توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کافی شاپ iWE ! ( ورژن 2 )
صفحه ها :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
StArBuCk
10-02-2012, 06:20 PM
بازی قدیم: یه مرغ دارم روزی یک *** میذاره.....
چرا یکی ؟ پس چندتا؟ دو تا
بازی جدید : یک دلار دارم روزی هزارتومان روش میره
چرا هزار ؟ پس چقدر؟؟ دو هزار:4:
Scofield
10-03-2012, 08:16 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
StArBuCk
10-05-2012, 12:51 AM
وقتی سریال ها در game of thrones خلاصه میشوند....:24:
با دیدن این سریال چند سریال را یکجا ببینید
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
Daryl Dixon
10-05-2012, 01:11 AM
فصل 1 سریال معروف راک تموم شد فصل 2 کامینگ سون
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
HesaM
10-05-2012, 10:46 AM
:4:
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
ERFAN
10-05-2012, 04:41 PM
استفراغ جاستین کوچولو توی کنسرتش
بچه بودنشو دیگه تکمیل کرد:
StArBuCk
10-05-2012, 09:35 PM
شباهت عجیب شخصیت ها کارتونی و انسان های واقعی
Brodus Clay
10-06-2012, 03:06 PM
بدون شرح
1768
Triple H
10-06-2012, 06:39 PM
این سگ داره بالا میاد یا پایین ؟!
اگه گفتی !!
Daryl Dixon
10-06-2012, 06:50 PM
فقط 9 روز دیگه مونده
Daryl Dixon
10-06-2012, 06:51 PM
فقط 6 روز دیگه مونده
Daryl Dixon
10-06-2012, 07:05 PM
کیا این کرتکر و این لحظه بیاد موندنی رو یادشونه؟ خداییش خدای شخصیت بود
bomb5
10-07-2012, 01:13 PM
خواننده آلبوم «نریمان 86» كه چند سالی هست به دلیلی پخش ویدئوهایش از شبكه های ماه+واره ای در داخل كشور ممنوع الكار است، پس از جراحی سختی كه دو روز پیش روی سرش به عمل آمد، دیگر به هوش نیامد و به كما رفته. غده چركینی در داخل سر او وجود داشت كه سرگیجه های شدیدی را برای این خواننده در پی داشت و او با وجود اینكه ریسك این جراحی برای او 50 – 50 بود، پذیرفت زیر تیغ جراحان برود و پس از یك عمل هشت ساعته به كما رفته و حال و روز خوبی ندارد.
پزشك معالج این خواننده همه چیز را در حین جراحی خوب و درست و اصولی وصیف كرده و از به كما رفتن نریمان اظهار تعجب نموده است. وی از مردم هنردوست ایران خواسته كه با دعای خیرشان، زمینه بازگشت این خواننده را فراهم آورند
ARM@N
10-07-2012, 03:16 PM
حدس بزنید این تصویر چیست؟
حالا درستی یا نادرستی حدستان را در زیر بررسی کنید...
چشمان گربه در تاریکی و هنگام مواجهه با نوری مانند فلش دوربین چنین تصویری را میسازند:
Scofield
10-07-2012, 05:10 PM
بازی* های المپیک رو از کانال عربی می* دیدم، گزارشگر هر جمله* ای میگه مادربزرگم میگه آمین !
فک و فامیله داریم ؟
::
:: دختر دایی ۱ سالو نیمه ام رفته در فریزرمون رو تا آخر باز کرده !
بهش میگم آخه فضول تو با یخچال چیکار داری ؟!
میگه : یخچال نیست فریزره !
کلا دیگه لال شدم !
فک و فامیله داریم ؟
مادربزرگم زنگ زده تو مسابقه یکی از شبکه ها شرکت کرده ۳ تا سوال ازش پرسید هر ۳ تا رو من جوابشو گفتم مجریه میگه خانوم شما چقدر اطلاعاتتون بالاست ! مادربزرگم میگه خواهش میکنم تازه هیچ کس هم نیست کمکم کنه تنهام
فک و فامیله داریم ؟
پسرخالم رفته بوده خواستگاری ، توی صحبت دو نفره ، دختره : راستش من قصد ازدواج ندارم !
پسرخالم : منم اومده بودم خونه تون میوه بخورم برم
فک و فامیله داریم ؟
چند شب پشت سرهم پسر عمه م کرمش گرفته بود ساعت ۳ و نیم شب زنگ میزد به گوشیم بیدارم میکرد . لامصب تا اعلام نمی کردم بیدار شدم بی خیال نمی شد . سر پنجمین شب دایورت کردم رو تلفن خونه شون زنگ زده همه از خواب پریدن باباش شمار شو دیده قاطی کرده کلی داد و بیداد کرده سرش گوشیشم از پنجره پرت کرده تو کوچه
فک و فامیله داریم ؟
داشتم یکی از کلیپ های لیدی گاگا رو میدیدم بابام گفت این چرا اینجوریه ؟ کیه این ؟
گفتم : لیدی گاگا !
زد پس کله ام گفت : خجالت بکش، یه کلیپ با هم دیدیم روت باز شد حرفای بی تربیتی میزنی ؟!
فک و فامیله داریم ؟
پسر داییم ۸سالشه ، استتوس زده : کسی فرکانس جدید نشنال جئوگرافیک نداره . . . ؟
من تا ۱۰سالگی جلو پنکه صدای اورانگتون درمیاوردم، اطرافیانم تشویقم میکردن
فک و فامیله داریم ؟
بابام : میخوام این ترم معدلت ۱۸ بشه !
من : باشه ! من این ترم معدلم ۲۰ میشه !
بابام : شوخی میکنی… !؟
من : خودت سر شوخی رو باز کردی
فک و فامیله داریم ؟
یه عمو دارم با قرآن میره خرید. به فروشنده میگه: دست رو قرآن بذار بگو چند خریدی…
فک و فامیله داریم ؟
دیشب خونه مامان بزرگم بودیم . یه دختر دایی دارم به زور قدش دو وجبه و تازه ۶ سالش شده . دیدم یه گوشه نشسته بدجوریم تو فکره . رفتم بهش گفتم چی شده عزیزم ؟! گفت به نظر تو وقتی عاقد ازم پرسید آیا بامهریه ۱۳۸۵ ( سال تولدش ) سکه وکیلم من بگم با اجازه پدر و مادرو بزرگترا بله یا نه سریع بگم بله ؟!
راستی مزدا ۳ داشته باشه بهتره یا سانتافه ؟!
من <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
فامیل <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
نهاد حمایت از کودکان سازمان ملل <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
نسل سوخته <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
رویاهای بچگیم <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
فک و فامیله داریم ؟
تلوزیون داشت مسابقات وزنه برداری نشون میداد !
من و داداشم هم داشتیم باهم حرف میزدیم !
بهداد سلیمی اومد بالایهویی بابام برگشت خیلی جدی گفت ساکت ! بزارید تمرکز کنه
من <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
داداشم : <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
مامانم: <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
بهداد سلیمی: <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
مخترع تلوزیون: <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
ادیسون توقبرش : <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
رضازاده کناردیوار : <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
ایرانسل حامی کاروان المپیک ایران : <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
فک و فامیله داریم ؟
امروز رفته بودم پشت بوم که آنتن تلویزیونون رو تنظیم کنم ، با موبایلم شماره خونه رو گرفتم به مامانم میگم : الو ، مامان خوبه ؟ مامانم هم میگه : مرسی همه خوبن شما خوبین ؟ خانواده خوبن ؟ ببخشید بجا نیاوردم ! <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
فک و فامیله داریم ؟
بابام داشت چیپس میخورد یهو گفت اوه اوه چقدر تنده فلفلیه ؟ بعد روی چیپسو نیگا کرد گفت نه نوشته کچاپ ! بعد با خیال راحت شروع به چیپس خوردن کرد و به این ترتیب چیپس دیگر تند نبود !!!
فک و فامیله داریم ؟
دیشب مهمون داشتیم بابام کلی از لات بازیای خاله ی خدا بیامرزش میگفت و همرو کلی خندوند . . .
صبح که بیدار شد دیدم خیلی ناراحته ، گفتم چی شده بابا ؟
گفت : دیشب خالم اومد به خوابم ، توخواب بهم گفت ” اکبر گوه نخور ” !
فک و فامیله داریم ؟
مادر بزرگم رفته تموم دوندون هاشو کشیده به جز یکیشو <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
میگم : چرا این یه دونه رو نکشیدی ؟!
میگه : میخوام با اون ؛ چادرمو بگیرم !
فک و فامیله داریم ؟
bomb5
10-07-2012, 11:49 PM
StArBuCk
10-08-2012, 12:11 AM
وای الن دارم از خنده میترکم
همین الان داشتم تو رسلینگ فروم چرخ میزدم اخبار و این چیزا را میخوندم چشمم افتاد به یه عکسی ... دیدم انگار یه نموره اشنا میرسه
بله عکس اواتار یه کابران اونجا جناب دکتر احمدی نژاد بود:21:...
فقط جناب دکتر کم بود .... راست میگن ما ایرانی ها غریب پسندیم ....جوان ها خارجی دکتر میذارن اوتارشون ما چهارتا خواننده و بازیگرکشتی گیر در وپیت را:21:
we love you doctor:4:
S.H.A.Y.A.N
10-08-2012, 11:09 PM
گنجي چيزي هست اونجا ما خبر نداريم !؟ :4:
اينم يكي ديگه پشت سر هم رديف شده : :4:
The Phenom
10-09-2012, 12:50 AM
من بقیه رو نمیدونم ولی داشتم زاغ سیاه امیر جی بی ال رو چوب می زدم ببینم کی امادگی داره برم سروقتش :133:
r v d
10-09-2012, 02:22 AM
فتوشاپه :دی
The Wollek
10-09-2012, 08:48 AM
گنجي چيزي هست اونجا ما خبر نداريم !؟ :4:
اينم يكي ديگه پشت سر هم رديف شده : :4:
آقا یعنی چی ؟ پروفایل ما نکنه توش چیزی قایم کردن خودمم خبر ندارم :4:
جریان چیست؟
Scofield
10-09-2012, 03:50 PM
× اگه گفتید فرق ایران با جاهای دیگه چیه !؟ ×
اگه گفتید فرق واحد پول ایران و انگلیس چیه؟
در انگلیس شما یک کیف اسکناس می برید و با آن یک ماشین می خرید، اما در ایران شما یک ماشین اسکناس می برید و با آن یک کیف می خرید.
اگر گفتید فرق گردش در تهران و پاریس چیه؟
در پاریس هر وقت شما خواستید گردش کنید از ماشین پیاده می شوید و در تهران هر وقت شما خواستید گردش کنید سوار ماشین می شوید.
اگر گفتید فرق یک مجرم در ایران با یک مجرم در جاهای دیگه چیه؟
در همه جا آدم اول جرمش معلوم می شه و بعد زندانی میشه، در ایران اول زندانی میشه بعد جرمش معلوم میشه.
اگه گفتید فرق یک *** مرغ در تهران و در مسکو چیه؟
در مسکو اگر *** مرغ را زیر مرغ بزارین بعد از 21 روز احتمالا یک جوجه از *** میاد بیرون ، اما در تهران پس از 21 روز ممکن است از *** مرغ هر موجودی بیرون بیاد، مثلا یک شتر.
اگر گفتید فرق محل کار ایرانی ها با آمریکایی ها چیه؟
مردم آمریکا در خانه استراحت می کنن، در اداره کار می کنن و در خیابان تفریح، اما مردم ایران در خانه تفریح می کنن، در اداره استراحت می کنن و در خیابان کار.
اگه گفتید فرق یک نویسنده ایرانی با یک نویسنده آلمانی چیه؟
یک نویسنده آلمانی وقتی نوشته هایش چاپ شد معروف می شود و یک نویسنده ایرانی وقتی جلوی چاپ نوشته هایش گرفته شد معروف می شود.
اگه گفتید فرق یک تاجر ایرانی با یک تاجر عرب چیه؟
تاجر عرب از وقتی شناخته شد موفق و خوشبخت می شود، اما تاجر ایرانی از وقتی شناخته شد ناموفق و بدبخت می شود.
اگه گفتید فرق پلیس راهنمایی و رانندگی در ایران با جاهای دیگه دنیا چیه؟
در همه جای دنیا وقتی ترافیک میشه سروکله پلیس راهنمایی و رانندگی پیدا میشه، اما در ایران وقتی سروکله پلیس پیدا میشه ترافیک ایجاد میشه.
اگه گفتید فرق یک زندانی در ایران با یک زندانی در اروپا چیه؟
در اروپا و آمریکا وقتی کسی زندانی بشه اعتبارش را از دست می دهد، اما در ایران وقتی کسی زندانی بشه اعتبار به دست می آورد.
اگه گفتید فرق آدم موفق ایرانی با سایر نقاط جهان چیه؟
در همه جای دنیا وقتی کسی موفق شود همه به او نزدیک می شوند و با او شریک می شوند و به او کمک می کنند، اما در ایران وقتی کسی موفق شود همه از او فاصله می گیرند و رابطه شان را با او قطع می کنند و جلوی کارش را می گیرند.
اگه گفتید فرق سیستم اداری ایرانی با سیستم اداری کانادا چیه؟
سیستم اداری کانادا چون کار مردم را راه می اندازد و به آنها کمک می کند از مردم پول می گیرد، اما سیستم اداری ایران چون جلوی کار مردم را می گیرد از آنها پول می گیرد. (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
اگه گفتید تفاوت دشمن در ایران و جاهای دیگه دنیا چیه؟
در همه جای دنیا آدم وقتی دشمن داشته باشد جلوی کارش گرفته می شود، در ایران وقتی آدم ها دشمن داشته باشند تازه انگیزه کار پیدا می کنند.
اگه گفتید فرق یک ماشین در تهران با بلژیک چیه؟
در بلژیک شما وقتی یک ماشین می خرید دائما قیمت آن کم می شود، اما در تهران شما وقتی یک ماشین می خرید دائما قیمت آن زیاد می شود.
اگه گفتید تفاوت موسیقی در تهران با موسیقی در جاهای دیگه دنیا چیه؟
در همه جای دنیا وقتی موسیقی در مکان عمومی پخش می شود صدای آن را زیاد می کنند و وقتی در خانه پخش می شود صدای آن را کم می کنند، اما در ایران وقتی موسیقی را در خانه پخش می کنند صدای آن را زیاد می کنند و وقتی در مکان عمومی آن را پخش می کنند صدای آن را کم می کنند.
Brodus Clay
10-10-2012, 08:06 AM
بدون شرح
1769
Brodus Clay
10-10-2012, 08:13 AM
از خروپفای بابام فیلم گرفتم نشونش دادم باور کنه شبا خروپف میکنه.
بهم میگه فتوشاپه!
..
.خانومه برای تولد شوهرش یه خط موبایل میخره تا غافلگیرش کنه.
توی آشپزخانه با سیم کارت جدید به شوهرش زنگ میزنه: سلام عزیزم
شوهرش می **: سلام عزیزم ببخش بعدا خودم زنگ میزنم
الان عزرائیل تو آشپزخونست… !!!
..
.قرار نیست که همیشه من خوش باشم …
دیروز من خوش بودم از اینکه در کنارت بودم …
امروز دیگری خوش است برای با تو بودن …
و فردا یکی دیگر…
از تلاش دست نکش عزیزم که چشم ملتی به توست ………!
تو می تونی .
..
.جالبه
من نمیدونم چرا همیشه عاشق کسی* میشم
که از لحاظ بیشعوری حرف اول رو می*زنه !!!
.
.
.
.
ببینید همه تون ۰ بشین، یه دوزاری از حقوق من کم نمی کنن
همه تونم ۲۰ بشین یه دوزاری به حقوق من اضافه نمی کنن.
[دبیر فیزیک-تقریبا هفته ای هفت بار]
.
.
.هـــرگـــز به گذشته برنگـــرد؛
اگر سیندرلا برای برداشتن کفشش برمیگشت،
هیچوقت یک پرنسس نمیشد…
..
.
.پسره قد فیل رشد کرده و قیافه ی گوریل داره،
دوست دخترش بهش میگه : جو جو…
.
.
.پشه ها مثل خودمونن، فقط محبت ندیدن؛
اصلا هممون یه پشه درون داریم کـــه آماده ی مکیدن خونِ این و اونِ…!
.
.
.مسابقه پیامکی ایرانسل(هر پیام ۷۵تومان) برنده : هر روز۱ لپ تاپ
سوال ۱: آب خوبه؟ بله
۲: درخت چه رنگ است؟ سبز
۳: آهن سفت تره یا پنبه ؟ پنبه
سوال آخر : شخصی که نظریه بوروکراسی پست مدرن را باب کرد
که بود و اون روز تو خلوت خودش به چی فکر میکرد ؟؟؟
.
© The Phantom Pain
10-10-2012, 11:06 PM
داشتم میومدم تو راه یه شارژ ایرانسل پبدا کردم
من که بهش احتیاجی ندارم ولی اگر کسی خواست ، با ناخن قسمتهای سیاهش رو بخراشه و ازش استفاده کنه :4:
████ █████ █████ █████ █████ █████
Blood Raven
10-11-2012, 10:03 AM
از طرف یکی از دوستان نجات یافته توسط Justin در کشور دوست و همسایه، آمریکا:
قابل توجه کساني که از جاستين بيبر متنفر هستند!
من زندگيم رو مديون جاستين هستم!
در نهم مارس 2009 شش ماه بود که بعد از يک تصادف وحشتناک در کما بودم.
روزي پرستار من، راديو را که اتفاقا در حال پخش آهنگ جاستين بود، روشن کرد.
در میان شگفتی همه من از جاي خود بلند شدم و راديو را خاموش کردم!
حالا باز بگید جاستین بده :4::22:
Sgt.Wollek
10-11-2012, 10:33 AM
Hulk : African Version
:274::15::273:
StArBuCk
10-11-2012, 02:58 PM
بدون شرح.....!!
The Real Enrique
10-11-2012, 03:23 PM
بزرگان دنیای فوتبال تنها در یک تیم و یک تصویر.............
AƦAƾH
10-11-2012, 03:44 PM
از طرف یکی از دوستان نجات یافته توسط Justin در کشور دوست و همسایه، آمریکا:
قابل توجه کساني که از جاستين بيبر متنفر هستند!
من زندگيم رو مديون جاستين هستم!
در نهم مارس 2009 شش ماه بود که بعد از يک تصادف وحشتناک در کما بودم.
روزي پرستار من، راديو را که اتفاقا در حال پخش آهنگ جاستين بود، روشن کرد.
در میان شگفتی همه من از جاي خود بلند شدم و راديو را خاموش کردم!
حالا باز بگید جاستین بده :4::22:
6 ماهه این استاتوس پـژی بود ناقُلا :4: تکراری :4:
Brodus Clay
10-11-2012, 09:36 PM
01771
Brodus Clay
10-11-2012, 09:37 PM
یک کاتولیک، پروتستان، مسلمان و یهودی در حین صرف شام با هم صحبت میکردند.
... کاتولیک : من یک موقعیت عالی دارم .... می خواهم سیتی بانک را بخرم!
... پروتستان : من خیلی ثروتمندم و میخواهم جنرال موتورز را بخرم!
مسلمان : من یک شاهزاده ثروتمند افسانه ایم.... میخواهم مایکروسافت را بخرم!
........
سپس آنها منتظر شدند تا یهودی صحبت کنه....
یهودی قهوه خود را هم زد، خیلی با حوصله قاشق را روی میز گذاشت، یک جرعه از قهوه اش خورد، یک نگاهی به آنها انداختد و با آرامی گفت:
نمیفروشم
HesaM
10-12-2012, 04:59 PM
مامان...
مامان و درد!!!
بابا...
بابا و زهرمار!!!
داداش...
داداش و مرض!!!
آبجي...
چی ميخواي؟
عمو...
عمو بي عمو!!!
دايي...
دايي و كوفت!!!
عمه...
عمه و دل درد!!!
خاله...
باز چه مرگته؟
بله...
بله و بلا!!!
سلام...
سلام گرگ بي طمع نيست!!!
شما خوبين؟
تا وقتي تورو نميبينيم خوبيم!!!
من دارم ميرم...
بري برنگردي!!!
من ميرم بخوابم!!!
بخوابي كه پا نشي!!!
من پا شدم...
پا نگيري انشاالله !!!
من ميرم بيرون...
برو به جهنم!!!
خداحافظ...
خدا بزنه به كمرت!!!
من گشنمه...
بيا كوفت كن!!!
خو اين چه زندگيه ما داريم؟؟؟ بعد ميگن شما از نظر روحي مشكل دارين
ERFAN
10-13-2012, 11:00 AM
عکسی بدون شرح از تمرینات راک.فقط میتونم بگم خدا به سی ام پانک رحم کنه!!!!
SHAHIN
10-13-2012, 04:28 PM
وای خدا ببینید با کی شدیم 75 ملیون نفر
دیگه کار از درخواست کردن به اسراییل آمریکا برای حمله اتمی هسته ای به ایران گذاشته
بی زحمت یکی بره اون چراغو خاموش کنه
The Wollek
10-13-2012, 07:08 PM
The Wollek
10-13-2012, 07:54 PM
عجایبی که فقط در این سرزمین پیدا میشود
(برای مشاهده در سایز بزرگ روی هر عکس کلیک کنید )
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
(<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
(<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
x x x x x
این یکی خیلی جالب بود ( مخصوص یکی از اعضا :136: )
The Wollek
10-14-2012, 08:52 AM
زدیم تو کار تصویر :4:
یه شیره میره یه آهوی مادر رو جلو چشم بچه اش میخوره و کباب میکنه بعد شیره بچه هه رو میبینه دلش به حالش میسوزه و اونو مثل بچه خودش بزرگ میکنه
(روی عکس کلیک کنید )
x x x x
یه انسانی یه بیماری عجیب داره که خیلی قیافش ناراحت کننده شده
( اگه خوشتون نمیاد نگاه نکنید )
ERFAN
10-14-2012, 11:19 AM
با سلام.
تشنه ی توجه:
ساعت شب زفاف
خودش توضیح داده:
فلش مموری 1024 هگزا بایت!!!!!
فعلا.....
The Wollek
10-14-2012, 02:47 PM
بهترین مدیر كسی است كه قادر است افرادی خوب را برای كارهایی كه میخواهد انجام شود انتخاب كند
و آن قدر خوددار باشد تا از مداخله در كارهایی كه آنها انجام می*دهند پرهیز كند.
1- بجوئید تا بیابید و بدانید با زحمت و تلاش چیزی را از دست نمیدهید (اسوپ، افسانه نویس یونانی)
2- برنامه های توسعه مدیریتی ما در محل كار صورت می گیرد نه در كلاس های مختلف آموزشی. (ژوزف شرسن)
3- ترجیح می دهم كه ملتم به سیاست های اقتصادی من بخندند تا اینكه از ولخرجیهایم گریان شوند. (پادشاه سوئد)
4- برای آنكه مدیر شوید باید از پایین شروع كنید، استثناء هم وجود ندارد. (هنری بلاك)
5- با هشت ساعت كار صادقانه در روز می توانید به ریاست برسید و روزی 12 ساعت كار كنید. (رابرت فراست)
6- برای بهبود ارتباطات كامپیوتری باید كمر بوروكراسی ایجاد شده را شكست. (مایكل آلبرشت)
7- مدیران نالایق اغلب به نصیحت و مشاوره آخرین كسی كه با او صحبت می نماید گوش می كند. (وارن بنیس)
8- مدیر باید جرأت آن را داشته باشد كه گاهی برخلاف رأی متخصصان عمل كند. (جیمز كالاگان)
9- هیچ چیز برای كارمندان ارزشمندتر از سهیم كردن آنها در چرخه تصمیم گیری نیست. (جودیت باردویك)
10- مدیریت مشاركتی این است كه افراد مناسب را در زمان مناسب در چرخه تصمیم گیری وارد كنیم. (واین بارلو)
11- با احتیاط بیندیشید اما با قاطعیت عمل كنید. (چارلز كالب كلتن)
12- دیگران را عفو كنید. (بابیلیوس سایروس)
13- سرپرست باید قبل از هرگونه اقدام انضباطی، تذكرات و اخطارهای لازم را بدهد. (موریس تراتر)
14- تجربه را نمی توان خلق كرد باید آن را تجربه كرد. (آلبرت كامو)
15- تجربه فرزند اندیشه است و اندیشه فرزند عمل. (بنجامین دیزرائیلی)
16- رمز موفقیت، ثبات در پیگیری هدف است. (بنجامین دیزرائیلی)
17- اهداف بایستی مشخص، واقعگرایانه و قابل سنجش باشند. (ویلیام دایر)
18- هدف بزرگ زندگی، دانش نیست، عمل است. (توماس هنری هاكسلی)
19- تجربه خوب است اما به شرطی كه برای آن بهای گزاف نپردازیم. (باربر، كتاب هزار ضرب*المثل)
20- از خشم انسان های صبور برحذر باشید. (جان درایدن)
21- كلمات و جملات خوب، پرارزش و كم هزینه اند. (جورج هربرت)
22- خطا را محكوم كن نه خطاكار را. (ویلیام شكسپیر)
23- جمع آوری اطلاعات به عنوان اساس كار مدیریت است برای همین است كه اكثر وقت روزانه ام را صرف آن می كنم. (اندرو گراو)
24- تجربه نامی است كه شخص برای اشتباهاتش انتخاب می كند. (اسكار وایلد)
25- یك راه كاملاً مؤثر برای كسب اطلاعات كه توسط اكثر مدیران نادیده گرفته می شود بازدید از قسمت ها و مشاهده مستقیم وقایع است. (اندرو گراو)
26- بوروكراسی نه تنها مانعی بر سر راه دموكراسی نیست بلكه مكمل اجتناب ناپذیر آن نیز هست. (ژوزف شومپیتر)
27- اگر شرایط افراد ساعی و سختكوش بهتر از شرایط افراد كامل و تنبل نباشد، بنابراین دلیلی برای سختكوشی وجود نخواهد داشت. (جرمی بنتام 1838)
28- به عنوان یك نظریه كلی، جبران خدمت براساس حقوق ثابت و بدون تغییر در هیچ گروه و طبقه ای باعث ایجاد حداكثر علاقه نمی شود. (جان استوارت میل 1848)
29- شخصی مدیر را اینگونه توصیف می كند: مدیر كسی است كه با مراجعان ملاقات می كند تا بقیه كاركنان به كارشان برسند. (هنری مینتزبرگ)
30- مشكلات مدیریت همیشه به مشكلات مردم تبدیل می شود. (سرپیتر دراكر)
31- بسیاری از بهترین مشاغل در حقیقت وجود ندارند مگر اینكه فرد مناسبی را برای آنها استخدام كنیم. (جیمز چالنجر)
32- مادامی كه انسان در سر راه خود بایستد به نظر می رسد همه چیز سد راه اوست. (رالف والدو امرسون)
33- اگر فكر می كنید كه رئیستان ابله است به خاطر داشته باشید كه اگر باهوش تر بود، بیكار می*شدید. (آلبرت گرانت)
34- اگر انتظار پیشرفت و بهسازی كاركنان را دارید بایستی به آنها مسئولیت بدهید، باید به آنها بگوئید كه اهدافشان چیست و باید به آنها اجازه دهید كه كارشان را بكنند. (دیوید رادمن 1284)
35- شما مجبور نیستید كه رئیستان را دوست داشته باشید و او را تحسین كنید. همچنین نباید از وی متنفر باشید در هر حال باید او را به گونه*ای اداره كنید كه بتواند منبعی برای موفقیت شخصی شما و موفقیت سازمان باشد. (پیتر دراكر)
36- هیچ چیز محال نیست و هر كاری راهی دارد، اگر به اندازه شایسته، اراده داشته باشیم، به قدر كافی وسایل پیدا می*كنیم. (لاروشفو كولد)
37- از مخالفت نهراسید، فقط وقتی بادبادك می تواند بالا رود كه با باد مخالف مواجه شود. (چرچیل)
38- موفقیت از آن كسانی نیست كه هرگز دچار ناكامی نمی شوند بلكه متعلق به آنهایی است كه هرگز از تجدید مبارزه، بیم و هراس ندارند. (هانری كپ)
39- رهبری یكی از چیزهایی است كه نمی توان آن را به كسی محول كرد یا باید آن را اجرا كنید و یا از آن كناره گیری كنید. (رابرت گوی زویتا)
40- انسان آنقدر ترقی می كند تا به جایی می رسد كه دیگر كارآیی خود را از دست می دهد. (پیتر دراكر)
41- هنر پیشرفت آن است كه نظم را در میان تغییر و تغییر را در میان نظم حفظ كنید. (وایتهد)
42- هیچ چیز غیر از تغییر پایدار نیست. (هراكلیتوس)
43- استعداد بزرگ بدون وجود اراده بزرگ وجود ندارد. (بالزاك)
44- این مقام نیست كه رهبر را می سازد، رهبر است كه مقام را می سازد. (استانلی هافی)
45- تنها عامل مؤثر برای نفوذ در دیگران آن است كه نظر آنان را به مشاركت و همكاری جلب كنید. (هری اوراستریت)
46- رمز موفقیت فرد در زندگی این است كه برای لحظاتی كه قرار است عهده دار مسئولیت رهبری شود آماده باشد. (بنجامین دیزرائیلی)
47- رهبر كسی است كه بیش از دیگران می بیند، فراتر از آنچه كه دیگران می بینند، می بیند و قبل از دیگران می بیند. (لروی ایمز)
48- بهترین مدیر كسی است كه قادر است افرادی خوب را برای كارهایی كه می خواهد انجام شود انتخاب كند و آن قدر خوددار باشد تا از مداخله در كارهایی كه آنها انجام می دهند پرهیز كند. (تئودور روزولت)
49- زمانی كه شما رهبر می شوید، حق فكر كردن را از دست می دهید. (جرالد بروكس)
50- یك رهبر كسی است كه از بلندترین درختان بالا می رود، تمام موقعیت را در نظر می گیرد و فریاد می زند: «جنگل را اشتباه آمده ام.» (استفان كاوی)
The Wollek
10-14-2012, 07:10 PM
سلام یه عکس افتاده تو نت که جنجال شده
من خودم زیاد بهش توجه نکردم چون میشه گفت آغوش از نوع استاد پیر و شاگرد حساب میشه :4:
شما چی فکر میکنید ؟
کلیک کنید
Scofield
10-14-2012, 08:52 PM
:))
SHAHIN
10-15-2012, 06:59 PM
آیــــــــــــا می دانستید غذای مورد علاقه آندرتیکر استیک گوشت است؟
آیــــــــــــا می دانستید آندرتیکر تمام خالکوبی های خود را در شهر لاس وگاس کرده است؟
آیـــــــــــا می دانستید آندرتیکر درد ناشی از خالکوبی را لذت بخش میداند؟(تیکر درد
خالکوبی SARA که قبلا روی گلوی خوش انجام داده بود را مثل قلقلک برای خودش میداند.)
آیــــــــــا می دانستید آندرتیکر علاقه زیادی به موتور سیکلت دارد و ضمنا او کلکسیونی از موتورسیکلت را دارد؟
The Wollek
10-15-2012, 07:12 PM
آیــــــــــــا می دانستید غذای مورد علاقه آندرتیکر استیک گوشت است؟
آیــــــــــــا می دانستید آندرتیکر تمام خالکوبی های خود را در شهر لاس وگاس کرده است؟
آیـــــــــــا می دانستید آندرتیکر درد ناشی از خالکوبی را لذت بخش میداند؟(تیکر درد
خالکوبی sara که قبلا روی گلوی خوش انجام داده بود را مثل قلقلک برای خودش میداند.)
آیــــــــــا می دانستید آندرتیکر علاقه زیادی به موتور سیکلت دارد و ضمنا او کلکسیونی از موتورسیکلت را دارد؟
آیا میدانستید این آواتار aref taker است :136:
SHAHIN
10-15-2012, 07:25 PM
آیا میدانستید این آواتار aref taker است :136:
آیا میدانسیتد این آوتار من به aref taker دادم چون آوتار قبلیش قدیمی شده بود:136:
The Wollek
10-16-2012, 11:04 AM
:15:
:136:
x x x x
ARM@N
10-16-2012, 03:21 PM
اسکندر مقدونی:
اگر روزی دیدی که فردی بخاطر کشورش حاضر شده تمام فرزندانش را قربانی کند...
بدان که آن مرد اهل امپراطوری پارس است
* * *
ناپلئون بناپارت:
اگر نیمی از لشگریانم ایرانی بودند
تمام دنیا را فتح میکردم...
* * *
آدولف هیتلر:
اگر مهندسان اسلحه ساز من ایرانی بودند
صد سال قبل از تولدم
نازی دارای بمب اتمی میشد
* * *
من یک پارسی هستم
"به پارسی بودنم افتخار می کنم"
danger 1
10-16-2012, 10:31 PM
بچه داداشم 6 سالشه خورده بود زمین گفتم بیا بوسش كنم خوب شه برگشته میگه : نمیخوام تو زندگی زخم هایى هست كه فقط یه نفر خاص باید بوس كنه تا خوب شه!!! <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>))
اینا بچه نیستن که افعین
قـــــوز نکن صاف بشین ...
این پستای بی صاحاب رو هم تشکر بزن ...
این صدبار :14:
.
.
.
دیشب پارک بودم یه پسر بچه حدود 10ساله داشت با 100تا سرعت میدوید سمت دستشویی...
باباش پشت سرش میدوید
یهو لامصـــب زد پس گردنه پسره میگه بذا من برم پســـــر
مال تو بریزه میگن بچه س<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
اعتراف ميکنم که يه بار سه تا سگ دنبالم کردن, وقتي ديدم سرعتشون از من بيشتره و دير يا زود بهم ميرسن
برگشتم دويدم سمتشون، اون سه تا هم هنگ کردن!
ترمز زدن با نيم متر خط ترمز! بعد سه تايي شروع کردن به فرار کردن!
احتمالا پيش خودشون گفتن اين ديگه چه خريه!!!
بعد از اين واقعه تا مدتها احساس ابهت ميکردم..
danger 1
10-16-2012, 10:37 PM
به دختر میگم خانم یه 5000 تومنی ازکیفت افتاد برگشته میگه خر خودتی نکبت ....!! منم پول رو برداشتم و رفتم یه کارت شارژ ایرانسل گرفتم .. خدا قسمت شماها هم بکنه!
میدونید چرا برزیلیا تو درس هیچی نمیشن؟
دلیلش اینه!
+لوئیز ایناسیو لولا داسیلوا..
-حاضر
+ادسن آرانتس دنا سمنتو…
-حاضر
+مانوئل فرانسیسکو دوس سانتوز…
+مانوئل فرانسیسکو دوس سانتوز…؟!!
-آقا مانوئل فرانسیسکو دوس سانتوز نیومده غایبه
+آنتونیو دی اولیورا فیلهو
-حاضر
+رونالدو ده آسیس موریرا
-حاضر
….
….
خوب لوئیز ایناسیو لولا داسیلوا پاشو بیاد درس جواب بده
دیریریرینگ زنگ خورد !
Scofield
10-17-2012, 03:45 PM
سوار تاكسی شده بودم! پولو دادم به راننده ، 100 تومن برای بقیه پول نداشت.!
گفت به جاش یكم جلو تر پیادت میكنم.
مملکته داریم ؟؟؟
.
.
.
از یه اعتکاف کننده ایی پرسیدن: چه حسی داری؟ گفت: حسه اصحاب کهف!.پرسیدن چرا؟
گفت: سه روز رفتیم تو مسجد، اومدیم بیرون قیمت نون سه برابر شد! مملکته داریم ؟!!!!!
.
.
.
توی مغازه یه زنه اومده میگه آقا ببخشید آدامسه موزی دارید؟ مرده یه آدامس موزی بهش داده، زنه میگه نه طعم توت فرنگیشیو میخوام !
.
.
.
ثروتمندا " مرحوم " می شن , اما فقیرا " میمیرن " ... مملکته داریم ؟
.
.
.
از وقتی که دیه شده ۹۰ میلیون، هر وقت از خونه می*خوام برم بیرون دیگه هیچ کس نمیگه مواظب خودت باش ، مملکته داریم ؟!
.
.
.
یه ضرب المثل چینی است میگه:
تا ایران هست بازیافت چرا.؟!؟
.
.
.
ماشین عروس معمولا مالِ داماده ! مملکته داریم ؟!
.
.
.
ملت بیشتر از اینکه به فکر نتیجه نگران کننده مذاکرات ۱+۵ باشند، منتظرن ببینن اشتون چی می پوشه... مملکته داریم ؟
.
.
.
یه تی شرت خریدم کلی مارک نایک روشه،
بعد رو یقه ـش نوشته تولیدی برادران عباس پور !!! مملکته داریم ؟!
.
.
.
گشت ارشاد: آقا با شما چه نسبتی دارن.؟
برام کارت شارژ ایرانسل میخرن
.
.
.
یارو تو نماز جمعه میگه : پیام انقلاب ما به جهانیان ، صلح و دوستی و مهربانیست
جمعیت نماز گذار : مرگ بر آمریکا ، مرگ بر اسرائیل ، مرگ بر ضد ولایت فقیه !!! ... :|
.
.
.
.
تو جشن تکلیف دختر داییم، بهش یه بازی دادن مثل منچ، اما محرم نامحرما.رو نوشته، بعد اگر اشتباه تشخیص بدی نباید تاس بریزی، باید تو خونه ی «چاه گناه» منتظر باشی :| مملکته داریم ؟!
.
.
.
روز تعطيل آخر هفته همه جاى دنيا معنى"استراحت"ميده؛
توى کشور ما معنى"نظافت" ! مملکته داریم ؟
.
.
.
جلیلی: کیا پاین اجلاس بعدی یه سر بریم جزایر قناری؟ من تعریفشو زیاد شنیدم.
[روسیه. مذاکرات گروه ۱+۵]
.
.
.
.
به یارو میگم ۱۲ تا نون بده، ماشین حساب درآورده!!! مملکته داریم؟
Scofield
10-19-2012, 11:31 AM
SHAHIN
10-19-2012, 09:38 PM
تصویری از تماشاگران کره بعد از بازیه ایران کره
شرح در تصویر
danger 1
10-20-2012, 02:29 PM
تا حالا دقت كردین وقتی واسه دل خودت موهاتو درست میكنی چقدر خوشگل میشه ولی وقتی میخوای بری مهمونی یا عروسی بعد از 3 ساعت كلنجار رفتن شبیه خربزه میشی؟
تو گذشته میگفتن پزشک محرمه..
کم کم عکاس و فیلم بردار هم محرم شدن
حالا هم که دى جى و گروه موسیقى محرم شدن
اینجور که من فهمیدم الان فقط داداشاى عروس و دوماد نامحرمن!
رفتم تو اتاقم به بهونه ی درس خوندن ، تو نت بودم و ول میچرخیدم تو پيـجـا ..
ده دقیقه که گذشت مامانم داد زد چیکار میکنی ؟!!
گفتم دارم درس میخونم ..
هیچی نگفت ، یه پنج دقیقه بعد دوباره گفت چیکار میکنی ؟!!
گفتم درس میخونم ديگــــــــه ..!!
گفت : پس حداقل بیا کتاباتو ببر بهتر متوجه بشی ..!!!
danger 1
10-20-2012, 02:36 PM
عمو زنجیر باف
ضمن عرض سلام و خسته نباشید
جهت زحمات بی دریغ شما بزرگوار
یک گِلگی داشتم از حضورتون ...
شما که زنجیر ما رو بافتی..؟
خو پدر سوخته چرا پشت کوه انداختی..؟
مشکلت دقیقاً چی بود دیوانه؟
سادیسم داری که این همه زنجیر بافته شده رو پشت کوه انداختی؟
والا به خــــدا .. اعصاب نمیذارن واس آدم..<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
یه بار سر کلاس بودیم, گوشی استاد زنگ خورد از کلاس رفت بیرون، همزمان با این حرکت؛ یکی از دخترای کلاس که اسمش فرشته بود, اومد تو کلاس، در این لحظه بود که من بانگ برآوردم که:
دیــو چو بیرون رود فرشته درآید..! و کلاس منفجر شد..
اندکی پس از این انفجار مهیب؛ استاد با چهره ای عبوس و خشمگین وارد کلاس شد، پیشدستی نموده و بارِ دیگر بانگ برآوردم که:
استادِ محبوب ما به کلاس خوش آمد!
و تا آخر ترم همه به خوبی و خوشی در کلاس درس حاضر شدیم..
گذشت تا اینکه روز امتحان؛ من که چون خر در گل تپیده بودم با چهره ای زار و پریشان از استادِ محبوب درخواست راهنمایی کردم و او با دستی بر شانه ی من عرضه داشتند که:
بگذرد این روزگار تلختر از زهر..!!
میخوام بگم تو یه همچین جو انقلابی ای پرورش یافتم....<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
خاطراته 1 دوست
واسه بازی پرسپولیس و فولاد رفته بودم استادیوم..
آخرای بازی بود که یکی از دوربینهای صداسیما زوم کرده بود روی من بیچاره و داشت زنده تصویرم رو پخش میکرد!!
منِ از خدا بی خبر هم انگشتم رو تا ته کرده بودم تو دماغم و 360 درجه میچرخوندم... بعد انگشتم رو در آوردم و مالیدم به لباس نفر کناریم!!
بعد از چند لحظه مهرناز باهام تماس گرفت و با گریه بهم گفت:
خاک تو سرت ، بی فرهنگ.! فقط میخواستی آبروی من رو جلو دوستام ببری... دیگه یه لحظه هم نمیخوام ببینمت!!
تا اومدم بگم چی شده زرتی قطع کرد!!
هنوز گوشیم رو تو جیبم نزاشته بودم که بابام تماس گرفت و گفت:
حالا به جا دانشگاه میپیچونی میری فوتبال ببینی آره !!! امشب اومدی خونه اون دماغت رو صاف میکنم ، پسره ی بی شخصیت!!
اونم زارت قطع کرد!!
دوباره گوشیم صداش در اومد. اینبار جاسم بود... دوستم گفت:
آقا چه صحنه ای بود... کلی خندیدیم با بچه ها... یادت باشه اومدی یه دکتر زیبایی بهت معرفی کنم ، اون دماغت رو عمل کنی!!
زارت قطع کرد!!
هنوز تو شوک حرفای این سه نفر بودم که دیدم ، نفر کناریم داره با عصبانیت نگام میکنه و یهو یه کشیده ی محکم خابوند تو گوشم و گفت:
تا تو باشی دفعه ی بعد آشغالای دماغت رو با لباس این و اون پاک نکنی!!
یعنی اگه من دستم به اون فیلم بردار برسه...<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
danger 1
10-20-2012, 02:40 PM
یکی از فانتزی*هام اینه که یکیو که داره میره زیر ماشین نجات بدم، بعد سرم رو بندازم پایین برم... وقتی داد زد اسمت چیه ؟! یه لحظه سرم رو بچرخونم ,دوباره برگردم تو افق ناپدید شم
زن : بنظر تو موهایم را کوتاه کنم
مرد: اگر دوست داری کوتاه کن
زن : من دارم از تو میپرسم
مرد: عزیزم من نمیدانم اگر فکر میکنی قشنگ می شوی کوتاه کن
زن : یعنی من زشتم
مرد: نه عزیزم تو در بین تمام زنهایی که من میشناسم از همه قشنگتر هستی فقط گفتم اگر دوست داری کوتاه کن
زن : بی شعور چشم چران
مرد : ای بابا خوب قشنگ من عزیز من خانم خانم ها آره کوتاه کن
زن : این را گفتی که دیگر حرف نزنم
مرد : نه گلم شما حرفت را بزن
زن : پس تو واقعا فکر می کنی موهای کوتاه خوشگل تر است
مرد: آره عزیزم کوتاهشان کن
زن : ولی من موی بلند را دوست دارم
مرد : باشه هر جور راحتی می خواهی کوتاه کن یا کوتاه نکن
زن : الان تو ناراحت شدی
مرد : نه عزیزم ناراحتی ندارد مثل همیشه یک سوال کردی
زن : این کار همیشگیت ، تو اصلا به من توجه نمی کنی ، من هر وقت یک سوال می پرسم تو سر بالا جواب می دهی
مرد : خوب می گویی من الان چه بگویم
زن : اصلا ولش کن موهام را می خواهم رنگ کنم به نظرت قرمز قشنگ تر یا طلایی
مرد : عجب گیری کردیم اگر من بگم غلط کردم تو راحت می شوی
زن : ببین باز تو به من توجه نکردی نکنه یک زن دیگر داری و من نمی دانم
مرد : اخه رنگ کردن مو چه ربطی به ازدواج مجدد دارد
زن : حالا که اینطوری شد من هم مهریه ام را میگذارم اجرا تا تو هوس زن گرفتن نکنی
مرد : اگر فکر کردی این دفعه هم می توانی با این کارها من را خر کنی و مثل همیشه ۵۰ هزار تومان از من بگیری سخت در اشتباهی
زن : یعنی تو نمی خواهی به من ۵۰ هزار تومان بدهی
مرد : به یک شرط
زن : چه شرطی
مرد : بی خیال شوی و بگذاری ۱۵دقیقه باقی مانده از فوتبال را ببینم
زن : باشد قبول است ولی گفته باشم اخبار حق نداری نگاه کنی
مرد : باشد قبول است
دو دقیقه بعد
زن : بنظرت برای مهمانی فردا شب آن لباس آبی را بپوشم یا آن لباس صورتی را
مرد : ای خدا این دکمه غلط کردم کجاست
زن : دقیقا توی جیب شما
SHAHIN
10-21-2012, 02:36 PM
یه بنده خدایی میره کلاس انگلیسی،
.
.
ازش میپرسن اسمت چی؟
.
.
.
میگه: power god new day
.
.
.
می*پرسن: معنیش چیه؟
.
.
میگه: قدرت*الله نوروزی
S.H.A.Y.A.N
10-22-2012, 06:45 PM
دو تا عكس جالب ديدم گفتم اينجا بزارم :
ژاوي و گوارديولا :
اينم كريس رونالدو :136: همراه با خواهرش :
bomb5
10-22-2012, 08:09 PM
نیکی کریمی در جشنواره ابوظبی:
Brodus Clay
10-22-2012, 08:53 PM
The Underaker Vs HHH Wm 28
1777
Brodus Clay
10-22-2012, 09:00 PM
سلام به دوستای گلم
"
به مدت تقریبی ۳۰ ثانیه بر روی ستاره قرمز رنگ خیره شوید.
سپس روی یک دیوار یا کاغذ سفید نگاه کرده و مرتب پلک بزنید. نتیجه خیلی جالب خواهد بود! "
1778
مسلمان: هشتاد ضربه شلاق حقش بود...
سئوال: چرا؟!!!
مسلمان: چون شراب حرامه
سئوال: چرا حرامه؟
مسلمان: چون برای بدن ضرر داره.
سوال: یعنی میخوای بگی یک لیوان شراب از هشتادضربه شلاق ضررش بیشتره؟! <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
اگر شما از جلمه افراد باهوش هسیتدبگویید اشبتاه کجاست ؟
۱۲۳۴۵۶۷۸۹
۱۲۳۴۵۶۷۸۹
۱۲۳۴۵۶۷۸۹
یعنی شما الان به این موضوع تمرکز کردید؟ :-))
اشتباه این هست که کلمه "هسیتد-هستید" و "اشبتاه-اشتباه" . . .
من نگفتم اشتباه در اعداد هست !
بهتر نیست برگردیم اول اتبدایی بخونیم ؟
حتی کلمه اول ابتدایی هم اشتباهه !
پس بریم اول مهد کودک بخونیم …
حتی کلمه مهد کودک هم اشتباهه !
چرا رفتید دوباره مهد کودک رو ببینید ؟
ههههههههههههههههه
الوووووووو یبمارستان دیوونه ها ؟
بیایید این دیوونه ها رو از اینجا ببرید !
حتی کلمه بیمارستان هم اشتباهه! خخخخخخخخ
خوب سرکار رفنیتا :-))
بازم اشتباه خوندی که رفتنو !
:-)))))
D A N G E R
10-24-2012, 04:38 PM
Brodus Clay
10-24-2012, 10:12 PM
یاد بچه های آذربایجان...
فصل سرما رسید و هیچ خانه ای احداث نشد...
واقعا که هممون زود همه چیزو فراموش میکنیم.
1781
Brodus Clay
10-25-2012, 09:36 AM
1788
بیوگرافی جواد خیابانی
نام : جواد
نام خانوادگی : خیابانی
استعداد ها :
- قابلیت تشخیص خستگی بازیکن از روی ساق پای آنها
...
- گزارش همزمان ۱۰ مسابقه فوتبال،
- پیشگویی اینکه هر تیمی که ببازه یعنی اینکه بازی را باخته و هر تیمی که ببره یعنی بازی را بُرده
- گزارش کامل یک مسابقه در ۵ ثانیه : اسپانیا یه گل زده، داوید ویا هم زده، خیلی قشنگم زده، ۵ دقیقه پیشم زده!
- قابلیت گفتگو با بازیکن از فاصله ۱۰۰۰ متری…به عنوان مثال :
گگللللللللللل … نه … نه … نهههههه! گل نبووود! … کریم عصبانی نشو… کریم نبایداین کارا رو بکنی! …. داور می خواد کارت بده…نه داور کارت نده!/ «ابتدای بازی ایران و کره شمالی»
افتخارات :
پیدا کردن بازیکنان مخفی شده : سرزن های لیورپول کوشن؟ آها یکیشون رو دیدم!
گزارش راز بقا : گنارو گاتوسو مثل یک پلنگ زخمی که شکارش از دستش فرار کرده دنبال توپ می دوه و دل پیرو هم می دونه اگه تو چنگ این پلنگ زخمی بیفته کاری ازش برنمیاد/«بازی میلان و یوونتوس چند سال پیش»
خدایی از این یکی نمیشه گذشت:
بواتنگ، نه ببخشید آلابا، شایدم گوستاوو بود که مرتکب پنالتی شد به هر حال یکی اونجا پنالتی کرد/
Brodus Clay
10-26-2012, 09:03 AM
حامد بهداد در بین آفریقایی ها
1792
Brodus Clay
10-26-2012, 09:18 AM
پدری برای امتحان فرزندش یک قرآن، یک سکه و یک بطری مشروب روی میز گذاشت. با خود اندیشید:
اگر پسر قرآن را برداشت؛ دیندار میشود !
اگر سکه را برداشت؛ کاسب میشود !
و اگر مشروب را برداشت؛ بی دین یا الکلی میشود !
وقتی پسر به خانه آمد قرآن را زیر بغلش گذاشت و سکه را در جیب و مشروب را سر کشید... و پدر مطمئن شد پسرش آخوند میشود ...!
رفتیم مدرسه جنگ تموم شد
درس خوندیم هی نظامها عوض شد
رفتیم دانشگاه کنکور ول شد
رفتیم سربازی معافیت آزاد شد
رفتیم سرکار مملکت تحریم شد
خواستیم ازدواج کنیم طلا گرون شد
گفتیم بریم خارج پاسپورتمون دی پرت شد
با این شرایط که پیش میره فکر کنم مشکل از ما باشه اگه بمیریم شاید دنیا بهشت شد ..
نخود لوبیا کیلویی 5000 تومن
رووووم به دیوار لذت گ.وزیدن رو هم از ما فقیر فقرا گرفتن:4:
10-27-2012, 07:09 PM
MAMAD
10-27-2012, 08:40 PM
danger 1
10-27-2012, 11:02 PM
یکی از فانتزی هام اینکه یه فرش پونصد شونه بگیرم بعد هر شب سرمو بذارم رو یکی از شونه هاش :|
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
فکر میکردم تحریم ها حداقل تا دوسال دیگه رو من اثر نذاره.
danger 1
10-27-2012, 11:03 PM
دیدم یه شماره غریب اس ام اس داده
" سلام آقا خوشگلـــه ، با من دوست میشی ؟ "
با خودم گفتم حتما باز مريم داره با یه شماره غریب امتحانم می کنه
بی خیال هم که نمیشه
زدم
" نه .. لطفا مزاحم نشید ، من دوست دخدر دارم .. رابطمم باهاش خیلی خوبه "
زد :
" جدا ؟؟ چه پسر با معرفتی ! کاشکی با من دوست میشد این آقا پسر ، اسمش چیه حالا ؟ "
زدم مريم و گفتم دیگه هم اس ام اس ندید لدفن
زد :
" حالا خیلی هم جـَو فردین بازی و معرفت نگیرتت بابا ! پدرتــم ، این شماره ی همکارمه ، خواستم بگم من گوشیم خاموش شده , خواستی بیای دنبال ماشین به این زنگ بزن
من کافه ی بغل ادارم ،
راجع به مريم خانومم اومدم خونه مفصل به خدمتت می رسم !
danger 1
10-27-2012, 11:07 PM
شما یادتون نمییاد
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
،
.
.
.
.
.
.
بیخودی چی واست تعریف کنم وقتی یادت نمییاد
یکی از فانتزی هام اینکه یه فرش پونصد شونه بگیرم بعد هر شب سرمو بذارم رو یکی از شونه هاش :|
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
فکر میکردم تحریم ها حداقل تا دوسال دیگه رو من اثر نذاره.
سه چهارم دیالوگای این سریالای کره*ای که تی وی ایران نشون میده اینه:
بانوی من!!
سرورم!!
عالیجناب!!
لطفا منو بکشید قربان!!!
ميـــدونــي چرا مياي نت ؟؟؟!!!
نه واسه Add کردنه دختره و پسره !
نه ديدن پسرايي و دخترایی که برات درخواست گذاشتن !
نه کل کل !
نه دعوا !
نه دورويي !
نه ريا !
نه پز دادن !
نه غيبت کردن و ...!!!
تو مياي نت چون از آدماي واقعي که باهاشون برخورد ميکني خسته و دل شکسته شدي !!! <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
مياي نت چون اينـــــجا آدما مهربونن !!! <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
در واقع خودشون نيستن و يه جورايي نميتونن خودشون باشن
اينجا جاييه که تو حتي بعضي وقتا به خودت ميگي اينا همه خوبن،
پس چرا يه دونشو من بيرون از نت نميبينم ؟؟؟ !!! <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
اينجا جاييه که آدما اونـــــجورين که بايد باشن و نيستن :
رک ، مهربون ، رو راست ، خوب ، و مثل کوه پشتتن ، انگار چندساله همو ميشناسين <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
تو واســـــه اينا مياي نت !!!
یه قانون کلی هست که می **
"به هر چیزی که فکر کنی همون به سرت میاد!"
.
.
.
بعد این قانون یه استثناء کوچیک هم داره!
در مورد چیزای خوب به هیچ وجه کارکرد نداره
جواب ايراني ها به اس يه ناشناس :
دهه پنجاهي: حتما" اشتباه فرستاده
دهه شصتي بعد چند بارتكرار: شما؟
دهه هفتادي:هنوز عرقه پيام خشك نشده u?
دهه هشتادي: كدوم يكي هستي؟
اينطور پيش بره نودي ها شماره ناشناس ندارن
پيشرفتو درياب،
دهتو چك كن،
نودي نباشي؟
دوست جونا داداشای گل سپاس یادتون نره باتشکر
danger 1
10-28-2012, 12:50 AM
مطالبي که مي خونيد مکالمات تلفني واقعي ضبط شده در مرکز خدمات مشاوره مايکروسافت در انگلستان هست، مشتری هایی که برای کمک گرفتن به microsoft تماس گرفتند:
--------------------------------------------------------------------------------------------
مرکز : چه نوع کامپيوتري داريد؟
مشتري : يک کامپيوتر سفيد...
--------------------------------------------------------------------------------
مشتري : سلام، من "سلين" هستم. نمي تونم ديسکتم رو دربيارم
مرکز : سعي کردين دکمه رو فشار بدين؟
مشتري : آره، ولي اون واقعاً گير کرده
مرکز : اين خوب نيست، من يک يادداشت آماده مي کنم...
مشتري : نه ... صبر کن ... من هنوز نذاشتمش تو درايو ... هنوز روي ميزمه .. ببخشيد
--------------------------------------------------------------------------------
مرکز : روي آيکن My Computer در سمت چپ صفحه کليک کن.
مشتري : سمت چپ شما يا سمت چپ من؟
مرکز : روز خوش، چه کمکي از من برمياد؟
مشتري : سلام ... من نمي تونم پرينت کنم.
مرکز : ميشه لطفاً روي Start کليک کنيد و ...
مشتري : گوش کن رفيق؛ براي من اصطلاحات فني نيار! من بيل گيتس نيستم، لعنتي!
مشتري : سلام، عصرتون بخير، من مارتا هستم، نمي تونم پرينت بگيرم. هر دفعه سعي مي کنم ميگه : "نمي تونم پرينتر رو پيدا کنم" من حتي پرينتر رو بلند کردم و جلوي مانيتور گذاشتم ، اما کامپيوتر هنوز ميگه نمي تونه پيداش کنه...
مشتري : من توي پرينت گرفتن با رنگ قرمز مشکل دارم
مرکز : آيا شما پرينتر رنگي داريد؟
مشتري : نه.
مرکز : الآن روي مانيتورتون چيه خانوم؟
مشتري : يه خرس Teddy که دوست پسرم از سوپرمارکت برام خريده.
-----------------------------------------------------------------------------------
مرکز : و الآن F8 رو بزنين.
مشتري : کار نمي کنه.
مرکز : دقيقاً چه کار کردين؟
مشتري : من کليد F رو 8 بار فشار دادم همونطور که بهم گفتيد، ولي هيچ اتفاقي نمي افته...
مشتري : کيبورد من ديگه کار نمي کنه.
مرکز : مطمئنيد که به کامپيوترتون وصله؟
مشتري : نه، من نمي تونم پشت کامپيوتر برم.
مرکز : کيبوردتون رو برداريد و 10 قدم به عقب بريد.
مشتري : باشه.
مرکز : کيبورد با شما اومد؟
مشتري : بله
مرکز : اين يعني کيبورد وصل نيست. کيبورد ديگه اي اونجا نيست؟
مشتري : چرا، يکي ديگه اينجا هست. اوه ... اون يکي کار مي کنه!
مرکز : رمز عبور شما حرف کوچک a مثل apple، و حرف بزرگ V مثل Victor، و عدد 7 هست.
مشتري : اون 7 هم با حروف بزرگه؟
يک مشتري نمي تونه به اينترنت وصل بشه...
مرکز : شما مطمئنيد رمز درست رو به کار برديد؟
مشتري : بله مطمئنم. من ديدم همکارم اين کار رو کرد.
مرکز : ميشه به من بگيد رمز عبور چي بود؟
مشتري : پنج تا ستاره.
مرکز : چه برنامه آنتي ويروسي استفاده مي کنيد؟
مشتري : Netscape
مرکز : اون برنامه آنتي ويروس نيست.
مشتري : اوه، ببخشيد... Internet Explorer
مشتري : من يک مشکل بزرگ دارم. يکي از دوستام يک Screensaver روي کامپيوترم گذاشته، ولي هربار که ماوس رو حرکت ميدم، غيب ميشه!
مرکز : مرکز خدمات شرکت مايکروسافت، مي تونم کمکتون کنم؟
مشتري : عصرتون بخير! من بيش از 4 ساعت براي شما صبر کردم. ميشه لطفاً بگيد چقدر طول ميکشه قبل از اينکه بتونين کمکم کنيد؟
مرکز : آآه..؟ ببخشيد، من متوجه مشکلتون نشدم؟
مشتري : من داشتم توي Word کار مي کردم و دکمه Help رو کليک کردم بيش از 4 ساعت قبل. ميشه بگيد کي بالاخره کمکم مي کنيد؟
مرکز : چه کمکي از من برمياد؟
مشتري : من دارم اولين ايميلم رو مي نويسم.
مرکز : خوب، و چه مشکلي وجود داره؟
مشتري : خوب، من حرف a رو دارم، اما چطوري دورش دايره بذارم؟
danger 1
10-28-2012, 12:58 AM
من اول بگم دبیرستان بودم گوشی گرفتم ولی الان دیگه محدویت سنی نداره تو دست همه هستش از جمله دبستانی ها راهنمایی ها
شما ها از چند سالگی گوشی دستونه ؟
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
اگه قاضی باشی و نفر قبلیت متهم براش چقدر میبری
1- یه شب بازداشت
2- یه ماه زندان
3- یه سال زندان
4- پنج سال زندان
5- بیست سال زندان
6- حبس ابد
7- حبس ابد در انفرادی
8- حبس ابد با اعمال شاقه
9- حبس ابد با شلاق و اعمال شاقه
10- اعدام به روش قبائل آفریقایی
11- بیست میلیون میگیرم آزادش میکنم
12- هزار تومن نمی ارزه ولش میکنم بره
13- به جرمش اعتراف کنه آزادش میکنم
14- بدون شرط آزادش میکنم
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یه جمله برای خدا بنویس.....
این از من :
خدایا عاشقانه دوست دارم
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
قهوه: فقط دوستیم
نسكافه : دوستی گرم سالم
چای: بخوره تو سرت
کاپوچینو: عاشقمی
شیر: فرد به خصوصی برام هستی
آبمیوه: بهترین دوستمی
چایی سبز : برو بابا کی گفته ما با هم دوستیم
آب پرتقال: تنفر
آب لیمو : بوس
آب انار: اخ
آب هندونه : شل و ول
آب آناناس : خسی
Adhinos Musicious
10-28-2012, 08:30 AM
یک ربات در یاهو هستش به اسم miss-robo
اگه خواستید ادد اش کنید باهاش چت کنید حال میده
miss-robo یکی از ربات های یاهو هستش و انسان نیست و فقط هم باید باهاش فینگیلیش صحبت کنید وگرنه ارور میده و اگه حرفی رو بهش بزنید که جوابشو براش تنظیم نکرده باشن هم یک پیام تکراری میده
ایدی اش هم اینه:
miss_robo@yahoo.com
Scofield
10-28-2012, 01:08 PM
7 آبـــــــــــان ..
امروز زادروز کوروش کبیر هست :61:
:61: کــوروش کــبــیــر :61:
Brodus Clay
10-28-2012, 05:07 PM
اونایی که میرن پیتزا فروشی و فست فودتو اون شلوغی میشینن فقط سالاد سفارش میدن؛مثِ اونایی ان که میرن تایلندواسه ادامه تحصیل :|
__________________________________________________ _________________________________
بچه خواهرم رفته تمام عکس های پارتی های منو از رو كامپیوترم ورداشته ، صورته منو توش خط خطی کرده .. آورده به مامانم اینا نشون میده .. مامان بابام هی فحش میدن میگن چه بی حیا شدن جوونا !
بچه خواهرم میگه اگه دایی یه روزی اینجاها بره چـی ؟
مامانم میگه جفت پاشو میشکنم ، بابام میگه جرش میدم !
بعد اومده به من میگه فردا میری کارنامه منو از مدرسه میگیری 2 تا تجدید آوردم گفتن به خودت نمیدیم !
به نفع خودته کسی بویی از این قضیه نبره وگرنه اون موقع فیلماتو رو می کنم دایــی .
تو رو خدا زندگی مارو میبنی
کصافططططططططططططط
__________________________________________________ ____
لذت بردن یعنی اینکه بری مهمونی، دخترشون برات شربت بیاره آروم بگی :خودتون درست کردین؟؟ اونم با عشوه بگه : بله نوش جان تو بگی : پس نمی خورم ، مرسی !
“ﺁقا ﻣﺮﺳﯽ ﻫﻤﯿﻨﺠﺎ ﭘﯿﺎﺩﻩ ﻣﯿﺸﻢ”
یکی نیست به اینا بگه چرا با احساسات مردم بازی می کنید !
میگیرن رو هوا ، تو هنوز مگس شکار میکنی
بچه که بودیم وقتی یه نفر میگفت "عزیزم" سریع میگفتیم برات پشکل بریزم؟
بعدشم هار هار میخندیدیم غافل از اینکه رسما خودمون رو به بُز تشبیه کردیم!!
یه همچین بچه های داغونی بودیم بعله :|
Adhinos Musicious
10-28-2012, 07:25 PM
© The Phantom Pain
10-29-2012, 05:26 PM
سلام به همه . . .
خوبید رفقا ؟ دلمون خیلی براتون تنگ شده . . . :5:
این روزا خیلی فشار رومون هست . . . از همه ی جهات !!! دیگه واسه از یاد بردن این که چقدر بدبختیم نمیتونیم تفریح مورد علاقمون رو هم انجام بدیم !!
یه کمیکی دیدم که دقیقا حال این روزای جماعت ما رو به تصویر کشیده . . . دقیقنا !!! :22:
دیدنش خالی از لطف نیست . . . اگر دیدید ما هم ازمون خبری نشد بدونید همچین اتفاقی برامون افتاده . . . :22:
آهان راستی !!! :4:
DLC جدید ASSASSIN'S CREED هم معرفی شد . پیشبینی میشه این DLC پرفروش ترین DLC تاریخ بشه . . .
اسکرین شاتی از این DLC و باس آخرش :
7 آبـــــــــــان ..
امروز زادروز کوروش کبیر هست :61:
:61: کــوروش کــبــیــر :61:
زاد روز کوروش بزرگ 4 شهریور است. در کتاب «برهان قاطع» (جـلد سـوم، ص۱۳۱۶) به عنوان زادروز کورش یاد شده است.
7 آبان ماه زاد روز کوروش بزرگ نیست، روز فتح بابل و دستور نوشتن اولین بیانیه حقوق و آزادی بشر هستش.
I Am Legend
10-30-2012, 04:43 PM
زاد روز کوروش بزرگ 4 شهریور است. در کتاب «برهان قاطع» (جـلد سـوم، ص۱۳۱۶) به عنوان زادروز کورش یاد شده است.
7 آبان ماه زاد روز کوروش بزرگ نیست، روز فتح بابل و دستور نوشتن اولین بیانیه حقوق و آزادی بشر هستش.
دوست عزیز تا اونجایی که مطالعات من قد میده از زمان تولد و زندگی کودکی کوروش اطلاعات چندان معتبری در دست نیست. 7 آبان هم تاریخی هست که بصورت نمادین بعنوان زاد روز کوروش مشخص شده است و هیچگونه سند معتبری دال بر صحت این تاریخ وجود نداره!
SHAHIN
10-31-2012, 06:55 AM
تلخ ولی واقعی
The Phenom
10-31-2012, 02:49 PM
Scofield
10-31-2012, 04:03 PM
اعراب به ما آموختند که براي شمارش
جمعيّتمان کلمه "نفر" را استفاده کنيم
و حال آنکه در زبان عربي حيوان را با اين کلمه ميشمارند و انسان را با... کلمه "تن" ميشمارند؟
شما 5 تن آل عبا و 72 تن صحراي کربلا
را بخوبي ميشناسيد.
اعراب به ما آموختند که "صداي سگ" را "پارس"
بگوئيم و حال آنکه اين کلمه
نام کشور عزيزمان ميباشد؟
اعراب به ما آموختند که "شاهنامه آخرش خوش است"
و حال آنکه فردوسي در
انتهاي شاهنامه از شکست ايرانيان سخن ميگويد.
آيا بيشتر از اين ميشود به يک ملّت اهانت کرد
و همين ملّت هنوز نميفهمد
که به کساني احترام ميگذارد که به او نهايت
حقا
SHAHIN
11-01-2012, 12:34 PM
اینم یک عکسی که من از دبلیو دبلیو 13 گرفتم که همونطور که مشاهده می کنین triple h & hunter hearst helmsley در یک زمان قابل بازی هستند.
S.H.A.Y.A.N
11-01-2012, 02:49 PM
S.H.A.Y.A.N
11-03-2012, 12:12 AM
StArBuCk
11-03-2012, 09:53 AM
its 100 persent entertaiment
w 100 persent Electricity
w 100 percent jerichoo
Scofield
11-04-2012, 02:54 PM
تو اخبار تلویزیون ایران میگه : مردم آمریکا ناراحتن که48 ساعت بعد از طوفان سندی همه مشکلاتشون رفع نشده !
یادش بخیر مردم ما هم 48 ساعت بعد از زلزله آذربایجان دغدغه شون این بود که زلزله هنوز اعلام نشده :|
Brodus Clay
11-04-2012, 09:52 PM
1- در يك نظر سنجي از مردم دنيا سوالي پرسيده شد و نتيجه جالبي به دست آمد از اين قرار : سوال : نظر خودتون رو راجع به راه حل كمبود غذا در ساير كشورها صادقانه بيان كنيد؟ و كسي جوابي نداد چون ؛ در آفريقا كسي نمي دانست غذا يعني چه؟ در آسيا كسي نمي دانست نظر يعني چه؟ در اروپاي شرقي كسي نمي دانست صادقانه يعني چه؟ در اروپاي غربي كسي نمي دانست كمبود يعني چه؟ در آمريكا كسي نمي دانست ساير كشورها يعني چه !!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2- تست کنکور هنر: اولين هنري که پس از ديدن چهره آرايش کرده دختران امروزي به ذهن شما متبادر ميشود چيست؟ الف: مينياتور. ب: صافکاري، بتونه کاري و نقاشي اتومبيل!!!! ج: دوپينگ!!!! د: من به ناموس مردم نگاه نميکنم
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3- مي دوني فرق تو با گاو چيه؟!! .......................... .......................... ناراحت نشو شوخي کردم هيچ فرقي باهاش نداري ......
4- دخترا چند نوع داداش دارن ؛ 1. داداش اينترنتي تا هر وقت خواستن ازش اکانت مجاني بگيرن . 2. داداش بزن بهادر تا در مواقع لزوم حال بعضيها رو بگيره . 3. داداش خوش تيپ و پولدار تا به دوستاشبگه (( اين Boy friend منه)) . 4. داداش خَرخون تا موقع امتحان براش تقلب بنويسه . 5. داداش ماشين دار تا اونو سر موقع سر قرار برسونه !!!!! 6. داداشي که چشم ديدنشو نداره ( همون داداش واقعيه خودش !!!!!!!!!!!! )
5- يكي داشته ماشينشو ميشسته ازش ميپرسن چرا اول از پلاکش شروع کردي؟ ميگه دفعه پيش که از سقف شروع کردم به پلاک که رسيدم ديدم ماشين خودم نيست
6- يه روز يه نفر مي خواسته از بالاي تير برق بالا بره . بهش ميگن سيما برهنه است ، ميگه يا الله !!!!!!!
7- اگه خواستي يکي هميشه دوستت داشته باشه . . . اگه ميخواي تنهات نذاره . . بهت وفادار بمونه . . . ازدواج نکن ............ .... سگ بخر
8- يه نفر ميافته تو چاه هي ميگفته كمك ... يكي به من كمك كنه ... فارس هم كه از اونجا رد ميشده يه پنج تومني ميندازه و ميگه .. آخه اونجا هم جاي گدائيه ؟!!!
9- سلام،میدونی رفیق؟ اگه حماقت وجود نداشت دانایی هم معنی نداشت. اگه زشتی نبود زیبایی هم بی معنی بود. میبینی؟ دنیا به تو هم نیاز داره
10-ميدوني فرق هويج با ماشين چيه؟ . . . . . . .
. . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
مگه اين پايين ریدن كه تا هر چي ازت مي*پرسن مياي اين پايين رو نگاه مي*كني؟ يه كم فكر كن
11- وقتي باران مي*بارد همه چيز زيبا مي*شود. گلها، درخت*ها، همه چيز، مي*گم، تو هم برو زير بارون شايد يه فرجي شد
12-بالاخره پنج راه آدم شدن کشف شد ..
....
...
...
کنجکاو نشو . تو یکی ادم بشو نیستی
13-خواستم ازت تشکر کنم و بگم به تو افتخار ميکنم
.
.
.
چون تو تنها کسي هستي که هيچ وقت منو از سرکار گذاشتنت نااميد نميکني
14-از زبان يک پدر:ساليان درازي بود فکر مي کردم که راز آفرينش دختر چيست .. و تازه 1 ماهي ميشه فهميدم که دختر آفريده شده تا ...مربا بده باباش !
15-وقتي صدام مي کني آرزو مي کنم کاش کر بودم ( تو که لال نمی شی )
16- فصل چيدن پشم گوسفندان است. زود بخواب فردا اول صف باشي
17-اگه دوست داري عميق ترين ، طولاني ترين و محکم ترين بوس دنيا رو تجربه کني بيا پيش خودم تا لباتو بذارم رو لوله جارو برقي
18-فيلم هاي درحال اكران
1.بخاطر 1 ليتر بنزين
2. من تهران 1000ليتر بنزين دارم
3."به" مثل بنزين
4.ديشب بنزين زدم آيدا
5.سالهاي سهميه بندي ....
19-سلام زهره جان خوبي ؟
فردا نميتونم بيام آخه يه كاري واسم پيش اومده .
بعدا بهت زنگ ميزنم .
(خيلي زشته SMS ي كه مال تو نيست ميخوني اونم تاآخر)
20-میدونی شباهت دوست دختر یا دوست پسر با انرژی هسته ای چیه؟
هر دوتاش حق مسلم ماست!!!!!!!!
21-یه روز دوتا خلافکاره با هم ازداج می کنن بچشون می شه بسیجی. اگه گفتین چرا؟ آخه منفی در منفی می شه مثبت.
22-سرگذشت يك پسر در دانشگاه قزوين
( ) سال اول
( . ) سال دوم
( o )سال سوم
( O) سال چهارم
خدا رحم كرد واسه فوق ليسانس ادامه نداد
23-جیگرم! نفسم! عشقم! نازم! زندگیم !خوشگلم! ماهم! فدات بشم! بمیرم برات الهی !!! بهتره دیگه از کنار آینه برم کنار !
24-به دختره ميگن شما مي ري wc خودتو با دست راست مي شوري يا چپ ؟ مي ** : حـــــــــــــــــــمــــ ــــــــــــــــــيــــــ ــــــــد !!!!
25-يارو ميره خواستگاري، از دختره خوشش نمياد، به باباي عروس ميگه: ما ميريم يه دور ميزنيم، بر مي*گردي
26-زندگي 2 چيز به من آموخت.....که هر چي فکر ميکنم يادم نمياد!
27-آدم به 6 دليل شانس آورده.چون حوا نمي تونست بهش بگه:
1-من آدمت کردم
2-برو از شوهر مردم ياد بگير
3-ديشب کجا بودي؟
4-پولاتو دادي مامانت
5-مامانم اينا
6-چرا به اون زن نگاه کردي؟!
28-بی معرفت شدی، محل نمی ذاری، این همه بی محلی برای چیه؟ حالا خوبه چی توز فقط از عکست برای تبلیغ استفاده می کنه اینقدر خودتو می گیری!
29-سالگرد تولد جواد یساری مبارک. این اس ام اس رو برای هر کی که می دونید جواده بفرستید.
30-اگر می خوای دوستت داشته باشم نقطه ها رو دنبال کن
..............
..............
..............
..............
دیدی کمبود محبت داری؟
31-به يكي ميگن: چيكار كردي كه ورشكست شدي؟ ميگه: بادكنك ميفروختم به شرط چاقو!
S.H.A.Y.A.N
11-05-2012, 11:16 PM
Ғ Д † Д Ł β
11-07-2012, 06:55 PM
این سا.ک.س همه جا رو وا میکنه الا یو تیوب رو :|
دوستان کسی هست بدونه چجوری میشه وارد ی.وت.یوب شد ؟
bomb5
11-07-2012, 08:29 PM
این جمله میتونه جمله سال بشه . (البته جمله زیرین منظورمه):24:
MAMAD
11-08-2012, 12:50 PM
تصویر "ابو علی سینا" روی اسکناس 20سامانی تاجیکستان
(سامانی واحد پول تاجیکستان)
یعنی اگه واقعیت داشته باشه خیلی ستم هستش:22:
Brodus Clay
11-08-2012, 06:03 PM
یه معلم دین و زندگى داشتیم بش میگفتیم رونالدینیو به این سمت کلاس نگاه میکرد به اون طرفیا منفى میداد! خیلى تکنیکى بود
زندگی ۹۹% دختر ها در ایران : ۱- کودکستان... 2- مدرسه... 3 - کنکور... ۴ - دانشگاه... 5 - انتظار برای شوهر. 6_ انتظار برای شوهر. 7 - انتظار برای شوهر. 8 - کار... 9 - انتظار برای شوهر. 10- انتظار برای شوهر. 11- انتظار برای شوهر. 12- کار... 13- انتظار برای شوهر. 14- انتظار برای شوهر. 15- انتظار برای شوهر. 16- کار... 17- انتظار برای شوهر. 18- انتظار برای شوهر. 19- انتظار برای شوهر. 20- انتظار برای شوهر. 21- انتظار برای شوهر. ...واقعیت تلخه
داشتم پرس میزدم یه یارو اومده به مربی باشگاه میگه داداش من هم سیگار میکشم هم باشگاه میام به ورزشم لطمه نمیزنه؟ مربی: چقدر میکشی؟ طرف: روزی یه پاکت مربی: باشگاه نیا به سیگارت لطمه میزنه من :-0 هالتر رو سینم از خنده نمیتونم تکون بدم دارم خفه میشم مربی طرف رفیقم
خدا پدر همراه اول رو بیامرزه بجای تاریخ تولد خودم تاریخ تولد دوست دخترمو دادم و همراه اول جونم با پیاماش یادم میاره و گرنه تا حالا واسه یادم رفتن تولدش چندبار کارم به بیمارستان کشیده بود
Brodus Clay
11-08-2012, 06:05 PM
این جمله میتونه جمله سال بشه . (البته جمله زیرین منظورمه):24:
همه جا ذکر و خیر ما هست
همه لطف دارید
SHAHIN
11-09-2012, 03:06 PM
خداوکیلی دهنم باز موند وقتی خونه جان تراولتارو با دوتا هواپیمای شخصیش دیدم
MAMAD
11-10-2012, 11:24 AM
bomb5
11-11-2012, 02:18 PM
این داستان خیلی جالب بود گفتم بزارم بقیه هم بخونن::3:
راهبی در نزدیکی معبد زندگی می کرد . در خانه روبرویش , یک روسپی اقامت داشت !
راهب که می دید مردان زیادی به آن خانه رفت و آمد دارند ,تصمیم گرفت با او صحبت کند . زن را سرزنش کرد : تو بسیار گناهکاری . روز وشب به خدا بی احترامی می کنی . چرا دست از این کار نمی کشی ؟ چرا کمی به زندگی بعد از مرگت فکر نمی کنی …؟!
زن به شدت از گفته های راهب شرمنده شد و از صمیم قلب به درگاه خدا دعا کرد و بخشش خواست
و همچنین از خدا خواست که راه تازه ای برای امرار معاش به او نشان بدهد.اما راه ديگري براي امرار معاش پيدا نكرد ....
بعد از یک هفته گرسنگی , دوباره به روسپی گری پرداخت .اما هر بار که خود را به بیگانه ای تسلیم می کرد از درگاه خدا آمرزش می خواست ...
راهب که از بی تفاوتی زن نسبت به اندرز او خشمگین شده بود فکر کرد : از حالا تا روز مرگ این گناهکار , می شمرم که چند مرد وارد آن خانه شده اند !!!
و از آن روز کار دیگری نکرد جز این که زندگی آن روسپی را زیر نظر بگیرد , هر مردی که وارد خانه می شد , راهب ریگی بر ریگ های دیگر می گذاشت .مدتی گذشت ...
راهب دوباره روسپی را صدا زد و گفت : این کوه سنگ را می بینی ؟ هر کدام از این سنگها نماینده یکی از گناهان کبیره ای است که انجام داده ای , آن هم بعد از هشدار من . دوباره می گویم : مراقب اعمالت باش !
زن به لرزه افتاد , فهمید گناهانش چقدر انباشته شده است . به خانه برگشت , اشک پشیمانی ریخت و دعا کرد : پروردگارا, کی رحمت تو مرا از این زندگی مشقت بار آزاد می کند ؟
خداوند دعایش را پذیرفت . همان روز , فرشته ی مرگ ظاهر شد و جان او را گرفت . فرشته به دستور خدا , از خیابان عبور کرد و جان راهب را هم گرفت و با خود برد ...
روح روسپی , بی درنگ به بهشت رفت . اما شیاطین , روح راهب را به دوزخ بردند !
در راه , راهب دید که بر روسپی چه گذشته و شِکوه کرد : خدایا , این عدالت توست ؟ من که تمام زندگی ام را در فقر و اخلاص گذرانده ام , به دوزخ می روم و آن روسپی که فقط گناه کرده , به بهشت می رود ؟!
یکی از فرشته ها پاسخ داد : " تصمیمات خداوند همواره عادلانه است . تو فکر می کردی که عشق خدا فقط یعنی فضولی در رفتار دیگران . هنگامی که تو قلبت را سرشار از گناه فضولی می کردی , این زن روز وشب دعا می کرد . روح او , پس از گریستن , چنان سبک می شد که توانستیم او را تا بهشت بالا ببریم . اما آن ریگ ها چنان روح تو را سنگین کرده بودند که نتوانستیم تو را بالا ببریم !!! "
از کتاب : " پدران .. فرزندان . نوه ها "
اثر : پائولو کوييلو
Scofield
11-11-2012, 03:21 PM
داداشم موهاش فره نمیدونم چرا میخوابه دوبرابر میشه اصن یه چیز وحشتناک.دیشب رفتم دستشویی برگشتم پام گیر کرد به پتوش تو خواب وبیداری افتادم روش یه آن با اون
موهاش یه داد کشید چنان ترسناک شد سرخم شده بود منم از ترس فقط داشتم داد میزدم از داد ما خواهرم از تو آتاقش یه جیغ بنفش کشید جو داغون بود. دیدم بابام پاشده در
خونرو وا کرده داد میزنه فرار کنید اسراییل حمله کرد. :|
می خواستم یه پیشنهاد به سایپا بدم: این پرایدها رو به اسرائیل صادر کنند؛ تا هم ما از دست این ماشین خلاص بشیم, هم از دست اسرائیل...
دختره لپ تاپشو آورده واسش ویندوز عوض کنم
گفت : ببخشید ویندوزش خراب شده میتونید درستش کنید ؟
گفتم : ویندوز seven بوده ؟
خیلی جدی گفت : نه ویندوز هفت !!
من :|
بیل گیتس :|
تازه بعد نصب اومده میگه : اگه میشه ارائه ۲۰۱۰ هم روش نصب کنید !
منظورش power point بود !
+ چیزمو ول کن !
- خودت چیزمو ول کن !
+ چیز خودمه !
- نخیرم ، چیز خودمه !
“کشمکش دو بچه موش سوسول تازه خارج از کشور رفته بر سر یه تیکه پنیــــــر !”
تو یه سایت نوشته بود نظرتون درباره آیفون ۵ چیه ؟
یکی کامنت گذاشته بود : من یه ساله دارمش ازش راضیم …
من :|
استیو جابز :|
سامسونگ گالکسی اس تری :|
نوکیا ۱۱۰۰ :|
پینوکیو :|
واژه خالی بندی :|
داریم کم کم نزدیک میشیم به روزی که یه پسر از خودش عکس بزاره و زیرش بنویسه “اینم من بدون آرایش” …
یکی از تفریحات خیلی با حال اینه که گوشیتو بزاری جلو اسپیکر تا SMS که میاد نویز بکنه ۲ ثانیه زودتر بفهمی ذوق کنی !
Brodus Clay
11-13-2012, 12:22 PM
به تصویر زیر نگاه کنید، نظر شما نسبت به چهره این خانم چیست؟
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
The Wollek
11-13-2012, 05:05 PM
[BB CODE TAG NAME VIDEO]<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>[/BB CODE TAG NAME VIDEO]
The Great One
11-13-2012, 06:06 PM
دیشب به یک پیج زیبا و پر محتوا در fb برخوردم :4:
بعد میگن فشار اقتصادی رو مردم اثری نداشته :23: !!
نقطه بین فیس و بوک رو بردارین :5:
Brodus Clay
11-13-2012, 07:00 PM
سوژه های دیدنی
( میدونی تا به حال ازت تنکس نگرفتم ؟ خودش فهمید با کیم .( ...Sh and ar and de and ....)
Brodus Clay
11-13-2012, 09:22 PM
جالبترین جملات طنز کوتاه
فقط یه ایرانی میتونه بعد از شنیدن صدای پیغامگیرِ تلفن بگه "عِـه رفت رو پیغامگیرشون" و سریعاً تلفن رو قطع کنه :خخخخخ
.
.
.
قدیما یه چیپسایی بود تو شهربازی و... که هیچ نوع اسم و بسته بندی نداشت،
تو پلاستیکای شفاف و دراز میریختن و سرشو منگنه میکرد. خیلی خوشمزه بودن
۱ دونه اش می ارزید به ۱۰ تا بسته از این چیپسا که همش توش هواست !
.
.
.
بعضی* آهنگ*ها هستن که گوش میدی میگی*
"من کی* زندگیمو واسه این تعریف کردم که این از روش آهنگ ساخته؟؟
.
.
.
من به هر تحقیری که شدم با صدای بلند خندیدم ....
نام مرا گذاشتند "با جنبه" ! بی آنکه بدانند؛
خندیدم تا کسی صدای شکسته شدن قلبم را نشنود
.
.
.
والــدیــــن گـرامـــی* ..
اگر دخترتون هنگام خوندن اس ام اس ،یک لبخندِ احمقانه رو صورتش نقش میبنده ..
اون اس ام اس از دوست پسرشه ..
قلم پاشو میتونید خورد کنید
.
.
.
یه زمانی بهمون میگفتن "یه دقیقه از اون (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)اینترنت لامصب بیا بیرون میخوام تلفن کنم" !!
.
.
.
.
سلامتیه پـــــت و مــــت
چون نه هیچی تو مغزشون بود،نه هیچی تو دلشون!
.
.
.
چاه مکن بهر کســـــــــــی، خستــــــــه میشی :: ضرب المثـــــــل شــــــــــیرازی
.
.
.
هنوز هستن پسرایی که میزنن بغل، از ماشین پیاده میشن، میرن جلو دختره،
چند دقیقه التماسش میکنن تا شماره*شون رو بگیره!
نسلشون منقرض شه به حق پنج تن آل عبا
عوضش هستن پسرایی که واسه دختر می زنن کنار، دختر میاد سوار شه می گازن میرن...!
خدا نگهشون داره :دی به حق همین شب عزیز !!
.
.
.
.
ما از اون پیرمرد، پیرزنای بی آزاری میشیم که حوصله ی کسی رو سر نمیبریم !
یه لپ تاپ بهمون بدن همه چی حله ! )
.
.
.
کلاهک هسته اى ، نابودی ۲۰۱۲، زلزله ،سیل و...
هیچکدام به اندازه ۳ عدد میس کال مامانت ، ترسناک نیست !
.
.
.
انقدر بدم میاد از اینایی که توهم شدید دارن، فکر می کنن بقیه همیشه دارن چشمشون می زنن !!!!!!
.
.
.
یه مثل کامپیوتری هست که میگه :
حال ما اینــقــدرا هـم خوب نیست ، فـتـوشـاپــه !
.
.
.
این دخترایی که تا بهشون میگی سلام خانوم میگن لطفن مزاحم نشو ||
خب لامصب واسا ببین چیکار داره طرف بعد خود داف پنداری کن
.
.
.
من مسئول چیزی هستم که میگم، نه چیزی که تــــــو ازش برداشت میکنی ....!!!
.
.
.
آقای من ، خانم من ، فدات شم ، قربونت برم ، نوکرتم
دوست عزیز ! کلاس ، داشتنیه ... گذاشتنی نیست ...
.
.
.
با این گرونی گوشت ، دیگه کم کم آبگوشت تبدیل میشه به off goosht!..
.
.
.
یه ضرب المثل ایرانی هست که هیچی نمیگه...
همینطور فقط زل میزنه تو چشات... (۰-o)
.
.
.
در قسمتی شاعر میفرمایند: ای جیگیلی جیگیلی جیگیلی جیگیلی جیگیلی جیگیلی جیگیلی جیگیلی جیگیلی جیگیلی جیگیلی جیگیلی جیگیلی جیگیلی اخماتو وا کن
.
.
.
.
هموجور که نمره دلیل بر هوش نیست... سن هم دلیل بر فهم و شعور نیست !!!
.
.
.
یه مَثَل ایرانی هست که میگه
عمر دست خداست، پراید وسیله است!
.
.
.
ای خدا دمت گرم ما رو بفرست به مرحله ی بعد دیگه!! این مرحله که همش غولــــــــه!!!
.
.
.
.
یارو کتاب نوشته , چگونه ۱۲۰ سال عمر کنیم , بعد خودش تو ۶۷ سالگی مرده !!!
.
.
.
راستی
یکی از دغدغه های دوران کودکی من این بود که "نخ" وسط نبات چی کار می کنه آخه؟!
Scofield
11-14-2012, 02:30 PM
99669999996669999996699666699666999966699666699
99699999999699999999699666699669966996699666699
99669999999999999996699666699699666699699666699
99666699999999999966666999966699666699699666699
99666666999999996666666699666699666699699666699
99666666669999666666666699666669966996699666699
99666666666996666666666699666666999966669999996
1.) دکمه ctrl + f رو فشار بده
2.) توش عدده 9 رو بنویس
3.) بعد رو دکمه Highlight all. کلیک کن ...
ببین چی میشه
سر کاری هم نیست.
The Wollek
11-15-2012, 10:41 AM
تكــــنــــــو
[BB CODE TAG NAME VIDEO]<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>[/BB CODE TAG NAME VIDEO]
The Great One
11-15-2012, 02:13 PM
21- دسامبر- 2012 بر اساس پیشگویی اقوام مایا و نوستراداموس آخرین روز دنیا است؟
21- دسامبر- 2012 روز جمعه است (در اسلام امام زمان جمعه ظهور میکند)
21- دسامبر- 2012 برابر با شب یلدا است(در زردشت گفته شده که سوشیانت منجی انسانها در شب یلدا ظهور میکند)
21 - دسامبر- 2012 بر اساس نظریات عملی دانشمندان پایان مرحله پنجم زندگی زمین است
21 - دسامبر- 2012 بر اساس گفته های ناسا آغاز اختلالات خورشید برای زمین است...
:2:
The Great One
11-15-2012, 03:08 PM
عین حقیقته :4:
Brodus Clay
11-15-2012, 09:14 PM
مسی و رنالدو در 50 سال آینده
bomb5
11-15-2012, 09:24 PM
Scofield
11-16-2012, 08:01 PM
sky star
11-16-2012, 09:22 PM
:24::24::24:
مدرک
sky star
11-16-2012, 09:40 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> :24::24:
ورزن جدید جاستین بیبر با نام افغان بیبر
S.H.A.Y.A.N
11-16-2012, 10:05 PM
Arsal4n
11-17-2012, 06:02 PM
استاد بیبر و لباسی جدید :4: :
آدم لذت میبره :8: :22:
The Phenom
11-17-2012, 10:03 PM
ک* *شو باید از **ن دار زد
DEAD MAN
11-18-2012, 09:51 AM
این لباس جدید بانو جاستین منو یاد اون کیسه ها که پشت اسبا میذارن مدفوعشون نریزه زمین انداخت.:22::4:
Scofield
11-18-2012, 01:03 PM
:b:
MAMAD
11-18-2012, 02:42 PM
دروغ نگیدحتماشماهم یکبارتوعمرتون همچین کاری کردید
The Phenom
11-18-2012, 03:29 PM
دروغ نگیدحتماشماهم یکبارتوعمرتون همچین کاری کردید
همیشه همه جا همه وقت :4:
MAMAD
11-19-2012, 08:39 PM
نایک اورجینال <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
11-20-2012, 05:17 PM
SHAHIN
11-20-2012, 08:15 PM
1852
قیافه مایک موقه ای که جاستین رفته روی استیج برای دریافت جایزه
(من هنوز مراسم رو کامل ندیدم پس از صحت یا الکی بودن این اصلا خبر ندارم! )
پ.ن : جاستین بیبر علاوه بر جایزه محبوب ترین خواننده مرد سبک پاپ و راک ..توانست عنوان هنرمند برتر سال رو نیز به دست بیاره! :|
Scofield
11-21-2012, 07:05 PM
Brodus Clay
11-22-2012, 06:04 PM
Brodus Clay
11-22-2012, 07:57 PM
يه کلاغ و يه خرس سوار هواپيما بودن کلاغه سفارش چايى ميده چايى رو که ميارن يه کميشو ميخوره باقيشو مى پاشه به مهموندار مهموندار ميگه چرا اين کارو کردي؟
کلاغه ميگه دلم خواست پررو بازيه ديگه پررو بازى! چند دقيقه ميگذره باز کلاغه سفارش نوشيدنى ميده باز يه کميشو ميخوره باقيشو ميپاشه به مهموندار
مهموندار ميگه : چرا اين کارو کردى؟
کلاغه ميگه دلم خواست پررو بازيه ديگه پررو بازى !
بعد از چند دقيقه کلاغه چرت
ش ميگيره
خرسه که اينو ميبينه به سرش ميزنه که اونم يه خورده تفريح کنه ...
مهموندارو صدا ميکنه ميگه يه قهوه براش بيارن قهوه رو که ميارن
يه کميشو ميخوره باقيشو ميپاشه به مهموندار مهموندار ميگه چرا اين کارو کردى؟
خرسه ميگه دلم خواست پررو بازيه ديگه پررو بازى
اينو که ميگه يهو همه مهموندارا ميريزن سرش و کشون کشون تا دم در هواپيما ميبرن که
بندازنش بيرون خرسه که اينو ميبينه شروع به داد و فرياد ميکنه
کلاغه که بيدار شده بوده بهش ميگه: آخه خرس گنده تو که بال نداري مگه
مجبورى پررو بازي دربيارى!!!
SHAHIN
11-22-2012, 09:03 PM
بعد از 11 سال به نظر میرسه چستر زیاد هم تغیر نکرده!
Brodus Clay
11-22-2012, 10:30 PM
سینمای ایران: اکبر عبدی بازیگر مشهور سینمای ایران در مراسم بزرگداشت یدالله صمدی کارگردان پیشکسوت حضور یافت.
StArBuCk
11-22-2012, 10:52 PM
دو افسانه در دو حرفه متفاوت ....کنار یکدیگر:4:
Brodus Clay
11-23-2012, 09:44 AM
" تفاوت دو کشور ایران و برزیل در سی سال اخیر ..."
برزیل :
قبل
یکی از فقیر ارین کشورها از لحاظ اقتصادی و اجتماعی
مردمش در بی کیفیت ترین شهر از لحاظ اجتماعی زندگی میکردند
بعد
پنجمین قطب افتصادی دنیا
یکی از شادترین کشورهای دنیا
یکی از توریست پذیرترین کشورها
یکی از بزرگترین کشورهای در بر دارنده مراسم شادی و کاروانل های رقص در سطح شهر
به زودی جای نگلیس را در اقتصاد میگیرد
و.............هزاران موفقیت چشمگیر
ایران:
قبل
بزرگترین تولید کننده نفت در سطح جهان
چهارمین قطب اقتصادی دنیا
جوانترین کشور دنیا
شادترین کشور دنیا
بزرگترین شرکتهای هواپیمایی در سطح آسیا
دومین فرودگاه ایمن دنیا
یکی از با ارزشترین پولهای رایج دنیا
یکی از با کیفیت ترین زندگی اجتماعی در دنیا
از لحاظ پذیرش توریست برترین در آسیا و اواخر در اروپا
آزادی دینی و پوشش در سطح شهر
مردم ایران در دنیا پذیرفته شده بودن و بدون ویزا حتی به آمریکا سفر میکردند
و..................هزاران موفقیت در سطح جهانی
بعد:
تروریست خواندن مردم ایران در سطح جهانی
از آخر فبل از عراق دارای پذیرش توریست در دنیا میباشد
اقتصاد صفر رشد اقتصادی صفر
فرهنگ اجتماعی صفر
کیفیت زندگی صفر
دارای بیشترین کودکان کار در دنیا
بی ارزش ترین پول دنیا
بی کیفیت ترین فرودگاه ها در سطح بین المللی
عدم آزادی دینی و اجتماعی و پوششی
غمگین ترین مردمان دنیا
عدم وجود کارناوال های شادی به دلیل موقعیت اسلامی اجباری حاکم بر کشور
و...شرایطی که خودتان بهتر میبینید و میدانید
و افسوس و صد افسوس برای ایران من
*ایران گشتی ویران*
S.H.A.Y.A.N
11-23-2012, 10:28 AM
تاريخي ترين لحظه اي كه من تا حالا در كمپاني Wwe ديدم :
bomb5
11-23-2012, 02:23 PM
این یه خونه است تو نیوجرسی آمریکا بع از طوفان سندی
روی کاغذ نوشته:
ما هنوز برق داریم. لطفا راحت باشید و موبایلتان رو شارژ کنید!!!
SASAN
11-23-2012, 08:16 PM
Der TitaN
11-23-2012, 10:51 PM
Daryl Dixon
11-25-2012, 02:56 PM
WWE Champion Cm Punk Tonigth On AMC Talking dead
Enliven
11-25-2012, 07:22 PM
اسکرین شاتی جدید از Call of Duty: Modern Warfare 4
(عکس حدود 15 دقیقه قبل در پیج فیــس بــوک بازی منتشر شد)
Scofield
11-25-2012, 08:50 PM
:f:
Brodus Clay
11-25-2012, 09:12 PM
بردوس کلای : خوب این بیچاره ها چیکار کردند :7::2:
تعداد شهدای حملات اخیر صهیونیست ها از 100 شهید؛ و تعداد زخمی ها از 820 نفر فراتر رفته است. این در حالی است که حملات هوایی و موشکی اشغالگران علیه مردم بی دفاع غزه در سایۀ سکوت و تأیید شرم آور محافل بین المللی و منطقه ای همچنان ادامه دارد و بخش عمدۀ قربانیان را زنان و کودکان خردسال تشکیل می دهند.
King Of Darkness
11-25-2012, 09:24 PM
سوتی سریال حریم سلطان :e:
دکل اون زمان اونجا چی میخواسته من نمیدونم:w:
Brodus Clay
11-25-2012, 09:33 PM
سوتی سریال حریم سلطان :e:
دکل اون زمان اونجا چی میخواسته من نمیدونم
و خداوند کافی شاپ را آفرید تا در اسرار اسپم نکنیم<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
Enliven
11-26-2012, 12:26 AM
:4::4::4::4:
Django
11-26-2012, 01:12 AM
:137:
The Phenom
11-28-2012, 02:22 AM
دیروز تو مسابقات گل کوچیک واسه ما یه پنالتی نگرفتن
به نظرم مافیا به مسابقات ما هم نظر داره :f:
The Great One
11-28-2012, 04:50 AM
دیروز تو مسابقات گل کوچیک واسه ما یه پنالتی نگرفتن
به نظرم مافیا به مسابقات ما هم نظر داره :f:
فکر کنم با بچه محل هاتون که تو تاپیک فوتبال بحثش بود بازی کردین ؟ :w:
تیمی که همین چند سال پیش بابت داور خریدن رفت دسته ب + دیدن مجموعه ای از اشتباهات داوری باید هم مورد شک و تردید قرار بگیره :9:
SHAHIN
11-28-2012, 03:17 PM
چستر(لینکین پارک)در گذر زمان
sky star
11-28-2012, 08:47 PM
حکایت ما و حاج اقا قرائتی
Scofield
11-28-2012, 09:41 PM
SHAHIN
11-29-2012, 01:00 PM
دوقلوهای چستر و تالیندا، Lily و Lila نوامبر یک ساله شدند
bomb5
11-29-2012, 04:30 PM
StArBuCk
11-30-2012, 12:44 PM
lesnar_swagger
sky star
11-30-2012, 03:38 PM
The Phenom
11-30-2012, 11:38 PM
(<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)میدان جادویی سویندون ، گیج کننده ترین میدان و تقاطع در جهان، این میدان در سال ۱۹۷۲ در انگلستان ساخته شده و در همان زمان نیز گیج کننده ترین میدان محسوب می شده است.
میدان جادویی سویندون ، گیج کننده ترین میدان و تقاطع در جهان، این میدان در سال ۱۹۷۲ در انگلستان ساخته شده و در همان زمان نیز گیج کننده ترین میدان محسوب می شده است.
به گزارش خبرنامه دانشجویان ایران، این میدان از پنج مینی میدان ” میدان کوچک ” مرتب در یک دایره تشکیل شده است ، در ابتدا و نگاه اول عملکرد میدان کاملاً اشتباه به نظر میرسد اما وقتی نحوه کار میدان را درک کنید ، آنگاه درک خواهید کرد که این ایده ، یک انقلاب ترافیکی بوده و هست.
قبل از ساخت این میدان ، این محل کابوسی برای رانندگان به حساب می آمد ، از پنج جهت سیل ترافیک به این ناحیه سرازیر می شد و حمل و نقل بریتانیا را با مشکل مواجه میکرد که این مسئله آنان را برآن داشت که تحقیقات گسترده ای در این زمینه انجام دهند تا بالاخره با یک ایده درخشان این مشکل برطرف گردید
روش کار این میدان بدین شکل است که:
حرکت در میدان اول در جهت حرکت عقربه های ساعت و میدان دوم که در داخل میدان اول است بر خلاف حرکت عقربه های ساعت کار می کند ، وسایل نقلیه می توانند ورود و خروج خود را از این میدان با کمک پنج میدان درونی تعیین کنند ، تابلوهای زیادی برای راهنمایی رانندگان تعبیه شده است ، میدان سویندون که به میدان سحر و جادو شهرت دارد چهل سال است که فعال بوده و می تواند با رشد روز افزون ترافیک حتی در زمان اوج به بهترین وجه به کار خود ادامه دهد.
The Wollek
12-01-2012, 11:33 AM
:136:
:h:
---
--
--
xxxxxxxxxxxxxxxx
خـــاطــــره هــــا
sky star
12-02-2012, 12:05 AM
:24::24:
سعدیا مرد نکونام نمیرد هرگز
S.H.A.Y.A.N
12-02-2012, 06:01 AM
SHAHIN
12-02-2012, 02:08 PM
The Wollek
12-03-2012, 07:47 PM
:d:
عجب اسپایدر های مشنگـــی :4:
SHAHIN
12-03-2012, 08:43 PM
این دو نفر میشناسید
شناخیتد؟ این دو نفر هستن
Scofield
12-03-2012, 10:08 PM
مناجات یك كرم خاكی با خدا
خدایا توی این دنیای به این بزرگی و این همه موجود حالا چرا كرم؟
این همه موجود عجیب غریب، آخه چرا كرم؟ نمیشد منو زرافه یا الاغ خلق میكردی؟
خداییش این هم ایده بود كه به سرت زد!!! نه چشم داریم نه دهن داریم نه دماغ داریم فقط یه لوله درازیم
فصل جفت گیری كه میشه همه حیونا میرن حالی به حولی, میكنن ما چون تك جنسی هستیم باید بشینیم سماق بمكیم
صبحها كه از خواب پامیشیم باید همینجور
الكی تو خاكا وول بخوریییییم تا شب مثل احمقها خسته بیفتیم بخوابیم. خدایا ناشكری نمیكنم
چون به قول دوستام كه میگن برو خدارو شكر كن باز كرم خاكی شدی، كرم كون نشدی ولی به قول آدما آدم باید یه نگاهی هم به بالا داشته باشه دیگه! حالا نمیگم دوست داشتم آدم بودم ولی مار كه میتونستم باشم. خودم كه چشم ندارم خودمو ببینم ولی بچه ها میگن استعداد پرورش اندام دارم اگه از مكمل استفاده كنم بعد شیش ماه مار میشم ولی من دوست دارم مار واقعی باشم...
هی ی ی ی چی بگم كه هرچی بگم كم گفتم، دیروز یه سری زدم به بیرون خاك دیدم یه مگسه دست دوست دخترشو گرفته بود و بهش میگفت فردا ببرمت یه جایی یه گهی بدم بخوری كه جیگرت حال بیاد، آقا ما یادمون افتاد كه تك جنسی هستیم همچی كونمون سوخت همچی سوخت كه نگو آهان راستی خدایا ما كرما چرا كون نداریم دهن كه ندادی بخوریم حداقل یه چیزی میدادی ادای ریدنو در بیاریم.
ای بابا چی بگم خدا، به شتره گفتن گردنت كجه گفت كجام راسته؟ راستی خدا من به شترم راضیم ها =)))))))
The Phenom
12-04-2012, 12:33 AM
تهامي:مسائل را بشکافم بمب اتم منفجر مي*شود
بازيکن اسبق تيم ملي فوتبال ايران گفت: صحبت*هايي را مطرح مي*کنم که برخي افراد به کره مريخ بروند.
ابراهيم تهامي، بازيکن اسبق تيم ملي فوتبال روز پنجشنبه با حضور در برنامه نود صحبت*هايي کرد که واکنش افراد زيادي را در برداشت. تهامي در گفت*وگو با خبرنگار ورزشي فارس اعلام کرد که هنوز خيلي از واقعيت*هاي ديگر را نگفته است. همچنين او از واکنش نعيم سعداوي ناراحت بود. در زير صحبت*هاي کامل تهامي را مي خوانيد.
به گزارش فارس، وي تصريح کرد: من فقط از حق خود دفاع کردم. در مورد ميناوند نقل قول کردم. با او به جايي رفته بوديم ميناوند داخل آنجا شد و من دم در ايستادم. شايد نبايد اسم مي*آوردم اما از حقم دفاع کردم. درباره سعداوي نيز فني صحبت کردم. من نگفتم دفاع راست هستم. در آن بازي پشت دو مهاجم و متمايل به راست بودم تا با ارسال*هاي خوبم که ويرا نيز قبول داشت علي دايي را صاحب موقعيت کنم. همچنين در عمق دفاع حريف نيز مي*توانستم با خداداد يک و دو کنم و از تکنيک خودم و خداداد استفاده کنم.
وي ادامه داد: سعداوي يکي از بازيکنان خوب بود. من در دقيقه 76 به جاي او وارد زمين شدم. در آن زمان ايران 2 بر صفر عقب بود و پس از ورود من همان اتفاقاتي که افتاد که ويرا مي*خواست. سعداوي مي گويد مگر من دفاع راست هستم اما ويرا در آن بازي مي*خواست آنجا بازي کنم و مرا با او تعويض کرد. من در مورد مسائل فني صحبت کردم کاري به شخصيت و اين مسائل نداشتم.
بازيکن اسبق تيم ملي خاطرنشان کرد: يک چهارم صحبت*هاي خود را انجام دادم. در فوتبال ايران يک بازيکن خوزستاني کوچک*ترين کاري کند چه بلايي*هايي سرش مي*آورند؟ يکي مثل مجاهد خذيراوي چه بلايي سرش آوردند؟ بنده کوچکترين خلافي نکردم. اگر بد بودم چگونه 10 سال براي تيم ملي انتخاب شدم. بهنام سراج نيز مي*توانست يکي از بهترين بازيکنان ايران بشود، اما چه بلايي سرش آوردند؟
تهامي افزود: صحبت شخصيتي نبود، اما حالا که خيلي از آقايان صحبت شخصيت کردند مسائلي را رو مي*کنم. چرا فقط کساني که اسم آوردم مصاحبه کردند؟ يک چهارم مسائل را مطرح کردم اين همه مشکل به وجود آمد اگر مي*خواستم مسائل را بشکافم مثل بمب اتم منفجر مي*شد. منتظر فرصتي ديگر هستم که بخواهم مسائل را بگويم. حتي خودم را زير سوال مي*برم. از دوران خود تا همين الان صحبت مي*کنم. کم و بيش مي*دانم چه اتفاقاتي در حال حاضر رخ داده است.
وي با اشاره به اينکه کسي تاکنون از او تعريف نکرده است، اظهار داشت: وقتي کسي نيست که از من تعريف کند و مرا درک نمي*کنند مجبورم خودم بگويم. هيچ کس ديگري مثل من نمي*تواند به فوتبال بيايد. توانايي*هايي زيادي داشتم.
تهامي درباره بيانيه آباداني*ها گفت: واقعيت را گفتم و آباداني*ها ناراحت هستند. بيشتر هم خواهم گفت که چه دلال بازي*هايي در آبادان در آوردند. فوتبال ايران براي چه خراب شده است؟ به خاطر همين دلال بازي*ها است. شکي در اين نيست. فوتبال ايران مريض است. بايد يک نفر آن را نجات دهد. من و امثال من بايد صحبت کنيم تا مسائل روشن شود.
بازيکن اسبق تيم ملي با اشاره به صحبت*هاي نعيم سعداوي تاکيد کرد: پدرهمسرم پس از صحبت*هاي سعداوي حالش بد شد و به بيمارستان رفت. من فني صحبت کردم اما او شخصيتي صحبت کرد. جواب او را خواهم داد اما زماني که پدرهمسرم حالش خوب شود. مطمئن باشيد از اين مسئله نمي*گذرم. اگر اسم هم آوردم ورزشي بود. نمي*دانم چرا شخصيتي صحبت کرد. اگر کسي صحبت شخصيت مي کند بايد خود را در ابتدا ببيند. در يک برنامه به گونه*اي درباره سعداوي صحبت مي کنم که مثل بمب اتم صدا کند.
تهامي در مورد مطرح کردن اين مسائل پس از 15 سال گفت: چه اشکالي دارد اين مسائل هم*اکنون باز شود؟ يکي حرف قشنگي زده بود؛ گفته بود 15 سال آنها لذت بردند يک روز هم آنها ناراحت باشند. من 15 سال زجر کشيدم و خودم را خوردم. آنها لذتش را بردند، پول ها و خانه*ها و ماشينش را بردند. بيشتر از اين هم صحبت مي*کنم.
وي افزود: اگر سعداوي مي*گويد ابراهيم تهامي بايد از فوتبال مي*رفت آن وقت اگر صحبت کنم، آنها بايد به کره مريخ بروند. سعداوي يادش رفته که چه کارهايي کرده است. خيلي چيزها از او مي*دانم او هم اگر فکر مي کند کاري کرده ام که اشتباه بوده بگويد.
بازيکن اسبق تيم ملي خاطرنشان کرد: رسانه هاي خارجي مي خواهند با من صحبت کنند اما جوابشان را نداده ام و اميدوارم که بتوانم همه حرف هايم را در رسانه هاي داخلي بزنم. کساني که عليه من مصاحبه کردند مي دانم که چه کارهايي کردند و نقطه ضعف از همه آنها دارم و صراحتا جوابشان را مي دهم. در دادگاه هم بروم صحبت مي کنم. قاضي*ها با سواد و خبره هستند و حرف هاي همه را مي شوند و قضاوت مي کنند.
amir-aghaei
12-04-2012, 02:43 AM
بچه ها کسی میتونه این کلیپ رحیم خالقی رو برای ما گیر بیاره.چند روزه دنبالشم.جدیدان دیدین مد شدن.....انلاین دیدمش اما نتونستم دانلودش کنم...میخوام اینجا به چند تا از همشهریاش (کارگرا ترکمون ) نشون بدم...ممدمون تشنه اینجور فیلماست
حضرت دوشواری رو دارم ..اما دنبال این و اون پسر بچه هستم...
لینک یو.توب ندین چون واسه من باز نمیشه
کسی تونست برسونش اینجا ممنونش میشیم...
عاشق این تصویرم
SHAHIN
12-04-2012, 02:40 PM
DEAD MAN
12-05-2012, 10:15 AM
The Wollek
12-06-2012, 11:23 AM
صفحه فيسبــــوكـ پســر جنابـــ مموتـــي :h:
Scofield
12-06-2012, 12:54 PM
SHAHIN
12-06-2012, 02:17 PM
پیکان جواد فول سیستم که میگن اینه
اینم بدون شرح
Brodus Clay
12-06-2012, 10:11 PM
Brodus Clay
12-06-2012, 10:12 PM
به تازگی در برزیل ماری بسیار عجیب کشف شده است که باعث شد تا متخصصان بسیار زیادی به این منطقه سفر کنند. این مار بدنی بسیار لزج و همچنین ظاهری عجیب دارد.
، "مار نرم" نامی است که متخصصان برای این گونه خاص تا به این لحظه در نظر گرفته اند. جالب اینجاست که این مار سال گذشته در خشکسالی رودخانه"مادیرا" در برزیل در کف رودخانه پیدا شد ولی تا چندی پیش به نمایش عمومی گذاشته نشده بود.این مار که از جمله حیوانات بدون چشم نیز حساب می شود و همچنین بینی هم ندارد و دانشمندان احتمال می دهند که این موجود از طریق پوستش تنفس می کند.
Scofield
12-07-2012, 07:18 PM
ســالــروز درگــذشــت مــنــوچــهــر نــوذری
روحــش شــاد
Der TitaN
12-07-2012, 08:27 PM
احتمالا عبارت HD به گوشتان خورده ولی UHD نه.در اینجا قصد داریم شما را بیشتر با تکنولوژی UHD اشنا کنیم.
UHD چیست: UHD مخفف عبارت Ultra High Definition است. در این مدل نمایشگرها کیفیت بسیار فراتر از نمایشگرهای معمولی است (تمام عباراتSuper Hi-Vision, Ultra High Definition Video (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>), UHDV, Ultra High Definition Television, UHDTV و UHDیک معنا را می دهند). البته هنوز تکنولوژی UHD در حال تست و آزمایش است و نمایشگرهای آن بسیار کم هستند و معمولا در دست آزمایش و امتحانات قرار می گیرند.
کیفیت UHD: کیفیت این نمایشگرها 7,680 × 4,320 پکیسل است ولی اخرین حد کیف نمایشگرهای HD (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) سایز 1920 × 1080 است. (و در نتیجه این تصویر چهار برابر پهن تر و چهار برابر مرتفع تر است در نتیجه کیفیت این نمایشگر 16 برابر نمایشگرهای HD (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) است. کیفیت این نمایشگرها 33 مگا پیکسل است حدود 4.7 برابر دوربین xacti-s70 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)سونی! و البته سرعت انتقال اطلاعات صوتی این نمایشگر هم 22.2 مگابایت در ثانیه است.
سازنده ی UHD : در سال سپتامبر 2003 شرکت NHK شروع به ساخت این نمایشگر کرد و برای این کار از چند تلویزیون HD استفاده کرد.
(<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)دیسکهای UHD :البته که بلو ری و اچ دی دی وی دی در حال حاضر جدیدترین دیسک ها هستند ولی هیچکدام از آنها نمی توانند فیلمی با کیفیت UHD در خود ذخیره کنند!
بزرگترین تلویزیون دنیا با صفحه نازک به پهنای ۸۴ اینچ (تقریبا معادل پهنای یک دیوار عادی در خانه و شبیه پرده سینما) توسط برند معروف ال.جی از کره جنوبی برای فروش در کریسمس امسال به بازار اومد! این تلویزیون پهن*پیکر که در حال حاضر به قیمت ۲۵ هزار دلار به فروش میرسه، قابلیت نمایش فیلم*های ۳ بُعدی و فرمت جدید و بی*نظیر اولترا اچ دی رو داراست و صفحه ۸۴ اینچی اون رو میشه برای تماشای همزمان بازی*های کامپیوتری و فیلم سینمایی یا برنامه تلویزیون به دو قسمت تقسیم کرد.
25 هزار دلار به پول ما :21: چقدر میشه ؟!
مسیحی ام نشیدم بابانوئل از اینا بیاره واسمون :12:
Brodus Clay
12-09-2012, 04:01 PM
دقت کردین بعضی حیوانات چه نقش کلیدی دارن توی ادبیات ما؟
مثلا همین سگ چقدر کاربرد داره
به چند تاش توجه کنین:
از سگ دو تا بوق سگ کار میکنم
یارو مثل سگ از زنش میترسه
محل سگ بهش نذاشتم
جون سگ داره
عین سگ و گربه افتادین به جون هم { با تشکر از نقش گربه در تکمیل این جمله }
با اون اخلاق سگیش
نذار اون روی سگم بالا بیاد
و انواع بد و بیراه که با استفاده از کلمه سگ با دیگر کلمات حاصل میشه !!!
Brodus Clay
12-09-2012, 05:33 PM
بشمارید برادران... بشمارید...
آن صد تومانی را ببینید! آن را پیرمردی به داخل ضریح انداخته که شبها از غصه بی پولی و ترک تحصیل اجباری فرزندش خواب ندارد...
آن پانصد تومانی را آن جوان بیکار انداخته که پدر نامزدش گفته اگر تا آخر ماه نتواند کار درست و حسابی گیر بیاورد، دختر را به عقد کسی دیگر در خواهد آورد...
بشمارید برادران...
حاج آقا! ببخشید وسط کارتان مزاحم میشوم، آن دو هزارتومانی را میبینید؟ پدر آن ط
فل معصوم سرطانی با هزار امید آن را انداخته بلکه برادران صاحب قدرت رحمی کنند و داروی سرطان را با ارز آزاد هم که شده وارد کشور کنند...
بشمارید آقایان بشمارید که نذر و نیاز و احتیاج فراوان است...
نمیدانم آن هزارتومانی چروک که پیرزن نگون بخت در ضریح انداخت بلکه خداوند عالم رحمی کند و صاحب خانه اش مهلتی دوباره به او بدهد کجاست. بشمارید بلکه آن اسکناس هم پیدا شود...
فقط بفرمایید چطور میتوانیم جواب این همه محبت و تلاش و زحمت شما را بدهیم؟
چون میدانیم که شما ابدا کیسه ای ندوخته اید و فقط و فقط از برای رضایت پروردگار این رنج را بر خود هموار کرده اید.
بشمارید برادران... بشمارید...
تا درد و محنت و جهل و خرافه هست، شما حالا حالاها باید بشمارید...
دوستان آثار لهو و لعب و موسیقی رو جمع کنین وخت نمازه با صدای موذن عمو جیمز
1863
به تازگی در برزیل ماری بسیار عجیب کشف شده است که باعث شد تا متخصصان بسیار زیادی به این منطقه سفر کنند. این مار بدنی بسیار لزج و همچنین ظاهری عجیب دارد.
، "مار نرم" نامی است که متخصصان برای این گونه خاص تا به این لحظه در نظر گرفته اند. جالب اینجاست که این مار سال گذشته در خشکسالی رودخانه"مادیرا" در برزیل در کف رودخانه پیدا شد ولی تا چندی پیش به نمایش عمومی گذاشته نشده بود.این مار که از جمله حیوانات بدون چشم نیز حساب می شود و همچنین بینی هم ندارد و دانشمندان احتمال می دهند که این موجود از طریق پوستش تنفس می کند.
خاک بر سرم قیافش چقدر بی تربیتیه
انگار 10 ساله لارجر باکس استفاده میکنه
Brodus Clay
12-11-2012, 07:06 PM
0
bomb5
12-11-2012, 11:29 PM
Brodus Clay
12-12-2012, 07:37 PM
خلاقیت از نوع ایرانی !!!
Django
12-12-2012, 11:04 PM
اینم آهنگ دشواری دانلود نکنید ضرر کردید :21:
دوشواری فیت رحیم خالقی :4:
Link (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
Scofield
12-12-2012, 11:26 PM
واقعاً زیبا بود ، دلم نیومد نذارم ..
ســهــراب ســپــهــری | صــدای پــای آب
روزگارم بد نیست
تکه نانی دارم خرده هوشی سر سوزن ذوقی
مادری دارم بهتراز برگ درخت
دوستانی بهتر از آب روان
و خدایی که دراین نزدیکی است
لای این شب بوها پای آن کاج بلند
روی آگاهی آب روی قانون گیاه
اهل کاشانم
پیشه ام نقاشی است
گاه گاهی قفسی می سازم با رنگ می فروشم به شما
تا به آواز شقایق که در آن زندانی است
دل تنهایی تان تازه شود
چه خیالی چه خیالی ... می دانم
پرده ام بی جان است
خوب می دانم حوض نقاشی من بی ماهی است
اهل کاشانم
نسبم شاید برسد
به گیاهی در هند به سفالینه ای از خاک سیلک
نسبم شاید به زنی فاحشه در شهر بخارا برسد
پدرم پشت دو بار آمدن چلچله ها پشت دو برف
پدرم پشت دو خوابیدن در مهتابی
پدرم پشت زمانها مرده است
پدرم وقتی مرد آسمان آبی بود
مادرم بی خبر از خواب پرید خواهرم زیبا شد
پدرم وقتی مرد پاسبان ها همه شاعر بودند
مرد بقال از من پرسید : چند من خربزه می خواهی ؟
من از او پرسیدم : دل خوش سیری چند ؟
پدرم نقاشی می کرد
تار هم می
ساخت تار هم میزد
خط خوبی هم داشت
باغ ما در طرف سایه دانایی بود
باغ ما جای گره خوردن احساس و گیاه
باغ ما نقطه برخورد نگاه و قفس و آیینه بود
باغ ما شاید قوسی از دایره سبز سعادت بود
میوه کال خدا را آن روز می جویدم در خواب
آب بی فلسفه می خوردم
توت
بی دانش می چیدم
تا اناری ترکی بر می داشت دست فواره خواهش می شد
تا چلویی می خواند سینه از ذوق شنیدن می سوخت
گاه تنهایی صورتش را به پس پنجره می چسبانید
شوق می آمد دست در گردن حس می انداخت
فکر بازی می کرد
زندگی چیزی بود مثل یک بارش عید یک چنار پر سار
زندگی
در آن وقت صفی از نور و عروسک بود
یک بغل آزادی بود
زندگی در آن وقت حوض موسیقی بود
طفل پاورچین پاورچین دور شد کم کم در کوچه سنجاقک ها
بار خود را بستم رفتم از شهر خیالات سبک بیرون دلم از غربت سنجاقک پر
من به مهمانی دنیا رفتم
من به دشت اندوه
من به
باغ عرفان
من به ایوان چراغانی دانش رفتم
رفتم از پله مذهب بالا
تا ته کوچه شک
تا هوای خنک استغنا
تا شب خیس محبت رفتم
من به دیدار کسی رفتم در آن سر عشق
رفتم ‚ رفتم تا زن
تا چراغ لذت
تا سکوت خواهش
تا صدای پر تنهایی
چیزها دیدم در روی زمین
کودکی دیدم ماه را بو می کرد
قفسی بی در دیدم که در آن روشنی پرپر می زد
نردبانی که از آن عشق می رفت به بام ملکوت
من زنی را دیدم نور در هاون می کوبید
ظهر در سفره آنان نان بود سبزی بود دوری شبنم بود کاسه داغ محبت بود
من گدایی دیدم
در به در می رفت آواز چکاوک می خواست
و سپوری که به یک پوسته خربزه می برد نماز
بره ای را دیدم بادبادک می خورد
من الاغی دیدم ینجه را می فهمید
در چراگاه نصیحت گاوی دیدم سیر
شاعری دیدم هنگام خطاب به گل سوسن می گفت شما
من کتابی دیدم واژه هایش همه از جنس بلور
کاغذی دیدم از جنس بهار
موزه ای دیدم دور از سبزه
مسجدی دور از آب
سر بالین فقیهی نومید کوزه ای دیدم لبریز سوال
قاطری دیدم بارش انشا
اشتری دیدم بارش سبد خالی پند و امثال
عارفی دیدم بارش تننا ها یا هو
من قطاری دیدم روشنایی می برد
من قطاری دیدم
فقه می بردو چه سنگین می رفت
من قطاری دیدم که سیاست می برد و چه خالی می رفت
من قطاری دیدم *** نیلوفر و آواز قناری می برد
و هواپیمایی که در آن اوج هزاران پایی
خاک از شیشه آن پیدا بود
کاکل پوپک
خال های پر پروانه
عکس غوکی در حوض
و عبور مگس از
کوچه تنهایی
خواهش روشن یک گنجشک وقتی از روی چناری به زمین می آید
و بلوغ خورشید
و هم آغوشی زیبای عروسک با صبح
پله هایی که به گلخانه شهوت می رفت
پله های که به سردابه الکل می رفت
پله هایی که به قانون فساد گل سرخ
و به ادراک ریاضی حیات
پله هایی که به
بام اشراق
پله هایی که به سکوی تجلی می رفت
مادرم آن پایین
استکان ها را در خاطره شط می شست
شهر پیدا بود
رویش هندسی سیمان ‚ آهن ‚ سنگ
سقف بی کفتر صدها اتوبوس
گل فروشی گلهایش را می کرد حراج
در میان دو درخت گل یاس شاعری تابی می بست
پسری سنگ به دیوار دبستان میزد
کودکی هسته زردآلو را روی سجاده بیرنگ پدر تف می کرد
و بزی از خزر نقشه جغرافی آب می خورد
بنددرختی پیدا بود : سینه بندی بی تاب
چرخ یک گاری در حسرت واماندن اسب
اسب در حسرت خوابیدن گاری چی
مردگاریچی در حسرت مرگ
عشق پیدا بود
موج پیدا بود
برف پیدابود دوستی پیدا بود
کلمه پیدا بود
آب پیدا بود عکس اشیا در آب
سایه گاه خنک یاخته ها در تف خون
سمت مرطوب حیات
شرق اندوه نهاد بشری
فصل ولگردی در کوچه زن
بوی تنهایی در کوچه فصل
دست تابستان یک بادبزن پیدا بود
سفره دانه به گل
سفر پیچک این خانه به آن خانه
سفر ماه به حوض
فوران گل حسرت از خاک
ریزش تاک جوان ازدیوار
بارش شبنم روی پل خواب
پرش شادی از خندق مرگ
گذر حادثه از پشت کلام
جنگ یک روزنه با خواهش نور
جنگ یک پله با پای بلند خورشید
جنگ تنهایی
بایک آواز
جنگ زیبای گلابی ها با خالی یک زنبیل
جنگ خونین انار و دندان
جنگ نازی ها با ساقه ناز
جنگ طوطی و فصاحت با هم
جنگ پیشانی با سردی مهر
حمله کاشی مسجد به سجود
حمله باد به معراج حباب صابون
حمله لشکر پروانه به برنامه دفع آفات
حمله دسته
سنجاقک به صف کارگر لوله کشی
حمله هنگ سیاه قلم نی به حروف سربی
حمله واژه به فک شاعر
فتح یک قرن به دست یک شعر
فتح یک باغ به دست یک سار
فتح یک کوچه به دست دو سلام
فتح یک شهربه دست سه چهار اسب سوار چوبی
فتح یک عید به دست دو عروسک یک توپ
قتل یک جغجغه روی
تشک بعد از ظهر
قتل یک قصه سر کوچه خواب
قتل یک غصه به دستور سرود
قتل مهتاب به فرمان نئون
قتل یک بید به دست دولت
قتل یک شاعر افسرده به دست گل یخ
همه ی روی زمین پیدا بود
نظم در کوچه یونان می رفت
جغد در باغ معلق می خواند
باد در گردنه خیبر بافه ای
از خس تاریخ به خاور می راند
روی دریاچه آرام نگین قایقی گل می برد
در بنارس سر هر کوچه چراغی ابدی روشن بود
مردمان را دیدم
شهر ها را دیدم
دشت ها را کوهها را دیدم
آب را دیدم خاک رادیدم
نور و ظلمت را دیدم
و گیاهان را در نور و گیاهان را در ظلمت
دیدم
جانور را در نور ‚ جانور را در ظلمت دیدم
و بشر را در نور و بشر را در ظلمت دیدم
اهل کاشانم اما
شهر من کاشان نیست
شهر من گم شده است
من با تاب من با تب
خانه ای در طرف دیگر شب ساخته ام
من دراین خانه به گم نامی نمناک علف نزدیکم
من صدای نفس
باغچه را می شنوم
و صدای ظلمت را وقتی از برگی می ریزد
و صدای سرفه روشنی از پشت درخت
عطسه آب از هر رخنه ی سنگ
چک چک چلچله از سقف بهار
و صدای صاف ‚ باز و بسته شدن پنجره تنهایی
و صدای پاک ‚ پوست انداختن مبهم عشق
متراکم شدن ذوق پریدن در بال
و
ترک خوردن خودداری روح
من صدای قدم خواهش را می شونم
و صدای پای قانونی خون را در رگ
ضربان سحر چاه کبوترها
تپش قلب شب آدینه
جریان گل میخک در فکر
شیهه پاک حقیقت از دور
من صدای وزش ماده را می شنوم
و صدای کفش ایمان را در کوچه شوق
و صدای
باران را روی پلک تر عشق
روی موسیقی غمناک بلوغ
روی اواز انارستان ها
و صدای متلاشی شدن شیشه شادی در شب
پاره پاره شدن کاغذ زیبایی
پر و خالی شدن کاسه غربت از باد
من به آغاز زمین نزدیکم
نبض گل ها را می گیرم
آشنا هستم با سرنوشت تر آب عادت سبز درخت
روح من در جهت تازه اشیا جاری است
روح من کم سال است
روح من گاهی از شوق سرفه اش می گیرد
روح من بیکاراست
قطره های باران را ‚ درز آجرها را می شمارد
روح من گاهی مثل یک سنگ سر راه حقیقت دارد
من ندیدم دو صنوبر را با هم دشمن
من ندیدم بیدی سایه اش را
بفروشد به زمین
رایگان می بخشد نارون شاخه خود را به کلاغ
هر کجا برگی هست شور من می شکفد
بوته خشخاشی شست و شو داده مرا در سیلان بودن
مثل بال حشره وزن سحر را میدانم
مثل یک گلدان می دهم گوش به موسیقی روییدن
مثل زنبیل پر از میوه تب تند رسیدن دارم
مثل یک
میکده در مرز کسالت هستم
مثل یک ساختمان لب دریا نگرانم به کشش های بلند ابدی
تا بخواهی خورشید تا بخواهی پیوند تا بخواهی تکثیر
من به سیبی خشنودم
و به بوییدن یک بوته بابونه
من به یک آینه یک بستگی پاک قناعت دارم
من نمی خندم اگر بادکنک می ترکد
و
نمی خندم اگر فلسفه ای ماه را نصف می کند
من صدای پر بلدرچین را می شناسم
رنگ های شکم هوبره را اثر پای بز کوهی را
خوب می دانم ریواس کجا می روید
سار کی می آید کبک کی می خواند باز کی می میرد
ماه در خواب بیابان چیست
مرگ در ساقه خواهش
و تمشک لذت زیر دندان هم
آغوشی
زندگی رسم خوشایندی است
زندگی بال و پری دارد با وسعت مرگ
پرشی دارد اندازه عشق
زندگی چیزی نیست که لب طاقچه عادت از یادمن و تو برود
زندگی جذبه دستی است که می چیند
زندگی نوبر انجیر سیاه در دهان گس تابستان است
زندگی بعد درخت است به چشم حشره
زندگی
تجربه شب پره در تاریکی است
زندگی حس غریبی است که یک مرغ مهاجر دارد
زندگی سوت قطاری است که درخواب پلی می پیچد
زندگی دیدن یک باغچه از شیشه مسدود هواپیماست
خبر رفتن موشک به فضا
لمس تنهایی ماه
فکر بوییدن گل در کره ای دیگر
زندگی شستن یک بشقاب است
زندگی یافتن سکه دهشاهی در جوی خیابان است
زندگی مجذور آینه است
زندگی گل به توان ابدیت
زندگی ضرب زمین در ضربان دل ما
زندگی هندسه ساده و یکسان نفسهاست
هر کجا هستم باشم
آسمان مال من است
پنجره فکر هوا عشق زیمن مال من است
چه اهمیت دارد
گاه
اگر می رویند
قارچ های غربت ؟
من نمی دانم که چرا می گویند : اسب حیوان نجیبی است کبوتر زیباست
و چرا در قفس هیچ کسی کرکس نیست
گل شبدر چه کم از لاله قرمز دارد
چشم ها را باید شست جور دیگر باید دید
واژه ها را باید شست
واژه باید خود باد ‚ واژه باید خود
باران باشد
چترها را باید بست
زیر باران باید رفت
فکر را خاطره را زیر باران باید برد
با همه مردم شهر زیر باران باید رفت
دوست را زیر باران باید برد
عشق را زیر باران باید جست
زیر باران باید با زن خوابید
زیر باران باید بازی کرد
زیر باران باید چیز
نوشت حرف زد نیلوفر کاشت
زندگی تر شدن پی در پی
زندگی آب تنی کردن در حوضچه اکنون است
رخت ها را بکنیم
آب در یک قدمی است
روشنی را بچشیم
شب یک دهکده را وزن کنیم خواب یک آهو را
گرمی لانه لک لک را ادراک کنیم
روی قانون چمن پا نگذاریم
در موستان گره
ذایقه را باز کنیم
و دهان را بگشاییم اگر ماه درآمد
و نگوییم که شب چیز بدی است
و نگوییم که شب تاب ندارد خبر از بینش باغ
و بیاریم سبد
ببریم این همه سرخ این همه سبز
صبح ها نان و پنیرک بخوریم
و بکاریم نهالی سر هر پیچ کلام
و بپاشیم میان دو هجا ***
سکوت
و نخوانیم کتابی که در آن باد نمی آید
و کتابی که در آن پوست شبنم تر نیست
و کتابی که در آن یاخته ها بی بعدند
و نخواهیم مگس از سر انگشت طبیعت بپرد
و نخواهیم پلنگ از در خلقت برود بیرون
و بدانیم اگر کرم نبود زندگی چیزی کم داشت
و اگر خنج نبود لطمه
می خورد به قانون درخت
و اگر مرگ نبود دست ما در پی چیزی می گشت
و بدانیم اگر نور نبود منطق زنده پرواز دگرگون می شد
و بدانیم که پیش از مرجان خلایی بود در اندیشه دریا ها
و نپرسیم کجاییم
بو کنیم اطلسی تازه بیمارستان را
و نپرسیم که فواره اقبال کجاست
و
نپرسیم چرا قلب حقیقت آبی است
و نپرسیم پدرهای پدرها چه نسیمی چه شبی داشته اند
پشت سرنیست فضایی زنده
پشت سر مرغ نمی خواند
پشت سر باد نمی آید
پشت سر پنجره سبز صنوبر بسته است
پشت سر روی همه فرفره ها خاک نشسته است
پشت سر خستگی تاریخ است
پشت سر خاطره ی موج به ساحل صدف سرد سکون می ریزد
لب دریا برویم
تور در آب بیندازیم
وبگیریم طراوت را از آب
ریگی از روی زمین برداریم
وزن بودن را احساس کنیم
بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم
دیده ام گاهی در تب ماه می آید پایین
می رسد دست به سقف
ملکوت
دیده ام سهره بهتر می خواند
گاه زخمی که به پا داشته ام
زیر و بم های زمین را به من آموخته است
گاه در بستر بیماری من حجم گل چند برابر شده است
و فزون تر شده است قطر نارنج شعاع فانوس
و نترسیم از مرگ
مرگ پایان کبوترنیست
مرگ وارونه یک زنجره نیست
مرگ در ذهن اقاقی جاری است
مرگ در آب و هوای خوش اندیشه نشیمن دارد
مرگ در ذات شب دهکده از صبح سخن می گوید
مرگ با خوشه انگور می آید به دهان
مرگ در حنجره سرخ - گلو می خواند
مرگ مسوول قشنگی پر شاپرک است
مرگ گاهی ریحان می چیند
مرگ گاهی ودکا می نوشد
گاه در سایه نشسته است به ما می نگرد
و همه می دانیم
ریه های لذت پر اکسیژن مرگ است
در نبندیم به روی سخن زنده تقدیر که از پشت چپر های صدا می شنویم
پرده را برداریم
بگذاریم که احساس هوایی بخورد
بگذاریم بلوغ زیر هر بوته که می خواهد بیتوته کند
بگذاریم
غریزه پی بازی برود
کفش ها رابکند و به دنبال فصول از سر گل ها بپرد
بگذاریم که تنهایی آواز بخواند
چیز بنویسد
به خیابان برود
ساده باشیم
ساده باشیم چه در باجه یک بانک چه در زیر درخت
کار مانیست شناسایی راز گل سرخ
کار ما شاید این است
که در
افسون گل سرخ شناور باشیم
پشت دانایی اردو بزنیم
دست در جذبه یک برگ بشوییم و سر خوان برویم
صبح ها وقتی خورشید در می آید متولد بشویم
هیجان ها را پرواز دهیم
روی ادراک ‚ فضا ‚ رنگ صدا پنجره گل نم بزنیم
آسمان را بنشانیم میان دو هجای هستی
ریه را از ابدیت پر و خالی بکنیم
بار دانش را از دوش پرستو به زمین بگذاریم
نام را باز ستانیم از ابر
از چنار از پشه از تابستان
روی پای تر باران به بلندی محبت برویم
در به روی بشر و نور و گیاه و حشره باز کنیم
کار ما شاید این است
که میان گل نیلوفر و قرن
پی
آواز حقیقت بدویم
کاشان | قریه چنار | تابستان 1343
Brodus Clay
12-13-2012, 06:17 PM
تیکه میندازی!؟ بیااااااااااااااااااااااا ااااااا گوووووف :))))))
Scofield
12-13-2012, 08:46 PM
░░░░░░░░████████ ██████░░░░░░░░
░░░░░███████████ █████████░░░░░
░░░░████████████ ███████████░░░
░░░█████████████ ████████████░░
░░██████████████ ██████████████
░░███████████▀░░ ░░░░░░████████
░░███████████░░░ ░░░░░░░░░░░███
░████████████░░░ ░░░░░░░░░░░░██
░█░░███████░░░░░ ░░░░░▄▄░░░░░██
█░░░░█████░░░░░░ ███████░░██░░█
█░░█░░░███░░░░░█ ▀▀░░░░░░░░██░█
█░░░█░░░░░░░░░░░ ▄██▄░░░░░░░███
█░░▄█░░░░░░░░░░░ ░░░░░░█▀▀█▄░██
█░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░░░█░░░░██░
░███░░░░░░░░░░░░ ░░░░░░█░░░░█░░
░░█░█░░░░░░░█░░░ ░██▀▄░▄██░░░█░
░░█░█░░░░░░█░░░░ ░░░░░░░░░░░░█░
░░░██░░░░░░█░░░░ ▄▄▄▄▄░░░░░░█░░
░░░██░░░░░░░█░░█ ▄▄▄░▀▀██░░█░░░
░░░██░░░░░░░█░░▀ ███████░░█░░░░
░░█░░█░░░░░░░█░░ ▄▄▄▄██░░█░░░░░
░░█░░░█░░░░░░░█░ ░░░░░░░█░░░░░░
░█░░░░░█░░░░░░░░ ░░░░░░░█░░░░░░
░░░░░░░░█░░░░░░█ ░░░░░░░█░░░░░░
░░░░░░░░░░░░░░░░ ███████░░░░░░░
Brodus Clay
12-13-2012, 10:45 PM
حال و روز شیر های آب در آبادان...... :|
استان خوزستان معدن نفت و گاز ایرانه اون وقت آب خوردنیش اینه1
Brodus Clay
12-14-2012, 06:24 AM
کوه چون سنگ بود تنها شد یا چون تنها بود سنگ شد ! من که نه سنگ بودم نه کوه ، من چرا تنها شدم ؟
1865
The Phenom
12-14-2012, 09:14 AM
چون ک* مغزی:22:
bomb5
12-15-2012, 12:51 PM
فرناندو تورس مهاجم چلسی که با این تیم برای شرکت در جام باشگاه های جهان به ژاپن سفر کرده، یکی از از دلایل فوتبالیست شدنش را شخصیتی کارتونی به نام کاپیتان سوباسا عنوان کرد.
گفته می شود شخصیت سوباسا اوزارا، الگوی برخی از بازیکنان سرشناس دنیای فوتبال بوده است. الساندرو دل پیرو، زین الدین زیدان، لیونل مسی همگی در دوران کودکی و نوجوانی باد دیدن حرکات کاپیتان سوباسا آرزو می کردند که بتوانند مانند او بازی کنند.
مهاجم چلسی درباره دوران کودکی و تماشای این انیمیشن گفته است:
"یادم می آید زمانی که بچه بودم، ما نمی توانستیم به راحتی شبکه های تلویزیونی را ببینیم ولی همه در مدرسه درباره انیمیشنی ژاپنی درباره فوتبال صحبت می کردند.
اسم این مجموعه انیمیشن در اسپانیا "اولیور و بنجی" بود که در ژاپن به نام "کاپیتان سوباسا" مشهور است. داستان دو بازیکن جوان که از تیم جوانان فوتبال را آغاز می کنند و به تیم ملی می رسند، قهرمان جام جهانی می شوند و سپس به بارسلونا و بایرن مونیخ می روند."
اما سوباسا، در آن روزها به یکی از دلایل فوتبالیست شدن فرناندو تورس تبدیل می شود:" به خاطر این انیمیشن و همین طور اصرار برادرم فوتبال را شروع کردم. این انیمیشن را دوست دارم .من می خواستم روزی مانند اولیور(سوباسا) شوم چرا که او مهاجم بود و بنجی(واکی بایاشی) دروازبان. این اولین ارتباط من با ژاپن بود."
E.H.S.A.N
12-16-2012, 10:40 AM
SHAHIN
12-16-2012, 01:16 PM
بعد از گذشت 11 شال انگار مایک خیلی فرقی نکرده
خلاقیت بچه های اهواز
Brodus Clay
12-16-2012, 01:30 PM
»» فاطمه صالحی««
دختری که هم سنتور می*نوازد،
هم طراحی و گریم انجام می*دهد
و هم دانشجوی موسیقی است؛
قصد دارد دکترا خود را هم بگیرد.
می*توان از فاطمه صالحی که به طور مادرزادی دو دست و یک پا ندارد، به معنای واقعی کلمه یک «بمب روحیه» و نمونه یک دختر پاک ایرانی نام برد.
به افتخارش.......
Click4u
12-16-2012, 07:26 PM
مسئولین یک موسسه خیریه متوجه شدند که وکیلی پولدار در ...:دی زندگی می کند و تاکنون حتی یک ریال هم به خیریه کمک نکرده است. پس یکی از افرادشان را نزد او فرستادند.
مسئول خیریه : آقای وکیل ، ما در مورد شما تحقیق کردیم و متوجه شدیم که الحمدالله از درآمد بسیار خوبی برخوردار هستید ولی تاکنون هیچ کمکی به خیریه نکرده اید.
نمی خواهیددر این امر خیر شرکت کنید؟
وکیل میگه : آیا شما در تحقیقاتی که در مورد من کردند ، متوجه شدند که مادرم بعد از یک بیماری طولانی سه ساله ، هفته ی پیش درگذشت و در طول آن سه سال ، حقوق بازنشستگی اش کفاف مخارج سنگین درمانش را نمی داد ؟
مسئول خیریه با کمی شرمندگی: نه نمی دانستم خیلی تسلیت می گویم.
وکیل : آیا در تحقیقاتی که در مورد من کردید ، فهمیدید که برادرم در تصادف هر دو پایش را از دست داد و دیگر نمی تواند کار کند و زن و بچه دارد و سال هاست خانه نشین است نمی تواند از پس مخارج زندگیش براید؟
مسئول خیریه با شرمندگی بیشتر : نه نمی دانستیم ، چه گرفتاری بزرگی...
وکیل : آیا در تحقیقاتشان متوجه شدند که خواهرم سال هاست که در یک بیمارستان روانی است و چون بیمه نیست در تنگنای شدیدی برای تامین هزینه های درمانیش قرار دارد؟
مسئول خیریه که کاملا شرمنده شده بود گفت : ببخشید ، نمی دانستیم این همه گرفتاری دارید.
وکیل : خوب حالا وقتی که من به اینها یک ریال کمک نکرده ام ، شما چطور انتظار دارید به خیریه شما کمک کنم؟ =)))
یه جورایی هم جون میده واسه ساخت ترول :دی
Brodus Clay
12-16-2012, 07:37 PM
این پست ها رو باید توی کافی شاپ بذاری از زدن تاپیک های بی مورد جدا خوداری فرمایید
با تشکر
MAMAD
12-16-2012, 11:02 PM
باز باران با ترانه میخورد بربام خانه
خانه ام کو؟
خانه ات کو؟
آن دل دیوانه ات کو؟
روزهای کودکی کو؟
فصل خوب سادگی کو؟
یادت آید روز باران گردش یک روز دیرین
پس چه شد دیگر؛کجا رفت؟ خاطرات خوب ورنگین؟
در پس آن کوی بن بست در دل تو آرزوهست؟
کودک خوشحال دیروز
غرق در غم های امروز
یاد باران رفته از یاد
آرزوها رفته بر باد
بــاز بــــاران بــاز بــــاران
میخورد بربام خانه
بی ترانه
بی بهانه
شایدم گم کرده خانه
bomb5
12-17-2012, 02:02 PM
محل درآمدزایی رویانیان در پرسپولیس
Brodus Clay
12-17-2012, 02:22 PM
E.H.S.A.N
12-17-2012, 04:14 PM
1868
MAM4D
12-17-2012, 10:20 PM
سلام دوستان بعضی از کاربر های انجمن تو گزاشتن امضا مشکل داشتند که فیلدش رو اوردم و راحت بتونن عکس بزارن دیگه اپلود کردن محدود شدن حجم عکس و مشکلاتی که بابک عزیز خاطر نشان کرده بودند از بین بره
حجم واپلود کردنش رو بیشتر کردیم
حجم اپلود عکس شخصی هم بیشتر کردیم
واسه اینکه بتونم مطئن شم با یوزر کاربر انجمن اومدم تا مطمئن شم
یا علی
Brodus Clay
12-17-2012, 10:23 PM
سلام دوستان بعضی از کاربر های انجمن تو گزاشتن امضا مشکل داشتند که فیلدش رو اوردم و راحت بتونن عکس بزارن دیگه اپلود کردن محدود شدن حجم عکس و مشکلاتی که بابک عزیز خاطر نشان کرده بودند از بین بره
حجم واپلود کردنش رو بیشتر کردیم
حجم اپلود عکس شخصی هم بیشتر کردیم
واسه اینکه بتونم مطئن شم با یوزر کاربر انجمن اومدم تا مطمئن شم
یا علی
دمت گرم ممد جان خیلی آقایی یک از مشکلات اساسی ما رو حل کردی فقط میتونم بگم تشکر ...
یا علی ...
Click4u
12-18-2012, 09:04 AM
اگه وقتش رو دارین بخونین :دی ↓
خرده گیری مهندسان ژاپنی
به ساخت برج ٥٠٠ میلیون دلاری میلاد
دوستی داشتم که مهندس پروژه برج میلاد بود. همیشه راجع به این پروژه موقع ساختش با اب وتاب صحبت میکرد و من هم که حوصله اش رو نداشتم فقط بهش نگاه میکردم و سرمو برای تایید تکون میدادم ولی توی فکر خودم بودم. یه روز دیدمش که خیلی ناراحت بود.
ازش پرسیدم که چی شده که شروع کرد به تعریف کردن. گفت:
” امروز یه چیزی پیش اومد که خیلی ناراحتم کرد.
یه گروه ژاپنی اومده بودن برای بازدید. حدودا ١۴ یا ١۵ نفر بودن ، هر دونفر با یکی از ما رفتن که از چیزهای مختلف بازدید کنن.
من هم با دو نفرشون رفتم و شروع به توضیح دادن کردم . از سه طبقه زیرزمین شروع کردم واینکه حدود ۴۵٠ تا ۵٠٠ میلیون دلار هم هزینه ساخت اون شده به اضافه اینکه ٨ سال هم از موقع شروع تا پایانش طول کشیده و بعد main hall و تجهیزات basement , seismic device ، و بعد سالن اجتماعات رو نشونشون دادم و بعد هم رفتیم توی اسانسور که قسمتهای کلاهک و pinnacle رو بهشون نشون بدم که توی اسانسور یکیشون پرسید از این قسمتshaft چه استفاده ای میشه؟؟؟
من هم نیشخندی زدم و گفتم که خوب معلومه دیگه این قسمت کلاهک ٢۵٠٠٠ تنی رو که بزرگترین کلاهک برج مخابراتی در دنیا هست رو نگه میداره. اون گفت نه منظورم این نیست، یعنی اینکه اینجا مسکونی هست یا اداری ؟؟
من گفتم نه این قسمت خالیه و راه پله و اسانسور و انتقال تجهیزات از اینجاست. اون هم دیگه چیزی نگفت و رسیدیم به بالای برج .
خلاصه اونجا هم یه سری چیزها رو نشون دادم و بعد رسیدیم به رستوران گردان . چون هنوز راه نیفتاده بود من رفتم که موتورش رو نشون بدم که یکیشون گفت که این چرا این شکلیه؟؟؟ پیش خودم گفتم که اینها چه جوری اینقدر کم استعدادن!!! رستوران گردان تا حالا ندیدن و بعد هم با افتخار گفتم که این رستوران گردانه و یه عالمه توضیح دادم.
خلاصه اون قسمتها که تموم شد اومدیم روی تراس که اون یکی گفت : پس gyroscope اینجا کجاست ؟؟؟ من گفتم که البته جایی براش تعبیه کردیم ولی فعلا در برنامه نیست که اون رو در محل بذاریم …
یاروگفت جالبه چون من اون رستوران گردان رو فکر کردم که gyroscope هست…
روی تراس که بودیم ژاپنی اولی ازم سوال کرد که این کوهها مال کشور شماست؟؟؟ من هم بادی در غبغب انداختم و گفتم بله تمام اونها مال کشور ماست. گفت ارتفاعشون چقدره ؟؟ گفتم ۴٠٠٠ متر حدودا . گفت چقدر از اینجا فاصله داره ؟؟؟؟ گفتم حدودا ٨ تا ١٠ کیلومتر. گفت تله کابین هم داره؟؟ گفتم بله داره ، میخواین ببرمتون اونجا؟ اسکی هم میتونین بکنین. گفتن نه احتیاجی نیست.
اون اولی از من پرسید که شما مسوول پروژه هستین؟؟؟ و من هم که خیلی جو گرفته بودم گفتم بله خودم هستم ( البته نبودم و فقط مسوول یه قسمت کوچیکش بودم) بعد یه چیزی به ژاپنی به هم گفتن و شونه هاشون رو بالا انداختن و به ساعتشون نگاه کردن و گفتن باید بریم برای ناهار.
برای ناهار رفتیم و همهشون جمع شدن و من با اون اولیه سر یه میز نشستیم. اولش ساکت بود و هیچی نمیگفت، بعدش یه دفعه رو به من کرد و گفت شما گفتین این برج shaft اش خالیه یعنی استفاده اداری ومسکونی نداره؟؟ گفتم بله برای مخابرات ساخته شده.
گفت شما گفتین اون کوهها هم مال شماست و کمتر از ١٠ کیلومتر با اینجافاصله داره؟؟؟؟ گفتم بله مطمئنا. گفت خوب اگه شما مسوول این پروژه بودین چرا این برج رو روی اون کوهها نساختین؟؟؟ گفتم اخه این که خیلی واضحه توی اونشرایط جوی این همه مصالح برای ساختن برج اونجا رو چه جوری ببریم؟؟ گفت خوب من و دوستم هم همینو داشتیم بحث میکردیم شما اصلا احتیاجی به ساختن برج نداشتین یه دکل اونجا میذاشتین .
یه دکل مخابرات در ارتفاع ۴٠٠٠ متری بهتر از یه دکل روی یک برج ۴٠٠ متری عمل میکنه. Shaft این برج که خالیه کاری انجام نمیده. گفتم شوخی میکنین، خوب اگه اینطوریه شما چرا خودتون بلندترین برج مخابراتی دنیا رو دارین میسازین(SKY TREE بلندترین برج مخابراتی جهان در توکیو سال٢٠١٢ افتتاح شد ولی اون موقع در حال ساخت بود) ؟؟؟؟؟
گفت توکیو یه شهریه که در کنار اب های ازاده. بلندترین منطقه اون ١٠٠ متر ارتفاع نداره . در ضمن تا ۶۵ کیلومتریش کوه ١٠٠٠ متری هم نیست چه برسه به کوه ۴٠٠٠ متری در فاصله ٩ کیلومتریش.
گفتم این همه برج مخابراتی تو دنیا هست…
حرفم تموم نشده بود که گفت برج رو که برای رقابت نمیسازن ، برای نیاز میسازن. تمام اونهای دیگه هم از این قاعده مستثنی نیستن. …..
یک کم فکر کردم .. برج مسکو ، تیانشان، تورنتو، کوالالامپور .. راست میگفت!!!! همه اینها در زمینهای flat land ساخته شدن و حتی تا فاصله ده ها یا صد ها کیاومتر اصلا یک تپه ۴٠٠ یا ۵٠٠ متری هم نیست!!!!!!!!
گفتم اخه ما نیاز به یک سمبل ملی داشتیم ،،،، گفت شما میتونستین یه سمبل ملی با ١٠ یا١۵ میلیون دلار درست کنین نه یک برج ۵٠٠ میلیون دلاری روی ضعیفترین نقطه شهر ،،، اونم بدون gyroscope که حتی به یک طوفان اجازه میده که اون رو جابجا کنه و نه حتی زلزله. چون تا جایی که من میدون gyroscope به صورت built in کار گذاشته میشه و باید اون در محل قرار داده بشه و بعد pinnacle دورش ساخته بشه…
من دیگه جوابی نداشتم بدم فقط گفتم که من مسوول ساخت اینجا نبودم و یه سری پرت وپلا که از قیافه یارو فهمیدم که دیگه نباید ادامه بدم ،،،، هر دو دیگه حرفی نزدیم….
من هم داشتم زمین و زمان رو مقصر میدونستم از اقا محمد خان قاجار که چرا تهران رو وسط کوهها ساخت نه بغل یه پهنه ابی تا ما بتونیم راحت توش برج بسازیم تا کسی که ۵٠٠ میلیون دلار رو هزینه این برج کرد و علاوه بر اون فکر روزی که یک جسم به وزن یک برابر ونیم USSR GEORGE WASHINGTON از ارتفاع ١٠٠٠ پا بخوره وسط بزرگراه همت!!!! و در یک سناریوی بدتر وارد پارک وی بشه و غلت بخوره بره پایین!!!!
از همه بدتر چیزی که ازارم میداد این بود که من دو سال و نیم اینجا کار کردم و بعدش دو سال هم درگیر اینجا بودم ولی اصلا این فکر به مغزم خطور هم نکرده بود و این دوتا در عرض یک ساعت این رو فهمیدن!!! و تازه ما ایرانی ها نمیدونم از کجامون در اوردیم که باهوشیم؟؟؟.
خلاصه اون ناهار کوفتم شد،،،،، و اون هم دیگه هیچی نگفت،،،، ناهارش که تموم شد بلند شد و دستش رو روی شونه من گذاشت و گفت خیلی ازتون عذر می خوام که ناراحتتون کردم ، اصلا منظوری نداشتم،،،، میدونستم که شما مسوول پروژه نیستین چون همون پایین که بودیم بهمون گفتن که ایشون نتونسته بیاد،،،،، مطمئنم اگه شما مسئولش بودین یه جای بهتر برای اون در نظر میگرفتین. اینا رو گفت و دستش رو زد به پشتم و رفت،،،،،،
منبع: <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
Brodus Clay
12-18-2012, 10:34 AM
زني مشغول درست كردن *** مرغ براي صبحانه بود. ناگهان شوهرش سراسيمه وارد آشپزخانه شد و داد زد:
مواظب باش, مواظب باش, يه كم بيشتر كره توش بريز...
واي خداي من, خيلي درست كردي.. حالا برش گردون.. زود باش.
بايد بيشتر كره بريزي.... واي خداي من از كجا بايد كره بيشتر بياريم؟؟ دارن مي سوزن.
مواظب باش. گفتم مواظب باش!
هيچ وقت موقع غذا پختن به حرفهاي من گوش نمي كني.. هيچ وقت!!
برشون گردون! زود باش! ديوونه شدي؟؟؟؟ عقل تو از دست دادي؟؟؟
يادت رفته بهشون نمك بزني. نمك بزن... نمك......
زن به او زل زده و ناگهان گفت: خداي بزرگ چه اتفاقي برات افتاده؟! فكر مي كني من بلد نيستم يه *** مرغ ساده درست كنم؟
شوهر به آرامي گفت: فقط مي خواستم بدوني وقتي دارم رانندگي مي كنم, چه احساسي دارم
SHAHIN
12-18-2012, 02:34 PM
40 سال بعد
Click4u
12-19-2012, 01:49 PM
سلام به همه ی دوستان
آقا یه خبر خوب بهتون میدم اینکه بالاخرا و بعد از سال ها دوری از وطن من هم زن گرفتم <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
اگر شما هم زن میخواین بگین برای شما هم زن بگیرم <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
این هم عکسشه :
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
هم زن مولینکس <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
:دی
E.H.S.A.N
12-19-2012, 04:57 PM
سلام خدمت دوستان عزیز فروم.بنده یک کاربر خاطی بودم که به جرم جسارت به مسئولین فروم بن شده بودم.از کارایی که کردم خجالت میکشم اما خداوند توبه رو واسه همین مواقع گذاشته.دوستان من خیلی اشتباهات بدی مرتکب شدم.الانم بشدت پشیمونم.از ابولفضل عزیز هم ممنونم که با وساطتش ضامن من شد که دوباره بن نشم.ایشالا که شرمنده ی ابولی نمیشم.
راستش خواستم واسه عذرخواهیم تاپیک بزنم اما یاد حرف ساسان افتادم که گفت:"احسان فروم هر کی هرکی نیست هروقت دلت میگیره تاپیک بزنی."ترجیح دادم جایی عذر خواهی کنم که هم تاپیک الکی نزنم هم همه ببیننش.
ساسان عزیز معذرت میخوام امیدوارم ببخشی.اشتباه کردم.حاضرم بگم غلط کردم
ارسلان عزیز معذرت میخوام امیدوارم ببخشی.اشتباه کردم.حاضرم بگم غلط کردم
سجاد عزیز معذرت میخوام امیدوارم ببخشی.
ابولفضل و پویان.ازتون ممنونم که وساطت کردین.
راستی یه چیز بگم.دوره ی ما انجمن مث ادیتود ارای کمپانی دبلیو دبلیو ای بود.همه ی بزرگان بودن.Arsalan -SASAN-The Last Outlaw شروین و دیگر دوستان.ولی الان خودمونیم شبیه الان کمپانی هست همه کاربرای تازه وارد.ولی بازم خوشحالم بخشیده شدم.ممنون از همه ی دوستان خصوصاً ابولفضل عزیز.
اسم اکانت اصلیمم احسان هیرو بود.
با تشکر از همه بازم عذر میخوام.قول میدم از جون واسه سایت مایه بذارم و دیگه از اون غلطا نکنم.
فعلا....
Adhinos Musicious
12-20-2012, 05:25 AM
I Am Backkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkk
Yeahhhhhhhhhhhhhhh It's Me <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
سلام به همگی
خب بعد از اینکه بی دلیل بن شدم خواستم دیگه تا ابد نیام ولی حوصلم سر رفت و بعد از مدت ها بازگشتم اما اگه دوباره بن بشم دیگه جایی برای من اینجا نیست :48::48::48::48::48:
امیدوارم ایندفعه دیگه بتونیم با همدیگه کنار بیاییم و در کنار همدیگه به خوبی و خوشی فعالیت کنیم <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
Scofield
12-20-2012, 11:53 AM
دفتر تلفن جــــ ـــ ـــنـــ ــــ ــ ـــتــ ــ ـــ ــــی :h:
کشتی سازی نوح
نگهبانی غارحرا
روابط عمومی شعب ابی طالب
ایرانسل یزید
خونه چنگیز خان مغول
حوا جونم
تلفن ثابت کوروش کبیر
کارخانه سنگ حجرالاسود
دفتر هماهنگی جنگهای پیامبر
مریم مادر عیسی
یار خوشگلم زلیخا (ایرانسلش)
عزیز دلم زلیخا (خط ثابتش)
bomb5
12-20-2012, 07:15 PM
MAMAD
12-21-2012, 03:21 PM
پایان دنیا به حقیقت پیوست طبق اخرین گزارشات کشور استرالیا در هم ریخت اخرین تصاویر منتشر شده از این کشور ..
MAMAD
12-22-2012, 12:51 AM
بعضی وقتها.....
bomb5
12-23-2012, 08:50 PM
Der TitaN
12-24-2012, 04:30 PM
یعنی عین واقعیته ,,,
:158:
bomb5
12-24-2012, 06:00 PM
امروز 35 سالگرد در گذشت سر چالز اسپنسر چاپلین است
چارلی چپلین در 25 دسامبر 77 درگذشت و جسد این کمدین در سال ۱۹۷۸ از خاک خارج شد و توسط دو مرد که در ازای بازگرداندن جسد از وکیل چاپلین تقاضای دریافت پول داشتند، در یک مزرعه ذرت دفن شد. جسد از گورستان دهکده ای در سوییس که چاپلین ۲۵ سال آخر عمر خود را در آنجا گذرانده بود ربوده شده بود و پس از سه ماه، با دستگیری جنازه دزدها که دو مهاجر از بلغارستان و لهستان از بودند، به همانجا بازگشت. ولی این بار تابوت او را از بتن ساختند.
Click4u
12-25-2012, 08:47 AM
چقدر زور می گفتیما :15::4:
brock
12-25-2012, 01:12 PM
يه بازي بسيار جالب گذاشتم كه يكي از معتبر ترين تست هاي دنيا هستش و گفته ميشه اگر ادم بتونه30ثانيه دوام بياره قطعا يك نابغه هستش البته خلبانان نيروي هوايي امريكا اينو تا2دقيقه هم انجام ميدن!!!من فقط تونستم بعد از چندبا16/237ثانيه دووم بيارم!!:4:
اينم لينك بازي:<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
MAMAD
12-27-2012, 04:33 AM
Never Give Up
12-27-2012, 02:11 PM
1877
Click4u
12-28-2012, 03:04 PM
کودکی در حین تماشای فیلم ایرانی
«بابا جون؟»
«جونم بابا جون؟»
«اين خانمه چرا با مانتو خوابيده؟»
«خب... خب... خب حتما اينجوري راحتتره دخترم.»
«يعني با لباس راحتي سختشه؟»
«آره ديگه، بعضيها با لباس راحتي سختشونه!»
«پس چرا اسمشو گذاشتن لباس راحتي؟»
«.......هيس بابايي، دارم فيلم ميبينم.»
« باباجون، كم آوردي؟!»
«نه عزيزم، من كم بيارم؟ اصلا هر سوالي داري بپرس تا جواب بدم.»
«خب راستشو بگو چرا اين خانمه با مانتو خوابيده بود.»
«چون خانم خوبيه و حجابشو رعايت ميكنه.»
«آهان، پس يعني مامان من خانم بديه؟»
«نه دخترم، مامان تو هم خانم خوبيه.»
پس چرا بدون مانتو ميخوابه؟»
«خب مامانت اينجوري راحتتره.»
«اون آقاهه هم چون ميخواسته حجابشو رعايت كنه با كت و شلوار خوابيده بود؟»
«نه عزيزم، اون چون خسته بود با لباس خوابش برد.»
«پس چرا خانمش كه خيلي هم خانم خوبيه بهش كمك نكرد لباسشو در بياره؟!»
«چون ميخواست شوهرش روي پاهاي خودش بايسته.»
«واسه همينه كه شما نميتونيد روي پاهاي خودتون بايستيد؟»
«عزيزم مگه تو فردا مدرسه نداري؟»
«داري ميپيچوني؟»
«نه قربونت برم عزيزم، اما يه بچه خوب كه وسط فيلم اينقدر سوال نميپرسه؛ باشه عسل بابا؟»
«اما من هنوز قانع نشدم.»
«توي اين يك مورد به مامانت رفتي؛ خب بپرس عزيزم.»
«چرا باباها توي تلويزيون هميشه روي مبل ميخوابن؟»
«واسه اينكه تختخوابشون كوچيكه، دو نفري جا نميشن.»
«خب چرا يه تخت بزرگتر نميخرن؟»
«لابد پول ندارن ديگه.»
«پس چرا اينا دوتا ماشين دارن، ما ماشين نداريم؟»
«چون ماشين باعث آلودگي هوا ميشه، ما نخريديم عزيزم.» «آهان،
يعني آدما نميتونن همزمان دوتا كار خوب رو با هم انجام بدن؛ اون آقاهه و
خانومه كه حجابشون رو رعايت ميكنن، باعث آلودگي هوا ميشن، شما و مامان
كه باعث آلودگي هوا نميشين حجابتون رو رعايت نميكنين؛ درست گفتم بابايي؟»
«آره دخترم، اصلا همين چيزيه كه تو ميگي، حالا ميشه من فيلم ببينم؟»
«باشه،
ببين بابايي اما تحت تاثير اين فيلمها قرار نگيري بري ماشين بخريها، به
جاش برو به مامان ياد بده حجابشو موقع خواب رعايت كنه كه تو اينقدر موقع
جواب دادن به سوالاتم خجالت نكشي
bomb5
12-30-2012, 11:48 AM
SHAHIN
12-30-2012, 02:43 PM
SHAHIN
12-31-2012, 10:39 AM
E.H.S.A.N
12-31-2012, 04:07 PM
شاهین از رهبر عکس نذار.بدبخت میشیم.جدی میگم این سایت فیلــــــــــــــــــــــ ـــتر بشه چه غلطی بکنیم آخه؟
SHAHIN
12-31-2012, 04:39 PM
شاهین از رهبر عکس نذار.بدبخت میشیم.جدی میگم این سایت فیلــــــــــــــــــــــ ـــتر بشه چه غلطی بکنیم آخه؟
داداش من ایشون اگه رهبربه بقیه رپرا بهتر برن .....
رهبر کعتاد رپ فارسی
E.H.S.A.N
12-31-2012, 04:42 PM
عزیز من طرفداری از کسی نکردم.من فقط از چیلتر شدن سایت میترسم.نکن از این کارا
MrHOF
12-31-2012, 04:44 PM
فکر کنم اشتباه متوجه شدی شاهین :D
این همون رهبر اصلی ـــه رو میگه هآآآآآآ :d
SHAHIN
12-31-2012, 04:53 PM
اول داش احسان مگه من گفتم داری طرفداری میکنی؟
دوم همه میدونم رهبر رپ فارس شخص خاصی نیست هرکی اعتقاد داره یک نفره
MrHOF
12-31-2012, 04:57 PM
بابا منظورش که پیشی و موشی ( پیشرو ) و اینا نیست !! منظورش آیت الله العظمی ، آقا ــس :22:
bomb5
12-31-2012, 06:31 PM
SHAHIN
01-02-2013, 09:51 AM
27 دسامبر 2012 صدها نفر از مردم عريان انگليس به مناسبت «روز جهاني دوچرخه سواران عريان» و در اعتراض به اتومبيل هايي كه با مصرف بنزين باعث آلودگي محيط زيست و طبيعت مي شوند، به صورت كاملا لخت سوار بر دوچرخه اعتراض خود را نشان دادند.
تصوير در اسپويلدر
Brodus Clay
01-03-2013, 12:34 AM
»» اربعین حسینی رو به همه کاربران عزیز و دست اندر کاران شبکه بزرگ و جهانی IRANWWE تسلیت عرض می نمایم ««
با آروزی قبولی طاعات و عبادات + سینه زنی
یا حسین (ع) فعلا...
SHAHIN
01-03-2013, 02:33 PM
وای این آخر عکسه !! چستر با سه تا خانومهاش !
از چپ به راست : سامانتا (همسر اول) ، تالیندا (همسر دوم) ، الکا (دوست دختر سابق!)
در مورد این خانمها بیشتر می نویسم حالا فعلا لایک کنید!
فرزند دوم چستر بنینگتون از الکا / در سال 1998 به دنیا اومد / به نام ایزیا (Isaiah) بنینگتون ، الکا اسمشو از روی اسم برادرش گذاشته
نمی دونم تلفظ اسمشو درست نوشتم یا نه.
MrHOF
01-03-2013, 07:54 PM
تمام مراکز اداری و آموزشی تهران شنبه تعطیل شد/ لغو مسابقات ورزشی
استاندار تهران اعلام کرد: براساس تصمیم جلسه کمیته هماهنگی مواقع اضطرار آلودگی هوای تهران تمام مراکز اداری و آموزشی تهران به غیر از اورژانس شنبه هفته آینده تعطیل است.
مرتضی تمدن در گفتگو با خبرنگار مهر اعلام کرد: عصر امروز پنجشنبه در دفتر محمدی*زاده رئیس سازمان محیط* زیست جلسه مشترک کمیته هماهنگی مواقع اضطرار آلودگی هوای تهران و کارگروه کاهش آلودگی هوا در سطح ملی برگزار شد که در پایان این جلسه با تصمیم مسئولان به دلیل پایداری هوا تمام مراکز آموزشی و اداری تهران غیر از مراکز درمانی مانند اورژانس تعطیل شد.
وی افزود: براساس تصمیم اعضای جلسه اجرای طرح زوج و فرد از در منازل تا روز دوشنبه آینده تمدید و مسابقات ورزشی تهران هم لغو شد.
مرتضی تمدن گفت: مشکل اصلی در این زمینه طولانی شدن وضعیت پایداری هوا و وجود آلاینده*ها است؛ متاسفانه 72 ساعت است که در این وضعیت قرار داریم و به نظر می*رسد حدود 72 ساعت دیگر این شرایط ادامه داشته باشد. البته دوای درد تعطیلی نیست ولی با توجه به طولانی شدن این وضعیت و بالا بودن شاخص های آلودگی تعطیلی بهترین تصمیم است.
منبع : خبرگزاری مهر
D A N G E R
01-04-2013, 10:44 AM
Click4u
01-06-2013, 01:32 AM
هدف بالا آورن تاپیک بود :دی
ویرایش : این رو هم اضافه کنم جالبه↓
پشت صحنه ضبط لوگوی معروف شرکت
Metro Goldwyn Mayer
The Phenom
01-06-2013, 01:43 PM
همین الان حمید درخشان جلوی خونمون داشت با یکی دیگه قدم میزد منم داشتم با ماشین وارد کوچه می شدم با این حالت از جلوش رد شدم :g:
Der TitaN
01-07-2013, 04:15 PM
سرنوشت این دو تا اگه تو ایران بودن
:a:
SHAHIN
01-08-2013, 04:33 PM
Der TitaN
01-08-2013, 09:05 PM
دعوای شاعرا بر سر ترک شیرازی :4:
حافظ :
اگر آن ترک شیرازی به دست آرد دل ما را
به خال هندواش بخشم سمرقند و بخارا را
:v:
صائب تبریزی :
هر آنکس چیز می بخشد ز جان خویش می بخشد
نه چون حافظ که می بخشد سمرقند و بخارا را
به خال هندو اش بخشم سر و دست و تن و پا را
شهریار :
هر آن کس چیز می بخشد به سان مرد می بخشد
نه چون صائب که می بخشد سر و دست و تن و پا را
سر و دست و تن و پا را به خاک گور می بخشند
نه بر آن ترک شیرازی که برده جمله دلها را
به خال هندو اش بخشم تمام روح و اجزا را
:e:
SHAHIN
01-09-2013, 01:31 PM
تسلیت به این بزرگ مرد و همه طرفدارانش
دیشب شاهین نجفی عزیز یکی از خوانندگان کشورمون
مادرشو از دست داد
Scofield
01-09-2013, 07:22 PM
اگه یه روز بری شهرداری ... یا که چوبم رو ورداری
اسیر دوشواری میشم ... آوارۀ شهرداری میشم
رحیم میگم گلبش نگیره ... ایمضا نمیخواد اصلاً نگیره
میرم به سوی اون دیاری ... که توش چوبم رو ورنداری
.
اگه تو سی و چهار سال ... نه یعنی بیست و چهار سال
بگی هچ موشکول نداری ... نداری تو هچ دوشواری
پس تو آدام شهرداری یی ... شاید شهردار جنابالی یی
منم میرم به اون دیاری ... که توش نباشه شهرداری
.
.
اگه یه روزی نوم طرح ... تو گوش من صدا کنه
دوباره باز شهردار بیاد ... یک بشر آواره کنه
رحیم میگم کاریش نباشه ... امضا نخوادسیریش نباشه
بذاره شهردار بیاد تو خونم ... بزنم تو سرش با چوبم
بزنم تو سرش با چوبم
.
اگه بازم دلت میخواد ... بیای شهردار ما بشی
مثال 24 سال پیش ... نزنم با چوب پانشی
باید موشکول نداشته باشی ... یک بشر کار نداشته باشی
منم هچ بشر کار ندارم ... چوبمو تو غلاف میذارم
.
اگه میخوای شهردار بمونی ... بیا بده یه دنه مهمونی
بیا تا خونه توی طرحه ... خاراب نکن برین تو طرحه
بذار رحیم امضا بگیره ... نذار که قلب اون بگیره
منم تو رو ندارم کاری ... فقط چوبم رو ورنداری
.
.
اگه یه روزی نوم طرح ... تو گوش من صدا کنه
دوباره باز شهردار بیاد ... یک بشر آواره کنه
رحیم میگم کاریش نباشه ... امضا نخوادسیریش نباشه
بذاره شهردار بیاد تو خونم ... بزنم تو سرش با چوبم
SHAHIN
01-10-2013, 04:45 PM
آرنولد در کنار رونی کلمن دوتا از بهترین بدنسازای جهان
Brodus Clay
01-10-2013, 09:38 PM
خدایا: دمت گرم که بعد از گرونی دلار و تحریم
هنوز با ۵٠ تومان صدقه ٧۰ نوع بلا رو دفع میکنی
خوشحالم که تحریم روی تو اثر نذاشته!
Brodus Clay
01-13-2013, 10:32 AM
The Wollek
01-13-2013, 11:06 AM
والبیبال سایپـــا :h:
The Great One
01-13-2013, 02:35 PM
SHAHIN
01-13-2013, 02:47 PM
دو عکس جدید منتشر شده از چستر در سال 2013 !
The Wollek
01-14-2013, 11:15 AM
سلام
قبلا یه عکس از این بشر گذاشته بودم کنار آقای دماغ ایران اِبـــی
(حوصله پیدا کردنش تو صفحات همین تاپیک رو ندارم بدلیل گشــادی حضور :4: )
حالا هم این :h:
فکر میکنید فردا با کی باشه ؟ :7:
SHAHIN
01-14-2013, 01:30 PM
E.H.S.A.N
01-15-2013, 10:26 AM
uploadkon.ir/uploads/amoostevejobs.png
Brodus Clay
01-15-2013, 03:17 PM
1887
The Wollek
01-15-2013, 08:09 PM
بازیگـر ارزشی کشورمون اون ور آبـــــ
بزرگی چنین گفت : این سینما پر شده از فاحــ(ــ*ـه)
:501:
عکــس 2 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
عکــس 3 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.