SHAHIN
09-07-2012, 12:37 PM
سلامتی عقابی که تو آسمون به پرش مینازه و
سلامتی پولداری که روی زمین به پولش مینازه و
سلامتی خودمون که هیچی نداریم و به رفیقامون مینازیم

Adhinos Musicious
09-07-2012, 04:27 PM
Version جدید هالک در افریقا:

S.H.A.Y.A.N
09-08-2012, 10:05 AM

SHAHIN
09-08-2012, 11:30 AM

از ترس اين Pitbull جرات نداريم تو حموم يه دهن بخونيم !
مرتيكه كچل !
هر لحظه ممكنه بياد تو حموم و باهام فيت بده و شروع كنه به خوندن

bomb5
09-08-2012, 11:07 PM
توقیف دوباره فیلم «گشت ارشاد»!:13:

در حالی که حدودا شش روزی می شود که نسخه دی.وی.دی «گشت ارشاد» در شبکه نمایش خانگی توزیع شده است دبیر ستاد حمایت و صیانت از محصولات فرهنگی و هنری وزارت ارشاد خبر داده که به دلیل تخلف صورت گرفته در توزیع این فیلم که شامل نماهای سانسورشده هم بوده است تا پایان فردا کلیه نسخه های «گشت ارشاد» از مراکز توزیع در شهر تهران جمع آوری می شود. انصاری همچنین گفت که همه نسخه های عرضه شده «گشت ارشاد» در شهرستان ها نیز در اسرع وقت جمع آوری خواهد شد.

amirtashdid99
09-09-2012, 12:19 AM
ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااا!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!

فکر نمی کردم که بعد از 7-8 ماه این قدر معتاد اینترنت بشم که حدود 53 تا تب (tab) باز کنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:13:

تازه این تعداد تب هایی است که فقط توی مرور گر اپرا بازه.توی فایر فاکس هم 27 تا تب (tab) دیگه بازه.واقعا خودمم قبول دارم که معتاد اینترنت شدم.:20::2:<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

Adhinos Musicious
09-09-2012, 07:24 AM

Der TitaN
09-09-2012, 12:07 PM
چله تابستون ما سرما خوردیم :22:
کل بدنم داغ داغ شده :22:

عصری برم دکتر ببینم چند چندیم خدایا این حالو از ما بگیر :22:

SHAHIN
09-09-2012, 12:27 PM
:8:تولدت مبارک سالار:8:<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

Adhinos Musicious
09-10-2012, 03:05 PM

bomb5
09-10-2012, 04:07 PM
چنتا عکس جالب از پارالمپیک:

S.H.A.Y.A.N
09-11-2012, 09:23 AM
نمونه اي از سانسورهاي كمپاني Wwe در مورد كريس بنوا :

دو عكس جالب در مورد تكرار زياد مسابقه البرتو دل ريو و شيمس .

وضعيت طرفداران :

وضعيت خود 2 استار :

Adhinos Musicious
09-11-2012, 10:36 AM

The Phenom
09-11-2012, 12:50 PM
این دختره تو عکس با راک خیلی ادم بیخود و سطحی نگر و کج سلیقه و امل و گاگولیه

Scofield
09-11-2012, 01:15 PM

ســالــگـــرد حــادثـــه 11 ســپــتـــامـــبـــر ..

Ghost OF Sparta
09-11-2012, 03:03 PM
این دختره تو عکس با راک خیلی ادم بیخود و سطحی نگر و کج سلیقه و امل و گاگولیه
دایی شانس بیاری که فارسی بلد نباشه وگرنه از زندگی نا امید میشد بیچاره با توجه به تعریف های شما:4:

Adhinos Musicious
09-11-2012, 04:20 PM
پاور رنجرز ها بازگشته اند..... <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

The Wollek
09-13-2012, 08:42 PM
سلام این عکس مال پارالمپیکه و مطمعنا قدیمی :4:

تو پارالمپیک مهرداد کرم زاده پرتاب گر دیسک که نقره گرفت با عروس ملکه انگلیس یعنی جیــگر کیت مدیلتون دست نداد و کلی بحث داغ شد :4:

من بودم بغلشم میکردم :136:

Django
09-14-2012, 10:38 AM
جدیدترین عکس منتشر شده از جری لالر ..

امیدواریم که به زودی برگرده :8:

SASAN
09-14-2012, 11:25 AM
گروه ها و خواننده های راک و متالی که باعث شدند هنوزم هم پرطرفدارترین سبک موسیقی راک باقی بمونه ... و الان هم گروه های فراوانی هستند که دارن راهشون رو ادامه میدن !

SHAHIN
09-14-2012, 11:28 AM
زن جوانی در سالن فرودگاه منتظر پروازش بود. چون هنوز چند ساعت به پروازش باقی مانده بود،
تصمیم گرفت برای گذراندن وقت کتابی خریداری کند.
او یک بسته بیسکوئیت نیز خرید و بر روی یک صندلی نشست و در آرامش شروع به خواندن کتاب کرد.
مردی در کنارش نشسته بود و داشت روزنامه می*خواند. وقتی که او نخستین بیسکوئیت را به دهان گذاشت،
متوجه شد که مرد هم یک بیسکوئیت برداشت و خورد. او خیلی عصبانی شد ولی چیزی نگفت.
پیش خود فکر کرد : بهتر است ناراحت نشوم. شاید اشتباه کرده باشد.
ولی این ماجرا تکرار شد. هر بار که او یک بیسکوئیت برمی*داشت، آن مرد هم همین کار را می*کرد.
اینکار او را حسابی عصبانی کرده بود ولی نمی*خواست واکنشی نشان دهد.
وقتی که تنها یک بیسکوئیت باقی مانده بود، پیش خود فکر کرد : حالا ببینم این مرد بی*ادب چکار خواهد کرد؟
مرد آخرین بیسکوئیت را نصف کرد و نصفش دیگرش را خورد. این دیگه خیلی پرروئی می*خواست!
زن جوان حسابی عصبانی شده بود.
در این هنگام بلندگوی فرودگاه اعلام کرد که زمان
سوار شدن به هواپیماست. آن زن کتابش را بست،
چیزهایش را جمع و جور کرد و با نگاه تندی که به مرد انداخت از آنجا دور شد و به سمت دروازه اعلام شده رفت.
وقتی داخل هواپیما روی صندلی*اش نشست، دستش را داخل ساکش کرد تا عینکش را داخل ساک قرار دهد
و ناگهان با کمال تعجب دید که جعبه بیسکوئیتش آنجاست، باز نشده و دست نخورده!
خیلی شرمنده شد!! از خودش بدش آمد …
یادش رفته بود که بیسکوئیتی که خریده بود را داخل ساکش گذاشته بود.
آن مرد بیسکوئیت*هایش را با او تقسیم کرده بود، بدون آن که عصبانی و برآشفته شده باشد…
در صورتی که خودش آن موقع که فکر می*کرد آن مرد دارد از بیسکوئیت*هایش می*خورد خیلی عصبانی شده بود.
و متاسفانه دیگر زمانی برای توضیح رفتارش و یا معذرت*خواهی نبود…
چهار چیز است که نمی*توان آن*ها را بازگرداند :
۱/ سنگ … پس از رها کردن!
۲/ حرف … پس از گفتن!
۳/ موقعیت… پس از پایان یافتن!
۴/ و زمان … پس از گذشتن!
چرا همیشه ما زود قضاوت میکنیم ؟!!

یه روزی پسری باخانوادش دعواش شد و از خانه زد بیرون و رفت خونه یکی از دوستاش یک ماه موند بعد از یک ماه دختری را سرکوچه میبیند و بهش تیکه میندازد یکی از دوستاش میگه میدونی این کی بود ؟!!!!!!!! میگه نه !! میگه این خواهر همون رفیقت بود که تو یه ماه خونشون بودی عذاب وجدان میگیره میره خونه رفیقش، رفیقش داشت مشروب میخورد به رفیقیش میگه ببخشید من سر کوچه به دختری تیکه انداختم ولی نمیدونستم که خواهرتو بود ! . . . . . . دوستش پیکشو میبره بالا میگه به سلامتی رفیقی که یه ماه خونمون خورد و خوابید ولی خواهرمو نشناخت

چون ای پست مناسب اسرار نبود انتقال دادم به اینجا

Anathema
09-14-2012, 12:39 PM
دوستان یک سری فایل توی یک فلش بودن که حدود سه ماه پیش فرمت شدن ، راهی برای برگردوندنش هست ؟

Ħ д † ε Ð
09-14-2012, 12:52 PM
Handy Recovery 5.5
حجمش کمه.کار باهاش هم راحته.
فقط توی اسکن اولیش اجازه بده کامل اسکن کنه و شکیبا باش.:دی
ریکاور کردنش هم تا حدود 80 درصده.

The Phenom
09-14-2012, 05:58 PM
گروه ها و خواننده های راک و متالی که باعث شدند هنوزم هم پرطرفدارترین سبک موسیقی راک باقی بمونه ... و الان هم گروه های فراوانی هستند که دارن راهشون رو ادامه میدن !

Ac/Dc کو؟

Holy Diver
09-14-2012, 07:42 PM
----------
نمیدونم مشکل اینا با AC/DC چیه :22:

The Phenom
09-15-2012, 12:45 AM
داشتم دنبال یه زیرنویس می گشتم که ببین چی پیدا کردم

( عبیری مچکریم عبیری مچکریم :4: )

Ħ д † ε Ð
09-15-2012, 06:47 AM
دم حامد گرم ولی

دایی گودزیلا نگاه میکنی؟:دی

The Great One
09-15-2012, 09:46 AM

Holy Diver
09-15-2012, 12:03 PM

DEAD MAN
09-15-2012, 12:33 PM
زمان مکالمات تلفنی :
پسر به پسر = ۰۰:۰۰:۵۹
مادر به پسر = ۰۰:۱۰:۳۰
پدر به پسر = ۰۰:۰۲:۳۶
پسر به دختر = ۰۱:۱۵:۰۱
دختر به دختر = ۰۰:۲۹:۵۹
دختر به پسر = ۰۰:۰۰:۰۵

=============

با دوس دخترخیالیم داشتیم از خیابون رد میشدیم ، عینک دودی زده بود. گشت اومد گفت خانوم چه

نسبتی با شما دارن؟ منم گفتم : خانوم کور هستن دارم از خیابون ردشون می کنم.

خلاقيتو حال کردين؟

===============

دقت کردین ما دانشجوهای واقعی وقتی چیزی نمیفهمیم از بغل دستی میپرسیم: تو چیزی میفهمی؟

اونم میگه نه و ما به خود می بالیم و خوشحال از اینکه تنها نیستیم و همگی نمیفهمیم

==================

یه هفـت ، هـشـت تـا دوسـت دختر هـَـم نـداريـم بيـنــشون بـه عـدالـت رفتــار کنـيــم

خـدا ازمـون راضـــي بــاشـه .....

===================

دقت کردین خارجیا تو آسانسور همه رو به در آسانسور وایمیسن ولی ما ایرانیا رو به هم؟!

===================

میگن تو جهنم وسط غذا مو نیست، وسط موها غذا هست

===================

رو حرف آدمایی که تازه از خواب پا شدن حساب نکنین

هنوز ویندوزشون درست بالا نیومده

یه چیزی واسه خودشون میگن

================

ديدين بعضي وقتا يه پرنده محکم ميخوره به پنجره؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
زياد خودتونو ناراحت نکنين خدا داره "انگري بردز " بازي ميکنه

Scofield
09-15-2012, 10:04 PM
وقتی دلت با من نیست ، اصن هیچی … به درک که نیس ، پاشو پاشو برو کنار بزا باد بیاد ! میخوام سر به تنت نباشه !
.
.
هیچی بدتر ازین نیس که بری تو مهمونی هلو برداری فک کنی هسته جداست ؛ بعد نباشه و تا وسطای خوردنش آب از زیر آرنجت سرازیر بشه …
اه اه اه اه اه اه …
.
.
“آخرشم هیچ گ.و.ه.ی نمیشی” چیست ؟
نوید آینده ای مبهم از سوی والدین به فرزندان …
.
.
یک ژن در هر راننده ی ایرانی هست به این ترتیب که بعد از پشت سر گذاشتن یک خطر تصادف باید به مدت ۱۵ دقیقه تخته گاز رانندگی کنند تا نشان بدهند راننده*ی قابلی هستند !
.
.
میگه دوستت دارم بی آنکه دلیلش رو بدوونم …
منم همین طرز فکرو نسبت به باز کردن درِ یخچال دارم …
.
.
میگن که که تو بهشت لازم نیست یه بار که یو اس بی رو میزنی به کامپیوتر درش بیاری برعکسش کنی دوباره بزنی !
همیشه بار اول همون جهتیه که باید باشه !
.
.
آدمهارو نه تو سفر و نه توی رابطه بلکه توی ایستگاه های صلواتی بشناسید …
.
.
یکی از دوستان میگفت خدا رو شکر رمضون تموم شد
دیگه مجبور نیستم هم سحر بخورم هم صبحونه هم ناهار هم افطار هم شام...
داشتیم میترکیدیم
.
.
.
.
از کجا معلوم وقتی در یخچال رو می*بندیم واقعا چراغ توش خاموش می*شه ؟؟؟ من تا لحظه*ی آخر نیگا کردم روشن بود …
.
.
از کلید “پ” در کیبورد میخواهیم یه جا رو مشخص کنه واسه خودش و همیشه همونجا بتمرگه نه که تو هر کامپیوتری جاش عوض بشه !
.
.
شاعر میگه : بنی آدم اعضای یکدیگرند،
اما مشخص نکرده که مثلا من دقیقا جیگر کی هستم !!!
.
.
.
مرغ و از فریزر در آوردم میگه می خوای غذا درست کنی ؟!
پـَـَـ نَ پـَـَــــ خانوادش اومدن از سردخونه میخوان ببرن خاکش کنن !
.
.
.
ما اگه پای سفره بگیم مامان دستت درد نکنه چقد غذات خوشمزه شده ،
مامان خانم شکست نفسی میکنه میگه نه مامان گشنته فکر میکنی خوشمزه شده …
اگه بگیم این چیه درست کردی ؟ (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) چقد بدمزست ؟
میگه تو سیری … بلندشو برو گمشو اینقد ایراد نگیر …
یعنی الان وضعیتمون اینه ! فک و فامیل در حد تیم ملی شنای بانوان اسپانیا !!!
.
.
.
بزرگترین حالگیری تو امتحانا این بود که،
پشت سوالی که جوابش یکی دو کلمه بود ، یه چرا (یا توضیح دهید) اضافه میکردن !
.
رفتم یوگا اسم بنویسم شک داشتم که حوصلم میشه برم یا نه !
یارو گفت میای کلاس ملافه و بالشم بیار ؛ فهمیدم همون ورزشیه که یه عمر دنبالش بودم …
.
.
.
قابل توجه شما دانشجوی عزیز
واحد دانشگاهی دو حالت داره:
۱- واحد های سختو که نمیشه خوند
۲- واحد های آسون هم که ارزش خوندن نداره !
.
.
.
حیف نون ناراحت بوده
از میپرس چرا (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)ناراحتی ؟
میگه نمی دونم چرا زنا این قدر به شوهراشون مشکوکن
۴ تا زن دارم همشون اینجورین !
.
.
.
یه ساندویچ خریدم الان روش با فونت ۳۶ نوشته با سس یک نفره ی رایگان !
انگار مثلا بلیط سفر به پاریس گذاشته باشه توش !!
.
.
.
.
. (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
.
رفتم رستوران یارو میگه غذا میل دارید قربان؟
پ نه پ اومدم ببینم اینجا حقوق خوبه؟ از کارت راضی هستی یا نه !
.
.
.
عشق با جمله : “تو با بقیه فرق داری ” شروع میشه
و به جمله ” تو هم مثل بقیه ای” ختم میشه !
.
.
.
لقمان را گفتند (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)پارک دوبل از که آموختی ؟؟؟
گفت از بانوان …
.
.
.
+ ای که از کوچه معشوقه ما میگذری !
- هان ؟؟؟
+ بفرمایید در خدمت باشیم ، چایی ، شربتی ، چیزی ؟ آخه اینطوری که نمیشه !!!
- باوشه …
.
.
.
ابی میگه :
رویای من اینه … دنیای بی کینه
دنیای بی کینه … رویای من اینه
مشخصه داره این دوتا رو به هم (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) دیگه معرفی میکنه …
.
.
.
به بابام میگم بابا این مبل ها دیگه قدیمی شده ۳ساله داریمشون،
بندازیمشون دور یه دست جدید بگیریم ؛
برگشته میگه تو رو هم ۱۸ساله دارم اگه به دور انداختن باشه باید تو رو اول بندازم دور !!
فک و فامیله داریم؟!
.
.
.
ببین هرگز به جزیره آدم (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)خوار ها نزدیک نشو !
آخه تا بیای ثابت کنی ادم نیستی خوردنت !!!
.
.
.
یکی از بدترین لحظات زندگی موقعیه که،
وقتی یه برنامه نصب میکنی تموم که میشه پیام میده سیستم رو ری استارت کنید !
.
.
.
عزیزم علاوه بر اینکه جات خالی نیست تازه سر اینکه کی جات بیاد دعواست …
موفق و پیروز باشی …! (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
.
.
.
یکی از دلایلی که من نرفتم المپیک اینه که،
خونوادم حوصله مهمون و دوربین صدا و سیما تو خونمون رو نداشتن …
.
.
.
دقت کردین هیچ صدایی مث صدای پخ پخ نی توی پاکت شیر یا آبمیوه ناامید کننده نیست؟
.
.
.
دیشب مهمون داشتیم بابام دیر کرده بود نیومده بود …
مامانم به من : یه “تک بزن” به بابات بگو مهمونا اومدن پس چرا نمیای ؟ بگو نوشابه هم بخره ؟
راستی بهش بگو یه بسته چیپس سیب زمینی هم واسه کنار مرغ بخره و زود بیاد …
من : همه اینا رو با یه تک زنگ بگم دیگه ؟
مامانم : خب یه مسیج بهش بزن (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)و زود قطع کن !!!
.
.
.
یه دسته هستن که عین کلاغ منتظرن تلفنت تموم بشه تا سریع بپرسن کی بود؟
حالا اینا قابل تحملن…
اما اون دسته ای که وسط مکالمه ات هی می پرسن کیه کیه رو باید حلق آویز کرد!
تو خارج حتی گداهاشونم خارجی حرف میزنن …
ما کجائیم و اونا کجا … وااای میبینی ؟!!!
.
.
.
همه حرووف الفبای انگلیسی رو اینطوری یاد گرفتن یا فقط من اینطوری ام؟
A B C D E F G H I J K elemeno P Q R S T U V W X Y Z
.
.
.
.
.اگه یه موقعی تو یه موقعیتی گیر کردین که یکی می خواست بکشتتون زودی بگین :
بکش ! بکش راحتم کن معطل چی هسسی؟ د یالا لعنتی !
تو همه فیلما امتحان خودشو پس داده.
البته در مورد سیلی پدر کاملا بی نتیجه بوده !.
.
.
.
.
دماغتون رو بگیرید و سعی کنید برای ۵ ثانیه بگید «ممممممممم»
بعله یه همچین کارایی بلدم من !.
.
.
.
.
داره رعد و برق میزنه مامانم میخواد بره پشت بوم لباسارو جمع کنه ،
میگه وای چه رعد و برقی نکنه برق بگیرتم ؟!؟!؟! پاشو تو برو …
ینی دهنم وا موند از این حرف مامانم …
من سر راهیم ، میدونم !.
.
.
.
.
زدم به بی خیالی ، چیزی هم نشده ها ولی وایسادیم افسر بیاد …
.
.
.
.
میگه دوستت دارم بی آنکه دلیلش رو بدوونم …
منم همین طرز فکرو نسبت به باز کردن درِ یخچال دارم ….
.
.
.
.
اینقدر بدم میاد از اینایی که باهاشون چت میکنی
وقتی چت تموم میشه میخوان برن بخوابن
میگن خب دیگه شب بخیر، زرت یهو آف میشن!!
آیا نباید صبر کرد تا جواب شب بخیر را شنید!؟
آیا طرف مقابل ساقه ی کرفس است!؟ و غیــره.
.
.
.
.
رفتم اصلاح کامل .. گفت : ۳ تومن
یه بار گفتم قسمتای جلو موهامو دست نزن .. گفت : ۳ تومن
یه بار دیگه گفتم فقط موهای رو گوشم رو کوتاه کن .. گفت : ۳ تومن
هوس کردم برم یه نصف تیغ ازش بخرم، ببینم قیمت چنده؟!!.
.
.
.
.
دیروز عمل داشتم ؛ کل اعضای خانواده ام اصرار پشت اصرار ما میخواییم بیایم !
خلاصه ۴تایی رفتیم یه بینی عمل کنیم ،
بعد تو کلینیک همه چنبره زده بودن رو کمپوت و آبمیوه های من !
منم رسما نقش ساقه ی کرفس رو ایفا میکردم !
هیچکی نبود یه لیوان آب بده دست ما !
توی اون فضا واقعا قطرات عشق بود که می چکید !!!
فک و فامیله داریم ما ؟ (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)!!.
.
.
.
.
چند تا مورد هست میگم قشنگ با حس بهش فکر کنین… باشه ؟!!
۱-کشیدن دندون رو چوب بستنی
۲-ناخون کشیدن رو موزایک
۳-جویدن کانوا
۴-کشیدن ناخون رو تخته سیا
۵-کشیده شدن سفت بیل رو آسفالت زیر ماسه
۶-کشیدن سکه رو مزاییک
۷-کشیدن دو تا یونولیت به هم
۸-کشیدن چنگال رو فلز
۹-کشیدن دندون ها بهم
۱۰-کشیدن ناخن رو دیوار
هرچی فحش هم بدی خودتی!.
.
.
.
.
عاشق اون صحنه ایم که چن نفر با هم میریم رستوران میخوایم حساب کنیم !!
یکی زیپ کیفش وا نمیشه !
یکی داره دنباله کیفش میگرده !
یکی دکمش گیر کرده !
یکی دستش تو جیبش تو همین لحظه جا نمیشه !!
اون یکی گوشیش زنگ میخوره !
اون یکی کیفش تو ماشین جا مونده !
ینی یه همچین آدمهایی هستیم ما !
آخرشم من باید حساب کنم ، من که حالیمه !.
.
.
.
.
اون دخترایی که وقتی یه روز نمیبینیشون اعصاب واست نمیمونه !
اون دخترایی که شب پشت تلفن دوتایی خوابتون میبره!
اون دخترایی که باهاشون میری شمال و دیگه دلت نمیخواد برگردی!
اونایی که بهت زنگ میزنن قـــــــــــــند تو دلت آب میشه!
همونایی که وقتی کنارت نشستن بهت اس ام اس میدن دوست دارم !
اونایی که قربون صدقه می رن دلت ضعف می ره !
همونایی که وقتی از دور می بیننت قند تو دلشون آب می شه
و یه لبخند میاد گوشه لبشون !
این دخترا اصلا به دنیا نیومدن،
تا حالا هیچ گونه ای از این آدما مشاهده نشده که بخواد منقرض هم شده باشه
گفتم که در جریان باشید داداشای گلم !!

ARM@N
09-15-2012, 10:42 PM
در رابطه با پارا المپیک واقعیتی تلخ:

:2:

Holy Diver
09-16-2012, 10:40 AM

AƦAƾH
09-16-2012, 02:09 PM

Adhinos Musicious
09-16-2012, 03:07 PM

Scofield
09-17-2012, 11:23 AM
ﺗﻮ ﺧﯿﺎﺑﻮﻥ ﺩﻭ ﻧﻔﺮ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﺩﻋﻮﺍ ﻣﯿﮑﺮﺩﻥ ﻣﺮﺩﻡ ﺩﻭﺭﺷﻮﻥ ﺟﻤﻊ ﺷﺪﻥ ؛ ﺍﻭﻥ ﺩﻭ ﻧﻔﺮﯼ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﺩﻋﻮﺍ ﻣﯿﮑﺮﺩﻥ ﺭﻓﺘﻦ ،

ﻣﺮﺩﻡ ۱۰ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺍﻭﻧﺠﺎ ﻭﺍﯾﺴﺘﺎﺩﻥ ﺑﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﺑﺮﮔﺮﺩﻥ ﺩﻋﻮﺍ ﮐﻨﻦ ، ﺍﻧﮕﺎﺭ ﺍﻭﻣﺪﻥ ﻣﺴﺎﺑﻘﺎﺕ ﺑﻮﮐﺲ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺭﺍﻧﺪ ﺩﻭﻡ ﻫﺴﺘﻦ

.

.

.

ﺁﺷﭙﺰﺧﻮﻧﻪ ﻓﻘﻂ ﯾﻪ ﻣﺘﮑﺎ ﮐﻢ ﺩﺍﺭﻩ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﻣﺤﻞ ﻣﻨﺎﺳﺒﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺑﺎﺷﻪ …

ﻧﻤﯽ ﺩﻭﻧﻢ ﭼﺮﺍ ﻣﺎﻣﺎﻥ ﺑﺎﺑﺎﻡ ﺭﺳﯿﺪﮔﯽ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﻦ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﻣﻮﺿﻮﻉ !!!

.

.

.

ﺁﯾﺎ ﻣﯽ ﺩﺍﻧﺴﺘﯿﺪ ﮐﻪ ﺍﻭﻥ ﺯﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﻭﻟﯿﻦ ﺑﺎﺭ ﻋﺒﺎﺭﺕ “ :ﻣﺮﺩﺍ ﻫﻤﻪ ﻣﺜﻞ ﻫﻤﻪ ﻥ” ﺭﻭ ﺑﻪ ﮐﺎﺭ ﺑﺮﺩ ،

ﯾﻪ ﺯﻥ ﭼﯿﻨﯽ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﺷﻮﻫﺮﺷﻮ ﺗﻮ ﺑﺎﺯﺍﺭ ﮔﻢ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩ ؟

.

.

.

از دوستم پرسیدم با کدوم Browser با اینترنت داری کار میکنی؟

سافاری؟ اکسپلورر؟ اپرا؟ فایرفاکس؟

میگه با اون که اولش گوگل (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) رو باز میکنه دیگه <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

اون ستـــــــــــونِ کجاستـــــــ؟:|

.

.

.[/URL]

ﺩﺭ ﺟﻮﺍﺏ ﺑﻪ ﮐﺴﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﻭﻗﺘﯽ ﺩﺳﺘﺘﻮ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ ﺗﻮ ﺩﻣﺎﻏﺖ ﻭ ﻣﯿﮕﻦ “ :ﺩﺍﺭﯼ ﺷﻤﺎﺭﻩ ﯼ ﻓﻼﻧﯽ ﺭﻭ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﯼ ؟”

ﺑﺎﯾﺪ ﺳﺮﯾﻊ ﺩﺳﺘﺘﻮ ﺩﺭﺑﯿﺎﺭﯼ ﻭ ﺑﮕﯽ “ﺑﯿﺎ ﺑﺎ ﺗﻮ ﮐﺎﺭ ﺩﺍﺭﻩ… ”

.

.

.

ﺧﺪﺍ ﮔﺮﻩ ﺍﺯ ﻫﻨﺪﺯﻓﺮﯼ ﻫﻤﻪ ﺑﺎﺯ ﮐﻨﻪ ﺑﻪ ﺣﻖ ﻫﻤﯿﻦ ﺭﻭﺯ ﻋﺰﯾﺰ

.

.

.

ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺍﻭﻣﺪﻡ ﺑﻪ یکی ﺑﮕﻢ ﻏﺼﻪ ﻧﺨﻮﺭ ، ﺑﺪهی ﻭﺍﺳﻪ ﻣﺮﺩﻩ ؛

ﺑﻌﺪ ﯾﻪ ﻟﺤﻈﻪ ﺯﯾﺮ ﺍﺑﺮﻭﻫﺎﺷﻮ ﺩﯾﺪﻡ ﻭ ﮔﻔﺘﻢ ﺧﺪﺍ ﺑﺰﺭﮔﻪ ﺧﻮﺍﻫﺮ ، ﺩﺭﺳﺖ ﻣﯿﺸﻪ !

.

.

.

ﺑﭽﻪ ﻫﻤﺴﺎﯾﻪ ﻫﻢ ﻧﺸﺪﯾﻢ ﮐﻪ ﻫﻤﻪ ﻣﺎ ﺭﻭ ﺍﻟﮕﻮ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﺪﻥ

.

.

.

ﻗﻮﻝ ﻣﯿﺪﻡ ﻧﺼﻒ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺁﺩﻣﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺟﺎﺳﺘﯿﻦ ﺑﯿﺒﺮ ﺑﺪﺷﻮﻥ ﻣﯿﺎﺩ ﺍﺻﻦ ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﻦ ﺟﺎﺳﺘﯿﻦ ﺑﯿﺒﺮ کی ﻫﺴﺖ !

.

.

.

ﯾﻪ ﺑﺎﺭ ﺑﺎ ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﺭﻓﺘﻪ ﺑﻮﺩﯾﻢ ﺷﻤﺎﻝ ، یکی ﺍﺯ ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﮔﻔﺖ ﻣﻦ ﺑﻠﺪﻡ ﻣﯿﺮﺯﺍ ﻗﺎﺳﻤﯽ ﺑﭙﺰﻡ …

ﺁﻗﺎ ﭘﺨﺖ ﻫﯿﭽﮑﺲ ﻧﺘﻮﻧﺴﺖ ﺑﺨﻮﺭﻩ … ﯾﺎﺩﻣﻪ ﺭﯾﺨﺖ ﺗﻮ ﺩﺭﯾﺎ ﻓﺮﺩﺍﺵ ۱۷ ﺗﺎ ﻧﻬﻨﮓ ﺗﻮ ﺳﻮﺍﺣﻞ ﺑﺮﯾﺘﺎﻧﯿﺎ ﺧﻮﺩ ﮐﺸﯽ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩﻥ !

..ﺧﯿﻠﯽ ﺑﺪﻩ ﮐﻪ ﺑﺎ ﺟﺪﯾﺖ ﺗﻤﺎﻡ ﺍﺯ ﻃﺮﻑ ﻣﯿﭙﺮﺳﯽ “ﭼﺮﺍ ؟” ﺑﺮﮔﺮﺩﻩ ﺑﮕﻪ “[URL="<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>"] (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)ﭼﻮﻥ ﭺ ﭼﺴﺒﯿﺪﻩ ﺑﻪ ﺭﺍ”

.

.

ﺑﺪﺍﻧﯿﺪ ﻭ ﺁﮔﺎﻩ ﺑﺎﺷﯿﺪ ﻫﺮﻭﻗﺖ ﯾﻪ ﺟﻮﺵ ﮔﻨﺪﻩ ﺭﻭ ﺻﻮﺭﺗﺘﻮﻥ ﻇﺎﻫﺮ ﺷﺪ

ﻣﻄﻤﺌﻨﺎ ﺑﻪ ﺯﻭﺩﯼ ﺑﻪ ﯾﻪ ﻣﻬﻤﻮﻧﯽ ﻣﻬﻢ ﺩﻋﻮﺕ ﻣﯽ ﺷﻮﯾﺪ ﯾﺎ ﺑﺎ ﯾﻪ ﺁﺩﻡ ﺧﻮﺵ ﺗﯿﭗ ﻗﺮﺍﺭ ﺧﻮﺍﻫﯿﺪ ﺩﺍﺷﺖ !

.

.

.

ﺷﺎﻧﺲ ﺁﻭﺭﺩﯾﻢ ﺳﯿﮕﺎﺭ ﺍﺧﺘﺮﺍﻉ ﺷﺪ ﻭﮔﺮﻧﻪ ﻧﻤﯽ ﺩﻭﻧﺴﺘﻢ ﺑﻌﻀﯿﺎ ﻣﯿﺨﻮﺍﺳﺘﻦ ﺑﺎ چی ﺛﺎﺑﺖ ﮐﻨﻦ ﺑﺰﺭﮒ ﺷﺪﻥ !

.

.

.

ﺗﻮ ﻫﻤﻪ ﺳﺮﯾﺎﻻ ﺑﺎﯾﺪ یکی ﺑﺎﺷﻪ ﺯﻧﮓ ﺑﺰﻧﻪ ۱۱۰ ﺑﮕﻪ “ﺍﻟﻮ ۱۱۰ ؟” ﯾﻌﻨﯽ ﻭﺍﻗﻌﺎ ﻧﻤﯿﺘﻮﻧﻪ ﺳﻪ ﺭﻗﻤﻮ ﺩﺭﺳﺖ ﺑﮕﯿﺮﻩ؟

.

.

.

ﮐﻢ ﻣﻮﻧﺪﻩ ﺍﯾﺮﺍﻧﺴﻞ ﺑﻬﻢ ﺍﺱ ﺑﺪﻩ بگه :

ﻣﺸﺘﺮﮎ ﮔﺮﺍﻣﯽ “ﭼﯿﻪ ﭼﯿﺰﯼ ﺷﺪﻩ ؟ ﭼﺮﺍ ﺳﺎﮐﺘﯽ ؟ ﺩﻭﺱ ﺩﺍﺭﯼ ﻣﻦ ﻧﺒﺎﺷﻢ ﺗﺎ ﮐﻨﺎﺭﺕ ﺑﺎﺷﻪ کی ؟”

.

.

.

خدا پدر مادر مارک بیامرزه که فیسبوک ساخت

دیگه بچه ها شب تا صبح نمیخوابن

هم پلیس راحت شد هم دزد نمیاد خونه آدم

.

.

.

سرعت اینترنت به طرز خیلی معجزه آسایی بالاست امشب

والا امنیت جانی نداریم هیچ سر سوزن شانس هم نداریم که

یهویی دیدی اینترنت پشت مودم منفجر شد پاشید توی سر و صورتمون

.

.

.

یکی از سخت ترین کارایی که باید انجام بدم پوشیدن کفشم آخر مهمونی دمه دره

آحه یکی نیست بگه ما بدرقه نخوایم کی باید ببینیم؟

واسه حاجی هم اینقدر نمیان

همه زل میزنید به آدم!!

والا

MAMAD
09-18-2012, 07:11 PM
کوین کارتر عکاس ۳۳ ساله استرالیایی برای عکسبرداری و تهیه خبر از شورش در سودان قحطی زده راهی آن کشور شد. هر ساعت ۲۰ نفر از گرسنگی می مُردند. کارتر، خسته از مشاهده جماعتی که از بی غذایی تلف می شدند به بوته زاری پناه برد. در آنجا دخترک نحیفی را دید که تلاش می کرد خود را به یکی از مراکز توزیع غذا برساند. در حالی که سعی داشت از او عکس بگیرد، لاشخوری در نزدیکی او به زمین نشست. کارتر ضمن اینکه نمی خواست پرنده فرار کند کادر بندی را شروع کرد. به گفته خودش ۲۰ دقیقه انتظار کشید شاید کرکس بالهایش را باز کند. اما این اتفاق روی نداد. کارتر پس از اینکه از صحنه عکس گرفت پرنده را فراری داد. عکاس پس از این واقعه دچار آشفتگی عصبی و روحی شدیدی شد. روزنامه نیویورک تایمز عکس کارتر را خرید و آن را در شماره ۳۶ مارس ۱۹۹۳ چاپ کرد. او به خاطر این عکس برنده جایزه پولیتزر( معتبرترین جایزه عکاسی دنیا) شد، اما چنان دچار تنش های روانی شده بود که سه ماه بعد دست به خودکشی زد.

DEAD MAN
09-18-2012, 07:25 PM
0

0

Enliven
09-18-2012, 07:26 PM

:22::22::22::22::22:

Django
09-18-2012, 07:58 PM
:61: :61:

SASAN
09-18-2012, 08:07 PM

:22::22::22::22::22:

حسی که بعضی موقعات به ماها دست میده ، انجامش بدیم :d

MAMAD
09-18-2012, 08:30 PM

Holy Diver
09-18-2012, 09:31 PM

Daryl Dixon
09-19-2012, 01:53 AM
بدون شرح!!!!!!!!

1743

SASAN
09-20-2012, 08:25 AM
LINKIN PARK - NUMB

10 سال پیش در همچین زمان هایی ترک Numb توسط لینکین پارک در حال ظبط و ساخته شدن بود .
ترک بی نظیر و فوق العاده ای که به تنهایی در هر نظرسنجی لینکین پارک رو از هر خواننده ی دیگری جدا میکنه .

مارچ 2013 این ترک 10 همین سال منتشر شدنش رو میگزرونه .

Capt. Flint
09-20-2012, 08:58 AM
خب اینی که الان گفتی به انگلیسی چی میشه ؟

Scofield
09-20-2012, 11:23 AM

Daryl Dixon
09-20-2012, 12:16 PM
بدبخت کپ کرده
1747

amirtashdid99
09-20-2012, 01:39 PM
احتمالا من تا عید سال دیگه نمیام انجمن!!!!!!! دلیلش رو هم ترجیح می دم با این ترول توضیح بدم.

بابای من اسمم رو توی یه مدرسه ای نوشته که حتّی پنج شنبه و جمعه ها هم کلاس پیشرفته ی تست زنی دارن.
تازه با این که مدرسه صبحیه روزهای زوج هم تا ساعت 4 و نیم بعد از ظهر کلاس دارن.

MAMAD
09-21-2012, 01:02 AM
5 کیلومتر تا ............... <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

قطره های باران زیبایت را دوست دارم که می نشیند بر پنجره های قلبم <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

The Wollek
09-21-2012, 11:48 AM
به نظر شما به کی فهش بدم ؟ :22:

خواهـــر و مـــادر صاحابشــو ....:22:

SASAN
09-22-2012, 08:06 AM
لينكين پارك اولين گروه راك در كلاب ميلياردرهاي يوتيوب

لينكين پارك اولين گروه راك در كلاب ميلياردرهاي يوتيوب
آنها با اين ركورد به جاستين بيبر ليدي گاگا و ريهانا پيوستند
لينكين پارك اولين گروه سبك راك موسيقي است كه توانست يك ميليارد بازديد را پشت سر بگذارد
در سال 2009 موسيقي نيو دوايد از اين گروه كه موسيقي اصلي فيلم ترنسفورمر نيز بود به تنهايي 131 ميليون بازديد را به خود اختصاص داد
پس از اين گروه ردهات چيلي پپرز با 327 ميليون بازديد و گرين دي با 245 ميليون بازديد در كانال رسميشان در يوتيوب داشته اند .

The Wollek
09-22-2012, 11:46 AM
این مردک جاستین بیبر نمیدونم مردم عاشق کجاش هستن که این همه طرفدار پیدا کرده :4:

اگه جوونای ما اونور بودن یا اینجا امکانات داشتن خیلی از بزرگان رو قورت میدادن

SASAN
09-22-2012, 02:06 PM
Serj Tankian
Shavo Odadjian
Daron MAlakian
John Dolmayan

به زودی منتظر آلبوم جدید System Of A Down باشید .

به زودی :D ، اواخر سال 2013 ، اوایل 2014 :D

Daryl Dixon
09-22-2012, 03:57 PM
ف*یسبوک اصفهانی ها خداییش اگه اینطوری بود چه خنده دار میشد :24:

bomb5
09-22-2012, 09:20 PM
این عکس رو تازه دیدم گفتم بزارم شاید خیلی ها ندیده باشن (اگه تکراری بود هم شرمنده)

Daryl Dixon
09-22-2012, 09:47 PM
ااا عجب ادمیه این نکن بابا زشته:4:

MAMAD
09-23-2012, 12:34 AM
تولد استاد محمدرضا شجریان رو به تمامی دوستدارانش شادباش عرض میکنم <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

استاد امروز 72 ساله شدن , با آرزوی تندرستی و شادی برای این ستاره موسیقی ایرانی <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

استاد شجریان در کنار استاد هوشنگ ابتهاج (آبرار)
با آرزوی بهترینها و طول عمر برای هر دو استاد <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

Daryl Dixon
09-23-2012, 02:28 PM
دیروز از طرف باشگاه اف سی سیدنی بلیط فروشی این تیم آغاز شد . این روز به نام روز دل پیرو نامگذاری شده بود. همه بلیط های بازی اول این تیم فروخته شد ، حضور الساندرو دل پیرو نه تنها باعث افزایش تقاضا برای خرید بلیط بازی های این تیم شده بلکه تیم های دیگر که با تیم اف سی سیدنی بازی خواهند کرد با افزایش تقاضا برای خرید بلیط مواجه شده اند. (واقعا دم باشگاه سیدنی گرم:1:)
فردا در ورزشگاه آلیانز هواداران تیم سیدنی به دیدن بازیکن های این تیم خواهند رفت پیش بینی می شود تعداد زیادی از هواداران این تیم برای دیدن الساندرو دل پیرو با لباس این تیم راهی ورزشگاه شوند .

Scofield
09-23-2012, 03:27 PM
غضنفر در گوش راننده پچ پچ میکرده.میگن چی میگه؟ (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

راننده میگه:بابا دیونم کرده میگه چپ کن بخندیم!
.
.
.
چیز چیست ؟
کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین تمـــام کلمات دیگر شود ؛
زمانی که طرف کم می آورد از آن کلمه در جمله اش استفاده میکند ؛
به مثال های زیر توجه کنید :
چیز اینو کجا گذاشتی ؟
خواستم خدایی نکرده یه وخ چیز نشه …
برو پیش فلانی چیز کن !
.
.
.
بدون زشتی، زیبایی معنی نداره
بدون نفهمی، فرزانگی معنی نداره
میبینی؟ دنیا به تو احتیاج داره !

...پلیسه به یارو میگه :گواهینامه داری؟میگه :بزار داشبورد رو ببینم شانس (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)بیاری که داشته باشم ، کارت راه بیفته !...دستم خورد اینترنت اکسپلورر باز شد اومدم ببندمشزد رو شونم گف میبندی ؟اصن تو چشاش اشک جم شده بوودگفتم نه بابا میخاستم مینمایزت کنمگفت مرسی (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)و رفت !
.
.
.
یه بار با بابام دعوام شد،
ولی چون امکانات نداشتم نتونستم خواننده بشم بیخیال شدم آشتی کردم …
.
.
.
یکی از آرزوهام اینه که خواننده نشم ؛ این روزا خواننده نشدن خیلی سخته …
.
.
.
یه روز میخواستم تریپ اعصبانیت و پولداری بردارم
گوشیمو پرت کردم رو مبل ، لامصب کمونه کرد کم مونده بود بیوفته زمین !
قلبم اومد تو حلقم !
.
.
.
۹۰% وقت درس خوندن من هنگام نیگا کردن به این که
“چقد مونده جزوه تموم شه” تلف میشه…
.
.
.
یکی از علائم بیماری سادیسم اینه که میگی:
“میشه یه چیزی بپرسم”
بعد که طرف گفت چی و اینا !؟
میگی:”هیچی بیخیال” !
.
.
.
یکی مسیج داده :
من عاشقتم !!
منم گفتم بزن قدش !!
گفت : یعنی تو هم منو دوست داری ؟
گفتم : نه دیگه،الان جفتمون منو دوست داریم ..!
.
.
.
بچه که به دنیا میاد
بابا مامانش ۱۲ ماه کلی زحمت میکشن و خرج میکنن که بچه بتونه راه بره و حرف بزنه،
۱۲ ماه دوم کلی حرص میخورن که بچه خفه شو ! بشین !
.
.
.
اسم آیدیش رو گذاشته “جوجه طلایی” ازش میپرسم چند سالته ؟ میگه ۳۸ …
خداییش شما بگین آخه این جوجه طلاییه یا شتر مرغ بالغ ؟؟؟
.
.
.
ولی خدایی بیایم ظاهربین نباشیم !!!
بعضیا ممکنه در ظاهر بیشعور به نظر بیان اما،
وقتی باهاشون میگردیم و بیشتر میشناسیمشون می بینیم که باطنن هم بیشعورن …
.
.
.
من توی هفت آسمون یه ستاره داشتم ،
راه شیری رو که می خواستن احداث کنن افتاد تو طرح …
هیچی دیگه الان هم در خدمت شماییم !
.
.
.
دوست دارم یه دفه که دارم پول از عابربانک برمیدارم
و مردمی که پشت سرم واستادن و موقع کار من سرشون تو مانیتوره ،
یهویی برگردم پشت و با هیجان بگم : ایول ! دیـدیـن ؟؟؟ عـــجــب گلی زد !
.
.
.
یه همسایه داریم اسمش “غلامِ” ، اونقدری که اون اصرار داره بهش بگن “شاغلام”،
الکس فرگوسن اصرار نداره بهش بگن “سِر الکس” !!
.
.
.
خارجیا با مخفف کردن Short message send به sms خواستن به دنیا بگن که خیلی تنبلن،
ولی ما با مخفف کردن sms به s جای بحث نذاشتیم براشون . . !
.
.
.
اومدم یه فیلم دانلود کنم time داد که ۸ سال و ۶ ماه و ۲۱ ساعت دیگه دانلود تموم میشه !
من <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

لپ تاپ <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

ایرانسل خطاب به مبین نت <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

مخابرات <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

ایست بازرسی سر اتوبان بابایی <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

پسرم تو ۸ ساله آینده <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

زنم <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

.
.
.
یکی از بچه محلهای قدیمیمونو دیدم گفتم: حالت چطوره؟
گفت: چه حالی! گفتم: چرا؟ گفت: نامزدم بعد از ۴سال ولم کرد رفت!
گفتم: ای بابا اشکالی نداره ما هم یه شیشه سیر ترشی ۴ ساله داشتیم،
از دست مامانم افتاد زمین شیکست!!!
یعنی حال عجیبی بهش دست داد وقتی عشقشو با سیر ترشی مقایسه کردم !!
.
.
.
تو آدم بیکاری هستی در صورتیکه :
۱٫عضو فیــ ـس بوک باشی !!!
۲٫موبایل داشته باشی!
۴-وقتتو واسه خوندن این مطلب تلف میکنی !
۵- نفهمیدی تو این مطلب شماره ۳ وجود نداره ؟!!!
۷-الان چک کردی ببینی که شماره ۳ هست یا نه ؟!
۸- شماره ۶ کجاست ؟!!
۹-حالا لبخند می زنی !!!
۱۰- شماره ۱ کجاست ؟
۱۱-هه هه هه رفتی چک کنی ببینی شماره ۱ هست ؟
حالا خداییش فکر می کنی آدم بیکـــــــاری نیستی ؟ (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
!

S.H.A.Y.A.N
09-23-2012, 04:34 PM

The Great One
09-24-2012, 09:57 AM
دلیل داد زدن تارزان :5: :

ERFAN
09-24-2012, 10:16 AM
آتیش دوس داشتنی:

ببخشید داداش ما داشتیم اونجا فیفا 13 بازی میکردیم نمیدونستیم شما دارین کال آف دیوتی بازی میکنین:

بدون شرح

S.H.A.Y.A.N
09-24-2012, 03:42 PM

Django
09-24-2012, 08:23 PM

The Wollek
09-24-2012, 10:00 PM
دستتون نسوزه داغ داغ

تازه از فیســ بوکــ رسیده

r v d
09-25-2012, 02:00 PM

آلبوم جدید رضا صادقی به اسم "هــــمین..."

به زودی

MAMAD
09-25-2012, 05:21 PM
واااااااای خدااااا , الان دیدم پخش زمین شدم , :136:
:24:

اخر لاس زدنن ایناا

Daryl Dixon
09-25-2012, 10:50 PM
داغ داغ داغ داغ یعنی همین الان از ف بوک رسیده (نبینی ضرر کردی در حد المپیک )

King Of Darkness
09-25-2012, 11:30 PM
روايت داريم تو جهنم ناهار ديزي با دوغ فراوون ميدن،
بعد ناهار كه چشات سنگين ميشه و خوابت ميگيره
،تا مياي چرت بزني يه فرشته بنام كرمائيل
مياد،نخ ميكنه تو دماغت

SHAHIN
09-26-2012, 01:23 PM
مجلس ختم سوم مرحومه مادر توحید و هادی کاظمی : پنجشنبه ساعت 16 الی 17:30 مسجد امام جعفر صادق مابین فلکه اول و دوم صادقیه

SHAHIN
09-27-2012, 06:58 PM
آهای آقا پسری که میگی دختر ها آهن پرست هستن ...
این چیزایی که میگم رو گوش کن ...

شاید بعضی از قسمت هاش خاطرات تو باشن !
تا آخر بخونید ....

... ... .
آهن پرست بودن دختر ها یه خصلت ۱۰۰٪ نسبیه
این خاصیت دختر ها خلاصه میشه تو چشم های تو !
.
.
دختر ها دقیقا همون قدر آهن پرست هستن که :

تو به جای دیدن یه دختر یا یه زن یا حتی گاهی یه مادر !
فقط چند تا برجستگی میبینی ...

و این خیلی جالبه که چشمت انقدر قوی هست که تمام اعضای بدن رو از زیر گشاد ترین لباس ها اِسکَن میکنی و سه بعدی میبینی !
.
.

تو به جای این که تو برخورد با اونا بهشون بگی ببخشید خانم محترم
میگی جووووووون عجب چیزییییییههههه !!!
.
.

تو وقتی توی تاکسی میشینی ؛ با هر بار پیچیدن فرمون ماشین
تو هم میوفتی روی اون دختر ساده که چسبیده به در ماشین !
.
.

وقتی با یه دختر همراه هستی ؛ همش بهش تعارف میکنی که خانوم ها مقدم تر هستن تا جلو تر از تو راه برن ...
ولی خودت خوب میدونی نیتت واسه این کار چیه !!!
.
.

وقتی تو با زَنت میری بیرون حتی رنگ ... دیگران رو تشخیص میدی !
اما حس نمیکنی که زنت چند متر عقب تر ؛ از درد لگد های بچه ی توی شکمش گوشه خیابون داره به خودش میپیچه !!!
.
.

تو وقتی میخوای باهاشون آشنا بشی ؛
به جای اینکه دلشون رو به دست بیاری ...مخشون رو به دست میاری
به جای اینکه ببینی از نظر اخلاق و روحیه به هم میخورید ...
همون اول میگی جا داری یا جور کنم ؟!!!
.
.

وقتی میخورن زمین و تو میری دستشون رو میگیری و بلند میکنی ؛
به جای اینکه سرت رو بندازی پایین و راهت رو ادامه بدی ...
سریع بهش شماره میدی و میگی از آشناییتون خوشبختم !
اونوقت اگه یه مرد مثل خودت یا یه بچه یا حتی یه پیر مرد /پیر زن
می خورد زمین بازم همینجوری شیرجه میزدی سمتش که کمکش کنی؟
دِ نگو آره ... چون اگه این کاره بودی توی اتوبوس جاتو میدادی به اون پیر مردی که بالا سرت با عصا وایساده !
.
.
خلاصه که آقا پسر ...

هر وقت تونستی از کنار یه دختر یا زن رد بشی و به جای این که بگی
بخورمت عزیزم !

بگی سلام بانو ...

اونوقت میتونی اسم خودت رو بذاری مرد ...

و مطمئن باش که هنوز هستن دختر هایی که مرد بودن براشون مهمه و آهن پرست نیستن!!

اینی که سوار تاکسی شده و می ** من کرایه ندارم بدم لزومن گدا
نیست ، شاید پول خورد نداره یا کیفشو گم کرده ...

وقتی پولت گم می شه اونی که میاد خونه تونو تمیز می کنه لزومن دزده نیست ، شاید یه جا گذاشتی که یادت رفته ...

اینی که داری زخم رو صورت و بازوشو قضاوت می کنی ، لزومن لات نیست و شاید توی تصادف این طوری شده ...

اینی که داری زیرلب بد و بیراه یا فریادشو قضاوت می کنی ، لزومن بی فرهنگ نیست، شاید روز سختی داشته ...

بياين از امروز قضاوت نکنيم ، خود ما هم روزاي سخت داشتيم ...!

SHAHIN
09-27-2012, 07:00 PM

انگار به باتیستا تو mma بد نمیگذره....ای ول

Scofield
09-27-2012, 10:18 PM
آمــريـــكـــايـــي :

روز اول با خوشحالي به همراه پدر و مادرم رفتم مدرسه و دوستاي جديد پيدا كردم! تمام دوره ابتدايي رو با معدل خوب قبول شدم. دوره راهنمايي مدرسه رو وقتي شروع كردم

روحيم بهتر بود با دوستامون هر روز ميرفتيم گردش.دوره دبيرستان ديگه دنيا مال من بود هرشب پارتي بود تا اينكه رفتم دانشگاه و فهميدم كه من از عشق و حال چيزي نفهميدم.

من هم... عشق و حال كردم هم الان دكترم.

ايـــــرانـــــی :

يادمه روزه اول مادرم منو رو آسفالت ميكشيد كه ببره مدرسه. وقتي رفتم مدرسه و آدماشو ديدم تا سه روز گريه ميكردم. دوره ابتدايي رو به زوره كتك گذروندم. راهنمايي كه رفتم روحيم ** بود.

همه به هم فحش خار و مادر ميدادن منم ياد گرفتم و تو زندگيم به كار گرفتم. دوره دبيرستان همش تو كف مهموني و ... گذشت. وقتي رفتم دانشگاه تازه فهميدم اين

همه كه دهنم سرويس شده همش تمرين بوده كه اينجا ک...م پاره بشه. درسته عشق و حال نكردم ولي مدركه مهندسيمو گرفتم و الانم تو یه آژانس آبرومند كار ميكنم

The Wollek
09-28-2012, 09:40 PM
ملت سلام !

درسته مدتهاست از قضییه قذافی گذشته ولی دیروز یه عکس دیدم که تا حالا متنشر نشده بود

قذافی جنایت کرد درست ولی کاری که با اون کردن خودش از جنایت بد تر بود :22:

اسلام گرایان تند رو

قتل فردی که قذافی رو وحشیانه کشت مبارک . ای عرب ...

Sgt.Wollek
09-28-2012, 10:53 PM
آمــريـــكـــايـــي :

روز اول با خوشحالي به همراه پدر و مادرم رفتم مدرسه و دوستاي جديد پيدا كردم! تمام دوره ابتدايي رو با معدل خوب قبول شدم. دوره راهنمايي مدرسه رو وقتي شروع كردم

روحيم بهتر بود با دوستامون هر روز ميرفتيم گردش.دوره دبيرستان ديگه دنيا مال من بود هرشب پارتي بود تا اينكه رفتم دانشگاه و فهميدم كه من از عشق و حال چيزي نفهميدم.

من هم... عشق و حال كردم هم الان دكترم.

ايـــــرانـــــی :

يادمه روزه اول مادرم منو رو آسفالت ميكشيد كه ببره مدرسه. وقتي رفتم مدرسه و آدماشو ديدم تا سه روز گريه ميكردم. دوره ابتدايي رو به زوره كتك گذروندم. راهنمايي كه رفتم روحيم ** بود.

همه به هم فحش خار و مادر ميدادن منم ياد گرفتم و تو زندگيم به كار گرفتم. دوره دبيرستان همش تو كف مهموني و ... گذشت. وقتي رفتم دانشگاه تازه فهميدم اين

همه كه دهنم سرويس شده همش تمرين بوده كه اينجا ک...م پاره بشه. درسته عشق و حال نكردم ولي مدركه مهندسيمو گرفتم و الانم تو یه آژانس آبرومند كار ميكنم

عین حقیقته :24::136::24::136::24:

admin
09-29-2012, 11:31 AM
۵ راه برای ایمن ماندن در اینترنت

بهترین راه دفاع در برابر فیشینگ، نرم*افزارهای مخرب، سرقت اطلاعات و حمله به حریم خصوصی*تان خود شما هستید. بهتر است این پنج قانون را برای محافظت از خود و هویت*تان در دنیای اینترنت و فضای مجازی به خاطر بسپارید. اگرچه مشکلات دنیای آنلاین بیشتر تکنولوژیکی است

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور در دنیای تکنولوژی مانند خوردن سبزیجات برای سلامتی است. همه ما می*دانیم که این کار را باید انجام دهیم با این حال اکثرا از انجام آن سرباز می*زنیم. تغییر کلمه عبور خود، بخشی از مشکل است. جایگزین کردن کلمه عبور مناسب به جای کلمه عبور قبلی، خود مشکل دیگری است ضمن این*که استفاده از یک کلمه عبور برای چند حساب کاربری هم مشکل عمده*ای است که بیشتر افراد به آن توجهی ندارند.
وقتی یک سایت بزرگ هک می*شود، هکر فرصت*طلب می*تواند با استفاده از درز اطلاعات به بیرون مانند نام کاربری، ایمیل و کلمه عبور از آنها سوء*استفاده کرده و در سایت*های دیگری از آنها سود جوید. با این روش او شانس خود برای دسترسی به اطلاعات دیگری را افزایش می*دهد که با یک ترفند ساده می*شود از دسترس او دور نگه داشت. به نظر می*رسد داشتن یک استراتژی ایده*آل برای کلمه عبور مانند انتخاب کلمه عبور ۲۰ کاراکتری مرکب از اعداد و حروف برای هر یک از حساب*های شما به صورت ماهانه می*تواند بسیار سودمند و کارا باشد. البته شاید یک استراتژی معقول*تر این باشد که شما هر سه ماه یکبار یک کلمه عبور هشت کاراکتری مرکب از اعداد و حروف برای حساب*هایتان بگذارید.

آشنایی با قوانین مربوط به پست الکترونیک

شاید کمی خنده*دار به نظر برسد که یک ایمیل از طرف بانکی که شما در آن حساب ندارید به شما برسد و درخواست اطلاعات شماره حسابی را که مربوط به شما نیست، داشته باشد. این نوع از کلاهبرداری یا فیشینگ بسیار ناشیانه بوده و اغلب به جایی نمی*رسد.
اما موضوع زمانی که از بانک خود شما یک ایمیل ظاهرا مشروع دریافت کنید ،دیگر خنده*دار نیست. بعضی کلاهبرداران با تکرار ایمیل یک سازمان و بعضا آدرس دقیق آنها اقدام به کلاهبرداری می*کنند. روش*های زیادی برای تشخیص این نوع حمله پیشرفته وجود دارد، اما یک تکنیک کاملا تضمین شده برای انجام این کار وجود دارد: چک کردن هِدرهای ایمیل.
هدرهای یک ایمیل نشانه*هایی است که ما را به منشا ارسال آن راهنمایی می*کند. روش*های پیدا کردن هدر از برنامه*ای به برنامه*ای دیگر متفاوت است، اما معمولا در جایی مانند سربرگ viwe(مثلا در جی*میل در سربرگ ویو، برچسب Show Original و در یاهو میل در سربرگ ویو، برچسبsource )* قرار دارد. با کلیک کردن روی این برچسب می*توانیم هدر را ببینیم که شبیه به یکسری خطوط کد است. به دنبال خطی بگردید که در آن کلمه Received from قید شده است. اگر آدرس ذکر شده در این خط با آدرس ایمیل بانک یا سازمان مد نظر مطابقت نداشته باشد میل دریافتی یک میل تقلبی است.

پنهان کردن رد پا

معمولا سایت*های رایگان توسط تبلیغات پشتیبانی می*شود و تبلیغات اینترنتی چنانچه به درستی هدفگذاری شود، برای تبلیغ*کنندگان از دیگر تبلیغات مانند تبلیغات در رسانه*ها اهمیت بیشتری دارد. با استفاده از فایل*هایی به نام کوکی*های ردیاب، وب*سایت*ها اطلاعاتی در مورد عادات شما در مراجعه به سایت*ها و صفحات مختلف وب جمع*آوری می*کنند تا برای خدمت به آگهی*ها در جاهای دیگر از آنها استفاده کنند. جستجو برای یک محصول در آمازون می*تواند به تبلیغ همان محصول در گوگل هم منجر بشود. جستجوی چیز دیگری در گوگل هم ممکن است به تبلیغ آن محصول در فیس*بوک منجر شود.
بهترین راه برای جلوگیری از این ردیابی*ها، نصب یک مرورگر با آپشن*های اضافی است.
کاربران فایرفاکس می*توانند با دانلود کردن نسخه رایگان نرم*افزاری به نام Priv3 و نصب آن، توانایی سایت*های شبکه*های اجتماعی و موتورهای جستجو برای ردیابی حرکات آنلاین شما را محدود کنند. کاربران گوگل کروم هم می*توانند از Adblock Plus استفاده کنند که می*تواند برای جلوگیری از ردیابی یا اجرای تبلیغات استفاده شود. البته به یاد داشته باشید که بسیاری از سایت*های مورد علاقه شما به دلیل درآمد ناشی از تبلیغات سرپا است.

اصرار بر رمزگذاری

معمولا وقتی با یک سایت در تعامل هستید و به عنوان مثال متنی را در یک باکس تایپ کرده و برای آن سایت می*فرستید، روند کار به این شکل است که اطلاعات اغلب از طریق یک شبکه Wi-Fi ارسال و دریافت می*شود. – مشکل چنین سیستمی این است که این اطلاعات که از جمله کلمه عبور شما هم می*تواند باشد- ممکن است در معرض دید دیگر افراد شبکه قرار گیرد. دسترسی آزاد به ابزارهای ردیاب بسته*ها(packet-sniffing) مانند Firesheep فایرفاکس، سرقت اطلاعات در شبکه*های عمومی مانند کافی*شاپ*ها و فرودگاه*ها را به شکل ترسناکی آسان ساخته است.
معمولا سایت*های معتبر و قانونی از پروتکلی به نام SSL استفاده می*کنند که پروتکلی برای رمزنگاری داده*هاست و اطلاعات را قبل از ارسال توسط کاربر به سمت سایت و بالعکس کدگذاری می*کند. سایت*هایی که از این پروتکل استفاده می*کنند دو ویژگی دارند: اول این*که آدرس آنها به*جای http با<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> شروع می*شود و علامت (آیکون) یک قفل کوچک در انتهای نوار آدرس آنها ظاهر می*شود. چنانچه شکل قفل شکسته شده یا رنگ آن قرمز باشد، یعنی این*که گواهی SSL سایت منقضی یا نامعتبر شده یا به عبارت دیگر داده*های شما دیگر از امنیت کافی برخوردار نیست. البته ممکن است سایت*هایی که برای ورود و تراکنش*ها از SSL استفاده می*کنند تمامی اعمال انجام شده در سایت را تحت این پروتکل و به شکل امن انجام ندهند. برای فریب دادن یک سایت برای استفاده از SSL بسادگی می*توان با اضافه کردن حرف S به http در قسمت آدرس این کار را انجام داد. چنانچه سایت از پروتکل SSL پشتیبانی کند، داده*های شما رمزنگاری خواهد شد. (کاربران فایرفاکس می*توانند با نصب نرم*افزار «<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> Everywhere» این فرآیند را به طور خودکار انجام دهند.)

مدیریت اطلاعات هویتی

در هر جایی که دسترسی به اینترنت ممکن است، امکان دارد از هر نوع اطلاعاتی که روی شبکه*های اجتماعی ارسال می*کنید ، علیه خود شما استفاده شود. احتیاط در محتوای اطلاعات قرار داده شده روی صفحه فیس*بوک، توئیتر یا حساب کاربری در سرویس شبکه اجتماعی ـ تجاری شرط عقل محسوب می*شود. سایت*های شخص ثالث بی*شماری براساس اطلاعات هویتی کاربران در گوگل، فیس*بوک و توئیتر اقدام به ثبت سرویس*های جدید یا ارسال نظرات برای آنها می*کنند. اگر شما با نام کاربری که مرتبط با نام واقعی شماست وارد یک سایت شوید، باید انتظار داشته باشید که اطلاعات مزاحم و به درد نخور بسیاری که بعضا همان چیزهایی است که خودتان ارسال کرده*اید دوباره برای شما ارسال شود. اگر نمی*خواهید این اتفاق برای شما بیفتد و سایتی نیاز به نام کاربری شما در یکی از شبکه*های اجتماعی دارد، بهتر است از یک نام کاربری ساختگی (جعلی) استفاده کنید. شبکه*هایی مثل توئیتر و گوگل این اجازه را به شما می*دهند، اما فیس بوک چنین اجازه*ای را به شما نمی*دهد.

SHAHIN
09-29-2012, 02:57 PM
up.vatandownload.com/images2/to0re6v6nicm27cqtv01.jpg

up.vatandownload.com/images2/5nk5b1ju5avsgtr0yqi.jpg

up.vatandownload.com/images2/zptmxwf7gv32s2tfqgs.jpg

up.vatandownload.com/images2/vuqeynp0kq8n2hi8xet.jpg

up.vatandownload.com/images2/bw8x5qj63y5uvbmknnh.jpg
up.vatandownload.com/images2/x7y2yikrx1dodkohd02.jpg
up.vatandownload.com/images2/lxmsxkdodlb8aede8si0.jpg

admin
09-30-2012, 10:20 PM
کچل ها قابل اعتماد ترند!

بر اساس تحقیقات منتشر شده در مجله "تایم" افراد در جامعه به مردانی که موهای سر خود را کاملا کوتاه می کنند، به دید مردانه تری می نگرند و آنها را توانمندتر از اطرافیان خود می دانند.
این تحقیقات همچنین حاکی است، این مردان به دلیل ظاهر مردانه فرصت*های بیشتری را نسبت به دیگران برای رسیدن به موقعیت*های مدیریتی دارند. در این تحقیقات تصاویر مختلفی از مردان کچل و یا مودار در اختیار پرسش شوندگان قرار داده شد، تا از میان آنها، افراد تأثیرگذارتر و قابل اطمینان را برگزینند؛ که در این میان مردان کچل بالاترین رتبه را کسب کردند.

این درحالی است که برخی از مردان کچل در تصاویر در واقع همان هایی بودند که ابتدا با موی بلند عکس انداخته و بعد موهای خود را کوتاه کرده اند.
محققان همچنین به مردانی که با مشکل ریزش مو مواجه هستند، توصیه کرده اند که موهای خود را به صورت کامل کوتاه کنند؛ چرا که این امر موجب افزایش جذابیت آنها در مقابل کسانی می شود که با وجود ریزش مو تلاش می کنند باقی مانده موهای خود را حفظ کنند.

SASAN
10-01-2012, 11:40 AM
DEXTER IS BACK :8:

bomb5
10-01-2012, 02:42 PM
ابوالفضل پورعرب كه به دلیل بیماری سرطان مدتها خانه نشین بوده است، پس از ماه ها در مراسم تجمع هنرمندان برای محكومیت اهانت به پیامبر اسلام(ص) در برابر دوربین رسانه ها قرار گرفت.

Triple H
10-01-2012, 04:52 PM

I Am Legend
10-01-2012, 10:22 PM

SHAHIN
10-02-2012, 05:38 PM
عکس های ماشین مش آقا ممد گلی:4: