توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کافی شاپ iWE ! ( ورژن 2 )
صفحه ها :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
bomb5
01-15-2013, 09:40 PM
بازیگـر ارزشی کشورمون اون ور آبـــــ
بزرگی چنین گفت : این سینما پر شده از فاحــ(ــ*ـه)
این طرز فکر کاملا اشتباهه و سطحی نگری کامله.
شما چطوری میگید این بازیگر فاح*شه هست؟ یه دلیل بیار لطفا!یه عکس گذاشتید و یه چیزی هم میگید!!
Brodus Clay
01-15-2013, 10:05 PM
به نام خدای بخشنده و مهربان.
» سلام خسته نباشید عزیزانم یه مطلب جالب دیدم که گذاشتم اینجا امیدوارم که نهایت لذت رو ببرید «
1- 80 درصد موجودات دنیا را حشرات تشکیل داده اند .
2- تنها حیوانی که نمی تواند شنا کند شتر است .
3- روباه همه چیز را خاکستری می بیند .
4- گربه قادر نیست مزه شیرین را تشخیص دهد .
5- یک گرم سم مار کبری می تواند 150 نفر را بکشد .
6- حس چشایی نوعی پروانه بزرگ 13 هزار برابر دقیق تر از انسان است .
7- لاما نوعی شتر کوچک بدون کوهان است که به هنگام عصبانیت بر صورت طرف مقابل تف می اندازد.
8- یک جریب زمین کشاورزی به عمق 15 سانتیمتر حاوی یک تن قارچ چندین تن باکتری 90 کیلو پروتوزوا که نوعی موجود تک سلولی است 45 کیلو جلبک و 45 کیلوگرم مخمر است .
9- نوعی ماهی بزرگ به نام تونا با سرعت پیوسته و یکنواخت 14/5 کیلومتر بر ساعت در حرکت است و هرگز توقف نمی کند این نوع ماهی در طول 15 سال 16000000 کیلومتر می پیماید .
10- شاخک پشه به قدری حساس است که می تواند دمایی بر میزان 2 هزارم درجه سانتی گراد را حس کند .
11- قلب گنجشک 100 بار در دقیقه می تپد. گنجشک ها راه نمی روند بلکه روی زمین می پرند .
12- فیل تنها حیوانی است که نمی تواند از جایی به جای یگر بپرد و تنها حیوانی است که می تواند ایستادن روی سر و گردن را یاد بگیرد .
13- خفاش برای پرواز در شب از سیستم رادار استفاده می کند این سیستم بسیار پیشرفته تر از دستگاه رادار ساخت بشر است .
14- یک موش کور 14 سانتی متر می تواند در یک شب تونلی به طول 91/4 متری حفر کند .
15- مرغ ها برای تخمگزاری احتیاجی به خروس ندارند . خروس فقط برای بارور کردن *** لازم است
16- بچه کانگورو در هنگام تولد جثه ای اندازه زنبود رادر اما از کیسه مادر تا زمانی که بزرگ نشود بیرون نمی آید .
17- کرم های ابریشم در 56 روز 86 هزار برابر وزن خود غذا می خورند .
18- در سپتامبر 1991 در یکی از یخچال های طبیعی در مرز مشترک اتریش ایتالیا بدن حفظ شده و سالم مانده انسانی کشف شد که دانشمندان قدمت آن را به 3500 سال قبل از میلاد بر آورد می کنند .
19- گل زنبق رنگارنگ که به صورت انگلی زندگی می کند و بوی بسیار زننده ای نیز دارد در بین گلها دارای بزرگ ترین شکوفه است اندازه این شکوفه ها 91 سانتی متر است و ضخامت آنها 9/1 سانتی متر و وزنشان 7 کیلومتر است .
20- بلندترین مجتمع آپارتمانی در شیکاگو که 70 طبقه و 197 متر ارتفاع دارد بلندترین مجتمع آپارتمانی در جهان محسوب می شود .
21- پل 2/502 متری سیدنی در استرالیا که عرض آن 48 متر است عریض ترین پل در جهان به شمار می آید این پل که در 19 مارس 1932 افتتاح شد داردی 8 خط اتومبیل رو و یک خط ویژه موتور سیکلت و دوچرخه و یک خط عابر پیاده است .
22- رکورد ضربه زدن به توپ پیگ پنگ در مدت زمان 60 ثانیه 173 ضربه است دو بایکن انگلیسی در سال 1993 با تبادل توپ بین یکدیگر در دو طرف میز بازی به این رکورد دست یافتند .
bomb5
01-15-2013, 11:25 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
E.H.S.A.N
01-16-2013, 08:30 AM
ممد جان نه قصد تذکر دارم نه قصد بهم ریختن اینجا.اما جسارتا هم شما هم برودس کلای توی تاپیک ترول اینارو بذارین بهتره.بهرحال هر نکته جایی و تاپیکی داره.
مخلصم دادا.البته اینجا هم مشکلی نیستا.حتی اگه مشکلی باشه من کسی نیستم تذکر بدم اما توی تاپیک ترول بزنین استقبال بیشتره.بازم تشکر.
فعلا....
The Wollek
01-16-2013, 09:36 AM
Miss American » 2012
:136:
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
The Wollek
01-16-2013, 01:31 PM
در حیــن سخنرانی اوبــــاما :136:
x x x x
X X X X
SHAHIN
01-17-2013, 01:50 PM
Brodus Clay
01-17-2013, 04:20 PM
:h: :b:
ســـــلام
1893
آخــــر تــــــقـــــلـــــبــــه
1894
:22::22:
1895
SHAHIN
01-17-2013, 05:23 PM
CASTLE OF GLASS پشت صحنه موزیک ویدئو
Brodus Clay
01-17-2013, 09:38 PM
نــــیــــوشــــا ضــــیغـــمی و بقیه هــــلــو هـــا:b:
1896
SHAHIN
01-18-2013, 12:14 PM
دخترا وقتی میرن حموم:
نیم ساعت تو وان شیر میخوابن صابون مخصوص شامپو بدن مخصوص شامپو سر مخصوص تازه 2ساعت موهاشونو میشورن تا یوقت مواد شیمیایی لای موهاشون نمونه
حالا ما پسرا:
اول میریم تو سوراخه چاه حمومو نشونه میگیریم , میشاشیم, صاف میره اون تو , احساس غرور میکنیم میریم زیر دوش یدونه می گوزیم صداش تو حموم میپیچه , کلی میخندیم بعد 2 دقیقه دوباره میخندیم , میدونید چرا؟ چون بوش رسیده به دماغمون
5دقیقه خودمونو میشوریمو , آبکش میکنیم نیم ساعت زیر دوش بیخودی فکر میکنیم خلاصه از کمترین چیزا بیشترین استفاده رو میبریم *!
Click4u
01-18-2013, 05:30 PM
الان بعد بازی پیروزی داماش جواد خیابانی رو دیدم یاد اون ریمیکس معروفش افتادم =))))
گفتم بذار آپ کنم تا شما هم ببینین =)))))) خیلی خنده داره
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>ریمیکس_خیابانى.mp4.html
Ħ д † ε Ð
01-18-2013, 07:27 PM
دیدم بحث دوشواری داغه و از اون بدتر یه عده مسخره که فقط دنبال گرفتن ژست روشنفکرین و .... که در این بین ادمین پیچ دوشواری مطلب خیلی ارزنده ای رو قرار داد که به نظرم فوق العادست.
چرا «دوشواری» را دوست داریم؟
حتما از خود پرسیده*اید که: «این پیرمرد چرا این همه طرفدار دارد؟ علت اینکه عده*ای وقت و انرژی خود را صرف تقدیر از او و شناساندن او می*کنند، چیست؟ مگر چه چیز مهم یا ارزشمندی در وجود این پیرمرد ساده* وجود دارد که چندین هزار نفر را شیفته*ی خود کرده است؟» و شاید حتی گمان برده*اید که: «این جماعت، کاری جز مسخره*بازی و لودگی بلد نیستند. این پیرمرد بیچاره را مورد تمسخر و تحقیر قرار داده*اند و به قیافه، پوشش، لهجه و قومیتش می*خندند.» و حتی، اگر خیلی بدبین باشید، با خود گفته*اید که: «اصلا نکند این پیرمرد با فراماسونری در ارتباط باشد؟!» ء
پاسخ دادن به آن سوالها و این اتهامات، «وظیفه»ی ادمین یا اعضای این صفحه نیست؛ هیچ کاری که با قواعد و قوانین فیسبوک منافات داشته باشد، در این صفحه صورت نمی*گیرد؛ هیچکس را مجبور به طرفداری از شخص دوشواری و آرمان او نمی*کنیم؛ و همه را در پذیرش، رد یا مخالفت با خود آزاد می*دانیم. اما از آنجا که هر آرمانی برای بالندگی نیاز به توضیح و تبیین دارد، من بعنوان ادمین این صفحه تصمیم گرفته*ام به گوشه*ای از سوالات و اتهامات وارد شده پاسخ دهم؛ شاید که مفید افتد
من، چند سال پیش، وقتی برای نخستین بار ویدئوی مصاحبه*ی پخش نشده با این مرد را تماشا کردم، ابتدا – مانند سایرین – به طنز حاکم بر شرایط خندیدم. ولی کمی بعد، وقتی تاثیر طنز فروکش کرد، به فکر فرو رفتم که واقعا آیا موقعیتی که در این مصاحبه ایجاد شده، از اساس «طنزآمیز» هست؟ آیا تلاش این مرد برای حفظ روحیه*ی خود و همسایگانش در برابر مجری، لایق خندیدن است؟ آیا اصرار مجری – و ما تماشاگران – بر القای حس دشواری به این پیرمرد، کار درستی است؟ چرا این نکته که شخصی در جهان پیدا شده که از سبک زندگی خود – هرچند از نظر ما دشوار – راضی باشد، همسایگان خود را آزار ندهد و آنها هم متقابلا کاری به کارش نداشته باشند، این همه برایمان عجیب و خنده*آور است؟ مگر نه این است که اکثر ما گاهی آرزوی یک زندگی آرام و بی*دغدغه را داشته*ایم، در کنار کسانی که آزاری به ما نرسانند؟ حتی اگر زندگی برای ما واقعا هم دشوار باشد، آیا همه*ی ما آرزوی داشتن روحیه*ای مقاوم دربرابر مشکلات را نداریم؟ پس چه شده که این پیرمرد، به جای آنکه مورد تقدیر و تحسین قرار بگیرد، در حد شخصی مضحک افول کرده، و همه جا نامِ ویدئوی مصاحبه*اش را «سوتی» می*گذارند؟
آنجا بود که تصمیم گرفتم این صفحه را باز کنم، شاید بتوانم به شکلی از این مرد ناشناس و تاثیر مثبتی که بر روحیه و زندگی شخص من گذاشت، تشکر و تقدیر کرده باشم؛ شاید بتوانم توجه دیگران را – که همیشه فقط بر پوشش و لهجه و ظاهر این شخص معطوف بود – به «حرف*«، «عقیده» و «سبک زندگی» او جلب کنم؛ شاید بتوانم دیگران را هم در احساس خوب خودم از یافتن این منبع روحیه، سهیم کنم
و این صفحه، با همکاری و همیاری اعضا، کم*کم پا گرفت و پیشرفت کرد. در این راه، قانونِ نانوشته*ی «اولویت طنز بر جدیت» همواره در همه*ی نوشته*ها، شعرها و عکس*ها رعایت می*شد؛ شاید چون همگی به قدرت «طنز» پی برده بودیم: می*دانستیم اگر این پیرمرد، حرفها و عقاید خود را به طور جدی (یعنی خارج از موقعیتِ طنزآمیزِ موجود در مصاحبه) بیان می*کرد، شاید هیچ*کدام ما فرصت و حوصله*ی توجه به آن را نمی*داشتیم و بی*توجه از کنارش رد می*شدیم. شاید حرفهای او هم مثل حرفهای خیلی از اندیشمندان و فلاسفه، تبدیل به «استاتوس» فیسبوک می*شد و کمی بعد، لابه*لای سایر درگیری*های جدیِ زندگی، از یاد می*رفت. اما طنز موجود در مصاحبه، طنزی که از پاسخ نامتعارف این مرد به سوال مجری ناشی می*شود، این افکار و عقاید را جاودانه کرد
نه ادمین و نه اعضاء این صفحه، هیچ نکته*ی بدی در پوشش، ظاهر و لهجه*ی این مرد نمی*بینند؛ هیچگونه «تمسخر»ی نه صورت می*گیرد نه پذیرفته می*شود؛ اما «شوخی» با تمام اینها، کاملا آزاد است: این مرد، مثل همه*ی ما، یک انسان عادی است؛ مقدس نیست و تقدیس نمی*شود؛ و شوخی با هر آنچه که مقدس نیست، از نظر ما کاملا آزاد است. (کاری به بحث داغِ «آزاد بودن یا نبودنِ شوخی با مقدسات مردم» ندارم چون نه در حوصله*ی این بحث می*گنجد، نه ربطی به کار ما دارد.) ء
ما پیرو هیچ «ایسمِ» خاصی نیستیم و هیچ هدف عجیبی را دنبال نمی*کنیم؛ ایرانی هستیم و اکثرا ساکن ایران، و همه*ی اقوام، زبانها و باورها را – تا جایی که آزادی دیگران را سلب نکند – محترم می*دانیم، و تابع قانون هستیم. مردمانی هستیم با زبانها و قومیت*ها وعقاید مختلف، که در یک مورد اتحاد و اتفاق نظر داریم، و آن «علاقه به عقاید و رفتار و سبک زندگی این مرد ناشناس» است که «دوشواری» خطابش می*کنیم. هدف ما، فقط و فقط، جلب توجه مردم به روحیه*ی مقاوم، ساده*زیستی و بزرگ*منشیِ این مرد است، و در این راه – برای تاثیرگذاری بیشتر – از زبان طنز استفاده می*کنیم. هیچ مشکل خاصی با هیچ شهردار و هیچ شهرداری*ئی نداریم، و از واژه*ی «شهرداری» و مشتقات آن، فقط بعنوان «نماد»ی از مشکلات زندگی یاد می*کنیم که باید در برابر آنها ایستادگی کرد. بارها اعلام کرده*ام که هرکس عقاید نژادپرستانه دارد، این مرد و حرفهایش را مضحک می*داند، و یا هدفی جز آنچه که ذکر شد دنبال می*کند، جایی در این صفحه ندارد و نخواهد داشت
در پایان، از توجه شما به این صفحه و تلاش برای شناساندن عقاید ژرف این مرد، تشکر می*کنم و امیدوارم زندگی*تان به دور از دشواری*ها باشد
ادمین
SHAHIN
01-20-2013, 01:20 PM
بمب خبری
فوری فروی سکانس حذف شده از اکادمی موسیقی گوگوش سال 1391
در عکس زیر میتونید همراه با متن سکانس حذف شده ببینید
Brodus Clay
01-20-2013, 02:08 PM
" تسلیت "
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
amirwaw007
01-20-2013, 02:54 PM
:4::4::504::4::4:
Click4u
01-21-2013, 12:15 PM
قیافه ی یارو رو ببینین :))
جادوگر هم همونطور که میبینم اهل شوخیه :دی
SHAHIN
01-21-2013, 02:32 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
بـرو عـمـو بـرو ، مـا گـوشـی سـاختـیم راحـت از جیـب در میـاد :| بـرو از خـدا بتـرس
MAMAD
01-23-2013, 03:21 PM
ایربگ (Airbag) ماشینه که تو صورت دختر باز شده
Click4u
01-23-2013, 03:57 PM
جواني با چاقو وارد مسجد شد و گفت : بين شما کسي هست که مسلمان باشد !!!!؟
همه با ترس و تعجب به هم نگاه کردند و سکوت در مسجد حکم فرما شد !
بالاخره پيرمردي با ريش سفيد از جا برخواست و گفت : آري من مسلمانم جوان به پيرمرد نگاهي *کرد *
و گفت با من بيا
پيرمرد بدنبال جوان براه افتاد و با هم چند قدمي از مسجد دور شدند،جوان با اشاره به گله گوسفندان به
پيرمرد گفت که ميخواهد تمام آنها را قرباني کند و بين فقرا پخش کند و به کمک او احتياج دارد !
پيرمرد و جوان مشغول قرباني کردن گوسفندان شدند و پس از مدتي پيرمرد خسته شد و به جوان گفت
که به مسجد بازگردد و شخص ديگري را نيز براي کمک با خود بياورد !
جوان با چاقوي خون آلود به مسجد بازگشت و باز پرسيد : آيا مسلمان ديگري هم در بين شما هست ؟!!
افراد حاضر در مسجد يا ديدن چاقوي خوني وحشت زده همه نگاهشان را به پيش نماز مسجد دوختند !!
پيش نماز رو به جمعيت کرد و گفت : اي نامسلمانان ! چرا به من نگاه ميکنيد !!! به عيسي مسيح قسم
که با چند رکعت نماز خواندن کسي مسلمان نميشود
SHAHIN
01-24-2013, 12:28 PM
DEAD MAN
01-24-2013, 04:34 PM
Brodus Clay
01-24-2013, 09:54 PM
عکس برگزیده از یک آتش نشان در آتش سوزی جنگلهای استرالیا
(قدیمی اما بسیار جالبه این عکس)
1907
Click4u
01-25-2013, 02:11 AM
هر وقت اینو میبینم و بهش فکر کنم دیوونه میشم به اصطلاح :دی↓
شما هم با دقت بهش نگاه کنین !!! آخه چطور ممکنه ؟ این نیم رخه یا رو در رو واستاده؟:دی↓
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>نیم_رخ_یا_رودر_رو_؟.jpg
کلیک کنین بزرگ شه تا با دقت به تامل برین :دی
Brodus Clay
01-25-2013, 07:48 AM
همیشه گفتن اول ایمنی بعد کار. ولی کسانی هستند که میگویند اول کار بعد ایمنی . باور ندارید عکسها را تماشا کنید.
SHAHIN
01-25-2013, 02:57 PM
SHAHIN
01-25-2013, 07:12 PM
یعنی همه چی بعد 10 سال تمومه:7:
Der TitaN
01-26-2013, 08:24 PM
Ð-i-R-Ť-Y
01-26-2013, 11:10 PM
حسین ( Olympic Hero ) همکنون در بازداشتگاهه پادگانشون به سر میبره و طی بیانه ای گفت که " به همه بروبچه ها سلامش رو برسونم "
Ғ Д † Д Ł β
01-26-2013, 11:31 PM
آرمان جان غير اين بود شك ميكردم :4:
The Phenom
01-26-2013, 11:42 PM
من رفیقم لب مرز خدمت می کنه
اونجا هم هیچ امکاناتی نداره حتی اب لوله کشی هم نداره چه برسه به تلفن و . . .
یه 7 روز بازداشت بود اورده بودنش پیرانشهر از اونجا راه به راه به خونشون زنگ میزد می گفت منو منتقل کردن شهر :h:
بنده خدا اونا هم باور کرده بودن تا اینکه من فهمیدم رفتم فروختمش :4:
SHAHIN
01-27-2013, 01:28 PM
بدون شرح ,,,
Scofield
01-27-2013, 10:24 PM
هر وقت دره این یخچال لامصــب رو باز میکنیم خالیه ها،
حالا اگه بخوایم یه قابلمه کوچیک
تو یخچال جا بدیم
باس یه ساعت پازل حل کنیم با محتویات ، تا بتونیم جاش بدیم ..!
.
.
.
بالاخره فهمیدم چرا اینقد تو عروسیا بهت اصرار میکنن بری برقصی!
چون خودشون جا ندارن بشینن، بر که میگردی هم جا نداری هم میوه
تازه شیرینیاتم خوردن !
.
.
.
حیف نون ﺗﻮ اتوبوس ﺗﺎ ﻧﺸﺴﺖ ﯾﻪ ﭼﮏ ﺯﺩ
ﺗﻮ ﮔﻮﺵ ﺑﻐﻞ ﺩﺳﺘﯿﺶ!!!
ﯾﺎﺭﻭ ﮔﻔﺖ ﺩﯾﻮﻧﻪ ﭼﺘﻪ ﭼﺮﺍ ﻣﯿﺰﻧﯽ ؟؟؟
حیف نون :ﺭﺍﻩ ﻃﻮﻻﻧﯿﻪ ﮔﻔﺘﻢ ﯾﻬﻮ ﺯﺭ ﺯﺭ
ﺯﯾﺎﺩﯼ ﻧﮑﻨﯽ =))
.
.
.
اون نونواهایی که نونو میچسبونن به تنور همه رپرن ، شما حرکاتو دقت کن !
.
.
.
دختره فرم دانشگاه پر کرده:
نام:پریسا ….
نام خانوادگی:جلالی ….
فرزند: سوم!!
این چطوری کنکور قبول شده واسم سواله :دی !
.
.
.
اگه بدونید چنگیزخان با سوزوندن کتابای علمی
چقد از بار درسهایی که قرار بوده بخونیم کم کرده
هر شب جمعه واسش فاتحه میخونید !!!
.
.
.
آیا میدانید کوتاه*ترین جنگ در سال ۱۸۹۶ بین زانزیبار و انگلستان که ۳۸ دقیقه طول کشید؟؟؟!!!
فک کنم رفتن لب مرز به هم فحش دادن برگشتن
.
.
.
بیست سوالی ….؟
_ تو جیب جا میشه ؟
بله
_از جیب راحت در میاد ؟
بله
_glx (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) ؟
افرین درسته !
.
.
.
پیرزن دید عزراییل داره میادازترس رفت تومهدکودک نشست پیش بچه ها
و شروع کرد به پفک خوردن!
عزراییل نشست (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)پیشش گفت چکارمیکنی؟
پیرزنبا صدای بچگانه گفت:قاقامیخورم!
عزراییل گفت پس بخورکه میخوایم بریم ددر!!؟
.
.
.
دختر ﻧﻮﺷﺘﻪ :
” ﺑﻨﺪﻩ ﺍﯼ ﺑﯿﺶ ﻧﺒﻮﺩﯼ،ﻣﻦ ﺧﺪﺍﯾﺖ ﮐﺮﺩﻡ “!
ﯾﻪ پسره ﺯﯾﺮﺵ ﮐﺎﻣﻨﺖ ﺩﺍﺩﻩ ﺟﺮﺍﺡ ﭘﻼﺳﺘﯿﮑﺖ (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)ﺍﯾﻨﻮ ﺑﻬﺖ ﮔﻔﺖ؟ !!
.
.
.
آهای اونایی که خیلی خودتونو میگیرید
چاه توالت ما هم خیلی وقتا میگیره
گفتم که در جریان باشید <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
.
.
.
هیچی ترسناک تر از این نیس بیای خونه ببینی یکی اتاقتو تمیز کرده
حالا ۲ ساعت باید بشینم فکر کنم ببینم چی قایم کرده بودم و آیا کشف شده یا نه !
.
.
.
رو دسته صندلی نوشته بود وقتی زلزله (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)اومد پشت صندلیو نگا کن
پشتشو نگا کردیم نوشته بود الان نه خره وقتی زلزه اومد !
.
.
.
اومدم یه آدم خیلی خوشتیپ رو بغل کنم
خوردم به آینه!
.
.
.
دقت کردین وقتی میرین دکتر
مریض قبل شما ٣ ساعت تو اتاق دکتره
ولی وقتی نوبت شما که میشه دو ثانیه معاینه میشین و میایینبیرون! ؟
.
.
.
بالاخره حکمت ” آی سی یو ” رو در بیمارستان دریافتم !
جمله ای حکیمانه از جناب عزراییل خطاب به بیمار : “I See (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) You”
.
.
.
فقط کافیه در ماشینت باز باشه ، عالم و آدم میان بغل دستت که بگن در ماشین بازه …
حالا اگه بی بنزین تو خیابون بمونی ، هیشکی آدم حسابت نمیکنه !
.
.
.
“معرفت” یه موقعی لباس رفاقت بود!! (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)! الان “منفعت” جاشو گرفته
MrHOF
01-27-2013, 10:25 PM
اقا اقا
FB رو با <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> برید ، بدون چیلتر ــه :D
بابک هم تست کرده :D
SHAHIN
01-28-2013, 02:23 PM
SHAHIN
01-28-2013, 06:07 PM
:134:
Click4u
01-28-2013, 07:00 PM
Olympic Hero
01-29-2013, 12:06 AM
حسین ( Olympic Hero ) همکنون در بازداشتگاهه پادگانشون به سر میبره و طی بیانه ای گفت که " به همه بروبچه ها سلامش رو برسونم "
سربازی رفتنمون هم واسه خودش فیلم سینمایی شده ,,,, :4:
حرف که خیلی زیاده اما چیزی نمی گم . تا وقتی که خودت تو جو نری و از نزدیک حس نکنی نمی تونی درست درک کنی کی چی میگه . فقط یه چیز : قبل از اعزام خیلی از ارتش می ترسیدم که آره بدبختیه و هزارتا سختی داره . به هر دری می زدم تا برم آتش نشانی و نرم ارتش . اما الان و بعد از گذشت 3 هفته از آموزشیم افتخار میکنم که افتادم پردنک و دارم تو ارتش خدمت می کنم ! واقعا افتخار می کنم ....
در اخر بهم سخت میگزره ,,, اما اصلا و ابداً بَد نمیگزره ! خوش باشید دوستان . به یاد همتون هستم . طوری که اگه تنها هم باشم انگار چند نفریم :8: :8: ,,,,
DEAD MAN
01-29-2013, 02:02 AM
دوستان این یه عکس هست از رویال رامبل ته خنده( میذارم تو اسپویلر هر کس خواست نبینه):
The Wollek
01-29-2013, 12:47 PM
هــای ملتـ
اول این عکس تقدیم هواداران
x x x x x
یه مطلب داشتیم خواستیم بزاریم اسرار دیدیم اسرار رو برداشتن :22:
اینجا میزاریمش :4:
چهارشنبه بود خونه عمو بوديم پسرعمومون رفت باشگاه منو تنها گذاشت من فرداش يعني پنج شنبه امتحان آخرم بود تو اين ترم شيمي داشتم
خلاصه بعد کمي درس خوندن ديديم حوصله نداريم گفتيم بزنيم بيرون رفتيم اوايل يه خورده طرفاي ملاطدرا ول گشتيم و ديد ميزديم هــوريان رو :4:
بعد رفتيم پاساژ صدف ببينيم بازي جديد نيومده که چيزي هنوز نيومده بود گفتيم يه سوال بگيريم ببينيم فيلم کيفيت خــرکي گير مياد دقيق رفتيم پيش خوراکش
ديديم همه فيلم هاي جديد که اين سياه بندري :4: ميزاره رو داره يه فلش چپونديم تو دست طرف گفتيم پرش کن بعد گفتيم نکنه اين طرف بخواد بهمون بندازه
يه 8 تايي فيلم 1080 ريخت رو فلش گفتيم شانس خر الان طرف ميگه يه 10 تومني بده ما هم که يه صد تومني به زور از جيبم در مياد
بعد ديديم حساب کرد گفت 2400 بده ولي شما همون 2000 تومن بده مشتري بشي
تا اينجاش که بخير گذشت
اس زديم پسر عمو ببينيم اومده يا نه ولي جواب نداد هنوز نيومده رسيديم پشت در ديديم کسي خونه نيست از گشنگي داشتيم هلاک ميشديم
من يه عادت دارم اگه بخوام يه آدمس هم بگيرم ميرم از جايي ميگيرم که يه آشنا تا 400 کيلومتريم پيدا نشه
مثل قحطي زده ها سرمون رو انداختيم زير رفتيم تو ساندويچي يه نيگا به منو انداختيم ديديم با جيب ما تناقض داره :136:
ولي بپرهيز از نفس اماره که تو را به کار خلاف ميل سوق ميدهد :31:
گفتيم بعد از عمري يه هاتـ داگـ بزنيم به رگــ ديديم منشي اونجا زد 6 تومن ماهم تو رودروايسي بوديم با خودم ميگفتم چه غلطي کردما همون کتلتمو
ميخوردم 2 تومن بيشتر نميوفتاد پامون خلاصه با هزار ترس و لرز دست کرديم تو جيب پول عزيز تر از جان رو با افسوس گذاشتيم رو ميز:2:
خانومه هم مثل اسب افسار گسيخته چنگ زد به پول و اون عزيز تر از جان
را از جلو ديدگان ما برداشت :4: گفتيم ديگه کاريش نميشه کرد بشينيم حالشو ببريم
بعد يه چند دقيقه گفت هاتـ داگــ منم پريدم برداشتم اولش فکـ کردم شايد اشتباه شده اين ديگه چيه چشمتون روزه بد نبينه يه چيزي گذاشت جلو ما يک و نيم متر فقط طول داشت:136:
يه خورده آب دهنو قورت دادم با ترس ورش داشتم گذاشتم رو ميز لامصب هاتـ داگـ نبود که اندازه چيــز اسب رستم فقط طول داشت :4: خر بايد ميومد پيش اين لنگــ بندازه
توکل کرديم گفتيم حالا اينو چطور بايد خورد مثل يه بچه پوشکش کرده بودن سه رديف مقوا دورش پيچيده بودن :4:
خلاصه بازش کرديم ديديم خيلي درازه گفتيم خدا رحم کنه
يه نيگا به چپ يه نيگا به راست زديم برقي از وسط دو نصفش کرديم همين يه گاز زديم سرمون بلند کرديم ديديم يکي بق خيره شده داره با زن و بچش به من نيگا ميکنن
ناگهان به چهره طرف خيره شديم ديديم لعنت بر عـمَــر اين که آشناست اين ســر خــر ديگه از کجا پيداش شد :22: شانس تخــمي اومديم تو باکلاس ترين نقطه شهر که به گروه خوني هيچکدوم از فکـ فاميلاي ما نميخوره اون طرفا سياه بشن
شانس گند ما اين يارو با زن و بچش اومده بودن شام کوفت کنن طرف
تا اين صحنه رو ديديم لقمه تو گلو ما گير کرد با هزار صلوات داديمش پايين خودمو جمع و جور کردم رفتم طرفش حل و احوال زديم تو دل بسته بودمش به فهــش
اين مشنگـ هم اومده بود بالاي سر ما هي ميگفت : خوب چه خبر آقا سامان ؟ فهميدم دانشجو شدي اينجا ؟
منم مثل گاو فقط سرمو بالا پايين ميبردم زنــه طرف هم بق شده بود تو چشم ما اين پسره اينجا چيکار ميکنه و بعد هي ميگفت به خونواده سلام برسونيد و ...:22:
خلاصه هر لقمه اي که ما ميداديم پايين مثل جرعه زهـري بود که ميخورديم کوفتـ شد به تنمون خلاصه
نميدونم با چه سرعت و چه دقتي اون خدا خراب کرده دو متري رو داديم پايين فکـ کنم دو دقيقه بيشتر طول نکشيد رکورد دنيا رو تو خوردن هاتـ داگـ زدم :136: به عنوان سريعترين
خلاصه ما که بعد از عمري اومده بوديم يه چيز باکلاس بخوريم با ديدن روي اين هم ولايتي عزيز در اون زمان و در اون مکان بسيار خاص کوفت شد به حلقمون
ما هم پشت دست داغ کرديم که ديگه همچين غلطي نکنيم بريم همون کتلت فلافل خودمونو از پايين شهر بگيرم که گروه خوني من هم به اونجا نخورد
بـــله اين هم داستان هاتـ داگـ خوردن ما که شد سوژه واسه دوران دانشجويي ما
فعلا يا علـــي...
SHAHIN
01-29-2013, 02:39 PM
خب اینم به عکس از نسیم تنها دختر پاپ خونده گروه زد بازی:8:گفتم شاید کسی عکسشو ندیده باشن برای همین یه عکس ازش گذاشتم:4:
Scofield
01-29-2013, 08:11 PM
امروز میخوام یکی از دغدغه هاتون رو حل کنم
سرود اول اخبار :
ما مسلح به الله اکبریم
بر صف دشمنان حمله می بریم
ما همه پیرو خط رهبریم
بر صف مشرکان حمله می*بریم
لا اله لا اله لا اله الا الله
لا اله لا اله لا اله الا الله
وحده وحده وحده وحده
انجز انجز انجز وعده
نصر نصر نصر عبده
لا شریک لا شریک لا شریک له
انجز وعده و نصر عبده
انجز وعده و نصر عبده
الله اکبر خـ ـ ـ ــــمـ ـ ـ ـ ـ ــیــ ـ ـ ـ ــــنـــ ـ ـ ـ ـ ــی رهبر
باور کنید تا امروز نمیتونستم درست تلفظش کنم ، بعضی جاهاش برام نا مفهوم بود.
امیدوارم یکی ازدغدغه هاتونو برطرف کرده باشم :))))
SHAHIN
01-30-2013, 01:11 PM
SHAHIN
01-30-2013, 05:49 PM
S.H.A.Y.A.N
01-30-2013, 07:33 PM
:136::136::136:
The Wollek
01-30-2013, 09:51 PM
واقعا زیباست این تصویر یک پانچ سنگین به یک نوجوان :136:
Scofield
01-31-2013, 11:22 AM
" و آنها میگویند ما را به ترم قبل بازگردانید تا درس بخوانیم ! "
" آیا به آنها به اندازه کافی فرجه داده نشده بود؟ "
" و آنها به مشروطی عظیم دچار خواهند شد. "
" سوره امتحان , آیه 9.75 "
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
یکی از فانتزیام اینه جنگ بشه , بعد محاصره بشیم , فرمانده بگه یه نفر باید بره حواس دشمنو پرت کنه تا بقیه بچه ها نجات پیدا کنن بعد
همون موقع بیسیم چی به فرمانده بگه حــــــاجی سریع تر تصمیم بگیر بچه ها دارن از پُـشت قیچی میشن بعد فرمانده
داد بزنه کــــــی این فداکاری رو میکنــــــــه ؟! بعد من با یه لبخند مَــلیح از بین جمعیت بیام بیرون و بگم حاجی من هستم :) بعد فرمانده
بگه سِـید تـو چـرا ؟! تـو که عیالت بار داره ( :d )
نـه تو باید سالم برگردی عـقب بعد من بگم نـه حاجی من سنگامو با خودم
وا کندم دیگه دل بستگی تو این دنیا ندارم بعد فرمانده بگه پس پلاکتُ بده
ببرم واسه پسرت منم یه لبخند بزنمُ بگم نه ( :136: ) بعد برم و پشت سرم طوفان بشه و توی طوفان محو بشم و
صـدای خُــمپاره بیاد و حاجی اشکاش سرازیر شه و بگه ' انا لله و انا الیه راجعون ' ...
Ghost OF Sparta
01-31-2013, 12:15 PM
اینم اولین پست من در اسرار جدید
چند روز پیش داشتم یکی از سوالات کنکور رو می خوندم نوشته بود کتاب << اسرار التوحید >> نوشته کیست؟
نمیدونم چرا طرف اسم این ان چوچک رو تو گزینه ها ذکر نکرده بود :4:
خیلی ناراحت شدم دستامو انداختم تو جیبم تو افق هم نرفتم که ریا نشه :h:
ای گفتی دایی...امتحان ترم ادبیات نیم نمره به خاطر همین کتاب از دست دادم...:20::22:
SHAHIN
01-31-2013, 12:28 PM
The Wollek
01-31-2013, 01:02 PM
:48: به نام تکـ نوازنده گیتار عشق :48:
از خوابی سرد و بی روح برمیخیزیم در این خزان بی فروغ تمام اندوه های خود را درون سردی دی رها میکنیم به امید بهاری سبز تر ...
و با نام مهربان ترین معبود برگی دیگر از این دفتر سبز زندگی را در کنار بهترین عزیزان با هم ورق میزنیم برای فردایی بهتر ...
The Phenom
01-31-2013, 01:36 PM
ای گفتی دایی...امتحان ترم ادبیات نیم نمره به خاطر همین کتاب از دست دادم...:20::22:
ای بابا چرا نژاد؟
من الانشم یادمه
محمد منور نوه ی یه جاکشی هم بود که یادم نیست فکر کنم عطار :w:
The Wollek
01-31-2013, 01:38 PM
حضور اولین موجودی ایرانی ماسفر به فضا در برنامه گفتگو ویژه خبری
دستاوردی بومی از غیور مردان کشورمان
Junior
01-31-2013, 01:58 PM
:24:
Holy Diver
01-31-2013, 02:31 PM
ای بابا چرا نژاد؟
من الانشم یادمه
دایی از ادیبی مثل شما بعیده :دی نوه یه اون یارو ابو سعید ابولخیر بود :دی
Click4u
01-31-2013, 03:53 PM
شلوار جدید جاستین :21:
Ghost OF Sparta
01-31-2013, 05:25 PM
ای بابا چرا نژاد؟
من الانشم یادمه
پیری زود رسه دیگه...نمیشه کاریش کرد.:504::4:
SHAHIN
01-31-2013, 06:48 PM
این خیلی کارش درسته ، دمش گرم ..
The Wollek
02-01-2013, 02:22 PM
تصویری از 12 بهمن که خواننده کشور محمد اصفهانی در کنار امــام خمــــینی قرآن خوانـد
SHAHIN
02-01-2013, 06:20 PM
The Wollek
02-02-2013, 02:47 PM
ازدواج دو مجری همجـنسباز شبکــه ی من و تو + سنــد
اول به این تصویر نگاه کنید
میتونید لینک کامل خبر از زیر دنبال کنید
لینکـــ خبـــر (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
Junior
02-02-2013, 06:31 PM
SHAHIN
02-03-2013, 12:46 PM
ازدواج دو مجری همجـنسباز شبکــه ی من و تو + سنــد
اول به این تصویر نگاه کنید
میتونید لینک کامل خبر از زیر دنبال کنید
لینکـــ خبـــر (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>ازدواج-مجریان-همجنس-باز-من-و-تو-سند-و-تصویر)
سامی جان لطفا شایعه نساز:4:
خود امید گفته اصلا تو ف.یس بوک نیست اینا همه حرفه و شایعه ای بیش نیست
SHAHIN
02-03-2013, 01:33 PM
این چهره ای که می بینید برادر دیگر بزرگوار "هوشنگ خشتک" هستش، هوشنگ 10 سالی در جاپون (ژاپن) کار میکرده، ایشون مدعیست، در این مدت زرنگ توکیو بوده و یکی از کله گنده های یاکوزاها، اما در اصل هوشنگ در این مدت در جاپون به شغل "مرده سوزی" مشغول بوده، در آخر ایشون رو پلیس توکیو بدلیل دستکاری کارت تلفن برای تماس با ایران دستگیر و با اردنگ به ایران دیپورت میکنه، بر عکس بزرگوار و پدرش از موهای پرپشتی برخورداره و به پشت موهاش بسیار افتخار میکنه، در حال حاضر با پیکانی جوانان مدل 59 لاستیک دور سفید گوجه ای که یعقوب براش خریده مسافر کشی میکنه، و به یاد روزهای خوش در جاپون. دور شیشه های جلوی ماشینش رو کارت تلفن جاپونی چیده، یک پشم گوسفند روی داشبرد انداخته، یک سی دی و چشم زخم از آینه ماشینش آویزون کرده، دور دستگیره شیشه سمت شاگرد عکس هنرپیشه های زن هندی و سمت راننده عکس ebru، انواع و اقسام چراغ های آبی و سبز و بنفش رنگ چه در بیرون ماشین و چه در داخل اتاق پیکان هوشنگ نصب شده، بطوریکه بچه محلها میگن شهرنو درست کرده جای تیونینگ!
طراحی شخصیت: سامان یوسفی
amir-aghaei
02-03-2013, 01:57 PM
مصاحبه جدید حبیب <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
گفت*وگوی بخش موسیقی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) ،
* موضوع انتشار آلبوم شما در داخل کشور چقدر صحت دارد؟ صحبت ها و حرف و حدیث های فراوانی در این یکی دو ساله مطرح شده است. خودتان خیلی واضح در این*باره صحبت می کنید؟ واقعا مذاکره ای با مقامات مسئول در این راستا صورت گرفته است؟
انتشار آلبومم در ایران کاملا جدی است. شاید کمی زمانش طولانی شده باشد اما مذاکرات صورت گرفته و جلسات فراوانی برگزار شده است. مقامات ارشدی، موافقت خود را حتی به صورت مکتوب به من اعلام کرده*اند و از آن لحاظ هیچ مشکلی وجود ندارد. این مدارک همه مستند و موجود است و مشکلی نیست.*
پس این همه تاخیر در انتشار اثر، چه دلیل خاصی می*تواند داشته باشد؟
به خاطر وجود برخی افراد شخصی و غیر دولتی که انگیزه*های مالی عجیب و غریبی را سعی داشتند با من محقق کنند، کار کمی عقب افتاده؛ انتشار آلبوم منظورم است. در حال حاضر هم نسخه نهایی آلبوم در حال میکس و مسترینگ است و منتظر یک اتفاق یا موقعیت خوب هستیم که بعد از انجام مراحل مجوز، آلبوم را در داخل کشور منتشر کنیم
*صحت دارد که در آلبوم جدید قطعاتی را برای جنگ و دفاع مقدس هم خوانده*اید؟بله. قطعه*ای به نام «عشق*های خدایی» را در آلبوم جدید برای آن دوره خاص تاریخ ایران ساخته*ام.*
این تصمیم شما برای ساختن این آثار را باید تصمیمی سفارشی برای اخذ آسان*تر مجوز به حساب آورد؟برخلاف خیلی*ها که فکر می کنند این آثار را برای گرفتن مجوز تولید کرده*ام، باید بگویم من برای اعتقادات قلبی*ام نیازی به مجوز نمی*بینم. این آثار را در سال 2006 ساخته*ام. در سالهایی که اصلا قرار نبود به ایران بیایم. این بهترین جوابی است که می*توانم به تو بدهم که همه بفهمند ارادت من به شهدا و رزمندگان چیزی دلی است و برایم مهم است که از مفاهیم اعتقادی*ام سوء برداشتی صورت نگیرد.*
تصاویر عجیب و تکان دهنده*ای هم در ویدئوی این آثار شما به چشم می*آید که روح هر بیننده*ای را منقلب می*کند. این تصاویر چطور متولد شده*اند؟ من چهار سال اول جنگ را در ایران بودم و جزو کسانی نبودم که بلافاصله بعد از انقلاب از ایران خارج شدند. کاملا با حال و هوای جنگ در ایران آشنا بودم و هستم و تصاویر آن هنوز هم در ذهن من مانده است. تصاویری که در این ویدئوها آمده، تصاویری است که از جنگ در ذهن من بوده و با چشم خودم آنها را دیده*ام.رابطه من با جنگ یک رابطه کاملا حسی و عمیق است و در هیچ برهه*ای از زندگی هنری*ام، کار یا قطعه*ای را به سفارش جایی اجرا نکرده*ام و نخوانده*ام و اصولا اعتقاد دارم اگر در اثری، رابطه*ای حسی و عمیق نباشد، بدون شک آن اثر نمی*تواند با مخاطب ارتباط برقرار کند.* عده*ای
در اوایل حضور شما سعی کردند بازگشتتان را به نام خودشان ثبت کنند. آیا شما با میل خودتان به ایران برگشتید یا در این بین پای فرد خاصی از مقامات دولتی یا غیر دولتی در میان بوده است؟ من فقط به خاطر عشقم به ایران و مردم ایران به کشورم برگشته*ام و هیچ مقام و فرد خاصی در این تصمیم دخیل نبوده است. من زندگی کردن در کنار هموطنانم را انتخاب کردم و فعالیت هنری برای هموطنانم حس خوبی را به سمت من متصاعد می*کرد که همین باعث شد، تصمیم به بازگشت بگیرم. علاقه و خواست خانواده*ام هم برای بازگشت به ایران در این تصمیم من بی*تاثیر نبوده است.*
بازگشت به ایران را باید فصل جدیدی از فعالیت*های هنری شما به حساب آورد؟قطعا همین طور است. من سعی دارم جوانان هنردوست ایرانی را در انتخاب*هایشان کمک کنم و فضای موسیقی داخلی را عوض کنم.*
انتشار قطعه جدید شما به*نام «محکوم» با خواننده جوان و مجاز داخلی «سمیر زند»، اتفاقی بود که خیلی*ها را شگفت*زده کرد. از جنبه*های دیگر که بگذریم، آیا این حرکت به*معنای اعلام شما مبنی بر دغدغه داشتن و مهم دانستن همراهی و یاری به جوانانی است که در داخل کشور فعالیت می*کنند؟
قطعا دور جدید فعالیت*های من در ایران، با اتفاقات و غافلگیری*های زیادی همراه خواهد بود. یکی از وظایف من کمک به جریان موسیقی روز کشور است و در هر کسی که آن قابلیت*های مورد نظر را ببینم، حتما برای همکاری و کمک، چیزی را دریغ نمی کنم. ایشان هم جزو کسانی بودند که از قبل رزومه*شان را دیده بودم و همین باعث شد، این همکاری صورت بگیرد.* اقامت
در شمال کشور و حضورنداشتنتان در پایتخت هم از آن دست اتفاقاتی بود که شایعات زیادی را در پی داشت. آیا صحت دارد که در پایتخت مزاحمت*هایی از سوی افراد ناشناس نسبت به شما و خانواده*تان صورت گرفته است؟نه؛ این شایعات به گوش خودم هم رسید اما واقعا هیچ مشکلی در تهران و زندگی در پایتخت نداشتم و فضای آرام و پاکیزه شمال کشور را برای ادامه فعالیت*هایم بهتر و مناسب*تر دانستم. سکوت شمال به من انرژی می*دهد تا بهتر در مورد زندگی و فعالیت*هایم فکر کنم و تصمیم بگیرم.* هنر و هنرمند مقام والایی دارند. درباره نفوذ نگاه*های سیاسی به
هنر چه اعتقادی دارید؟ آیا سیاست و هنر در یک مقوله می*گنجند؟ هنرمند عضوی از جامعه*ای است که در آن زندگی می*کند. با این تفاوت که با ابزاری که در اختیار دارد، فکرها و تفکرات مردم را در جامعه با شعر و ملودی فریاد می*زند تا همه درجریان دغدغه*های آنها باشند اما در این بین وظایف دیگری هم دارد. تولید خوراک فکری سالم و به دور از هر گونه آلودگی و راهنمایی جوانان به مسیر درست، تعهدات مهم یک هنرمند است که آنها را با آثارش به جامعه تزریق می*کند. هنرمند با مردم و برای مردم زندگی می*کند. هیچوقت کاری با سیاست نداشته و ندارم اتفاقا همیشه هم از آن فراری بوده*ام. تاریخ نشان داده که بزرگترین برنده*ها در جهان و در مقوله هنر، کسانی بوده*اند که به*نوعی صدای مردم زمان خودشان بوده*اند. این برای من از همه*چیز مهم*تر است.
-
به امید روزی که همه خوانندگان اونور ابی رو در ایران ازاد ببینیم...
SHAHIN
02-03-2013, 07:15 PM
این ماشین از امسال عید قابل خریده
DEAD MAN
02-03-2013, 10:31 PM
The Wollek
02-03-2013, 10:59 PM
MAMAD
02-03-2013, 11:24 PM
برو بچ اهل و ما.هواره دار بگه این شخص در اکادمی گ.وگوش وجود داره؟؟ الان؟؟
هلن؟
بزرگ شده نوروژ
King Of Darkness
02-03-2013, 11:29 PM
اره ممد جان هستش.
ولی حقش نبود بمونه خداییش.
حق شهرزاد به خاطر این ضایع شد.:14:
m.e.h.r.d.a.d
02-04-2013, 12:05 AM
این خانم که یازده سال از عمر خود را باردار بوده !!
"لیتل راك" آركانزاس، خانم "میشل دوگار" 41 ساله هم اكنون دارای 10 پسر و 7 دختر است كه دو جفت دو قنل هم در میان فرزندان وی دیده می*شوند.
وی با خنده می*گوید:" 3 كودك ما در ژانویه و 3 كودك در دسامبر متولد شده*اند. این دو ماه ماه*های پركاری برای تدارک مراسم برای ما هستند".
بزرگ*ترین فرزند دوگارها به نام "جاش" 20 سال سن دارد و كوچك*ترین آن*ها "جنیفر" 9 ماهه است.
این خانواده كه رشد جمعیت آن*ها از سرعت زیادی برخوردار است در "تانتیتاون" در شمال غربی "آركانزاس" و در خانه*ای 7 هزار متری زندگی می*كنند. همه فرزندان كه نام همه آن*ها با حرف "j" آغاز می*شود در خانه درس می*خوانند.
خانم "دوگار" بیش از 11 سال از عمر خود را باردار بوده است و هم اكنون در ششمین ماه بارداری فرزند هجدهم خود قرار دارد.
"جیم باب دوگار" همسر وی می*گوید تا زمانی كه خدا بخواهد ما بچه*دار خواهیم شد.
وی می*گوید:"علت موفقیت خانواده ما در درجه اول عشق به خداوند و در درجه بعدی نحوه رفتار با دیگران به آن شیوه است كه دوست داریم با ما رفتار شود. هدف ما این است كه همه به یكدیگر كمك كنیم".
به گزارش ایران ناز سایر فرزندان دوگار به غیر از جاش و جنیفر عبارتند از: جانا 18 ساله، جان دیوید 18 ساله، جیل 16 ساله،*جسا 15 ساله، جینگر 14 ساله، جوزف 13 ساله، جوسیا 11 ساله، جوی آنا 10 ساله، جرمی 9 ساله، جدیدیا 9 ساله،
جیسون 7 ساله، جیمز 6 ساله، جاستین 5 ساله، جكسون 3 ساله و یوهانا 2 ساله.
m.e.h.r.d.a.d
02-04-2013, 12:06 AM
شباهت خانم های محترم به بعضی وسایل (طنز باحال)
♦ زن ها مثل پیاز هستند ظاهر سفید و ظریفی دارند اما باطنشان اشك آدم رو در می*آورد.
♦ زنها مثل اتو هستند هم مصرفشان بالا است هم زود داغ می كنند البته بدون بخارش هم بدرد نمی*خورد.
♦ زنها مثل سكوت هستند با كوچكترین حرفی می شكنند.
♦ زنها مثل چراغ راهنمایی هستند هر چقدر هم با آنها حرف بزنی باز هم مرتب رنگ عوض می كنند.
♦ زنها مثل تخت خوابگاه هستند نو و تازه هایشان كمیابند و كهنه هایش هم سرو صدا زیاد می كنند.
♦ زن ها مثل الكل هستند دیر بجنبی همه شان می پرند.
♦ زنها مثل ظرف سفالی هستند بدون رنگ و لعاب جلوه ای ندارند.
♦ زنها مثل كامپیوتر هستند یك بار خودش را میگیری و یك عمر لوازم جانبی آنرا.
♦ زنها مثل كیك خامه ای هستند با نگاه اول آب از لب و لوچه آدم آویزان میشود اما كمی بعد دل آدم را میزند.
♦ زنها مثل بچه ها هستند تا وقتی كه ساكتند خوبند
m.e.h.r.d.a.d
02-04-2013, 12:07 AM
بیماری ناشناخته و بسیار عجیب یک دختر خانم 20 ساله
یک دختر به نام بروک کە نزدیک بە پانزده سال است هیچگونه رشدی نداشته است. به گزارش ایران ناز این بیماری ناشناخته کە از سن چهار سالگی این دختر خانم بیست ساله بە آن دچار شده و جلوی رشد او را گرفته است. او همچنان دندان های شیریش را دارد و قادر بە راه رفتن نیست. وی نیازمند نگهداری پدر و مادرش میباشد.
این بیماری ناشناخته کە از سن چهار سالگی این دختر بیست ساله بە آن دچار شده و جلوی رشد او را گرفته است. او همچنان دندانهای شیریش را دارد و قادر بە راه رفتن نیست. وی نیازمند نگهداری پدر و مادرش می باشد. دانشمندان سبب این امر را یک جهش ژنتیکی میدانند کە در روند رشد او تاثیر گذار بوده است.
او تا کنون مورد ۷ عمل جراحی قرار گرفته است و در یکی از این جراحی ها در سن ۴ سالگی بە مدت ۱۴ روز در کما بود. مادر او میگوید که بروک را همانگونه کە هست دوست دارم و زمانیکه کسی در مورد او سوال میکند و سنش را میپرسد من واقعیت را نمیگویم.
The Wollek
02-04-2013, 09:53 AM
آرنولـــــد
SHAHIN
02-04-2013, 12:26 PM
The Wollek
02-04-2013, 01:51 PM
کمــر درد
يه روز صبح يه مريض به دكتر جراح مراجعه ميكنه و از كمر درد شديد شكايت ميكنه .
دکتره بعد از معاينه ازش ميپرسه : خب، بگو ببينم واسه چي كمر درد گرفتي؟
مريض پاسخ ميده: «من براي يك كلوپ شبانه كار ميكنم. امروز صبح زودتر به خونه ام رفتم و وقتي وارد آپارتمانم شدم، يه صداهايي از اتاق خواب شنيدم! وقتي وارد اتاق شدم، فهميدم كه يكي با همسرم بوده!!
دربالكن هم باز بود. من سريع دويدم طرف بالكن، ولي كسي را اونجا نديدم. وقتي پايين را نگاه كردم،
يه مرد را ديدم كه ميدويد و در همان حال داشت لباس ميپوشيد.»
من يخچال را كه روي بالكن بود گرفتم و پرتاب کردم به طرف اون!!
دليل كمر دردم هم همين بلند كردن يخچاله.
مريض بعدي دكتر بهش ميگه :، به نظر ميرسيد كه تصادف بدي با يك ماشين داشته.مريض قبليِ من بد حال به نظر ميرسيد، ولي مثل اينكه حال شما خيلي بدتره!بگو ببينم چه اتفاقي برات افتاده؟
مريض پاسخ ميده:
«بايد بدونيد كه من تا حالا بيكار بودم و امروز اولين روز كار جديدم بود.
ولي من فراموش كرده بودم كه ساعت را كوك كنم و براي همين هم نزديك بود دير كنم.
من سريع از خونه زدم بيرون و در همون حال هم داشتم لباسهام را ميپوشيدم،شما باور نميكنيد؛
ولي يهو يه يخچال از بالا افتاد روي سر من!
وقتي مريض سوم مياد به نظر ميرسه كه حا از دو مريض قبلي وخيمتره.
دكتره در حالي كه شوكه شده بوده دوباره ميپرسه «از كدوم جهنمي فرار كردي؟!»
خب، راستش توي يه يخچال بودم كه يهو يه نفر اون را از طبقهء سوم پرتاب كرد!
m.e.h.r.d.a.d
02-04-2013, 04:00 PM
نام : 12 ثانیه بخند
حجم : 300 کیلو بایت
فرمت : Mp4
نوع : طنز
تشکر فعلا
(<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
Click4u
02-04-2013, 05:11 PM
نام : 12 ثانیه بخند
حجم : 300 کیلو بایت
فرمت : Mp4
نوع : طنز
تشکر فعلا
(<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
Invalid or Deleted File.یه جا دیگه آپ کنین
ای جانم
m.e.h.r.d.a.d
02-04-2013, 05:17 PM
لبنک درست شد تشکر از Click4u بابت یاد آوری :11:
SHAHIN
02-04-2013, 05:18 PM
یحیی برادر بزرگوار و معروف به دیوث هستش. این لقب رو حاج یعقوب به ایشون داده. شغل ایشان دلالی و از درآمد بالایی برخوردار است که البته فقط از راه دلالی به دست نیومده. دلایل ملقب شدن یحیی به دیوث عبارت اند از:
1. زن بارگی
2. نزول خواری
3. پشت پا زدن به رسوم خانواده و نپوشیدن پیژامه
4. تسلیم محض بودن در برابر زن و فرزند
SHAHIN
02-05-2013, 01:35 PM
PSY- جکی چان
The Wollek
02-05-2013, 02:12 PM
:501:
X X X X X X
این آخر خندستــــــــــ :136:
DEAD MAN
02-05-2013, 04:10 PM
SHAHIN
02-06-2013, 02:34 PM
The Wollek
02-06-2013, 09:29 PM
SHAHIN
02-07-2013, 02:01 PM
پیکان باز میگردد...2013....
The Great One
02-08-2013, 12:02 AM
درک اکثر ما نسبت به کشورمون :5:
منطقه خطر :136:
The Wollek
02-08-2013, 06:00 PM
دانلود کلیپ خوردن اختاپوس زنده در شرق آسیا بالای 18 :17:
این کلیپو از دست ندین خیلی جالبه
لینک مستقیم 5 مگابایت
Download (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
Scofield
02-08-2013, 08:21 PM
عطسه : راس ساعت سه
فروتن : آمپول
سرباز : بی حجاب
بیناموس : موشی که از قدرت بینایی بالایی برخوردار است
We Are : به ویار زنان در دوران بارداری گویند
Hello Honey : جهنم و عزیزم! کوفت و عزیزم!
سیتوپلاسم : (بندری) به خاطر تو پلاس و علافم
آنکارا : منظور آن کارهای بد است
مملکت : گربه مملی
عرض اندام : پهنای شکم را گویند
ARM@N
02-08-2013, 09:43 PM
خواستگاری در طول زمان:
یك هفته پس از خلقت آدم:
چون حوا بدون پدر و مادر بود آدم اصلا مشكلی نداشت و چای داغ را روی خودش نریخت.
پانصد سال پس از خلقت آدم:
با یه دونه دامن از اون چینی خال پلنگی ها میری توی غار طرف.بلند داد می زنی:هاكومبازانومبا(یعنی من موقع زنمه(
بعد میری توی غار پدر و مادر دختره. با دامن چین چینی جلوت نشسته اند و می گن:از خودت غار داری؟دایناسور آخرین مدل داری؟بلدی كروكدیل شكار كنی؟خدمت جنگ علیه قبیله ادم خوارها رو انجام دادی؟بعد عروس خانم كه اون هم از این دامنای چین چینی پوشیده با ظرفی كه از جمجمه سر بچه دایناسور ساخته شده برات چای میاره و تو می ریزی روی خودت.
دو هزار و پانصد سال بعد از اختراع آدم:
انسان تازه كشاورزی را آموخته.وقتی داری توی مزرعه به عنوان شخم زدن زمین عمل می كنی با دیدن یه دختر متوجه میشی كه باید ازدواج كنی.برای همین با مقدار زیادی گندم به مزرعه پدر دختره میری .اونجا از تو می پرسند:جز خوت كه اومدی خواستگاری چند تا خر دیگه داری؟چند متر زمین داری؟چند تا خوشه گندم برداشت می كنی؟ آیا خدمت در لشگر پادشاه رو به انجام رسانده ای؟
بعد عروس خانم با كوزه چای وارد میشه و شما هم واسه اینكه نشون بدی خیلی هول شدید تمام كوزه رو روی سرتون خالی می كنید.
ده سال قبل:
شما پس از اتمام خدمت مقدس سربازی به این نتیجه می رسید كه باید ازدواج كنید و از مادرتان می خواهید كه دختری را برایتان انتخاب كند.در اینجا اصلا نیازی نیست كه شما دختر را بشناسید چون پس از ازدواج به اندازه كافی فرصت برای شناخت وجود دارد.در ضمن سنت چای ریزون كماكان پا بر جاست.
هم اكنون:
به دلیل پیشرفت تكنولوژی در حال حاضر شما به آخرین نسخه یاهو مسنجر احتیاج دارید.البته از"ام اس ان" یا "آی سی كیو"هم می توانید استفاده كنید ولی انها آیكنهای لازم برای خواستگاری را دارا نمی باشند . پس از نصب یاهو مسنجر به یك روم شلوغ رفته هر اسمی كه به نظرتان زیباست "اد" می كنید و با استفاده از آیكنهای مربوطه خواستگاری را انجام می دهید . البته یاهو قول داده كه نسخه جدید دارای امكانات ازدواج و زندگی مشترك نیز باشد.
SHAHIN
02-09-2013, 05:22 PM
این ته خندست:136:
SHAHIN
02-10-2013, 12:13 AM
١- دلار ۳۹۰۰ تومان
٢- پرايد ٢٠ ميليون
٣- گوشت ٣٥٠٠٠ تومان
٤- تورم بالاي ٢٠٠ درصد در سال
٥- سفر خارجي ١٠ ميليون به بالا
٦- اجاره خانه يك ميليون به بالا
٧ - حقوق وزارت كار ٤٣٠٠٠٠ تومان
...........
پاشو برو بخواب فردا زود بايد بيدارشي... جشن پيروزي انقلابه !!!
E.H.S.A.N
02-11-2013, 11:29 AM
دوستان یکم فضا رو طنز آلود کنیم......
کشف جدید من :
بابک و فراماسونری:
خخخخخخخخ:4::4:
SHAHIN
02-11-2013, 02:20 PM
کاری به جنیفر ندارم ولی
پیت پول ادل:8:
Junior
02-11-2013, 05:04 PM
SHAHIN
02-12-2013, 01:38 PM
امروز تولد 35 سالگی مارک هست:8:
تولدش مبارک:4:
DEAD MAN
02-12-2013, 01:47 PM
امروز تولد 35 سالگی مارک هست
شاهین جان یه دقت به عکس هم می کردی می دیدی که اسم ایشون مایک هست(mike shinoda) نه مارک.:4:
SHAHIN
02-12-2013, 01:49 PM
شاهین جان یه دقت به عکس هم می کردی می دیدی که اسم ایشون مایک هست(mike shinoda) نه مارک.:4:
داداش سوتی های تایپی من که چیز جدیدی نیست:4:
Holy Diver
02-12-2013, 03:16 PM
حالا سر یه خالتور انقد دعوا نکنید :دی
-------
آقا من الان 3 ساعته دارم پیج انجمن رو بالا پایین میکنم اما هیچ اثری از چت باکس نمیابم :w: نکنه به اذن امام ممد چت باکس غیب شده :دی
SHAHIN
02-12-2013, 03:19 PM
حالا سر یه خالتور انقد دعوا نکنید :دی
-------
آقا من الان 3 ساعته دارم پیج انجمن رو بالا پایین میکنم اما هیچ اثری از چت باکس نمیابم :w: نکنه به اذن امام ممد چت باکس غیب شده :دی
از همه مهم تر آخرین ارسالی های اخیر و تنکس های هم که گرفتیم غیب شد:4:
E.H.S.A.N
02-13-2013, 06:08 PM
دوستان یه سوال؟
خدایی.....نه خدایی این چه تابلوییه آخه؟
E.H.S.A.N
02-13-2013, 06:25 PM
نوازندگان زن دوران قاجار
گمرك عهد قاجار
ناصرالدين شاه و مليجكش
زنان حرمسرا
درويش
عده اي ازمردان كه با پاي پياده وسينه زنان عازم كربلا هستند
طبق كش
هركول قاجار
بازار وكيل شيراز
آرايشگاه سيار در اواخر دوران قاجار
اختر الدوله دختر ناصرالدينشاه وهمسر مليجك به همراه خدمتكارانش
نان فروش دوره گرد با درشكه
بستني فروش قاجار وچند نفر بي پول كه با حسرت نگاه ميكنند
تكدي گري زن و شوهر
دستگيري راهزنان وغارتگران
زن فرنگي در لباس قاجار
تصوير يك خانواده دوران قاجار
مكتبخانه رشديه با ۱۱۰۰۰تومان سرمايه در زمان مظفرالدينشاه قاجار
احمد شاه در مجلس شورا
The Wollek
02-14-2013, 09:13 AM
عکس منتشر نشده از حسـن خمیــ.ــنی و فرزندانش
E.H.S.A.N
02-14-2013, 12:19 PM
سامان و رمپیج و آرخام.شرمنده داداشای گلم.اشتباه از منه منو ببخشید داداشا
The Wollek
02-14-2013, 12:31 PM
طوری تاپیک زدی 6 متر پریدم تو هوا گفتم سیگارایی که میکشیم فوایدی هم داره واسه خودش :22:
بـاو این بیشتر یه مطلب طنزه تا یه مقاله اینو میزاشتی تو کافی شاپ
آدم مقاله میخونه که یه چیزی ازش یاد بگیره نه الکی وقتش حروم بشه
حد اقل مینوشتی مقاله فواید سیگار (طنز) اینطوری بهتر بود :3:
AƦAƾH
02-14-2013, 12:53 PM
شرمنده از نویسنده ولی واقعاً به نظرتون این انجمن به همچین مطلب بیخودی نیاز داره ؟!
حالا 10 نفرم بیان بگن نزن تو ذوق نویسنده من قبول نمیکنم اینرو ، همین ایشون دیروز خودش یه کاربر که پست اولش بود رو ترکوند ...
فروم داره به بیراهه کشیده میشه :501:
© The Phantom Pain
02-14-2013, 01:07 PM
تنها فایده ی سیگار همون مرگ تدریجی هست که واسه فرد به همراه داره و نابودی هر چه بیشتر زندگیش :3:
مطلب حتی جنبه ی طنز هم نداره و بیشتر میخوره حاصل " فکر کردن ناشی از بیکاری " نویسنده باشه . . .
E.H.S.A.N
02-14-2013, 06:52 PM
محمد آرخام راضیم ازت.دوستت دارم شدید.هرچی بارم کنی حقمه.خداوکیلی این چه مطلبی بود زدم آخه؟فقط میتونم بگم شرمنده دوستان.خودم دوساعت فحش دادم به خودم واس اون تاپیک.آقایون شرمنده....
Ғ Д † Д Ł β
02-14-2013, 11:34 PM
جهت اطلاع دوستان
اون علامت دستي كه تو آواتار بنده هست هيچ ربطي به ماسون و اين حرفا نداره
اين علامت بزقورد هستش كه واسه ترك زبان ها از جايگاه خاصي برخورداره
فعلا ...
Click4u
02-14-2013, 11:38 PM
یه بار وقت کنم داستان و پیدایش این بوزقورد رو مینویسم ، اما میترسم برا انجمن خطر ساز باشه :|
برا اینکه اسپم نشه این بچه رو ببینین ای جونم ...
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 068_n.jpg
The Wollek
02-15-2013, 05:26 PM
پدر رضا خان کـه بود ؟ عکـــس او
این امنیه سیه چرده، پدر رضا شاه است که از بادکوبه به ایران مهاجرت کرد و مدتها جزو عساکر قزاق بود. اما بعدها به علت اعتیاد به مواد مخدر
(که در آن زمان منع قانونی نداشت و استعمال آن آزاد بود) از سپاه قزاق اخراج شد و به خدمت کامران میرزا نایب السلطنه درآمد. (امنیه دولتی شد)
در تمام دوران خدمت ۱۷ ساله رضا شاه و در طول ۳۷ سال سلطنت محمدرضا شاه هیچ تاریخ نگار و نویسنده ای حق نداشت به این مطلب اشاره کند و هیچ عکسی از پدر
رضا شاه به چاپنرسید و هر وقت این عکس معروف به مناسبتهای تاریخی در نشریات چاپ می شد، فقط زیر آن مینوشتند: "میرزا رضا کرمانی” قاتل ناصرالدین شاه! و
اشاره ای به نام امنیه ای که زنجیر میرزا
رضا را در دست داشت نمی کردند.
Y.A.S.E.R
02-16-2013, 01:11 PM
نوازندگان زن دوران قاجار
گمرك عهد قاجار
ناصرالدين شاه و مليجكش
زنان حرمسرا
درويش
عده اي ازمردان كه با پاي پياده وسينه زنان عازم كربلا هستند
طبق كش
هركول قاجار
بازار وكيل شيراز
آرايشگاه سيار در اواخر دوران قاجار
اختر الدوله دختر ناصرالدينشاه وهمسر مليجك به همراه خدمتكارانش
نان فروش دوره گرد با درشكه
بستني فروش قاجار وچند نفر بي پول كه با حسرت نگاه ميكنند
تكدي گري زن و شوهر
دستگيري راهزنان وغارتگران
زن فرنگي در لباس قاجار
تصوير يك خانواده دوران قاجار
مكتبخانه رشديه با ۱۱۰۰۰تومان سرمايه در زمان مظفرالدينشاه قاجار
احمد شاه در مجلس شورا
1. عکس هایی که میزارن اگه زیاد است به صورت لینک بزارن ، چون حجم عکس ها طوری است صفحه دیر بالا میاد ، حجم نت دوستانی که نت حجمی دارن رو داغون میکنه و دوستان دیال اپ هم نمیتونن صفحه رو باز کنند . ( اگه کسی عکس در پستش زیاد بزاره و این قانون رو مد نظر نگیره پستش پاک میشه ) لطفا قبل از عکس گذاشتن قوانین رو بخون ...
The Wollek
02-16-2013, 02:39 PM
فــرح پهـــلوی در کنار گلشیفتــه فراهـــانی
------------
برترین عکس خبری 2012
E.H.S.A.N
02-16-2013, 04:36 PM
1. عکس هایی که میزارن اگه زیاد است به صورت لینک بزارن ، چون حجم عکس ها طوری است صفحه دیر بالا میاد ، حجم نت دوستانی که نت حجمی دارن رو داغون میکنه و دوستان دیال اپ هم نمیتونن صفحه رو باز کنند . ( اگه کسی عکس در پستش زیاد بزاره و این قانون رو مد نظر نگیره پستش پاک میشه ) لطفا قبل از عکس گذاشتن قوانین رو بخون ...
داداش عکس های من کم بود شمام با نقل قول یه بار دیگه تکرارش میکنی؟؟باشه چشم...
Click4u
02-20-2013, 01:44 AM
اگه وقتش رو داشتین حتماً بخونین خیلی جالبه ↓
"براندن" عکاس/بلاگر آمریکایی مدت هاست تحت عنوان Humans of New York روایت های تصویری/نوشتاری اش از زندگی مردم را منتشر میکند. او که در ماه دسامبر به ایران سفر کرد میگوید: "علیرغم هشدارهای دولت آمریکا برای سفر به ایران و به ویژه عکاسی در آنجا، من به ایران آمدم. کشوری زیبا با تاریخچه ای غنی و مردمانی مهمان نواز. آنها مردم آمریکا را به طور ویژه ای دوست دارند. به ما لبخند میزنند، برایمان دست تکان میدهند، به صرف غذا دعوتمان میکنند و میخواهند پیغام های شخصیشان را به جنیفر لوپز برسانیم. استفاده از تکنولوژی، موزیک ها و فیلم های آمریکایی در اینجا عمومیت دارد. در ایران هم مانند بقیه کشورها، مردم عقاید و دیدگاه های متفاوتی دارند اما اکثریتشان با احترام و حسن نیت با شما برخورد میکنند. تنها نکته تاسف آور، رابطه خصومت آمیز بین دولت های این دو کشور است. اخیرا به دلیل کاهش ارزش ریال، سفر به ایران نیز بسیار ارزان تمام میشود."
برای مترجمم توضیح دادم که میخوام مردم عادی رو سوژه عکاسی ام قرار بدم. ولی فکر کنم اون منظورم رو دقیق متوجه نشد. یکی از خانم های جوان که در حال عبور بود رو نگه داشتم. مترجمم عجولانه به اون گفت که ایشون میخوان از واقعیت های جامعه عکسبرداری کنن. سپس اون خانم خندید و به فارسی یه چیزی گفت. از مترجمم پرسیدم چی گفت؟ اون گفته: البته واقعیت تلخ !
کن اسکارتر: آمریکایی ها الان دارن به خودشون میگن: چی؟ عمرا این یه شهروند ایرانی باشه! و احتمالا بیشترشون میگن: تهران تو کدوم یک از ایالت های آمریکاس؟
دوتا کامنتی که الان میزارم با نکوهش اکثر بازدیدکنندگان آمریکایی مواجه شدن که به اینا میگفتن شما باید آگاهیتون رو بالاتر ببرید!
یاکوب: احتمالا یکی دو هفته دیگه جسدش رو پیدا میکنن که به خاطر عدم رعایت حجاب به قتل رسیده
مالتر: عجیبه! مگه نباید موهاشون رو بپوشونن؟ موهای این که به وضوح مشخصه! امیدوارم یه موقع اسید رو صورتش نپاشن
ماریا: چه خانم باوقار و زیبایی
آماندا: متشکرم از خانم های تهرانی که اجازه دادید براندن ازتون عکس بندازه و برای ما منتشر کنه. اگر کامنت من رو میخونید میخوام بگم که کامنت های نفرت انگیز بعضی ها رو(که خلاف چیزی هست که اکثر ماها فکر میکنیم) نادیده بگیرید و افتخار کنید به اینکه باعث شدید چیزی هرچند کوچک به آگاهی ما اضافه بشه.
فیلیپ: من سال ۲۰۰۹ به ایران سفر کردم و عاشق این کشور شدم. اصفهان، شیراز و بقیه شهرهایی که رفتم رو واقعا دوست دارم. جذابترین قسمتش هم خوده مردم ایران بودن. در تمام سفرهایی که تا به حال داشته ام هرگز با اینچنین مهمان نوازی و صمیمیتی از طرف مردم مواجه نشده بودم.
اینها آتش نشانان ایستگاه ۶۴ شمال تهران هستن. وقتی فهمیدن من از نیویورک اومدم ازم پرسیدن تو هم یه آتش نشان هستی؟
لنا: چرا آتشنشانا همیشه خوشتیپ به نظر میان؟
کدی مای: عکسات واقعا نظر منو نسبت به ایران عوض کرد. ازت ممنونم
جولی: من عاشق اون آقاهه هستم که داره زیرچشمی از پنجره نگاه میکنه
برایان: مادربزرگ من به عنوان مادری که یکی از پسرهاش رو در جنگ ویتنام از دست داد یه بار بهم گفت که معتقده اگر مردم فقط به چهره های دشمنان احتمالیشان نگاهی بیندازند و اینو درک کنن که اونا هم واقعا انسان هستن، تب جنگ ها فروکش میکنه. اون همچنین میگه اگر مادران زمامدار امور بودن هیچوقت هیچ جنگی اتفاق نمیفتاد.
سامانتا: چیزی که برام جالبه اینه که همه این عکس هایی که از ایران برامون آپلود کردی به نظر میان تو همین نیویورک گرفته شده باشن. واقعا جالب و زیبا هستن
وقتی ازشون خواستم یه عکس از اونا بندازم، لبخند زدن و جوابی ندادن. برداشتم این بود که اونا مایل به این کار نیستن. مترجمم گفت فکر کنم اونا موافق باشن. به خاطر تواضعشون جوابی ندادن. رفتاری که خیلی از ایرانی ها دارن. یه بار دیگه ازشون درخواست کنی قبول میکنن
آدریانا: ایرانی ها مردم شگفت انگیزی هستن. من خیلی از ایرانی هایی که به آمریکا مهاجرت کردن رو میشناسم. اونا واقعا شهروندان فوق العاده ای هستن.
شانون: فکر کنم اسم این سنت ایرانی ها "تعارف" باشه. امیدوارم درست نوشته باشم. شما سه بار یه چیزی رو میخواید یا میپرسید. اگر در بار سوم اون شخص همچنان بگه نه، این یعنی واقعا نه. دو بار اول اگر بگن نه این نشونه ادب و تواضعشونه
. Taarof - Wikipedia, the free encyclopedia
ایوان: این منو یاد مردم اروپای شرقی میندازه وقتی برای اولین بار اومده بودن آمریکا. همون شب به مهمونی شام دعوت شدن. وقتی میزبان که آمریکایی بود بهشون پیشنهاد غذای اضافه و بیشتر رو داد اونا گفتن نمیخوریم. به هوای اینکه میزبان آمریکایی مثل تشریفات سنتی اونا بهشون اصرار کنه: -"لطفا یه تیکه دیگه بردارید" -"نه ممنون. همین کافیه" -"خواهش میکنم بردارید. غذا که زیاده" -"نه حقیقتا نمیتونم. سیر شدم مرسی" -"دست منو رد نکنید دیگه. فقط یه تیکه" -"حالا که اصرار میکنید چشم…" ! ولی نمیدونستن برای آمریکایی ها "نه" یعنی "نه" و بلافاصله بعد از اولین و تنها "نه"ای که گفته میشه، غذا رو جمع میکنن میبرن و اروپایی ها همینجور شگفت زده مونده بودن و شاید کامل هم سیر نشدن !
امیر: کاش ما هم خارجی بودیم تا هم این جماعت جلوی لنز ما با رضایت و لبخند به صف میشدند و هم هفت هزار تا لایک نوش جان میکردیم (فارسی نوشتم چون روی سخنم با دوستان همزبان اجنبی پرست بود). یه خارجی دوربین به دست و سرمایه دار که کیفیت کارهاش هم بسیار پایینه راه افتاده تو کوچه و خیابون و عکس میگیره. عکسهایی که نه رویکرد خاصی دارند نه جلوه و نکته ای. حالا این تبلیغ ایران محسوب میشه؟ یک عکس صرفا یادگاری از چند دختر ؟!
کاوه: ماشالله ما ایرانیا از بس **** هستیم و عقده ای حتی کاری که به نفعمونه رو تخریب می کنیم!! این آقا در اصل دقیقا همین کارو تو نیویورک می کنه از ادم ها تو خیابونا عکس می گیره و زیرش یه داستان درباره عکس می نویسه، خیلی هم کار جالبیه چون آدم اینجوری حس نزدیکی می کنه با یه سری آدم های دیکه که نمی شناسه. حالا بخاطر شرایط سیاسی و اینکه خیلی از اونجایی ها فکر می کنند غارنشین هستیم اومده ایران که نشون بده مردم ایران هم انسانن، این کار برای افکار عمومی امریکا فوق العادس، کامنت هارو بخون همه استقبال کردن و خیلی ها دلشون خواسته حتی به ایران سفر کنند. اونوقت تویی که از همه بیشتر باید از این کار حمایت کنی اینجوری میگی!؟ واقعا که!
میگفت تصمیم داره بازیگر بشه
وسط جمعیت داشت میومد سمت ما و فریاد میزد: برید کنار، احمدی نژاد داره میاد ! نگهش داشتم ازش عکس بگیرم. میگفت برنامه روزانه اش اینجوریه که قلیون میکشه بعد میره سرکار. بعد دوباره قلیون میکشه با طعم دوسیب !
جولیا: عجب برنامه فشرده و شلوغی داره !
مارتا: و سرانجام ما همه به راز واقعی زندگی پی بردیم !
اریک: به نظر میاد واقعا داره از زندگیش در عین سادگی لذت میبره و میدونه چجوری شاد باشه
اصفهان
کتی: شبیه Liv Tyler هست
قبل از انقلاب اینجا یه دیسکوی معروف بود. الان تبدیل به رستوران شده
مادر و دختر، در حال خرید در یک مجتمع تجاری، شمال تهران
ربکا: کدوم مادره کدوم دختر؟
کریسی: من همیشه فکر میکردم زنان ایرانی لباسای معمولی میپوشن. متشکرم ازت براندن که به ما نشون دادی بدون دانستن واقعیت ها در مورد چیزی قضاوت نکنیم
شاون: من منتظر بودم یکی کامنت بزاره بگه: اوه مای گاد! مگه تو ایران مرکز تجاری هم وجود داره؟!
جنی: من عاشق این عکسهایی هستم که توی این مدت از مردم ایران گذاشتی. چون به طرز عجیبی روی شناخت ما از مردم دوست داشتنی ایران تاثیرگذار بود و به ما آمریکایی ها اجازه داد تصاویر واقعی اونا رو ببینیم نه تصاویر کاریکاتورگونه و اغراق آمیز فاکس نیوز رو!
گیلبرتو: رسانه ها ! ما باید در مورد چیزهایی که شما تا به حال در مورد ایران به خوردمون دادید به طور جدی باهم صحبت کنیم
الیسون: شبیه مرکز تجاری نزدیک خونه ما در همین نیویورک هست. خوشحالم از اینکه دارم بُعد پیشرفته و نرمال ایران رو میبینم. خیلی متفاوت نسبت به اون چیزی که توی تلویزیون دیده بودم
برندا: چرا ما اینقدر ذوق زده شدیم از دیدن این دو خانم؟ چون مثل ما غربی ها راحت لباس پوشیدن؟ چون با این تیپ و لباسا خوش استیل به نظر میان و شبیه ماها شدن؟ اون ها بازم میتونن شیک و خوشتیپ باشن حتی اگه چادر یا برقع سر کنن و یا لباسی بپوشن که مطابق فرهنگ و عرف جامعشون باشه. انسان های خوب همه جا میتونن باشن حتی اگه تیپ و لباسشون شبیه ماها نباشه
پاملا: براندا، من ندیدم کسی اینجا گفته باشه اونا زیبان چون شبیه ما غربی ها تیپ زدن. همه ی کامنت هایی که من دیدم خیلی با حسن نیت در مورد شیک بودن اون ها صحبت کرده بودن. حالا کاری به اون چند نفری ندارم که نوشته بودن اینا هیچ نشانی از یک زن ایرانی ندارن چون برقع نپوشیدن
اینجا شیرازه. عکسبرداری من تازه تموم شده بود. یه تاکسی گرفتیم و سوارش شدیم. میخواستم شروع کنم به مرور و تماشای عکس هایی که گرفتم ، یهو نفهمیدیم از کجا سر و کله پلیس پیدا شد! یکیشون سرشو کرد داخل ماشین و شروع کرد با فریاد یه چیزی رو به زبان فارسی گفتن. با خودم گفتم یا خدا ! فقط اون لحظه امیدم به این بود که اوباما بتونه منو از زندان در بیاره! به مترجمم گفتم چی میخواد این؟ گفت: میخواد از اونا هم عکس بندازی…
زهرا: ایرانی ها همیشه با دیدن توریست ها ذوق زده میشن! فرقی نمیکنه بازاری باشن یا مامور پلیس!
آلکساندرا: من تابستون یه سفر به ایران داشتم. ما به تهران ، اصفهان ، شیراز و چنتا شهر دیگه رفتیم. من برام جالب بود که چقدر این مردم مهربونن. حقیقتا اون ها بهترین مردمی بودند که در تمام سفرهای دور دنیام دیده بودم. اونا عاشق آمریکایی ها بودن. حتی کسانی که ما اصلا نمیشناختیمشون مارو تو خیابون نگه میداشتن تا باهامون صحبت کنن و بعدش هم به صرف چایی و سوپ دعوت میکردن. هیچ چیز برای من غم انگیزتر از دیدن تصورهای غلط آمریکایی ها نسبت به این مردم نازنین نیست.
سو جونز: با دیدن این تصاویر خیلی دلم میخواد یه سفر به ایران برم. مردمشون به نظر خیلی خونگرم میان
حافظیه شیراز
بام تهران
نیکول: هرکی رو تو ایران میبینی فتوژنیکه و آماده اس برای عکسبرداری !
هاولی: اگه لیز بخوره… :دی
ادموند: من عاشق کتش هستم. چه فشن شویی. ای کاش میتونستم اینو به خودش هم بگم
کریس: عجب منظره زیبایی. عکس هایی که گرفتی من رو ترغیب میکنه یه سفر به ایران برم. علیرغم بی ثباتی سیاسیش
کارولین: میخوام ازت تشکر کنم به خاطر این تصاویر. تو یک نمای بسیار زیبا و کاملا متفاوت نسبت به اون چیزی که رسانه ها پخش میکنند رو از ایران و مردمش به ما نشون دادی
تنا: با این عکسا من دارم به این فکر میکنم که احتمالا نیمی از دخترای ایرانی مدل های فشن هستن
شرمین آشا: چرا دخترای ایرانی اینقدر خوشگلن؟ من مطمئنم جهش های ژنتیکی باعث شده اونا با ویژگی های مثبت ظاهری متولد بشن
به نظر میرسه همه مردها احساسشون در مورد خرید کردن یکسانه !
کاترین: در پاسخ به کامنت مگان که گفته مثل اینکه زنان ایرانی هم بدشون نمیاد تحث سلطه شوهرشون مجبور به پوشیدن چادر باشن. میخوام بگم این تعمیم دادن اشتباست. تو از کجا میدونی اونا مجبور به این کار هستن؟ شاید به انتخاب خودشون بوده و این قسمتی از فرهنگ، مذهب و عقاید زندگیشونه. با این حساب اگه یکی بگه زنان آمریکایی توسط شوهراشون مجبور به پوشیدن شلوارک و دامن کوتاه میشن پس اونم درست میگه! چون خیلی از زن ها به خاطر احساس فشار از طرف جامعه و شوهرانشون مجبور به همچین پوششی میشن. اما از طرفی هم هزاران نفر معتقد هستن این به انتخاب خودشون بوده. پس همه چیز نسبیه
این مرد راننده تاکسی ما بود توی تهران. میگفت ۸ سال تو آمریکا زندگی کرده و تصادفاً در همان خیابانی که من در جورجیا زندگی می کردم، اقامت داشته. او با پرداخت ۱۵۰۰ دلار از طریق مرز مکزیک وارد آمریکا شده. می خواسته در آمریکا به دانشگاه بره و دندانپزشک بشه اما خیلی زود میفهمه که آمریکای خیالیش از آمریکای واقعی خیلی سخاوتمندتره! علیرغم اینکه ۸ سال توی یه کارخونه مشغول به کار بود ولی باز هم نتونست در اجتماع برای خودش جای پایی باز کنه. میگفت: "بعد از حادثه یازده سپتامبر زندگی برای مهاجرین خاورمیانه ای خیلی سخت شد. یه مدتی هیچ پولی نداشتم تا حدی که مجبور شدم خون خودم رو بفروشم". حتی یک شب هم به خاطر رانندگی بدون داشتن گواهینامه توی زندان بوده. خیلی به این در و اون در زده تا بتونه گرین کارت آمریکا رو بگیره و به صورت قانونی و دائمی اونجا ساکن بشه اما نتونسته و در نهایت به ایران برگشته.
من از اینجور آدما خوشم میاد و همیشه تحسینشون میکنم. آدمایی که همیشه در تکاپو هستن و ریسک میکنن برای اینکه به چیزی که براشون بهترین هست برسن. هرچند اون به چیزی که میخواست نرسید و من از این بابت متاسفم اما اراده اش قابل ستایشه. با این وجود، اون خودش میگفت: "قسمتم همین بوده". اما به نظر نمی رسید خودش به حرفی که می زنه اعتقاد داشته باشه
کرایه اش برای ۴۵ دقیقه سواری در سطح شهر تنها ۶ دلار شد. اما من همون پولی که تو آمریکا برای این مقدار سواری می پردازم رو بهش دادم. ازش پرسیدم ازدواج کردی؟ گفت آره. وقتی برگشتم ایران با همسرم آشنا شدم
خواستم ازش عکس بندازم. قبول کرد اما خواست که کنار تاکسی ازش عکس نندازم. میگفت راننده تاکسی بودن شغل کلاس پایینیه
ولی بهش گفتم نه کلاس این شغل اصلا پایین نیست. این شغل مردای سختکوشی هست که کار میکنن تا بچه هاشون بتونن در آینده بهترین شغل ها رو داشته باشند.
لیزا: با خوندنش اشک ریختم
آدریانا: قسمت آخرش من رو به گریه انداخت خیلی از مردم نمیفهمن اینو. شغل هایی که ازش به عنوان بی کلاس یا سطح پایین یاد میشه چیزی هست که والدین من انجامش دادن تا من رو به جایی برسونن که امروز هستم. ازت ممنونم به خاطر این نگاهی که به مسائل داری و همچنین متشکرم از پدر و مادرم.
سونیا: جمله آخرت خیلی دلگرم کننده بود
زهرا: پدر من در شیراز راننده تاکسی بود و من الان استاد دانشگاه هستم در آمریکا. حق با توئه. این شغل کلاسش پایین نیست. بلکه این شغل مردانیست که به سختی کار میکنند تا آینده خوبی برای بچه هاشون بسازن
رادولف: قسمت آخر باعث شد چشمانم اشک آلود بشن. من این موضوع رو خوب درک میکنم به عنوان پسر یک مادر مهاجری که از همه چیزش گذشت تا بتونه زندگی که آرزوش رو داشت برای خودش و بچه هاش بسازه. او به سختی ساعت های طولانی رو به عنوان پیشخدمت رستوران کار میکرد و توی کارخونه های مختلف هم کارای کمرشکن رو انجام میداد. و من الان در حال استخدام برای کارآموزی پزشکی هستم. با این امید که بتونم زحمات مادرم رو به نحو احسن جبران کنم.
آلکس: مردم هرگز نباید از داشتن یه شغل شرافتمندانه ای که دستمزدش پایینه شرمنده باشن. اونایی باید شرمنده باشن که شغل هایی دارن که درآمدهای نجومی داره و کارشون هم قانونی نیست و یا به مردم آسیب میرسونه یا به محیط. ولی متاسفانه برعکسه. ای کاش توی طرز فکرمون یه تجدید نظری بکنیم.
رانیا: من همیشه میگم خدا این جهان رو خلق کرده ولی مردم ورداشتن اونو مرزبندی کردن و سیم خاردار کشیدن به اسم کشور خودشون! ما چه حقی داریم که اجازه بدیم یا ندیم به کسی تا هرجایی از این سرزمین خدادادی که دوست داره زندگی کنه؟
کیسی: به این مرد احترام میزارم. از دست دادن همچین آدمی برای آمریکا ضرر و به سود ایران شد. برات بهترین ها رو آرزو میکنم برادر
پاشا: آقا ۶ دلار میشه تقریبا ۱۹۰۰۰ تومن! بعد زده که کم گرفته ازم!! خوب معلومه با این ارزش پول مملکت ما ۵۰ هزار تومنم ازت میگرفت به دلار تبدیل کنی میشه پول یه ساندویچتون!
مونا: پاشا از کل این مطلب زیبا به همین نتیجه رسیدی فقط؟! ضمناً ۱۹ تومن هم پول زیادی نیست برای مدت طولانی که این آقا رانندگی کرده. خیلی ها تا می بینن طرف خارجیه دولا پهنا حساب می کنن. ولی گذشته از این مسائل بهتره کمی عمیق تر به چنین ماجراهای نگاه کنی
روحانیون ایران – چه خوب یا چه بد، اونا همسو با حکومتشون هستن. خط مشی اونا شبیه همتایان غربی شان است. او میگفت: مردم آمریکا آدمای خوبی هستن. مشکل ما با دولت آمریکاست
جنی: بهش بگو خوده ما مردم آمریکا هم با دولت آمریکا مشکل داریم !
ناتالیا: شبیه بابانوئله
اون اصرار داشت که بگه خوش عکس نیست! ولی به نظرم خیلی زیبا افتاده
پولاک: ایرانی های چشم آبی
دنیل: ای کاش منم به اندازه او بدعکس بودم !
جکس: من عاشق دیدن این خانم هایی هستم که پوششی زیبا ولی با حجب و حیا دارند. با برهنگی هایی که این روزا شاهد هستیم مخصوصا در آمریکا، تماشای این تصاویر مثل تنفس یه هوای تازه میمونه
لورن: من تا به حال سه بار به تهران سفر کرده ام. اونا مردمانی مهمان نواز، خونگرم، با فرهنگ، باهوش، خوش مشرب و شوخ طبع هستن. مطلع باشید که رسانه ها چیزی رو نشون میدن که باب طبع سران قدرت باشه. دولت آمریکا میخواد مارو از ایران و ایرانی ها متنفر کنه تا برای حمله به این کشور رضایتمون رو جلب کنه. این مردم، دشمن ما نیستند. اینا هم مثل ما انسانن که دارن توی یه کشور دیگه ای زندگی میکنند
تریسی: 90 درصد ایرانی ها اعتقادی به پوشش اسلامی ندارن. اونا دلشون نمیخواد از فرق سر تا نوک پاشون رو بپوشونن. من اینجا دوستای ایرانی زیادی دارم که شبیه خوده ما لباس میپوشن. ولی وقتی برمیگردن ایران روسری سر میکنن و حجاب دارن. چون قانون کشورشونه. ضمن اینکه کشورشون در اختیار ۱۰ درصدشونه که چون ثروتمند هستن دارن بهترین زندگی رو توی ایران میکنن. اگر همه مردمشون همین وضعیت رو داشتن الان با کشورهای غربی چندان تفاوتی نداشتن. بنابراین چیزی که در رسانه ها نشان میدن، واقعیت های ایران نیست
باربارا: تبلیغات رسانه ها واقعا قدرتمند هستن. من از دیدن این تصاویر شوکه شدم. این تصاویر باعث شدن من متوجه این موضوع بشم که تا قبل از دیدن این آلبوم حتی یک تصویر مثبت هم از ایران ندیده بودم
روسلین: من همیشه این برام جالب بوده که با وجود حجاب روسری و.. چجوری اینا میتونن اینقدر فشن و خوشتیپ باشن
ریچل: اینکه اون میتونه زیبایی های زنانگی خودش رو بدون نمایش قسمت های برهنه بدنش نشون بده زیباست…
گروهی از پسرهای نوجوان در یکی از دبیرستان های تهران. یکیشون ازم پرسید که آیا من فکر میکنم در روز ۲۱ دسامبر، دنیا به پایان میرسه؟ بهش گفتم اگه در اون روز دنیا به پایان برسه من به همتون یه میلیون دلار میدم! همشون خندیدن
جسی: اون پسره سمت راستیه باحاله! فیگور گرفته داره بازوشو نشون میده !
میشل: اون پسره سمت چپ ردیف بالا نفر دوم میتونه یه روزی یه مدل بشه! گونه های استخونی اش عالی ان
رایان: با توجه به این عکس و عکسای دیگه ای که انداختی به نظر میاد ایران سرزمین مدل های زیبا باشه
نینا: براندن جدی میپرسم، تو ایران هیچ آدم زشتی وجود نداره؟ اگه اینطوره که باید قبل از رفتن به این کشور حسابی به خودم برسم
دیانا: ازت ممنونم که نشون دادی زنان مسلمان مظلوم واقع نشدن و اونا هم دارن زندگیشونو میکنن. لزوما نباید به شیوه ی ما زندگی کنن که
اینا فال فروش بودن. فال من این دراومد: با آدمای حسود مشورت نکن !
اینجا ابیانه – یکی یه حرف خنده دار زده !
سینجیا: من عاشق عکساتم. آدم حس میکنم خودش اونجاس و داره باهاشون میگه و میخنده
ملانی: خدا حفظشون کنه. اون سمت راستی که از بس خندید دمپاییش دراومد
راینا: لبخندهای زیباشون منو یاد وقتی میندازه که مادرم حالش خوب بود و آلزایمر نداشت. اون موقع ها زندگیه واقعا شادی داشت. اما الان حتی نمیتونه یه لبخند بزنه <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> قلب من به درد میاد از این غصه
جان: من حتی نمیدونستم تو ایران هم برف میاد ! فکر میکردم خشک و بیابونیه
جنیلین: عکسایی که از ایران گذاشتی منو متقاعد کرد که تمام این کشور پر شده از **** مدل ها !
چریل: رو حساب نادونی من نزارید. ولی منم واقعا نمیدونستم تو ایران برف میاد. فکر میکردم ایران یه جای خشک و بایره و هواش هم گرم!
آگاتا: با خوندن کامنتا به این نتیجه رسیدم که مردم آمریکا نه مطالعه میکنن، نه در مورد چیزی تحقیق میکنن و فقط جذب چیزایی که از تلویزیون پخش میشه هستن. این روزا دیگه دنیا کوچیک شده، اطلاعات تو اینترنت جاری شده، مردم فرای از مرزها دارن باهم دوست میشن، صحبت میکنن، همدیگه رو ملاقات میکنن و به افکار و عقاید شخصی خودشون شکل میدن. اگه کسی بخواد چیزی رو بفهمه و یاد بگیره، راهش رو پیدا میکنه. مگر اینکه شما بشینید و صبر کنید تا اطلاعات رو بیارن تقدیمتون کنن و دربارش براتون شرح بدن. بعد شما سوپرایز بشید از اینکه مردم ایران دوتا سر با دستای قلاب مانند ندارن و شبیه بقیه انسان ها هستن !
یک خانواده افغانی با چهره های شاد در بازار شیراز
داشتم رد میشدم که منو صدا زد. از من خواست که برم باهاش ناهار بخورم. و همه غذایی که داشت تنها یه بشقاب برنج بود
آدام: حس انسان دوستی در بهترین حالتش
تریسی: انگار روی قالی جادویی نشسته !
آلتاگراسیا: اونایی که کمتر دارن، سخاوتمندتر هستن. همیشه اینجور بوده
رولا: شما ایرانی هایی که میگید به داشتن آزادی ما حسودیتون میشه، ما هم به مهمان نوازی و مهربانی و سخاوتمندی شما حسودیمون میشه
و اینم آخرین عکس من در ایران
جیمز: من نمیدونستم ایران اینقدر رنگارنگ هست. حتی نمیدونستم اونجا برف هم میاد. ممنونم ازت به خاطر همه عکس ها
آمبر: مطمئنا دل ایران برای تو تنگ میشه ولی نیویورک از بازگشتت خوشحال خواهد شد
قبل از اینکه بیام ایران میدونستم موفقیت کارم کاملا بستگی به یه چیز داره: راهنما و مترجمم! مثل همه آمریکایی ها برای من یک راهنمای تمام وقت اختصاص داده شد. تمام چیزی که ازش میدونستم این بود که اسمش محمده(نفر سمت راست در تصویر زیر) و دولت ایران گواهی همراهی و راهنمایی آمریکایی ها رو بهش داده. این مرد چه کسی بود؟ و جوابش به این خواسته من چی میتونست باشه؟: "موزه ها جالبن، اما بیا به جای اون، بریم تو سطح شهر قدم بزنیم و سوژه های جالب و مردمی رو برای عکاسی پیدا کنیم"
محمد واقعا یه نعمت خدادادی بود. او نه تنها به من اجازه این عکاسی ها رو داد بلکه خودش هم با این کار موافق بود و برای انجامش با من همراه شد. اینکه از مردم و غریبه ها درخواست کنیم که ازشون عکس بندازیم کار راحتی نبود، اما او هرگز با رد درخواست از طرف کسی مواجه نشد و تقریبا همیشه در کسب اجازه از مردم برای عکاسی موفق بود. بنابراین کلکسیون عکس هایی که از دل این سفر بیرون اومد نتیجه یک تلاش مشترک بود. من با کمک چشم هایم و محمد با کلامش! بدون اون هیچکدوم از این عکس ها وجود نداشت و من ازش ممنونم به خاطر همکاری و کمکش.
در طول مدتی که در شیراز بودیم، محمود(سمت چپ) راننده ما بود. شاید بگم بامرام ترین مردی که در طول عمرم دیدم. انگلیسی رو در حد ساده و محاوره ای صحبت میکرد که همیشه تو جمله هاش اسم خودش هم میاورد. مثلا محمود خوشحال است، محمود اینجا است و…! بعضی وقتا فقط اسم خودش رو میگفت بعد با انگشت به من اشاره میکرد بعد دستشو میزاشت رو قلبش. اون مهمون نواز ترین آدمی بود تاحالا دیدم. هرموقع میخواستم از خیابون رد شم، میومد کنار من و هوامو داشت تا از خیابون رد بشم. نمیزاشت خودم در ماشین رو باز کنم. یا حتی در بطری آب رو. یکی دوبار هم یه جوری بهم تعارف زد که یعنی هرچی من دارم برای تو هم هست. یه بار من حواسم نبود که ادکلنی که داره نشونم میده رو میخواد هدیه بده به من و اشتباها درخواستش رو رد کردم! اون ۸ بار برام اسپری کرد ادکلن رو تا من بالاخره دوزاریم افتاد. و جالب ترین خاطره ای هم که از محمود دارم وقتی بود که بعد از ناهار توی باغ دراز کشیده بود و مشغول قیلوله بود. قبلش هم با دقت و سلیقه دوتا رختخواب برای من و خودش آماده کرده بود. ولی من خوابم نمیومد و تصمیم گرفتم محمود رو بیدار نکنم و خودم بلند شدم رفتم یکمی قدم بزنم کنار رودخونه. برگشتم پست سرم رو نیگا کردم دیدم محمود رختخوابارو جمع کرده داره میدوئه میاد پیش من <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> )
آماندا: چه مرد نازنینی. ای کاش میتونستم دوست محمود باشم
سورن: به طور کلی اکثر مسلمونا خیلی خونگرم و صمیمی و مهمان نواز هستن. همه اونایی که نژادپرست و اسلام هراس هستن باید برن انسانیتی که پشت دین هست رو ببینن
ایوان: من میخوام یه اعترافی بکنم. سالهاست در آمریکا زندگی میکنم. تقریبا عاشق همه چیزه این کشور هستم. اما یکی از چیزهایی که همیشه فقدانش رو در فرهنگ غرب حس میکنم، آدمایی مثه محمود هستن. مخصوصا در بین نسل قدیمی تر
جو: اینا اون مردمی هستن که کشورمون به ما یاد داده ازشون متنفر باشیم؟
براندن: الان زنگ زدم به محمود گفتم توی اینترنت بین مردم آمریکا معروف شدی. یهو گوشیو گذاشت زمین با فریاد به زنش گفت. من دارم میرم آمریکا….
ترجمه و تنظیم: منصور قیامت
Sgt.Wollek
02-20-2013, 08:42 PM
آنها مردم آمریکا را به طور ویژه ای دوست دارند. به ما لبخند میزنند، برایمان دست تکان میدهند، به صرف غذا دعوتمان میکنند و میخواهند پیغام های شخصیشان را به جنیفر لوپز برسانیم.
ایـ رانی جماعت :136::24:
Click4u
02-20-2013, 08:57 PM
ایـ رانی جماعت :136::24:
الکی نیستش عبدی :دی
اینم سایتش برا اثبات برین کامنت های خارجیش رو بخونین =)) کلاً اینجاش جالبه که هر عکسی که میگیره میذاره تو سایتش بدون اینکه تگی اضافه کنه یا با نام خودشو واتر مارکش کنه .
اگه یه همچین فردی از کشور خومون بود یه همچین عکس هایی میگرفت ، فوری اون زیر چندتا بهش تگ میزد و اسم خودش رو هم میزد زیر عکس ها و... :دی
سایت آقای براندن : Humans of New York (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
کلاً همه جا سفر کرده فکر کنم :دی
Sgt.Wollek
02-20-2013, 09:00 PM
من که نگفتم الکیه. به اون قسمت " میخواهند پیغام های شخصیشان را به جنیفر لوپز برسانیم. " خندیدم :4:
(آنها مردم آمریکا را به طور ویژه ای دوست دارند. به ما لبخند میزنند، برایمان دست تکان میدهند، به صرف غذا دعوتمان میکنند و میخواهند پیغام های شخصیشان را به جنیفر لوپز برسانیم.)
:136::24:
E.H.S.A.N
02-21-2013, 11:44 AM
سلام.یه قصه کوچولو از انیشتین و رانندش خوندم گفتم بذارم شاید شمام خوشتون اومد:
انیشتین برای رفتن به سخنرانی ها و تدریس در دانشگاه از راننده مورد اطمینان خود کمک می گرفت. راننده وی نه تنها ماشین او را هدایت می کرد بلکه همیشه در طول سخنرانی ها در میان شنوندگان حضور داشت بطوریکه به مباحث انیشتین تسلط پیدا کرده بود! یک روز انیشتین در حالی که در راه دانشگاه بود با صدای بلند گفت که خیلی احساس خستگی می کند؟
راننده اش پیشنهاد داد که آنها جایشان را عوض کنند و ...
او جای انیشتین سخنرانی کند چرا که انیشتین تنها در یک دانشگاه استاد بود و در دانشگاهی که سخنرانی داشت کسی او را نمی شناخت و طبعا نمی توانستند او را از راننده اصلی تشخیص دهند. انیشتین قبول کرد، اما در مورد اینکه اگر پس از سخنرانی سوالات سختی از وی بپرسند او چه می کند، کمی تردید داشت.
به هر حال سخنرانی راننده به نحوی عالی انجام شد ولی تصور انیشتین درست از آب درامد. دانشجویان در پایان سخنرانی شروع به مطرح کردن سوالات خود کردند. در این حین راننده باهوش گفت: سوالات به قدری ساده هستند که حتی راننده من نیز می تواند به آنها پاسخ دهد. سپس انیشتین از میان حضار برخواست و به راحتی به سوالات پاسخ داد به حدی که باعث شگفتی حضار شد!
و چند تا عکس از کیک های تولد عجیب و غریب
فعلا...
DEAD MAN
02-21-2013, 04:09 PM
bomb5
02-22-2013, 09:39 PM
برای اولین بار برگه های انتخاب فیلم اسکار از سوی یکی از رای دهندگان منتش شده، بسیاری از سایت های خارجی گذاشتن این عکس رو.
Click4u
02-23-2013, 02:39 AM
با اینکه بارها کُشتی خودش رو ثابت کرده اما باز بودجه ی میلیاردی رو بین فوتبالیت ها تقسیم میکنن :|
Click4u
02-23-2013, 03:31 PM
وقتی می خوایم با پراید از پارکینگ خونه بیایم بیرون :دی
The Wollek
02-23-2013, 07:38 PM
قدیـمی ترین عکــس آرامگاه حضـــرت عبـــاس (ع)
bomb5
02-23-2013, 10:33 PM
MAMAD
02-23-2013, 11:08 PM
گریه داره این عکس.
به یاد کسایی که دل خوشی شب عید هم دیگه ندارن
SHAHIN
02-24-2013, 06:20 PM
The Wollek
02-24-2013, 06:47 PM
عروس و داماد بی خیال :4:
The Great One
02-24-2013, 09:22 PM
چه ماهی باحالی ... یاد اون فامیل دور تو کلاه قرمزی میفتم :4:
:dosh:
S.H.A.Y.A.N
02-24-2013, 09:42 PM
جاده چالوس - ایران :504: :
نمای داخی رولز رویس :5: :
The Great One
02-25-2013, 01:17 AM
:4:
The Wollek
02-25-2013, 10:26 AM
مقبــره ی چــارلــی چــاپــلـیــن در سوییــــس
Y.A.S.E.R
02-28-2013, 07:40 PM
جملات پند آموز و قصار بزرگان
°.°.°.°.°.°.°.°جملات قصار بزرگان°.°.°.°.°.°.°.°.°
وجدان صدای خداوندی است.
لامارتين
نسبت به عمر خود بخيل تر باشيد تا به درهم و دينار.
پيامبر اكرم (ص)
به نيكي گراي و ميازار كس
ره رستگاري همين است و بس
فردوسي
اگر خاموش باشي تا ديگران به سخنت آرند ، بهتر که سخن گوئي و خاموشت کنند.
سقراط
مياساي از آموختن يك زمان
به دانش ميفكن دل اندر گمان
فردوسي
آدمي ساخته ي افكار خويش است ، فردا همان خواهد شد كه امروز مي انديشيده است.
موريس مترلينگ
كسي كه واعظي دروني نداشته باشد ، موعظه هاي مردم سودي به او نمي رساند.
امام محمد باقر (ع)
دوست ندارم جواني از شما را جز بر دو گونه ببينم؛ دانشمند يا دانشجو
امام صادق (ع)
آن را که خرد نیست ، ادب نیست.
امام حسین (ع)
هرگاه خداوند بخواهد كسي را خوار گرداند ، او را از علم و دانش بي بهره مي سازد.
امام علي (ع)
کسانی که دیر قول می دهند ، خوش قول ترین مردم دنیا هستند.
ژان ژاک روسو
تنها فکر خوب داشتن کافی نیست ، اصل این است که آن را خوب به کار بریم.
رنه دکارت
اگر تو به کارهای خود قضاوت کنی ، احتیاج به قضاوت دیگران نخواهی داشت.
اسحاق نیوتون
رهایی و آزادی ، برآیند پرستش خرد است و دانایی.
ارد بزرگ
بسا یک خوردن ، از خوردن های زیادی جلوگیری می کند.
امام علی (ع)
غصه نیمی از پیری است.
امام علی (ع)
آدرس موفقیت : بزرگراه توکل ، بلوار آرامش ، خیابان آزاده
میدان عمل ، مجتمع نشاط ، واحد پشتکار ، پلاک ۲۰ ، منزل خوشبختی
هرگز از کسی که همیشه با من موافق بود ، چیزی یاد نگرفتم . . .
( دکتر علی شریعتی )
دریای طوفانی ، ناخدای لایق می سازد ، همیشه ممنون لحظات
سخت زندگی باش . . .
هدف ، یا تیک میخوره یا ضربدر ، مواظب اهداف خود باشید
چون هر هدفی ، تاریخ مصرفی داره . . .
نامم را پدرم انتخاب کرد ، و نام خانوادگیم را یکی از اجدام ،
دیگر بس است ، راهم را خودم انتخاب خواهم کرد
( دکتر علی شریتی )
دوست برای آن است که نیازت را برآورد نه اینکه تهی بودنت را پر کند . جبران خلیل جبران
بهترین و حقیقی ترین دوستانم از تهی دستانند . توانگران از دوستی چیزی نمی دانند . موزارت
برای آنکه عمر طولانی باشد، باید آهسته زندگی کنیم. سیسرون . . .
ادب خویش را هیچ گاه فرو مگذار ، با وجود آنکه مورد ریشخند باشی . . .
يک روز زندگي به روشن بيني ، بهتر از صد سال عمر در تاريکي است.
بودا
دست سياه را غالبا با دستکش سفيد پنهان مي دارند.
ضرب المثل اسپانيائي
گاه لازم است که انسان ديدگان خود را ببندد زيرا اغلب خود را به نابينائي زدن نيز نوعي خوشبختي است.
اسحاق نيوتن
براي اينکه انسان کمال يابد ، صدسال کافي نيست ، ولي براي بدنامي او يک روز کافي است.
ضرب المثل چيني
چاپلوسي هم گوينده و هم شنونده را فاسد مي كند.
ديل كارنگي
بالاترين زرنگي ها ، پنهان کردن زرنگي است.
ضرب المثل انگليسي
کران واقعي کساني هستند که نمي خواهند بشنوند.
ضرب المثل آفريقائي
دوست کيفيتي است روحي ، که دو جسم را به هم مي پيوندد و براي بقاي دوستي ، دوستان بايد فضيلت و ارزش يکديگر را بشناسند و به ديده ي احترام بنگرند.
ارسطو
آنچه والا بودن یک فرد را ثابت می کند کرده های او نیست ، چون بیخ و بن آنها معلوم نیست و معانی مختلفی دارند ، والایی در ایمان به هدف و آرمان است.
فردریک ویلهلم نیچه
°.°.°.°.°.°.°.°جملات قصار بزرگان°.°.°.°.°.°.°.°.° از خنده ي زياد بپرهيزيد كه دل را مي ميراند.
امام علي (ع)
عاقل همه ي آنچه را كه مي داند نمي گويد ، ولي آنچه را كه مي گويد مي داند.
ارسطو
با ارزش ترين چيز در زندگي اين نيست كه چه چيزهايي را داريم؛ بلكه اين است كه چه كساني را داريم.
پائولو كوئيليو
آنگاه كه تقدير نيست و از تدبير كاري ساخته نيست ، خواستن اگر با تمام وجود تجلي كند ، پاسخ خود را خواهد يافت.
دكتر علي شريعتي
هركه دل به دنيا بندد ، به سه خصلت دل بسته است:
1- اندوهي كه پايان ندارد
2- آرزويي كه بدست نيايد
3- اميدي كه به آن نرسد
امام صادق (ع)
Click4u
02-28-2013, 10:20 PM
تأثیرات گرونی پراید↓
Y.A.S.E.R
02-28-2013, 11:36 PM
تــــیـــپ جدیـــد جــاستــــیـــن بیـــبــر
احتـــمـــالـــا ریـــــ ده تـــو شــلـــوارش :5:
2085
S.H.A.Y.A.N
03-01-2013, 12:30 AM
من خودم طرفدار تریپل اچ هستم اما این عکس خیلی باحاله :136: :
ترجمه :
ای جی : خوردن یک شام با جان سینا »»» اخراج
تریپل اچ : گـــ ا یـــیـــد ن دختر رئیس »»» COO شدن کمپانی
bomb5
03-02-2013, 10:16 AM
کفش های جدید جیم کری:
Y.A.S.E.R
03-02-2013, 01:36 PM
لحظه تحویل سال ۱۳۹۲ هجری شمسی به ساعت رسمی جمهوری اسلامی ایران : ساعت ۱۴ و ۳۱ دقیقه و ۵۶ ثانیه روز چهارشنبه ۳۰ اسفند است .
البته اگر بخواهید به میلادی هم بدانید مطابق است با ۲۰ مارس ۲۰۱۳ میلادی ،سال ۱۳۹۲ سال مار است.
سال مار (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) یعنی سالی که سیاره مشتری پا به برج سرطان می گذارد .
سال های ۱۲۸۴، ۱۲۹۶، ۱۳۰۸، ۱۳۲۰، ۱۳۳۲، ۱۳۴۴، ۱۳۵۶، ۱۳۶۸، ۱۳۸۰، ۱۳۹۲ و … سال های حیوان مار هستند که در آن ها اتفاقات غیر منتظره ای رخ داده که برخی از آن ها در اینجا آورده شده اند :
۱۳۰۸: فوت احمدشاه قاجار , درگیریهای شدید در بیت المقدس.و نخستین برخوردها بین اعراب ویهودیان
۱۳۲۰: حمله ی متفقین (شوروی وانگلیس) به ایران , ورود آمریکا به جنگ دوم جهانی باحمله ژاپن به پرل هاربر
۱۳۳۲: کودتای ۲۸ مرداد , حادثه ی دانشگاه تهران درآستانه ی ورود نیکسون رئیس جمهورآمریکا به ایران , بقدرت رسیدن جمال عبدالناصر درمصر
۱۳۴۴: تیراندازی به شاه درکاخ مرمر , درگیریهای هند وپاکستان برسرکشمیر , شروع انقلاب فرهنگی درچین
۱۳۵۶: درگذشت سید مصطفی ***** و دکتر علی شریعتی
۱۳۶۸: رحلت امام ***** , تخریب دیواربرلین
۱۳۸۰: تخریب برجهای دوقلو درنیویورک , (حرکت سیاره ی پلوتو در برج قوس..برج مقابل طالع ایالات متحده) , حمله ی آمریکا به افغانستان , سیل وبارندگی درشمال و قطع سراسری برق درکشور , برخورد هواپیمای
جاسوسی آمریکا باجنگنده ی چینی
The Wollek
03-02-2013, 02:20 PM
با این تفاسیری که شما عرض کردید
به یاری یزدان امسال شاهد براندازی حکــ.ــومaــت خواهیم بود :w:
---
---
طــــــــــنز
مرد: عزیزم از وقتی میری ورزش هیکلت خیلی قشنگ شده!
زن: از اولشم هیکلم قشنـــــــــــــــگ بووووووود!
مرد: اون که ۱۰۰%… هیکلت همیشه قشنگ بود. اصلاً من هیکلت رو روز اول دیدم خیلی خوشم اومد!
زن: یعنی به خاطر هیکلم، فقط با من ازدواج کردی ؟ خیلی هیــــــــــــزی!
مرد: نه عزیزم، عاشق اخلاقت شدم که باهات دوست شد. هیکلت واسم مهم نبود!
زن: یعنی چی؟! پس این همه ورزش میرم، برای کی میرم برا عمم؟! هیکلم برات مهم نیست؟!!
مرد: عزیزم، موقع دوست شدن مهم نبود، الان که هست!
زن: یعنی الان میرم ورزش، برات بی اهمیت میشم؟!
مرد: فدات شم، قربونت بشم، همه چیزت، تمام وجودت، همه خصوصیاتت، برام مهمه!
زن : یعنی باید همه خصوصیات خوب رو داشته باشم که دوستم داشته باشی؟ خیلی نامردی… چیه پای کسی درمیونه؟؟!!
مرد: بابا، جان مادرت بیخیال شو، چه غلطی کردیم تعریف تو کردیماااا؟؟!!
زن: دیدی… دیدی… پس از اول درست حدس زدم که یه ریگی تو کفشته که داری ازم تعریف می کنی؟! برو از جلو چشام دور شو… یه چند ساعت نمی خوام قیافتو ببینم…
Click4u
03-02-2013, 11:12 PM
می دانی؟؟
یک وقت هایی باید روی یک تکه کاغذ بنویسی"تعطیل است"وبچسبانی پشت شیشه ی افکارت....باید به خودت استراحت بدهی....دراز بکشی...دست هایت را زیر سرت بگذاری...به آسمان خیره شوی وبیخیال سوت بزنی......در دلت بخندی به تمام افکاری که پشت شیشه ذهنت صف کشیده اند.....آن وقت باخود بگویی"بگذار منتظر بمانند"
The Wollek
03-03-2013, 02:09 PM
ســوتی در فیلم آرگـــو
سال 58 و کولر گازی ؟ :h:
Y.A.S.E.R
03-03-2013, 02:35 PM
:5::5::5::5::5::5::5::5::5::5:
:5::5::5::5::5::5::5:
The Wollek
03-04-2013, 08:36 PM
عکس/ بقایای جسد عامل متهم به انفجار دیروز بین الحرمین (18+)
لینک عکس
MAMAD
03-05-2013, 05:02 PM
Scofield
03-06-2013, 02:51 PM
:a:
SHAHIN
03-06-2013, 06:56 PM
Django
03-06-2013, 10:16 PM
Seraph
03-07-2013, 08:55 AM
SHAHIN
03-07-2013, 05:23 PM
من همیشه یه چیزی برام جالب و عجیب بوده و هیچ وقت هم نتونستم درکش کنم
این همه آدم اومدن چیو نگاه کنن؟!!!
هیچکدومشون از خودشون می پرسن چرا اومدیم اینجا اصلا چرا باید بیاییم!!
خدا به ما ایرانی ها رحم کنه
تو صدای امریکا یه گزاش نشون داد که خبرنگاره می پرسید ایرانی ها رو میشناسید؟
از هر کی پرسیدن تو خیابون میگفتن زیاد نه ولی ایران به هر حال خطرناکه نمیشه بهش اعتماد کرد
حق هم دارن
The Wollek
03-08-2013, 02:40 PM
ملت حالا که میبینم دیگه جامعه اینقدر ناامن شده احساس میکنم هر کی مخل امنیت جامعه باشه رو باید از کیــ.ـون دار زد
Click4u
03-11-2013, 10:16 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> .jpg
جشن فارغ التحصیلی دانشجویان مهندسی عمران <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
MAMAD
03-13-2013, 02:36 PM
Hunter Man
03-14-2013, 05:33 PM
عاقبت جوگیری همینه دیگه!!!
Scofield
03-14-2013, 06:51 PM
:h:
SHAHIN
03-14-2013, 10:05 PM
اینم دوتا عکس از دوتا خواننده موردعلاقم:8:
جدیدا هم یه اهنگ دادن بیرون رسما ترکوندن:8:
Click4u
03-15-2013, 02:50 AM
آبگرمکن تولید مهندسین داخلی
نقاشی سه بعدی دو تا از دانشجوهای دانشگاه هنر اردکان یزد
برنده جایزه کاریکاتور برلین
bomb5
05-23-2013, 04:09 PM
فیلم اصغر فرهادی همچنان در رده 3 فیلم های برتر کن 2013 قرار داره.
Django
05-28-2013, 09:17 AM
برید کنار :h:
bomb5
05-28-2013, 09:35 AM
متاسفانه باز هم انتقادات فراوانی علیه اصغر فرهادی روانه شد به خاطر این عکس: من نمیدونم چطوری میتونن با ابروی افراد بازی کنن و با یه عکس اون رو کافر کنن :501:
به امید موفقیت های بیشتر این مرد بزرگ :4:
The Last Outlaw
05-28-2013, 12:21 PM
اصغر آقا چشم زن و بچه اش رو دور ديده رفته ماچ بازي! :4:
Brodus Clay
05-29-2013, 01:57 PM
تـوهیـن بـه آرش بـرهـانی در بـرنـامـه زنـده شبکـه 3 ( دوشـنبـه شـب 6 خـرداد 1392 )
لینکـ دانلـود ( 14 مـگابایت مـدیـافـایـر ) (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
Django
05-29-2013, 04:24 PM
بیا پایین ببینم چه شکلی هستی ؟ :h:
Seraph
05-29-2013, 07:01 PM
1 دقیقه وقت بزار بخون بد نیست .
امروز بعد از جلسه امتحان که از مدرسه ای که امتحانامون اونجا برگزار میشه اومدم بیرون رفتم از طرف پارک برم سمت خونه . جلوم یه فرد یلی چاقی که اونم هم سن خودم بود ( سال سوم دبیرستان رشته ی تجربی هستیم همه توی مدرسه ای که امتحان میدیم ) داشت راه میرفت . یکم جلو تر 2 تا نیمکت روبه روی هم بودن که 3 تا دختر اونجا نشسته بودن و حدود 10 نفر از بچه های یه مدرسه ی دیگه که اونا هم توی حوزه ی ما امتحان میدن اونجا بودن که دختر های دبیرستانی رو اذیت میکردن ( متاسفانه حرکاتی مثل دست زدن به س.ی.ن.ه و ...... که بهتره نگیم ) . این پسر چاقه اومد از جلوی اینا رد شد و از این 10 نفر 2-3 نفرشون تیکه انداختن به این پسره ولی این پسر چاقه سرشو انداخت پایین و سرشو این ور اونور کرد و رفت . کلی زده شد توی حالم . رفتم پیشش بهش که سلام کردم تا شاید یه دلجویی کنم با یه روی خیلی خوش بهم گفت نه داداش ناراحت نشدم. اگر اینا از مسخره ردن من دلشون شاد میشه بزار مسخره کنن خوشحال باشن . بعدش باهام خداحافظی کرد رفت .
خدایی ما به چه امیدی زندگی میکنیم ؟؟؟؟ . اینکه بزرگ ترین ارزومون اینه که با ناموس مردم چند دقیقه بخوابیم ؟؟؟ اینکه از دست مالی کردن دختر مردم خوشحال میشیم ؟؟؟ . اینکه به هیچ دلیل کسی که مشکلی داره رو مسخره میکنیم و میخندیم ؟؟؟؟؟ .
سهراب / قایقت جا دارد ؟؟
منم از همهمه ی اهل زمین دلگیرم ....
Brodus Clay
05-29-2013, 09:08 PM
یـا ابـولفـضـل:u:
DEAD MAN
05-29-2013, 09:17 PM
DEAD MAN
05-30-2013, 12:46 PM
:504:من سکوت میکنم :504:
Junior
05-30-2013, 10:03 PM
MAMAD
05-31-2013, 12:24 AM
css3 +html5
Click4u
05-31-2013, 01:40 AM
Brodus Clay
05-31-2013, 11:49 AM
قدیــمــی ترین عــکــس از حــرم امــام رضــا .
SHAHIN
06-01-2013, 01:31 PM
:8::8::8:مدل موی جدید سالار:8::8::8:
The Wollek
06-02-2013, 12:31 PM
حالشــو ببریــد
Holy Diver
06-02-2013, 12:40 PM
:8::8::8:مدل موی جدید سالار:8::8::8:
من همین الان به Ozzy زنگ میزنم که خودشو ذبح کنه.
DEAD MAN
06-02-2013, 12:41 PM
این حکمیت مک ماهون همون Mr. McMahon خودمون نبوده ؟؟؟:4:!!!
bomb5
06-02-2013, 08:23 PM
پارک 3 بعدی
SHAHIN
06-02-2013, 08:28 PM
من همین الان به Ozzy زنگ میزنم که خودشو ذبح کنه.
از خداشون هم باشه یکی مثل شاهین تیشرتشون بپوشه
الا باید برن افتخار کنن
بگذریم..
این عکس ته خندست مخصوصا جایی که بزرگوار فن زدن یاد میده:136:
Holy Diver
06-02-2013, 08:43 PM
از خداشون هم باشه یکی مثل شاهین تیشرتشون بپوشه
الا باید برن افتخار کنن
بگذریم..
مشکلی با تیشرت نیست دوست عزیز.
farzam_12
06-04-2013, 02:35 PM
یعنی دهن ایم جرج ر.ر مارتین (نویسنده ی game of thrones) سرویس.بعد از دیدن قسمت 9 فصل 4 حالم رو بد جور گرفت.کسایی که به این سریال خیلی علاقه دارن حال منو می فهمن
اینم یه عکس غم انگیز از این سریال برای علاقه مندان این سریال زیبا
TRIPLE-H
06-04-2013, 09:38 PM
TRIPLE-H
06-04-2013, 09:48 PM
مــان از دســت ایــن خــانومــا !
بدلیل حجم بالای تصاویر متحرک لطفا تا لود شدن کامل تصاویر منتظر بمانید
SHAHIN
06-05-2013, 01:47 PM
امروز تولد سامان ویلسون رهبر گروه زد بازیه
SHAHIN
06-06-2013, 12:44 PM
اولین اسکرین شات از نسخه ی جدید WWE 2K 14
با اسم Grand Theft Auto : WWE city
:)))))))
Click4u
06-07-2013, 10:56 PM
تیکه کلام ما :4:↓
و اینم جواب استقلالی ها که بلدند اینو بگن:
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> vscSqFdbbP45ki3-ScwEw
و دوباره جواب ما
مهدوی کیا
:8:
اصلاً فهمیدین چی شد؟ :4:
The Wollek
06-09-2013, 09:19 PM
تا کِی ستـــم :501:
عاغا دیروز آخرین امتحانمو دادمو دیگه فارغ التحصیل شدم :دی
چنان خوشحالی ای دیروز از خودم در کردم که حد نداشت
از امروز دیگه هیشکی حق نداره بهم بگه مجی...نا سلامتی واسه خودمون خری شدیم..باید بگین عاغا مجی :دی
MAMAD
06-15-2013, 05:14 AM
اگه قضیه دور قبل (88) پیش نیاد معجزه بصیرت رخ نده همینجور با همین ریتم میره بالا
Brodus Clay
06-15-2013, 07:00 PM
بـلـاخـره ریـس جـمـهـور شـد :4:
تــبــریکــ :5:
SHAHIN
06-16-2013, 07:46 PM
امروز تولد این مرده کسی که همه ی عمرش رو با پلیس و سیستم کثیف ایلومیناتی جنگید و کشتنش .... کسی که اسم کمپانی خودش رو گذاشت رویاهای جاشوا که یادش نره اگه الان بزرگه به خاطره طرفدارایی مثله جاشوای مریضه و تنها هدفش جنگیدن واسه رویاهای جاشوا و دیگر بچه های سیاه پوست بی بضاعت بود
همچنین امروز تولد شاهین لوو رپر گروه tm bax هم هست
The Wollek
06-18-2013, 08:19 AM
این عکس شما رو یاد چی میندازه ؟
-------
طنـز
یک روز یک کشیش مسیحی، راهب بودایی، و ملای مسلمان تصمیم میگیرند تا ببینندکدوم توی کارش بهتره... به همین منظور، تصمیم میگیرند که هر کدوم به یک جنگل برند، یک "خرس" پیدا کنند و سعی کنند اون "خرس" رو به دین خودشون دعوت کنند. بعد از مدتی، دور هم جمع میشند و از تجربه شون صحبت میکند... اول از همه کشیش شروع به صحبت کرد :"وقتی خرس رو دیدم، براش چند آیه از کتاب مقدس (درباره قدرتصلح، کمک و مهربانی به دیگران) خوندم و بهش آب مقدس پاشیدم. خرس اونقدر شیفته ومبهوت شد که قراره هفتهٔ دیگه اولین مراسم تشریف ش برگزار بشه".
راهبه بودایی گفت: "من خرسی رو کنار یک جوی آب توی جنگل دیدم..براش مقداری ازکلمات آسمانی بودای بزرگ موعظه کردم. براش از قدرت ریاضت، تمرکز و قانون کارما) قانون عمل و عکس العمل رفتار آدمی) صحبت کردم. خرس آنقدر علاقه مند شده بودکه به من اجازه داد غسل تعمید بدهمش و براش یک اسم مذهبی-بودایی انتخاب کنم".
پس از آن، هر دو به ملای مسلمان نگاه کردند که روی تخت (و در حالی که از سر تاپا بدنش توی گچ بود) دراز کشیده بود. ملا گفت :"هههممم...الان که به گذشته و اون روز فکر میکنم، میبینم که شاید نباید کارم رو با "ختنه کردن" شروع میکردم".
farzam_12
06-18-2013, 10:37 AM
گوشه ای از شباهت زبان گیلکی با انگلیسی رو می بینیم.
البته من بگم زبان گیلکی در جاهای مختلف گیلان فرق می کنه و همه از این اصطلاحات استفاده نمی کنن و این عکس مخلوطی از زبان همه ی جاهاست.
--------------------------------------------------------------------
در ضمن من به آقای غرضی هم تبریک می گم که با رقابت حساسی که با آرای باطله داشت مقتدرانه شکست خورد:4:و این شکست هیچی از ارزش های او کم نخواهد کرد
DEAD MAN
06-18-2013, 05:21 PM
صعود تیم ملی ایران به جام جهانی 2014 برزیل رو به تمام دوستان عزیز تبریک می گم .
ایران به عنوان سرگروه در گروه A طبق جدول زیر به جام جهانی راه پیدا کرد :
1- ایران - 16 امتیاز
2- کره جنوبی 14 امتیاز - تفاضل گل 6+
3- ازبکستان 14 امتیاز - تفاضل گل 5+
4- قطر- 7 امتیاز
5 - لبنان - 5 امتیاز
farzam_12
06-20-2013, 10:08 AM
امروز یه چند تا سایت سینمایی خارجی رفتم و با یک خبر ناراحت کننده مواجه شدم و اون هم خبر مرگ جیمز گاندلفینی تو سن 51 سالگی بود
از بهترین اثر های جیمز رو می شه سریال سوپرانوس معرفی کرد که سریالی مافیایی در سبک پدر خوانده بود. به کسایی که این سریال رو ندیدن پیشنهاد می کنم این اثر فوق العاده رو ببینن
Brodus Clay
06-23-2013, 08:19 PM
لقــبـ Crazy بـــرازندشـه :15:
پست جهت بالا امدن تاپیک بـود:4:
SASAN
06-23-2013, 08:49 PM
1 سال گذشت ....
The Wollek
06-25-2013, 02:14 PM
داغ داغ ...
لحظاتی پیش تو مینی کلیپ توسط این فرد سر 5000 تا پول لــوله شدیم
هر کی ادعا داره بره باهاش مسابقه بده
( توجه کنید به Rank این بازیکن )
:159:
The Wollek
06-27-2013, 01:00 PM
The Wollek
06-28-2013, 10:59 AM
بنده از سر بیکاری بیشتر اوقات میرم مینی
لوکـی اسپیــن تو حلق گیمــر ها :73:
شانسی رو داشته باشید :13:
ما این هستیم دیگه :15:
The Wollek
06-28-2013, 08:10 PM
:13: :13: :13:
معنی واقعی نوشابه زمـزم را دریابید
دستتو رو بزارید رو « میم » آخر و به تصویری که میبینید به دقت توجه کنید چه میبینید
اگه نگرفتید مطلب رو زیاد به مختون فشار بیارید تا بفهمید چی شد :4:
The Fury
06-30-2013, 01:32 PM
اين 2 تا فنچولن اين قد اتيش پارن واي به حال
زماني كه بزرگ شن چي ميييييشن خدا به داد دوست پسراشون برسه:4::4::4:
2256
Seraph
07-01-2013, 02:04 PM
جاتون خالی خونمون هیچ کس نبود رفتم شبکه 3 نگاه کردم :4:
steve austin
07-01-2013, 10:00 PM
راک باتم:4:
TRIPLE-H
07-06-2013, 11:55 AM
SASAN
07-06-2013, 12:03 PM
کلا کارهای ریمیکس آچنان جالب در نمیاد ، منم خوش نمیاد ... اما این اثر جالب شده ، همخونی داره با هم !
Linkin Park Ft. Rihanna - In My Remains / Princess OF China
DOWNLOAD (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
The Wollek
07-06-2013, 09:10 PM
وضعیت دانشجوهای ایرانی
شروع ترم
یک هفته بعد از شروع ترم
دو هفته بعد از شروع ترم
قبل از میان ترم
در طول امتحان میان ترم
بعد از امتحان میان ترم
قبل از امتحان
پایان ترم
اطلاع از برنامه پایان ترم
7 روز قبل از پایان ترم
6 روز قبل از پایان ترم
5 روز قبل از پایان ترم
4 روز قبل از پایان ترم
2 روز قبل از پایان ترم
1 روز قبل از پایان ترم
شب قبل از امتحان
1 ساعت قبل از امتحان
در طول امتحان
هنگام خروج از
سالن امتحان
The Wollek
07-07-2013, 01:46 PM
:b:
-------
SASAN
07-08-2013, 10:22 AM
بعد از 77 سال ♥ ....
SHAHIN
07-10-2013, 02:11 PM
خب با یه پست رپی در خدمت تون هستم:4:
اول از همه این که اهنگ یاس با این رپر آمریکایی چند وقتی هست آمادست ولی دلیل اینکه تا حالا پخش نشده اینکه
قصد دارن همزمان با موزیک ویدئو اهنگ هم پخش کنن ولی یاس گفته اگه قرار باشه ساخت ویدئو خیلی طول بکشه اول اهنگ میدن بیرون
دوم اینکه طرفداران یاس هم در فیس ب.وک به 1 میلیون رسیدند
سوم اینکه حصین البومش تا 3 هفته دیگه اماده بود ولی بنا به دلایلی بعضی مسائل که فکر کنم همه میدونن کلا خداحافظی کردو دیگه از البوم خبری نیست
چهارم اهنگ جدید tm bax در راهه
پنحم هم زد بازی بعد یه سال اهنگ گروهی میده که همه توش هستن(البته به جز ویلسون:4:)
شیشم بین گروه زد بازی و کاغذ درگیری بوجود امده که احتمال داره همین روزا بیگرز دیس کنه زد بازیو
هفتم هم اینکه هفته پیش سعید sp (اهنگ ساز گروه جادوگران)یه ریمیکس از اهنگ یه مشت سرباز هیچکس بیرون داد که به نظر خیلی ها از خود اهنگ اصلی هم قشنگ تره
هشتم سیجل با بهزاد لیتو دارن رو اهنگ جدید باز کار میکنن
نهم البوم خاکستری از لیتو تو همین تابستون میاد
دهم تو اخرین قسمت برنامه از زیر زمین تا بام تهران قرار گروه زد بازی حضور داشته باشه
یازدهمون یه دو نفر اهنگ کی از پشت لباستو میبنده تتلو دیس کردن به اسم من از پشت لباسشو میبندم
دوازدهم پای تتلو نفله شد و بخیه زده فکر کنم تاندوم پاش هم پاره شده
سیزدهم صادق هنوز زندانه
چهاردهم هفته پیش یه جشنواه زیر زمینی بوده به اسم 021 تو تهران که پیشرو و علی اوج هم بودن توش محصولات 021(مثل تیشرت کلا دستبند)میفروختن امضا میکردن
دیگه هم خبری نیست:4:
The Wollek
07-10-2013, 03:49 PM
عاغا یه تاپیک زده بودم در مورد بحث و گفتگو در مورد سبک سای...نمیتونم پیداش کنم !
کسی ندیدش؟...نگرانشم!
SHAHIN
07-11-2013, 07:50 PM
نبیلتی هم بیت ساز گروه tm bax جدیدا صاحب یه دختر خوشگل شده
تبریک میگیم بهش:8:
Seraph
07-11-2013, 08:02 PM
من ابولفضل رو زیاد نمیشناختم ولی از رفتنش یه حسی بهم دست داد که انگار یه طرف سایت میلنگه :2:. امیدوارم همیشه موفق باشه و به زندگیش برسه و به انجمن هم سر بزنه :8:
Tiesto Is My Life
Seraph
07-13-2013, 03:18 PM
عمو گند زدی ، دختر مردم له شد :a:
Brodus Clay
07-13-2013, 03:27 PM
مــنحــرف :4:
The Great One
07-13-2013, 10:46 PM
ایران حیف بازی آخرش رو این شکلی باخت و نتونست بازی همیشگیش رو انجام بده :12:
:504:
جوگیر که یکی دوتا نیست :501:
MrHOF
07-13-2013, 10:48 PM
:13:
درسته حالا ما هم طرفدار آلمان هستیم ولی دیگه نه جلو تیم ملی خودمون
خدایا ، اینا چرا به ملکوت نمی پیوندن ؟
Osama bin Shayan
07-13-2013, 11:22 PM
به همون دلیل که جنت احمدی نمیپیونده :-" شگادی :d
SHAHIN
07-15-2013, 07:44 PM
مانی این دبانک همین امسال هست شیمس بالا آویزون اونم که ما تحت گرامی نمایان کرده پانک هست:136::4:
SHAHIN
07-16-2013, 01:40 PM
عکس جدید از سامان:8:سهراب:8:علیرضا:8:
فعلا همشون تو تهران هستن
MAMAD
07-16-2013, 08:03 PM
سابقه پیامکی ایرانسل(هر پیام ۷۵تومان) برنده: هر روز لپ تاپ
سوال :
۱: آب خوبه؟ بله
۲:درخت چه رنگ است؟ سبز
۳:آهن سفت تره یا پنبه؟ آهن
سوال آخر: شخصی که نظریه بوروکراسی پست مدرن را باب کرد که بود
و اون روز تو خلوت خودش به چی فکر میکرد !؟
یهو بگو نمیخوام لپ تاپ بدم دیگه :-|
AƦAƾH
07-16-2013, 09:13 PM
رکورد جدید فکر کنم در تاریخ Iwe زده شد :4:
تبریک میگیم :4: :5:
The Wollek
07-16-2013, 09:41 PM
این یارو که آر پی جی گرفته با خودش چی فکر کرده آخه !!!
MAMAD
07-17-2013, 05:00 AM
شاید این اتفاق بزرگی برا انجمن ما نباشه اما مطمئنا تو این شرایط محدود و چیلترینگ دستاورد کمی نیست
دم همه بچه هایی که واسه این انجمن زحمت کشیدن و اونایی که تازه اومدن و زحمت میکشن گرم
خدا لعنت کنه این چیلترینگ ,مطمئنن اگه بچه ها و زحمتشون نبود فیلترینگ سایت رو نابود میکرد
این همت بچه ها از کاربرش تا بالاترین پستش بود که سایت رو تا اینجا نگه داشته..
انجمن ما شاید دیگه تاپ ترین در کنار انجمن ها ی جهانی نباشه
اما بهترین انجمن پارسی زبان هست و هرچقدر هم مشکل توش باشه دوستی هاش ادامه داره
مگه میشه روزی 2000 نفر بیان همه هم یک نظر یک سو کاملا همخونی داشته باشن!
انشالا جو انجمن همینجور که خوبه بمونه و بهتر از این هم بــشه
پاینده باشین..
SHAHIN
07-17-2013, 07:11 PM
عکس پیمان معادی با کریستین استوارت بازیگر معروف سری فیلم های Twilight در فیلم جدیدش...
و سمت چپی بازیگر فیلم فرار از زندان با نقش تویینر..
این بازیگران برای شرکت در فیلم "Camp X-Ray" آماده میشوند.
King Of Darkness
07-17-2013, 07:58 PM
این که تبلیغ میکنه wwe و میگه Pleaze Don't Try This At Home اینجاستا.
انقدر تمرین کرده تو خونه در هر شرایطی Suplex میزنه :4:
:136::136::136:
SHAHIN
07-18-2013, 01:11 PM
قبل از شرکت توی یک برنامه رادیویی چستر یکم وقت صرف کرده و با یک بی خانمان صحبت کرده معنی تتو هاش رو براش توضیح داده و بش پول داده.:8:
و اما البوم جدید شاهین:8:اشرار تو مهر ماه آماده باشن البوم جدید به اسم ترامادول:8:
شاید این اتفاق بزرگی برا انجمن ما نباشه اما مطمئنا تو این شرایط محدود و چیلترینگ دستاورد کمی نیست
دم همه بچه هایی که واسه این انجمن زحمت کشیدن و اونایی که تازه اومدن و زحمت میکشن گرم
خدا لعنت کنه این چیلترینگ ,مطمئنن اگه بچه ها و زحمتشون نبود فیلترینگ سایت رو نابود میکرد
این همت بچه ها از کاربرش تا بالاترین پستش بود که سایت رو تا اینجا نگه داشته..
انجمن ما شاید دیگه تاپ ترین در کنار انجمن ها ی جهانی نباشه
اما بهترین انجمن پارسی زبان هست و هرچقدر هم مشکل توش باشه دوستی هاش ادامه داره
مگه میشه روزی 2000 نفر بیان همه هم یک نظر یک سو کاملا همخونی داشته باشن!
انشالا جو انجمن همینجور که خوبه بمونه و بهتر از این هم بــشه
پاینده باشین..
:8:
:D
SHAHIN
07-18-2013, 10:26 PM
درود دوستان
شرمنده این پست شاید خیلی ربط نداشته باشه ولی اگه کمک کنید خیلی ممنون میشم
من بازی کانتر نصب کردم رو ویندوز 7 بازی که روش کلیلک میکنم میره تو بازی دوتا عکس اولیه هم نشون میده ولی بعد این ارور میده
از بازی میاد بریون رو هر کدوم از ایکون ها چه طلایی چه نقره ای کلیک کنم اینجوری میشه
اگه دوستان میتونن کمک کنم این مشکل رفع کنم خیلی ممنون میشم
ممنون
بدرود
درود دوستان
شرمنده این پست شاید خیلی ربط نداشته باشه ولی اگه کمک کنید خیلی ممنون میشم
من بازی کانتر نصب کردم رو ویندوز 7 بازی که روش کلیلک میکنم میره تو بازی دوتا عکس اولیه هم نشون میده ولی بعد این ارور میده
از بازی میاد بریون رو هر کدوم از ایکون ها چه طلایی چه نقره ای کلیک کنم اینجوری میشه
اگه دوستان میتونن کمک کنم این مشکل رفع کنم خیلی ممنون میشم
ممنون
بدرود
سلام
به فایلی که بازی رو توش ریختید برید یک آیکون به نام hl وجود داره
روش کلیک راست کنید بعد گزینه Properties رو بزنید بعد قسمت Compatibility رو انتخاب کنید
توی اون قسمت یه گزینه ای هست به اسم Run this Program Compatibility mode for
اون گزینه رو روی ویندوز XP سرویس پک دو یا سه انتخاب کنید بعد اوکی کنید
ببینید درست میشه !
SHAHIN
07-18-2013, 11:21 PM
سلام
به فایلی که بازی رو توش ریختید برید یک آیکون به نام hl وجود داره
روش کلیک راست کنید بعد گزینه Properties رو بزنید بعد قسمت Compatibility رو انتخاب کنید
توی اون قسمت یه گزینه ای هست به اسم Run this Program Compatibility mode for
اون گزینه رو روی ویندوز XP سرویس پک دو یا سه انتخاب کنید بعد اوکی کنید
ببینید درست میشه !
ممنون عزیز درست شد مشکل من رفع شد
SHAHIN
07-20-2013, 04:48 PM
:iwe:
Dash.Ali
07-20-2013, 05:33 PM
مردی قصد ازدواج داشتو برای انتخاب همسر خود از بین چهار گزینه موجود نفری هزار دلار به آنها داد
زن اول تمام پ.ل را خرج خرید لباس کرد
زن دوم پول را نپذیرفت
زن سوم همه آن را صرف خیریه کرد
اما چهارمی یک حساب بانکی باز کرد و پول را پس انداز کرد
سر انجام مرد با زنی ازدواج کرد که س*ی*ن*ه های بزرگتری داشت
:10:
قانون دوم نیوتن
اگه شما با سرعت نور پشتک بزنید میتونید به س*و*ر*ا*خ ک*و*ن*ت*و*ن چشمک بزنید
Dash.Ali
07-20-2013, 07:49 PM
یارو میره مهمونی ، شب موقع خواب صاحب خونه بهش میگه:
جاتو کجا بندازم تو اتاق نی نی خوبه؟
یارو با خودش فکر میکنه کی حوصله گریه بچه داره.
بعد به صاحب خونه میگه:
نه ممنون همینجا تو حال خوبه!
صبح پا میشه بره دستشویی یهو یه دختر خوشگل با لباس خواب میبینه میگه
شما دختر فلانی هستی ؟ اسمتون چیه؟
دختره میگه: نی نی. اسم شما چیه؟
میگه: من ..خرگاو الاغ نفهم بیشور
:21:
طرز تهيه پسر
گوشت, پوست و استخوان: به طور ميانگين 15کيلوگرم
چربي عضله نما: 60کيلوگرم
تافت و چسب مو : 3 قوطي
قدرت زبون بازي : 72ساعت بي وقفه
دروغگويي: 20بار در ثانيه
قدرت ابراز علاقه: 60 اسب بخار
قدرت پيچوندن : 30دور در دقيقه
تنبلي: عصاره ي 70 آدم فراخ
صبر و شکيبايي: در اين مورد ذائقه اي مي باشد
قدرت حرکت چشم:380 درجه در همه ي جهات
مواد لازم جهت تهیه دختر
1 - گوشت ، پوست و استخوان : 49کیلو گرم
2 - لوازم آرایش : 3 کیلو
3 - قر : 50 دور در دقیقه
4 - رو : 75 لیتر
5 - نق : روزانه 8 ساعت
6 - ناز: 7 کیلو
7 - زبان : 14 متر و سی سانت
8 - حوصله : سه گرم
9 - سر درد مصلحتی : به میزان لازم
10 - اشک : 3000لیتر
11 - حسد : 2 تن
12 - عشوه شتری : 92مایل
13 - عقل : کمی تا قسمتی ابری
سر کلاس تنظیم جمعیت استاد گفته تعداد اسپرم ها نباید کمتر از 20 میلیون باشه وگرنه حاملگی انجام نمیگیره.|:
بعد یکی از بچه ها گفته استاد از کجا بفهمیم 20 میلیونه ؟؟
یکی دیگه گفته بریز رو میز استاد میشمره واست
MR.MONEY BANK
07-20-2013, 08:50 PM
خانواده مارك هنري پس از شكست هنري از جان سينا:136::136::136:
Dash.Ali
07-21-2013, 08:18 PM
چند نا جوک باحال گیر اوردم تو پست بعدی میزنم این یکیو جدا زدم چون واقعا عالیه
يارو تو جهنم بوده، سرش و مي*كنه تو بهشت میگه: آب جوش نمی خواين؟
میگن: نه ...
میگه : باشه، پس من يه دونه موز برداشتم ...!
Dash.Ali
07-21-2013, 08:20 PM
زن ایده آل کسی است که
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.Error 404 Page Not Found
شماره هاي توي گوشيمون ٩٩٪ بيخودنا...
حالا كافيه يكيو پاك كنیم...
فرداش مرگ و زندگيمون دست همون يه نفر ميفته..
ﭘﺴﺮﻩ ﺗﻮ ﭘﺮﻭﻓﺎﯾﻞ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺑﻮﺩ:
ﺗﻮﻟﺪﺕ ﻣﺒﺎﺭﮎ
ﺍﯾﺸﺎﻟﻠﻪ 9378673426 ﺳﺎﻟﻪ ﺑﺸﯽ |:
ﯾﻌﻨﯽ ﺧﻼﻗﯿﺖ ﺷﻤﺎﺭﻩ ﺩﺍﺩﻧﺶ ﻧﺎﺑﻮﺩﻡ ﮐﺮﺩ!!!!! :-/
:24::24:
نحوه سرچ کردن دخترا و پسر ها در گوگل
پسر :* دانلود 2 angry birds برای آیپد
دختر :* دانلود اون بازیه که تو گوشی سارا بود جوجو هاش خوشگمل بودن واسه اون گوشی صولتیم
اگر از بچگی به جای سیگار بهمون می گفتن “مسواک” ضرر داره، الان هیچ کس دندون درد نداشت، همه دور هم جمع می شدیم یواشکی مسواک می زدیم
روایت داریم که تو بهشت لازم نیست یه بار که یو اس بی رو میزنی به کامپیوتر درش بیاری برعکسش کنی دوباره بزنی ! همیشه بار اول همون جهتیه که باید باشه !
© The Phantom Pain
07-21-2013, 08:27 PM
" ابی " به عنوان بازیگر !
در سریال جدید داوود میرباقری ...
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 3_n.jpg
محسن طنابنده !
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
Dash.Ali
07-21-2013, 08:33 PM
سر امتحان فارسی عمومی سوال اومده شعر پله پله تا ملاقات خدا از کیست؟
خوب چکار کنم هیچ جوابی جز حمیرا یادم نیمد
استاد دیوس حذفم کرد
MR.MONEY BANK
07-21-2013, 10:03 PM
ديشب داشتم كتاب ميخوندم برق رفت ... يه نيم ساعتی زير نور چراغ قوه گوشيم كتاب رو خوندم تا برق باز بياد ... اين نيم ساعتو تا آخر عمرِبچم تو سرش ميزنم ... ميگم ما زير نور چراغ قوه به بدبختی كتاب ميخونديم ... اونوخ شما اينجوري !!!
..................................................
ﺩﯾﺮﻭﺯ ﺗﻮ ﺧﯿﺎﺑﻮﻥ ﯾﻪ دوست دخدر ﭘﯿﺪﺍ ﮐﺮﺩﻡ،
ﮔﻔﺘﻢ خوووب ﻻﺑﺪ ﺻﺎﺣﺒﺶ ﺩﺍﺭﻩ ﺩﻧﺒﺎﻟﺶ ﻣﯽ ﮔﺮﺩﻩ،
ﺍﺯ ﺭﻭ ﺯﻣﯿﻦ ﺑﺮﺵ ﺩﺍﺷﺘﻢ، ﺗﻤﯿﺰﺵ ﮐﺮﺩﻡ،
ﺑﺮﺩﻡ ﺑﻪ ﻣﺴﺠﺪ ﻣﺤﻞ ﺗﺤﻮﯾﻠﺶ ﺩﺍﺩﻡ...
ﺑﻌﻠﻪ ﯾﻪ ﻫﻤﭽﯿﻦ ﺷﺨﺼﯿﺘﯽ ﺩﺍﺭﻡ ﻣﻦ ^_^
.................................................. .........
دقت کردین تو فیلم های ترسناک طرف میخواد فرار کنه هیچ وقت ماشینش روشن نمیشه؟
.................................................. .....
انشای این هفته
علــــم بهــــتر اســت يـا پــــــــــرايد . . ؟
.................................................. .....
اومدم خونه مادرم نمازش تموم شده بود، داشت دعا مي كرد ... تا منو ديد گفت: اينو مي گما خدا ....
نمي دونم داشت پشت سر من به خدا چي مي گفت ...
.................................................. ...........
اقا من یه کشف بزرگی کردم :
حرف R همون حرف P هست فقط خسته بوده پاهاشو باز کرده !
حرف Z همون حرف N هست فقط خوابیده !
حرف @ هم همون a هست فقط مقنعه سرش کرده !
وااااااااااااای چقدر باهوشم ^_^:24::24:
MR.MONEY BANK
07-21-2013, 10:09 PM
اغا شما هم وقتی میخوایید برید دستشویی مثل گروه ضربت که دنبال مجرم باشن میرید داخل و در و دیوار و نگاه میکنید که سوسک نباشه یا من فقط اینجوریم ؟
:24::21::24::21:
به خواهرزاده ام میگم : دایی جوون حالا دیگه کارتون کافیه، دیگه برو بخواب...
میگه : تو برو بشین انجمن كشتي كج خودت تو کار منم دخالت نکن...!!!!!
.
.
حلالم کنیــــــــد.....!!!!!!!
Gentelman
07-22-2013, 02:03 PM
موجودی به نام "مَردُم "
مَردُم به موجودی گفته میشه که از بدو تولد همراهیت میکنه و تا روز مرگت مجبوری که برای اون زندگی کنی.
برای مَردُم خیلی مهمه که تو چی میپوشی؟ کجا میری؟ چند سالته؟ بابات چیکارس؟ ناهار چی خوردی؟ چند روز یه بار حموم میری؟ چرا حالت خوب نیست؟ چرا میخندی؟ چرا ساکتی؟ چرا نیستی؟ چرا اومدی؟ چرا اینطوری نوشتی؟ عاشق شدی؟ چرا اونطوری نوشتی؟ فارغ شدی؟ چرا چشات قرمزه ؟ چرا لاغر شدی؟ شکست عاطفی خوردی؟ چرا چاق شدی؟ زندگی بهت ساخته؟
... و چراهای بسیاری که تا جوابش رو بدست نیاره دست از سرت ور نمیداره.
مَردُم ذاتا قاضی به دنیا میاد ، بدونِ اینکه خودت خبر داشته باشی، جلسه دادگاه برات تشکیل میده، روت قضاوت میکنه، حکم برات صادر میکنه و در نهایت محکوم میشی.
مَردُم قابلیت اینو داره که همه جا باشه، هرجا بری میتونی ببینیش، حتی تو خواب.
اما مَردُم همیشه از یه چیزی میترسه، از اینکه تو بهش بی توجهی کنی، محلش نذاری، حرفاش رو نشنوی و کاراش رو نبینی.
پس دستت رو بذار رو گوشت، چشمات رو ببند و بی توجه بهش از کنارش عبور کن و مشغول کار خودت شو...
می خواستم به دنیا بیام، در یک زایشگاه عمومی؛ پدر بزرگم به مادرم گفت: فقط بیمارستان خصوصی!
مادرم گفت: چرا؟...پدر بزرگم گفت: مردم چه می گویند؟!
می خواستم به مدرسه بروم، همان مدرسه ی سر کوچه ی مان؛ مادرم گفت: فقط مدرسه ی غیر انتفاعی!
پدرم گفت: چرا؟... مادرم گفت: مردم چه می گویند؟!
به رشته ی انسانی علاقه داشتم. پدرم گفت: فقط ریاضی!
گفتم: چرا؟... پدرم گفت: مردم چه می گویند؟!
با دختری روستایی می خواستم ازدواج کنم. خواهرم گفت: مگر من بمیرم.
گفتم: چرا؟... خواهرم گفت: مردم چه می گویند؟!
می خواستم پول مراسم عروسی را سرمایه ی زندگی ام کنم. پدر و مادرم گفتند: مگر از روی نعش ما رد شوی.
گفتم: چرا؟... آنها گفتند: مردم چه می گویند؟!
می خواستم به اندازه ی جیبم خانه ای در پایین شهر اجاره کنم. مادرم گفت: وای بر من.
گفتم: چرا؟... مادرم گفت: مردم چه می گویند؟!
اولین مهمانی بعد از عروسیمان بود. می خواستم ساده باشد و صمیمی. همسرم گفت: شکست، به همین زودی؟!
گفتم: چرا؟... همسرم گفت: مردم چه می گویند؟!
می خواستم یک ماشین مدل پایین بخرم، در حد وسعم، تا عصای دستم باشد. همسرم گفت: خدا مرگم دهد.
گفتم: چرا؟... همسرم گفت: مردم چه می گویند؟!
بچه ام می خواست به دنیا بیاید، در یک زایشگاه عمومی. پدرم گفت: فقط بیمارستان خصوصی!
گفتم: چرا؟... پدرم گفت: مردم چه می گویند؟!
بچه ام می خواست به مدرسه برود، رشته ی تحصیلی اش را برگزیند، ازدواج کند...
می خواستم بمیرم. بر سر قبرم بحث شد. پسرم گفت: پایین قبرستان. زنم جیغ کشید.
دخترم گفت: چه شده؟... زنم گفت: مردم چه می گویند؟!
مُردم. برادرم برای مراسم ترحیمم مسجد ساده ای در نظر گرفت. خواهرم اشک ریخت و گفت: مردم چه می گویند؟!
از طرف قبرستان سنگ قبر ساده ای بر سر مزارم گذاشتند. اما برادرم گفت: مردم چه می گویند؟!
خودش سنگ قبری برایم سفارش داد که عکسم را رویش حک کردند.
حالا من در اینجا در حفره ای تنگ خانه دارم و تمام سرمایه ام برای ادامه ی زندگی جمله ای بیش نبود: مردم چه می گویند؟!
مردمی که عمری نگران حرفهایشان بودم، حالا حتی لحظه ای هم نگران من نیستند...
Gentelman
07-22-2013, 02:16 PM
جوراب های کثیف رو به پره های پنکه ببندید و پنکه را روشن کنید.
* با هندوانه یه قل دو قل بازی کنین !
* به دوست دکترتون بگین : مرض جدید چی داری ؟!
* نصف شب زنگ بزنید به اورژانس و بگویید: من مرض دارم ، بیاین منو ببرید!
* روز بازی پرسپولیس با استقلال، وسط تماشاچی ها بنشینید و با صدای بلند، ابومسلم را تشویق کنید !
* هفت تیری بذارید رو شقیقه راننده مترو و بگید یالا برو دبی.
* پیراهن را روی کت بپوشید.
* دقت کنید وقتی در مهمونی براتون نوشیدنی آوردند همه را اندازه بگیرید و بزرگترین رو انتخاب کنید تا کلاه سرتون نره.
* ماست را با چنگال بخورید.
* زنگ در خونه ها رو بزنین بعد وایسین ببینید چی میشه.
* سر جلسه کنکور بهترین وقت برای تخمه شکستنه.
* برای روز اول دانشگاه روپوش مدرسه بپوشید و کیف جومونگ به پشتتون آویزان کنید.
* سرتون رو به جای شامپو با سنگ پا بشورین تا خوب تمیز بشه.
* جزوه های کلاسیتون رو با دوات و قلم نی بنویسید.
* داخل خیابان بلندگو دستی بگیرید و بگید "پژو بزن کنار وگرنه گازت می گیرم”
* دم در ورودی دانشگاه چند قالب صابون بذارید.
* توی رستوران های باکلاس ته بشقابتون رو لیس بزنید .
* توی عروسی کراوات مهمونها رو با قیچی ببرید و در برید
* 100 تا قرص ویتامین c بخورید و بگید خود کشی کردم
* وقتی رئیستون حرف با مزه ای زد بزنید پس کله اش و بلند بلند بخندید
* تو خیابون داد بزنید : هی خره ! بعد هر کی برگشت بهش بگید مگه به خودت شک داری
* تو مترو محکم بزنید پس گردن بغلیتون و بعد که برگشت بلند بزنید زیر خنده
* کمربندتون رو به عنوان دم پشتتون وصل کنید و برید تو جامعه بچرخید
* از قصد تصادف کنید
* تو یه برج بیست طبقه تو آسانسور بمونید و هی برید طبقه 20 و برگردید پایین
* اگه پلیس مدارک ماشین رو خواست تحویلش بدید و بپرید برید سوار ماشینش بشید و در برید
* از پیف پاف به جای عطر استفاده کنید
* وقتی با کسی مشغول صحبت هستید آدامستان را در آورده و به دماقش بچسبانید
* روی زمین صاف مدام زمین بخورید
* از نرده پله های محل کارتان سر بخورید
* به جای جوراب دستکش پایتان کنید و صندل لا انگشتی بپوشید
* روی زیر شلواری راه راه کمربند ببندید
Gentelman
07-22-2013, 02:19 PM
به تست زیر جواب بدهید و خود قضاوت کنید، حد اکثر ده درصد خطا وجود دارد، بهتر است خود را فریب ندهید!!!
1-
اول از هر چیز اعداد 1 تا 11 را بصورت ستونی یا ردیفی (زیر هم) بر روی كاغذ بنویسید.
2- سپس در جلوی ردیف (ستون) 1 و 2 هر عددی را كه مایلید بنویسید.
3- حال در جلوی ردیف 3 و ردیف 7 نام شخصی را از جنس مخالف -بنویسید.
**** قرار نشد به پایین نگاه كنید! تقلب ممنوع !! ****
4- نام اشخاصی را كه می*شناسید (چه دوست یا اعضای خانواده یا فامیل) در جلوی ردیفهای 4، 5 و 6 بنویسید.
5- در ردیفهای 8، 9، 10 و 11 نام چهار ترانه (آهنگ) را بنیوسید (در جلوی هر ردیف نام یك ترانه)
و حالا كلید رمز گشایی این بازی:
- 1 عددی را كه در ردیف2 نوشته اید مشخص كننده تعداد اشخاصی - است كه شما باید در باره این بازی به آنهابگویید
- 2شخصی كه نامش در ردیف 3 قید شده كسی است كه شما عاشقش هستید!!!
- 3 شخصی كه نامش در ردیف 7 قید شده كسی است كه شما دوستش دارید ولی با همنمی*سازید (یا به تعبیر دیگر عاقبت خوشی نخواهد داشت!!!! (
- 4 شخص شماره 4كسی است كه شما بیش از همه به او اهمیت میدهید!
- 5 شخص شماره 5 كسی است كهشما را بسیار خوب می*شناسد.
- 6 شخصی كه نامش در ردیف 6 قید شده، ستاره بخت(ستاره خوش شانسی) شماست!
- 7 آهنگ قید شده در ردیف 8 با شخص شماره 3 تطبیقمی*كند (مرتبط است!!!(
- 8 آهنگ شماره 9 آهنگی برای شخص شماره 7 است!
- 9 آهنگ شماره 10 آهنگی است كه بیش از همه افكار شما را بازگو می*كند!
- 10 و بالاخره شماره 11 آهنگی است كه می*گوید شما در باره زندگی چهاحساسی دارید!!!!
واقعا شگفت آور است! نه؟! ولی بنظر می*آید كه درست باشه!
Gentelman
07-22-2013, 02:21 PM
اگه اسم رو به انگلیسی وارد کنی فکر کنم بهتره<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
عکستون بزارید تو تاپیک.
The Wollek
07-22-2013, 02:26 PM
جفنگــ داریم ؟ :w:
--------------------------
-------
باز هم به مخ فشار بیارید دریابید موضوع رو
MrHOF
07-22-2013, 02:27 PM
همش غلط غلوط بود :22:
اینا رو فک کنم باید توی کافی شاپی جایی بزاری :d
ولی جدآ به جز یکی دوتا بقیه ـش اشتباه بود :D
What's your ideal hairstyle?
the hairstyle that goes best with your character is..
Weird
:13:
___
What Animal Are You?
you are
a Pig
:50:
___
:o:
Dash.Ali
07-22-2013, 03:44 PM
اگه اسم رو به انگلیسی وارد کنی فکر کنم بهتره<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
عکستون بزارید تو تاپیک.
Dash.Ali
07-22-2013, 04:03 PM
غیرت سگ که میگن اینه
MAMAD
07-22-2013, 06:38 PM
عکستون بزارید تو تاپیک.
:2781:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.